Коментари - Борисов към ПП-ДБ: Пробвахме се 9 месеца - или правим нещо истинско, брак, или повече не става | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

:)))Бати Бойко,казваш че си клатил(люлял девет месеца ) онези които са ти ги натресли едни други служби в България за временно управляващи.А ти като пич си мислиш.че след девет месеца трябва да има някакво отроче-било момче или момиче,но се оказва,че Денков дал задна:)))Еххх Бойко ,бати Гойко,американците винаги ви лъжат:(((((

бат' Бойчо пак клекна пред посланника

Но бебето недъгаво.Не говоря за Ленчето,там майстора е друг.

Мутрата и свитата му будят само отвращение и неприязън! Колко низко може да падне човек, за да лиже задника на наглец и крадец, поставил в условия на геноцид българския народ само и само да си напълни с кюлчета и откраднати пари шкафчетата и банковите сметки и продължаващ да държи в мафиотска хватка бъдещето на нацията! Омерзение е чувството ,което изпитват читавите хора към тази партия!

Мадам Йес излезе по заповед на Мутрата да направи абсолютно неприемливо и яростно изказване срещу само едно предложение на ПП и ДБ и стана пределно ясно не само калко е зависима и несамостоятелна, но и че не знае някои съвсем основни положения! Като това - внимавай къде плюеш, за да не ти се наложи утре пред всички там да лижеш. “Габриел подчерта, че преди да се говори за 50 на 50, е много важно да се отговори на няколко въпроса. Първият е "какво", а отговорът - много ясна посока, ясни реформи, ясни принципи и механизъм за работа. . Габриел, първият въпрос е защо Мутрата Борисов избираше откровени боклуци и престъпници като Цацаров и Гешев за главни прокурори и така разсипа съдебната система и държавата! Тогава май не се сещахте за 50:50 и справедливо разпределение, а недоразумения гербови!

Тиквата се гърчи пред жълтопаветниците като тлъст торен червей на рибарска кукичка, но това е положението след като посолството го е "стиснало" много яко за топките. Жалка марионетка.

На фона на всички тези престъпления на Мафията от гербо-комунисти , в момента тече съвещание предавано на живо от нова тв ! Това съвещание на Мафията е аналог и пълно подобие на пленумите на бкп , а ПРОСТАКЪТ борисов е копие на т.живков във всяко отношение ! Това не е мой коментар , а го намерих в мрежите. Той много точно описва ставащото: Жестове , държание , изказ , и масови ръкопляскания на гербо-комунистите , на глупостите , манипулациите и откровени лъжи , които изговаря Босът на Мафията , са абсолютно връщане във времената на комунистическата диктатура ! Това нещо наречено съвещание на гербо-комунистите .... Е ГОВОРИЛНЯ ЗА ХВЪРЛЯНЕ НА УПРЕЦИ КЪМ ПП и нищо повече ! Колко са виновни ПП и какса завладели държавата , колко са праведни гербо-мафиотите и колко невинни ибезпомощни са пред ПП ! ТОВА Е ТЕЗАТА И ЦЕЛТА НА ТОЗИ ПОРЕДЕН ФАРС НА гербо-комунистите нули 0000000000000000000 Масови ръкопляскания ,ставане на крака пред Босът на Мафията и скандиране да живее борисов ....

меджу другото Кирето и Бойко ни водят към Американската мечта, а тя в момента е че 40% са на помощи о държавата за да оцелят и 6% живеят в каравани, това за България означава, че ако е постигнем 300 000 Българи ще живеят в Каравани в разни поляни с лоша подръжка на водоснабдяване и канализация.....Бойко водите ни направо към светло бъдеще, в САЩ 30 000 загиват от огнестрелно оръжие , Зеленски каза че толкова са загинали за две години война в Украйна.....Бойко друго договорехте ли? колко още заема ще теглите, за д аможе това насление да истински поробено от заеми и дългове и да е истинска собственост на лихварите, реална собственост за вечни времена

Бойко който за 13 години не успя да построи Хемус, ще е в брак по сметка, с тези с които затри 2 перфектни реактора, които щяха д азидърпата икономиката на България и да привлекат огромни инвестиции, и ги замени със затворени ТЕЦове и Реактори на чертеж за 70 милиарда със лихви, каквито са ни и 16те самолета Ф16 които между другото са с брак 600 бройки до този момент повече от колкото Руските загуби за две годишна война с Украйна

Ехее и Владко Горанов "бившия член" там на първия ред до Бат ви Бойко... Смяяяяях

Бацето си ги гъбарка. Знае много добре че ПП-ДБ не искат да се чува че са в коалиция с ГЕРБ. Беше НЕкоалиция, сглобка ... а сега Бацето им предлага брак. Христо, тези мазни турски кафето дето ги пи в скута на Дебелян дойде време да ги плащаш.

Бацето е на зор, прави се на мъж, ама вътрешно е готов на всичко. Иначе Владко Горанов ще му стане другар по съдба...

Брак, ама булката е дупена!

Всичките герберски мутри изглеждат яко опулени и стресирани

Това да не ти е мис бикини,ти що не се ожени за нея след като й направи дете

Всичките сте маскари.Не съм го измисил аз.

Поне Бойко си призна, кой е жената в сглобката.

Че ротацията (връткането) не е ли брак? Еднополов, но брак!

Каквото каже посолството, това ще е. Нито Бойко нито Кирчо са силните. Всеки го грози нещо, не изпълнява ли команди.

Ало (не)сглобката, Галя каза ли ви кой ще е от "женската страна"? Асенчо много се надяваше той да е !?

са сектите ПП+ДБ. Не са способни да управляват най-елементарна обществена клетка, камо ли държавата. Стават само за крадливи брокерчета. Като им се добави самовлюбената параноя става трагикокомедия или КУРУЛАЦИЯ.

След 9 месеца обикнове нещо се ражда. Кой е булката?

Зависи какво са им спуснали като директива от Посолството. Каквото са им казали - това ще стане. Гласуваш за ППДБ - Получаваш Бойко и Пеевски. А щяха да ги изчегъртват, по затвори щяха да ги вкарват, мафията беше тяхна... само до преди година.

Или брак,или живо еба...не по кенит мертъновски

Кой ще е от страната на булката?

Вл. Горанов чий го дири на първи ред? Нали не е от ГЕРБ и ББ не го познава?

Лустрация!

Не го слушайте този. Той всеки ден с различно противоположно мнение и си бие сам контра на думите. Бойко за да бутне ППБД трява да иде да иска разрешение от Кенет Мъртъв от посолството. За какви 5 лв говорим тук, че само да се намираме на приказка, колкото да кажем нещо....

Баце малко на бременен ми бие.

Аз ще гласувам за геп

Как не заченахте 9 месеца! Докога ще ги търпим тия плужеци!

Боки, голяма си маймуна, но превърна България в държава а маймуните и маймунските номера вече не минават !

Стига сте подарявали власт на ПП. Нови избори и управление без тях. И стига с тоя Кирил. Светът ще го има и без него.

Ще бъде както Галя рече и отсече !

Ама тя иска да плащаме само, даже не обещава да махне визите.

Тези лисици / ГЕРБ, ПП/ДБ / умишлено си ,,въртят игрички,, уж преговарят !!! А след като махнаха дерогацията, цените тръгват нагоре и ще изкарат служебното правителство виновни !!!

"Уча се как от това, отстоявайки партийния интерес, да бдиш над националния" - каза Марийка. Другите глупости дето ги говори нема смисъл да се коментират. Не трябва ли да е обратното - да отстояваш националния интерес и да бдиш за партийния интерес ?!

Боко е от малцината който умее да чува народа и да води диалог с него. Докато харвардските изфирясали тикви са най-близко до анархистите.

И бай Тошо се правеше че чува народа. Привидна селска активност. Тупат топката и се снишават. Резултат никакъв, но простия народ е доволен.

30 г. разни "евроатлантици" крадоха построеното от Т. Живков при соца. Когато нсе изтъпаниха ПП Пълни Продажници всичко беше окрадено и тия гьонсурати драпат да тоат хазната.

личи си, че си "умен". Кажи какъв резултат виждаш сега? Може да вземеш и лупата.

най му се отдава да води диалог с такива като тебе . с такива като мен не му се получава

Всеки народ си заслужава управниците.

Ех, щом се обичат младите, да се взимат! Въпросът е дали ще пием после блага ракия...

отдавна са раздадени...Сега ни разиграват театрото преди сватбата, на която никой от младоженците няма желание да отива, но явно такива са указанията. Да се вземат младите, па макар и да спят на отделни легла, щото не се понасят...

На 3 март сглобката разбра,че на избори поотделно ще са губещи, а заедно ще е катастрофа. Затова никога няма да отидат на избори, прикривайки се зад евроатлантическия смокинов лист.

Аз не съм против корупцията, против съм че не участвам в корупцията, мотото на всички тарикати опитващи се да се налапат

В предната сглобка ГЕРБ бяха булката, сега искат брак, ама вече ППДБ да са булката...Дали она ще кандиса обаче?

"Според бившия премиер на 3 март държавата е показала ново "чудовищно разделение", идващо от "Шипка"." Тоя у ред ли е??! Това беше най-голямото обединение, а не разделение! Хапчетата, Тиква! Хапчетата-а-а-а!!!

Въртят, сучат, хулят, но...пак ще се вземат. Като са сигурни, че ПП ще се сгромолясат на следващите избори, да отиваме на избори, така ще се отървем от тези т.нар. шарлатани. Да, ама не...Директивата е шарлатаните да са във властта, няма мърдане...

ПП "ПОДМЯНАТА" е проект на УСА. Мърдане, НЯМА!

Разбрахте ли се вече кой ще е булката? Само не разбирам как така, уж все се таковат кой да е булката, кой жениха, а накрая все народа оноден ходи?

Брак? Мухахахаиааа тия нацело обърнаа резбата

След толкова години бъзикане на дебилите в България, може да се повтори ДЕВЕТИ ЮНИ 1923 ГОДИНА, но наопаки на тазгодишните избори.

шарлатаните не трябвало да се критикуват ПП "Пълни Продажници" защото постигнали Колосални резултати: - КУРулация: проект на Киро Простия и начало на "промяната"; - РОТАЦИЯ: измислено от Асан Фасулев брокера от Чаталджа; - СГЛОПКА: измисли го Лена Парапетная; - МУНМУРАНДУМ: отново заслуга на Кирил параПетков През това време държавата си замина на 70% и още малко идват нежеланите гости мигранти от Юропата да населят територията..

Тулупа е доволен да души и памперса на байГън , само и само да не го запознават с бай-ставри .... Това не се нарича "Брак" , това е събиране на две курви в пребоядисан мизерен бардак :)

"Не ме гледай умно, българино" - Жордж Ганчев Гледай утре, как отново ще те прецакат!

Борисов пое с уморена брюкселска стъпка към залеза....Беше времето когато ЕС нямаше дори един лидер за цяр!

тая пепераска булка учи Бацето само на разврат