Коментари - Горанов: Правим бюджет за 100% от хората, не за 80% | Днес.dir.bg

Горанов: Правим бюджет за 100% от хората, не за 80%

Бюджет 2018 е за 100% от българските граждани, а не за 80%. Той ще преразпределя близо 40 млрд. лева и за първи път ще надхвърли 100 млрд. лева.

Обратно в новината

Коментари - Горанов: Правим бюджет за 100% от хората, не за 80% | Днес.dir.bg

Коментари

Горанов, как да го разбираме това - дебилите ли станаха 100 % или кумовете ??

Срам и позор за този "министър", който прави, струва и заобикаля непрекъснато не само насъщните нужди на групата стари хора със над 40-45 години трудов стаж, но и се прави на голям благодетел. Тези хора, които със своя професионален труд изградиха НОВА БЪЛГАРИЯ-със стотиците и хиляди заводи, язовири, летища, железопътна и шосейна мрежа и села и градове в които имаше живот, сега са изоставени заради някакъв си милиард. Толкова ли струва НОВА БЪЛГАРИЯ? Предлагаме и изискваме най-после да се преизчислят пенсиите на тази група хора според всички ЗАКОНОВИ РАЗПОРЕДБИ в България, а този министър да си взема шапката и да си ходи по живо по здраво.

Горанке ,а за 100% от Бойковият некачествен човешки материал останал в България има ли процент от бюджета? Според Иво Христов 80% в България са дебили ,но според Бойко Борисов са 100%.Да седнат ГЕРБ и БСП да се разберат по този спорен за тях казус.ю

Нещо все по-често ми идват вицове от времето на бай Тошо, тоталитарното. Та ако перифразираме леко един такъв виц: познаваме ги тия 100% от хората, за които е правен бюджета - бай Х - 50% и 6161 - 50%.

Е, Горанов докара дебилите до 100%.

Някои наивници разправяха,че държавата е опоскана и няма какво да се краде, а не е така-всяка година се преразпределят 40 млрд,това прави около 40 000 милиона.Яко " зобане"!

Сега е юрнал НАП пари да му търсят. Тези от СИБАНК не ви ли събраха достатъчно за второ КТБ?

Луд ли си, как ще е опоскана, онези 18млд заемче са си баш за крадене.

Луд съм, че и 100% дебилен, щом си мисля как сладко ги усвояват правилните +1 на заем за покриване на стар дълг!

Горанов, слушай Юнкер- дигай заплатите на полицаи и учители и всичко ще е наред!

Какъв бюджет ще направи на Шиши пуделчето е ясно! А народът нека търка лотарийни билетчета, така ше го запомни управлението на ГЕРП.

Горанов: Правим бюджет за 5% от хората, за нашите шуреи и баджанаци, не за 100%.

Правите го за вас герберастите мръснико.

правите бюджет за българските и руските олигарси и слугинажа им, а дебилите кучета ги яли

Абе това счети от Цанов Свищов нещо взе много на сериозно да се взима. Споко бе Плевен.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Бюджета е за ГЕЙБЕРАСТИТЕ. А тоа е от ония 80%.Като всички ГЕЙБЕРАСТИ.

От човек, ярък представител на 80-те процента, не очакваме нищо смислено и умно, нито пък грижа за тези, които нямат с вас умствена съвместимост.

Кой манипулира инфлацията. има ръст в цените на хранителните стоки с 25-30 % с колко вдигнахте пенсиите с 2.4 %.

е за 100% де 80% загубеняци от които щавите и 20% ваши тарикати на които давате за 100% го правите само не ми е ясно що гулия като тебе си мисли ,че разполага с чувство за хумор

1.Направете програма за безплатна, но качествена преквалификация на безработните младежи- съобразн нуждите на икономиката и бизнеса. 2.Направете нова концепция за медицинското обслужване- превенцията и всички икономически изгодни нехирургични практики трябва да са основен акцент в нея. 3. Питайте Европа за последните новости и евентуална помощ относно ББДоход.

ПРАВИТЕ БЮДЖЕТ ЗА БЮДЖЕТНИЯ НЕ РЕФОРМИРАН СЕКТОР И ВАШИТЕ ГЕРБАДЖИЙСКИ ФИРМИ. КОЙ ОКРАДЕ РАБОТЕЩИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ?

ЕТО ЦИФРИТЕ! ЗА 5 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ ОПГ ГЕРБ ДЪЛГ НЕНАТРУПАН ЗА 26 ГОДИНИ ПРЕДИ ТОВА!!! Борисов 1: Новоемитиран външен дълг, сиреч ДЯНКОФФФ - 4 798 038 500 лв.; Борисов 2: Новоемитиран външен дълг, или "по-добрия" ГОРАНОФФФФ - 13 299 644 000 лв. / 6.8 млрд. евро.. ОБЩО ЗА ПЕТ И ПОЛОВИНА ГОДИНИ ГРОБ: 18 097 825 000 лв. / 9. 253 270 989 млрд. евро. Борисов 3 - ????. Засега къде 1 МИЛИАРД за плащания по Борисов 1 и 2.. Щото дълга на бай Тошо и Велчевата врътка по него, бе изплатен към 2014-та.. 100% ЛИХВИТЕ ПО ДЪЛГА СА ЗА БЪЛГАРИТЕ..

Не наливайте пари в измисленото висше образование. Средното обр. е основата. Помислете за качеството на обучаващите и възпитаващите, за условията в училищата.

За кой правите бюджета? За ЛОШИО МАТРЯЛ, или за КУЧЕТАТА МУ? Да ти го припомня: Мойте (кучета) са страхотни, но са точно като българите здраво трябва да се държат.

Къде сте ПА-ТРЕОТИ ?

На бюджетната трапеза и муат яко;)

Не знам за хората, но при българските политици процента на дебилите сигурно е 100, а не 80%! Най-малкото 100% са национални предатели, които работят за чужди интереси!

Значи ще "има и за нормалните" :-)

Тук плюещите, предполагам очакват следния бюджет: - Общо Приходи - 40 млрд - Здравеопазване - 200 милрд - Соц подпомагане - 800 млрд - Армия - 100 млрд - Полиция - 300 млрд - Дефицит - 0!

Не ,очакваме герберските тъпанари да духате супата

Бюджет 2018 е за 100% от българските граждани, а не за 80%. Той ще преразпределя близо 40 млрд. лева и за първи път ще надхвърли 100 млрд. лева. " Горанов иска да каже, че хранениците на бюджета са вече 100% от българите?!;) Е, това са глупости - къде остава тогава тази част от тях , която не разчита на захранване от бюджета, а го захранва?;))

Г-н Горанов аз не се виждам във вашия бюджет.Така че не може да е за 100 процента от българите.Бюджета ви ще е социален когато осигурите гладуващите и бедните.Неможе да вдигате пенсий с 3% а стандарта на живот да се увеличава с 20 процента.А и скъпото лечение не е по джоба на голяма част от електората.Така че моля недей лъжи.Министър си и не ти прилича

Там си: Бюджет СОЦИАЛНО ОСИГУРЯВАНЕ, ПОДПОМАГАНЕ И ГРИЖИ - 2018 - 13,1 млрд

С тебе "иванчо", станахме 4701 единомишленика. /, мн. единомишленици, м. Лице, с което имаме единомислие./

А защо ли и догодина щр ми дават под 80% от пенсията? Или птинципъте е взимай там и трай, какво като си се осигурявал на итинската си заплата?

Така каза един: 80% ще вземат 80% от пенсията, щото . . така! Някои даже не се чувате какво говорите . . .

Мисли за него като за човек с диплома от провинциален ПУЦ какъвто е. А и самият той си е от дълбокия прованс.

Не е проблема в дипломата а в това че не я разбира икономиката.Дянков беше същото говедо въпреки че е учил и работил на запад.

Е като не си учил каквото и колкото трябва където трябва как да я разбереш икономиката?

Бюджет здравеопазване 2007 - 2,3 млрд Бюджет здравеопазване 2018 - 4,7 млрд Бюджет СОЦИАЛНО ОСИГУРЯВАНЕ, ПОДПОМАГАНЕ И ГРИЖИ - 2007 - 6,8 млрд Бюджет СОЦИАЛНО ОСИГУРЯВАНЕ, ПОДПОМАГАНЕ И ГРИЖИ - 2018 - 13,1 млрд Не търсете грешката в бюджета!!!

Грешката е в разпределянето а то се прави от неграмотни крадливи провинциалисти.

Корнелий

Разбирам! Бюджетът не е разпределение!

Г-н министър, с Параграф 53, ал. 2 от ПЗР на ЗИДКСО от 2015 г. "ЗАМРАЗИХТЕ" пенсиите на 4700 души на 2016 година, за да ги получават такива до 2027 година. Ако така си мислите за мене като ЛОШ МАТ'РИЯЛ, значи по същия начин и аз трябва да Ви мисля за ДЕБИЛ с власт, който си позволява да ме унижава.

комунягите се развихриха - по-добре ли бяхме при тях - верно отдавна беше, не толкова - влязоха през задния вход с Орешарски, на който му стана навик. Поправете ме ако греша - щепли да се борят с корупцията. А нали Станишев уволни Нинова за корупция!!! Първа приватизаторка при Костов - приватгизира Техноимпекс за себе си - 48%от акциите обяви в имуществената си декларация че са нейни за жълт стотинки ги е купила - и това ако не е корупция.

Почти нямам място за нови дупки в колана, а ми трябват поне две.Едната за новия бюджет, а втората за актуализацията му по-късно.

По изказването ви съдя, че или сте пенсионер, или циганин. Само тези две групи разчитат на бюджета за кебапчетата си.

бюджетите хранят само циганите! Затова вече в някои градове и повечето села съотношението стана 60:40 в тяхна полза.

И ти си права - останалите храненици на бюджета са с къде-къде по-изискан вкус;) За пенсионери и "роми" - кебапчета, за полицаи, прокурори и съдии - суджук и еленско филе;)

Верно си куха.Аз съм от тези дето ВНАСЯТ.

"той ще преразпределя близо 40 млрд. лева и за първи път ще надхвърли 100 млрд. лева." Да ви . . . журналистите, дето не правите разлика м/у БВП и бюджет . . . И после що не ви уважавали хората. Ами ей за тва! Щото сте неграмотни, щото сте невежи и в същото време сте с претенции! Дори да оставим на страна, че слугувате на някой олигарх - във вашия случай на един конкретен червен олигарх, но в повечето случаи на един прасчо!

Поредната гербераска подигравка с българския живот на този просто доказва казаното от Христов че сме дебили след като ги траем толкова години да ни се присмиват за това че си траем на издевателството им..Тоя дето не му стигаха 5000 лева депутатска и напусна сега както се вижда даже му остават след издръжката на семейството му да строи палати от министерската ''си заплата''...Е дебили сме колкото и да е неприятна истината

интелигентен, само те имат чувство за хумор - интелигентно, не дебилско и дебелашко. Борисов е попаднал на много добри министри. Днес гледах по една телевизия - министърът на културата Банов - толкова премерено говори, дипломатично. Направете сравнение между него и дебилният и то професор Иво - Боже-е, събери си версиите!

... СМЯХ В ЗАЛАТА....

А бе Кмете, знаем че в Симитли си ги харесвате всички дебили от ОПГ"герб", и затова даже лично Ги "уважавате"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Това не е вярно. Има много силна дискриминация, но кога ли е нямало.

има дискриминация по възраст пращат образовани над 55г. жени да гледат деца, че младите майки да работели това е възрастова дискриминация която си мислех че е забранена

В България няма добри икономисти.Затова България няма да може да се отлепи от дъното.

Прав си, но в България няма и никога не е имало добри юристи и законотворци, и затова сме пак на дъното.

пореден отказ от необходими реформи в съдебна система, здравеопазване, образование.....пари на вятъра с нулев ефект като изключим разбира се фирмите и чиновниците на хранилката.

Горанов , Горанов , с тоя поглед на унищожител на пенсионери и мутра прогонваща младежта на България не можеш излъга никого , че бюджета е за 100 % от народа!Слушай мошенико , направи добавка в бюджета от 1 милиард за постигане разлика от мин към максимална пенсия от 1 към 4 , и тогава преизчисли пенсиите!Не бягайте от държавна собственост , а пуснете фабрики и заводи на западни фирми в региони с най-голяма безработица!Тогава говори че си задоволил 100 от народа!Дебил скапан!

Цитат: "...Загубихме много време, трябваше по-рано да направим инвестиции в средното образование. В момента на практика няма безработица, а свободни работни места, за които не могат да бъдат намерени служители. В края на периода, за който сме внесли бюджета, се очаква безработицата да бъде малко над 5%. Нива, исторически ниски, които достигнат потенциала на икономиката и спират възможността за по-голям растеж, каза Горанов..." Първо като решава да се изявява пред медиите да не забравя очната линия и червилото (ще изглежда по-добре). След това да кажеш че не вдигаш данъците е добре , но жената на снимката не споделя че свалянето на прага на разплащанията в брой и увеличението на МРЗ пряко удрят по джоба на " богатият " според ГРОБ българин!? След това да кажеш че няма безработица че цинизъм, но жената на снимката си е цинична по рождение и може да се подмине тоя факт! Безработицата е ниска защото маса народ всеки ден напуска Бустаня в посока оттатък границата и второ преди дни излезе проучване че под 1% от хората има ползва от бюрата по труда т.е всеки търси начин да намери кинти за хляб и мляко по алтернативен начин и ако това няма ефект хората , куфарите и оттатък границата. Защо Жената на снимката не сподели колко са напусналите Бустаня миналата година и колко са се върнали за постоянно ? Няма да го каже защото тогава балончето за ниската безработица ще се спука а после следва РЕЗИЛ! Изобщо нямам понятие защо и как подобни лица попадат в управлението на една държава и ако това бе Германия те даже нямаше да са част от медийното пространство освен ако Жената на снимката не я хванат да кара пияна...Тъжна картинка Made in Бустаня

явно пак за някакви 80 процента става въпрос

Боже господи, защо ни наказа с тия недоразумения от ГЕРБ?

"Инвестираме, въпреки че не се е родил този, който ще излекува болното българско здравеопазване". Да чакаш Нероден Петко да ни оправя здравеопазването е същото като от умрял писмо да чакаш! И тогава на това не му се казва "инвестиция", а пореден грабеж!

За тоя с минуса: Преди няма и една седмица самият Горанов заяви, че в здравеопазването здраво се краде! Какво правиш тогава, когато в една продънена система наливаш нови 400 милиона и какъв резултат очакваш, освен очевАдния - и тези нови 400 млн. да изтекат през незапушените дупки! Тогава няма как на кражбата да ѝ викаш инвестиция! В кого инвестираш - в крадците!

дупките трябва да се запушват

че като гледам никъде не стигат парите, май не правите бюджет за никой, освен за вас самите! Кое оправихте,а? пенсионното ли, социалното ли , здравното ли , армията ли, полицията ли, изкуството ли , културата ли... списъка може да бъде дописван с още много такива...

правите бюджет за своите ,а не за 100% ,НАЛИВАТЕ ПАРИ В НЕРЕФОРМИРАНИ СЕКТОРИ ,КОЕТО Е РАВНОСИЛНО НА НАЛИВАНЕ ВОДА В ПЯСЪК, НЕЩАСТНИЦИ

Горанов и Борисов са 100% идиоти, не 80%.

Този бюджет с Пеевски обсъди ли го на някоя маса в някой ресторант бе Горанчо.С това искам да ти напомня колко мисли единия за народа,толкова и другия е загрижен за народа.

Коментари - Горанов: Правим бюджет за 100% от хората, не за 80% | Днес.dir.bg

Горанов: Правим бюджет за 100% от хората, не за 80%

Бюджет 2018 е за 100% от българските граждани, а не за 80%. Той ще преразпределя близо 40 млрд. лева и за първи път ще надхвърли 100 млрд. лева.

Обратно в новината

Коментари - Горанов: Правим бюджет за 100% от хората, не за 80% | Днес.dir.bg

Коментари

Горанов, как да го разбираме това - дебилите ли станаха 100 % или кумовете ??

Срам и позор за този "министър", който прави, струва и заобикаля непрекъснато не само насъщните нужди на групата стари хора със над 40-45 години трудов стаж, но и се прави на голям благодетел. Тези хора, които със своя професионален труд изградиха НОВА БЪЛГАРИЯ-със стотиците и хиляди заводи, язовири, летища, железопътна и шосейна мрежа и села и градове в които имаше живот, сега са изоставени заради някакъв си милиард. Толкова ли струва НОВА БЪЛГАРИЯ? Предлагаме и изискваме най-после да се преизчислят пенсиите на тази група хора според всички ЗАКОНОВИ РАЗПОРЕДБИ в България, а този министър да си взема шапката и да си ходи по живо по здраво.

Горанке ,а за 100% от Бойковият некачествен човешки материал останал в България има ли процент от бюджета? Според Иво Христов 80% в България са дебили ,но според Бойко Борисов са 100%.Да седнат ГЕРБ и БСП да се разберат по този спорен за тях казус.ю

Нещо все по-често ми идват вицове от времето на бай Тошо, тоталитарното. Та ако перифразираме леко един такъв виц: познаваме ги тия 100% от хората, за които е правен бюджета - бай Х - 50% и 6161 - 50%.

Е, Горанов докара дебилите до 100%.

Някои наивници разправяха,че държавата е опоскана и няма какво да се краде, а не е така-всяка година се преразпределят 40 млрд,това прави около 40 000 милиона.Яко " зобане"!

Сега е юрнал НАП пари да му търсят. Тези от СИБАНК не ви ли събраха достатъчно за второ КТБ?

Луд ли си, как ще е опоскана, онези 18млд заемче са си баш за крадене.

Луд съм, че и 100% дебилен, щом си мисля как сладко ги усвояват правилните +1 на заем за покриване на стар дълг!

Горанов, слушай Юнкер- дигай заплатите на полицаи и учители и всичко ще е наред!

Какъв бюджет ще направи на Шиши пуделчето е ясно! А народът нека търка лотарийни билетчета, така ше го запомни управлението на ГЕРП.

Горанов: Правим бюджет за 5% от хората, за нашите шуреи и баджанаци, не за 100%.

Правите го за вас герберастите мръснико.

правите бюджет за българските и руските олигарси и слугинажа им, а дебилите кучета ги яли

Абе това счети от Цанов Свищов нещо взе много на сериозно да се взима. Споко бе Плевен.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Бюджета е за ГЕЙБЕРАСТИТЕ. А тоа е от ония 80%.Като всички ГЕЙБЕРАСТИ.

От човек, ярък представител на 80-те процента, не очакваме нищо смислено и умно, нито пък грижа за тези, които нямат с вас умствена съвместимост.

Кой манипулира инфлацията. има ръст в цените на хранителните стоки с 25-30 % с колко вдигнахте пенсиите с 2.4 %.

е за 100% де 80% загубеняци от които щавите и 20% ваши тарикати на които давате за 100% го правите само не ми е ясно що гулия като тебе си мисли ,че разполага с чувство за хумор

1.Направете програма за безплатна, но качествена преквалификация на безработните младежи- съобразн нуждите на икономиката и бизнеса. 2.Направете нова концепция за медицинското обслужване- превенцията и всички икономически изгодни нехирургични практики трябва да са основен акцент в нея. 3. Питайте Европа за последните новости и евентуална помощ относно ББДоход.

ПРАВИТЕ БЮДЖЕТ ЗА БЮДЖЕТНИЯ НЕ РЕФОРМИРАН СЕКТОР И ВАШИТЕ ГЕРБАДЖИЙСКИ ФИРМИ. КОЙ ОКРАДЕ РАБОТЕЩИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ?

ЕТО ЦИФРИТЕ! ЗА 5 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ ОПГ ГЕРБ ДЪЛГ НЕНАТРУПАН ЗА 26 ГОДИНИ ПРЕДИ ТОВА!!! Борисов 1: Новоемитиран външен дълг, сиреч ДЯНКОФФФ - 4 798 038 500 лв.; Борисов 2: Новоемитиран външен дълг, или "по-добрия" ГОРАНОФФФФ - 13 299 644 000 лв. / 6.8 млрд. евро.. ОБЩО ЗА ПЕТ И ПОЛОВИНА ГОДИНИ ГРОБ: 18 097 825 000 лв. / 9. 253 270 989 млрд. евро. Борисов 3 - ????. Засега къде 1 МИЛИАРД за плащания по Борисов 1 и 2.. Щото дълга на бай Тошо и Велчевата врътка по него, бе изплатен към 2014-та.. 100% ЛИХВИТЕ ПО ДЪЛГА СА ЗА БЪЛГАРИТЕ..

Не наливайте пари в измисленото висше образование. Средното обр. е основата. Помислете за качеството на обучаващите и възпитаващите, за условията в училищата.

За кой правите бюджета? За ЛОШИО МАТРЯЛ, или за КУЧЕТАТА МУ? Да ти го припомня: Мойте (кучета) са страхотни, но са точно като българите здраво трябва да се държат.

Къде сте ПА-ТРЕОТИ ?

На бюджетната трапеза и муат яко;)

Не знам за хората, но при българските политици процента на дебилите сигурно е 100, а не 80%! Най-малкото 100% са национални предатели, които работят за чужди интереси!

Значи ще "има и за нормалните" :-)

Тук плюещите, предполагам очакват следния бюджет: - Общо Приходи - 40 млрд - Здравеопазване - 200 милрд - Соц подпомагане - 800 млрд - Армия - 100 млрд - Полиция - 300 млрд - Дефицит - 0!

Не ,очакваме герберските тъпанари да духате супата

Бюджет 2018 е за 100% от българските граждани, а не за 80%. Той ще преразпределя близо 40 млрд. лева и за първи път ще надхвърли 100 млрд. лева. " Горанов иска да каже, че хранениците на бюджета са вече 100% от българите?!;) Е, това са глупости - къде остава тогава тази част от тях , която не разчита на захранване от бюджета, а го захранва?;))

Г-н Горанов аз не се виждам във вашия бюджет.Така че не може да е за 100 процента от българите.Бюджета ви ще е социален когато осигурите гладуващите и бедните.Неможе да вдигате пенсий с 3% а стандарта на живот да се увеличава с 20 процента.А и скъпото лечение не е по джоба на голяма част от електората.Така че моля недей лъжи.Министър си и не ти прилича

Там си: Бюджет СОЦИАЛНО ОСИГУРЯВАНЕ, ПОДПОМАГАНЕ И ГРИЖИ - 2018 - 13,1 млрд

С тебе "иванчо", станахме 4701 единомишленика. /, мн. единомишленици, м. Лице, с което имаме единомислие./

А защо ли и догодина щр ми дават под 80% от пенсията? Или птинципъте е взимай там и трай, какво като си се осигурявал на итинската си заплата?

Така каза един: 80% ще вземат 80% от пенсията, щото . . така! Някои даже не се чувате какво говорите . . .

Мисли за него като за човек с диплома от провинциален ПУЦ какъвто е. А и самият той си е от дълбокия прованс.

Не е проблема в дипломата а в това че не я разбира икономиката.Дянков беше същото говедо въпреки че е учил и работил на запад.

Е като не си учил каквото и колкото трябва където трябва как да я разбереш икономиката?

Бюджет здравеопазване 2007 - 2,3 млрд Бюджет здравеопазване 2018 - 4,7 млрд Бюджет СОЦИАЛНО ОСИГУРЯВАНЕ, ПОДПОМАГАНЕ И ГРИЖИ - 2007 - 6,8 млрд Бюджет СОЦИАЛНО ОСИГУРЯВАНЕ, ПОДПОМАГАНЕ И ГРИЖИ - 2018 - 13,1 млрд Не търсете грешката в бюджета!!!

Грешката е в разпределянето а то се прави от неграмотни крадливи провинциалисти.

Корнелий

Разбирам! Бюджетът не е разпределение!

Г-н министър, с Параграф 53, ал. 2 от ПЗР на ЗИДКСО от 2015 г. "ЗАМРАЗИХТЕ" пенсиите на 4700 души на 2016 година, за да ги получават такива до 2027 година. Ако така си мислите за мене като ЛОШ МАТ'РИЯЛ, значи по същия начин и аз трябва да Ви мисля за ДЕБИЛ с власт, който си позволява да ме унижава.

комунягите се развихриха - по-добре ли бяхме при тях - верно отдавна беше, не толкова - влязоха през задния вход с Орешарски, на който му стана навик. Поправете ме ако греша - щепли да се борят с корупцията. А нали Станишев уволни Нинова за корупция!!! Първа приватизаторка при Костов - приватгизира Техноимпекс за себе си - 48%от акциите обяви в имуществената си декларация че са нейни за жълт стотинки ги е купила - и това ако не е корупция.

Почти нямам място за нови дупки в колана, а ми трябват поне две.Едната за новия бюджет, а втората за актуализацията му по-късно.

По изказването ви съдя, че или сте пенсионер, или циганин. Само тези две групи разчитат на бюджета за кебапчетата си.

бюджетите хранят само циганите! Затова вече в някои градове и повечето села съотношението стана 60:40 в тяхна полза.

И ти си права - останалите храненици на бюджета са с къде-къде по-изискан вкус;) За пенсионери и "роми" - кебапчета, за полицаи, прокурори и съдии - суджук и еленско филе;)

Верно си куха.Аз съм от тези дето ВНАСЯТ.

"той ще преразпределя близо 40 млрд. лева и за първи път ще надхвърли 100 млрд. лева." Да ви . . . журналистите, дето не правите разлика м/у БВП и бюджет . . . И после що не ви уважавали хората. Ами ей за тва! Щото сте неграмотни, щото сте невежи и в същото време сте с претенции! Дори да оставим на страна, че слугувате на някой олигарх - във вашия случай на един конкретен червен олигарх, но в повечето случаи на един прасчо!

Поредната гербераска подигравка с българския живот на този просто доказва казаното от Христов че сме дебили след като ги траем толкова години да ни се присмиват за това че си траем на издевателството им..Тоя дето не му стигаха 5000 лева депутатска и напусна сега както се вижда даже му остават след издръжката на семейството му да строи палати от министерската ''си заплата''...Е дебили сме колкото и да е неприятна истината

интелигентен, само те имат чувство за хумор - интелигентно, не дебилско и дебелашко. Борисов е попаднал на много добри министри. Днес гледах по една телевизия - министърът на културата Банов - толкова премерено говори, дипломатично. Направете сравнение между него и дебилният и то професор Иво - Боже-е, събери си версиите!

... СМЯХ В ЗАЛАТА....

А бе Кмете, знаем че в Симитли си ги харесвате всички дебили от ОПГ"герб", и затова даже лично Ги "уважавате"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Това не е вярно. Има много силна дискриминация, но кога ли е нямало.

има дискриминация по възраст пращат образовани над 55г. жени да гледат деца, че младите майки да работели това е възрастова дискриминация която си мислех че е забранена

В България няма добри икономисти.Затова България няма да може да се отлепи от дъното.

Прав си, но в България няма и никога не е имало добри юристи и законотворци, и затова сме пак на дъното.

пореден отказ от необходими реформи в съдебна система, здравеопазване, образование.....пари на вятъра с нулев ефект като изключим разбира се фирмите и чиновниците на хранилката.

Горанов , Горанов , с тоя поглед на унищожител на пенсионери и мутра прогонваща младежта на България не можеш излъга никого , че бюджета е за 100 % от народа!Слушай мошенико , направи добавка в бюджета от 1 милиард за постигане разлика от мин към максимална пенсия от 1 към 4 , и тогава преизчисли пенсиите!Не бягайте от държавна собственост , а пуснете фабрики и заводи на западни фирми в региони с най-голяма безработица!Тогава говори че си задоволил 100 от народа!Дебил скапан!

Цитат: "...Загубихме много време, трябваше по-рано да направим инвестиции в средното образование. В момента на практика няма безработица, а свободни работни места, за които не могат да бъдат намерени служители. В края на периода, за който сме внесли бюджета, се очаква безработицата да бъде малко над 5%. Нива, исторически ниски, които достигнат потенциала на икономиката и спират възможността за по-голям растеж, каза Горанов..." Първо като решава да се изявява пред медиите да не забравя очната линия и червилото (ще изглежда по-добре). След това да кажеш че не вдигаш данъците е добре , но жената на снимката не споделя че свалянето на прага на разплащанията в брой и увеличението на МРЗ пряко удрят по джоба на " богатият " според ГРОБ българин!? След това да кажеш че няма безработица че цинизъм, но жената на снимката си е цинична по рождение и може да се подмине тоя факт! Безработицата е ниска защото маса народ всеки ден напуска Бустаня в посока оттатък границата и второ преди дни излезе проучване че под 1% от хората има ползва от бюрата по труда т.е всеки търси начин да намери кинти за хляб и мляко по алтернативен начин и ако това няма ефект хората , куфарите и оттатък границата. Защо Жената на снимката не сподели колко са напусналите Бустаня миналата година и колко са се върнали за постоянно ? Няма да го каже защото тогава балончето за ниската безработица ще се спука а после следва РЕЗИЛ! Изобщо нямам понятие защо и как подобни лица попадат в управлението на една държава и ако това бе Германия те даже нямаше да са част от медийното пространство освен ако Жената на снимката не я хванат да кара пияна...Тъжна картинка Made in Бустаня

явно пак за някакви 80 процента става въпрос

Боже господи, защо ни наказа с тия недоразумения от ГЕРБ?

"Инвестираме, въпреки че не се е родил този, който ще излекува болното българско здравеопазване". Да чакаш Нероден Петко да ни оправя здравеопазването е същото като от умрял писмо да чакаш! И тогава на това не му се казва "инвестиция", а пореден грабеж!

За тоя с минуса: Преди няма и една седмица самият Горанов заяви, че в здравеопазването здраво се краде! Какво правиш тогава, когато в една продънена система наливаш нови 400 милиона и какъв резултат очакваш, освен очевАдния - и тези нови 400 млн. да изтекат през незапушените дупки! Тогава няма как на кражбата да ѝ викаш инвестиция! В кого инвестираш - в крадците!

дупките трябва да се запушват

че като гледам никъде не стигат парите, май не правите бюджет за никой, освен за вас самите! Кое оправихте,а? пенсионното ли, социалното ли , здравното ли , армията ли, полицията ли, изкуството ли , културата ли... списъка може да бъде дописван с още много такива...

правите бюджет за своите ,а не за 100% ,НАЛИВАТЕ ПАРИ В НЕРЕФОРМИРАНИ СЕКТОРИ ,КОЕТО Е РАВНОСИЛНО НА НАЛИВАНЕ ВОДА В ПЯСЪК, НЕЩАСТНИЦИ

Горанов и Борисов са 100% идиоти, не 80%.

Този бюджет с Пеевски обсъди ли го на някоя маса в някой ресторант бе Горанчо.С това искам да ти напомня колко мисли единия за народа,толкова и другия е загрижен за народа.