Гласуват ли депутатите като в "Гласът на България", понеже идват избори

Партиите в НС спориха за по-челно място на проектите им в последните часове на парламента, от ГЕРБ искат и обявяване на акт на геноцид на Гладомора, а от ДБ - на Холодомора

Обратно в новината

Коментари - Гласуват ли депутатите като в "Гласът на България", понеже идват избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Артистите ядат кифтета с въшки на челата!

Важното е че сме солидарни! Също важно е да компенсираме потребителите за цената на газ-та, така можем да я вдигнем до небесата и разни приятели да се отплатят. Все пак затвориха АйТи/Банкиране отдела ни. Никога не съм виждал по-прости хора в НС. Вече сме Африка преди 30-40г. А каква политика за сближаване с Македония водим само. Още няколко години сближаване и ще започнем война. Американската индустрия няма да спре след Усрайна...

Така гласуват! и Партийните листи така си подреждат!

Холодомор?!? Жив да не бях! Аман от безхаберници! Все пак са учили руски език в училище тези "наши" депутати. Добре, че няма да признаваме геноцида на врабчетата в Китай, че трябваше да пишат йероглифи. А как се изписва режима на Пол Пот в Камбоджа няма да питам. Дано не се сетят и за него! Дано!

Да се запази Гешо и хартията, това е най-важно за проруската коалиция ГЕРБ-ДПС! Разни лилипути като БСП и Израждане също гласуват с тях, в зависимост каква далавери има за тях. Всичко извън ПП и ДБ е тотален траш!!!!

Всички ходят на закуска с чай при мустафата за инструкции. ВЪЗРАЖДАНЕ са единствената българска партия!

Долни слуги на Америка, една шепа измислена държава (Македония) ни унижава и се подиграва, а те дремат като сополи и само за Украйна ги е дерт....

Механизъм за контрол над главния прокурор ще го гласува новия парламент след широк обществен дебат а не в последната минута.

Докато България се управлява от руски кавали ще е все така

Мравояде ти ли си?

Македония, бе, тиквеници! Какво им мълчите?! За останалото явно няма да се разберете докрай, поне бъдете патриоти като цяло!

Депутати гласуват така, както са обещали, че ще гласуват преди да ги изберат за депутати! Който сбърка - престава да бъде дупетат. Просто е.

Бай Ви Михал няма да гласува, ами ще си пасува ! Дойде време политиците да гонят Михаля за да гласува, ама нема да стане !

Като праси воеводата и педи джамбазки ли? Олелей-й-йййй майко-о-о-ооооо...

Народното събрание вече е трибуна за предизборни обещания. Гласува се всичко, защото не се носи отговорност , нито лична, нито партийна. Такова безхаберие в държавата, на всички нива, никога не е имало!

Никога не е имало такова безхаберие? И по времето на ГЕРБ ли? Тогава бяха мутренски (справка президента Радев) времена и безхаберието беше пълно.

Ние по-възрастните помним магистралните грабежи, отвличанията /Наглите/ , вълната от телефонни измами, и още много други неща с които ГЕРБ се справиха.

Всички-Прокуратура,МВР,Служебното правителство работят предизборно . Заловеният вчера полицай е Райчо Велков, син на дясната ръка на кмета на Кюстендил Петър Паунов от ГЕРБ -Маряна и Петър ,служител на общината ,известен с прякора Кучкаря. На местопроизшествието пръв идва с личния си автомобил Георги Георгиев,виден гербаджийски кадър,известен като "белият шеф" на Криминална полиция Кюстендил. Като вижда,че е напечено ,се оттегля тихичко Разбрахте ли сега защо служебният министър Демерджиев не му каза името и защо гаранцията му е само 5000 лв .без да е задържан. Да очакваме ли пресконференция на Сийка и Гешев? Забравете.

Да го духат всички 240

„вече излиза, че украинците през 30-те години са били тероризирани с хлад и студ от Сталинисткия режим, а не с глад.“ А ДъБъ нали все се пишат за част от интелигенцията. Чист български не знаят.

Докато не се върнат Герб на власт няма да се оправи тая държава.

герп и путин, дружба през вековете и през потоците

Добрев и Аталай-вечна Дружба ГЕРБ и ДПС.

Ще им го накривите като не гласувате, какво точно ще се постигне с това? Ще се обявят изборите за невалидни ли, напротив партиите, ще решават резултата с твърдите си членове, които ще гласуват задължително, а вие ще им сърбате попарата!

Бай Рамадан пак стяга вратовръзката за нови избори, ама докога беджанъм, старата песен на нов глас, аман от Вас !!!

Делян и той е в трепетно очакване !

Възраждане са всичко друго, но не и Българска партия, ако не виждате Руzия зад тях, то когнитивните ви способности са близко до тези на приматите. По елементарно нещо, което да ви светне от политическият живот в момента няма.

Да е крепка дружбата между ГЕРБ и ДПС во веки веков, а пък народа да хрупа морков !!!

С какви глупости се занимават. Какво ни интересува 1932-1933г.? Да ги интересува как е създадена тази Украйна! И как при същият грузинец Сталин, получават западни територии като компенсация за ВСВ. Героите на Украйна са Ленин, Сталин, Хрушчов и царете преди тях, дето са им подарявали територии.

за оръжия за укрите не риваха,ся на изборите тия предатели ще ривът.

Да не говорим, че е било отговор на нещо, дето не давали.

ще го духат със сигурност.

трагично слаб и неефективен парламент

Скапаняци мръсни. Не ме интересува нито скапаната Украйна, нито Македония. Вземете си седнете на задниците и гледайте България.

А кога ще признаем геноцида над индианците от САЩ, или геноцида над индииците от нашия "любимец" Чърчил

значи използването на въглища за производство на ток е по-приемливо от използването на газ от битови потребители( ония гадни милионери)

Веднага, щом се обърне палачинката. Това е характерна особеност на робското мислене. А народ, който в последните 2.5хил години е бил през повече от половината под нечие р... присъствие, а преди това е бил основен източник на роби за търговията на елините, не може ей тъй, изведнъж да смени чипа. Не очаквайте чудеса. С малки съпки, крачка по крачка и след 40г може поне малко да се отдалечим от дъното. Уви, за момента, тинята се отлага на дъното по-бързо, отколкото изплуваме.

Гласуват -ми не са българи даге!

Герб и Дпс за пореден път се изгавриха с хората. Безсрамници !

Уви! И ще става все по такъв, докато модераторите не вземат мерки за екскременти, подони Вам.

По-скоро да се махат, тия национални предатели,че само гадости творят 4 месеца.

Холодомор, демек Студомора. Тъпи Дайбългаристи

Не им се връзвайте на приказките на Възраждане. Всички ще ви свалят звезди и ще ви ръчкат по най-милото, за да събират гласове.

Ние по соц.време не ги признахме, а сега ли искаш да ги признаем.

Готов съм да се обзаложа (на боза и баничка), че днешното им гласуване по никакъв начин няма да се отрази на изборния резИлтат на пролет и те отново ще са водещи партии в парламента. Може дори да съберат достатъчно подкрепа, за да направят кокалиционно правителство. Крайно време е да престанете да тазглеждате париите, като нещо имагинерно, и да започнете да мислите за тях, като за нещо, което е квинесенция на манталитета на мнозинството избиратели.

Близо 4 месеца се ебаваха с бюджета, ИК и дали експертен или на малцинството кабинет да правят. А до голяма степен декември месец беше посветен на общи разговори за политики! И въпреки това чак сега ще гласуват за нещо различно, но за две промени се ебават два часа кое първо да гласуват!? За избирането на председател на НС отне седмица, за бюджета отне два месеца - да го отложат за тази година, единствено ИК мина що годе по бързата процедура. И типично по депутатски хайде и нещо друго в последният момент. И дори и за това не могат да се разберат защото все някой трябва да циври като новородено, че не се започва с неговото желание. "от ГЕРБ искат и обявяване на акт на геноцид на Гладомора, а от ДБ - на Холодомора" Хей да с тези актове определено ще се намали цената на хранителните ни продукти(у нас) и ще допринесе положително за случващото се в Украйна. - край на сарказма. Дай им само с глупости да се занимават и до последно само това ще гледаш!

ша мислиш ли за тъпите овци кво са яли днес

Представям си как след изборите ГЕРБ се връщат с мнозинство в парламента и 3 години обясняват "колко счупена държава" са им оставили предходните... Ужас!

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал... Д. Богданов

Че са тъпи, тъпи са! Терминът толкова е разискван, че не вярвах да има пълнолетен, който да не знае за какво става дума. Когато обаче изпълняваш поръчка, в детайлите на която не вникваш, а само гледаш некадърен превод, стават подобни идиотизми. Проблемът идва от това, че в украинският няма звук твърдо "Г", както е в българския, руския или езиците от немската група. Там буквата "г" се чете като гърлено "гх". Нашите идиоти едва ли са ползвали украински източници, а най-вероятно са гледали английски текст, където думата е започнала с "H", за да се запази националното звучене и са побългарили хумата. Това, че се е получила манджа с грозде, е без значение - поръчката е изпълнена. Най-лошото е, че по абсолютно същият начин се гласува всичко останало, което има пряко и непосредствено значение за страната ни - без да се разбира, без да се вниква и без да се отчита националният интерес и мнението на избирателите.