Христо Бозуков смени ръководството на "Напоителни системи"

Освободени са Снежина Динева, Пламен Иванов и Силвия Русинова, ще се проведе конкурс

Обратно в новината

Коментари - Христо Бозуков смени ръководството на "Напоителни системи" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко готино звучи...нередности и пропуски!

всичко ключово за държават се подготвя за фалит и приватизация, УДариха здравеопазването, удрят енергетиката и специлно се захващат с язовирите ни, след което който и да доде на власт няма даможем д акажем Гък по същия път беше овладяна Аржентина. Мая Манолова удати ВИК, Радев уж се загрижи за работниците в ТЕЦ...................

подготвят България за тотлано разпродаване на чужди елементи

"напоителни системи" освен, че е супер яко име за кръчма, е завладяно предприятие, работи за да пълни частни вецове, често пренебрегвайки собствения си интерес за сметка на частните такива.

водата на Илчовски без пари, щото той не искаше да плаща по държавните тарифи, пък е много важен свидетел за зеленочорапите

Трябваше отдавна да бъдат сменени(уволнени) защото не защитават Българските национални интереси за развитие на Селското стопанство и не правят нищо по възстановяването на Напоителните системи във вида им от преди 1989 година, където плодородна България самозадоволяваше нуждите на страната от всички видове пресни сезонни видове плодове и зеленчуци, имаше консервна промишленост в огромни размери и изнасяше плодове, зеленчуци и консерви в много други държави в чужбина.

Остана ли нещо несменено? " Български пощи" май не са пипани, както и някои културни " предприятия" - читалища, библиотеки, архиви

Мислим,че безспорният лидер авторитет в тия системи е г-н Харизанов- с минало, опит и знания...... така че няма кво да се мисли!

Без напояване няма честни избори, разберете! Обилно трябва!

Екстра - да се готви продавачката на тоалетна хартия на градския кенеф баба Цецка щото и тя била от ГЕРБ а сега е враг на народа ! Да живеят народната власт и другаря Радеф !

Ясно е, че служебният кабинет смята, че със всяка смяна изборите (които той трябва да подготви) стават все по-честни и по-честни. (Дано само увлечени в чистките не забравят въобще за изборите).

И край!

И български пощи трябва да бъдат пипнати,защото разпространяват вестниците на Пеевски безплатно.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club