ГЕРБ: Няма да искаме импийчмънт на президента

Управляващите нямало как да не отговорят на предизвикателсвото на Румен Радев, но не желаели война между институциите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ген.Радев е ПИЧ за това не го лови импийчмънт.

Разликата между ГЕРБ и НДСВ е много малка : при царя се беше изсипал целия Юридически факултет на Софийския университет ,начело с Герджиков,Петканов и др., а в ГЕРБ има само Дани Кирилов и Цецка Цачева !! Малко, но съществена разлика иначе и едните и другите са негодници !!!

Защо няма да искате импийчмънт на президента ,бе ?? Я как хубаво започнахте с питане към Конституционния съд , ама нещо .... греда !!! Давайте да си преброим привържениците,че нещо се обърках в нашата социология : кой има 60% и кой 16 % ,че не е много ясно !!!

Кофти, навреме се усетиха от Геюве за Евтаназия и Разпад на Бг.

Не не, бъркате нещо.Вие желаете война между институциите,но не ви стиска.Защото помните ,че над 2 милиона гласуваха за него.И на половина да му падне рейтингът , пак ще ви отнесе на избори с 1 милион като стой та гледай.

прави партия и отива на избори. Ама да мрънкаш отстрани хем е по-лесно, хем заплатката от 11 бонки си върви

Властта на всяка цена. Рискът е голям, тъпанарите в ГЕРБ също големи. Менторите на Боко знаят какво правят.

ОПААА! НЕЩО ДАДОХМЕ ЗАДЕН, А?! ШУБЕТО Е ГОЛЯМ СТРАХ!

Генерал Радев направи герберастките луди!

Е,що,Зеления чорап си е за импийчмънт много отдавна.Той самия се натиска да го получи.И какво конфронтация,какво ще се промени,Радев ще си прави безплатна кампания като опозиция,докато е президент,ами като иска партия да подава оставка и да я сформира.На никой не е нужен един бездействащ т.н. президент.Сами глупак може да му се върже,че един злобар ,ако е той премиер ще напълни хладилниците.Играе си със народа,будалко го,а е пределно наясно какви са възможмостите в момента и по кое време фалира държавата да стигнем до валутен борд.

"Импийчмънтът няма да напълни язовирите, няма да напълни хладилниците на хората, няма да вдигне пенсиите, най-много да напълни площадите и да доведе до окончателен крах на управлението"." Докога с това болно-мозъчно комунистическо мислене? Кой на кого е длъжен да пълни хладилници и пенсии, бе? Кой колкото си е изработил ще получава! Ай сиктир, бе! Ходете си в Русия и си стройте петилетките, другари! Свърши вече краденето и живеенето на чужд гръб, селяни!

Ако гроб извади всички крадени пари и ги хвърли в язовир Студена то той ще се препълни с пачки и ще прелива

Откраднали са ти рубашката!!!

Откакто Еразъм Ротердамски написа "Възхвала на глупоста" та до днес остават неговите забележителни наблюдения за човешката природа. И първото от тях е, че глупостта е сила и тя си играе с хората, но прави живот им поносим. Тука много човешки същества, които са напълно лишени от способността да разсъждават заливат форума с небивалици, които не кореспондират с обективната реалност. Развявайки знамето на сегашния президент Радев, те не си дават сметка за какво всъщност иде реч. Именно глупостта им замъглява съзнанието да прозрат, че хора като Радев са всъщност остриета на хибридната война срещу между Русия и България, чрез влизането ни във валутния механизъм и приемане на еврото за национална валута. Тук препоръчвам на моите критици да прочетат статията на Светлана Алексиевич: "Безумието на Русия е тотално". Такива национа;ни предатели като Радев винаги е имало в нашата история и единствено родолюбеца Стамболов успява да се справи с тях като безжалостно ги разстрелва. В това число и герои от войната срещу Сърбия и негови лични приятели, които поради своята глупост не са осъзнали, че са само инструмент в ръцете на имперските амбиции на Русия. Да. Стамболов изпраща на смърт герои като Олимпий Панов, който е негов личен приятел, но интересите на държавата са му били по-мили. Днес положението е подобно. След като неуспяха с вот на недоверие сега апологетите на Русия използват единствения им останал коз Президента Радев, който няма какво друго да направи освен да разклати лодката, като се представи за жертва карупцията, беззаконието и кражбите. Но ако някой го попита конкретно какво точно има в предвид, то същият подозрително мълчи. Ни дума, ни вопъл, ни стон! Нито един факт, нито едно посочено от него лице, нито един случай с който той да е сезирал прокуратурата. Само общи приказки, като липса на вода, отровен въздух, корупция, кражби, но конкретно..НИЩО! Абсурд е да се сваля доверие на Правителство което е спечелило избори само въз основа на политическо говорене. Освен всичко друго това не е в неговите правомощия и затова Георги Марков го попита по кой член от Конституцията или по кой закон той го прави? Отговор няма и няма и да има. Защото такъв не съществува. Но глупостта на неговите апологети не може да включо подобно условие е те пеят в хор мантрата за моралната непогрешимост на "техния" човек, който всъщност е станал известен с това, че е назначил любовницата си на 2 /две/ заплати и е плащал наема и във ведомственото жилище, където я настанил с пари на армията. Но глупостта е сила- както казва Еразъм и колкото повече, толкова повече тя се мултиплицира. Тук няма място за разумни аргументи, а само гола емоция от типа само ЦСКА или само Левски. без никакво значение от качеството на играта. Но там в Москва генералите като Решетников и прочие не изтърват нито миг от сегашните събития водени от максимата- Колкото по-зле за България, толкова по-добре за нас. Това русофилистиците не можаха да го разберат. А иначе аз обичам Русия.

По накратко да го бешел казал бе човек - "Който не ни харесва няма вкус"

Копирал си и сборал натъкмизми, но вземи почети малко. Разбери какво е Охлокрация, поанализирай малко, и ако не си дебил... ще започнеш да мислиш в правилната посока.

А на мен ми се струва, че войната започна мноооого отдавна. И не, никак не говоря за идиотското питане на Боцковия прокурор - Гешев към Конституционния съд и оповестяването на секретни записи. Това са простотии. Войната започна още преди около 6 години, когато Българската армия беше оставена само с ЕДИН летящ изтребител, а Румен Радев беше Командващ на ВВС. Помните ли, как Бойко го излъга тогава ? Е след тази лъжа започна войната, и след подадента от Генерал Румен Радев оставка (дето Бойко не прие). После следваха още много лъжи .... все от същия Бай Хикс.

първо акат и после го ближат...

ГЕРБ са ЖАЛКИ ! Първо Няма Юридически поводи за импийчмънт на БГ Президента! Второ, Неговия Рейтинг е Твърде Висок и ЗАНАК че се Подкрепя от МНОЗИНСТВОТО Българи а Рейтинга на Гергбериите и Народото Събрание е твърде Нисък и Показваш че те вече Нямат Народна Подкрепа!

Мнозинството селски дебили, дето мечтаете за комунизма? Ще ни ядете винаги нашите фъшкии на герберите!!!!

Радев е кауза пердута кокво ме занимавате с него

Видя им се жълтото на гащите на безстрашните мутри. Той президента с наша помощ ще ви оправи като му дойде времето. Не мислете че мръсотийките които му спретнахте ще ви се разминат.

Нали не си мислиш, че мръсотийките са спретнати без благословията на "онова посолство"?! Това си е тяхно активно мероприятие!

Дончев, абе той Президентът май не се страхува от вашия импийчмънт, а ? но вие се страхувате от напълване на площадите, нали :)

Ти не говори за площадите, че да не се надигнем образованите хора и да ви изметем селските дебили! Прекалявате! Ще си стоите в гетата и ще ядете лайната!

Май сте малцинство, и какво като се надигнете?

Миличкият ми той , кой знае и ти на кое гробище за коли бачкаш - Ти АКО беше " образован" ( ако под образован разбираш НЕЗАВЪРШЕНА гимназия ) , нямаше да си тук да плещиш глупости ?!

Импичмънт е за президента а имкурланд е за Корнелия

Петър л Петър л++ното ще да е.

Имаше шанс Ал Бънди да остане в историята ако го бяха ИМПИЧНАЛИ но за негово съжаление го прецаха,но евала и аз бих уредил някоя мадама ако мога,ако беше уредил педал щеше да е позор

Аз, честно ви казвам, недоумявам тея хора дето ни управляват как така нямат страх. Аз ако съм на тяхно място, досега да съм избягал. Толкова нагли и така са хванали кокала, че не се усещат вече какво се случва. Нещата отиват към разпад на държавата до няколко години. Краят е близо. И тогава няма да има и бягане... Направо на площадите с камъни ще ги убият. Това е обезумяла, гладна, мръсна и проста тълпа... Това ще остане тук до няколко години.

Не се чуди а си пий лекарствата докато не е станало късно!

Каквото зависи от прецедента ,той го направи - насра се!

Не може да давате апартамент под наем без съгласието на 80 процента от етажната собственост.

За какво да искат импиичмант на тоя пичок той е толкова смешен и жалък,зорлем да го правят герой и да го замести мис Пиги.Трябва да си супер тъп за да си помислиш,че ги е страх и ще напълни площадите тях ги пълнеха Орешарски,Луканов и Серж ама много бързо забравяте.За радост Народът вече не е тъп и заблуден и последните избори ви каза къде да си сложите палчето на Дарко

Герберските плиткоумници се поусетиха, сега ще започнат да мажат и ближат....

Ниновия прецедент се е самосвалил сам Единственото нещо , което е свършил през живота си е да уреди Десито на службица с народни пари за заплата и жилище

Е, не е като да редуцираш населението на БЪлгария с около 700 000 хиляди души само за 10 години управление на Бай Хикс, нали ? В това отношение Баце е Гоуем Победител! Скоро съвсем ще занули страната ..........

Знаем! Не сте чак толкова полудели. Да искаш импийчмънт на политик с 64% подкрепа е все едно да си направиш харакири! Може да опитате обаче. Тъкмо по-бързо ще си отиде и този парламент и това правителство. Хората няма да ви изтраят. Така просто ще удължите агонията си.

Няма да искате? А има ли защо да искате? Хаиде поискаите да ви се смерт и жабите...

Смерт е Руска дума браво бе и езици знаем?

Вие ли бе, нещастници, не желаете война между институциите? Първо заливате някого с катран, а после се правите на ни лук яли-ни лук мирисали! Оставка! Долни, подкупни,продажни мекерета! Направихте ни на маймуни! Обърнахте държавата на бунище!

Ей, смешник, комунистите почнахте да редите пацул след пацул от компромати! То не бяха Апартаментгейт, Бановгейт, Напгейт и какво ли не! Кой ще плаща глобата на НАП, другари селски дебили?????? А??????

АЗ ОБАЧЕ ИСКАМ ИПИЧМАН НА ВСИЧКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ УПРАВЛЯВАЩИ БЪЛГАРИЯ БОКЛУЦИ, ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ И ПАРЛАМЕНТ!

ПОД ИПИЧМАН ДА СЕ РАЗБИРА ДА ВИ ГО НАЧУКАМ ....

и без импийчмънт Руци скача като ощипана мома."Гузен негонен бяга",както е казал народа.

Естествено. Война с президента значи да отклони гроб от кражбите. А кражбата като за последно не бива да секва, щото днес с усмихваш крадейки, утре се озъбваш зад решетките. Аз лично не знам за какво му беше на президента официално да обявява, че не стават гробарите ялови крадливи за нищо, но той е генерал, човек на честта и т.н. Всички знаем, че президента е твърдо срещу мафиотската политика на гроб. Ама сега като е почнал войната ще я водим. Де ще идем. Рано или късно трябваше да се изправим срещу гроб. Ето, изправихме се. Сега да видим. Ще паднат ли преди да катастрофират страната или ще си идат само след като катастрофата стане очевадна и бръкне дълбоко в джобовете ни. ИЗПРАВИ СЕ НАРОДЕ И ГРОБ ЩЕ ПАДНЕ.

къде повече искате да слезете. Направо сте се заклещили в кутийките и не можете да се повите на бял свят да се огледате. Последни по интелект в Европа. Последни по използване на уеб в Европа, първи по изчезване, смъртност, болести, тютюнопушене, алкохолизъм, корупция, бедност, социализъм...А малко напрегнете сивите клетки, спрете агресията и решете да вдигнете държавата...Направо човек да го хване срам докъде я докарахте. Импийчмънти и трябват само на бедната държавица да стане за посмешище. Не стига срамът, че е единствената с останал постсоциалистически режим в Европа...

искаме, импийчн…, импий…., абе какво беше това дето го искахме ?

някой е искал да се покаже пич, ама не се е получило.

иибойкмънт, имгробмънт, както и разпатриотване на Джанба Каракачанина и скатаджийския малоумник.

Естественоо е, че няма да искат свалянето на този президент, защото това означава само да му влизат в реториката. Досега той не е посочил нито един конкретен факт по всичките си обинения а само приказва алангро- общи приказки като някой духач, който не е наясно нито къде се намира, нито каква роля се очаква от него.Политиката винги е била колективно занимание. Дори и Сталин е говорил от името на Политбюро на Централния комитет. Друг е въпроса, че останалите членове са били само пионки, но все пак са колективен орган. Какъв е колективния орган на Радев. Онзи, който влиза индивидуално при Деси ли? Той за Господ ли се има? Сам човек ще сваля доверие на колективен орган? Пълен абсурд! Виж обратното е аксиома- колектиен орган да свали доверие от ЕДИН човек. Радев се е самовлюбил в себе си и е решил. че след като е станал президент е хванал Аллах за шлифера. Истината е, че всеки един зам.министър има повече оперативни възможности от него и разполага с много по-голяма истинска власт за да налага своите решения. Докато Президента в парламентарната ни република може да се усмихва, да награждава, да поздравява хората по празниците и общо взето да представлява властта. Но той не може да взема решения, нито да ги налага на обществото. Той е една кукла, една скъпа играчка на демокрацията. И той не е виновен за това. Такава е Конституцията, която сътвори Великото народно събрание, което беше доминирано от БСП. Това е положението! Той е една пешка, която иска да стане царица, но никой играч на полето няма да го допусне, дори с цената на цертва на фигура, защото в противен случай играта е тотало загубена. Всъщност по нахалство Радев ми прилича на Сидеров. И той беше един духач и обещаваше какво ли не. Сега и този ще пълни хладилниците, язовирите с празни обещания без да има даже и право да го направи. Друг е въпроса, че дори и да иска, той просто не може - както в буквален, таки в преносен смисъл. И си мисл, че много добре са се намерили в Нинова, която направо си лъже в очите, без свян и без да трепне. И няма никакво значение на кого ги пробутва, защото вече и тя самата почва да си вярва. Иначе казано е приела фантазията за обективна реалност. И резултатите и не закъсняват Изгуби всички избори. И да внимава да не загуби и този, с който иска да остане лидер на БСП. Защото си мисля, че вече са я сготвили и трябва много дързост и безочие за да изплува от комплота в собствените си редици, където също има хора, които я ненавиждат по същите причини- а именно свободната употреба на лъжата. Да лъжем другари!

пуйка или мисирка ? Ха сега де, как да те определи човек ?

Янко ,това което си изложил като коментар срещу Радев е толкова постно и манипулативно ,че даже бившият комунист Бойко Борисов с неговия език не си го позволи.Да пишеш глупости срещу президента е също е играчка в главите на определени среди ,част от дебилщината на материала.Янко,явно си от потеклото на АБПФК по инизбранито от теб име ти личи.Крайното политизиране Янко и политическата ти злоба води до психиатричната клиника при мен ,чичо Доктор.

Орлин_Данев

до Г.Гюров (нерегистриран) Д-р Гюров...Янко че е клиничен случай за лечение в психиатрия то е ясно,спор няма. Но в тази връзка искам само да Ви попитам нещо друго: Вие наистина ли си мислите, че Еднокнижният би могъл да изговори толкова много думи (макар и налудничави като Янковите)и да успее да ги върже в отделни изречения.... А пък да напише всичко това...абсурд!...:)

Чичо Доктор, Ти помниш ли лозунга БСП- сполука за България? Помниш ли или не? След тази сполука дойде Жан Виденов и неговия икономически екип, който и сега е в БСП. Гурута като Румен Гечев, Ангелов и тути-кванти. Резултат- небивала икономическа катастрофа, липса на основни продукти в магазините като хляб, мляко, месо и прочие. Ограбени банки, фалирали предприятия, масова безработица, а онези, които бяха на работа им плащаха заплати от по няколко долара на месец. Практически спряха да се раждат бебета. Младите хора масово емигрираха навън, за да се спасят от "сполуката" на БСП. Майките се зареждаха сред нощ за да чакат за мляко за децата си. Ти ли ще ми кажеш, че аз съм бил активен борец?! Тогава просто трябваше да ви поставят в затворите за икономически престъпления. Но добрия Иван Костов се направи на улав и почна да краде, както и преди. И сега отново сте надигнали глави за крадене. Ама няма да стане.

Гроб сте ялови крадливи псета долни продажни. От моите състуденти от родния ми град след като завършихме и всеки си хвана пътя, един стана тикварин на Бою. Тоя образ беше най-посредствения в курса от моя град. Кво да кажа. Най-простоия стана гробар исдигна се и го.... осъдиха. Представете си. Колко тъп и колко крадлив излезе. Да го осъдят докато неговите са на власт. Ум да ти зайде.

Ей Янко - много пишеш като за прост гробарин бе брат. Кажи си направо - крадем добре и няма да се сдадем без бой. Ето - просто и ясно. Кокал без бой не даваме. Анатема гробари.

До Янко (нерегистриран) Янко, ти няма как да си герберски трол. Герберските тролове,както и членовете на ГЕРБ са кратки и лаконични...Провикват се гръмогласно с пълна с храна уста от която хвърчат трохи. Изразяват се с половин, или най-много едно изречение, съдържащо най-често клиширан лозунг...След което следва псувня,или ругатня придружена с уригване,а често и пърдеж (зависи какво са яли,те са по яденето, вечно ненаяли се...) Докато ти май си баш соросоид-от "умните и красивите"...Те така се изразяват .усукано ,витиевато,потъват в многословие,използвайки сложни купешки думи и изрази, чиито значения не знаят. Такъв начин на многословно изразяване без да се казва нищо съществено се нарича "гаргара от думи"...но допринася да изглеждаш "умен и красив" в очите на по-простите от теб,или поне в собствените ти очи... В случай, че си от "умните и красивите" от Кръга Капитал, държа да ти кажа, че Боце в момента удря по вашите баровци, по спонсорите на Кръга Капитал, а не по "червените баровци"...Така, че ако имате някакъв инстинкт за самосъхранение , в този случай мястото ви е до нас -путинистите, въпреки, че вие сте "соросоиди"...Не знам защо Христо Иванов, Радан Кънев, или Иво Прокопиев не са ви обяснили тези неща...или може би ти и други като теб не сте присъствали на вашите "кръжоци по интереси"....:)

Не "Янко" бъркаш. Това означава, че ще трябва да си събират куфарите и да си ходят. По ускорената процедура. Не Президента Радев, а те!

така е много сте прав но българина не иска да мисли само плюе и мърмори

Виж сега Томи, май че „гроздето е кисело“. Точно е ако кажеш, ЧЕ НЯМА КАК да искате импийчмънт (отстраняване) на Президента, а не че не искате, понеже цял народ вижда, че няма никакви основания за подобна процедура. Ама дори и да искате, най-накрая ще се произнесе Конституционния съд, където слава Богу съдиите все още не са корумпирани като управлението на държавата. Ама най-важно е какво ще каже „матриалът“, който вас отдавна вие импийчтмъл, но вие се правите на „умрели лисици“. К`во чакате бе, да ви каже и наказателния съд ли?

- пунта мара! Мижи да те лажем!

Поне импичнете нея като не може него.

до Ашколсун (нерегистриран) ...и Нея няма как да я "импийчнат", защото повечето от тях са носители на " нетрадиционни" сексуални "ценности"...:)

Нов ден, нов гаф, Оставка на министър Банов, заради изложбата в Лувара, няма ден без гаф на някой, от министрите на ГЕРБ и сие.

Абе те пак другите виновни се оказаха! да,би тия комунисти - на наште управници все те са им виновни. Сега министъра от 2012 бил виноват!

Е, и за какво да му искат оставката на Червен Радев? Той така се осра, че вече никой не гледа на него сериозно!

Много смърдиш с простотиите ,които ръсиш и колко ти плащт за дебилството . Явно за теб 65% доверие в Радев са по-малко от 27% доверие във Борисов и ГЕРБ.Много си прост Саше! Многооооо.....

до uinls (нерегистриран) Ами, като не му искат оставката, защо първи те се заядоха с тия СРС-та? От там започна всичко.Герберастите започнаха първи.

Няма да искаме ( ГЕРБ) защото НЯМА КАК ? А сте се опитали , а са ви хванали за та шаците !

Лувъра в Париж искат да представят изложба на България като'Европейска Турция'. Тотам я докара ГЕРБ,лижейки задниците на рептили и илюминати.НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ОТ ДЕДИТЕ НИ,БЕЗРОДНИЦИ! Сега оправете тази каша ,защото на БЪЛГАРИТЕ им дойде много от Вашата фалшива анти-българска 'дипломация'!!!ТАЗИ ИЗЛОЖБА ДА БЪДЕ ОТКАЗАНА НЕЗАБАВНО!!!!

Европейска Турция няма тя е в Азия. Има Одринска Тракия, а там е Одриското царство това е Първото не знам, но най-старото Българско царство. Защото всички хронисти, когато пишат (слагат знак за равенство), Тракия преди сега България. Всъщност Одрисите, мизите, трибалите, гетите, мирмидонците, пеоните, медите и т. н. никога не са се наричали траки защото това е бил обиден гръцки термин. Когато са се обединили са се нарекли всички заедно Българи. Да си припомним, че още Омир нарича Мирмидонците на Ахил българи.

По повод тролската атака, на тема " Президентската институция, колко струва". Чеда на школата в Симеоново, не са ви проблема парите, за вас е опасно, ако станем Президентска Република, защото може да се окаже, че Президента ни е читав и не е зависим, от вас по-някакъв повод. Станем ли Президентска Република край на кражбите и безотговорността ви. Това ви е проблема. Обичате си Бойко, защото е ваше момче и умее да се обгражда с зависими, от вас хора. Както се казва имате СРС за всеки, нали така, но с Президента Р. Радев не се получи, станахте смешни.

иначе за друго не става. Да живей. диспозитива

грабарите пуснафа близачите и лайнометити!

Жалки комплексари! дончев, човече, говори по-бавно! Нищо не се разбира!

какъв е тоя и какво работи

40 000 000 лева за 1 мандат на президент и неговата администрация . Не е ли много , без значение дали е Радев, Плевнялиев , Първанов,Стоянов или бай Хасан ? А иначе събираме дарения за Българската Коледа и капачки за кувьози ? Алоо, президента и премиера , намалете си администрацията . Намалете и тея 240 говеда горе.

САЩ имат 345 депутати в горната камера и 100 сенатори или общо 445 човека,при около 300 милиона население без нелегалната емиграция.Ние в бедна България храним на яслата на бюджета 240 депутати тунеядци при я има я няма 6 милиона население,като те си повишават заплатите на всеки три месеца при приета формула от самите депутати.Това не прави впечатление на управляващи и политици от всички цветове на политическата дъга. Срам е заради България от тези хранитутняци.

Как го беше формулирал онзи "ромски" меринджей;) Много искАх, обаче нЕмах желание!

Плювналиев е по- голям мъжкар от президента Радев . Да върнем Плевнялиев за президент .

до да върнем президента Плювналиев (нерегистриран) Аз повече публично мнение за Росица от Планината на розовите гащи няма да изказвам...Предпоследният път във Фейса получих "бан" от 30 дни заради нея. Бях постнал една нейна снимка на която тя е по жартиери и сутиен и устата и е обърната отвесно...:) Толкова за Роси...Нещо гледам, че в последно време започна и тя да се вади от нафталина. Доколкото разбрах от нейни комшии в Гърция,готовите парички взели да свършват, а данъците,които византийците облагат палати и имения са огромни...а за българи-двойно...:)

Ех, а как ми се искаше гербавите да обявят импийчмънт на президента. И да видим генералската битка, за която плямпа дежурният Роско Пл. :)

до инфо (нерегистриран) и на мен ми се искаше, ама...няма -Атака , Воля, НФСБ и ВМРО в никакъв случай няма да се съгласят....Те нали си знаят,че са "последен сезон" и с всички сили ще бранят кокала докрая...Всеки час вътре в парламента е безценен за техните портфейли...Щото после кофти...Знаят, че отиват при Яне Янев да пасат телета...:) Иначе герберастите биха поискали импийчмънт...те са лесни...е, след една-две седмици Боце като се наложи да хвърли оставка...на следващите избори пак ще имат доста депутати...те "калинките" на държавна хранилка са много. На ДуПеСе също им е все тая...техният електорат е твърд ...ама тия четири партийки завалийките...треска ги тресе...всяка минутка използват в парламента да трупат "бели пари за черни дни"...:)

Мне, един импийчмънт щеше да помогне на ГЕРБ да се оттече по-бързо в канала. ОКОНЧАТЕЛНО! Държавните калинки ще се преориентират бързо. В природата им е :) Но с цялата си душа исках/искам К. Костадинов / "Възраждане" / да оглави протест срещу ген. Бойко :)))

Орлин_Данев

до инфо (нерегистриран) Колежке ,нали ти казвам и аз исках,...ама не стана...Хубаво щеше да стане,защото моят приятел Коцето има сметки за уреждане с Магарешкия, а аз -с Белия бродник...ама...стискат кокала за сега двамата плъшоци...:)