Христо Бозуков смени ръководството на "Напоителни системи"

Освободени са Снежина Динева, Пламен Иванов и Силвия Русинова, ще се проведе конкурс

Обратно в новината

Коментари - Христо Бозуков смени ръководството на "Напоителни системи" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Ясно е, че служебният кабинет смята, че със всяка смяна изборите (които той трябва да подготви) стават все по-честни и по-честни. (Дано само увлечени в чистките не забравят въобще за изборите).

Екстра - да се готви продавачката на тоалетна хартия на градския кенеф баба Цецка щото и тя била от ГЕРБ а сега е враг на народа ! Да живеят народната власт и другаря Радеф !

Без напояване няма честни избори, разберете! Обилно трябва!

Мислим,че безспорният лидер авторитет в тия системи е г-н Харизанов- с минало, опит и знания...... така че няма кво да се мисли!

Остана ли нещо несменено? " Български пощи" май не са пипани, както и някои културни " предприятия" - читалища, библиотеки, архиви

И български пощи трябва да бъдат пипнати,защото разпространяват вестниците на Пеевски безплатно.

Трябваше отдавна да бъдат сменени(уволнени) защото не защитават Българските национални интереси за развитие на Селското стопанство и не правят нищо по възстановяването на Напоителните системи във вида им от преди 1989 година, където плодородна България самозадоволяваше нуждите на страната от всички видове пресни сезонни видове плодове и зеленчуци, имаше консервна промишленост в огромни размери и изнасяше плодове, зеленчуци и консерви в много други държави в чужбина.

водата на Илчовски без пари, щото той не искаше да плаща по държавните тарифи, пък е много важен свидетел за зеленочорапите

"напоителни системи" освен, че е супер яко име за кръчма, е завладяно предприятие, работи за да пълни частни вецове, често пренебрегвайки собствения си интерес за сметка на частните такива.

подготвят България за тотлано разпродаване на чужди елементи

всичко ключово за държават се подготвя за фалит и приватизация, УДариха здравеопазването, удрят енергетиката и специлно се захващат с язовирите ни, след което който и да доде на власт няма даможем д акажем Гък по същия път беше овладяна Аржентина. Мая Манолова удати ВИК, Радев уж се загрижи за работниците в ТЕЦ...................

Колко готино звучи...нередности и пропуски!

И край!