Горещ старт на комисията "Росенец": Ще проверява къде са спали гардовете на НСО и Доган

На терена има 18 сгради и съоръжения, от тях 4 имат разрешение за строеж, а улицата 6 г. е била преградена

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ви имам и приоритетите, депутати нещастни. Какво стана с Илчовски и градус. Спихнаха нещата.

Да му проверят и архитектите Калин Тихилов и Ния Темиз колко кредита имат от ББР чрез свързани фирми

Чакам с нетърпение официален доклад за бюджета, резерва и позиция за приемането на еврото и увеличаване на пенсиите и бюджетните заплати, и реална оценка на нуждите на армията полицията, както и позиция по отношение на българската диаспора в Северна Македония, Молдова и Украйна. Чакам също така да се въведат най- накрая нормални електронни услуги, и нормални глоби за неспазване на трудовото законодателство. Чакам и датчиците по границата дето ги слагате от 25 години Чакам и доклад за БДЖ, и за приватизацията на летищата. И най- накрая кадърни министри на здравеопазването, земеделието и културата. Стига ни занимавахте с глупости !

Що бе, нека да ги видим колко са нагляли че да знаем и ние докъде да се разпрострял

Защо така лошо се държиш с чичо ти Меди? И ще си направиш ли ДНК тест, да разсееш съмненията че си му незаконен син?

Почетният председател си е присвоил порция от българската земя. Това не може да остане ненаказано.

По скоро е застроил незаконно част от собствената си земя.

Други в България.Пълно е с постройки без разрешение за строеж или без разрешение за ползване.

Магьосници народец! Вече така привикнал да го работят по време и след избори,че готов и извънземен да си избере за фюрер....

Страшна мафия и българска цигания.

След Освобождението България не е имала грамотни, образовани и богати кадри, които да я управляват и така вече 143 години, беден народ, крадливи управляващи!

Сравни сега къде е Турция в развитието си и България, ако си ходил в Турция за да можеш да сравниш.

Я се поразходи в прованса,в Анадола,ама не се навеждай! И спри малко турските мелодрами!

Турция в развитието си е право в ръцете на Катарските финансови институции.

След кое освобождение, кога си бил свободен ?

Оле, оле, оле :)

Кьор фишек за балъци това е пиар на Мая трипера, педераста Ристето и ибриците

СТИГА СТЕ ЗАЩИТАВАЛИ ДОГАНЯ

Личи си, че троловете на ГЕРБДПС са яли големите камшици. Последните дни са много ожесточени.

На оная ми работа са спали. Ушеви...

Тоз парламент ще изкара колкото предишния Ама трябва да се оправдаят по десет хилки на месец Нъл тъй?

Тези 10хилки пак на Х ГЕРБ ли да ги даваме…за да не правят пак нищо и да крадат милиони

По всичко изглежда, че на изток граничим с ДПС. По цялото крайбрежие се натъкваме на имоти на техни дейци - Силистар на Цонев, росенец и ТЕЦ Варна на Доган, Половината Иракли /с ново име плаж Вая/ - на Пеевски. Да не продължавам... Колко комисии ще трябва да се сформират, за да се разбримчи всичко?

Не е ли по- разумно да се подаде сигнал в прокуратурата и тя да се занимава с тази работа. Народното събрание разследващ орган ли е? ...или кипи усилено безмислен труд!

Гешев???? Приятеля на Пеевски???

На Буджака дали има всички документи!? Защо няма комисия и за него ?!

За Пеевски Борисов Доган???

Което го прави турски агент! В един прекрасен ден, във Великото Народно Събрание, един депутат попита: "Къде е Доган и какво правят терористи от Мюсюлмански братя в България?" От ДПС отговориха, че Доган е по Родопите(на среща с избирателите), а терористи в България няма! Но тогавашната ДС изкара видео материал(даваха го по телевизията), в който много ясно се виждаше къде е Доган! А той бе в Турция, на откриването на язовира "Джейлян" и говореше срещу България! Малко след това, показаха и терористите-емисари, как агитират в Джамията(Баня баши) в София!

А и бургаският кмет е от ГЕРБ! Като се има предвид и факта, че Спец Прокуратурата и Спец Съда също са дело ма ГЕРБ(Цв. Цв. ги е създал), то ефектът от тази комисия ще е нулев!

Тия от ДеБъ всичките имат някакви тежки психични отклонения. По погледите им личи, че са на тежки лекарствени препарати за борба с патологичните психични отклонения - вероятно породени от шумкарско кръвосмешение. Председателят на тази комисия, вярвам скоро ще прекрати политическата си кариера.

Познавам лично председателя на комисията - изключителен професионалист ( юрист е) а освен това е и богат. Иначе казано през кора му е за политическата кариера. Ама тъпите, нискочели тролове не можете да го разберете.

Забранете тая етно партия и всичките и активисти на лагер в белене. Имота го дайте за детски лагер

Този култов селяндур Доган, който си пише високопарните есета за да се прави на "визионер" е толкова прост и елементарен простак и селянин, че ако не е ДС даже и за тютюносъбирач не става

проводник на руски интереси е не е доносник на дс, друга му е ролята. Резидента радев не напразно му отиде на крака, споразумяха се наново дпс простотията под строй да гласува за мунчо. мунчо стартира с 10 сигурни процента напред, другите да му мислят. Бойко ви го каза, ще си счупите държавата.

Когато се реши, че трябва да заседава Кръглата маса, и там трябва да бъдат представени партии и движения, то на Доган ясно му бе казано, че ако иска да е на Софрата(сиреч на Масата), той и Движението му трябва да се отърват от Военното им крило!

Абе май му завиждаш на феса за парите и влиянието.

Да бъде разпитан и резидента мунчо ,като шев на НСО , както и да обясни като е ходил при доган в сараите що не го е питал законни ли са къщичките за гълъби, последните също се водят в бройсата незаконни сгради.

Ще ти ударя един шев ако продължаваш да пишеш тъпотии

Ха се научи малко да пишеш, че като всички гробари си пълна скръб в образованието и ТОГАВА пиши.

Не подкрепям ДПС и още по- малко Доган, но имам няколко проблема с позицията на Да България. Първо къде е спал Доган си е негова лична работа. Второ, говори се на база на документи. Като нищо сега ше се окаже че документи има и са забатачени в общината, ако няма, ше ги вкарат със задна дата. Така че буря в чаша вода. Чакам с нетърпение официален доклад за бюджета, резерва и позиция за приемането на еврото и увеличаване на пенсиите и бюджетните заплати, и реална оценка на нуждите на армията и полицията, както и позиция по отношение на българската диаспора в Молдова и Украйна. Чакам също така да се въведат най- накрая нормални електронни услуги, и нормални глоби за неспазване на трудовото законодателство. Чакам и датчиците по границата дето ги слагате от 25 години Чакам и доклад за БДЖ, и за приватизацията на летищата. И най- накрая кадърни министри на здравеопазването, образованието и културата. Стига ни занимавахте с глупости !

Всичко написано е много точно, но имам въпрос - от кога ги чакаш тези безспорно важни неща - от последните 10 години или си започнал да ги чакаш сега, след изборите. И някакси недоволен, че не са се случили в последната седмица.

А когато гръм удари... как се разпискаха плъховете и вся остальная подопечна гербаджийска сволоч и придворните ТРОЛеи.

Първата вечер след десанта гей двойката Ристю лодкаря и ИвО курполентният се са се пробрала в лгбт базата на сушата на демократичния Буджака и останалите протестъри Гнома ,кака Цона и Рада дълбоката са счупили 112 са ги издирват цяла нощ? Къде са били и на кой безлюден плаж са се усамотили под нежните лунни ласки??

От 18 сгради в този сатай, само 4 имали разрешително за строеж, т.е. 14 са незаконни. Тогава, влизат багери и булдозери и сриват незаконните. К’ъв е проблема?

Е в този случай проблема са герберстките отрепки, те лакействат и не позволяват.

След проверката, да не се окаже, че Христо Иванов е спал при Доган и после са играли театър?

Ако не беше тази ПР акция на гърба на Доган и ДПС, Ристю Лодкаря нямаше да може да влезе в парламента.

Това го знае всяко дете, но интелекта на 13% е доста под детския.

Цялата му кариера се дължи на една гумена лодка и едно българско знаме, което май не беше знаме а плажен чадър с цветовете на флага ни.

И дори по-рано, да не беше чакал Христо Иванов да се прави на Ботев? Или на скапани българи това най-много им отърва - да говорят анонимно срещу някой кой е или се е опитал да направи нещо смислено?

Начи... освен да духате бахура май друго не ви остана., хо-хо

Българи, наистина ли не разбирате в каква игра-говорилня сте вкарани?!? На никой то тези боклуци не му пука за средностатистическия българин, никой от престъпните боклуци не е наказан и няма и да получи среща със закона! Защото това е там политическата мафия, която иска да яде и управлява вечно, а вас да ви цица нон стоп!

Какво предлагаш? Нещо конкретно за да излезем от това положение? Все някой трябва да извърши промяната! До момента аз чувам и виждам единствено ДБ да искат в платформата си реформа на съдебната власт (с което всъщност трябва да се започне). Да не би да намекваш че борбата е безсмислена?

умрех от смех. ДПС ще проверява ДПС?! То бива ташак, ама това ме накара да падна от стола от смех!

Това обикновеният българин какво го вълнува? Само с глупости се занимават

Все едно това е станало при Борисов. Та нали Любен Дилов онзи ден спомена в Парламента, че строежът на тази къща е започнат още по времето на Иван Костов. Не Борисов е виновен, а всички, цялата политическа система от 1989 г. до сега. Само че, тези които са разрешили в самото начало това да се случи са доста по-виновни от тези които са го заварили това положение като някакво статукво. Нали така? Така че другарите от ДеБъ, ИТН(НДСВ) и БСП са доста по виновни за Росенец отколкото ГЕРБ.

Простаците с претенции от ГЕРБ най- дълго управляваха и нищо не направиха.

"ОТЛИЧНО" мислине. Понеже изграждането започнало при Иван Костов, той е виновен!!!!Чуй се. Дано нямаш деца да не ги учиш на безмислие. Като е започнал строежът още не се е знаебло какво ще стане. А КАКВО НАПРАВИ мутрокомуниста тулуп банкянски ЦЕЛИ ДВАНАДЕСЕТ ГОДИНИ? Дълги години се възхищаваше по медиите на Доган - има записи многобройни от това, после си трайкаше, за да не му придирят и на него.

Ристю Лодкаря си направи ПР акция на гърба на ДПС, дотогава не бях го чувал този папур.

Важното е че знаеш кой е доганя, заминавай да му го лапаш, бедняк платен

Реално досега тази работа с подобни акции го вършеха Обединените Идиоти, сега ставате привърженици на Дай България.

Сценария е слаб. Този филм вече е гледан. Тогава събориха едно барбекю. Сега ще е бунгалото на охраната. Всички знаем резултата предишния път Същия ще е и сега. Цирк и шоу Славчо ЕООД. Това е положението. Народа не ги интересува. Хванаха за втори път простия народ на кукичката със старата стръв.

Важно е да се знае също така дали са спали завити или отвити, кой ги е приспивал и добре ли са спали.

Ако бях бургазлия, щеше много да ме е яд че 12 години ме управлява кмет, които подари на доган не само терена за сараите, но и 14 незаконни сгради. Но, в Бургас, май хич не им пука. Пържат си цацата, и чакат да дойде паламуда

Моите впечатления за бургазлии е, че повечето са прости селяни с претенции. Такива цигани не ги искам в моя град.

"къде са спали гардовете на НСО и Доган" Братя и сестри! Жизненоважно е да разберем, къде са спали гардовете на НСО? Заедно ли са спали? С Доган ли са спали? Мисионерската ли са спали или доги (кучешката)? Всеки ден и със всеки ли са спали или през ден и с предварително подбрани лица? На легла ли са спали или където намерят! Канили ли са други политици и защо не! Братя и сестри, от това зависи съдбата на цяла България и Европа! Разберете! От тези въпроси зависи бъдещето на целия народ!

а защо никой не иска забрана на дпс ?а се дупят и лазат пред нея?

Всичко това е прекрасно. Моля обаче после преименувайте тази комисия и подкарайте всички подобни имения в Бг. Иначе това си е чисто политически ПР.

Бургас беше първият град в България който даде 10000 лева за триде пешеходна пътека . Поне 1000 пъти съм минавал през нея и още не мога да разбера кое в 12 - те бели и червени черти струва 10000 лева. Дали и кмета знае?

Абе пийте ги тези апчета.

Ами дай рецепта, какво да пием?

Ще проверат защо Христо педала беше там? Кой му плати да бъде там?

Сензационно! Изплуват лица от списъка на 38-те! Паника тресе шайката Сензационно! Изплуват лица от списъка на 38-те! Паника тресе шайката Публикуването на имената ще разкрие зловещата картина на мафиотизирането на предишната власт и необяснимото забогатяване на въпросните хора. Ще лъснат и зависимостите в т.нар. елит. Преди дни прокуратурата се опита да манипулира обществото като обяви, че преди повече от две години тогавашният главен прокурор Сотир Цацаров е изискал от ДАНС цялата налична информация за лица, заемащи висши публични длъжности, недекларирали банкови сметки в чужбина, недвижими имоти или друго имущество на значителна стойност, участие в търговски дружества в чужбина, включително в офшорни компании и извършени разходи и инвестиции в чужбина.

Пий и бегай легай.

Тия до ДеБъ са необразовани, некомпетентни и умствено изостанали.

Абе гламави, айде хванете се да работите. Що ме боли уя, кой къде спал и тропал. Хванете се нещо да свършите за народа дето гласувахме за вас.

при сокола :))))))))))))))

Хващате Доган за ушите, два шута в ДС задника и проблема е решен.

Рашков, какво да го правим и той е от ДС.

Лустрация

Бойко Борисов договорил с президента на Турция Реджеп Ердоган да бъде насочен бежански поток към България. Целта е да се компрометира служебното правителство, назначено от президента Румен Радев. Борисов поискал тази услуга като реванш за върнатите на Анкара турски граждани от правителството на Бойко Борисов преди време.

Глупак, Бойко уреди бежанските пълчища да заобикалят България, вече 5 години тука е мир и покой, а я виж в Гърция - почти военно положение, башибозука приижда на вълни и навсякъде сее само болести, мръсотия и престъпност. Палячо!

Тонката иска да го боцкат резани.

Само системата за интегриран градски транспорт струваше 280 милиона лева. И дори не стигнаха около 10,15 и се наложи общината да вземе заем. Това са по над 1000 лева за всеки жител на града, и повече от 60%от хората, въобще не се качват на автобус, и в близките 10 години няма да се качат. Имате ли поне малка представа, колко пари са откраднати, само за маркировка и спирки. Нямам правомощия, но ако имах, кмета щеше да чука камъни в някоя мина

Сигурен съм, че даже си спомняш как лично кметицата е дошла да ти събере 1000-те лева, математик.

Явно си пълен идиот, това не са пари, които общината ти взима, а пари които общината харчи за нещо което не е в полза на хората.

След като Мунчо отиде на опера ,това е най важното събитие .Къде са спали гардовете?

Мунчо на опера ми звучи като бай Ганьо на баня! Австрийците се опитват да го цивилизоват... Мунчо за пръв път на опера... сигурно е изпаднал в паника!

Колегата даже пея наравно с оперните певци Тих бял Дунав.

Филм с комисиите на комунистите сме го гледали... в реалния свят влизат момчетата с качулките... прокурора е подготвен... съдията дава присъдите... ся едни локууууми....

Кой с кого!

Доказани престъпници, на които и на малките им деца им е ясно, че са такива си разиграват циркове с "великата" съдебна система, "великата" изпълнителна и "великата" законодателна власт. Не е държава това, в което живеем. Цирк е. Пълен с маймуни и клоуни.

"къде са спали гардовете на НСО и Доган" Забравете заплати, пенсии, експлоадиращите цени на водата, партното и хранителните стоки! Много по-важно е да разберем, с кого са спали гардовете на НСО! Заедно ли са спали! С Доган ли са спали! В тоалетната ли са спали! Латинската поговорка "Хляб и зрелища" в България по време на партиите на "протеста" звучи като "Зрелища без хляб"