Коментари - Георги Първанов: Днес не е моят бенефисен мач | Днес.dir.bg

Георги Първанов: Днес не е моят бенефисен мач

Аз съм вградил сянката си в нашия проект и ще дам всичко от себе си за неговия успех. Днес не е моят бенефисен мач, няма да окача бутонките на пирона.

Обратно в новината

Коментари - Георги Първанов: Днес не е моят бенефисен мач | Днес.dir.bg

Коментари

чок сеир снимка Дир.бг

Гоце в политиката вече ти сложиха червенна пирамида с петолъчка

Гоце твоят мач беше в БСП,но ти като Бойко завладян от егото си да бъдеш на върха в партията се съюзи с Румбата фонтааният пикльо и Калфин и падна на дъното.Не си направи извода от грешките на Томов и Дончева и се напъна да правиш партия на инат на БСП ,която два пъти те направи президент.Сега ще клинкаш от време навреме по медиите да говориш с благ глас подчинен пак на егото си.Простичко казано излезе много елементарен и прост политик неотчитащ ,че нормално хората ненавиждат ренегатите и предателите.Тези,които ти дадоха растежа и бяха зад теб ти ги предаде ,опитвайки се да разцепиш БСП.Жалки напани Гоце. ,

ТОЧНО ДНЕС ТИ Е БЕНЕФИСНИЯ МАЧ Г. О. Ц. Е!!!!!! БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТВОИТЕ ТЪПОТИИ А Б В. ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА ИЛИ ДА УЧАСТВА В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА!!!! ЖАЛКО, ЧЕ ПОГРЕБА И К А Л Ф И Н СЪС СВОИТЕ ТЪПОТИИ!!!

Георги Първанов: Днес не е моят бенефисен мач Един фалирал политика си мечтае да е вечен. Последният си мач го игра преди 5 г.

Това премиерата на "Аз, проклетникът 3" ли е?

още Потоци и Членове ли се задават??? Че тва мръсно руско мекере само тогава се активизира.

Георги Седефчов Първанов ъв дъ Сирещник-е предател и си го знае! .... Мир на политическия му труп!

Гоце, Гоце-е-е, долно кадесарско копеле си ти!!! Да пукнеш дано! Да пукнеш ти и всички като теб - долни копелета на КДС, ДС, БКП и КПСС, заедно с новото ви поколение да пукнете дано!!!

Човече, който кълне - боледува. Или близките му. Пази си здравето.

аркадаш няпурсон бе, пара йок, аркадашлар, пара йок , акъл вар ама пара йок

чалма пиши на български

ашколсун машалла портрет хахахаха и за чорбаджи генчо ли да мислим ние гладните онеправданите айде чао и със здраве макар че зле изглеждащо човече си ти бре, анадънму шинди булгар

Интересно - никой тук не каза 1 дума добра за човек, дето 2 мандата като президент изкара ... Кой ( "Кой" ) ли ни го е избирал ... особено втори път?.. 'Ма то сигурно е ка'т втория път на Баце - ела зло, че без тебе по-зло... Досегашния беше мнооооооого по-зле и от Гоце, ... а бъдещият ... както се казваше - на младо прасе и нов началник не се радвай, че не знаеш каква свиня ще излезне....

Досега нема кой да е бил по-зле от Гоцето. Само баба Гицка от село Левуново.

Абе като президент си вършеше работата. Но като остана без работа като че някой му взе акъла. Направо лудна! И БСП разцепи, и опозицията срина, и Станишката от Брюксел не можа да върне. С една дума - политическа мърша.

Прав е! Някак си не върви - бутонки до цървули...

Гоцето добре си спомня за народната "любов", барикадите от 1997г но май е забрави какви каменни грамади трупахме пред клубовете им в по-големите градове. Сигурен съм, че тогава се е крил в миша дупка щом не са му цепнали продажната кратуна с някое паве.

Българските комунисти имат вожд суров, казва се Михайлов Георги Димитров. През септември 23-та този смел "герой" хвърли своите другари във безумен бой. След касапницата страшна "смело" той се скри, и далече, от Европа тъй им нареди: "Горе главите славни бойци! Пак ще да мрете щом Кремъл реши."

Новия проект ще се гради не под сянката ви, а върху костите ви, господа хрантутници. Ако е истински.

Прав си момче но има и с по-малко гънки от нас - погледни стадото в Русия, Сев. Корея.

Има си лични причини човекът - хотелския бизнес иска грижи, а и сега ще трябва да се кешат пари за партия дето няма да влезе в парламента - не е изгодно. Гоцето е свикнало да звема, а не да дава. Нека младите и переспективни политици се набутат, а иначе няма да напусне АБВ, защото просто след няколко месеца АБВ няма да има.

Гоце ми е много противен.....много лукав, мазен, подмолен, грозен, тъп, антипатичен.....аве жив комунист и русофил !!! Самия факт че изкара 2 мандата като президент, говори много за българския интелект, русофилство и Соц. мислене !!! Ганьо е беден защото е ПРОСТ !!! Все някой е виновен на Ганьо, но истината е че мозъка му е гладък като бебешко дупе и нивото на интелегентност е близо до овчето !!!

Браво! Направил си си добър портрет...

и аз си мечтая за Париж - мечти, мечти... Исках да пиша защо не ходите в Москва бе, изверги. Нас ни учат - Москва, Москва, сърце от разтопен метал...ха-ха-ха.

Незнам на какво се радвате, такива червени безродници са стотици на възлови места. Ще има шлемове Белене, газ под и над Стара планина,изтребители,совалки и др. Ние само ще плащаме и децата и внуците също.

ама и той ли има апартамент в Париж , а аз си мислих, че само несравнимата и неотменима Бокова, а то и други комуняги. Абе що не ходите в Париж бе. Тя поне е от партийната аристокрация ,а той от шопското село Сиришник без тоалетна. - ама я докъде стигна. Лошо му е - особено на синовете му. А вие викайте БКП-БСП-АБВ.

ЗАЩО ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ. ЧОВЕКА ПРОДЪЛЖАВА ДА ЖИВЕЕ В КРАСНА ПОЛЯНА НА БУЛ. ВЪЗКРЕСЕНИЕ. МОЖЕ ДА ГО ВИДИТЕ АКО ИСКАТЕ.ПАЗАРУВА В КВАРТАЛНИЯ МАГАЗИН И НА ПАЗАРЯ.МНОГО Е ЛЕСНО ДА СЕ ПЛЮВА И ДА СЕ ПИШАТ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ-

бедничкият той,ще се разплача... А синчето му си купи хотел за 10 млн. сиромасите те...

Този е по-гнусен и от Станишев

Иди си, Гоце, да похарчиш малко от накрадените ни пари, може и да си починеш малко в скромното жилище на синчето в Париж, пък и малко мачле да поритате с Боко - нали сте дупе и гащи. Пък после, като поогладнееш малко, пак ще драпаш за казионна храна - зер как заглади косъма откак те зачислихме на държавния котел!

От Москва са решили да направят малко рокади в партията си !

Бутонки, бенефиси, пирони....Егати политиканите си имаме! Стамболов Стамболийски, Буров, Малинов, Ляпчев и Муравиев ще се обърнат в гроба, ако ги чуят!

я го вижте какъв е хубавеляк - особено като загладил бузки. Та как да не го харесват ученички. Да бе - един свестен директор - ама имал голи снимки - а леле Боже! А този с ученички, с певачки, по специални лекари - и мълчание.

Г- н Първанов,не сте в подходящата възраст вече да закачите ботонките и никога не може да вградите сянката си,защото това е черната енергия,която трябва да освободите от себе си.Тя е вредна за съпартийците ви.

един от най-големите предатели на България, който трябва да е в затвора, заедно с И.Костов, М.Кунева и цялата шайка некадърници от 90те години!

Държавата на сирищника и учиндолеца!

Жалък, подъл и меркантилен, отвратителен тип! Точно за този и такива като Доган, Местан, Симеон, Болен, Яне, ... , Борисов е в сила приказката, че "КОГАТО ОТ ПОЛИТИКАТА СИ ОТИДАТ ОТВРАТЕНИТЕ, ОСТАВАТ ОТВРАТИТЕЛНИТЕ", и така бе 27 години на проруската червена престъпна версия на демократичен преход в Бъгария. Креатура на ДС и т.н. генералско движение, което най-напред го наложи начело на шайката им БСП, този след това бе лансиран и с измама (криеше досието си и отричаше, че е бил доносник на ДС) и за президент на България и се изтъпани като кръстник на няколко големи руски корупционни проекта (Големия Шлем и Тройната коалиция), чрез които мафията източи нови милиарди от българския народ... Чрез вицето си Марин пусна един куп престъпници и рецидивисти срещу съотетните суми, по негово време президентството стана гнездо на зли "оси" - избра си за съветници и награди с ордени един куп хора на ДС, като между тях - и откровени престъпници и дори убийци, лидери на групи за отвличания и убийства, имаше за спонсори откровени крадци и от европейските пари. Окончателно деморализира и скапа и съдебната система с неговите и на Доган внедрени и лансирани мекерета като висши магистрати там... Трудно е да се изброят всичлите "геройства" на този, с които има решителен принос България да се отзове на дъното сред европейските държави...Той е и "кръстникът" на другият нефелник - Станишев, чието правителство с Доган ще остане в историята като едно от най-корумпираните, и то при наистина много сериозна конкуренция в България! Доносник! И то на ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА - ДС, РАБОТЕЩА ЗА ЕДИН ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПЕН РЕЖИМ СРЕЩУ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕСИ И НАРОД И В ПОЛЗА НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА! Ако имахме истинско правосъдие и правораздавателна система този отдавна трябваше да е в затвора, вкл. за предателство на националните ни интереси!

Неам камъни да те изпратя.

С лайна не става ли?

Гоце, а ти ева футката майна мръсна, комунистическа какавидо...Боклук долен. Агент нещастен. Подмолно мекере. на теб и на всички останали червени комунистически гадове, които разсипаха България, разрушиха промишлеността и селското стопанство, окрадоха заводи и фабрики , докараха българския народ до просешка тояга и го пратиха да рови в кофите за боклук. Луканов, Филип Димитров, Беров, Жан, Бакърджиев, Костов, Софоянски, Стоянов, Сакс-а, Станиша, Масларова, Борисов, Цветанов, Цачева, Доган, Местан, Волен, Долен, Каракачанов, Симеонов, Радан.... Все мазни комунистически гъсеници и утайки!!!!

Изчезвай Гоце, руски помияр и задкулисен играч. Закривай и партията, няма нужда от кърлежи.

Смешко стига вече...!!

Дали наистина най-после агент Гоце ще слезе от сцената след като уреди с милиони семейството си.А дано,ама надали

ПРОВАЛ НА ЕВРЕЙСКИЯ ПРОЕКТ ЗА САБОТАЖ НА БСП - БСП-ЕКЗИТ!!! ХА ХА ХА !!! пОЗНАЙТЕ КАК СЕ КАЗВА НОВИЯТ ПРОЕКТ НА ЕВРЕОНАЛА , ИЗНЕНАДА ............. ДА, БЪЛГАРИЯ!!! РАЗБИРАЙ "АД /hell/ за БААЛГАРИЯ". НОВИЯТ ПРОЕКТ Е ПЛАНИРАН ДА ГЛЪТНЕ ГЕРБ И ОКОНЧАТЕЛНО ДА СЪСИПЕ НАШАТА РОДИНА!!!!

Пука му на Гоце-доносникът от Сирищник за БСП и за АБВ! Нали купи хотелчета и мансарди на Владко и Ивайло, сега ще се плацика в сауните и джакузетата на релаксионните центрове със Зорчето, а балъците ще махат с червените знаменца!

Личните причини са, че трябва да помага на синчето си в СПА хотела за милиони, който му купи. Може офиса, който ползва като бивш президент да го ползва за записване на клиенти на хотела!!

ОТИВАЙ В ИСТОРИЯТА АЙДУК МРЪСЕН ТАКИВА КАТО ТОЯ БОКЛУК СИРИШНИКА СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ

..Чувам гласове, на младите, още им е рано. Трябва да се подготвят... Дааааа, да поотраснат вниците ти а ти през това време ше ги подготвяш как се краде народа.

Първанов е едно нищо.

Георги, Георгииии, голЕЕм главоч си... Що ли не млъкнеш някак си, не се покриеш, та белким се поосвежи политическият въздух в тая България.... Бахтън от перничани с акъл....

тия още ли мучат изпод земята бе

И с него, и без него ще са си същите измекяри.

Никакъв бенефис, някой трябва да продължи святото дело на Йоло Денев!

Гоцето се отказва от абевето и отива за президент на Крим, има опит и е лично поканен от Путин

Леле-е, Главното прокремълско мекере от радост ще се на.ере, ха-ха.

Боклука отива на комунистическото сметище взимайки с него и Румен Петков.

Боклуците безродни - на боклука или с ибриците при любимия им Господар в Кремъл!

Свърши ти времето бай хуй.

Коментари - Георги Първанов: Днес не е моят бенефисен мач | Днес.dir.bg

Георги Първанов: Днес не е моят бенефисен мач

Аз съм вградил сянката си в нашия проект и ще дам всичко от себе си за неговия успех. Днес не е моят бенефисен мач, няма да окача бутонките на пирона.

Обратно в новината

Коментари - Георги Първанов: Днес не е моят бенефисен мач | Днес.dir.bg

Коментари

чок сеир снимка Дир.бг

Гоце в политиката вече ти сложиха червенна пирамида с петолъчка

Гоце твоят мач беше в БСП,но ти като Бойко завладян от егото си да бъдеш на върха в партията се съюзи с Румбата фонтааният пикльо и Калфин и падна на дъното.Не си направи извода от грешките на Томов и Дончева и се напъна да правиш партия на инат на БСП ,която два пъти те направи президент.Сега ще клинкаш от време навреме по медиите да говориш с благ глас подчинен пак на егото си.Простичко казано излезе много елементарен и прост политик неотчитащ ,че нормално хората ненавиждат ренегатите и предателите.Тези,които ти дадоха растежа и бяха зад теб ти ги предаде ,опитвайки се да разцепиш БСП.Жалки напани Гоце. ,

ТОЧНО ДНЕС ТИ Е БЕНЕФИСНИЯ МАЧ Г. О. Ц. Е!!!!!! БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТВОИТЕ ТЪПОТИИ А Б В. ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА ИЛИ ДА УЧАСТВА В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА!!!! ЖАЛКО, ЧЕ ПОГРЕБА И К А Л Ф И Н СЪС СВОИТЕ ТЪПОТИИ!!!

Георги Първанов: Днес не е моят бенефисен мач Един фалирал политика си мечтае да е вечен. Последният си мач го игра преди 5 г.

Това премиерата на "Аз, проклетникът 3" ли е?

още Потоци и Членове ли се задават??? Че тва мръсно руско мекере само тогава се активизира.

Георги Седефчов Първанов ъв дъ Сирещник-е предател и си го знае! .... Мир на политическия му труп!

Гоце, Гоце-е-е, долно кадесарско копеле си ти!!! Да пукнеш дано! Да пукнеш ти и всички като теб - долни копелета на КДС, ДС, БКП и КПСС, заедно с новото ви поколение да пукнете дано!!!

Човече, който кълне - боледува. Или близките му. Пази си здравето.

аркадаш няпурсон бе, пара йок, аркадашлар, пара йок , акъл вар ама пара йок

чалма пиши на български

ашколсун машалла портрет хахахаха и за чорбаджи генчо ли да мислим ние гладните онеправданите айде чао и със здраве макар че зле изглеждащо човече си ти бре, анадънму шинди булгар

Интересно - никой тук не каза 1 дума добра за човек, дето 2 мандата като президент изкара ... Кой ( "Кой" ) ли ни го е избирал ... особено втори път?.. 'Ма то сигурно е ка'т втория път на Баце - ела зло, че без тебе по-зло... Досегашния беше мнооооооого по-зле и от Гоце, ... а бъдещият ... както се казваше - на младо прасе и нов началник не се радвай, че не знаеш каква свиня ще излезне....

Досега нема кой да е бил по-зле от Гоцето. Само баба Гицка от село Левуново.

Абе като президент си вършеше работата. Но като остана без работа като че някой му взе акъла. Направо лудна! И БСП разцепи, и опозицията срина, и Станишката от Брюксел не можа да върне. С една дума - политическа мърша.

Прав е! Някак си не върви - бутонки до цървули...

Гоцето добре си спомня за народната "любов", барикадите от 1997г но май е забрави какви каменни грамади трупахме пред клубовете им в по-големите градове. Сигурен съм, че тогава се е крил в миша дупка щом не са му цепнали продажната кратуна с някое паве.

Българските комунисти имат вожд суров, казва се Михайлов Георги Димитров. През септември 23-та този смел "герой" хвърли своите другари във безумен бой. След касапницата страшна "смело" той се скри, и далече, от Европа тъй им нареди: "Горе главите славни бойци! Пак ще да мрете щом Кремъл реши."

Новия проект ще се гради не под сянката ви, а върху костите ви, господа хрантутници. Ако е истински.

Прав си момче но има и с по-малко гънки от нас - погледни стадото в Русия, Сев. Корея.

Има си лични причини човекът - хотелския бизнес иска грижи, а и сега ще трябва да се кешат пари за партия дето няма да влезе в парламента - не е изгодно. Гоцето е свикнало да звема, а не да дава. Нека младите и переспективни политици се набутат, а иначе няма да напусне АБВ, защото просто след няколко месеца АБВ няма да има.

Гоце ми е много противен.....много лукав, мазен, подмолен, грозен, тъп, антипатичен.....аве жив комунист и русофил !!! Самия факт че изкара 2 мандата като президент, говори много за българския интелект, русофилство и Соц. мислене !!! Ганьо е беден защото е ПРОСТ !!! Все някой е виновен на Ганьо, но истината е че мозъка му е гладък като бебешко дупе и нивото на интелегентност е близо до овчето !!!

Браво! Направил си си добър портрет...

и аз си мечтая за Париж - мечти, мечти... Исках да пиша защо не ходите в Москва бе, изверги. Нас ни учат - Москва, Москва, сърце от разтопен метал...ха-ха-ха.

Незнам на какво се радвате, такива червени безродници са стотици на възлови места. Ще има шлемове Белене, газ под и над Стара планина,изтребители,совалки и др. Ние само ще плащаме и децата и внуците също.

ама и той ли има апартамент в Париж , а аз си мислих, че само несравнимата и неотменима Бокова, а то и други комуняги. Абе що не ходите в Париж бе. Тя поне е от партийната аристокрация ,а той от шопското село Сиришник без тоалетна. - ама я докъде стигна. Лошо му е - особено на синовете му. А вие викайте БКП-БСП-АБВ.

ЗАЩО ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ. ЧОВЕКА ПРОДЪЛЖАВА ДА ЖИВЕЕ В КРАСНА ПОЛЯНА НА БУЛ. ВЪЗКРЕСЕНИЕ. МОЖЕ ДА ГО ВИДИТЕ АКО ИСКАТЕ.ПАЗАРУВА В КВАРТАЛНИЯ МАГАЗИН И НА ПАЗАРЯ.МНОГО Е ЛЕСНО ДА СЕ ПЛЮВА И ДА СЕ ПИШАТ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ-

бедничкият той,ще се разплача... А синчето му си купи хотел за 10 млн. сиромасите те...

Този е по-гнусен и от Станишев

Иди си, Гоце, да похарчиш малко от накрадените ни пари, може и да си починеш малко в скромното жилище на синчето в Париж, пък и малко мачле да поритате с Боко - нали сте дупе и гащи. Пък после, като поогладнееш малко, пак ще драпаш за казионна храна - зер как заглади косъма откак те зачислихме на държавния котел!

От Москва са решили да направят малко рокади в партията си !

Бутонки, бенефиси, пирони....Егати политиканите си имаме! Стамболов Стамболийски, Буров, Малинов, Ляпчев и Муравиев ще се обърнат в гроба, ако ги чуят!

я го вижте какъв е хубавеляк - особено като загладил бузки. Та как да не го харесват ученички. Да бе - един свестен директор - ама имал голи снимки - а леле Боже! А този с ученички, с певачки, по специални лекари - и мълчание.

Г- н Първанов,не сте в подходящата възраст вече да закачите ботонките и никога не може да вградите сянката си,защото това е черната енергия,която трябва да освободите от себе си.Тя е вредна за съпартийците ви.

един от най-големите предатели на България, който трябва да е в затвора, заедно с И.Костов, М.Кунева и цялата шайка некадърници от 90те години!

Държавата на сирищника и учиндолеца!

Жалък, подъл и меркантилен, отвратителен тип! Точно за този и такива като Доган, Местан, Симеон, Болен, Яне, ... , Борисов е в сила приказката, че "КОГАТО ОТ ПОЛИТИКАТА СИ ОТИДАТ ОТВРАТЕНИТЕ, ОСТАВАТ ОТВРАТИТЕЛНИТЕ", и така бе 27 години на проруската червена престъпна версия на демократичен преход в Бъгария. Креатура на ДС и т.н. генералско движение, което най-напред го наложи начело на шайката им БСП, този след това бе лансиран и с измама (криеше досието си и отричаше, че е бил доносник на ДС) и за президент на България и се изтъпани като кръстник на няколко големи руски корупционни проекта (Големия Шлем и Тройната коалиция), чрез които мафията източи нови милиарди от българския народ... Чрез вицето си Марин пусна един куп престъпници и рецидивисти срещу съотетните суми, по негово време президентството стана гнездо на зли "оси" - избра си за съветници и награди с ордени един куп хора на ДС, като между тях - и откровени престъпници и дори убийци, лидери на групи за отвличания и убийства, имаше за спонсори откровени крадци и от европейските пари. Окончателно деморализира и скапа и съдебната система с неговите и на Доган внедрени и лансирани мекерета като висши магистрати там... Трудно е да се изброят всичлите "геройства" на този, с които има решителен принос България да се отзове на дъното сред европейските държави...Той е и "кръстникът" на другият нефелник - Станишев, чието правителство с Доган ще остане в историята като едно от най-корумпираните, и то при наистина много сериозна конкуренция в България! Доносник! И то на ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА - ДС, РАБОТЕЩА ЗА ЕДИН ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПЕН РЕЖИМ СРЕЩУ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕСИ И НАРОД И В ПОЛЗА НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА! Ако имахме истинско правосъдие и правораздавателна система този отдавна трябваше да е в затвора, вкл. за предателство на националните ни интереси!

Неам камъни да те изпратя.

С лайна не става ли?

Гоце, а ти ева футката майна мръсна, комунистическа какавидо...Боклук долен. Агент нещастен. Подмолно мекере. на теб и на всички останали червени комунистически гадове, които разсипаха България, разрушиха промишлеността и селското стопанство, окрадоха заводи и фабрики , докараха българския народ до просешка тояга и го пратиха да рови в кофите за боклук. Луканов, Филип Димитров, Беров, Жан, Бакърджиев, Костов, Софоянски, Стоянов, Сакс-а, Станиша, Масларова, Борисов, Цветанов, Цачева, Доган, Местан, Волен, Долен, Каракачанов, Симеонов, Радан.... Все мазни комунистически гъсеници и утайки!!!!

Изчезвай Гоце, руски помияр и задкулисен играч. Закривай и партията, няма нужда от кърлежи.

Смешко стига вече...!!

Дали наистина най-после агент Гоце ще слезе от сцената след като уреди с милиони семейството си.А дано,ама надали

ПРОВАЛ НА ЕВРЕЙСКИЯ ПРОЕКТ ЗА САБОТАЖ НА БСП - БСП-ЕКЗИТ!!! ХА ХА ХА !!! пОЗНАЙТЕ КАК СЕ КАЗВА НОВИЯТ ПРОЕКТ НА ЕВРЕОНАЛА , ИЗНЕНАДА ............. ДА, БЪЛГАРИЯ!!! РАЗБИРАЙ "АД /hell/ за БААЛГАРИЯ". НОВИЯТ ПРОЕКТ Е ПЛАНИРАН ДА ГЛЪТНЕ ГЕРБ И ОКОНЧАТЕЛНО ДА СЪСИПЕ НАШАТА РОДИНА!!!!

Пука му на Гоце-доносникът от Сирищник за БСП и за АБВ! Нали купи хотелчета и мансарди на Владко и Ивайло, сега ще се плацика в сауните и джакузетата на релаксионните центрове със Зорчето, а балъците ще махат с червените знаменца!

Личните причини са, че трябва да помага на синчето си в СПА хотела за милиони, който му купи. Може офиса, който ползва като бивш президент да го ползва за записване на клиенти на хотела!!

ОТИВАЙ В ИСТОРИЯТА АЙДУК МРЪСЕН ТАКИВА КАТО ТОЯ БОКЛУК СИРИШНИКА СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ

..Чувам гласове, на младите, още им е рано. Трябва да се подготвят... Дааааа, да поотраснат вниците ти а ти през това време ше ги подготвяш как се краде народа.

Първанов е едно нищо.

Георги, Георгииии, голЕЕм главоч си... Що ли не млъкнеш някак си, не се покриеш, та белким се поосвежи политическият въздух в тая България.... Бахтън от перничани с акъл....

тия още ли мучат изпод земята бе

И с него, и без него ще са си същите измекяри.

Никакъв бенефис, някой трябва да продължи святото дело на Йоло Денев!

Гоцето се отказва от абевето и отива за президент на Крим, има опит и е лично поканен от Путин

Леле-е, Главното прокремълско мекере от радост ще се на.ере, ха-ха.

Боклука отива на комунистическото сметище взимайки с него и Румен Петков.

Боклуците безродни - на боклука или с ибриците при любимия им Господар в Кремъл!

Свърши ти времето бай хуй.