ИТН брани неваксинираните: Ограничаването на здрави хора се нарича тирания

Вирусологът Андрей Чорбанов призова здравния министър да отмени последната си заповед

Обратно в новината

Коментари - ИТН брани неваксинираните: Ограничаването на здрави хора се нарича тирания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЧНО ВАКСИНИРАНИТЕ РАЗНАСЯТ ЗАРАЗАТА, ЗАЩОТО БОЛЕДУВАТ НА КРАК, А НЕВАКСИНИРАНИТЕ ПАЗЯТ ЛЕГЛОТО, СТОЯТ ВКЪЩИ И НЕ РАЗНАСЯТ ЗАРАЗАТА. ЧОВЕЧЕСТВОТО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПАСЕНО С НЕСТЕРИЛИЗИРАЩА ВАКСИНА КАТО ТЕЗИ ЗА КОВИД Н И К О Г А!!!

Колко е лесно на гърба на народа! Мотате се, но получавате астрономически заплати! Ходите по 2-3 часа там, в Народното събрание, но никаква работа не свършвате, пак за много пари! Цените се вдигат, инфлацията расте, народа се бие по нощите пред чужди вериги за намаления! А те, избраните, пак ще правят избори за наша сметка, но не се отказват от субсидии и заплати! А българския народ тъне в глад и мизерия! ПОЗОР, ПОЗОР за тези избранници! А оня гологлав дългуч да се извини публично на 1/4 от избирателите и да поеме разходите за следващите избори, защото той я забърка тази каша!!!

ГРЕШИШ. КАШАТА Я ЗАБЪРКА ЮМРУЧЕСТИЯ, ИЗПОЛЗВАЙКИ ДЪЛГИЯ ЗА РАКЕТА - НОСИТЕЛ. И СЛАВЧО ОЩЕ НЕ СЕ Е УСЕТИЛ !!!

Троловете някой им спусна думичката "Ганьо" и сега всички се надпреварват да я използват. Май повечето не саели "Бай Ганьо" , ама нищо, така изглеждат велики в собствените си очи.

Следя всичките изказвания на Чорбанов от началото на пандемията досега. Миналата година особено бе много активен. През ден бе в някое тв студио, да обяснява как се преувеличават нещата с вируса.. как не било толкова страшно.. Докато самият него не го натръшка. Тогава се скри в миша дупка. Пусна някакъв несръчен пост във фейсбук, да благодари на лекарския екип, които са се борили да му спасяват задника. Понеже май бе направил двустранна пневмония.. Пък вирусът уж бил безобиден. В никакъв не съм от ковид овцете и не съм се затворил вкъщи, чакайки второ пришествие. Но истината е, че Чорбанов и други като него НЕ СЕ оказаха прави. Напротив, сгрешиха за много неща. И подведоха много хора. Същото е и сега с ваксините. Факт е, че само с масова ваксинация това чудо може да бъде ако не спряно, то поне ограничено. Докато почне да отмира, след някоя и друга година. Факт е, че ваксинирани хора, дори и да се заразят, го изкарват или леко, или хич не го изкарват. Благодарение на такива шмекери като тоя Чорбанов, ръсещи полуистини по тв студиата от сутрин до вечер, сега България е с такъв нисък процент на ваксинирани. И предстои ново затваряне. Неизбежно е.

ВСИЧКИ ВАКСИНИ СРЕЩУ КОВИД СА НЕСТЕРИЛИЗИРАЩИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАКСИНИТЕ ПРОТИВ ТУБЕРКУЛОЗА, МОРБИЛИ, ДИФТЕРИЯ, ТЕТАНУС И Т.Н. ЯВНО ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМАШ ОТ МЕДИЦИНА. ЧОВЕЧЕСТВОТО Н И К О Г А НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПАСЕНО С НЕСТЕРИЛИЗИРАЩА ВАКСИНА.

Нарича се неваксинирани ИДЕОТИ!!! Ганьовци. Правете нещата по правилния начин.

Нарича се неваксинирана ИДЕОТИ!!!

полуграмотен идИот ;) и ковидУФца по съвместителство

не мога да не похваля Бандата на Слави, демек, ИТН много силен ход ! в България здравият разум надделява, за разлика от съотношението с промитите мозъци и ковидУФцете в Дивия запад

Дарвин рЕзко ти се смее на намаляващата и.т.н. популация.

В тази пандемия си пролича за пореден път кои са умните народи и кои са смешниците. Не е случайно, че имат висок стандарт на живот, спазват закона, работят, не се оплакват толкова, висока избирателна активност, най добрите университети в света и т. н., и се ВАКСИНИРВАТ!!! ГАНЬООООО тъп, същия си като руснака, нигериеца, сомалиеца, монголеца, тюркменистанеца и затова си беден като тях и никога не се сравнявай с американеца, германеца, англичанина, французина, защото обиждаш великите народи. Ганчо на три морета ха ха ....., Нещастник!!!

Не е никакъв доктор, а платено кречетало на Славчовите. Писал шумящи докладчета и малки книжки крал и писал, всичко на хартия. Няма грам практика и познание за конкретни инфекциозни болести, камо ли за това като тази пандемия. Видях, че писал и неугледни полу- стихове, пробва се и на това поприще. При липса на конкретен опит и познание в тази област и при политическа алчност, на която е експонент, той е опасен като потенциален убиец на много хора. Потенциален убиец ви казвам. Ходи неугледен и небръснат и сее риск от смърт, а ние му плащаме за всичко това.

Ако поне малко можеш да четеш по физиономия, погледни го и си направи изводи! Лъха на гадост...

Защо в Дания махат всички ограничения, маски, сертификати и т.н.? Защото са ваксинирани на 80%. Ние тук ще носим маски и ще търпим локдауни, щото сме много умни.

Това не е вярно за Дания.

като тоя и другия изрод,Мангъра,си отидоха хиляди хора,повярвали им! Как спи спокойно тоя дебил?

Ама нали току що Слави каза, че е ваксиниран и че бил за ваксинация? Ама пък Токо само преди месец щеше да ни набие от Панорама как смеем да ваксинираме хора, а и Филип Станев не изостава много по-назад. Сега последно да се ваксинираме ли или да слушаме Мангъров? Слави...."ами...не знам аз слушам имунолозите и инфекционистите." Кои по точно - Кунчев и Симидчиев казват едно - Мангъров друго

Каза, че това ще го решават специалисти: инфекционисти, имунолози, вирусолози.

Славе се е ваксинирал !!! Ко праим ся?

Въпрос на личен избор. "Всеки, който иска да се ваксинира, нека да отиде и да се ваксинира. Преди това трябва да подпише информирано съгласие, че всичко което му се случи в следващите години, ще бъде на негова отговорност. Има странични реакции, които са след години. Ваксината на AstraZeneca беше спряна от употреба в нашата страна, защото се оказа, че предизвиква тромбози. Ваксината на Pfizer се оказа, че предизвиква миокардити"

"Има странични реакции, които са след години" - ти някой правнук на Баба Ванга ли си ? Или "така го пише в Интернет - значи е вярно !"

Когато някой ти кашля в лицето го наричаш простак, а сега когато всички правителства се опитват да предпазят хората и то с малки усилия, ги наричаш тирани. Има естествено значение кой какви защитни сили има като организъм, но защото практически е невъзможно да се направят индивидуални мерки или не за всеки в даден момент, затова са общите мерки. Който не иска да се ваксинира само защото е против, той често е и немарлив към околните, и това са основните разнасящи зарази. Прекаляването с дезинфектиране също е вредно, ако не е по необходимост, защото изнежва и отслабва общия имунитет. Докато всеки хейти както му дойде интереса, слабохарактерните се чудят какво да правят и като изтеглят късата клечка вече почват да усещат как с малко усилия, та дори и неваксинирани са могли да се опазят.

Всичко зависи от това дали вируса е с естествен произход. Ако е естествен скоро ще изчезне. Ако обаче го пускат изкуствено, това ще продължи много дълго време. По всичко изглежда, че е второто.

То ако може тогава някой да обясни, как в средновековието и преди това някой е създавал лабораторни вируси, та е имало пандемии, като на първо място се сещам за това, как завоевателите на Америка са материали нещо на индианците.

Върнах се от Гърция.И там има "на книга" подобни глупави заповеди,но никой не ги спазва.Например никой не ме е спирал за да влизам в заведения и не ме попитаха имам ли сертификат,ваксинация и прочие простотии. даже още от улицата канят хората , за да влязат в механи/почти като в Банско и летните курорти/.Прекалено много глупости се пишат за тези ограничения.Истината е друга.Особено на Балканите.Специално гърците не могат да си позволят лукса втора поредна година да си провалят туристическия сезон.

ваксиниралия се скот е по жалък и от лабораторната мишчица нея никой не я пита....

казваше баба ми: От зелена тиква семе не ща! Отделно се показваш типичен простак... Нищо интересно. Като храчка на тротоара. Отразяваш неприятното явление, прескачаш и продължаваш.

Неваксинираните да носят значки, които да свидетелстват за низшето им положение. В магазините и ресторантите да има надпис: "Достъпът за евреи е забранен, пардон, за неваксинирани е забранен. И така, връщаме се назад във времето и по-назад в Средновековието ,когато за да идеш от един райн в друг е нужно разрешение, плащане на такси, удостоверение някакво и си предоставен на милостта на граничните власти. Чудесно и това в XXI век! Невероятно: Свободно двжение на хора и капитали!!!!!! Няма такова нещо!!!!

Парламентарната асамблея на европа още януари месец тази година приема резолюция 2361 за ваксините.ето я тук:https://pace.coe.int/en/files/29004/html. Ето какво се казва в т. 7.3.1.- да гарантират, че гражданите са информирани, че ваксинацията НЕ е задължителна и че никой не е подложен на политически, социален или друг натиск да се ваксинира, ако не желае сами да го направи; ето и т.7.3.2.- да гарантират, че никой не е дискриминиран за това, че не е бил ваксиниран поради възможни рискове за здравето или не иска да бъде ваксиниран;

да се ваксинират, да не се ваксинират. Да си носят отговорността за своя живот и за живота на близките си. В магазините и моловете да се раздели времето. Половината време да работят с ваксинирани и другата половина - с неваксинирани. На ваксинираните да се издаде сертификат, който да показват при нужда. Часовете в училище - също да станат двойни - за ваксинирани деца преди обед и за неваксинирани след обед, примерно. Които деца искат да работят вкъщи да им се осигури интернет връзка с часовете в училище. И т.н. Баровете, дискотеките, кината, театрите и др. да не се затварят. Всеки да преценява сам дали да ги посещава или не. Да се подготвят полеви болници за заболелите, ако не стигнат леглата в сегашните болници. Крайно време е всеки сам да си поеме отговорността, а не само да плюе по управляващите. И който оживее, оживее. На нас българите акълът винаги идва със закъснение и след много удари на съдбата. Какво да се прави – ген.

"Всеки, който иска да се ваксинира, нека да отиде и да се ваксинира. Преди това трябва да подпише информирано съгласие, че всичко което му се случи в следващите години, ще бъде на негова отговорност. Има странични реакции, които са след години. Ваксината на AstraZeneca беше спряна от употреба в нашата страна, защото се оказа, че предизвиква тромбози. Ваксината на Pfizer се оказа, че предизвиква миокардити"

Това колко пъти ще го копираш трол нищожен ?

Има ли някой, който след ваксиниране да е получил ваучер, че да каже за колко лева е. Или всичкото беше кьорфишек.

30 сребърника.

Абе тука умните и красивите ваксинатори, могат ли да обяснят нещо на нас, простите ганьовци. Помните ли, че преди тази амброзия да бъде достъпна за простолюдието България беше на първо, повтарям първо място по смъртност? Или вече удобно го забравихте тоя факт, както всичко, което ваща малоумна доктрина пропагандира. Кво ми сравнявате дания и българия сега? Сравнете ги преди една година, чокундури прости!

Славе се е ваксинирал - ко правим ся?

Никой не е длъжен да лекува тъпите антиваксъри, особено с тия мижави здравни вноски. Неваксинираните - на стълбите вън да им дойде акъла.

То от толкова ваксини нямаш грам акъл ;-) Ако неваксинирани са майка ти или баща ти пак ли така ще говориш?

страхливецо да не стане така че именно ваксинираните да напълнят болниците, че май натам вървят нещата доколото е извесно вече

Само естесвен подбор

Антиваксърите и хомеопатите са една идея по-тъпи от веганите Хахаха

Тоя псевдо учен не го ли лекуваха в една от най - добрите болници в БГ, докато простолюдието умираше на стълбите пред самите болници?

Еееее,сега - кой как се уреди.

Тогава нямаше ваксини, чукундур!

Имаше, имаше, ама той излъга, че уж изкарал ковид. Имал лека хрема и това било ковид. Но на лъжата краката са къси. Не мина месец и се тръшна болен с двустранна тежка пневмония. Е ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ Е КАРАЛ КОВИД, КАТО НЕ БЕШЕ? Говореше на едро, без да е направил тест обяви, че настинката му била ковид.

Бих запитал "умньото-доктор" : щом има тирания, то тогава трябва да има и Тиранин, нали? И кой е Тиранина? Кой? Кой? Кой? Може би аз съм Тиранина, защото съм се ваксинирал. И съседът ми, който също е ваксиниран, също е Тиранин. И шефът ми, и жена ми, и нашето джи-пи. Всички сме ТИРАНИ, защото сме ваксинирани и искаме да живеем в държава, в която болните с коварния вирус да не се гърчат интубирани. Не искаме и някой неваксиниран да ми киха или кашля в лицето. И в същата тази връзка, който е прочел и предишното мнение по въпроса, може да оприличи именно гърчещите се, че са си получили Звездата на Давид /само дано не е късно! А държавата естествено ЩЕ Е ДЛЪЖНА да запази живота. Тя пази животите и на пияните и дрогираните катастрофирали шофьори - но това е `друга бира` ... / И последен въпрос към "доктора" - Ще може ли след време ИТН `да пипнат` малко и Конституцията, че да премахнат гадното задължение да ходим на училище и така да премахнат още една тирания? Какво пак, здрави сме си, `убави сме си, какво ни трябва да учим букви и други глупости ...

Ти скачаше по площадите през 1996 г. и викаше "Кой не скача е червен!", нали? Ти стана анти-комунист с надеждата да станеш богат, нали? Ти поддържаш системата на дявола, на световните сатанисти, които пускат от своите военни лаборатории разни вируси, за да избиват "излишните хора" и да модифицират любимата им система на вечния капитализъм, вечното робовладелско общество - общество на частната собственост на шепата свръх-богаташи, новите фараони, над новите си роби като теб, които първо трябва да повярват да се ваксинират, да се подчиняват на господарите си, да умрат, за да има чиста природа за господарите им; да отровят с анти-комунистическите си лъжи и с ГМО храни децата си, преди да умрат, за да може и децата им да умрат безропотно на новите фараони, сатанисти, за господството на златолуспестия капиталистически гигант на върха на пирамидата на частната собственост върху средствата за производство, финанси и информация - дяволът.

ЕГРЕГОРЪТ, е Тиранина? (Егрегорът, който е роден от вируса, е по-опасен от самия вирус 31.03.2020 Това явление е свързано с паниката. Хората изтрещяват вкъщи, тресат се от страх да не се заразят с вируса и се страхуват да ходят навън без маски. Заплашена е психиката на хората. Колкото повече расте напрежението, колкото повече го нагнетяват разните щабове, съвети, медии, политици, чиновници и пр., толкова по-реална става заплахата за психическото здраве на хората, толкова повече се разширява егрегорът. Какво представлява егрегорът? Егрегорът е невидима субстанция, която има свойството постоянно да расте. Колкото повече говорим за нещо, толкова по-осезаемо става то. Колкото повече хора се „включват“ към него, толкова по-силен става егрегорът му. Егрегорът е онова, което се ражда от мислите и емоциите на хората, когато те са силно концентрирани. Съществува егрегор на училището, егрегор на университета, егрегор на дадена болест. Важно е към каква енергия се включва човек в дадения момент. В момента властва егрегорът на коронавируса. И сега този егрегор е страшно силен. Подхранват го страхът, паниката, тревогата, разпространяването на новини за смърт… Психолози и психотерапевти съветват, че важното е в момента да не се позволи на егрегора на коронавируса да се разрасне, да не го подхранваме повече с отрицателна енергия. Как да стане това? 1. Следете неутрално случващото се. 2. Пазете себе си и своите близки правилно и безопасно. 3. Не говорете постоянно за коронавируса и не разпространявайте лоши новини и отчайващи предположения – това подкопава здравето ви. 4. Заемете се с някое полезно занимание – четене на книга, гледане на филм, йога, медитация, упражнения, усвояване на език и др. Отговорете си на въпроса – какво полезно мога да направя в момента? И как мога случващото се да превърна в полза за себе си и за близките ми? Забележка: "А не е ли също жалко, че парите са и преди K-19 най-висшият егрегор за 99% от човечеството?! " Кажи сега "короно -19", как е ?!

Може да махнем училището, но всички трябва да свирят на виола (може и цигулка!) по два часа дневно!

Ето ви точното инфо за скрития геноцид с микровълни и връзката му с Изкуствения интелект, дигиталните валути, чип имплатните, квантовите импланти, белега на звяра и тоталният контрол над хората. Британски експерт по микровълнови войни - Wi-Fi, микровълните и безжичните връзки https://www.veoh.com/watch/v142077624rkFd8skr 5G и Изкуственият интелект - Демоничен тотален контрол https://www.veoh.com/watch/v142077783JbXAnRpf Документален филм за дигиталния белег на звяра и тоталния контрол чрез ваксините, за тъмните страни на 5G и безжичните технологии, третата ДНК спирала и др. https://www.veoh.com/watch/v142077912TPdZJa9p Оръжието Active Denial System за разпръскване на тълпи ползва милиметрови вълни, също както и 5G https://www.veoh.com/watch/v1420776647q9NRyPf Проф. Пол пред Масачузетския конгрес - Безжичните топло-, електро- и водомери увреждат здравето ни. https://www.veoh.com/watch/v142077663JQE2FF3S 5G - от покривало към куршуми http://bit.ly/STOPradioWave-WarAgainst-human Скритата опасност от радиацията от безжичния интернет и клетъчните телефони http://bit.ly/ImpulseMicrowave-HealthDangers Белгия: 434 лекари настояват за спиране на 5G (ВИДЕО) http://bit.ly/434-900BelgiumMedicsStop5G Безжичните клетъчни кули като микровълнови оръжейни системи срещу хората https://www.veoh.com/watch/v142077617JqRejcHf

на чалгарите не им трябва ваксиншране- до дворния кенеф и обратно им е маршрута

Чували ли сте някога нещо за „Прозорецът на Овертон“ ? Ако не, то ви препоръчвам да прочетете за тази технология служеща безотказно за лесно ЛЕГАЛИЗИРАНЕ и НОРМАЛИЗИРАНЕ на всичко НЕНОРМАЛНО, каквото ви хрумне в това число и ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯ С ИСТИНСКА ВОЕННА ТЕХНОЛОГИЯ НА DARPA+PANTAGON ЗА ДИСТАНЦИОНЕН КОНТРОЛ И МОНИТОРИНГ ОТ ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ, КОЯТО ИМА ЦЕЛЕНАСОЧЕНИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ВОДЕЩИ ДО СИЛНИ УВРЕЖДАНИ и СМЪРТ С ЦЕЛ ВАКСИНАЛНА ЗАВИСИМОСТ И ДЕПОПУЛАЦИЯ! Същата технология 1:1 заедно с ГАЗЛАЙТИНГЪТ се използва, за да ви пробутват и КЛИМАТИЧНИТЕ ЛОКДАУНИ, КИБЕР ПЛАНДЕМИЧНИТЕ ЛОКДАУНИ, новото ""нормално"" на джендъризма и 50-тия пол, ПЛАНдемиитЕ(ще има още) с дресиращите им мерки, наморници, задължителна ваксинация и "зелени" ковид сертификати т.е. военните технологии за деморализация, ментален контрол и депопулация(редукция) на населението, и куп други, като все едно, че са филиики с мед и масло! … Научете се да виждате как стъпка по стъпка се следват именно Овертон принципите. Затова ви препоръчвам да ги изучите добре, за да не ви водят за носовете с тази коварна психо технология. https://bit.ly/Overton-Window https://bit.ly/OvertonW2 ЕТО ВИ И ОЩЕ ТАКИКИ ОТ КУХНЯТА НА МАНИПУЛАТОРИТЕ Банкерът: Ние контролираме парите, които контролират живота ви (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/BankerTellUs Интервю с един посветен юдей. Интервюто, заради което убиха евреина Харолд Розентал https://bit.ly/Insider-Rozental Изповед на един агент илюминат https://bit.ly/InsiderInterview ПРОТОКОЛИ НА ЦИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ https://bit.ly/3cEJrWR TOP SECRET (Съвършено Секретно) Тихи оръжия за безшумни войни Наръчник на програмиста (въведение) Оперативни изследвания– Технически наръчник https://bit.ly/31ypcnD

След като си плащам здравните осигуровки толкова години и не съм се възползвал от здравната система, отделно имам и допълнително здравно осигуряване, абсолютно си е мой изборът дали да се ваксинирам или да не се, а системата е длъжна да ми осигури с предимство лечение ако се наложи! Раздайте по една звезда на Давид на неваксинираните та съвсем да докажете, че сте фашисти!

Тези които тролят тук за ваксините НАИСТИНА ли се смятат за безпогрешни!? И за праведни!!!!??? Само питам - кой разбрал - разбрал..

По минусите изглежда че се мислят за господ!!! Нормално - само хора с психически разтройства ( освен ако не им се плаща) могат да наричат хората които искат свободен избор - безотговорни!!!

Потърсете: " пета вълна Испания починали напълно ваксинирани "

Чета коментарите и просто се чудя!! Славчо е окака с Никито и разни други мазни муцуни, но в случая е прав!! Да караш някой да върши нещо само защото ти го смяташ за правилно ( без да се опитваш да го убедиш с доказателства) се е чист вид ТИРАНИЯ И ФАШИЗЪМ!

Другият път да му заврат тръбата за обдишване не в устата , а в ауспуха!

слугуваш на Херо Мусака :)))

Професор Чорбанов е свободен човек! А Румен Радев е вързан масон и нов еничар на американска/ сатанинска служба. Изберете свобода за вас и за децата ви!

много роби на дявола в България...

Ако сте напълно ваксинирани и не се връщате към нормалния предпандемичен начин на живот най-вероятно страдате от cave syndrome. Не знам как е на български, който знае английски може да прочете в авторитетни източници за тази нова болест на психиката. Пожелавам ви бързо излекуване и се надявам скоро да не се депресират от това другите ваксинирани ли са или са избрали естествения имунитет.

Чудя се, на този дали изобщо му пука за живота и здравето ВИ?

На нощ и предишното правителство явно не, щом от години години събираме пластмасови капачки, за да имат децата ни кувиози и детски линейки.

като ти сам не се грижиш за здравето СИ. Защо някой да е длъжен да те спасява, като лапнеш тръбата? Българина не е научен на медицинска профилактика и превенция, а после оревава орталъка, че докторите били некадърни да му спасяват безценния задник. Каква е тази нация с над 70% хора с наднормено тегло. Лош живот? Беден?

СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С БРЪТВЕЖИТЕ НА МЛОУМНИЦИ. ИСТИНАТА Е, ЧЕ ГАНЮ ПРАВИЛА НЕ СПАЗВА. НА ГАНЮ МУ ДАЙ ДА СЕ ПРАВИ НА ТЕРИКАТ. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е КОРОНА ВИРУС ИЛИ ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА. ГАНЮ СПАЗВА ПРАВИЛА, САМО КАТО Е НА БАЧКАНЕ В ЧУЖБИНА. ТАМ Е ПО-НИСЪК ОТ ТРЕВАТА. ЗА ТОВА БОЙ ПО ТЪПАТА ТИКВА И ВАКСИНИРАНЕ. ТЪПАНАРИ НЯМА КАК ДА ИМАТ МНЕНИЕ.

"ТЪПАНАРИ НЯМА КАК ДА ИМАТ МНЕНИЕ." Защо тогава дращиш тъпанарщини в този клозет (форум)?

Планът е издълбан в гранитни плочи! Планът е целта на свръхбогатите, на световната юдео-масонска мафия, на финансово-корпоративната и информационна олигархия! Вижте плана в уикимапия - The Georgia Guidestones Monument - и първата сатанинска заповед, написана на 8 езика. Ако не сте твърде, ама много затвърдено тъпи, ще разберете какъв е интересът, планът за действие. Но понеже подозирам, че освен всичко друго, сте и много мързеливи, ще ви помогна, като ви цитирам първата заповед на дявола: 1. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature. https://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones (Поддържай човечеството под 500 милиона в постоянен баланс с природата.) Става въпрос не за вашата природа, не за нашата природа, а за тяхната природа - тази, която сатанистите вярват, че трябва да им принадлежи. За тях вие сте просто едни от раковите тумори, които трябва да бъдат премахнати. (Вижте заповед 10 на дявола: Be not a cancer on the Earth—Leave room for nature—Leave room for nature. Не бъди тумор на земята – Освободи място за природата – Освободи място за природата.) От 8 милиарда души 94% са определени за ракови тумори, а 6% = 500 милиона биороботи ще бъдат оставени живи, за да бъдат роби и да слугуват на шепата сатанисти/илюминати/кабалисти/антихристи, които ви организират пандемиите, войните, пожарите, наводненията, затоплянето на климата (като последица от използваното от десетилетия климатично оръжие HAARP разположено в Аляска, Норвегия, Гренландия и на специализиран HAARP кораб)…

Започвам да се радвам, че ще мрете

То това ви тролската цел и затова всявате страх, разделята хората и натискате да бъдат "ваксинирани".

ТОВА НИЩОЖЕСТВО НА СНИМКАТА, НАЛИ ЩЕШЕ ДА ПРАВИ ВАКСИНА? НИЩО. НО РЕШИХА ДА СЪБИРАТ ЕЛЕКТОРАТ КАТО СТАНАТ АНТИВАКСЪРИ

ЗА СТЕНАТА ОТ СТРАХ И ДРУГИТЕ СТЕНИ (А В СЪЩНОСТ НИ МРАЗИТЕ, ЗАЩОТО СМЕ СВОБОДНИ ХОРА) Знаете ли, че „Вирус“ на латински означава „Отрова“. И знаете ли, че никой не е защитен от изпиването на тази отрова, само че има хора, които успяват да се преборят със страховете си ... Да, наистина живота е най-ценното, което имаме. Но дали става дума за живот на всяка цена!? Не, нали ... Най-ценното е да живеем така, като искаме, да бъдем свободни, усмихнати, щастливи ... Що за живот е това ако трябва да се пазим от всеки – минувач или пък близък, ако трябва да се виждаме с приятели и роднини дигитално, ако ще се учим, работим или преподаване дистанционно, ако ще ни носят любимата храна и на питки в къщи доставчици, маскирани като нинджи? Що за живот е вместо покани за концерти, театри, екскурзии и изложби от медиите да ни говорят за поредната ваксинална доза и за поредния убийствен щам? Що за живот е това, щом дигиталното ни досие е единственият фактор, имаш някакво значение за нашия живот, свободен избор на приятели и възможности? Дойде време, в което личните качества на един човек нямат никакво значение да бъде харесван, обичан или желан за всичко – работа, разходка или любов. Важното сега е само дали е от едната група – тези, които искат да се подчинят на благоразумния страх от вируса или пък техните противници, за които начинът им на живот е по-ценен от самия живот. И да – първата група формира статистиките, а втората определя историята. Как не разбрахте простата истина, че има хора, които предпочитат да рискуват в някаква степен живота си, отколкото да живеят НЯКАКЪВ живот – такъв, какъвто ни се предлага. Дори няма значение коя група е по-голяма. Важното е, че има много хора, които смятат обществото за длъжно да се грижи за собствените им страхове, притеснения или лични несгоди. Често в пространството се появяват окровено хулещи ме хора – от министри, през напълно неизвестни в професионалните си среди живеещи в странство и у дома „експерти“, та до обикновени интернет тролове. Странно – постоянно твърдя, че всеки може да наложи за себе си каквито иска предпазни мерки ако се чуства застрашен – от ваксини (62 доза) до маски, ръкавици, дезинфектанти или пълно дистанциране. Тогава всички тези хора би трябвало да са предпазени. Но не – тези хора са крайно агресивни именно към нас – хората, които не искат да се съобразят с вируса и да запазят своята нормалност. Към нас, които нищо на никого не забраняваме, не ограничаваме, не проверяваме, не контролираме ... В същност, мразите ни, защото сме СВОБОДНИ ХОРА. А вирусът – той е нещо много повече и различно от CoViD 19. Вирусът е това нещо в главите и сърцата ви, което ви пречи да бъдете свободни и щастливи. Онази отрова, за която ви говорех в началото. Не изграждайте стени от страх и отричане – може да се окаже, че от другата страна на стената живеят по-добрите хора.

спамер

Днес ми попадна интересна статистика, която привлече вниманието ми. В 17 милионна Нидерландия където са ваксинирани около 11 милиона човека, броя на починалите е с около 1000 човека по-малко от колкото в 7 милионна България, с ваксинирани зорлем около 15%. Изводите оставям за вас.

Пета вълна на пандемията от коронавирус в момента залива Испания. Въпреки силния напредък на кампанията за ваксинация, Министерството на здравеопазването съобщи за 144 нови смъртни случая от Covid-19 в сряда, което е най-големият брой починали от май. По-голямата част от починалите са били напълно ваксинирани-процентът е почти 100% за хората над 80 години и 97% за групата 70-79 години.

Всички данни изнесени от мен, са обществено достъпни. Дай да видим твоите откъде са.

Потърси: "пета вълна Испания починали напълно ваксинирани".

Засега в Испания само два региона изискват имунизационен сертификат от посетителите на ресторанти и барове: Канарските острови и Галисия. Макар че съдът в Галисия вече отмени това ограничение. „Тук сме се хванали на една много опасна игра. Докато в Германия на кормилото са застанали хора, които държат повече на здравето на хората, отколкото на парите“, смята испанският композитор Мануел Виялта. Виялта се е ваксинирал, но въпреки това живее в известна изолация и доста предпазливо, защото много негови приятели се изпоразболели. Композиторът казва, че все повече се възхищава от Ангела Меркел: „Тя се грижи за здравето, а не толкова за печалбата на концерните“. Друга частица към пъзела в Испания добавя д-р Анхела Ернандес Пуенте, хирург и синдикален активист от Мадрид, която се опитва да успокои тревогите от новата вълна на коронавируса: „В момента болниците наистина се претоварени, но една от причините е, че през август месец винаги имаме по-малко персонал“. Адвокатът Вирт от своя страна е сигурен в едно: „Германия отдавна да е наложила локдаун, ако ръстът на новите зарази беше като в Испания“. Вирт, който се занимава с недвижими имоти, наблюдава наоколо си точно обратното: посредниците в неговия бранш на Балеарските острови твърдят, че бизнесът просто цъфти. Триумфът на консервативната политичка Исабел Аюсо на изборите в автономния регион Мадрид през май превърна локдауните в нещо едва ли не забранено в цяла Испания. Нейното мото гласи: „Икономиката не бива да страда!“. Аюсо смята да въведе задължителния имунизационен сертификат за клиентите на ресторантьорството едва през есента – ако изобщо се стигне дотам.

А що не погледнеш колко човека са умрели преди да има ваксина? Ей така просто, дет се вика за обща култура, пък барем вземе да ти светне някоя лампа в мозъка.

Популизъм с цел печелене на електорат.Залъгват пенсионерите с на Мика Зайковая простотиите а сега и по младите.

Какво стана с ваксината на гениалния български учен професор доктор Чорбанов!?Кога ще има експерименти върху животни,после върху хора и кога ще получи одобрение!? Или взе парите,усвои ги,няма ваксина,а храчки срещу другите ваксини.Май само може да лае.

КАКВО ПОКАЗВА БЪЛГАРСКИЯТ ИСТОРИЧЕСКИ ОПИТ? По българските земи са идвали и са си отивали за година-две: и черна чума, и холера, “испанка, всякакви вируси и гадости. Но когато българският народ е губил свободата - това е било за векове. Демокрацията възниква в робовладелски общества и е втората най-голяма измама в света, след измамата “Исус Христос”. “Демокрацията” винаги си е служила с недемократични средства, като заплахи, насилие, санкции и войни. Всяка демокрация, по-рано или по-късно се превръща във фашизъм. Вижте какво става в САЩ при Бай Дън - узурпаторът на властта, вижте Франция, Великобритания, Германия, Автралия. Хората, първо се разделят по някакви признаци - демократи/републиканци, черни/бели, ваксинирани/неваксинирани, протестиращи/непротестиращи. Едната част от народа - еничарите, помагат на властта да смаже другата част от народа. В крайна сметка целият народ губи свободата си.

Моркова и тоягата, разделяй и владей. Прозорец на Овертон.

всички тези свободолюбиви личности ще се ваксинират на минутата, ако им потрябва виза за сащ, както и досега се ваксинират срещу жълта треска и други подобни.

Професор Чорбанов се разболя много тежко от Ковид в началото на годината. Лежа в болница в София и специално от екрана благодари за грижите на колегите, тъй като бил седмица на апаратно дишане. Сам призна, че е бил в тежко състояние! И този човек, който признава, че благодарение на колегите от бранша е получил специално внимание в болницата, съветва хората да не се ваксинират!! А, на обикновените хора колко ли внимание ще обърнат в болницата?!?

Съветва политиците да не разделят хората на ваксинирани и неваксинирани, тъй катто и това по Конституция е дискриминация.

Тези от ИТН са талибаните в България. Защо ги взимате насериозно.

Аз съм съгласен ваксината е пожелание, но също да е пожелание обслужването на неваксинирани! Примерно да не задължават учителите да влизат в час ако в даден клас има неваксиниран или нетестван ученик! Като сме казали А да кажем и Б! Значи никой не може да задължи да се ваксинираш защото това ти нарушавало правата, но ако някой откаже да те обслужи защото го е страх от заразяване (има такива хора които не могат да се ваксинират по чисто медицински причини) ще го обвинят че дискриминира неваксинираните, а това че него го дискриминират никой не го пита! Майка ми има проблеми с различни алергии и не ѝ препоръчват ваксинация, а тя е учител по ИТ, когато представила заключението на лекарите, че не може да бъде ваксинирана и поискала да преподава отдалечено директори и е казал че няма как да стане, тя напусна и сега ходят да ѝ се молят да се върне защото не можели да намерят учител по ИТ, ами не няма да се върне да се оправят! Аз имам ИТ фирма и я назначих на доста по-голяма от учителската ѝ заплата, та когато от училището ѝ дадат 5 бона заплата и всички ученици се ваксинират тогава ще се върне в клас!

Моля?! Вие сте достоен наследник на Хитлер и Менгеле. Тук се слагат ваксини по паркове, автобуси, молове и прочие. Никакъв преглед, проследяване на клинична картина. Никой не го интересува кой е преболедувал. Общо взето никой нищо не го интересува. Аз имам генетично налседен проблем, за който никой не се интересува, съответно ми казват да си сложа ваксина, обаче и никой не ми гарантира, че няма да се инвалидизирам или да умра. Вие четете ли медицинска литература, щото данните за “вашите спасителни течности” много взеха да издишат. Всяко изказване носи последствия за човека, който го изрича, затова не говорете наизуст, а мислете и бъдете по-емпатичен.

ВИЖ СЕГА, ДА ТИ ГО КАЖА ПРОСТО- НЕ Е ХУБАВО ТЪПАНАРИ ДА СЕ ИЗКАЗВАТ ПО ТАКИВА СЛОЖНИ ТЕМИ. ТИ ПЕРАЛНЯТА НЕ МОЖЕШ ДА ПУСКАШ, СЕДНАЛ СИ ДА РАЗСЪЖДАВАШ ЗА ВАКСИНИ. ХАЙДЕ СТИГА. ГЛУПАЦИТЕ НЯМА КАК ДА НАПРАВЯТ ИНФОРМИРАН ИЗБОР, ЗАЩОТО ИНФОРМАЦИЯТА ИМ ЛИПСВА.

Да си чул досега че и ваксинираните пренасят болестта? Само това стига за да се определи целия ти коментар като словесна диария. После прочетох че си назначил майка си,която вероятно е в пенсионна възраст в ТВОЯТА IT фирма и щях да умра от смях. Въздухар смотан!

Ще коментирам само първата част от поста ви. Втората е лична - както сте преценили, така сте постъпили. Бих се съгласил с първата част ако еднозначно е доказано, че ваксинираните не могат да бъдат преносители. Никъде обаче не се твърди подобно нещо - напротив, ваксиниран или не еднакво можеш да си преносител и да заразяваш. В този смисъл не мога да разбера защо трябва да се налагат ограничения на принципа ваксиниран/неваксиниран за достъп до услуги.

Конституцията казва друго. На кого да вярвам? На анонимен коментар под новина от сайт или на Конституцията на Република България? Не ми отговаряй.