"Индикатор, че сме на прав път": Калин Стоянов и германската му колежка на "Капитан Андреево"

Нанси Фезер отчете, че това е "най-натоварената граница в целия ЕС" и че България е изпълнила всички критерии за Шенген още миналата година

Обратно в новината

Коментари - "Индикатор, че сме на прав път": Калин Стоянов и германската му колежка на "Капитан Андреево" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

се прегръща с мафиот, става мафиот

Ама Калинчо да внимава с докосванията, че правия път може светкавично да се изкриви...Не беше лоша идея и ние да сложим немъже за министри. По-спокойно щеше да е от протоколна и социална гледна точка.

е възможно един отявлен престъпник да има германска колежка? И тя ли е като него?

Готино милф-че! А и има висше юридическо образование и дълга практика като юрист, освен партийния стаж. И не съм чул дивотии от нея, за разлика от зелената фашистка или Уси Генеколог.

Фронтекс не е, за да се пазят границите от мигранти, а за да следят да се регистрират първо в България всички нелегални мигранти.

в паспорта ти като преминаващ границата ти да има един автограф от германската министърка (която май ще е по-дълго на поста си от нашия). Колко ли автомобила е проверила съвестно, за разлика от нашите митничари. Освен това съм изумен, че Калин Стоянов може да се усмихва, макар и подмазвачески.

Пълни мангали. Немските фашисти дошли да ни учат. Къде са китайците . Къде са руснаците. Няма ги . Идват само смрадливите изостанали корумпирани германци фашаги. Оставка и затвор за МВР трафиканта

Значи още миналата година сме изпълнили всички критерии за пълен Шенген. Обаче Австрия реши да се отърве от мигрантите, като аложи вето и целия ЕС се съгласи с тях. Е, нали трябва да защитават интересите на всяка държава, спазила всички правила и критерии в ЕС? Отново двойни стандарти за правилата и законите на ЕС, което води до разпадането му, заради екадърни марионетни управляващи.

Нанси Фезер е много оспорвана в Германия и се очаква скорощната и оставка.

като военния министър Писториус-надъхана и тотално некомпетентна партийна деятелка...То кой ли от светофарните не е такъв-кабинетът на пипидебилите в немски вариант:)))))))))))))

Арестувайте Калин Стоянов, той е бандит.

Око Цветлин Йовчев. Това е ...

Българска ОПГ предава челен опит по контрабанда на приятелска държава...

Според мен трябва да се удари пашата... Борисов е лесен...вече го арестуваха един път...

Знаково посещение и безспорен успех за България да имаме подкрепата на Германия. Радостно е, че и Фронтекс участват. Да, корупция и пропуски има навсякъде, но е време да се поучим от Германия при разобличаване на схеми и престъпници какво се случва там и тук.

какво слагачество. В Германия няма корупция, няма престъпления. Разрева ме, чак. А оная Фон Дер Л като с един смс "купи" за над 2 млрд евра "ваксини" от фирма, с която е свързан мъжа й, а после "загуби" смс-са какво ще кажеш.

Да смениш източниците си на информация. А и да добавя - началото на Ковид пандемията бях в държава, където даваха между 10 и 30 000долара, за дасе ваксинират с преимущество. Тук ... още ми става смешно, като се сетя разговор по телефона, как е преминала ваксинацията без чакане, без обашки и без желаещи. Така, че има и по-високи нива, където се гледа гората, а не отделните дървета.

...и се ваксинираха с предимство полицаите и служителите в телекомите.Техния живот беше по-ценен от този на останалите!!!Повръща ми се от такива глупаци

Калин Стоянов да не се суети, а да арестува лидерите на ПП за контрабанда с цигари за стотици милиони лева.

Мдаа, личния министър на Пеевски, равно отдалечения “експерт” по всичко, националното богатство Калинката самоотвержено пази българската граница , пиле не може да прехвръкне, само контрабандата върви….

"Калинчо трябваше да е с другите в ареста..." Първо Кирчо, Кокорчо и Бай Дамаджан. Чак после министърът на ПП Калинчо.

Другарят паразит и мутренска подложка.

правилна е посоката, от границата на запад и колкото се може по-далече

Калинчо трябваше да е с другите в ареста, но е от правилната страна на Шиши. Неговите снимки не ги показаха, поне за сега..

Капитан Андреево е на таки, който се отчита директно на Пашата. Така че, наистина си на прав път!

И кой ще плаща командировъчните на Фронтекс ?! Ти ли , Калине ?!