ГЕРБ: Твърденията за подслушвания са груба манипулация като аферата Костинброд

Отказваме да коментираме предизборни компромати без доказателства, заявиха от партията на Бойко Борисов

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Твърденията за подслушвания са груба манипулация като аферата Костинброд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно и категорично заявено. Точка по аферата Костинброд2.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

То ако нямаше ваша афера костинброд нямаше единствения с административно наказание по нея за да каже цацата че ''действа'' нямаше от държавна служба на държавна да го местите докато не го направихте и м-р.. Не се чу нищо как бизнесмена гербераски е отчел този разход за ''макалатури'' и не нахълтаха всички държавни институции да го проверяват както правят срщу всеки изказал се негативно против гербавите.

Научи се да пишеш първо. Двойка по български и патриотизъм.

Определено ще подслушваш някой...и вместо да затъркаш всички улики за това веднага...ще чакаш да назначат новото служебно правителство....със стари и жестоко компрометирани комунисти...под директната команда на Радев..., който беше ясно, че ще изпоуволни всичко живо и ще сложи негови роби на тяхно място... И ЧАК ТОГАВА ще започнеш да се вайкаш, 2 месеца по-късно... Да триеш, унищожаваш и прикриваш следите... Абе, вие на коя планета живеете, бе, промити комунистически амеби.. ? Алеле, майко, на колко народ му е приключило еволюционното развитие на ниво рамапитек...

Тия, дето са изпълнявали прищевките на Тиквата си въобразяват, че той ще застане с гърдите си пред тях и ще признае нарежданията си. Няма ! Зайчарникът е в потрес и ужас ! А на ибрикчиите Бог да им е на помощ !

някои вече са стегнали куфарите и са се подмили за бай Ставри....

Чувам, чувам !

Скоро всички герберистанци ще бъдат бити и ебани за престъпленията им. И ще трябва да емигрират. И държавата ще пребъде!!! Мръсната Бойкова сган!!!

Гербери боли ли дупето ? Американците ще ви мандръсат анално ! Ха Хи...ги!

Умират от страх шапкари,чалгари и комундета.. Май общуват с доста компрометирани личности...от тъмната страна. Еми ще ви слушат.. ...да не би аз да обрах пенсиите на хората по време на прехода. Внушения... Аз не си говоря с Дубай , Сърбия, Русия...Галеви и още и още...

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Добре де подслушвали опозицията, а къде са записите? Защо все слушам записи на Бойко? Ако той записва, няма логика сам да си ги пуска! Защо не излезна един запис на някой от опозицията? Как се записва премиер? Кой прави тези записи и как те стигат до публичното просъранство? Има ли някой луд още да ползва ГСМ за важни разговори?

Ами да си спомним тогава записите от разговори на президента с командващия ВВС, които Гешев огласи без да има право на това. А те не са правени с телефон, а със СРС. В случая с Борисов е използван обикновен телефон.

Тая дъвка ще се разтяга до изборите! Да се внуши на хората че ГЕРБ са в основата на това! Удобно е особено в момента! Гнома добре го знае той е спец по тия неща срс-тата , Филчев още го помни!

Доколкото знам тези служби са под нашия велик президент. Защо той не е упражнявал контрол, ако това е вярно? Нека припомним как и той самия караше тайно ДАНС да прави нередни неща и да охранява Ахмед Доган на Росенец без да има основание за това. Нека поне за едно нещо и той да поеме някаква отговорност!

Много бъркаш драги. Тези служби са на подчинение на ресорния министър,който от своя страна е подчинен на министър председателя

Има факти за подслушване и наблюдение и аз съм един от свидетелите!

Отивай в Полицията и давай показания! Че иначе да си пишем глупости тук няма голям смисъл....

Пфу имаш факти! Гнома и той има ама само на приказки!

Изгладнялата хунта(тя винаги е гладна) замени Костов с Борисов. Кой е виновен Костов, а сега е Борисов. Кой фалира банките в България - тишина и почесване. Кой открадна пенсионноте фондове след 1989 г. - тишина и почесване. Кой вкара България в национална криза - пак почесване. Кой създаде групировки те - почесване. Ама те Луканов, Беров, Виденов са агънца.

Кофти е като държавния апарат се задейства срещу трбе, нали Герб? А да видите как е

Комуняги ще горите в ада за всичко,което причинихте на тоя народ и това което сте замислили занапред!!

кои са комуняги? на боко шайката ли?

Те за напред не мислят, те мислят само за сега да си напълнят търбусите! За в бъдеще, въобще не ги е еня.

Много точно казано.

ГЕРБ си отива, спете спокойно деца.

Аз спа спокойно.Отдавна съм си оправил живота без да крада.Жал ми е за роднините ми и твойте наследници,който ще мъкнат некадърността комунистическа паплач десетилетия наред

Твърдението им подсказва, че техните хора в службите вече са унищожили уликите и гробарите вече са спокойни.

Стига ченгесартски номера.Малоумници не ви ли омръзна комунягите да ви работят все по един и същ начин?

Комунистическата паплач натиска здраво.Те показаха през годините ,че правят и манипулират записи и сега хвърлят всичко срещу ГЕРБ. Явно борбата за 50-те милиарда е на живот и смърт за огладнялата паплач. Тежко и горко й на България.

2012 г. излизат новини и скандал за подслушване наредено от Цветан Цветанов. Следващи избори и победа за комунистите. Две години по късно, Цветанов оправдан. Резултат, ченгиджийските номера действат на мишките вече 30 години. Дали не намирате сходство със сегашната ситуация ? Не казвам, че герберите са чисти и неопетнени, но по възрастните от вас поне могат да си спомнят колко пъти се прилагт подобни сценарии за тези 30 години и то от лица от едибн и същ кръг. Ами като въврвят ченгиджийските номера 30 години, ще продължаваме докато минават. Няма по-смешно нещо от изказването на служебният премиер, за него това е истина защото медиите са написали, а същите медии когато писаха за Пламен Узунов не бяха достоверен източник. Да си министър председател и да си подчинени тези служби и ти да "черпиш" информация от медиите, няма ли по-голямо падение от това ?

Шиши му го нашиши на Буци до макарите и вече е на сигурно място в Дубай, с офшорки за милиард. А Тиквун ще се подвизава скоро на Г. М Димитров с раиран костюм, брадясал като бараба и леко патарано, че бай Ставри сън не спи в очакване

Проблемът не е Буци,а е ШИШИ,АХМЕД ДОГАН и ДПС! Българите трябваше на 09.07 да искаме съд за Шиши и заличаване на ДПС,а не на Буци. Знаеш ли защо??Който и да дойде Буци,Вуци,Гуци.....ще бъде маша на ДПС. Набийте си го в кратуните.Политиката в България не е крякането на Манолова и смешния плач на Радев,нито тъпите компромати. Политиката в България е курва на ДПС ДОГАН И ШИШИ. РАЗБЕРЕТЕ ГО ВЕЧЕ.

Точно тези, които редовно поръчваха подслушванията и тотално злоупотребяваха с властта си, сега опровергават наличната информация. Но едва ли някой в България се съмнява в истината. Тя блесна с пълната си отвратителност при подслушването на Президента. Още тогава се знаеше, че вината за това е на същите служби, които са уличени сега. Вместо да предприеме предвидените в закона действия, прокуратурата тогава си замълча позорно. Нещо повече, с благословията на Гешев, наблюдаващи прокурори в нарушения на Конституцията и наказателния закон охотно оповестяваха “информацията” събрана по престъпен начин, вместо да образуват наказателни дела срещу виновните. Така самите те извършиха тежки престъпления, но главният прокурор се направи на разсеян. Точно това показва красноречиво, че в държавата не може да има безконтролни длъжности, каквато сега е тази на главния прокурор, независомо кой я заема. Ако не беше Гешев, щеше да е някой друг, понеже системата го позволява. А сега градската прокуратура била образувала проверка ?! Айде де, дано се намери някой да повярва, че ще се изясни истината – колкото примерно се изясни по многобройните данни за престъпления извършени от бившия премиер.

...повЕрвахме...

Жалкото мишле Буцимир ще се покрие успешно и няма да гъкне, докато не минат изборите, когато ще избяга в някоя екзотична държава или Русия, където по подобие на украинският си колега да умре от старост. Надявам се дотогава трансформацията на корумпираната гербература да е в напреднал стадий и да не му се даде да напуска граница и да има народен съд за Българоубиеца!

Какво беше това ГЕРБ?

Ще разбереш на 12 юли 2021 година. И до 2025 година ще слушаш всеки ден какво е това ГЕРБ от устата на бъдещия премиер Бойко Борисов. Ще го виждаш цели 4 години по телевизиите и накрая ще разбереш какво е това ГЕРБ.

Ха-ха, пиша ти плюс заради иронията...

БКП ли ти е на сърцето?

Този Бойко с много голяма паламарка се оказа. Така ви е бръкнал в дупетата, че голямо реване.

Дълги години има още да реват! Ще им го порне пак!

Абе къде е Бойко бе? Техните го търсят да го бият :)))

Не му знам паламарката, но дано има здрави топки, че така яко са го стиснали за тях, че са се опънали като ластик пред скъсване.

Бабо Меркел, ти ли си?

...... стига. тази мата хари му ги отхапа и му ги отмъкна за спомен....и за това не и казва името, че го е пре....ла....

Мдааа, не са подслушвали, а са ги "профилактирали".

Компромат е, че Бойко изглежда, движи се, говори и действа като мутра. Истината е, че е православен християнин и спазва десетте божи заповеди .

Шофьорът на ЖИПА,каскета и много други "народни" деятели от наглите гърбави не ги чака спокойно лято,а неспокойни мигове.

Идва края ви , ще го духате под вода!

Питай шлифера шефа ви маджо какво му е казал по телефона!

Без доказателства това си е чиста манипулация , а още повече пък казаното от ДС офицера -шестака! Пфф бил демократ! Ко каза Ко?

Почнаха да квичат анонимно. Отиват си.

Анономно или не лъжите трябва да се посочват особено от бивши дс служители!

Герберундели, не разбрахте ли. Свърши вашият произвол. Свърши натиска, който правехте през държавата. Ще бъдете изчегъртани..... С 200!!!

Не е свършил другарю! За твое успокоение започва отново на 12 юли за още 4 години!

Някой знае ли Боко Харизмата къде се е покрил?

А ти в коя дупка си се сврял и тролиш?

"На калъп да те хванат - не си признаваш" - народна мъдрост.

Преди години бяха записали Борисов да склонява градския прокурор на София, Кокинов към престъпления по служба, та отричаше пак, а вие искате да признае сега.

Щом Герб се обадиха, значи вече са заличили следите.

Бойко и ПеЕвски!!!

Бойко, искаш ли да имаш някакъв шанс на следващите избори? БИКОВ САЧЕВА Емануил МАНОВ Цвета Караянчева Деси Атанасова Христо Гаджев Митов Ето ти водачите на листи Ха ха ха ха

Не се интересувам от политика, не гласувам, но това така наречено " правителство" сътворено от без полезното парвеню радефофоф е явен признак за узурпиране на властта от неговите дружки комундетата. С тези скандали , обвинения, уволнения и т.н, без реални доказателства, алчните да си напълнят отново касичката комуняги ще ни върнат в тъмните времена, когато купувахме с купони мляко за децата ни .

Не се прави на аполитичен. Ти си герберюга. Веднага те познах.

гербераст педераст, от троловете на севда ТВ!

Тц , грешиш , не ми пука за политиката, и да не гласувам, за мен е без значение кой и как ще управлява в България . Именно заради купоните за мляко се напуснах страната . Вие да му мислите, но всеки народ си заслужава управниците.

Гербав до последно, а ? Това ли и последната опорка? Че уж ни си от ГРОБ, но от тях по-хубави няма.

Естествено, че няма по-добри от ГЕРБ. И не е имало от 1989 г. досега!

Ми като не се интересуваш от политика къде се обаждаш от коневръза, хм?

кой откъдето е, има право да се обажда- той от коневръза, ти, както личи от името- от някоя клоака...и така...демокрация,ръйш ли

"Тези разкрития идват, след като вчера съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов, който е бивш шеф на Националната служба за сигурност, обяви, че има информация за 32 незаконно подслушвани политици по време на предизборната кампания." КАКТО ВИНАГИ ИНФОРМАЦИЯТА ОТ МАРШАЛ АТАНАС АТАНАСОВ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОБЕКТИВНА И ДОСТОВЕРНА. СПОМНЯМ СИ СЛУЧАЯ С ПЪРВИЯ ШЕФ НА ДАНС, ПЕТКО СЕРТОВ. ПЕТКО СЕРТОВ ИЗЧЕЗНА ОТ БЪЛГАРИЯ. А МАРШАЛ АТАНАСОВ СЕ ПОЯВИ ПО БИТИВИ И ДРУГИ ТЕЛЕВИЗИИ. ЗАЯВИ, ЧЕ ПЕТКО СЕРТОВ Е ОТВЛЕЧЕН И УБИТ ОТ РУСКИТЕ РАЗУЗНАВАТЕЛНИ СЛУЖБИ. И УПОРИТО ПОВТАРЯШЕ ТАЗИ "НОВИНА". КРАЙ, УБИТ Е СЕРТОВ И ВЕЧЕ НЕ Е МЕЖДУ ЖИВИТЕ. АМИН! СЪПРУГАТА НА СЕРТОВ НЕЩО НЕ СЕ ДОВЕРИ НА МАРШАЛА, ОТИДЕ В СОЛУН ИЛИ АТИНА И СИ ПРИБРА БЛАГОВЕРНИЯ, КОЙТО БЕШЕ ОТСЕДНАЛ В ГРЪЦКИ ХОТЕЛ С ЛЮБОВНИЦАТА СИ. ТА ТОЛКОВА ЗА "ОБЕКТИВНОСТТА" НА МАРШАЛ АТАНАСОВ. ИМАШЕ И ДРУГИ ПОДОБНИ СЛУЧАИ НА НЕГОВИ СЪОБЩЕНИЯ С ОГРОМНИ РАЗМИНАВАНИЯ С ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА. КОИТО ВЕЧЕ НЕ СИ СПОМНЯМ. НО МОЖЕ ПЪК МАРШАЛЪТ ДА Е НАУЧИЛ ТЕЗИ НЕЩА ОТ ГЛЕДАЧИ НА КАФЕ И ГАДАТЕЛИ? ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК.

Това са от тия обвинения които само едни истински соросоиди могат да ги направят. Без нито едно доказателство да твърдят че нещо е 100% ва истина... Аналога в Америка. Спомняте ли си обвиненията срещу Тръмп за руска намеса? Или за това че организирал нападение над Капитол? Нямаха нито едно доказателство, но тъй като контролират всички медии/фейсбук групи т.н. и т.н. им бяха нужни такива. Добре дошли във света на Сорос.

Тези СРС-та ги използват за гаври с обикновени хора!В Перник на сектант Юлиян с 4-те фирми за пране му бяха поверили СРС апаратура да изтезава неудобни на Борисов и Гешев, и всичко това щото бил авер на Гешев! То вече и в ООН Женева знаят за тях!

Е, щом отричат, значи никой не е слушал никого. Верваме. Имате такива едни честни очи!

Даааа Смръдливата Тиква беше до тук. Няма вече. И пари за Бикови Цървулчета няма да имаааа

Успокойте се Бикови Цървулчета. Има работа много за Общи работници ще си намерите на някой строеж

Биков на строеж, ти шегуваш ли се?))))) Такъв активен деятел на ГЕРБерунгелия!

Много бих искал да бъдат обявени имената на "подслушаните" политици, а по-важното е, в разговор с кой са били прехванати? Нека разберем и ние, простосмъртните, по какви теми разговарят родните ни политици с хора, поставени под наблюдение? Тогава ще стане ясно, поради каква връзка е записан разговор на сегашният служебен премиерин? Любопитно, нали? Спомням си, че по подобен начин "светна" и г-н Радев при разговор с наблюдавано лице.

А някой спомня ли си, че протестите миналата година избухнаха точно когато хванаха съветниците на зеления чорап и него самия в държавна измяна и работа в полза на Москва? Протестърчета, не всички са идиоти и помнят само 3 дни.

Платен некадърник.

Правите ли разлика между "подозрение", "обвинение", "доказване" и "осъждане" ? А между "невинен", "заподозрян", "обвинен" и "осъден" ?