Гласуват ли депутатите като в "Гласът на България", понеже идват избори

Партиите в НС спориха за по-челно място на проектите им в последните часове на парламента, от ГЕРБ искат и обявяване на акт на геноцид на Гладомора, а от ДБ - на Холодомора

Обратно в новината

Коментари - Гласуват ли депутатите като в "Гласът на България", понеже идват избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия депутати като че ли не живеят в България. Не виждат че страната няма инфраструктура в Северна България, че Хемус няма шанс в скоро време да се дострои ,магистрала Русе-В Търново изобщо забравихте, че е належаща, че тунел под Шипка трябва да има, а за железопътната инфраструктура изобщо не се отваря и лаф. Ако не се изравнят транспортните възможности между южна и северна България, ако не се свържат устойчиво двете части на страната ,хората ще страдат и севера ще емигрира в София. От плана за устойчивост пари текат за доразвиване на метро, а страната гази кал и си трошим колите по дупките на републиканската мрежа, за което трябва и да плащаме винетки. Спрете да се карате и надлъгвате а един да каже-в рамките на две години ще се съсредоточим да оправим пътищата ,пък виж, София маже да почака малко. Която партия набере кураж да обещае това и ще спечели с голямо мнозинство, за да може да проведе тези политики.

Тези депутати приеха за 4 месеца сума закони свързани с Русия, Украйна и компенсации за всякакви неща - раздаване на пари. С всички тези закони нищо не се промени за гражданите на тази държава наречена България. Имам чувството че всички работят за някое чуждо посолство.

Превърти назад 10-ина години и си спомни как почти същите депутати се занимаваха по абсолютно същия начин със Сирия! Ако си спомняш дажие, НС отдели цял ден за да наказва наш депутат, който беше ходил на конференция на партията на Асад. А това, че като следствие Сирия стана част от терористичната Ислямска държава... какво значение има. Всички вече са забравили. Само за сравнение - Израел предава поточно заседанията на Кнесета. Е, там, въпреки крайно разнопосочните коалиции и правителствената криза, която е далеч по-дълга и мащабна от нашата, националните дебати заемат над 99% от времето! За Британския парламент пък да не говорим! Дори когато се обсъждат външнополитически събития, те се разглеждат изцяло през призмата "каква е ползата за нас, британците".

Всеки мошеник, престъпник, който разглежда хората като източник на облаги за себе си, в момента когато вдигне паричко-оборота и започва да мечтае да мине на ново ниво- политиката. Там е далаверата и най-вече там е безнаказаната далавера. Друго си е като те хванат на пангара да можеш да кажеш- политическо преследване , политическа поръчка, ченгесарски номера, руските агенти са го скроили и най-вече- номера минава. Малко ли хора цели партии и движения основаха макар и пост фактум- когато вече ги подгониха за безочливи грабеж. Има вече и нови печени граждани, които направо с политика почват. Тези, които дори крилцата на мухите като малки не са късали, нито са замеряли котки и кучета с камъни. Те започват направо с хора. Съвсем съзнателен и безапелационен избор. Алеко е казал- всички са маскари.

Хората са нашето най-голямо богатство! /Тато/

Протестъра Слави Кучкаро ,солташака на Минеков и специалист по яйца,цаца ковчези ,лайна и домати е представител на малка ,но много проста България на Световния икономически форум в Давос!! А навремето цар Борис и бай Тошо ги пращали да се изучат първо на дипломатически протокол. А умнокрасивите джурналяйки си гледат пъпа ! О, темпора ,о морес ,Кое е следващото - Бабукян в Нато,Гошо Боеца в ООН??

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал... Д. Богданов

Представям си как след изборите ГЕРБ се връщат с мнозинство в парламента и 3 години обясняват "колко счупена държава" са им оставили предходните... Ужас!

Точно така и ще стане. Защото такава е волята на избирателите!

прост народ слаба държава

чия ще бъде вината за това, че ГЕРБ наистина ще се върнат на бял кон? Самата ГЕРБ ли ще е виновна или ДБ и ПП, които само лъгаха хората, управляваха с "шарлатания" и както Радев казваше "откраднаха надеждите на хората за каквато и да било промяна"?

Следва ли да разбираме, че нито ГЕРБ, нито ДПС, никога не са лъгали избирателите и не са откраднали ничии надежди?

ша мислиш ли за тъпите овци кво са яли днес

Близо 4 месеца се ебаваха с бюджета, ИК и дали експертен или на малцинството кабинет да правят. А до голяма степен декември месец беше посветен на общи разговори за политики! И въпреки това чак сега ще гласуват за нещо различно, но за две промени се ебават два часа кое първо да гласуват!? За избирането на председател на НС отне седмица, за бюджета отне два месеца - да го отложат за тази година, единствено ИК мина що годе по бързата процедура. И типично по депутатски хайде и нещо друго в последният момент. И дори и за това не могат да се разберат защото все някой трябва да циври като новородено, че не се започва с неговото желание. "от ГЕРБ искат и обявяване на акт на геноцид на Гладомора, а от ДБ - на Холодомора" Хей да с тези актове определено ще се намали цената на хранителните ни продукти(у нас) и ще допринесе положително за случващото се в Украйна. - край на сарказма. Дай им само с глупости да се занимават и до последно само това ще гледаш!

Холодомор, демек Студомора. Тъпи Дайбългаристи

Че са тъпи, тъпи са! Терминът толкова е разискван, че не вярвах да има пълнолетен, който да не знае за какво става дума. Когато обаче изпълняваш поръчка, в детайлите на която не вникваш, а само гледаш некадърен превод, стават подобни идиотизми. Проблемът идва от това, че в украинският няма звук твърдо "Г", както е в българския, руския или езиците от немската група. Там буквата "г" се чете като гърлено "гх". Нашите идиоти едва ли са ползвали украински източници, а най-вероятно са гледали английски текст, където думата е започнала с "H", за да се запази националното звучене и са побългарили хумата. Това, че се е получила манджа с грозде, е без значение - поръчката е изпълнена. Най-лошото е, че по абсолютно същият начин се гласува всичко останало, което има пряко и непосредствено значение за страната ни - без да се разбира, без да се вниква и без да се отчита националният интерес и мнението на избирателите.

По-скоро да се махат, тия национални предатели,че само гадости творят 4 месеца.

Герб и Дпс за пореден път се изгавриха с хората. Безсрамници !

Готов съм да се обзаложа (на боза и баничка), че днешното им гласуване по никакъв начин няма да се отрази на изборния резИлтат на пролет и те отново ще са водещи партии в парламента. Може дори да съберат достатъчно подкрепа, за да направят кокалиционно правителство. Крайно време е да престанете да тазглеждате париите, като нещо имагинерно, и да започнете да мислите за тях, като за нещо, което е квинесенция на манталитета на мнозинството избиратели.

Гласуват -ми не са българи даге!

значи използването на въглища за производство на ток е по-приемливо от използването на газ от битови потребители( ония гадни милионери)

А кога ще признаем геноцида над индианците от САЩ, или геноцида над индииците от нашия "любимец" Чърчил

Веднага, щом се обърне палачинката. Това е характерна особеност на робското мислене. А народ, който в последните 2.5хил години е бил през повече от половината под нечие р... присъствие, а преди това е бил основен източник на роби за търговията на елините, не може ей тъй, изведнъж да смени чипа. Не очаквайте чудеса. С малки съпки, крачка по крачка и след 40г може поне малко да се отдалечим от дъното. Уви, за момента, тинята се отлага на дъното по-бързо, отколкото изплуваме.

Ние по соц.време не ги признахме, а сега ли искаш да ги признаем.

..., или геноцина на белгийците над народа на Конго? Ама там вече се изказаха миналата година и това мина "по терлици", като и дума не се спомена в основните новини. Разбирате ли - тъй като Белгийско Конго е било по онова време (1885-1908) лично и частно владение на крал Леополд II (дадено му от Великите Сили за [sic!] хуманитарни цели, то за 13 000 000 убити или умрели от глад и епидемии (словом ТРИНАДЕСЕТ МИЛИОНА, официално!!!) не можело да се прилага понятието "геноцид", а само "КОСВЕНИ жертви на лош мениджмънт". WTF?!? BTW - неофициално изследователи са склонни да цитират 30 милиона жертви, доколкото гладът и болестите са помели и населението на съседни държави.

Скапаняци мръсни. Не ме интересува нито скапаната Украйна, нито Македония. Вземете си седнете на задниците и гледайте България.

В момента, в който някой от тях откъсне поглед от собствената си далавера и реши да направи нещо за страната, става по-черен и от дявола. Ако не вярваш, попитай Сакскобурготски, Първанов и Станишев, които вкараха страната ни в НАТО и ЕС, разплатиха външните заеми, отвързвайки ни от диктата на СБ и МВФ и за кратко създадоха нормална бизнес среда. Дори само плоският данък (един от най-ниските в ЕС.

трагично слаб и неефективен парламент

за оръжия за укрите не риваха,ся на изборите тия предатели ще ривът.

С какви глупости се занимават. Какво ни интересува 1932-1933г.? Да ги интересува как е създадена тази Украйна! И как при същият грузинец Сталин, получават западни територии като компенсация за ВСВ. Героите на Украйна са Ленин, Сталин, Хрушчов и царете преди тях, дето са им подарявали територии.

Бай Рамадан пак стяга вратовръзката за нови избори, ама докога беджанъм, старата песен на нов глас, аман от Вас !!!

Делян и той е в трепетно очакване !

Добрев и Аталай-вечна Дружба ГЕРБ и ДПС.

Да е крепка дружбата между ГЕРБ и ДПС во веки веков, а пък народа да хрупа морков !!!

Докато не се върнат Герб на власт няма да се оправи тая държава.

герп и путин, дружба през вековете и през потоците

„вече излиза, че украинците през 30-те години са били тероризирани с хлад и студ от Сталинисткия режим, а не с глад.“ А ДъБъ нали все се пишат за част от интелигенцията. Чист български не знаят.

Да не говорим, че е било отговор на нещо, дето не давали.

Да го духат всички 240

ще го духат със сигурност.

Всички-Прокуратура,МВР,Служебното правителство работят предизборно . Заловеният вчера полицай е Райчо Велков, син на дясната ръка на кмета на Кюстендил Петър Паунов от ГЕРБ -Маряна и Петър ,служител на общината ,известен с прякора Кучкаря. На местопроизшествието пръв идва с личния си автомобил Георги Георгиев,виден гербаджийски кадър,известен като "белият шеф" на Криминална полиция Кюстендил. Като вижда,че е напечено ,се оттегля тихичко Разбрахте ли сега защо служебният министър Демерджиев не му каза името и защо гаранцията му е само 5000 лв .без да е задържан. Да очакваме ли пресконференция на Сийка и Гешев? Забравете.

Народното събрание вече е трибуна за предизборни обещания. Гласува се всичко, защото не се носи отговорност , нито лична, нито партийна. Такова безхаберие в държавата, на всички нива, никога не е имало!

Никога не е имало такова безхаберие? И по времето на ГЕРБ ли? Тогава бяха мутренски (справка президента Радев) времена и безхаберието беше пълно.

Ние по-възрастните помним магистралните грабежи, отвличанията /Наглите/ , вълната от телефонни измами, и още много други неща с които ГЕРБ се справиха.

Бай Ви Михал няма да гласува, ами ще си пасува ! Дойде време политиците да гонят Михаля за да гласува, ама нема да стане !

Ще им го накривите като не гласувате, какво точно ще се постигне с това? Ще се обявят изборите за невалидни ли, напротив партиите, ще решават резултата с твърдите си членове, които ще гласуват задължително, а вие ще им сърбате попарата!

Депутати гласуват така, както са обещали, че ще гласуват преди да ги изберат за депутати! Който сбърка - престава да бъде дупетат. Просто е.

Македония, бе, тиквеници! Какво им мълчите?! За останалото явно няма да се разберете докрай, поне бъдете патриоти като цяло!

Като праси воеводата и педи джамбазки ли? Олелей-й-йййй майко-о-о-ооооо...

Докато България се управлява от руски кавали ще е все така

Механизъм за контрол над главния прокурор ще го гласува новия парламент след широк обществен дебат а не в последната минута.

Долни слуги на Америка, една шепа измислена държава (Македония) ни унижава и се подиграва, а те дремат като сополи и само за Украйна ги е дерт....

Да се запази Гешо и хартията, това е най-важно за проруската коалиция ГЕРБ-ДПС! Разни лилипути като БСП и Израждане също гласуват с тях, в зависимост каква далавери има за тях. Всичко извън ПП и ДБ е тотален траш!!!!

Всички ходят на закуска с чай при мустафата за инструкции. ВЪЗРАЖДАНЕ са единствената българска партия!

Възраждане са всичко друго, но не и Българска партия, ако не виждате Руzия зад тях, то когнитивните ви способности са близко до тези на приматите. По елементарно нещо, което да ви светне от политическият живот в момента няма.

Не им се връзвайте на приказките на Възраждане. Всички ще ви свалят звезди и ще ви ръчкат по най-милото, за да събират гласове.

Мравояде ти ли си?

освен Възраждане отича в канала на изборите.Другото е талаш.

Холодомор?!? Жив да не бях! Аман от безхаберници! Все пак са учили руски език в училище тези "наши" депутати. Добре, че няма да признаваме геноцида на врабчетата в Китай, че трябваше да пишат йероглифи. А как се изписва режима на Пол Пот в Камбоджа няма да питам. Дано не се сетят и за него! Дано!

Така гласуват! и Партийните листи така си подреждат!

Важното е че сме солидарни! Също важно е да компенсираме потребителите за цената на газ-та, така можем да я вдигнем до небесата и разни приятели да се отплатят. Все пак затвориха АйТи/Банкиране отдела ни. Никога не съм виждал по-прости хора в НС. Вече сме Африка преди 30-40г. А каква политика за сближаване с Македония водим само. Още няколко години сближаване и ще започнем война. Американската индустрия няма да спре след Усрайна...

Артистите ядат кифтета с въшки на челата!