Коментари - Осъденият за двойното убийство пред ”Соло” изпрати видеопослание до Цацаров | Днес.dir.bg

Осъденият за двойното убийство пред ”Соло” изпрати видеопослание до Цацаров

27-годишният Илиян Тодоров, осъден на доживотен затвор за двойното убийство пред столичната дискотека "Соло", изпрати видеопослание до главния прокурор Сотир Цацаров. До утре Тодоров трябва да е в затвора за изпълнение на присъдата, но местонахождението му към момента е неизвестно.

Обратно в новината

Коментари - Осъденият за двойното убийство пред ”Соло” изпрати видеопослание до Цацаров | Днес.dir.bg

Коментари

Ключът на стената май е по английския стандарт. Келеменцето е някъде в Англия...

да видим записа от камерите и всеки сам да прецени за себе си

Наглост, безочливи лъжи, омаскаряване, прехвърляне на вината, гнусна душичка.... - вижда се, че е дете на бкп и тати е помогнал със съвети. Къде е видеото със случката, кога политикът-тати ще го съдят за съучастие в укриването на този боклук и в кой век живеем ?????

хем убиец хем подлец и страхлоивец

На тоя убиец баща му не беше ли някакъв от БСП?

сещай се, КОЙ се е погрижил и това нищожество да лъже на свобода

Убиец. Ще те намерят рано или късно.

Долна лъжлива гад мръсна!!!!!

snowmark

Нагло,долно изчадие!Аз съм майка на двама синове.Да дава господ да са живи и здрави децат ми,но на мястото на почернените родители отдавна,много отдавна съм те ИЗРАВНИЛА със земята!!! При такова правосъдие...важат НЕписаните закони.

Боклук мръсен . В затвора те чакат с нетърпение .

Този, след като не се е явил, трябваше да го обявят за издирване. Не може да има дело за убийство срещу някого, той да не се яви в съда , а полицията дори и не знаят къде е. Това е пълна некадърност и корупция. Всички проблеми в България идват от СЪДИИТЕ. Защото всички големи директори на фирми в Блгария може да ги сменят след като народа гласува за някоя партия, но съдиите не се променят, и си стоят едни и същи. От там идват всички проблеми в България... Всъщност, освен този когото са осъдили, вероятно има и поне още един виновник за убийс.твата, но добре че осъждат поне един.

даааа! и аз се присъединявам към симо и незрящият! много добре сте се изказали!

от адвокат знам, че свидетелите ЗАБРАВЯТ, с времето... само ЕДИН месец след случката и се започва загубата на определени детайли! след ШЕСТ месеца - няма вече почти никой! съдиите са наясно с този факт! затова е и толкова тромава съдебната ни система! тоя ни баламосва якооо! след ЧЕТИРИ години - може да разкаже съвсем друга история! това и прави във видеото си! :-))))

да! добра идея! нека да видим записът от камерите и всеки сам да преценя...

Чудно как не е намесил извънземните и световната конспирация в убийството. Колко циничен и безскрупулен трябва да си за да застанеш зад подобни писания в последен опит да спасиш кожата?

Тия същите приказки ги чухме от един друг убиец който извърши убийство през 1997г , ама същите съчинения, интересно кой ли ги учи тия малоумници така да приказват.

Адвокатите , адвокатите...

Подкрепям с две ръце мнението и понеже предполагам че Илианчо ще чете всичките ни коментари мога да му пожелая по-скоро да го намерят и при бай Ставри - строг но справедлив. Щото бате с тия мохабети дето си си ги записал можеш да впечатлиш само някоя пернишка девойка

МРЪСНО ГАДНО КОПЕЛЕ КАК ТАКА ЩЕ ПРАВИШ ИЗЯВЛЕНИЯ БЕ СКАПАН ПЕРНИШКИ БОКЛУК,АКО СЪМ НА МЯСТОТО НА РОДИТЕЛИТЕ НА ТЕЗИ МОМЧЕТАТА ОТДАВНА ДА СИ МЪРТЪВ ....ГАДЕН БОКЛУК....В ЗАТВОРА ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ УРОДЕ МРЪСЕН

Защо тук няма "Изпържване" . Един стол и малко кабел.

И без това имаме ток в излишък. Имаме и престъпници в излишък , значи трябва да ги съчетаем.

Е такава сметка за ток с удоволствие бих платил!

То беше ясно, че ще го оставят да изчезне копеленцето, нали е син на червен номенклатурник /от Перник/, пък съдебната система е независима /хич да не повярвяш/. Та червените съдии и прокурори никога няма да допуснат детето на техен събрат - червенушко да отиде в затвора. Докато "независимата" съдебна система е яркочервена, не чакайте равосъдие.

А кой остави на свобода депутата отцепник от ГЕРБ - Марков и защо е поставен в листите с ясното знание за тъмния му бекграунд ? Снешно е даговорим тук за комунисти и герберисти. Всичките са разстрел. Аз си заплювам за мишени Станишев , Първанов , Румен Петков , Ахмед Доган , Яне Янев , Бойко Борисов , Цветан Цветанов , Искра Фидосова и Димитър Главчев ... ако не изчистим всичката тая мърша нищо добри не чака България.

Драгунов 7.62х54

Извинявай ама е тъпо да говориш за ГЕРБ и съдебна система след като в момента цялата такава е насочена срещу тях. Точно Боко се направи на демократ и не сложи негов човек за глав прокурор и виж какво стана - прецакаха го на 11 Май, а сега прокуратурата се занимава с него и Цветанов

.. а това е много важно. Предполагам и голяма част от журналистите не го знаят това и затова ни заливат предимно с жълти глупости.

Айде някой да потвърди това! Аз съм чувал че ти трябв адвокатска карта. Спартак ако може да се обоснове с текст от закона аз не мога да се ровя с дни наред да търся нещо което не съм сигурен че е така.

Убиец!!!

Хайде да не повярваме. Съдебната ни система е скапана, но: 1. 4 години си мълчал, след кат оси имал информация. 2. Не си казал, че някой те заплашва. 3. Избягал си и никой не знае къде си. 4. И сега пускаш клипчета в тубата, с които се оплакваш, как са ти били нарушени правата и искаш да ти отнемат гражданството. То бива наглост, то бива простотия, то бива самочувствие, ама вече съм сигурен, че ти си виновния. Тези "самопризнания" да ги беше пуснал преди 4 години. П.П. И най-важното - нямаш нищо за губене, ама защо не каза кой точно е убиецът? Някое зелено човече, слязло от НЛО ли?

sur4iceto

Защото нямал детайлна информация за убиеца за това не е споделил кой е,само им се били срещнали погледите-почти като любовна среща ми звучи :D .Интересно как седиш и гледаш човека срещу теб как наръгва две младе момчета не правиш нищо,убиеца те поглежда и ти пак нямаш реакция-я да то спреш я да побегнеш? Милия как си е назубрил текстчето като стихотворение го казва.Безумие...

И какво излиза сега... един убиец ще осъдят със голям зор и той да избяга :)За всеки е ясно , че това е убиеца , даже от неговата компания го потвърдиха , затова се и обърна делото .Галевите избягаха , всеки знае къде са, има и снимки в нета къде и при кого живеят , сега този ...

Дай някой линк да ги видим тия... Съвсем сериозно, интересува ме.

Ами поразтърси се малко в нета , напиши -снимка, братя галеви,юар и ще ти излезе . Живеят при друг издирван престъпник избягал от България - Веска Меджидиева.

И са кво? Мълча сто кила време щото семейството, нали и тебе, налиии .... Сега, след като получе присъдата - майната му на семейството, нека го трапят, ама аз да си кажа?!?Абе, боклук, бегай бърже и не занимавай хората с простотийте си и с проблемите си.Като си насран - трай!!!

с тя цаиси си много секси ше ти спукат халката в панделата да знаеш ,такива тарикацхета кат теб там ги хрускат като шоколадови бонбони

Когато коментираме действията на прокуратурата, начело с Цацаров, винаги трябва да имаме предвид, че той е член на пловдивската Mасонска ложа "Слънце-Ориент" (организирана от бившия президент Първанов ), с "Велик майстор", т.е. шеф - видния БСП деец-свинар и пловдивски олигарх - Георги Гергов

защо си боядиса косата бе нещастник. обясни ни.

Лайньо смъкни си цаките бе

ЧУК

Пусни още два три филма ,и после бягай да търкаш наровете в панделата!

Първо, Боклук смазан, си махни очилата, за да видим очите ти! Второ, си смени арогантната физиономия (в централния софийски затвор ще се погрижат за това) и трето, измисли по-правдоподобна глупост, която да излееш след 4 години мълчание! Кретен, как не те е срам изобщо да си отваряш устата?!

Келешът е огледален образ на хората, определящи съдбата ни - Цв. Цв., Бисеров и останалата "невинна" пасмина.

Явно сте забравили какви бяха убитите? Спортисти-мутрета, със съответни връзки в полиция и съд. А сега поразмърдайте затъпелите си мозъчета и преценете.

Нещастник, не можеш да стъпиш на малкия пръст на Васко, едно от убитите момчета, какви мутри те гонят. Моли се на теб да не ти се случат такива неща.

А ти помниш ли кой е убиеца? Син на пернишки активист на БСП близък до президента Гоце

Не знам колко трябва да си прост за да го кажеш това.

какво значение е кои са убитите, темата не е за тях а за убиеца им който се изживява сега на звезда в социалните мрежи и още повече зарежда затворниците с любов. Ясно той ще играе телевизора в затвора. Само да го видим как ще се справи като тоя с дистанционното пусне порното...

такава садебна система на какво ни учи???ако искаш да убиеш ,гледаи да си по барзят!!!и да вземеш живота на човек не е фатално,може да отарвеш пандиза!!!за такива- грешки -садиите трябва да влизат на местото на избягаля осаден!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе пич! Ние прокуратурата ще я закриваме, ти апел към главния си пуснал. Мислиш ли колко си тъп? Не ти трябва прокуратурата. Вземай гоулгу и бегай.

мисля си, че ако се намирах на мястото на родителите на убитите деца ще го намеря тоя където и да е и ще си плати .

Кой ще намериш бе? Ти поне изгледа ли видеото ако не си прочел текста? Представи си че наистина той не е извършителя ами е бил някакъв келеш с връзки, който сега е на свобода? Представи си ако теб те обвинят в нещо което не си извършил. Как ще се чувстваш??????????????????

явно си пряко заинтересуван,затова по добре се скрий някъде.

потърсете по ай-пито ...коментарите са доста показателни ...:)

Нали келеша с връзки е той самия. С връзките на Гоце. Мръсното комунистическо изчадие го пуснаха, за да офейка, както сториха невинните Галеви. Баща му откъде мислиш има кинти да го скрие в чужбина?

Какви убити деца?!? Спортисти-мутрета, не деца!

Момче, нагло и безочливо ако това е "политическа поръчка" питам те "Ти племенник на Първанов ли си?" и още "Защо докато роднината ти бе президент нищо не ти сториха? Имай малко доблест макар в гените ти да е "вкопана" комунистическата надменност и наглост,защото си дете на еди кой си.

Много трогателно ... Кой ли е авторът? На писмото. Адвокатът? Бестселър, така да се каже ...

Маме, ако е адвокат, още тогава, на делата, щеше да му каже да разиграва тази версия. Сега не става

Пиле, ти беше ли на делата, той какво е разигравал знаеш ли? А това тук го правят за широката простодушна публика. Протестираща простодушно и наивно. Но ако знаеш кой е и че не е, не е адвокат, не спирай насред думата ...

Защо изобщо го показвате тоя . Само скапани медии дават думата на убийци

Първо доживотна присъда за съдийката и за много такива, като нея. Докато не се оттърсим от съдийските подигравки - така ще бъде. Те ни учат да правораздават, а да взимат пари и да се навеждат според вятъра.

На бесилото!

как пак само тои видя изваршителя и никои друг от присастващите на мястото не го е видял. нали се беше похвалил и на шофиора на таксито. сега когато разбра, че няма да се измакне, си измисли нова верся. а парвата садиика да баде садена сащо за оправдателната присада.

веднага след убийството той се е похвалил на свои приятели по скайп ,че ги е изкормил и им е е..л майката

какъв скайп бе, на шофера веднага му е казал

Цаца пусни го бе, така и така пусна всички, занимавай се с Цветанов и си свиркай...Таман портмонето ( а и шкембето) по-дебело ще станат.

Ако е знаел нещо - да го е казал овреме. Ако е мълчал, когато е било време да говори - и сега да си мълчи, защото притаяването на истина също е престъпление. Като заплашават семейството му и е мълчал по тази причина - сега защо вече не мълчи - не го заплашват вече или какво? Като не е бил виновен, да се е защитавал, а не да се крие. Като не е виновен да се изправи пред правосъдието очи в очи, а не да праща "визуални" изявления. Може да е виновен, може и да не е, ама поведението му достатъчно подозрително, за да предполажа, че лъже.

Нали е син на видни пернишки комунисти, няма как да бъде в затвора.

Затвора на братя галеви стана много популярен... Друг е въпроса как може доказан убиец да бъде оправдан, а след това и осъден убиец пуснат на свобода.

ей, перничанин ли е,режи му главата и това е.

Пич сега има демокрация, като толкова ни мразиш вземи един стол, сложи го на площада в Перник, качи се на него и на висок глас си кажи мнението за перничани. Успех приятелче. Без лоши чувства ти го казвам!

Долен лъжец - въпроса е обаче защо нищо няма да се предприеме срещу тази мърла съдийката, която го пусна на първа инсдтанция и му даде възможност да се укрие ! Сигурно е много горда, че е помогнала на убиеца на двама човека да избегне правосъдието - вероятно се чувства горда от това, че не могат да я подведат по отговорност ! Долна и продажна измет в тоги ...

Никак не е мърла, а новозабогатяла, нали знаеш, че кой каквото ти говори, става дума за пари. Тази далавераджийка е пореден пример за дълбоката корупция в съдебната ни система. Кажи ми, дай поне един пример, за осъден и вкаран в затвора крадлив кмет (примери, дал Бог, онзи с усмивката от София, цялата плеяда бивши градоначалници на В.Търново, Сливен, Ямбол, Видин, Хасково и т.н.), мошеник-депутат или общински съветник (също цял списък), бандит-мутра (известни са и те), откровени лъжци и измамници от бизнеса, банковото дело, образованието, здравеопазването, да добавя и твоите приятели КАТ-аджиите...

Скъпи сънародници, хубаво е освен да четем и да осмисляме написаното. Когато е бил освободен не е бил осъден. Това, че за вас това са дребни подробности, само дава възможност на опоненти ви да ви направят смешни. След което, вие разбира се ще ги обидите (я на партиина принадлежност, я на насилствен секс) и ще изглеждате още по-жалки. За мен не е важно кой, а как. Няма значение дали е наш или ваш, важно е как е постъпил. Дори и да сте с моята гледна точка, ако я защитавате калпаво, по-добре да ви няма.

И братя Галеви бяха невинни, когато бяха пуснати от съда. За това са съдиите - да преценят дали има опасност от укриване в зависимост от престъплението. И след като е осъден на последна инстанция, КОЙ ще понесе отговорност за пускането на свобода на един убиец, КОЙ?

Нищо не се разбира от дълбокомислените ти изцепки. Жив пример за "искам нешо, ама не знам какво".

Коментари - Осъденият за двойното убийство пред ”Соло” изпрати видеопослание до Цацаров | Днес.dir.bg

Осъденият за двойното убийство пред ”Соло” изпрати видеопослание до Цацаров

27-годишният Илиян Тодоров, осъден на доживотен затвор за двойното убийство пред столичната дискотека "Соло", изпрати видеопослание до главния прокурор Сотир Цацаров. До утре Тодоров трябва да е в затвора за изпълнение на присъдата, но местонахождението му към момента е неизвестно.

Обратно в новината

Коментари - Осъденият за двойното убийство пред ”Соло” изпрати видеопослание до Цацаров | Днес.dir.bg

Коментари

Ключът на стената май е по английския стандарт. Келеменцето е някъде в Англия...

да видим записа от камерите и всеки сам да прецени за себе си

Наглост, безочливи лъжи, омаскаряване, прехвърляне на вината, гнусна душичка.... - вижда се, че е дете на бкп и тати е помогнал със съвети. Къде е видеото със случката, кога политикът-тати ще го съдят за съучастие в укриването на този боклук и в кой век живеем ?????

хем убиец хем подлец и страхлоивец

На тоя убиец баща му не беше ли някакъв от БСП?

сещай се, КОЙ се е погрижил и това нищожество да лъже на свобода

Убиец. Ще те намерят рано или късно.

Долна лъжлива гад мръсна!!!!!

snowmark

Нагло,долно изчадие!Аз съм майка на двама синове.Да дава господ да са живи и здрави децат ми,но на мястото на почернените родители отдавна,много отдавна съм те ИЗРАВНИЛА със земята!!! При такова правосъдие...важат НЕписаните закони.

Боклук мръсен . В затвора те чакат с нетърпение .

Този, след като не се е явил, трябваше да го обявят за издирване. Не може да има дело за убийство срещу някого, той да не се яви в съда , а полицията дори и не знаят къде е. Това е пълна некадърност и корупция. Всички проблеми в България идват от СЪДИИТЕ. Защото всички големи директори на фирми в Блгария може да ги сменят след като народа гласува за някоя партия, но съдиите не се променят, и си стоят едни и същи. От там идват всички проблеми в България... Всъщност, освен този когото са осъдили, вероятно има и поне още един виновник за убийс.твата, но добре че осъждат поне един.

даааа! и аз се присъединявам към симо и незрящият! много добре сте се изказали!

от адвокат знам, че свидетелите ЗАБРАВЯТ, с времето... само ЕДИН месец след случката и се започва загубата на определени детайли! след ШЕСТ месеца - няма вече почти никой! съдиите са наясно с този факт! затова е и толкова тромава съдебната ни система! тоя ни баламосва якооо! след ЧЕТИРИ години - може да разкаже съвсем друга история! това и прави във видеото си! :-))))

да! добра идея! нека да видим записът от камерите и всеки сам да преценя...

Чудно как не е намесил извънземните и световната конспирация в убийството. Колко циничен и безскрупулен трябва да си за да застанеш зад подобни писания в последен опит да спасиш кожата?

Тия същите приказки ги чухме от един друг убиец който извърши убийство през 1997г , ама същите съчинения, интересно кой ли ги учи тия малоумници така да приказват.

Адвокатите , адвокатите...

Подкрепям с две ръце мнението и понеже предполагам че Илианчо ще чете всичките ни коментари мога да му пожелая по-скоро да го намерят и при бай Ставри - строг но справедлив. Щото бате с тия мохабети дето си си ги записал можеш да впечатлиш само някоя пернишка девойка

МРЪСНО ГАДНО КОПЕЛЕ КАК ТАКА ЩЕ ПРАВИШ ИЗЯВЛЕНИЯ БЕ СКАПАН ПЕРНИШКИ БОКЛУК,АКО СЪМ НА МЯСТОТО НА РОДИТЕЛИТЕ НА ТЕЗИ МОМЧЕТАТА ОТДАВНА ДА СИ МЪРТЪВ ....ГАДЕН БОКЛУК....В ЗАТВОРА ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ УРОДЕ МРЪСЕН

Защо тук няма "Изпържване" . Един стол и малко кабел.

И без това имаме ток в излишък. Имаме и престъпници в излишък , значи трябва да ги съчетаем.

Е такава сметка за ток с удоволствие бих платил!

То беше ясно, че ще го оставят да изчезне копеленцето, нали е син на червен номенклатурник /от Перник/, пък съдебната система е независима /хич да не повярвяш/. Та червените съдии и прокурори никога няма да допуснат детето на техен събрат - червенушко да отиде в затвора. Докато "независимата" съдебна система е яркочервена, не чакайте равосъдие.

А кой остави на свобода депутата отцепник от ГЕРБ - Марков и защо е поставен в листите с ясното знание за тъмния му бекграунд ? Снешно е даговорим тук за комунисти и герберисти. Всичките са разстрел. Аз си заплювам за мишени Станишев , Първанов , Румен Петков , Ахмед Доган , Яне Янев , Бойко Борисов , Цветан Цветанов , Искра Фидосова и Димитър Главчев ... ако не изчистим всичката тая мърша нищо добри не чака България.

Драгунов 7.62х54

Извинявай ама е тъпо да говориш за ГЕРБ и съдебна система след като в момента цялата такава е насочена срещу тях. Точно Боко се направи на демократ и не сложи негов човек за глав прокурор и виж какво стана - прецакаха го на 11 Май, а сега прокуратурата се занимава с него и Цветанов

.. а това е много важно. Предполагам и голяма част от журналистите не го знаят това и затова ни заливат предимно с жълти глупости.

Айде някой да потвърди това! Аз съм чувал че ти трябв адвокатска карта. Спартак ако може да се обоснове с текст от закона аз не мога да се ровя с дни наред да търся нещо което не съм сигурен че е така.

Убиец!!!

Хайде да не повярваме. Съдебната ни система е скапана, но: 1. 4 години си мълчал, след кат оси имал информация. 2. Не си казал, че някой те заплашва. 3. Избягал си и никой не знае къде си. 4. И сега пускаш клипчета в тубата, с които се оплакваш, как са ти били нарушени правата и искаш да ти отнемат гражданството. То бива наглост, то бива простотия, то бива самочувствие, ама вече съм сигурен, че ти си виновния. Тези "самопризнания" да ги беше пуснал преди 4 години. П.П. И най-важното - нямаш нищо за губене, ама защо не каза кой точно е убиецът? Някое зелено човече, слязло от НЛО ли?

sur4iceto

Защото нямал детайлна информация за убиеца за това не е споделил кой е,само им се били срещнали погледите-почти като любовна среща ми звучи :D .Интересно как седиш и гледаш човека срещу теб как наръгва две младе момчета не правиш нищо,убиеца те поглежда и ти пак нямаш реакция-я да то спреш я да побегнеш? Милия как си е назубрил текстчето като стихотворение го казва.Безумие...

И какво излиза сега... един убиец ще осъдят със голям зор и той да избяга :)За всеки е ясно , че това е убиеца , даже от неговата компания го потвърдиха , затова се и обърна делото .Галевите избягаха , всеки знае къде са, има и снимки в нета къде и при кого живеят , сега този ...

Дай някой линк да ги видим тия... Съвсем сериозно, интересува ме.

Ами поразтърси се малко в нета , напиши -снимка, братя галеви,юар и ще ти излезе . Живеят при друг издирван престъпник избягал от България - Веска Меджидиева.

И са кво? Мълча сто кила време щото семейството, нали и тебе, налиии .... Сега, след като получе присъдата - майната му на семейството, нека го трапят, ама аз да си кажа?!?Абе, боклук, бегай бърже и не занимавай хората с простотийте си и с проблемите си.Като си насран - трай!!!

с тя цаиси си много секси ше ти спукат халката в панделата да знаеш ,такива тарикацхета кат теб там ги хрускат като шоколадови бонбони

Когато коментираме действията на прокуратурата, начело с Цацаров, винаги трябва да имаме предвид, че той е член на пловдивската Mасонска ложа "Слънце-Ориент" (организирана от бившия президент Първанов ), с "Велик майстор", т.е. шеф - видния БСП деец-свинар и пловдивски олигарх - Георги Гергов

защо си боядиса косата бе нещастник. обясни ни.

Лайньо смъкни си цаките бе

ЧУК

Пусни още два три филма ,и после бягай да търкаш наровете в панделата!

Първо, Боклук смазан, си махни очилата, за да видим очите ти! Второ, си смени арогантната физиономия (в централния софийски затвор ще се погрижат за това) и трето, измисли по-правдоподобна глупост, която да излееш след 4 години мълчание! Кретен, как не те е срам изобщо да си отваряш устата?!

Келешът е огледален образ на хората, определящи съдбата ни - Цв. Цв., Бисеров и останалата "невинна" пасмина.

Явно сте забравили какви бяха убитите? Спортисти-мутрета, със съответни връзки в полиция и съд. А сега поразмърдайте затъпелите си мозъчета и преценете.

Нещастник, не можеш да стъпиш на малкия пръст на Васко, едно от убитите момчета, какви мутри те гонят. Моли се на теб да не ти се случат такива неща.

А ти помниш ли кой е убиеца? Син на пернишки активист на БСП близък до президента Гоце

Не знам колко трябва да си прост за да го кажеш това.

какво значение е кои са убитите, темата не е за тях а за убиеца им който се изживява сега на звезда в социалните мрежи и още повече зарежда затворниците с любов. Ясно той ще играе телевизора в затвора. Само да го видим как ще се справи като тоя с дистанционното пусне порното...

такава садебна система на какво ни учи???ако искаш да убиеш ,гледаи да си по барзят!!!и да вземеш живота на човек не е фатално,може да отарвеш пандиза!!!за такива- грешки -садиите трябва да влизат на местото на избягаля осаден!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе пич! Ние прокуратурата ще я закриваме, ти апел към главния си пуснал. Мислиш ли колко си тъп? Не ти трябва прокуратурата. Вземай гоулгу и бегай.

мисля си, че ако се намирах на мястото на родителите на убитите деца ще го намеря тоя където и да е и ще си плати .

Кой ще намериш бе? Ти поне изгледа ли видеото ако не си прочел текста? Представи си че наистина той не е извършителя ами е бил някакъв келеш с връзки, който сега е на свобода? Представи си ако теб те обвинят в нещо което не си извършил. Как ще се чувстваш??????????????????

явно си пряко заинтересуван,затова по добре се скрий някъде.

потърсете по ай-пито ...коментарите са доста показателни ...:)

Нали келеша с връзки е той самия. С връзките на Гоце. Мръсното комунистическо изчадие го пуснаха, за да офейка, както сториха невинните Галеви. Баща му откъде мислиш има кинти да го скрие в чужбина?

Какви убити деца?!? Спортисти-мутрета, не деца!

Момче, нагло и безочливо ако това е "политическа поръчка" питам те "Ти племенник на Първанов ли си?" и още "Защо докато роднината ти бе президент нищо не ти сториха? Имай малко доблест макар в гените ти да е "вкопана" комунистическата надменност и наглост,защото си дете на еди кой си.

Много трогателно ... Кой ли е авторът? На писмото. Адвокатът? Бестселър, така да се каже ...

Маме, ако е адвокат, още тогава, на делата, щеше да му каже да разиграва тази версия. Сега не става

Пиле, ти беше ли на делата, той какво е разигравал знаеш ли? А това тук го правят за широката простодушна публика. Протестираща простодушно и наивно. Но ако знаеш кой е и че не е, не е адвокат, не спирай насред думата ...

Защо изобщо го показвате тоя . Само скапани медии дават думата на убийци

Първо доживотна присъда за съдийката и за много такива, като нея. Докато не се оттърсим от съдийските подигравки - така ще бъде. Те ни учат да правораздават, а да взимат пари и да се навеждат според вятъра.

На бесилото!

как пак само тои видя изваршителя и никои друг от присастващите на мястото не го е видял. нали се беше похвалил и на шофиора на таксито. сега когато разбра, че няма да се измакне, си измисли нова верся. а парвата садиика да баде садена сащо за оправдателната присада.

веднага след убийството той се е похвалил на свои приятели по скайп ,че ги е изкормил и им е е..л майката

какъв скайп бе, на шофера веднага му е казал

Цаца пусни го бе, така и така пусна всички, занимавай се с Цветанов и си свиркай...Таман портмонето ( а и шкембето) по-дебело ще станат.

Ако е знаел нещо - да го е казал овреме. Ако е мълчал, когато е било време да говори - и сега да си мълчи, защото притаяването на истина също е престъпление. Като заплашават семейството му и е мълчал по тази причина - сега защо вече не мълчи - не го заплашват вече или какво? Като не е бил виновен, да се е защитавал, а не да се крие. Като не е виновен да се изправи пред правосъдието очи в очи, а не да праща "визуални" изявления. Може да е виновен, може и да не е, ама поведението му достатъчно подозрително, за да предполажа, че лъже.

Нали е син на видни пернишки комунисти, няма как да бъде в затвора.

Затвора на братя галеви стана много популярен... Друг е въпроса как може доказан убиец да бъде оправдан, а след това и осъден убиец пуснат на свобода.

ей, перничанин ли е,режи му главата и това е.

Пич сега има демокрация, като толкова ни мразиш вземи един стол, сложи го на площада в Перник, качи се на него и на висок глас си кажи мнението за перничани. Успех приятелче. Без лоши чувства ти го казвам!

Долен лъжец - въпроса е обаче защо нищо няма да се предприеме срещу тази мърла съдийката, която го пусна на първа инсдтанция и му даде възможност да се укрие ! Сигурно е много горда, че е помогнала на убиеца на двама човека да избегне правосъдието - вероятно се чувства горда от това, че не могат да я подведат по отговорност ! Долна и продажна измет в тоги ...

Никак не е мърла, а новозабогатяла, нали знаеш, че кой каквото ти говори, става дума за пари. Тази далавераджийка е пореден пример за дълбоката корупция в съдебната ни система. Кажи ми, дай поне един пример, за осъден и вкаран в затвора крадлив кмет (примери, дал Бог, онзи с усмивката от София, цялата плеяда бивши градоначалници на В.Търново, Сливен, Ямбол, Видин, Хасково и т.н.), мошеник-депутат или общински съветник (също цял списък), бандит-мутра (известни са и те), откровени лъжци и измамници от бизнеса, банковото дело, образованието, здравеопазването, да добавя и твоите приятели КАТ-аджиите...

Скъпи сънародници, хубаво е освен да четем и да осмисляме написаното. Когато е бил освободен не е бил осъден. Това, че за вас това са дребни подробности, само дава възможност на опоненти ви да ви направят смешни. След което, вие разбира се ще ги обидите (я на партиина принадлежност, я на насилствен секс) и ще изглеждате още по-жалки. За мен не е важно кой, а как. Няма значение дали е наш или ваш, важно е как е постъпил. Дори и да сте с моята гледна точка, ако я защитавате калпаво, по-добре да ви няма.

И братя Галеви бяха невинни, когато бяха пуснати от съда. За това са съдиите - да преценят дали има опасност от укриване в зависимост от престъплението. И след като е осъден на последна инстанция, КОЙ ще понесе отговорност за пускането на свобода на един убиец, КОЙ?

Нищо не се разбира от дълбокомислените ти изцепки. Жив пример за "искам нешо, ама не знам какво".