Коментари - Италианската брегова охрана спаси 450 имигранти | Днес.dir.bg

Италианската брегова охрана спаси 450 имигранти

Италианските военни съобщиха, че са поели контрол върху повреден и изоставен от екипажа си кораб с 450 имигранти, дрейфуващ край бреговете на Калабрия.

Обратно в новината

Коментари - Италианската брегова охрана спаси 450 имигранти | Днес.dir.bg

Коментари

Zasto gi spasiavat, tova e greshka

Вече е ясно, че мултикултурализмът, като понятие, е мъртъв и без всякакви шансове скоро да възкръсне на фона на драматичните промени в Близкия Изток, които са на път да отворят нова глава в историята на насилието по света. Европа следва да концентрира усилията си за запазването на мира в региона, вместо пасивно да набюдава как цяла Африка и половината Азия опитват да се преселят на Стария континент. Подобно поведение не решава нито един от острите проблеми, пред които ние, европейците сме изправени и на практика ще доведе до прехвърлянето на сегашните кръвопролитни конфликти в Близкия Изток по улиците на европейските градове процес, който всъщност вече е стартирал.

Умичлени инспирирано! Във въпросния мслучай пръст има Туркеята, която не може да преглътне, че не я искат в Европа-та. А и как да я искат, след като се управлява от ислямисти?! Целият този бежански наплив (от муслимани) на границите на ЕС е поход с/у християнската бяла цивилизация, в дъното на който стоят (?)!... А за всичко това е предсказано в Нови; завет на Светата Библия.

Турция вече е приела над половин милион бежанци и пак си има ръст от 3-7 % всяка година. За Европа вече разбраха, че ги лъжат, а като виждат с Украйна, Египет, Сирия, .... какво стана вече и не искат. Те са силата и лидерите в онзи регион, това е истината и имат все по-добри отношения с Евразийския съюз.

Ислямизацията вече започна през 1974 година, когато организацията Ислямска конференция приключи срещата си в Лахтор, Пакистан с решението за увеличаване на тогавашния, все още малък, поток от имигранти към Европа.

Срам ме е като чета коментарите Толкова примитивни , изостанали , расисти са българите

колко негъра приюти у вас, а?

Мен пък ме е срам като чета какви глупости пишеш! Как може да не знаеш какво е раса и кой е расист?

като броя коментарите и като погледна , през прозореца правя една аритметика и заключавам, че ти си циганин.

Отиди в Израел да кажеш на най-умните хора на света да не строят стени на границите си. Идиот :)

Моа ли да те запитам нящо: Защо сред тези бежанци няма християни? В Сирия има много християни (изт. част на гр,. Дамаск е християнски квартал). Защо не коментираш този въпрос, а като първосигнално зомби, на което му диктуват какво да мисли и говори, се изказваш така неуместно и самоизобличаващо се. Кое е расисткото в случая? Че такива като теб ратувате за правата на циганите в България и лицемерно роните сълзи за тях, а за българите забравяте! Ясно е, че не сте българи, но все пак толкова много лицемерие е е гнусно.

Ех италианци, италианци скоро ще си мечтаете за Дучето, така де все пак Ваш е фашизма!

И за Дучето и за онзи австрийски чичко с мустаците....някъде ги има,време е да се покажат.

Че по времето на Дуче Италия е имал по-добра национална политика от тогавашния СССР на Сталин.

Оставяйте ги да се носят по вятъра:)) А и на тая гемия не виждам как ще се качат 450 човека....оставяйте ги да пътуват,не им пречете:)

Да са им честити! Нова Европа, нов ред! Социална солидарност, братство и равенство! България може да приеме половината от тях в знак на подкрепа на изповядваните европейски ценности, хем да подобри генния си материал.

потъва!

Италия скоро ще рухне, тя и без това е на ръба заради хилядите пришълци, които само ядат и с..ат. Оттам следва ефектът на доминото. Целта на САЩ да съсипят ЕС заради господство на пазарите, бавно, но сигурно се осъществява.

btw в Сибир си е много по-яко от родния ти Туткустан! Ханче ти сигурно също си акостирал в европата с някоя гемия като тия!

Преди време гледах филма "Бялата мафия".Отива даден човек с оплаквания за бъбречна криза,назначават му уж инжекции за лечение и обезболяване,а то точно обратното,умира от болка,която се обостря.Пациентът се съгласява на операция и така,вземат му единия бъбрек и го присаждат на чакащ за такъв.с две думи се превръща в донор.Хем си плаща за операцията,хем му вземат бъбрека и другия плаща за него.Та в този ред на мисли искам да кажа,че са потенциални донори,колкото и зловещо да звучи.Така,че,после тия емигранти си плащат за яденето пиенето и т.н.

Това за ДНК е истина! Наистина тези хора от Африка са изостанали. Аз съм работил в Северна Африка 19г. и съм го констатирал, и още - много са мързеливи. Когато ходих в Канада при дъщеря си, никъде не видях по строежи да работи негър или арабин - те или са на някоя лека работа или са на социал, и заради това Канада вече 5г. е с Нулева квата за прием на тези хора.

Римляните от Римско време наричаха Средиземно море Маре Ностру, на ти сега МН. А ако беше Берлускони на власт тези корабчета барабар с каргото щяха да хранят акулите, пардон щеше да си избере по някоя мургава красавица под 16г. за буги как беше то!

Е то е ясно че Руснаците ще ги върнат обратно в сицилия, мафия си имат по-добра от италиянската!

Колкото руснаци бяха хванати ,толкова и върнати във великата им Русь! Това щеше да стане! Но! Най-лошото ще бъде ако светът признае диктаторският режим в Русь ,следствието тогава ще е всички руснаци бягащи от Русия ще бъдат обявени за политически емигранти и с пръст не можеш да ги пипнеш! По доброто за нас е да си обичат Путина,а ние да казваме ,че има диктатор там,ама народа е с него!

На тебе пък какво ти пука освен за ханската тутка :)

Още паразити към ЕС - циганизацията е в пълен ход и соросоидите ще са доволни

Не може да се оправи ситуацията, понеже елитът на най-високо ниво е капитулирал. "Хората не трябва да се страхуват от Исляма, имаме нужда от имигранти" каза наскоро Волганг Шойбле, финансов министър на Германия.

Бе...зло ще е да го кажа,ама ще го изрека. Ако беше България малко по-добре икономически,като нищо щяха да ги засилят и към нас. И понеже правителствата ни са все,проевропейски и антибългарски,като нищо щяхме да приютим едни стотина хиляди бежанци,емигранти-както искате така ги наричайте.

Кадафи ги спираше. Даже си беше определил такса. Убиха го демократичните колонизатори. Сега ще си плащат с лихвите. Италия имаше най-малко вина. Не бяха съвсем чисти, но бяха притиснати от ония другите гадини. Сега "мераклиите" от Франция връщат емигрантите обратно в Италия.

Няма ненаказано добро. Спасителите скоро ще го изпитат на собствен гръб....

Почнаха и то отдавна да го изпитват на свой гръб,но обикновенните хора. Спасителите са на държавна служба с гръмкото име -Брегова Охрана-събират бедстващи емигранти из моретата. А на обикновенните хора,които все още работят им пише в фиша за заплата на края-такса солидарност. Взема им я от заплатите тази такса ,близкото кметство,в което са настанени емигрантите. На практика не само държавни пари отиват за помощи,а колкото и невероятно да е и лични средства на данъкоплатците.

ЕС се командва от Геолобито и бъкано с агенти-служители на най-високи позиции. Затова избраха човек от държавата лилипут Люксембара да бъде шеф. Случайно ли не можаха да намерят 1жена от Западна Германия, та курдисаха от Източна? Няма случайни работи. САЩ са в криза. Създават хаос в целия свят за да не им се търси сметка. Засега е Управляем хаос/Любим на футболния стратег ПЕНЕВ/. Може да премине и в Неуправляем.

горките италианци....

Няма спасение от тези емигрантски вълни. Спасението е единственно,ако има правителства от другия бряг ,които да възпират бежанците. Иначе изтърват ли ги в морето стават наистина жалка картинка и се нуждаят от човешки отношения и помощ. Според международните спогодби и морски конвенции,държавата в чиито териториални води се намират бедстващите ,трябва да бъдат спасени. А веднъж спасени, бежанците веднага подават заявления за политическо убежище. Ако Италия имаше сухоземна граница,тогава става друго.Тогава бежанците ще се наричат -незаконни емигранти, но така с морска граница си е направо тъпня!

...всъщност трафикантите на хора ,знаят тази особенност в законите и морските правила и ги използват в своя полза много успешно. По принцип имат някой скапан радар на гемиите,колкото да забележат,че идва кораб към тях. Веднага след това оставят бежанците на произвола без екипаж и така бежанците осигурени с законови права-защото бедстват в морето,а и трафикантите живи и здрави за нови подвизи.

НароденСъд 2

Абе потопят ли три гемии за един месец, кьорав мангал няма да стъпи в Европа.

Сам не знаеш колко си прав. Наскоро чаках пред офиса на познат адвокат заедно с един представител на малцинството. Като влязох, питам адвоката какъв е тоя екземпляр, дето може да си позволи услугите му. Той ме погледна странно и ми казва:"по-тихо да не ни чуе, че ми е ценен клиент". Аз съответно - ???. "Има регистрирана гемия на негово име и прекарва по 200 човека от Сирия в Гърция по 2000 долара/глава. Гърците го гепили, но му издействах прехвърляне в БГ и сега работя над условна присъда." Естествено в схемата участват неявно и други личности...

??? бременни жени и деца? На снимката се виждат само съкратени сомалийски пиарти и малко етиопски мангалоиди.

Ясно е че на тия хора там живота им е ад, постоянни болести, междуплеменни войни, излямисти.. но, въпреки това те са се размножили най много от всички други континенти- и ние увеличаваме агонията им, помагайки им А откривателят на ДНК казва: знаете ли колко трудно се работи с чернокожи- и това не е расизъма истина...ако истината е расизъм да ти таковам и расизма, човека е получил Нобел в областта си и работи десетки години по темата А ЕУ, ако продължава с тази безмозъчна политика, няма бъдеще

Браво още 450 бойни еденици са дебаркирали на вражеска територия. Мисията-успешна.

някой наясно ли е какво се случва с тези после ? Депортират ли ги ? Или остават в Италия или някъде в Европа ? Ако остават Простата сметка е доста притеснителна - 500 човека на ден само през Италия, през други страни да са още толкова = на 300 000 годишно за Европа млади мюсюлмани , които се плодят яко /поне 5-6 деца/ + роднините им които ще се изтеглят след статутите = реално поне на 1 милион нови мюсюлмани в Европа само по емигрантска линия. Това събрано с вече живеещите там турци, пакита и т.н. си мисля, че ще дойде точка на завземане/пречупване до 20-ина години. Тогава европейците какво ще правят ? Ще ги избият ли ? Или прогонят към нас да речем - те имат вековен опит с циганите в подобни процедури...Не знам кой планира политиката в Европа и колко напред, но ми се струва, че има нещо което не е наред и някой не е дооценил средното и по-далечно бъдеще...

чети корана, момче...не се ослушвай.

До колкото знам,първоначално ги държат в нещо като лагери при съвсем цивилизовани условия. Ако лагерите са препълнени по хотели из провинцията, като държавата им плаща храната и спането и някое друго евро на ден за да си купуват различни неща. По-късно наистина не знам какво става с тези хора,но ако поискат политическо убежище то властите са длъжни да им издадат такова. По този начин си осигуряват редовни италиански документи с които скитат из европа. Могат да се установят където си искат и те го правят много успешно.

ДА ДОЙДАТ НОВИ ЕМИГРАНТИ В БГ, А "СТАРИТЕ" ОТ ПРЕДИ 25 ВЕКА ДА ЗАМИНАТ ЗА АМЕРИКА, ТАКА НЕЩАТА ЩЕ ПОТРЪГНАТ

ЗАЩО МИСЛИШ, ЧЕ НЕЩАТА ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ?

ЗАЩОТО МНОГО "ЖИВУЩИ" ОТ ВЕКОВЕ ПО ТЕЗИ ЗЕМИ, САМООПРЕДЕЛЯЩИ СЕ НА "БЪЛГАРИ", НО ЕДИНСТВЕНО А. КОНСТАНТИНОВ ПИСА ПО ТЕЗИ "ВЪПРОСИ" "ДЪРПАТ И НАСИЛСТВЕНО ИСКАТ ДА НАМАЛЯТ РАЗМЕРИТЕ НА ЕВРОПА"

НЕ ВИЖДАМ ЗАЩО ТРЯБВА ЕВРОПА ДА СЕ ПРЕВРЪЩА В УБЕЖИЩЕ НА ВСИЧКИ ХОРА ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ, КОИТО ПО ЕДНА ИЛИ ДРУГА ПРИЧИНА ИМАТ ТРУДНОСТИ В СВОЯТА СТРАНА.

ЕВРОПА ПРИЕМА ИМИГРАНТИ, ЗАЩОТО НАЙ-МНОГО Е ДЕРИБЕЙСТВАЛА И КРАЛА ОТ ВСИЧКИ КОНТИНЕНТИ

Е, аз не съм крал и не виждам какво ме касае? Или всеки африкан може да дойде у вас и ти да го поканиш, щото някой направил нещо на прадядо му преди 100 години?!

Защото трудно се контролират народи които останат сравнително чисти етнически. Всеки е със собсвен матнталитет, умствени и физически възможности и могат при нужда да се обединят срещу обща кауза. Затова Бог раздели народите когато Вавилон падна. Но новите вавилонци отправят ново безумно предизвикателство срещу Бог и резултата отново ще е същият, Някой се учат от грешките. Други не и разчитат на своите преходни плътски страсти да ги водят в решенията им, което е тъжно.

И всичките са мюсюлмани, нали.

Да бе бро...там други нема...само резачки са!

Това си е много доходоносен бизнес за трафикантите. Случи се така,че вече няма власт в Либия,Сирия и ред други на които да се разчита за да има реална борба с трафика на хора! Кой унищожи държавноста при арабите е ясно. Обаче не е ясно защо европа трябва да обере парсата!

Това преселение на Африка в Европа е програма на САЩ. Проследете събитията

Нашата Куневица уволни директорa на Държавната агенция за бежанците и начерта нова цел пред институцията. Гениалната новост е, че вече ще се набляга върху интеграцията на бежанците, не само върху временното им настаняване и осигуряване на прехрана и медицинско обслужване. С други думи ще ги устройваме в България во веки веков. Известната с глобалистките си изказвания Кунева да обясни на целокупния български народ къде точно е успяла интеграцията в Западна Европа. Има ли някоя държава, в която да няма социално напрежение, проблеми, гета, затворени общности и бягство на местното население от квартали и градове. Това е убийствена политика за България, която ще затрие и без това опосканата ни държава. Пръмова трябва да бъде спряна!

Нищо ново!Куневицата е най-големият предател на интересите на Държавата ни.Всички знаят защо.

Имало бременни и деца! Работата е ясна!

Европейския съюз е злото, което ще съсипе цяла Европа.

Злото идва от еврейландия

това е тероризъм! Да си правят дюнери по родните места! Връщайте ги обратно!

Че не си внесе навремето колонията америка-цяалата африка с лъвовете барабар,ами сега бедна Италия ще трябва да мисли да им оправя бакиите.

Всяка помощ за страдащи извън Европа хора, продиктувана от хуманни съображения, трябва да се осъществява на местата, в държавите и континентите, в които те живеят, а не да се организира и стимулира масово преселение на народите на европейска земя.

А БРЕ БОКО ,ЦВЪКО И ЧЕХЛЬО-ЗАЩО НАХЛУВАЩИТЕ ПРЕЗ ТУРСКАТА ГРАНИЦИ МУСУЛМАНСКИ АРАБЕЛИ СА БЕЖАНЦИ ЗА НАС , А НАХЛУВАЩИТЕ ХИЛЯДИ АРАБЕСКИ В ИТАЛИЯ СЕ НАРИЧАТ НЕЗАКОННИ ИМИГРАНТИ???? КО ПРАИМ СЯ БОКО???

Много искаш бе, пич! За да знаят такива неща, трябва да прочетат Конвенцията на ООН. Аз лично не вярвам, че това им е по силите - та дори и големият черен брат отвъд океана да им заповяда!

Трудно е да се обясни логично хуманното отношение към тези нарастващи групи икономически емигранти към Европа. Така те ще стават все повече и проблемите през европейците постепенно ще станат нерешими. Това са хора с друг бит и култура и както датчаните вече констатираха, те не се интегрират, а ползват придобивки и налагат своя начин на живот. В ЕС не виждат ли какво става, та ни приканват да бъдем гостоприемни, вместо да взимат мерки срещу това застрашително нарастващо явление, което ще ни залее и унищожи като истинско цунами.

Папата каза,че на изпаднал в нужда трябва да се помага. Хората от морето ще бъдат полезни в селското стопанство и спорта. Сега в Ювентос много кризи има за футболисти ,а тези дето идват бягат бързо!

казваш на проба в ЦСКА?

У наше село в Италия ги праим спорсмени! С тетрадките ги учим да пишат и четат и после на поляната да ритат топка. Изпратени са специални съгледвачи да преследват по умелите дето удрят топката с глава и крак. Придошлите често пъти бъркат вратата с своята ама имаме местен вратар с тояга и от време на време... ги гони по дърветата.

Надвисва евроапокалипсис

Вероятната цел е Европа в бъдеще да бъде хвърлена в хаос, защото само наивници могат да мислят, че при риска от предстояща нова световна икономическа депресия, европейският континент може да поеме преселението на половин Африка, Близък изток и Азия на своя територия, без катастрофални последици.

ЕС и европейската интелигенция по спешност да се отърси от обзелата ги самоубийствени за европейската цивилизация мекушавост и алтруизъм и да спускат "бариерите". За самоуспокоени да въведат "данък помощ" и така светът да ги подпомага както прави и с другите видове флора и фауна (макар, че тези не са от застрашения вид:))

И екипажа сигурно бедства някъде, трябва да го намерят да му помогнат.

Само за 3 дни около 1300 нашественици! Време е местното население да се събуди и защити дома си! Става страшно!

Това не ни засяга. Няма случай от Италия да хукнат към България. Нашия проблем е вътрешен. Започва от т.н. управляващи.Чак тогава са т.н. малцинствени групи.

atanas_m_yankov@abv.bg

А, как българина да отиде в Италия или Испания?

Коментари - Италианската брегова охрана спаси 450 имигранти | Днес.dir.bg

Италианската брегова охрана спаси 450 имигранти

Италианските военни съобщиха, че са поели контрол върху повреден и изоставен от екипажа си кораб с 450 имигранти, дрейфуващ край бреговете на Калабрия.

Обратно в новината

Коментари - Италианската брегова охрана спаси 450 имигранти | Днес.dir.bg

Коментари

Zasto gi spasiavat, tova e greshka

Вече е ясно, че мултикултурализмът, като понятие, е мъртъв и без всякакви шансове скоро да възкръсне на фона на драматичните промени в Близкия Изток, които са на път да отворят нова глава в историята на насилието по света. Европа следва да концентрира усилията си за запазването на мира в региона, вместо пасивно да набюдава как цяла Африка и половината Азия опитват да се преселят на Стария континент. Подобно поведение не решава нито един от острите проблеми, пред които ние, европейците сме изправени и на практика ще доведе до прехвърлянето на сегашните кръвопролитни конфликти в Близкия Изток по улиците на европейските градове процес, който всъщност вече е стартирал.

Умичлени инспирирано! Във въпросния мслучай пръст има Туркеята, която не може да преглътне, че не я искат в Европа-та. А и как да я искат, след като се управлява от ислямисти?! Целият този бежански наплив (от муслимани) на границите на ЕС е поход с/у християнската бяла цивилизация, в дъното на който стоят (?)!... А за всичко това е предсказано в Нови; завет на Светата Библия.

Турция вече е приела над половин милион бежанци и пак си има ръст от 3-7 % всяка година. За Европа вече разбраха, че ги лъжат, а като виждат с Украйна, Египет, Сирия, .... какво стана вече и не искат. Те са силата и лидерите в онзи регион, това е истината и имат все по-добри отношения с Евразийския съюз.

Ислямизацията вече започна през 1974 година, когато организацията Ислямска конференция приключи срещата си в Лахтор, Пакистан с решението за увеличаване на тогавашния, все още малък, поток от имигранти към Европа.

Срам ме е като чета коментарите Толкова примитивни , изостанали , расисти са българите

колко негъра приюти у вас, а?

Мен пък ме е срам като чета какви глупости пишеш! Как може да не знаеш какво е раса и кой е расист?

като броя коментарите и като погледна , през прозореца правя една аритметика и заключавам, че ти си циганин.

Отиди в Израел да кажеш на най-умните хора на света да не строят стени на границите си. Идиот :)

Моа ли да те запитам нящо: Защо сред тези бежанци няма християни? В Сирия има много християни (изт. част на гр,. Дамаск е християнски квартал). Защо не коментираш този въпрос, а като първосигнално зомби, на което му диктуват какво да мисли и говори, се изказваш така неуместно и самоизобличаващо се. Кое е расисткото в случая? Че такива като теб ратувате за правата на циганите в България и лицемерно роните сълзи за тях, а за българите забравяте! Ясно е, че не сте българи, но все пак толкова много лицемерие е е гнусно.

Ех италианци, италианци скоро ще си мечтаете за Дучето, така де все пак Ваш е фашизма!

И за Дучето и за онзи австрийски чичко с мустаците....някъде ги има,време е да се покажат.

Че по времето на Дуче Италия е имал по-добра национална политика от тогавашния СССР на Сталин.

Оставяйте ги да се носят по вятъра:)) А и на тая гемия не виждам как ще се качат 450 човека....оставяйте ги да пътуват,не им пречете:)

Да са им честити! Нова Европа, нов ред! Социална солидарност, братство и равенство! България може да приеме половината от тях в знак на подкрепа на изповядваните европейски ценности, хем да подобри генния си материал.

потъва!

Италия скоро ще рухне, тя и без това е на ръба заради хилядите пришълци, които само ядат и с..ат. Оттам следва ефектът на доминото. Целта на САЩ да съсипят ЕС заради господство на пазарите, бавно, но сигурно се осъществява.

btw в Сибир си е много по-яко от родния ти Туткустан! Ханче ти сигурно също си акостирал в европата с някоя гемия като тия!

Преди време гледах филма "Бялата мафия".Отива даден човек с оплаквания за бъбречна криза,назначават му уж инжекции за лечение и обезболяване,а то точно обратното,умира от болка,която се обостря.Пациентът се съгласява на операция и така,вземат му единия бъбрек и го присаждат на чакащ за такъв.с две думи се превръща в донор.Хем си плаща за операцията,хем му вземат бъбрека и другия плаща за него.Та в този ред на мисли искам да кажа,че са потенциални донори,колкото и зловещо да звучи.Така,че,после тия емигранти си плащат за яденето пиенето и т.н.

Това за ДНК е истина! Наистина тези хора от Африка са изостанали. Аз съм работил в Северна Африка 19г. и съм го констатирал, и още - много са мързеливи. Когато ходих в Канада при дъщеря си, никъде не видях по строежи да работи негър или арабин - те или са на някоя лека работа или са на социал, и заради това Канада вече 5г. е с Нулева квата за прием на тези хора.

Римляните от Римско време наричаха Средиземно море Маре Ностру, на ти сега МН. А ако беше Берлускони на власт тези корабчета барабар с каргото щяха да хранят акулите, пардон щеше да си избере по някоя мургава красавица под 16г. за буги как беше то!

Е то е ясно че Руснаците ще ги върнат обратно в сицилия, мафия си имат по-добра от италиянската!

Колкото руснаци бяха хванати ,толкова и върнати във великата им Русь! Това щеше да стане! Но! Най-лошото ще бъде ако светът признае диктаторският режим в Русь ,следствието тогава ще е всички руснаци бягащи от Русия ще бъдат обявени за политически емигранти и с пръст не можеш да ги пипнеш! По доброто за нас е да си обичат Путина,а ние да казваме ,че има диктатор там,ама народа е с него!

На тебе пък какво ти пука освен за ханската тутка :)

Още паразити към ЕС - циганизацията е в пълен ход и соросоидите ще са доволни

Не може да се оправи ситуацията, понеже елитът на най-високо ниво е капитулирал. "Хората не трябва да се страхуват от Исляма, имаме нужда от имигранти" каза наскоро Волганг Шойбле, финансов министър на Германия.

Бе...зло ще е да го кажа,ама ще го изрека. Ако беше България малко по-добре икономически,като нищо щяха да ги засилят и към нас. И понеже правителствата ни са все,проевропейски и антибългарски,като нищо щяхме да приютим едни стотина хиляди бежанци,емигранти-както искате така ги наричайте.

Кадафи ги спираше. Даже си беше определил такса. Убиха го демократичните колонизатори. Сега ще си плащат с лихвите. Италия имаше най-малко вина. Не бяха съвсем чисти, но бяха притиснати от ония другите гадини. Сега "мераклиите" от Франция връщат емигрантите обратно в Италия.

Няма ненаказано добро. Спасителите скоро ще го изпитат на собствен гръб....

Почнаха и то отдавна да го изпитват на свой гръб,но обикновенните хора. Спасителите са на държавна служба с гръмкото име -Брегова Охрана-събират бедстващи емигранти из моретата. А на обикновенните хора,които все още работят им пише в фиша за заплата на края-такса солидарност. Взема им я от заплатите тази такса ,близкото кметство,в което са настанени емигрантите. На практика не само държавни пари отиват за помощи,а колкото и невероятно да е и лични средства на данъкоплатците.

ЕС се командва от Геолобито и бъкано с агенти-служители на най-високи позиции. Затова избраха човек от държавата лилипут Люксембара да бъде шеф. Случайно ли не можаха да намерят 1жена от Западна Германия, та курдисаха от Източна? Няма случайни работи. САЩ са в криза. Създават хаос в целия свят за да не им се търси сметка. Засега е Управляем хаос/Любим на футболния стратег ПЕНЕВ/. Може да премине и в Неуправляем.

горките италианци....

Няма спасение от тези емигрантски вълни. Спасението е единственно,ако има правителства от другия бряг ,които да възпират бежанците. Иначе изтърват ли ги в морето стават наистина жалка картинка и се нуждаят от човешки отношения и помощ. Според международните спогодби и морски конвенции,държавата в чиито териториални води се намират бедстващите ,трябва да бъдат спасени. А веднъж спасени, бежанците веднага подават заявления за политическо убежище. Ако Италия имаше сухоземна граница,тогава става друго.Тогава бежанците ще се наричат -незаконни емигранти, но така с морска граница си е направо тъпня!

...всъщност трафикантите на хора ,знаят тази особенност в законите и морските правила и ги използват в своя полза много успешно. По принцип имат някой скапан радар на гемиите,колкото да забележат,че идва кораб към тях. Веднага след това оставят бежанците на произвола без екипаж и така бежанците осигурени с законови права-защото бедстват в морето,а и трафикантите живи и здрави за нови подвизи.

НароденСъд 2

Абе потопят ли три гемии за един месец, кьорав мангал няма да стъпи в Европа.

Сам не знаеш колко си прав. Наскоро чаках пред офиса на познат адвокат заедно с един представител на малцинството. Като влязох, питам адвоката какъв е тоя екземпляр, дето може да си позволи услугите му. Той ме погледна странно и ми казва:"по-тихо да не ни чуе, че ми е ценен клиент". Аз съответно - ???. "Има регистрирана гемия на негово име и прекарва по 200 човека от Сирия в Гърция по 2000 долара/глава. Гърците го гепили, но му издействах прехвърляне в БГ и сега работя над условна присъда." Естествено в схемата участват неявно и други личности...

??? бременни жени и деца? На снимката се виждат само съкратени сомалийски пиарти и малко етиопски мангалоиди.

Ясно е че на тия хора там живота им е ад, постоянни болести, междуплеменни войни, излямисти.. но, въпреки това те са се размножили най много от всички други континенти- и ние увеличаваме агонията им, помагайки им А откривателят на ДНК казва: знаете ли колко трудно се работи с чернокожи- и това не е расизъма истина...ако истината е расизъм да ти таковам и расизма, човека е получил Нобел в областта си и работи десетки години по темата А ЕУ, ако продължава с тази безмозъчна политика, няма бъдеще

Браво още 450 бойни еденици са дебаркирали на вражеска територия. Мисията-успешна.

някой наясно ли е какво се случва с тези после ? Депортират ли ги ? Или остават в Италия или някъде в Европа ? Ако остават Простата сметка е доста притеснителна - 500 човека на ден само през Италия, през други страни да са още толкова = на 300 000 годишно за Европа млади мюсюлмани , които се плодят яко /поне 5-6 деца/ + роднините им които ще се изтеглят след статутите = реално поне на 1 милион нови мюсюлмани в Европа само по емигрантска линия. Това събрано с вече живеещите там турци, пакита и т.н. си мисля, че ще дойде точка на завземане/пречупване до 20-ина години. Тогава европейците какво ще правят ? Ще ги избият ли ? Или прогонят към нас да речем - те имат вековен опит с циганите в подобни процедури...Не знам кой планира политиката в Европа и колко напред, но ми се струва, че има нещо което не е наред и някой не е дооценил средното и по-далечно бъдеще...

чети корана, момче...не се ослушвай.

До колкото знам,първоначално ги държат в нещо като лагери при съвсем цивилизовани условия. Ако лагерите са препълнени по хотели из провинцията, като държавата им плаща храната и спането и някое друго евро на ден за да си купуват различни неща. По-късно наистина не знам какво става с тези хора,но ако поискат политическо убежище то властите са длъжни да им издадат такова. По този начин си осигуряват редовни италиански документи с които скитат из европа. Могат да се установят където си искат и те го правят много успешно.

ДА ДОЙДАТ НОВИ ЕМИГРАНТИ В БГ, А "СТАРИТЕ" ОТ ПРЕДИ 25 ВЕКА ДА ЗАМИНАТ ЗА АМЕРИКА, ТАКА НЕЩАТА ЩЕ ПОТРЪГНАТ

ЗАЩО МИСЛИШ, ЧЕ НЕЩАТА ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ?

ЗАЩОТО МНОГО "ЖИВУЩИ" ОТ ВЕКОВЕ ПО ТЕЗИ ЗЕМИ, САМООПРЕДЕЛЯЩИ СЕ НА "БЪЛГАРИ", НО ЕДИНСТВЕНО А. КОНСТАНТИНОВ ПИСА ПО ТЕЗИ "ВЪПРОСИ" "ДЪРПАТ И НАСИЛСТВЕНО ИСКАТ ДА НАМАЛЯТ РАЗМЕРИТЕ НА ЕВРОПА"

НЕ ВИЖДАМ ЗАЩО ТРЯБВА ЕВРОПА ДА СЕ ПРЕВРЪЩА В УБЕЖИЩЕ НА ВСИЧКИ ХОРА ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ, КОИТО ПО ЕДНА ИЛИ ДРУГА ПРИЧИНА ИМАТ ТРУДНОСТИ В СВОЯТА СТРАНА.

ЕВРОПА ПРИЕМА ИМИГРАНТИ, ЗАЩОТО НАЙ-МНОГО Е ДЕРИБЕЙСТВАЛА И КРАЛА ОТ ВСИЧКИ КОНТИНЕНТИ

Е, аз не съм крал и не виждам какво ме касае? Или всеки африкан може да дойде у вас и ти да го поканиш, щото някой направил нещо на прадядо му преди 100 години?!

Защото трудно се контролират народи които останат сравнително чисти етнически. Всеки е със собсвен матнталитет, умствени и физически възможности и могат при нужда да се обединят срещу обща кауза. Затова Бог раздели народите когато Вавилон падна. Но новите вавилонци отправят ново безумно предизвикателство срещу Бог и резултата отново ще е същият, Някой се учат от грешките. Други не и разчитат на своите преходни плътски страсти да ги водят в решенията им, което е тъжно.

И всичките са мюсюлмани, нали.

Да бе бро...там други нема...само резачки са!

Това си е много доходоносен бизнес за трафикантите. Случи се така,че вече няма власт в Либия,Сирия и ред други на които да се разчита за да има реална борба с трафика на хора! Кой унищожи държавноста при арабите е ясно. Обаче не е ясно защо европа трябва да обере парсата!

Това преселение на Африка в Европа е програма на САЩ. Проследете събитията

Нашата Куневица уволни директорa на Държавната агенция за бежанците и начерта нова цел пред институцията. Гениалната новост е, че вече ще се набляга върху интеграцията на бежанците, не само върху временното им настаняване и осигуряване на прехрана и медицинско обслужване. С други думи ще ги устройваме в България во веки веков. Известната с глобалистките си изказвания Кунева да обясни на целокупния български народ къде точно е успяла интеграцията в Западна Европа. Има ли някоя държава, в която да няма социално напрежение, проблеми, гета, затворени общности и бягство на местното население от квартали и градове. Това е убийствена политика за България, която ще затрие и без това опосканата ни държава. Пръмова трябва да бъде спряна!

Нищо ново!Куневицата е най-големият предател на интересите на Държавата ни.Всички знаят защо.

Имало бременни и деца! Работата е ясна!

Европейския съюз е злото, което ще съсипе цяла Европа.

Злото идва от еврейландия

това е тероризъм! Да си правят дюнери по родните места! Връщайте ги обратно!

Че не си внесе навремето колонията америка-цяалата африка с лъвовете барабар,ами сега бедна Италия ще трябва да мисли да им оправя бакиите.

Всяка помощ за страдащи извън Европа хора, продиктувана от хуманни съображения, трябва да се осъществява на местата, в държавите и континентите, в които те живеят, а не да се организира и стимулира масово преселение на народите на европейска земя.

А БРЕ БОКО ,ЦВЪКО И ЧЕХЛЬО-ЗАЩО НАХЛУВАЩИТЕ ПРЕЗ ТУРСКАТА ГРАНИЦИ МУСУЛМАНСКИ АРАБЕЛИ СА БЕЖАНЦИ ЗА НАС , А НАХЛУВАЩИТЕ ХИЛЯДИ АРАБЕСКИ В ИТАЛИЯ СЕ НАРИЧАТ НЕЗАКОННИ ИМИГРАНТИ???? КО ПРАИМ СЯ БОКО???

Много искаш бе, пич! За да знаят такива неща, трябва да прочетат Конвенцията на ООН. Аз лично не вярвам, че това им е по силите - та дори и големият черен брат отвъд океана да им заповяда!

Трудно е да се обясни логично хуманното отношение към тези нарастващи групи икономически емигранти към Европа. Така те ще стават все повече и проблемите през европейците постепенно ще станат нерешими. Това са хора с друг бит и култура и както датчаните вече констатираха, те не се интегрират, а ползват придобивки и налагат своя начин на живот. В ЕС не виждат ли какво става, та ни приканват да бъдем гостоприемни, вместо да взимат мерки срещу това застрашително нарастващо явление, което ще ни залее и унищожи като истинско цунами.

Папата каза,че на изпаднал в нужда трябва да се помага. Хората от морето ще бъдат полезни в селското стопанство и спорта. Сега в Ювентос много кризи има за футболисти ,а тези дето идват бягат бързо!

казваш на проба в ЦСКА?

У наше село в Италия ги праим спорсмени! С тетрадките ги учим да пишат и четат и после на поляната да ритат топка. Изпратени са специални съгледвачи да преследват по умелите дето удрят топката с глава и крак. Придошлите често пъти бъркат вратата с своята ама имаме местен вратар с тояга и от време на време... ги гони по дърветата.

Надвисва евроапокалипсис

Вероятната цел е Европа в бъдеще да бъде хвърлена в хаос, защото само наивници могат да мислят, че при риска от предстояща нова световна икономическа депресия, европейският континент може да поеме преселението на половин Африка, Близък изток и Азия на своя територия, без катастрофални последици.

ЕС и европейската интелигенция по спешност да се отърси от обзелата ги самоубийствени за европейската цивилизация мекушавост и алтруизъм и да спускат "бариерите". За самоуспокоени да въведат "данък помощ" и така светът да ги подпомага както прави и с другите видове флора и фауна (макар, че тези не са от застрашения вид:))

И екипажа сигурно бедства някъде, трябва да го намерят да му помогнат.

Само за 3 дни около 1300 нашественици! Време е местното население да се събуди и защити дома си! Става страшно!

Това не ни засяга. Няма случай от Италия да хукнат към България. Нашия проблем е вътрешен. Започва от т.н. управляващи.Чак тогава са т.н. малцинствени групи.

atanas_m_yankov@abv.bg

А, как българина да отиде в Италия или Испания?