Гранична полиция отчете рекорден мигрантски натиск - с 50% повече от 2022 г.

Почти всеки ден има опасни инциденти на границата - преследвания, неподчинение на шофьори на моторни превозни средства, превозващи бежанци, заяви главен комисар Антон Златанов

Обратно в новината

Коментари - Гранична полиция отчете рекорден мигрантски натиск - с 50% повече от 2022 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мигрантите ще спрат когато спрат да ги хранят на запад. Нека да си ги кажем нещата. Тези хора не бягат от глад или война. Просто са си икономически мигранти готови да присвояват социални помощи. Не мога да разбера защо все още се толерират! В момента в който не могат да напуснат България тези хора сами ще се върнат по местата си. Те в България не искат…

Абе, защо не отидат мигрантите в Нагорни Карабах! Арменците избягаха от там! Хем ще слушат "Радио Ереван!"

Абе миньорите що не вземат да блокират магистралата при Свиленград да намалее малко мигрантски натиск.

Границата ни е разграден двор и мигрантите знаят това. Такава анархия никога не е била....

Ако има кльон и въоръжени Гранични войски, повтарям войски, не смешната Гранична полиция и тези хора имаха пълното и сънателно право да стрелят на месо и да наритват джагалите обратно в Турция тогава щяхме много бързо да отчетем 200 % спад на мигрантите щото и тези дето вече са се довлекли щяхме да наритаме обратно. За тези дето ми говорят за европейски ценности, за хубави Запад, НАТО, ЕС и така имам въпрос - задачка - кой ни накара да премахнем кльона от едно време и огневите точки по границата с Турция? Кой създаде Ал Кайда и Ислямска държава? Кой разпали гражданската война в Сирия, нанесе удари по Либия, подпомогна въстанието там и убийството на Кадафи? Кой стоя 20 години в Афганистан и не промени нищо там? Кой разби два пъти Ирак и от просперираща арабска държава го направи кенеф-развъдник на терористи? Ако имате две мозъчни клетки в тиквите на раменете си ще видите, че отговорите на тези въпроси винаги включват една и съща страна дето се намира отвъд океана и се ръководи от един насран дементирал старец. Айде сега навържете нещата и ще разберете, че всичко това е планирано отдавна и целта е САЩ да останем световен хегемон.

Принципно си прав, но обърка страната, не е отвъд океана, а доста по-близо до въпросните държави, които си споменал, но за сметка на това диктува тези политики на толерантност в цяла западна Европа с една единствена цел. Оставям ви да се сетите за държавата и целтта.

да им се чудиш колко са умни тези козеебци ....влизат си както искат и нямт никаво желание да останат в БГ-то нищо че имаме два високи пилони със знамена и Мунчо Хвърчилото за президент ?

...Ами така е ,защото нямаме граница ,оградни съоражения и ограждения ,кльон,бразда ,вишки,гранични войски и всичко останало което имахме а го разрушихме и разградихме ,по същия начин си саморазрушихме и държавата !!! Сега "натиск" ни бил упражнен ?!?? Да се смее ли човек ?!? Да плаче ли ?!? Либералната демоНокрация е раковото образувание на 21-Век !!!

О това е нищо. Когато влезем в Шенген ще има цунами от мигранти. И ще ни определят квоти за мигранти. Вече няма да можем да ги пропускаме по пътя към рая.

Нарушители на границата са, и почнете да прилагате законите - разстрел на място