Коментари - ”Смърт за гяурите” оскверни паметник на Хаджи Димитър | Днес.dir.bg

”Смърт за гяурите” оскверни паметник на Хаджи Димитър

Надпис с цинизми на етническа основа е бил изписан на паметника на Хаджи Димитър в Национален парк-музей „Шипка-Бузлуджа”.

Обратно в новината

Коментари - ”Смърт за гяурите” оскверни паметник на Хаджи Димитър | Днес.dir.bg

Коментари

Платените глупаци с надписите са толкова изтъркан номер, че нямам думи! Тъпите Ционисти - ЦРУ нищо друго ли не можаха да измислят преди изборите? От дрогиране, пиене на алкохол и порно, мозъците им са станали гладки като топка за боулинг : ) След предсказанието на Дънов, че морето само ще дойде до нас, не бих живял и един ден в Турция!Горките преселници - какво ги чака!

Не знам КОЙ го е направил. Не знам ЗАЩО го е направил. ЗНАМ , че трябваше да се очаква. След като имаме ПРО ТУРСКАТА ДПС, БХК, и още какви ли не "правозащитни" организации,които МАЧКАТ основното население ,а толерират малцинствата. След кражбата в музея на "Шипка"... Между другото ,на призива ми за доброволци за охрана около Шипка ,до днес ми се обади цифром и словом 1/ЕДИН/ българин... :-( Явно...терминал ІІ! :-(

Какво има да знаеш?! Ердоган изпрати поздрави до Скопие и Босна когато го избраха за президент, а преди това медиите бяха публикували карта на Балканите и Туция, където Югоизт. България бе вкл. в границите на Турция. Имали още някои да храни илюзии? А президентчето да е взело отношение? Обаче тои се изказа твърдо срещу Русия с коментар какъвто дори американците не направиха!

КАКВО ОЗНАЧАВА ПАМЕТНИКА НЕ Е ОТ СТРАТЕГИЧЕСКО ЗНАЧЕНИЕ?ДОСТА СЪМ СМУТЕНА ОТ ТОЗИ ОТГОВОР НА ПОЛИЦИЯТА.ИЗГЛЕЖДА ПРИОРИТЕТИТЕ В НАШАТА ДЪРЖАВА СА ДОСТА ОБЪРКВАЩИ.

Приоритетите са ЕС и НАТО. Ако те не вземат становище по въпроса няма кой. Както става със синия език. Животновъдството се затрива а нашите чакат разрешение от ЕС за ваксиниране. Ако те пламнат дали ще ни питат?

И ко ся, за драскане по джамия оревават орталъка, а за такъв надпис на паметник?

някой българомразец като Асен Генов и другите платени швестъри от проституираща мрежа.

Най - вероятно е написано от българи, ако беше от български - турци щеше да е друг текст мисля, а и на турски най вероятно.

си прав.Когато замирише на избори,винаги се правят изцепки от националистическите и псевдопатриотични партии. Този филм сме го гледали многократно - и от БСП и от Атака , а и от други...Играят си с огъня.

И аз мисля, че е платено на българи да подклаждат омраза, че идват избори скоро. Простотията не се случва за първи път.

Да,видно е,че няма държава-дори с невъоръжено око. Моето мнение е,че това е провокация от някои еничарчета на издръжка от разни "фондациики" и "институти". Българските турци специално в този район имат други дертове на главите и повярвайте са много далеч от мозъчната промивка на помаците в Родопите.Не,че във всяко село в подножието няма джамия или мечет;-). Горното не означава,че приветствам воя от тонколоните на първите- толерастията ми е чужда.

Тези, които са го написали са толкова прости, колкото и другите които пишат "Смърт за Турците, Негрите, Циганите и др." Не им се сърдете, те са в стадии на осъзнаване. Или ще си останат вечно прости, или ще им мине.

Алоооо Хафте комитето, къде сте бре? Що сега не правите изявления а мълчите бе продажници?

Наказателен кодекс, Член 1: за гавра със национален символ на България или с паметник на защитник на българския народ и държавност (а не на някоя си партия) - доживотен затвор без право на замяна и конфискация на имуществото. Същото важи за съучастие. За участие в такова престъпление на членове на партия - тотално разследване на партията, при доказана поръчка от партията за това престъпление - разформироване на партията, конфискация, доживотен затвор без право на замяна на замесените лидери с конфискация на тяхното и на рода им до 4-то коляно имущество. (Защо не смърт - защото ще им е много по-гадно.) Член 2: За възпрепятстване на изпълнението на член 1 от членове на съдебната система - същото + позорно уволнение + конфискация на имуществото, при заговор на повече от едно лице - конфискация и на имуществото на рода им до 4-то коляно. А да видим това въведе ли се и следи ли се да се спазва дали някой ще посмее, а? (Всички помним процеса, на който обвиниха в насилие полицая спрял мангала, дето се гавреше с нашия флаг.)

antani

Алоооо боленее спри да драскаш,никой те не брой за жив вече !!!!!!!!

За каква толерантност става дума в България? Не виждате ли, че още малко и ще ни отрежат главите?. Как смеят да оскверняват паметници или ни пробват колко можем да търпим? Тя държавата вече не защитава българите и българското. Цигани, турци-всички си позволяват всичко, само българите са натикани в ъгъла. Преди време, скоро, чух от джамията в Центъра да пускат високо някакви мяукания и вой, което ми вдигна кръвното в буквалния смисъл и ще търся кой е виновен за увреждане на здравето ми.

А иначе в темите ПРОТИВ русия и путин има доста "патриоти"-русофоби да защитават НАТО, САЩ и ЕС и се натрупват по 2000 поста, а в тази тема има само 200 коментара. Що така бе, български патриоти и родолюбци? Къде се изпокрихте? ... да няма прием в американското посолство дне или сте на обучение как да се защитаваме от евентуалните зелени човечета!!? Само дето "зелените човечета са вече тук и идват от Бл.Изток, а не от русия! ...

Само не разбрах каква е връзката Путин-Хаджи Димитър-Патриотизъм?

Паисий

връзката е, че соросоидния патриотизъм се изчерпва с русофобия. ТОВА Е!!! на хамериконофилите НЕ ИМ ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ, а само за американските интереси и затова са против руския и путин, а го представят като уж пробългарска позиция. Всъщност не ги интересува нищо българско.... Само за пари, коли, лукс и долари мислят! Те са ренегати и продажници....

Виновни за това са Българите!И то погледнете !ДПС е пълно с Българи Еничари.ДПС е пълно с продажници Този тъпанар Сидеров ходеше да им поли килимчета ,после сложи ФЕС .До кога Българи ще Ще са в ролята на Еничари.Трябва да се работи против тези Българи .Трябва едно нетърпимо поведение срещу тях

хм... защо не пише никъде, че Прокуратурата се е самосезирала и е започнала разследване? Или тя няма намерение да прави нищо? ... Ало, Пъстър свят, пусни една жалба и сезирай колегите си от прокуратурата... щото те явно чакат американското посолство да им казва кое може и кое не!!!

къде е Хелзинския комитет да се изкаже, че има етническа и религиозна дискриминация на българите от ...

ivo10

Е ти пък! Нима не знаеш, че БХК е антибългарска организация и в работата му не влиза защита правата на българите? Не знам защо все още ДАНС мълчи за тях.

гласувам само за този,който направи втората голяма екскурзия.....

Заедно с ромите, нали;)

Тук всеки прави каквото си иска. Никого не санкционират. Държавата е закрита.

не си прав. Ако някой напише "Смърт на циганите" - веднага ще го санкционират! ............ Но за "Смърт на гяурите" няма да си мръдне никой пръста!

Драги българи.Това е послание за комунягите-Докато преди 89г забраняваха да се вярва на Бог(само в Маркс,Енгелс и Ленин) и взривяваха черкви в последно време се наблюдава че същите горепосочени са най-"вярващи" и най отпред в черквите.И светия синод е пълен с милиционери.Май те са неверниците.

ivo10

Сред турците също има националисти. Само, че този национализъм е нормално да се изповядва в Турция. Затова хванатите в оскверняване на български паметници с подобни тъпизми трябва незабавно да се лишават от българско гражданство и да се екстрадират завинаги от страната. Никакъв затвор. Не заслужават престой на българска земя и да бъдат хранени от българската държава.

Защо? Просто да изчезват безследно. Това са един - два бесни песа, дето мътят водата. Не вярвам да липсват и на самите турци такива кретени.

ЛЪСНАХА ЛИ ВИ ГЪЗОВЕТЕ БЕ ПРОДАЖНИ ЦЕЛУВАЩИ СЕ БКП КОМУНДЕТА???? ЛЪСНАХА ЛИ ВИ ГЪЗОВЕТЕ ПИТАМ СЕГА????? А?????

Точно!!! Лъснаха им гъзовете!!! А, Рапоня иска мюсулмани... допусна 60% постове да се заемат от турци по негово време... след това - няма махане... пи си и кафето с тях преди седмици... ЛЪСНАХА ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!! Жалко, че БОКЛУЦИ като теб, само си лаят (но какво да очакваш от помияри), докато османските орди крачат из бугарско!!!

С кола закъсах в Турция, но получих безплатна помощ от чист турчин.Прецакван съм предимно от чисти и честни българи.

Кой ходи на Бузлуджа, или е бил Явор Куюмджиев, или Таско Ерменков. Те нас ни смятат за гяури, щото не изповядваме кремълската вяра.

Каква Турция сънувате? След 10 г. няма да има и помен от нея, ще се създаде Велик КЮРДИСТАН!

на жида сергеи а моника е откраднала боята от червената централа посрано ..

abe ganiuvci= na BOKLUCI!

Това не е писано от турчак, а от български кукуригалник!

Какво характеризира планът Ислямска дъга? Сега има нова фаза на инвазията и тя е съвсем видима бежанската вълна, която ни е заляла напоследък. Както добре се знае, това не са само сирийци, но и граждани на други ислямски държави от Северна Африка и Близкия изток. Какво търсят те тук, след като стана ясно, че България е бедна страна, с лошо работещо правителство и не може да им осигури никакво бъдеще? И не е ли това Петата колона на исляма, която трябва отвътре да подготви присъединяването на цели български области към Ислямската дъга. Всъщност тази Пета колона съществува у нас още от януари 1990 г. и се нарича ДПС. Да се говори за нейната истинска същност и цели е повече от излишно те са известни на всички, които са запазили поне малко патриотизъм в себе си. Затова нека фактите говорят сами. Според един доклад на българското контраразузнаване Ахмед Доган споделя следното пред турски дипломат: Аз съм човек на делото. Посветил съм се на борбата за правата на турското население. По-скоро ще заложа главата си, отколкото да отстъпя и милиметър

Какво характеризира планът Ислямска дъга? Примерите са буквално пред нас. Първа беше Босна. В републиките от Югославия навлязоха вкарани няколко хиляди муджахидини и провокираха войната със сърбите. Когато това стана факт, под благовидния повод за правата на човека сърбите в ескалираща прогресия бяха изкарани престъпници, а световната медийна машина се зае усилено да представя албанците като мирни жертви на геноцид. И нито дума за зверствата и убийствата, извършени от албанците. Всички знаем как завърши това в Сърбия - НАТО ги бомбардира през 1999 г. После дойде редът на Косово и Македония. Когато бе дадена автономията на тази сръбска област, бежанците от нея бяха над 350 000 (между които и 120 албанци, което е парадоксално албанци да бягат от албанци!). И изселилите се казаха следното: Не албанците завоюваха Косово, ние им го продадохме. Схемата е проста през 90-те години на миналия век масово се изкупуваха земя и имоти в тази област, и то на цени поне три пъти по-високи от нормалните. Сръбският селянин тогава си правеше следната проста сметка: С тези пари мога да си купя апартамент в Белград и да осигуря децата си. И... продаваше... На мястото на сърбите се заселваха албанци и така техният етнически елемент в един момент надмина по брой сръбския. После вече се появи Армията за освобождение на Косово и се подеха исканията за автономия. Поддържани между другото много категорично от Турция и САЩ.

И ислямската дъга случайно преди избори взела та боядисала паметника на Хаджи Димитър.......мръсна руска пропаганда.

много Султани са имали български жени, еничарите са таен план на Цар Шишман... Скоро ще присъединим Турция към България! :)

Надписът е нанесен от българи, които не са мюсюлмани по вероизповедание.Целта е някакъв политически ефект.За това обаче, че е осквернен паметника на Великия Хаджи Димитър Асенов,на този изрод бих му пернал ръчичките.Можел е да изпълни партийната задача и на друго място.

Жив е той, жив е! Там на Балкана, потънал в кърви, лежи и пъшка юнак с дълбока на гърди рана, юнак във младост и в сила мъжка. На една страна захвърлил пушка, на друга сабля на две строшена; очи темнеят, глава се люшка, уста проклинат цяла вселена! Лежи юнакът, а на небето слънцето спряно сърдито пече; жътварка пее нейде в полето, и кръвта още по-силно тече! Жътва е сега... Пейте, робини, тез тъжни песни! Грей и ти, слънце, в таз робска земя! Ще да загине и тоя юнак... Но млъкни, сърце! Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира: него жалеят земя и небо, звяр и природа и певци песни за него пеят... Денем му сянка пази орлица и вълк му кротко раната ближе; над него сокол, юнашка птица, и тя се за брат, за юнак грижи! Настане вечер - месец изгрее, звезди обсипят сводът небесен; гора зашуми, вятър повее, - Балканът пее хайдушка песен! И самодиви в бяла премена, чудни, прекрасни, песен поемнат, - тихо нагазят трева зелена и при юнакът дойдат та седнат. Една му с билки раната върже, друга го пръсне с вода студена, третя го в уста целуне бърже - и той я гледа, - мила, зесмена! "Кажи ми, сестро, де - Караджата? Де е и мойта вярна дружина? Кажи ми, пък ми вземи душата, - аз искам, сестро, тук да загина!" И плеснат с ръце, па се прегърнат, и с песни хвръкнат те в небесата, - летят и пеят, дорде осъмнат, и търсят духът на Караджата... Но съмна вече! И на Балкана юнакът лежи, кръвта му тече, - вълкът му ближе лютата рана, и слънцето пак пече ли - пече!

Само партия Атака може да сложи край на новото турско еврейогейско робство!!! Вечна ДРУЖБА със Братския РУСКИ НАРОД!!!!!!

ivo10

Кукувиците вече отлетяха на юг. Само ти си закъснял. Бързай, че изпусна ятото.

Може ,ама не ще! Първо ,защото няма достатъчно подготвени за командна РАБОТА. Второ ,защото идиотите ,които да гласуват за Атака не са достатъчно. И трето , защото ако го направят ще стане излишно съществуването на тази "партия"...

Това всичко е благодарение на БСП, които хем създадоха ДПС, хем им дадоха огромна власт и пари.

Всъщност планът за раздробяването на нашата страна и откъсването на територии от нея, които да бъдат присъединени към Гърция и Турция, първоначално е разработен в ЦРУ. Наречен е Зеленият диамант и предвижда и разсичане на православната общност в региона чрез създаването на Ислямски пояс, обхващащ Босна, Санджак, Косово, Македония, Кърджали, Източна (Одринска) и Западна (Беломорска) Тракия. Операцията периодично мени наименованието си - от Зелен диамант става Мюсюлманска дъга, после за благозвучие и за да прикрият истинските й цели, е наречена Зелени Балкани. Което изглежда съвсем мирно, че дори и екологично. Но целта остава една и съща превземането на територия, която да свърже единствената ислямска страна в Европа Албания, с Турция.

Ако се проведе референдум за "Софийска държава" дали ще е законен? И Варна, Бургас Видин... Българина на 101 Държави :)

Я прочети историята.Русия пречи на съединението на Източна Ромерия и България.Русия помага С ВОЙСКА на сърби и румънци за да отцепят Македония и северна Добруджа.КОЙ СЪЗДАДЕ НАЦИЯ МАКЕДОНЦИ? Я ПРОЧЕТИ!

Бойко е готов да продаде майка си и баща си в мено наа краденето на всчка налично

Така е кокато продадеш победата.Когато оплюваш страните помогнали за нея.Така ще е когато презираш този който знаеше че се подготвя план от турция зелени балкани и каза който се чуства турчин да отива в турция като се опита да спаси българия.25 години този велик българин беше оплюван докато се стигна до там да се говори за него като за терорист въпреки 45 годишния подем на българия по негово време.

Аррах е велик и негов пророк е Бойко Борисав

Погледнато реално, авторът е български хайдутин, написал под войводата "смърт на неверниците"... Но, реално смърт няма... А, подтекста е" НЕ ДАВАЙ КЕБАПЧЕ НА НЕВЕРНИКА" :) БАРЕКА И В БОБОВДОЛ ОТИДЕ... ГЯУРА

Нали ще правят бостан иначе не става. Слама на ялляхя да живее Бойко Борисов

Призовавам тези които могат да го направят да създадат един сайт в който да се качват само материали за подобни случаи и да бъдат документирани . Тези антибългарски прояви трябва да се заснемат и описват подробно и нека всеки истински българин да изпълни своя дълг когато попадне на нещо такова .Спомнете си колко шум се вдигна за няколко строшени стъкалца на джамията в Пловдив и как обевяваха по този случай многократно българите в расизъм.Не престават случаите на гавра с наши светини и славното ни минало но ние нямаме дори един специализиран сайт в който да са събират тези случаи.(ако все пак съществува нещо такова трябва да му дадем гласност).

По-добре ще е сайт, в който да се документират случаите на ежедневното междуетническо сътрудничество, между нормалните хора от всички етноси. И да се разграничат от гадовете от всички етноси.

Popokatepetala@abv.bg

Ние обикновените българи от България много добре знаем как са нещата в действителност. Има много добри примери и обикнавените хора няма какво да делят.Въпроса е в политиците и политиката на Турция спрямо България но истинската като например провокацията с онова височайше посещение последвано от абсурдни дела за мюфтийски имои и джамии.Примерите на различни нева са многобройни и лошото е когато обикновени хора приемат тази вредна и за двата народа политика твърде лично.България е една и неделима и всички които са част от българския народ трябва да я пазат и бранят от провокации на напражение и противопоставяне.Сайта за който имах в предвид да се създаде не е против никой друг етнос а за да се противопоставим на всички провокации и тяхното вредно за нас интерпретиране.

Как може да се позволява такава гавра,ето до къде доведе " прехвалената толерантност"?!Позор за властимащите в последните 20 години.

От 681г. Насам е само гавра... Махам периода на " златният век"... Споко през 2777 г. ще ни удари метеор и ще се оправят нещата" edge of tomorrow " :)

Нападенията над джамии са 113 на брой.Но това не е най важното.Важното е че в световните медии България се петни заради няколко пикльовци които с политическа поръчка изпълняват тези варварски действия.Това за мен са страхливци криещи се зад анонимното.Въпроса е кой има интерес? Знаем всички....Аз като имам нещо да казвам на някой му го казвам право в очите.А мъртвите вече са равни и наши и ваши и само простак би се гаврил с тях.

Михаиле... И онази барака в Столипиново броиш за джамия? А, защо църквата в Константинопол е направена от чугун! Защото на българите им писнало да я палят гяурите...

...това дело е 100% атакаджийско.... ...Факт е ,че авторитетът им е сринат тотално и надали ще докопат бариерата за влизане в парламента. По този начин се надяват да откраднат поне малко от националистическия вот. От друга страна надигащото се СПРАВЕДЛИВО възмущение от този акт от страна на всеки нормален и честен българин и насочения гняв към избирателите на ДПС,ще ги мобилизира и обедини още повече в единна подкрепа на партията обявила се за техните права и свободи.... "Волностите" на Волен са винаги преди избори и целят именно това...да привлечем "нашите", за да обединим ДПС-арите.... Волен,не е болен... Волен е ...долен... Той не е само дребен... а изключително вреден!

Прочетохме я тази позиция, няма нужда всеки втори коментар да я повтаря. Тролиш ли? Всъщност от кога герберските тролове четкат ДПС? От едно кафенце на сам ли?

Нямам мнение по въпроса, пък ме сърбят пръстите да напиша нещо, за да си сложа сам редовните 20 + ... ех пуста творческа криза

Ноу си готен ве, Хъмфри. Такъв един непосредствен, непредвзет. Егати образа!

Позна от първия път. Мерси , да ти се връща. :)

Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист. Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах; не бях социалдемократ. Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах; не членувах в профсъюз. Когато дойдоха за евреите, аз мълчах; не бях евреин. Когато дойдоха за мен - вече нямаше кой да говори.

И ся кво?!

Да бъдем толерантни към всички обитаващи тези земи и тогава няма да имаме проблеми от този род.

Това е дело на болния за власт Долен Ибриков и неговите нискочели маймуняци!

Никой няма да ви "раздели и владее" крепката бостанска дружба. Друг ви е проблема - няма да направите 121 места в НС смао двете партии.

Иска ви се нещата да са станали така, защото ви устройва, предвид зле прикритата коалиция с ДПС. Аз пък мисля, че по-обективното мнение е това - който и да го е написал е извършил престъпление и се заиграва с етническата карта! БТВ вие, троловете на Баце изписахте купиша сополи точно от този сорт само преди броени месеци ....

От т.нар. НПО-та са с най-богат опит в провокативното бояджийство.

Коментари - ”Смърт за гяурите” оскверни паметник на Хаджи Димитър | Днес.dir.bg

”Смърт за гяурите” оскверни паметник на Хаджи Димитър

Надпис с цинизми на етническа основа е бил изписан на паметника на Хаджи Димитър в Национален парк-музей „Шипка-Бузлуджа”.

Обратно в новината

Коментари - ”Смърт за гяурите” оскверни паметник на Хаджи Димитър | Днес.dir.bg

Коментари

Платените глупаци с надписите са толкова изтъркан номер, че нямам думи! Тъпите Ционисти - ЦРУ нищо друго ли не можаха да измислят преди изборите? От дрогиране, пиене на алкохол и порно, мозъците им са станали гладки като топка за боулинг : ) След предсказанието на Дънов, че морето само ще дойде до нас, не бих живял и един ден в Турция!Горките преселници - какво ги чака!

Не знам КОЙ го е направил. Не знам ЗАЩО го е направил. ЗНАМ , че трябваше да се очаква. След като имаме ПРО ТУРСКАТА ДПС, БХК, и още какви ли не "правозащитни" организации,които МАЧКАТ основното население ,а толерират малцинствата. След кражбата в музея на "Шипка"... Между другото ,на призива ми за доброволци за охрана около Шипка ,до днес ми се обади цифром и словом 1/ЕДИН/ българин... :-( Явно...терминал ІІ! :-(

Какво има да знаеш?! Ердоган изпрати поздрави до Скопие и Босна когато го избраха за президент, а преди това медиите бяха публикували карта на Балканите и Туция, където Югоизт. България бе вкл. в границите на Турция. Имали още някои да храни илюзии? А президентчето да е взело отношение? Обаче тои се изказа твърдо срещу Русия с коментар какъвто дори американците не направиха!

КАКВО ОЗНАЧАВА ПАМЕТНИКА НЕ Е ОТ СТРАТЕГИЧЕСКО ЗНАЧЕНИЕ?ДОСТА СЪМ СМУТЕНА ОТ ТОЗИ ОТГОВОР НА ПОЛИЦИЯТА.ИЗГЛЕЖДА ПРИОРИТЕТИТЕ В НАШАТА ДЪРЖАВА СА ДОСТА ОБЪРКВАЩИ.

Приоритетите са ЕС и НАТО. Ако те не вземат становище по въпроса няма кой. Както става със синия език. Животновъдството се затрива а нашите чакат разрешение от ЕС за ваксиниране. Ако те пламнат дали ще ни питат?

И ко ся, за драскане по джамия оревават орталъка, а за такъв надпис на паметник?

някой българомразец като Асен Генов и другите платени швестъри от проституираща мрежа.

Най - вероятно е написано от българи, ако беше от български - турци щеше да е друг текст мисля, а и на турски най вероятно.

си прав.Когато замирише на избори,винаги се правят изцепки от националистическите и псевдопатриотични партии. Този филм сме го гледали многократно - и от БСП и от Атака , а и от други...Играят си с огъня.

И аз мисля, че е платено на българи да подклаждат омраза, че идват избори скоро. Простотията не се случва за първи път.

Да,видно е,че няма държава-дори с невъоръжено око. Моето мнение е,че това е провокация от някои еничарчета на издръжка от разни "фондациики" и "институти". Българските турци специално в този район имат други дертове на главите и повярвайте са много далеч от мозъчната промивка на помаците в Родопите.Не,че във всяко село в подножието няма джамия или мечет;-). Горното не означава,че приветствам воя от тонколоните на първите- толерастията ми е чужда.

Тези, които са го написали са толкова прости, колкото и другите които пишат "Смърт за Турците, Негрите, Циганите и др." Не им се сърдете, те са в стадии на осъзнаване. Или ще си останат вечно прости, или ще им мине.

Алоооо Хафте комитето, къде сте бре? Що сега не правите изявления а мълчите бе продажници?

Наказателен кодекс, Член 1: за гавра със национален символ на България или с паметник на защитник на българския народ и държавност (а не на някоя си партия) - доживотен затвор без право на замяна и конфискация на имуществото. Същото важи за съучастие. За участие в такова престъпление на членове на партия - тотално разследване на партията, при доказана поръчка от партията за това престъпление - разформироване на партията, конфискация, доживотен затвор без право на замяна на замесените лидери с конфискация на тяхното и на рода им до 4-то коляно имущество. (Защо не смърт - защото ще им е много по-гадно.) Член 2: За възпрепятстване на изпълнението на член 1 от членове на съдебната система - същото + позорно уволнение + конфискация на имуществото, при заговор на повече от едно лице - конфискация и на имуществото на рода им до 4-то коляно. А да видим това въведе ли се и следи ли се да се спазва дали някой ще посмее, а? (Всички помним процеса, на който обвиниха в насилие полицая спрял мангала, дето се гавреше с нашия флаг.)

antani

Алоооо боленее спри да драскаш,никой те не брой за жив вече !!!!!!!!

За каква толерантност става дума в България? Не виждате ли, че още малко и ще ни отрежат главите?. Как смеят да оскверняват паметници или ни пробват колко можем да търпим? Тя държавата вече не защитава българите и българското. Цигани, турци-всички си позволяват всичко, само българите са натикани в ъгъла. Преди време, скоро, чух от джамията в Центъра да пускат високо някакви мяукания и вой, което ми вдигна кръвното в буквалния смисъл и ще търся кой е виновен за увреждане на здравето ми.

А иначе в темите ПРОТИВ русия и путин има доста "патриоти"-русофоби да защитават НАТО, САЩ и ЕС и се натрупват по 2000 поста, а в тази тема има само 200 коментара. Що така бе, български патриоти и родолюбци? Къде се изпокрихте? ... да няма прием в американското посолство дне или сте на обучение как да се защитаваме от евентуалните зелени човечета!!? Само дето "зелените човечета са вече тук и идват от Бл.Изток, а не от русия! ...

Само не разбрах каква е връзката Путин-Хаджи Димитър-Патриотизъм?

Паисий

връзката е, че соросоидния патриотизъм се изчерпва с русофобия. ТОВА Е!!! на хамериконофилите НЕ ИМ ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ, а само за американските интереси и затова са против руския и путин, а го представят като уж пробългарска позиция. Всъщност не ги интересува нищо българско.... Само за пари, коли, лукс и долари мислят! Те са ренегати и продажници....

Виновни за това са Българите!И то погледнете !ДПС е пълно с Българи Еничари.ДПС е пълно с продажници Този тъпанар Сидеров ходеше да им поли килимчета ,после сложи ФЕС .До кога Българи ще Ще са в ролята на Еничари.Трябва да се работи против тези Българи .Трябва едно нетърпимо поведение срещу тях

хм... защо не пише никъде, че Прокуратурата се е самосезирала и е започнала разследване? Или тя няма намерение да прави нищо? ... Ало, Пъстър свят, пусни една жалба и сезирай колегите си от прокуратурата... щото те явно чакат американското посолство да им казва кое може и кое не!!!

къде е Хелзинския комитет да се изкаже, че има етническа и религиозна дискриминация на българите от ...

ivo10

Е ти пък! Нима не знаеш, че БХК е антибългарска организация и в работата му не влиза защита правата на българите? Не знам защо все още ДАНС мълчи за тях.

гласувам само за този,който направи втората голяма екскурзия.....

Заедно с ромите, нали;)

Тук всеки прави каквото си иска. Никого не санкционират. Държавата е закрита.

не си прав. Ако някой напише "Смърт на циганите" - веднага ще го санкционират! ............ Но за "Смърт на гяурите" няма да си мръдне никой пръста!

Драги българи.Това е послание за комунягите-Докато преди 89г забраняваха да се вярва на Бог(само в Маркс,Енгелс и Ленин) и взривяваха черкви в последно време се наблюдава че същите горепосочени са най-"вярващи" и най отпред в черквите.И светия синод е пълен с милиционери.Май те са неверниците.

ivo10

Сред турците също има националисти. Само, че този национализъм е нормално да се изповядва в Турция. Затова хванатите в оскверняване на български паметници с подобни тъпизми трябва незабавно да се лишават от българско гражданство и да се екстрадират завинаги от страната. Никакъв затвор. Не заслужават престой на българска земя и да бъдат хранени от българската държава.

Защо? Просто да изчезват безследно. Това са един - два бесни песа, дето мътят водата. Не вярвам да липсват и на самите турци такива кретени.

ЛЪСНАХА ЛИ ВИ ГЪЗОВЕТЕ БЕ ПРОДАЖНИ ЦЕЛУВАЩИ СЕ БКП КОМУНДЕТА???? ЛЪСНАХА ЛИ ВИ ГЪЗОВЕТЕ ПИТАМ СЕГА????? А?????

Точно!!! Лъснаха им гъзовете!!! А, Рапоня иска мюсулмани... допусна 60% постове да се заемат от турци по негово време... след това - няма махане... пи си и кафето с тях преди седмици... ЛЪСНАХА ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!! Жалко, че БОКЛУЦИ като теб, само си лаят (но какво да очакваш от помияри), докато османските орди крачат из бугарско!!!

С кола закъсах в Турция, но получих безплатна помощ от чист турчин.Прецакван съм предимно от чисти и честни българи.

Кой ходи на Бузлуджа, или е бил Явор Куюмджиев, или Таско Ерменков. Те нас ни смятат за гяури, щото не изповядваме кремълската вяра.

Каква Турция сънувате? След 10 г. няма да има и помен от нея, ще се създаде Велик КЮРДИСТАН!

на жида сергеи а моника е откраднала боята от червената централа посрано ..

abe ganiuvci= na BOKLUCI!

Това не е писано от турчак, а от български кукуригалник!

Какво характеризира планът Ислямска дъга? Сега има нова фаза на инвазията и тя е съвсем видима бежанската вълна, която ни е заляла напоследък. Както добре се знае, това не са само сирийци, но и граждани на други ислямски държави от Северна Африка и Близкия изток. Какво търсят те тук, след като стана ясно, че България е бедна страна, с лошо работещо правителство и не може да им осигури никакво бъдеще? И не е ли това Петата колона на исляма, която трябва отвътре да подготви присъединяването на цели български области към Ислямската дъга. Всъщност тази Пета колона съществува у нас още от януари 1990 г. и се нарича ДПС. Да се говори за нейната истинска същност и цели е повече от излишно те са известни на всички, които са запазили поне малко патриотизъм в себе си. Затова нека фактите говорят сами. Според един доклад на българското контраразузнаване Ахмед Доган споделя следното пред турски дипломат: Аз съм човек на делото. Посветил съм се на борбата за правата на турското население. По-скоро ще заложа главата си, отколкото да отстъпя и милиметър

Какво характеризира планът Ислямска дъга? Примерите са буквално пред нас. Първа беше Босна. В републиките от Югославия навлязоха вкарани няколко хиляди муджахидини и провокираха войната със сърбите. Когато това стана факт, под благовидния повод за правата на човека сърбите в ескалираща прогресия бяха изкарани престъпници, а световната медийна машина се зае усилено да представя албанците като мирни жертви на геноцид. И нито дума за зверствата и убийствата, извършени от албанците. Всички знаем как завърши това в Сърбия - НАТО ги бомбардира през 1999 г. После дойде редът на Косово и Македония. Когато бе дадена автономията на тази сръбска област, бежанците от нея бяха над 350 000 (между които и 120 албанци, което е парадоксално албанци да бягат от албанци!). И изселилите се казаха следното: Не албанците завоюваха Косово, ние им го продадохме. Схемата е проста през 90-те години на миналия век масово се изкупуваха земя и имоти в тази област, и то на цени поне три пъти по-високи от нормалните. Сръбският селянин тогава си правеше следната проста сметка: С тези пари мога да си купя апартамент в Белград и да осигуря децата си. И... продаваше... На мястото на сърбите се заселваха албанци и така техният етнически елемент в един момент надмина по брой сръбския. После вече се появи Армията за освобождение на Косово и се подеха исканията за автономия. Поддържани между другото много категорично от Турция и САЩ.

И ислямската дъга случайно преди избори взела та боядисала паметника на Хаджи Димитър.......мръсна руска пропаганда.

много Султани са имали български жени, еничарите са таен план на Цар Шишман... Скоро ще присъединим Турция към България! :)

Надписът е нанесен от българи, които не са мюсюлмани по вероизповедание.Целта е някакъв политически ефект.За това обаче, че е осквернен паметника на Великия Хаджи Димитър Асенов,на този изрод бих му пернал ръчичките.Можел е да изпълни партийната задача и на друго място.

Жив е той, жив е! Там на Балкана, потънал в кърви, лежи и пъшка юнак с дълбока на гърди рана, юнак във младост и в сила мъжка. На една страна захвърлил пушка, на друга сабля на две строшена; очи темнеят, глава се люшка, уста проклинат цяла вселена! Лежи юнакът, а на небето слънцето спряно сърдито пече; жътварка пее нейде в полето, и кръвта още по-силно тече! Жътва е сега... Пейте, робини, тез тъжни песни! Грей и ти, слънце, в таз робска земя! Ще да загине и тоя юнак... Но млъкни, сърце! Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира: него жалеят земя и небо, звяр и природа и певци песни за него пеят... Денем му сянка пази орлица и вълк му кротко раната ближе; над него сокол, юнашка птица, и тя се за брат, за юнак грижи! Настане вечер - месец изгрее, звезди обсипят сводът небесен; гора зашуми, вятър повее, - Балканът пее хайдушка песен! И самодиви в бяла премена, чудни, прекрасни, песен поемнат, - тихо нагазят трева зелена и при юнакът дойдат та седнат. Една му с билки раната върже, друга го пръсне с вода студена, третя го в уста целуне бърже - и той я гледа, - мила, зесмена! "Кажи ми, сестро, де - Караджата? Де е и мойта вярна дружина? Кажи ми, пък ми вземи душата, - аз искам, сестро, тук да загина!" И плеснат с ръце, па се прегърнат, и с песни хвръкнат те в небесата, - летят и пеят, дорде осъмнат, и търсят духът на Караджата... Но съмна вече! И на Балкана юнакът лежи, кръвта му тече, - вълкът му ближе лютата рана, и слънцето пак пече ли - пече!

Само партия Атака може да сложи край на новото турско еврейогейско робство!!! Вечна ДРУЖБА със Братския РУСКИ НАРОД!!!!!!

ivo10

Кукувиците вече отлетяха на юг. Само ти си закъснял. Бързай, че изпусна ятото.

Може ,ама не ще! Първо ,защото няма достатъчно подготвени за командна РАБОТА. Второ ,защото идиотите ,които да гласуват за Атака не са достатъчно. И трето , защото ако го направят ще стане излишно съществуването на тази "партия"...

Това всичко е благодарение на БСП, които хем създадоха ДПС, хем им дадоха огромна власт и пари.

Всъщност планът за раздробяването на нашата страна и откъсването на територии от нея, които да бъдат присъединени към Гърция и Турция, първоначално е разработен в ЦРУ. Наречен е Зеленият диамант и предвижда и разсичане на православната общност в региона чрез създаването на Ислямски пояс, обхващащ Босна, Санджак, Косово, Македония, Кърджали, Източна (Одринска) и Западна (Беломорска) Тракия. Операцията периодично мени наименованието си - от Зелен диамант става Мюсюлманска дъга, после за благозвучие и за да прикрият истинските й цели, е наречена Зелени Балкани. Което изглежда съвсем мирно, че дори и екологично. Но целта остава една и съща превземането на територия, която да свърже единствената ислямска страна в Европа Албания, с Турция.

Ако се проведе референдум за "Софийска държава" дали ще е законен? И Варна, Бургас Видин... Българина на 101 Държави :)

Я прочети историята.Русия пречи на съединението на Източна Ромерия и България.Русия помага С ВОЙСКА на сърби и румънци за да отцепят Македония и северна Добруджа.КОЙ СЪЗДАДЕ НАЦИЯ МАКЕДОНЦИ? Я ПРОЧЕТИ!

Бойко е готов да продаде майка си и баща си в мено наа краденето на всчка налично

Така е кокато продадеш победата.Когато оплюваш страните помогнали за нея.Така ще е когато презираш този който знаеше че се подготвя план от турция зелени балкани и каза който се чуства турчин да отива в турция като се опита да спаси българия.25 години този велик българин беше оплюван докато се стигна до там да се говори за него като за терорист въпреки 45 годишния подем на българия по негово време.

Аррах е велик и негов пророк е Бойко Борисав

Погледнато реално, авторът е български хайдутин, написал под войводата "смърт на неверниците"... Но, реално смърт няма... А, подтекста е" НЕ ДАВАЙ КЕБАПЧЕ НА НЕВЕРНИКА" :) БАРЕКА И В БОБОВДОЛ ОТИДЕ... ГЯУРА

Нали ще правят бостан иначе не става. Слама на ялляхя да живее Бойко Борисов

Призовавам тези които могат да го направят да създадат един сайт в който да се качват само материали за подобни случаи и да бъдат документирани . Тези антибългарски прояви трябва да се заснемат и описват подробно и нека всеки истински българин да изпълни своя дълг когато попадне на нещо такова .Спомнете си колко шум се вдигна за няколко строшени стъкалца на джамията в Пловдив и как обевяваха по този случай многократно българите в расизъм.Не престават случаите на гавра с наши светини и славното ни минало но ние нямаме дори един специализиран сайт в който да са събират тези случаи.(ако все пак съществува нещо такова трябва да му дадем гласност).

По-добре ще е сайт, в който да се документират случаите на ежедневното междуетническо сътрудничество, между нормалните хора от всички етноси. И да се разграничат от гадовете от всички етноси.

Popokatepetala@abv.bg

Ние обикновените българи от България много добре знаем как са нещата в действителност. Има много добри примери и обикнавените хора няма какво да делят.Въпроса е в политиците и политиката на Турция спрямо България но истинската като например провокацията с онова височайше посещение последвано от абсурдни дела за мюфтийски имои и джамии.Примерите на различни нева са многобройни и лошото е когато обикновени хора приемат тази вредна и за двата народа политика твърде лично.България е една и неделима и всички които са част от българския народ трябва да я пазат и бранят от провокации на напражение и противопоставяне.Сайта за който имах в предвид да се създаде не е против никой друг етнос а за да се противопоставим на всички провокации и тяхното вредно за нас интерпретиране.

Как може да се позволява такава гавра,ето до къде доведе " прехвалената толерантност"?!Позор за властимащите в последните 20 години.

От 681г. Насам е само гавра... Махам периода на " златният век"... Споко през 2777 г. ще ни удари метеор и ще се оправят нещата" edge of tomorrow " :)

Нападенията над джамии са 113 на брой.Но това не е най важното.Важното е че в световните медии България се петни заради няколко пикльовци които с политическа поръчка изпълняват тези варварски действия.Това за мен са страхливци криещи се зад анонимното.Въпроса е кой има интерес? Знаем всички....Аз като имам нещо да казвам на някой му го казвам право в очите.А мъртвите вече са равни и наши и ваши и само простак би се гаврил с тях.

Михаиле... И онази барака в Столипиново броиш за джамия? А, защо църквата в Константинопол е направена от чугун! Защото на българите им писнало да я палят гяурите...

...това дело е 100% атакаджийско.... ...Факт е ,че авторитетът им е сринат тотално и надали ще докопат бариерата за влизане в парламента. По този начин се надяват да откраднат поне малко от националистическия вот. От друга страна надигащото се СПРАВЕДЛИВО възмущение от този акт от страна на всеки нормален и честен българин и насочения гняв към избирателите на ДПС,ще ги мобилизира и обедини още повече в единна подкрепа на партията обявила се за техните права и свободи.... "Волностите" на Волен са винаги преди избори и целят именно това...да привлечем "нашите", за да обединим ДПС-арите.... Волен,не е болен... Волен е ...долен... Той не е само дребен... а изключително вреден!

Прочетохме я тази позиция, няма нужда всеки втори коментар да я повтаря. Тролиш ли? Всъщност от кога герберските тролове четкат ДПС? От едно кафенце на сам ли?

Нямам мнение по въпроса, пък ме сърбят пръстите да напиша нещо, за да си сложа сам редовните 20 + ... ех пуста творческа криза

Ноу си готен ве, Хъмфри. Такъв един непосредствен, непредвзет. Егати образа!

Позна от първия път. Мерси , да ти се връща. :)

Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист. Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах; не бях социалдемократ. Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах; не членувах в профсъюз. Когато дойдоха за евреите, аз мълчах; не бях евреин. Когато дойдоха за мен - вече нямаше кой да говори.

И ся кво?!

Да бъдем толерантни към всички обитаващи тези земи и тогава няма да имаме проблеми от този род.

Това е дело на болния за власт Долен Ибриков и неговите нискочели маймуняци!

Никой няма да ви "раздели и владее" крепката бостанска дружба. Друг ви е проблема - няма да направите 121 места в НС смао двете партии.

Иска ви се нещата да са станали така, защото ви устройва, предвид зле прикритата коалиция с ДПС. Аз пък мисля, че по-обективното мнение е това - който и да го е написал е извършил престъпление и се заиграва с етническата карта! БТВ вие, троловете на Баце изписахте купиша сополи точно от този сорт само преди броени месеци ....

От т.нар. НПО-та са с най-богат опит в провокативното бояджийство.