Коментари - Осъденият за убийствата пред ”Соло” обявен за общодържавно издирване | Днес.dir.bg

Осъденият за убийствата пред ”Соло” обявен за общодържавно издирване

Окръжната прокуратура в Пловдив съобщи, че 27-годишният Илиян Тодоров, осъден за двойното убийство пред столичната дискотека "Соло", е обявен за общодържавно издирване. Подготвена е и Европейска заповед за арест, съобщи зам.-министърът на правосъдието Илиян Ангелов.

Обратно в новината

Коментари - Осъденият за убийствата пред ”Соло” обявен за общодържавно издирване | Днес.dir.bg

Коментари

хахахаха.........

За една 20-тичка с 3 нули след нея ще бъде избачкан даже ако искат може да бъде шибан преди това :)

съберете кинти за главата му

Баща му е червен партиен лидер в Перник и роднина на Гоце от ДС , така че, ако наистина някой го издирва, нека го търси при братя Галеви ! Сестра Галева няма ли да се покаже пред всички и да каже кой е баща му или пак ще си скрие главата в пясъка ?

Осъденият за убийствата пред Соло обявен за общодържавно издирване И този пое по пътя на братя Галеви. Сега Интерпол да го търси.

Проблемът не е в политиците а в така наречения Съд. Ако съдиите не бяха ЧАК ТОЛКОВА подкупни, продажни и подли, щеше да има и осъдени политици. Уви!

прав си,ако не беше добре платено на съдия четалова,която нещастната се оказа,че често се обърква,каза,че той бил признал само за 1, те били намушкани 3-ма,признанието му бе казано от таксиджията,който го е водел,та чаталова и сие осъждат,само ако си признаеш за 3-ма убити,ако признаеш за един,според чаталова не може да си съден.браво чаталова ти стана известна и с други афери!

Български "независим" съд......

Цацаров стига си изпълнявал само партийни поръчки ами си гледа работата най-после? Пуснахте братя Галеви да избягат, сега и този убиец? До кога така? Няма ли кой на вас да потърси най-после сметка? ОСТАВКА!!!

спокоино ????? братя галеви си пият напитките все още с полицаите в дупница.

Съдиийката-к.рва, която го е пуснала от ареста, да бъде уволнена , глобена и да няма право да работи в съдебната система. И без това е взела пари. Случайни работи НЯМА!

Съдийката/ съдията /да лежи в панделата вместо виновния, когото най-вероятно за пуснали срещу 500лв гаранция

Уважаеми господин Тодоров , бихте ли били така добър да се явите в затвора ххх , където да излежите полагащата Ви се доживотна присъда без право на замяна. Съдът предварително Ви благодари и Ви пожелава приятно лежане !! Уродлива система !!! Търсете го при Галевите.

Крайно време е да поискаме всички заедни избираеми съдии и прокурори, които да носят отговорност за действията си като се явяват на избори на всеки 4-5 години. Разбира се, имам в предвид ръководителите на съдилищата и прокуратурите само, те ще се грижат за тези под тях. Освен това закриване на ВСС!!! Къде се е чуло и видяло да има висш орган сформиран на политически, квотен принцип, който да контролира иначе независимата съдебна система??? Всички назначения, повишения и уволнения на магистрати зависят от този орган, нямам думи

Смисълът на наложеното наказание е, че трябва да се изтърпи. Освен това - трябва останалите членове на обществото да разберат, че като постъпват противозаконно - ще бъдат наказани. У нас какво се получава - има осъдени, но присъдите не се изтърпяват, щото по някакви причини, осъдените са осъдени само на хартия и се разхождат свободно у нас и в чужбина. И какъв пример е това за останалите "кандидат" престъпници? Отделен е въпросът, да не дава господ този да срещне някой друг, дето го е погледнал на криво и пак да извади ножа си...

Тоя не е стока, дето е ходел с нож, но спортистите като ги знам какви са биячи повечето, сигурно са си го заслужили

точно така,заслуявали са си го:}}}...ахахахаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

точно така,заслуявали са си го:}}}...ахахахаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дано да го хванат и да го натикат в затвора, това келеме.

Това, нашето не е нито съд, нито държава. Никъде по света го няма: Съден за две убийства, да се разхожда, че и с гаджето си из страната, като че ли е на пикник. Пълен абсурд! Трябва да се засили контрола над (Не)Съдебната система. Това може да стане само чрез промяна на конституцията, на червената конституция! Българите не знаят къде зда протестират. А то е точно пред ВСС до пълното му изгонване. Там са най-ужастните фекалии.

пусни питомното,гони дивото.ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ ОСЪДЕНИЯТ ЗА УБИЙСТВО НА ПЪРВА ИНСГАНЦИЯ НА СВОБОДА-

На първа инстанция го освободиха и той изчезна яко дим, а чак след това го осъдиха, но след дъжд качулка.

Той е син на пернишки комунист - активист, избран в общинския съвет. Има връзки и сега иска мафията да се намеси и да го освободи. За това се обръща към главния прокурор - покровителя на мафията в Б-я. Комунистите могат да убиват, главният прокурор ги пази

Нека да се маха от България! Такъв да му се отнема гражданството и да върви в Сирия или Камбоджа! Инак храна и дрехи до живот стая и отопление на гърба на българския данъкоплатец и него ли ще храним, малко са ни другите храненици!

Ех, че си ми великодушен! Само че той няма да иде нито в Камбоджа, нито в Сирия. А има толкова прекрасни местенца по света, където ще си живееш необезпокояван много по-добре, а и няма да подяждаш сънародниците си.

Може да е убил, но дали е виновен. Понякога въпросът е или-или. Има толкова дупета и тежкари. За да се защитиш ти и семейството ти трябва да стигнеш до крайност. Иначе си разменяте местата.

Наръгани в ГРЪБ!!! не забравяй!

А защо сте го пуснали бе идиоти?Такива убийци след присъда веднага в затвора!

Че те и Галеви така ги пуснаха, какво се чудиш - платена практика!

Избегалeв N 3! Тая схемичка да ги оставяте на свобода между произнасянето на двете инстанции взе да се поизтърква, но пък е ефикасна, нали "уважаеми" съдии;о) Мноооого ефикасна - пълни определени сметки!

Пипи, мен що си ме пропуснала?

Е, не е важно, че аз съм те пропуснала- важно е че съда те е пуснал;о))

Да не забравяме все пак че убиеца е племенник на Георги Първанов !!!

КАК СТАВАТ ТЕЗИ РАБОТИ В ТАЯ ДЪРЖАВА,СЪДЯТ ГО И ГО ПУСКАТ НА СВОБОДА И ПОСЛЕ ГО ТЪРСЯТ,СЕГА ДА ПОТЪРСЯТ ОДГОВОРНОСТ НА ТЕЗИ КОИТО СА ГО ПУСНАЛИ СВОБОДНО!!!

Трябва сега да започне безпрецедентно търсене на лицето и да бъде доведен обратно и присъдата му заменена с доживотен без право на помилване при строг режим за назидание. Има начини как да се върне дори и от държави без екстрадиция. При добро желание на службите, могат да го натопят, че е извършил престъпление и нарушава законите на въпросната държава и те сами ще го експулсират или затворят там и после хоп пак тука да си доизлежи

Какво момче,бе хора!Това е един откачен убиец,пернинчанин при това!

Ако бяхме нормална държава, с нормална, некорумпирана съдебна система, този обвиняем, който веднъж е опитал да се укрие и дегизира след извършване на престъплението, никога нямаше да бъде пуснат под гаранция. Нали двата критерия, които се взимат в предвид са, дали има вероятност да извърши ново престъпление и дали има вероятност да се укрие. Явно съдът "безпристрастно" и отвъд всякакво съмнение е преценил, че няма вероятност лицето да се укрие. СРАМ за вас господа магистрати, ще ви тежи на съвестта ако имате такава.

Съдът го пусна и той се скри, не са го пускали под гаранция, а просто си го пуснаха ей така!

Докога жалкото българско правосъдие ще ни прави на маймуни. Нарочно или от бездарие законът е направен така, че убийци и всякакви престъпници да си живеят живота под безхаберния поглед на съдебните и полицейските органи.

Я, вземете поразпитайте тоя, дето му даде парите да се скрие!?Тейко му!Пернишкия комунистически катър, възпитал нагъл убиец!?Не искащ да понесе дори и минимална вина и отговорност, за два затрити умишлено човешки живота!Съвсем характерно, за комуняги!

Таксиметровият шофьор качил Илиян Тодоров веднага след намушкването на момчетата свидетелства пред съда. Той казва, че вече оправданият Илиян е бил силно притеснен. Според думите на шофьора, Тодоров е признал пред него, че е извършил престъпление. Това обаче, се оказва недостатъчно за съдебния състав. В затвора му е мястото !

ти въобще знаеш ли какво е казал на шофьора. Въобще не е бил притеснен. Според шофьора е казал - на тия им е.ах майката. Така ли говори притеснен човек

Притеснил се е да не е забириминяла?

Що за държава може да бъде една територия в която доказан убиец на повече от един човек може да бъде пуснат под гаранция до окончателното произнасяне на присъдата? И после тези съдийчета и прокурорчета рИват че им били ниски заплатки и много стресова работата.

Да живее родната полиция. Тя гарантира спокойствието на нашите избранници. За друго май не става.

Ех братя Галеви,няма да сте сами.

Той лично - бащата - му е извадил и легализирал експресна поръчка (чрез фирма за легализации) - на 09.12. 2013 г., Удостоверение за семейно положение на английски език - може да се провери в МВнР.

Не че го подлагам на съмнение, ама ако са подготвяли извеждане зад граница, едва ли ще ги вадят тези документи сега. След решението на Апелативния съд е било ясно на къде отиват нещата и е било рисковано да се чака последната инстанция. Освен това - за чий са му удостоверения, на него сега по-полезна ще му е друга самоличност.

Това е бозспорен факт - може да се провери в МВнР. Просто човекът е в чужбива и ме го искат - вади си документи там. А баща му се прави, че не се е чувал него - но лично той е движил тези въпроси.

Тия дето е требвало да го наблюдават за да не побегне нещо си траят

Ша ма фанете за галевия!

Като гледа човек снимката вижда едно недорасло същество, напълно инфантилно, мамино глезено и на татко любимеца до преди 5 години. Опитал се е да се направи на мъж, и къде, хайде в доскотеката нож ще вади, понеже знае че баща му е големец и понеже сигурно още куп случки са му се разминавали в родния град Перник. И сега се чуди, след като за 5 години не успяха да го измъкнат, се чуди как да се скатае, мисли си че ще забегне в Щатите и ще си живее там до края на дните си, а не му се иска в панделата, да обяснява на мургавите братя дали е виновен или не. Там изявления няма и той го знае. Освен да се крие като мишка не му остава друго. Но от това човек повече не става, където и да се скрие и каквото и да стори оттук нататък.

Електрическият ключ зад него на видеото ми се струва че е британски стандарт, дано компетентните органи са го забелязали също. А иначе - Тати Комуняга спаси отрочето зад граница. Между другото, на този мръсник му личи по тежките въздишки на места във видеото, как лъже. И да си беше показал очите, нещастника, те са душата на човека. Ясно е защо ги крие...

Той ги крие, защото чете.

В случаи отнасящи-се до подобни инциденти (И ! - касаещите Всички-Ни Най-Вече.) --> Публични Заседания на Съда ! (който Очевидно Тепърва Сме Длъжни да Създадем)

МРЪСЕН КОМУНИСТ!

Гарга рошава ти си лош злобен човек.

Без да се имам за пророк предрекох ,че този ще духне.Едва ли има по-абсурдна съдебна практика в света осъдените дори и на най-тежките престъпления да се явяват доброволно до няколко дни за да влязат в затвора.На времето се вдигна доста шум когато ,,братята "така направиха правосъдието за смях но оправданието тогава беше ,че са осъдени с минимални присъди.Те не приеха да изтърпяват това дори символично и духнаха.Силеха се ,че уж ще променят закона и няма да пущат осъдените но явно нищо не се е променило или тази възможност се дава само на тези които добре си платят за нея.

на компютър е седял, клипове е качвал. Да се сверят IP-адресите и бързо ще му хванат дирята, дори да е бил в клуб или да не ги е качил лично...

Ами ако го е пратил по пощата (ел.поща) на приятел, който да го публикува от България в youtube? Така би дал и грешна следа, че си е тук, ако толкова елементарно се разсъждава де.

Сам си казваш, че не си Бил Гейтс и затова не се изказвай неподготвен за нещо, което си гледал само на филми... Само че и във филмите показват как НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОСЛЕДИ ТОЗИ, КОЙТО ИСКА, А И ЗНАЕ КАК ДА СЕ СКРИЕ... :::)))

Съгласен съм с теб, напълно си прав. Само че.. На мен лично опитите му да се крие с боядисване на косата и тези очила на клипа са ми меко казано смешни. Не знам с колко акъл е дарено момчето, да ползва прокси и да крие онлйан следи. (Боядисва си главата след случая пред дискотеката?!) И ако го е пратил на приятел да го постне, нека намерят приятеля, ох най-лесно следи в мрежата се оставят!

Що така с лошо?Той сам ще се предаде,нали затова го пуснахте щот е готин....ах, вие строги съдии....

Народния съд го прати при братя Галеви,Всичко се купува и продава в България,

Червен боклук, наследник на терористи и крадци...

Това да си идиот малоумен е доста ПО-СТРАШНО!!!

Странно? Обвинен и осъден на доживотен затвор не желае да отиде в затвора и се крие...

НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!! Съдебни състави с диаметрално противоположни присъди!?? Няма такова животно в правният живот по света! А в България е практика!

хъх Според теб защо съществува обжалването като институт и какви са правомощията на по-горната инстанция? :)))

шефче

Обикновено за корекция на вече издадена присъда! Но от напълно оправдателна до ДОЖИВОТ.............................няма здрав разум в някой от съставите!!!

Ами ако убитите са виновни? Може да са си го изпросили. Още от древноста има неписани закони, че кръвна обида се заплаща с кръв.

Ти нормален ли си ?

Г-н Тодоров, Вие ли сте?

ти не си в ред. за теб да обидиш някого или да го убиеш е едно и сащо. как така ще си изпросиш смартта. никои няма право да отнема чужд живот. чудя се как може да тарсиш оправдание за подобно деяние.

До всички млади хора - отивате да се веселите, да се видите с приятели, накрая се карате и убивате.........Защо,деца? Като ви действа така алкохола,не пийте!!! Уважавайте хората около вас, дори да са най-бедни и изпаднали. Не се правете на бабаити,просташко е.

Коментари - Осъденият за убийствата пред ”Соло” обявен за общодържавно издирване | Днес.dir.bg

Осъденият за убийствата пред ”Соло” обявен за общодържавно издирване

Окръжната прокуратура в Пловдив съобщи, че 27-годишният Илиян Тодоров, осъден за двойното убийство пред столичната дискотека "Соло", е обявен за общодържавно издирване. Подготвена е и Европейска заповед за арест, съобщи зам.-министърът на правосъдието Илиян Ангелов.

Обратно в новината

Коментари - Осъденият за убийствата пред ”Соло” обявен за общодържавно издирване | Днес.dir.bg

Коментари

хахахаха.........

За една 20-тичка с 3 нули след нея ще бъде избачкан даже ако искат може да бъде шибан преди това :)

съберете кинти за главата му

Баща му е червен партиен лидер в Перник и роднина на Гоце от ДС , така че, ако наистина някой го издирва, нека го търси при братя Галеви ! Сестра Галева няма ли да се покаже пред всички и да каже кой е баща му или пак ще си скрие главата в пясъка ?

Осъденият за убийствата пред Соло обявен за общодържавно издирване И този пое по пътя на братя Галеви. Сега Интерпол да го търси.

Проблемът не е в политиците а в така наречения Съд. Ако съдиите не бяха ЧАК ТОЛКОВА подкупни, продажни и подли, щеше да има и осъдени политици. Уви!

прав си,ако не беше добре платено на съдия четалова,която нещастната се оказа,че често се обърква,каза,че той бил признал само за 1, те били намушкани 3-ма,признанието му бе казано от таксиджията,който го е водел,та чаталова и сие осъждат,само ако си признаеш за 3-ма убити,ако признаеш за един,според чаталова не може да си съден.браво чаталова ти стана известна и с други афери!

Български "независим" съд......

Цацаров стига си изпълнявал само партийни поръчки ами си гледа работата най-после? Пуснахте братя Галеви да избягат, сега и този убиец? До кога така? Няма ли кой на вас да потърси най-после сметка? ОСТАВКА!!!

спокоино ????? братя галеви си пият напитките все още с полицаите в дупница.

Съдиийката-к.рва, която го е пуснала от ареста, да бъде уволнена , глобена и да няма право да работи в съдебната система. И без това е взела пари. Случайни работи НЯМА!

Съдийката/ съдията /да лежи в панделата вместо виновния, когото най-вероятно за пуснали срещу 500лв гаранция

Уважаеми господин Тодоров , бихте ли били така добър да се явите в затвора ххх , където да излежите полагащата Ви се доживотна присъда без право на замяна. Съдът предварително Ви благодари и Ви пожелава приятно лежане !! Уродлива система !!! Търсете го при Галевите.

Крайно време е да поискаме всички заедни избираеми съдии и прокурори, които да носят отговорност за действията си като се явяват на избори на всеки 4-5 години. Разбира се, имам в предвид ръководителите на съдилищата и прокуратурите само, те ще се грижат за тези под тях. Освен това закриване на ВСС!!! Къде се е чуло и видяло да има висш орган сформиран на политически, квотен принцип, който да контролира иначе независимата съдебна система??? Всички назначения, повишения и уволнения на магистрати зависят от този орган, нямам думи

Смисълът на наложеното наказание е, че трябва да се изтърпи. Освен това - трябва останалите членове на обществото да разберат, че като постъпват противозаконно - ще бъдат наказани. У нас какво се получава - има осъдени, но присъдите не се изтърпяват, щото по някакви причини, осъдените са осъдени само на хартия и се разхождат свободно у нас и в чужбина. И какъв пример е това за останалите "кандидат" престъпници? Отделен е въпросът, да не дава господ този да срещне някой друг, дето го е погледнал на криво и пак да извади ножа си...

Тоя не е стока, дето е ходел с нож, но спортистите като ги знам какви са биячи повечето, сигурно са си го заслужили

точно така,заслуявали са си го:}}}...ахахахаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

точно така,заслуявали са си го:}}}...ахахахаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дано да го хванат и да го натикат в затвора, това келеме.

Това, нашето не е нито съд, нито държава. Никъде по света го няма: Съден за две убийства, да се разхожда, че и с гаджето си из страната, като че ли е на пикник. Пълен абсурд! Трябва да се засили контрола над (Не)Съдебната система. Това може да стане само чрез промяна на конституцията, на червената конституция! Българите не знаят къде зда протестират. А то е точно пред ВСС до пълното му изгонване. Там са най-ужастните фекалии.

пусни питомното,гони дивото.ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ ОСЪДЕНИЯТ ЗА УБИЙСТВО НА ПЪРВА ИНСГАНЦИЯ НА СВОБОДА-

На първа инстанция го освободиха и той изчезна яко дим, а чак след това го осъдиха, но след дъжд качулка.

Той е син на пернишки комунист - активист, избран в общинския съвет. Има връзки и сега иска мафията да се намеси и да го освободи. За това се обръща към главния прокурор - покровителя на мафията в Б-я. Комунистите могат да убиват, главният прокурор ги пази

Нека да се маха от България! Такъв да му се отнема гражданството и да върви в Сирия или Камбоджа! Инак храна и дрехи до живот стая и отопление на гърба на българския данъкоплатец и него ли ще храним, малко са ни другите храненици!

Ех, че си ми великодушен! Само че той няма да иде нито в Камбоджа, нито в Сирия. А има толкова прекрасни местенца по света, където ще си живееш необезпокояван много по-добре, а и няма да подяждаш сънародниците си.

Може да е убил, но дали е виновен. Понякога въпросът е или-или. Има толкова дупета и тежкари. За да се защитиш ти и семейството ти трябва да стигнеш до крайност. Иначе си разменяте местата.

Наръгани в ГРЪБ!!! не забравяй!

А защо сте го пуснали бе идиоти?Такива убийци след присъда веднага в затвора!

Че те и Галеви така ги пуснаха, какво се чудиш - платена практика!

Избегалeв N 3! Тая схемичка да ги оставяте на свобода между произнасянето на двете инстанции взе да се поизтърква, но пък е ефикасна, нали "уважаеми" съдии;о) Мноооого ефикасна - пълни определени сметки!

Пипи, мен що си ме пропуснала?

Е, не е важно, че аз съм те пропуснала- важно е че съда те е пуснал;о))

Да не забравяме все пак че убиеца е племенник на Георги Първанов !!!

КАК СТАВАТ ТЕЗИ РАБОТИ В ТАЯ ДЪРЖАВА,СЪДЯТ ГО И ГО ПУСКАТ НА СВОБОДА И ПОСЛЕ ГО ТЪРСЯТ,СЕГА ДА ПОТЪРСЯТ ОДГОВОРНОСТ НА ТЕЗИ КОИТО СА ГО ПУСНАЛИ СВОБОДНО!!!

Трябва сега да започне безпрецедентно търсене на лицето и да бъде доведен обратно и присъдата му заменена с доживотен без право на помилване при строг режим за назидание. Има начини как да се върне дори и от държави без екстрадиция. При добро желание на службите, могат да го натопят, че е извършил престъпление и нарушава законите на въпросната държава и те сами ще го експулсират или затворят там и после хоп пак тука да си доизлежи

Какво момче,бе хора!Това е един откачен убиец,пернинчанин при това!

Ако бяхме нормална държава, с нормална, некорумпирана съдебна система, този обвиняем, който веднъж е опитал да се укрие и дегизира след извършване на престъплението, никога нямаше да бъде пуснат под гаранция. Нали двата критерия, които се взимат в предвид са, дали има вероятност да извърши ново престъпление и дали има вероятност да се укрие. Явно съдът "безпристрастно" и отвъд всякакво съмнение е преценил, че няма вероятност лицето да се укрие. СРАМ за вас господа магистрати, ще ви тежи на съвестта ако имате такава.

Съдът го пусна и той се скри, не са го пускали под гаранция, а просто си го пуснаха ей така!

Докога жалкото българско правосъдие ще ни прави на маймуни. Нарочно или от бездарие законът е направен така, че убийци и всякакви престъпници да си живеят живота под безхаберния поглед на съдебните и полицейските органи.

Я, вземете поразпитайте тоя, дето му даде парите да се скрие!?Тейко му!Пернишкия комунистически катър, възпитал нагъл убиец!?Не искащ да понесе дори и минимална вина и отговорност, за два затрити умишлено човешки живота!Съвсем характерно, за комуняги!

Таксиметровият шофьор качил Илиян Тодоров веднага след намушкването на момчетата свидетелства пред съда. Той казва, че вече оправданият Илиян е бил силно притеснен. Според думите на шофьора, Тодоров е признал пред него, че е извършил престъпление. Това обаче, се оказва недостатъчно за съдебния състав. В затвора му е мястото !

ти въобще знаеш ли какво е казал на шофьора. Въобще не е бил притеснен. Според шофьора е казал - на тия им е.ах майката. Така ли говори притеснен човек

Притеснил се е да не е забириминяла?

Що за държава може да бъде една територия в която доказан убиец на повече от един човек може да бъде пуснат под гаранция до окончателното произнасяне на присъдата? И после тези съдийчета и прокурорчета рИват че им били ниски заплатки и много стресова работата.

Да живее родната полиция. Тя гарантира спокойствието на нашите избранници. За друго май не става.

Ех братя Галеви,няма да сте сами.

Той лично - бащата - му е извадил и легализирал експресна поръчка (чрез фирма за легализации) - на 09.12. 2013 г., Удостоверение за семейно положение на английски език - може да се провери в МВнР.

Не че го подлагам на съмнение, ама ако са подготвяли извеждане зад граница, едва ли ще ги вадят тези документи сега. След решението на Апелативния съд е било ясно на къде отиват нещата и е било рисковано да се чака последната инстанция. Освен това - за чий са му удостоверения, на него сега по-полезна ще му е друга самоличност.

Това е бозспорен факт - може да се провери в МВнР. Просто човекът е в чужбива и ме го искат - вади си документи там. А баща му се прави, че не се е чувал него - но лично той е движил тези въпроси.

Тия дето е требвало да го наблюдават за да не побегне нещо си траят

Ша ма фанете за галевия!

Като гледа човек снимката вижда едно недорасло същество, напълно инфантилно, мамино глезено и на татко любимеца до преди 5 години. Опитал се е да се направи на мъж, и къде, хайде в доскотеката нож ще вади, понеже знае че баща му е големец и понеже сигурно още куп случки са му се разминавали в родния град Перник. И сега се чуди, след като за 5 години не успяха да го измъкнат, се чуди как да се скатае, мисли си че ще забегне в Щатите и ще си живее там до края на дните си, а не му се иска в панделата, да обяснява на мургавите братя дали е виновен или не. Там изявления няма и той го знае. Освен да се крие като мишка не му остава друго. Но от това човек повече не става, където и да се скрие и каквото и да стори оттук нататък.

Електрическият ключ зад него на видеото ми се струва че е британски стандарт, дано компетентните органи са го забелязали също. А иначе - Тати Комуняга спаси отрочето зад граница. Между другото, на този мръсник му личи по тежките въздишки на места във видеото, как лъже. И да си беше показал очите, нещастника, те са душата на човека. Ясно е защо ги крие...

Той ги крие, защото чете.

В случаи отнасящи-се до подобни инциденти (И ! - касаещите Всички-Ни Най-Вече.) --> Публични Заседания на Съда ! (който Очевидно Тепърва Сме Длъжни да Създадем)

МРЪСЕН КОМУНИСТ!

Гарга рошава ти си лош злобен човек.

Без да се имам за пророк предрекох ,че този ще духне.Едва ли има по-абсурдна съдебна практика в света осъдените дори и на най-тежките престъпления да се явяват доброволно до няколко дни за да влязат в затвора.На времето се вдигна доста шум когато ,,братята "така направиха правосъдието за смях но оправданието тогава беше ,че са осъдени с минимални присъди.Те не приеха да изтърпяват това дори символично и духнаха.Силеха се ,че уж ще променят закона и няма да пущат осъдените но явно нищо не се е променило или тази възможност се дава само на тези които добре си платят за нея.

на компютър е седял, клипове е качвал. Да се сверят IP-адресите и бързо ще му хванат дирята, дори да е бил в клуб или да не ги е качил лично...

Ами ако го е пратил по пощата (ел.поща) на приятел, който да го публикува от България в youtube? Така би дал и грешна следа, че си е тук, ако толкова елементарно се разсъждава де.

Сам си казваш, че не си Бил Гейтс и затова не се изказвай неподготвен за нещо, което си гледал само на филми... Само че и във филмите показват как НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОСЛЕДИ ТОЗИ, КОЙТО ИСКА, А И ЗНАЕ КАК ДА СЕ СКРИЕ... :::)))

Съгласен съм с теб, напълно си прав. Само че.. На мен лично опитите му да се крие с боядисване на косата и тези очила на клипа са ми меко казано смешни. Не знам с колко акъл е дарено момчето, да ползва прокси и да крие онлйан следи. (Боядисва си главата след случая пред дискотеката?!) И ако го е пратил на приятел да го постне, нека намерят приятеля, ох най-лесно следи в мрежата се оставят!

Що така с лошо?Той сам ще се предаде,нали затова го пуснахте щот е готин....ах, вие строги съдии....

Народния съд го прати при братя Галеви,Всичко се купува и продава в България,

Червен боклук, наследник на терористи и крадци...

Това да си идиот малоумен е доста ПО-СТРАШНО!!!

Странно? Обвинен и осъден на доживотен затвор не желае да отиде в затвора и се крие...

НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!! Съдебни състави с диаметрално противоположни присъди!?? Няма такова животно в правният живот по света! А в България е практика!

хъх Според теб защо съществува обжалването като институт и какви са правомощията на по-горната инстанция? :)))

шефче

Обикновено за корекция на вече издадена присъда! Но от напълно оправдателна до ДОЖИВОТ.............................няма здрав разум в някой от съставите!!!

Ами ако убитите са виновни? Може да са си го изпросили. Още от древноста има неписани закони, че кръвна обида се заплаща с кръв.

Ти нормален ли си ?

Г-н Тодоров, Вие ли сте?

ти не си в ред. за теб да обидиш някого или да го убиеш е едно и сащо. как така ще си изпросиш смартта. никои няма право да отнема чужд живот. чудя се как може да тарсиш оправдание за подобно деяние.

До всички млади хора - отивате да се веселите, да се видите с приятели, накрая се карате и убивате.........Защо,деца? Като ви действа така алкохола,не пийте!!! Уважавайте хората около вас, дори да са най-бедни и изпаднали. Не се правете на бабаити,просташко е.