Коментари - Първанов се сети за българските отношения с Турция | Днес.dir.bg

Първанов се сети за българските отношения с Турция

Иска ми се на срещата ЕС-Турция да се поставят и българските въпроси. Пред нас не съществува дилема „Европа или Русия”, заяви президентът /2002-2012/ Първанов.

Обратно в новината

Коментари - Първанов се сети за българските отношения с Турция | Днес.dir.bg

Коментари

Тоя нещастник като какъв се вживява сега?И тоя ли ще се прави на патриот,остава и оня малоумник пастирката,джедърка да вземе отношение по въпроса и всичко ще си доде на мястото!Боклуци!

Вижте го него и не се чудете защо страната ви е такава. Лицемерие, олигарщина, комбини, гимнастики, далавери.

Трипер-агента Гоце едно си знае, едно си бае, за големия си член, който той нарича "шлем", щото е получил милиони комисионни, вложил ги е в хотели и ще трябва да ги връща ако не рови за Белене, Южен поток и Бургас-Александрополус.

Cрещата не е България - Tурция, а е Eвропа - Tурция. Hие сме посредници, домакини на събитието. Hай-важното условие за нас е да не се допуснат 3-те (май са повече от 5) милиона живи бомби на наши територия. Tова, ако успее Боката да извоюва, паметник трябва да му издигнем. Bсичко друго на този етап е второстепенно.

кръговете на Първанов са много силни и до днес. Ссигурно боравят с голямо богатство, протекционирано от неговите политически чадъри и протекции. Щом като основният му говорител е в ежедневен ефир от 20 години, та до днес...Слави Трифонов...явно тези кръгове са фактор в бг-живота и са неразбиваеми. с много пари.Въпреки че,дето викаш червените бабички вече го мразят и БСП го игнорира, има си човека основи , че и яки кинти навън.

за страшни криминални престъпления на Румен Петков - така се говори из софия. не знам дали е истина

чуваш ли се кви ги пускаш, а: "Пред бъдещите абитуриенти Първанов изтъкна, че България е била най-силна, когато е разполагала с държавници, които са разчитали на развиването на образованието и духовността." Ами ти като държавник що не подготви бъдещето на днешните 30-35-годишни, бе? Какво образование имаше по твое време? Яки дискотеки с дрога във вяка тоалетна и насилен секс, яки кинти от корупция за платени ку-ви, яки разстрели по шосетата и мутри в баровете с играещи девойки по масите им, но..... ЧАЛГА! ЯКА ЧАЛГА! НЕСПИРНА! НЕ ЗАБРАНЕНА НИТО ОТ ТЕБ, НИТО ОТ ПОЛИТИЦИ! ЧАЛГА, ПЛАТЕНА И СЪЗДАДЕНА С МРЪСНИ ПАРИ И С МРЪСНИ ЦЕЛИ, ОПОРОЧИЛИ БЪЛГАРСКАТА МЛАДЕЖ, ДЕВОЙКА, БЪДЕЩА МАЙКА, БЪДЕЩ БАЩА, СМАЧКАН ОТ БЕЗПАРИЧИЕ, ВЪПРЕКИ ОБРАЗОВАНИЕТО СИ! ТОВА СИ ТИ ПЪРВАНОВ! ТОВА СИ ДАЛ НА БЪЛГАРИЯ! Яки кинти на корумпираните, нова корумпирана класа в Драгалевци и много, много, много бедни, опорочени, обидени хора, които днес са отново унижавани като миячи в Европа- Те са поне 3 милиона. Това си ти ПЪРВАНОВ. ПОНЕ ЗАМЪЛЧИ. СКРИЙ СЕ НЯКЪДЕ И ЗАМЪЛЧИ! ДОРИ бабичките, дето ги ограби и остави като животни да оцеляват, а бяха интелигенцията на българия, дори те, които вече днес са изкукали прозряха истината!СКРИЙ СЕ! И НЕ СЕ ОБАЖДАЙ! НИТО БЕЛЕНЕ РЕАЛИЗИРА, НИТО БЪЛГАРИТЕ ПРЕДПЕЗИ ОТ СЛУГИНАЖ В ЗАПАДА!

останаха кръговете, които създаде. И още кръжат над народа и икономиката ни безплодна. И по негово наследство не спираме да се въртим в един и същи кръг. на безпаричие и безнадеждност.

Едно от лицата на крадливия преход.

Ловджията и женкарът Първанов сега се сетил за въпросите към Турция и за националната ни сигурност, след като упрвлявал Президентството цели 12 години, стъпил в периода преди влизането ни в ЕС и участвал във влизането ни, ноооо.....тогава е бил много зает, или доволно скрит, уреждайки офшорните си сметки и закрилата на сивите кръгове тук...ХА-ХА- Х...А АА..те вече и червените бабички не разбират за какво говори в момента. А за тях даже не разбра за 12 години по каква измамна точкова система ги пенсионира Костов и обрече на гибел. Не му стигнаха съветниците в президентството да му го обяснят, нито пък ги попита от какво е недоволен електората му. Много зает беше ., но със себе си, когато нямаше никакви визити и покани международни. Само кеф, лов, икономически кръгове и интереси...Сетил се сега...СМЕХХХХ!!!

от народната подкрепа от под 2%! наглост!!! безсрамие, безпардонност... жестокост към старите бабички-избирателките му, но и към народа.Защо не се погледне в огледалото и да сравни изпъкналите си алчни очи с тези на родолюбците български от вековете - Ботев, Левски, Раковски, Бенковски...., които предаде, водейки народа ни към гибел?Гнусен човек!Че и безсрамен, защото ни има за много прости! Даже не се сеща колко е прозрачен в низостите си пред народа!

И СРАМ!

Като те вържат между два огъня, няма оцеляване. Все ще си опечена пуйка - за който те е поръчал от менюто. (Пуешка пословица, без голям шлем)

Вие управлявахте над десетилетие, с което изхарчихте най-силните години на връстниците ми и определихте бъдещето на порасналите ни деца. Но като емигранти в Европа, цанещи се за чистачи, миячи.... с висше образование, което платихме. Не спряхте, не върнахте, не инициирахтенито един закон и промяна на МО В ИМЕТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И КВАЛИФИКАЦИЯТА НА УЧЕНИЦИТЕ, които трябваше да се влеят в икономиката и да подобрят резултатите ѝ. Не инициирахте нито един разговор с банките, които съсипаха бизнеса и фалираха България с ежемесечно нарастващите лихви. Нито "вето", нито "инициатива" от Ваша страна. Не Ви ли е срам да се появявате отново, след като сте съавторът на емигрантството на 3 милиона българи, което прави поне 70% от работещите българи? Съавторът на разрухата на българския град и село, и деца, училища...??? Никакво вето не наложихте на закон или не поставихте радикални изисквания към НС за закони в такъв критичен период. Вие сте президентът на публичните разстрели в 21 -ви век! На най-резултатната корупция за корумпираните. НО.....Вашият певец и рекламен агент Слави Трифонов ни запознаваше с греховете на политиците, като Вашият грях беше ...просто.... разстрела на козела Аркан, жертва на ловджийските Ви мераци. СРАММММ! Боравите с миналото и идеалите на една идея, за която са умирали български младежи във фашистските затвори със зловещи изтезания. НЕ СИ НАВЛИЧАЙТЕ ТЯХНАТА КАРМА ВЪРХУ НАСЛЕДНИЦИТЕ СИ! Все пак ...ИМА БОГ! Макар и да не вярвате в него. Поне вярвайте в Природния баланс или в Космическия разум! Похабихте живота на две поколения българи със самодоволното си бездействие.... нямам думи за разочарованието ни от Вас... а пък за тотално компрометирания Румен Петков.....нямам думи...освен, че се знаят на доста места и неговите крими-издънки ...срамммм, сраммм

Я глей ти Румен Петков бил титан!? Титан на какво - на безмисленото говорене най-вече?

титан на манипулативното говорене, заради авантата, ама яка, яка аванта. Даваща им още десетилетия влияние! Титан на престъпността, корупцията, кражбите! И благите приказки за простолюдието. Най-гротесното е, че всичката политическа класа си мисли, че целият народ им се връзва на приказките и ни имат за прости. А пък за интелигенция, даже не подозират.

...не отговаря на съдържанието,Калинке!Всичките цитати от Първанов са за отношенията ни с Русия,а не с Турция!И много от българите ги споделят.А това че Първанов предаде любимата ни с теб партия си е наш с теб проблем,нали?

Не е уместно бивш президент да прави изявления по настоящата политика, защото вече се е оттеглил. Това е скандално изявление, защото включва неподходяща тема с Русия по разговор ЕС- Турция- чист офтопик! Баси! Що спами тоя, дето се вика? Мистър спамър.

ЗАРЕСАЛ ПАК ПЕРЧЕМА,БАБИТЕ ЦОЦИАЛИСТКИ/ОЦЕЛЕЛИТЕ ДЕ/ПАК ПРИПАДАТ ПО НЕГО,А ТОЙ СИ ИГРАЕ ИГРАТА И СИ ТОПКА ТОПКАТА И ЗАЩО НЕ,ЩОМ ИМА ОЩЕ ЖИВИ БАЛАМУРНИЦИ!!! АБЕ,СМЕЛЧАГАТА,ТИ НЕ БЕШЕ ЛИ НЯКОГА ПРЕЦЕДЕНТ,БЕ?!ЩО НЕ ПОСТАВИ ВЪПРОСИТЕ,ДЕТО ТОЛКОЗ ТЕ ВЪЛНУВАТ?!

Този с желанията му, сега ли му дойдоха "с више", когато беше някакъв зашо не организира "един голям форум" за да постави "нашите-българските " въпроси? Поредния спекулант, вероятно един от учителите на Корнелия Нинова.

Този е асбсолютен и завършен лъжец. Първо излъга своята партия после и народа

да се отречете от Русия и надупите към турция и запада

Долен капут!!!!

за нещо си за което е трябвало да се сети преди време...ама в акъла му тогава са били др.работи-певици,парясници и т.н.

активистите на герб редовно си правят сбирките в твоите хотелчета, синджир марка сте,/ затова е и ухилен/, ми ко стана с фирмите на зорка за гръцките мини, ахтарчо неден?

Предателят е предател дори и като политик с позиция, и въпреки това си е пак предател!

Алчното, червено глистче гоце и той изпълзял на политически припек и изръсил поредната си безсмислица. То никой го нямаше за нищо два мандата, та сега ли ще му обърне внимание. Ама той да подложи задник. Току виж в суматохата и него го цепне някой.

Предателя гошо---е по-гаден от пешо коня и плювналиев заедно! ...много трябва да е дебелооко това човекоподобно, брей! ... Добрата новина е , че трипера не прощава!:)))))))

Махайте го тоя. Да не мърси ДИРа, и без това не е достатъчно чист

Цоциалният президент оправил олигархията и себе си.

За теб дилемата е само: Дали голям шлем и милиарди в джоба или потоп!

Интересно как сме имали най-добри отношения с Русия по време на влизането ни в ЕС, след като точно през юни 2007г. Гоце поиска от САЩ ракетен щит над България заради "заплахите на руския президент", което може да намери лесно като се напише в гугл: София поиска US щит заради Путин

Народа е най доволен от президента Първанов който подписа за членството ни в НАТО и благодарение на това държавническо решение Русия не може да на нападне както нападна Украйна

МНОГО МИ Е НЕПРИЯТНО, КОГАТО ЕДИН ПРОДАЖНИК ПОУЧАВА. ЕДИН, КОЙТО ПОДАРИ СВЕЩЕННА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ ЗА АМЕРИКАНСКИ БАЗИ. ИСКАМ ДА ПОПИТАМ, АКО ЗАПОЧНЕ ЕДНА ВОЙНА МЕЖДУ САЩ И РУСИЯ И РУСИЯ БОМБАРДИРА АМЕРИКАНСКИ БАЗИ - ЩЕ ОЦЕЛЕЕ ЛИ БЪЛГАРИЯ, ЩЕ ОЦЕЛЕЕ ЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД?!?!?! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ "ДЕМОКРАЦИЯТА" ОТВОРИ ВРАТИ НА ПРОДАЖНИЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ ДА ВЛЯЗАТ В УПРАВЛЕНИЕТО.

Глупаците се издават по въпросите.

Е, ясно е, че не може да оцелее, ама на тоя не му пука, пък и нали точно затова другарите-продажници и основатели на БСП извършиха престъпния антинароден проамерикански преврат на 10.11.1989г., с подкрепата на американския шпионин Горби, и след това ведно с креатурите си СДС, ДПС, цар и пр. унищожиха и армия, и икономика, и всичко и ни ликвидираха наполовина!

гоце, гоце гоце гоце ... Иска ми се на срещата ЕС-Турция да се поставят и българските въпроси. Пред нас не съществува дилема Европа или Русия, заяви президентът /2002-2012/ Първанов. Понякога да си безочлив явно е хубаво, не ти дреме .... Точно тоя псевдо "историк" да ми обяснява русия или турция или америка като на практика те в са едно и също - робството си е робство. Прав е бил П.Славейков - "Не сме народ, а мърша"

"... Първанов изтъкна, че България е била най-силна, когато е разполагала с държавници, които са разчитали на развиването на образованието и духовността." Споко, Докторът на педагогическите науки разчита на образованието преди вас: "От ГЕРБ сме били отдавна в "АБВ", вече пишеме, четеме и преразказваме", заяви премиерът Бойко Борисов по повод новия проект на президента Георги Първанов"

какво направи ти бе,едно петно,а а и стана милионер,хотелджия,имотен,от бедно селско семейство,живеещо в плевня,ехей-милионер.Ти работи за личния си интрес,за ловче-всякакво,женички,архарчета.Пей сърце,сега акъл ще ми раздаваш.Я се скрий.

БСП-то пусна някаква тъпа декларация за Кърджали и тракийските имоти и всичко червено се активира.То президент сегашен,президент предишен,Курни - всекидневната лайкучка,Кутевчета,чакаме и още "изявени"червени плювачи.Кампанията е в разгара си,политическия оргазъм е на връхната си точка.

Ренегатът милионер.

Гоце е комунист, артист и политически халяба . Сега к'во бил казал, ами има ли значение?

Първанов имаше два мандата на разположение. Защо не уреди среща с Ердоган и да поставиштези въпроси. А сега се сети. Смешник.

Е, това значи ли, че сега когато срещата е уредена от Борисов?, няма да поставя въпроси пред Падишаха! Само Ердоганя има право да поставя въпроси, така ли? Ех гиди, герберски маймуняци страхливи, все гледате да се скриете зад нечий гръб и да обвините другите, а Тиквоча да се бие в гърдите като някоя дива горила! Сега Гоце ви е виновен, че не бил той "направил" срещата! Не ви ли е достатъчно, че ви вкара в ОТАН и в ЕС? А какво направи Горилата досега - нищо?! Прати братоците Галеви да му пазят "спестяванията" в Катар!

това червено влечуго откъде изпълзя

Гоце се събуди, готов да се труди;) И що бе, Гоцко, се не труди 10 години - по този въпрос ни вест, ни кост! А от шлема за данъкоплатците остана члена! Аре у лево, че ми образуваш нерви!

Националната ни трагедия се състои в това, че никой нищо не прави, но когато някой друг направи нещо, всички вкупом му търсят кусура. Гоце 10 години беше Президент. Ни договор с Македония, ни тракийски имоти, ни дявол. ..ама два Големи шлема записа.. в банковата си сметка.

ни занимавате с дс педераси

Всички руски агенти и национални предатели изпълзяха и започнаха да дават акъл какво искат от тази среща.

А ти какво друго очакваш. Инструктажът е от едно място. Най ме е яд че простите хора ще се хванат на въдицата а те не са никак малко. Умните хора виждат как комунягите баламосват безмозъчните и ги манипулират.

Не така ;) Първанов е бъдещето на Радев. И той започна с "нашата надежда", мина през "най-достойният Президент", а като се обърна срещу БСП стигна до "ренегат!".

Коментари - Първанов се сети за българските отношения с Турция | Днес.dir.bg

Първанов се сети за българските отношения с Турция

Иска ми се на срещата ЕС-Турция да се поставят и българските въпроси. Пред нас не съществува дилема „Европа или Русия”, заяви президентът /2002-2012/ Първанов.

Обратно в новината

Коментари - Първанов се сети за българските отношения с Турция | Днес.dir.bg

Коментари

Тоя нещастник като какъв се вживява сега?И тоя ли ще се прави на патриот,остава и оня малоумник пастирката,джедърка да вземе отношение по въпроса и всичко ще си доде на мястото!Боклуци!

Вижте го него и не се чудете защо страната ви е такава. Лицемерие, олигарщина, комбини, гимнастики, далавери.

Трипер-агента Гоце едно си знае, едно си бае, за големия си член, който той нарича "шлем", щото е получил милиони комисионни, вложил ги е в хотели и ще трябва да ги връща ако не рови за Белене, Южен поток и Бургас-Александрополус.

Cрещата не е България - Tурция, а е Eвропа - Tурция. Hие сме посредници, домакини на събитието. Hай-важното условие за нас е да не се допуснат 3-те (май са повече от 5) милиона живи бомби на наши територия. Tова, ако успее Боката да извоюва, паметник трябва да му издигнем. Bсичко друго на този етап е второстепенно.

кръговете на Първанов са много силни и до днес. Ссигурно боравят с голямо богатство, протекционирано от неговите политически чадъри и протекции. Щом като основният му говорител е в ежедневен ефир от 20 години, та до днес...Слави Трифонов...явно тези кръгове са фактор в бг-живота и са неразбиваеми. с много пари.Въпреки че,дето викаш червените бабички вече го мразят и БСП го игнорира, има си човека основи , че и яки кинти навън.

за страшни криминални престъпления на Румен Петков - така се говори из софия. не знам дали е истина

чуваш ли се кви ги пускаш, а: "Пред бъдещите абитуриенти Първанов изтъкна, че България е била най-силна, когато е разполагала с държавници, които са разчитали на развиването на образованието и духовността." Ами ти като държавник що не подготви бъдещето на днешните 30-35-годишни, бе? Какво образование имаше по твое време? Яки дискотеки с дрога във вяка тоалетна и насилен секс, яки кинти от корупция за платени ку-ви, яки разстрели по шосетата и мутри в баровете с играещи девойки по масите им, но..... ЧАЛГА! ЯКА ЧАЛГА! НЕСПИРНА! НЕ ЗАБРАНЕНА НИТО ОТ ТЕБ, НИТО ОТ ПОЛИТИЦИ! ЧАЛГА, ПЛАТЕНА И СЪЗДАДЕНА С МРЪСНИ ПАРИ И С МРЪСНИ ЦЕЛИ, ОПОРОЧИЛИ БЪЛГАРСКАТА МЛАДЕЖ, ДЕВОЙКА, БЪДЕЩА МАЙКА, БЪДЕЩ БАЩА, СМАЧКАН ОТ БЕЗПАРИЧИЕ, ВЪПРЕКИ ОБРАЗОВАНИЕТО СИ! ТОВА СИ ТИ ПЪРВАНОВ! ТОВА СИ ДАЛ НА БЪЛГАРИЯ! Яки кинти на корумпираните, нова корумпирана класа в Драгалевци и много, много, много бедни, опорочени, обидени хора, които днес са отново унижавани като миячи в Европа- Те са поне 3 милиона. Това си ти ПЪРВАНОВ. ПОНЕ ЗАМЪЛЧИ. СКРИЙ СЕ НЯКЪДЕ И ЗАМЪЛЧИ! ДОРИ бабичките, дето ги ограби и остави като животни да оцеляват, а бяха интелигенцията на българия, дори те, които вече днес са изкукали прозряха истината!СКРИЙ СЕ! И НЕ СЕ ОБАЖДАЙ! НИТО БЕЛЕНЕ РЕАЛИЗИРА, НИТО БЪЛГАРИТЕ ПРЕДПЕЗИ ОТ СЛУГИНАЖ В ЗАПАДА!

останаха кръговете, които създаде. И още кръжат над народа и икономиката ни безплодна. И по негово наследство не спираме да се въртим в един и същи кръг. на безпаричие и безнадеждност.

Едно от лицата на крадливия преход.

Ловджията и женкарът Първанов сега се сетил за въпросите към Турция и за националната ни сигурност, след като упрвлявал Президентството цели 12 години, стъпил в периода преди влизането ни в ЕС и участвал във влизането ни, ноооо.....тогава е бил много зает, или доволно скрит, уреждайки офшорните си сметки и закрилата на сивите кръгове тук...ХА-ХА- Х...А АА..те вече и червените бабички не разбират за какво говори в момента. А за тях даже не разбра за 12 години по каква измамна точкова система ги пенсионира Костов и обрече на гибел. Не му стигнаха съветниците в президентството да му го обяснят, нито пък ги попита от какво е недоволен електората му. Много зает беше ., но със себе си, когато нямаше никакви визити и покани международни. Само кеф, лов, икономически кръгове и интереси...Сетил се сега...СМЕХХХХ!!!

от народната подкрепа от под 2%! наглост!!! безсрамие, безпардонност... жестокост към старите бабички-избирателките му, но и към народа.Защо не се погледне в огледалото и да сравни изпъкналите си алчни очи с тези на родолюбците български от вековете - Ботев, Левски, Раковски, Бенковски...., които предаде, водейки народа ни към гибел?Гнусен човек!Че и безсрамен, защото ни има за много прости! Даже не се сеща колко е прозрачен в низостите си пред народа!

И СРАМ!

Като те вържат между два огъня, няма оцеляване. Все ще си опечена пуйка - за който те е поръчал от менюто. (Пуешка пословица, без голям шлем)

Вие управлявахте над десетилетие, с което изхарчихте най-силните години на връстниците ми и определихте бъдещето на порасналите ни деца. Но като емигранти в Европа, цанещи се за чистачи, миячи.... с висше образование, което платихме. Не спряхте, не върнахте, не инициирахтенито един закон и промяна на МО В ИМЕТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И КВАЛИФИКАЦИЯТА НА УЧЕНИЦИТЕ, които трябваше да се влеят в икономиката и да подобрят резултатите ѝ. Не инициирахте нито един разговор с банките, които съсипаха бизнеса и фалираха България с ежемесечно нарастващите лихви. Нито "вето", нито "инициатива" от Ваша страна. Не Ви ли е срам да се появявате отново, след като сте съавторът на емигрантството на 3 милиона българи, което прави поне 70% от работещите българи? Съавторът на разрухата на българския град и село, и деца, училища...??? Никакво вето не наложихте на закон или не поставихте радикални изисквания към НС за закони в такъв критичен период. Вие сте президентът на публичните разстрели в 21 -ви век! На най-резултатната корупция за корумпираните. НО.....Вашият певец и рекламен агент Слави Трифонов ни запознаваше с греховете на политиците, като Вашият грях беше ...просто.... разстрела на козела Аркан, жертва на ловджийските Ви мераци. СРАММММ! Боравите с миналото и идеалите на една идея, за която са умирали български младежи във фашистските затвори със зловещи изтезания. НЕ СИ НАВЛИЧАЙТЕ ТЯХНАТА КАРМА ВЪРХУ НАСЛЕДНИЦИТЕ СИ! Все пак ...ИМА БОГ! Макар и да не вярвате в него. Поне вярвайте в Природния баланс или в Космическия разум! Похабихте живота на две поколения българи със самодоволното си бездействие.... нямам думи за разочарованието ни от Вас... а пък за тотално компрометирания Румен Петков.....нямам думи...освен, че се знаят на доста места и неговите крими-издънки ...срамммм, сраммм

Я глей ти Румен Петков бил титан!? Титан на какво - на безмисленото говорене най-вече?

титан на манипулативното говорене, заради авантата, ама яка, яка аванта. Даваща им още десетилетия влияние! Титан на престъпността, корупцията, кражбите! И благите приказки за простолюдието. Най-гротесното е, че всичката политическа класа си мисли, че целият народ им се връзва на приказките и ни имат за прости. А пък за интелигенция, даже не подозират.

...не отговаря на съдържанието,Калинке!Всичките цитати от Първанов са за отношенията ни с Русия,а не с Турция!И много от българите ги споделят.А това че Първанов предаде любимата ни с теб партия си е наш с теб проблем,нали?

Не е уместно бивш президент да прави изявления по настоящата политика, защото вече се е оттеглил. Това е скандално изявление, защото включва неподходяща тема с Русия по разговор ЕС- Турция- чист офтопик! Баси! Що спами тоя, дето се вика? Мистър спамър.

ЗАРЕСАЛ ПАК ПЕРЧЕМА,БАБИТЕ ЦОЦИАЛИСТКИ/ОЦЕЛЕЛИТЕ ДЕ/ПАК ПРИПАДАТ ПО НЕГО,А ТОЙ СИ ИГРАЕ ИГРАТА И СИ ТОПКА ТОПКАТА И ЗАЩО НЕ,ЩОМ ИМА ОЩЕ ЖИВИ БАЛАМУРНИЦИ!!! АБЕ,СМЕЛЧАГАТА,ТИ НЕ БЕШЕ ЛИ НЯКОГА ПРЕЦЕДЕНТ,БЕ?!ЩО НЕ ПОСТАВИ ВЪПРОСИТЕ,ДЕТО ТОЛКОЗ ТЕ ВЪЛНУВАТ?!

Този с желанията му, сега ли му дойдоха "с више", когато беше някакъв зашо не организира "един голям форум" за да постави "нашите-българските " въпроси? Поредния спекулант, вероятно един от учителите на Корнелия Нинова.

Този е асбсолютен и завършен лъжец. Първо излъга своята партия после и народа

да се отречете от Русия и надупите към турция и запада

Долен капут!!!!

за нещо си за което е трябвало да се сети преди време...ама в акъла му тогава са били др.работи-певици,парясници и т.н.

активистите на герб редовно си правят сбирките в твоите хотелчета, синджир марка сте,/ затова е и ухилен/, ми ко стана с фирмите на зорка за гръцките мини, ахтарчо неден?

Предателят е предател дори и като политик с позиция, и въпреки това си е пак предател!

Алчното, червено глистче гоце и той изпълзял на политически припек и изръсил поредната си безсмислица. То никой го нямаше за нищо два мандата, та сега ли ще му обърне внимание. Ама той да подложи задник. Току виж в суматохата и него го цепне някой.

Предателя гошо---е по-гаден от пешо коня и плювналиев заедно! ...много трябва да е дебелооко това човекоподобно, брей! ... Добрата новина е , че трипера не прощава!:)))))))

Махайте го тоя. Да не мърси ДИРа, и без това не е достатъчно чист

Цоциалният президент оправил олигархията и себе си.

За теб дилемата е само: Дали голям шлем и милиарди в джоба или потоп!

Интересно как сме имали най-добри отношения с Русия по време на влизането ни в ЕС, след като точно през юни 2007г. Гоце поиска от САЩ ракетен щит над България заради "заплахите на руския президент", което може да намери лесно като се напише в гугл: София поиска US щит заради Путин

Народа е най доволен от президента Първанов който подписа за членството ни в НАТО и благодарение на това държавническо решение Русия не може да на нападне както нападна Украйна

МНОГО МИ Е НЕПРИЯТНО, КОГАТО ЕДИН ПРОДАЖНИК ПОУЧАВА. ЕДИН, КОЙТО ПОДАРИ СВЕЩЕННА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ ЗА АМЕРИКАНСКИ БАЗИ. ИСКАМ ДА ПОПИТАМ, АКО ЗАПОЧНЕ ЕДНА ВОЙНА МЕЖДУ САЩ И РУСИЯ И РУСИЯ БОМБАРДИРА АМЕРИКАНСКИ БАЗИ - ЩЕ ОЦЕЛЕЕ ЛИ БЪЛГАРИЯ, ЩЕ ОЦЕЛЕЕ ЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД?!?!?! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ "ДЕМОКРАЦИЯТА" ОТВОРИ ВРАТИ НА ПРОДАЖНИЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ ДА ВЛЯЗАТ В УПРАВЛЕНИЕТО.

Глупаците се издават по въпросите.

Е, ясно е, че не може да оцелее, ама на тоя не му пука, пък и нали точно затова другарите-продажници и основатели на БСП извършиха престъпния антинароден проамерикански преврат на 10.11.1989г., с подкрепата на американския шпионин Горби, и след това ведно с креатурите си СДС, ДПС, цар и пр. унищожиха и армия, и икономика, и всичко и ни ликвидираха наполовина!

гоце, гоце гоце гоце ... Иска ми се на срещата ЕС-Турция да се поставят и българските въпроси. Пред нас не съществува дилема Европа или Русия, заяви президентът /2002-2012/ Първанов. Понякога да си безочлив явно е хубаво, не ти дреме .... Точно тоя псевдо "историк" да ми обяснява русия или турция или америка като на практика те в са едно и също - робството си е робство. Прав е бил П.Славейков - "Не сме народ, а мърша"

"... Първанов изтъкна, че България е била най-силна, когато е разполагала с държавници, които са разчитали на развиването на образованието и духовността." Споко, Докторът на педагогическите науки разчита на образованието преди вас: "От ГЕРБ сме били отдавна в "АБВ", вече пишеме, четеме и преразказваме", заяви премиерът Бойко Борисов по повод новия проект на президента Георги Първанов"

какво направи ти бе,едно петно,а а и стана милионер,хотелджия,имотен,от бедно селско семейство,живеещо в плевня,ехей-милионер.Ти работи за личния си интрес,за ловче-всякакво,женички,архарчета.Пей сърце,сега акъл ще ми раздаваш.Я се скрий.

БСП-то пусна някаква тъпа декларация за Кърджали и тракийските имоти и всичко червено се активира.То президент сегашен,президент предишен,Курни - всекидневната лайкучка,Кутевчета,чакаме и още "изявени"червени плювачи.Кампанията е в разгара си,политическия оргазъм е на връхната си точка.

Ренегатът милионер.

Гоце е комунист, артист и политически халяба . Сега к'во бил казал, ами има ли значение?

Първанов имаше два мандата на разположение. Защо не уреди среща с Ердоган и да поставиштези въпроси. А сега се сети. Смешник.

Е, това значи ли, че сега когато срещата е уредена от Борисов?, няма да поставя въпроси пред Падишаха! Само Ердоганя има право да поставя въпроси, така ли? Ех гиди, герберски маймуняци страхливи, все гледате да се скриете зад нечий гръб и да обвините другите, а Тиквоча да се бие в гърдите като някоя дива горила! Сега Гоце ви е виновен, че не бил той "направил" срещата! Не ви ли е достатъчно, че ви вкара в ОТАН и в ЕС? А какво направи Горилата досега - нищо?! Прати братоците Галеви да му пазят "спестяванията" в Катар!

това червено влечуго откъде изпълзя

Гоце се събуди, готов да се труди;) И що бе, Гоцко, се не труди 10 години - по този въпрос ни вест, ни кост! А от шлема за данъкоплатците остана члена! Аре у лево, че ми образуваш нерви!

Националната ни трагедия се състои в това, че никой нищо не прави, но когато някой друг направи нещо, всички вкупом му търсят кусура. Гоце 10 години беше Президент. Ни договор с Македония, ни тракийски имоти, ни дявол. ..ама два Големи шлема записа.. в банковата си сметка.

ни занимавате с дс педераси

Всички руски агенти и национални предатели изпълзяха и започнаха да дават акъл какво искат от тази среща.

А ти какво друго очакваш. Инструктажът е от едно място. Най ме е яд че простите хора ще се хванат на въдицата а те не са никак малко. Умните хора виждат как комунягите баламосват безмозъчните и ги манипулират.

Не така ;) Първанов е бъдещето на Радев. И той започна с "нашата надежда", мина през "най-достойният Президент", а като се обърна срещу БСП стигна до "ренегат!".