Коментари - Шегаджии-фенове на Ф1, пуснали мейла за $94 млн. | Днес.dir.bg

Шегаджии-фенове на Ф1, пуснали мейла за $94 млн.

Двама компютърни специалисти в чужбина са изпратили имейла на съветника на компанията EABG, с който се искат над $94 млн., за да се потуши скандала "Формула 1".

Обратно в новината

Коментари - Шегаджии-фенове на Ф1, пуснали мейла за $94 млн. | Днес.dir.bg

Коментари

Тази сделка ми прилича на начина по който в началото на 90-те се правеше "бизнес" в България - срещат се двама "бизнесмени" в кафенето и си стискат ръцете да изтъргуват един кораб със захар, след което единият тръгва да търси пари, а другият - захар.

Браво Цветанов - нашата полиция ни ПАЗИ:))))) - успешно завърши операция "ШЕГАДЖИЙТЕ", продължаваме с операция "ШУМАХЕР":))))))

За шегаджии-майтапчии -- имаме направо май топчии ; Ама за да се не кланяме пак на султана -- май е време за промяна . (За да не стане `Стана тя каквато-стана` )

Каквото е станало е станало и така ще бъде.Жалко, че не разбираш- промяната бе извършена преди повече от година.Няма да има други ,колкото и да очакват някои.Свиквай братле.Но пък можеш да си пишеш във форума каквото си искаш.

Благодаря Ви, брадваря, за деликатната бележка ! Предполагам ще се съгласите, че в природата всичко е променливо/променяемо ; И никой не е перфектен, както и пишещите . (и дано не видим скоро камили на водопой по нашия Дунав )

...и най-важното-от екрана на двете национални телевизии ни надъхват :" Ах, нов международен скандал, ах, как е срамно пред арабите, ах, да вземат и да се оттеглят". А то някой си, когото и не познават въобще, се обажда, не се съобщава от лицето никаква банковска сметка, за капак уж и заплахи. И тези слабоумни медии се хванаха и раздухват и раздухват. Дали хитрите араби не ни провериха- с кого си имат работа. Ами, с кого? То се разбра...

... и ако поради природна или човешка стихия летище София е извадено от строя, най-близката алтернатива за самолетите с хуманитарна помощ е на 60 километра по селски пътища и в момента с магарешки тръни с човешки ръст посредата на пистата ... СУПЕР! Да живеят будните правителствени и частни градоустроители!

Тея съвсем ни взеха за идиоти!

Операция ПистАрите :D

Операция ПИстАРите ;)

такива смешници здраво е... българина. но не знаем кой е в кюпа с тях и който обира парсата. това като приказката за лудия и баницата. убих го, вика, ама беше на майтап...

Премии за нощен труд за колегите от НСБОП които разкриха това коварно престъпление с цената на цяла нощ тежък труд

Каква писта какви пет лева сънуват всички,неможах да разбера,тука нямат пари за кино те по80е за билет ще дадат и голям интерес от цял свят да доидат в бг държавата с наи много магистрали в света,и величия в автомобилния спорт

Да бе, шегаджии... Нещо много шегаджии са се навъдили и се шегуват ли шегуват с нози народ, а той се смее ли смее.

" Двама компютърни специалисти в чужбина са изпратили имейла на съветника на компанията EABG, с който се искат над $94 млн., за да се потуши скандала "Формула 1". ---------------------------------- Това не бе ясно само на тъпите български журналисти.

В радиус от поне 5 км около всяка писта Ф1 е абсолютно невъзможно да се живее поради непоносим шум и смард на изгорели и недотам изгорели газове. А смешките на цецо цървула за "компютърните специалисти" не са за коментар.

Така е прав си!

Дайте им имейла на тия шейхове да им пратя оферта за 100 000 евро и да се оправят нещата-явно 60 милиона са им много:))))))))))

МАЙТАП, ШЕГА, ЩОМ СЕ ИЗЛАГА ИМИДЖА НА БЪЛГАРИЯ ИСКАМЕ НАКАЗАНИЕ! ЗНАМ ГИ БЪЛГАРСКИТЕ ЕМИГРАНТИ, В СЕКУНДАТА В КОЯТО НАПУСНАТ БЪЛГАРИЯ ПОЧВАТ ДА Я ПЛЮЯТ И ДА СЕ ХРАЧАТ НА НЕЯ И ДА ПРЕВЪЗНАСЯТ ДЪРЖАВИТЕ В КОИТО СА ОТИШЛИ И МИЯТ ЧИНИЙ! ПОЗНАВАМ ИМ ПРЕДАТЕЛСКАТА ПСИХИЛОГИЯ. ИСКАМЕ НАКАЗАНИЕ ЗА МАЙТАПЧИЙТЕ!

Бойко-о-о,много има за разчистване.Всеки опит за летене е придружен с удар за приземяване в родната действителност.Чер/ве/нописците не са много,но пишат здраво и злобно,макар и доста глуповато. Няма как,трябва да се справим и с тях.

Както вече прочетохте и знаете в РБ има една скъпа писта до Сливен,едва ли втора ще донесе полза или печалба,едва ли ще бъде построена по правилатауа може да е на гърбучки като онаци нова летищна писта в Индия,която е довела до самолетна катастрофа преди месеци ...Това е вероятно пране на пари,на онези пари,които са откраднати от помощите или еврофондовете и с тях са купували скъпи имоти в Дубаи,но сега трябва да бъдат предадени обратно -прочетете тези остории на английски в ББС...Не бъдете наивни перачи ,има по-важни приоритети от писта там,вече има една до Сливен...Всеки път ли такива неща ще виреят за разрастване на кризата и конфликтите.С или без писта войските се изнасят от Афганистан през 2011 г,а пари в излишък няма,няма свободни пари в ЕС,тъй като има бюджетни дефицити,как е възможно в такъв момент на тежка криза в РБ и ЕС да вървите по прищявки и против разумните решения за излизане от кризата,а тя ще се влоши от това...То магистрали няма тук ,пътищата рушат колите и живота,отнемат над 30% от БВП за ремонт -пресметнете какво е приоритетно...а,... може писта на мост като във филмче на ужасите,без болница за катастрофиралите ....

Е нали в близост до пистата искат да строят и гробище, за какво им е болница за катастрофирали ;)

Предлагам всички жители на Доброславци, които държат на чистия въздух и тишината и работят в София незабавно да бъдат уволнени, за да не им се пречи да дишат и се наслаждават на тишаната.

Тъкмо се зарадвах, че най-после политическите сили се сработват за интересите на България и се оказа, че идиоти, гадове и врагове на милата ми Родина колкото щеш. Костов ли е , Доган ли е, някой друг мръсник или идиот ли е, не знам, но дано Господ го накаже.

Не би ли следвало гражданите да имат глас в тези начинания?

алоооооооооо,абе ние да не би да сме идиоти бе,фенове,да бе да,това ли ви родиха празните глави.кого прикривате

Кой ги слуша гражданите! И какво търси тоя Румен Петков в цялата история и за какво ни е това Гранд При? Всичката Мара втасала...

Абе ква формула 1 бе! София има нужда от КОСМОДРУМ! И още 2 мола. Града трябва да се развива!

Да, подкрепям! Едва тогава ще могат фесовете с летящите чинии да кацат в София. Иначе все им се налага да ходят до Байконур и нямат време за Народното събрание ...

Министър Цветанов, случаят с фалшивите мейли не е шега, нито закачка. ТОВА Е ВИД ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, което иска наказание. ГРЕШКА Е тълкуването което давате. Това е компютърно престъпление и двамата младежи трябва да понесат вина. НЕ Е ДОПУСТИМО ДА СЕ ИГРАЕ С МОРАЛА на българите от момченца в Англия. За Ваше сведение, именно от Англия наши българи са хакери и искат пари от хора по цял свят, и получават от хора, които не са се парили. Добре че сте ги установили. Точно такива момченца пробиват мейлите ни и правят големи бели, вкл. финансови щети. НЕ Е ШЕГА случаят. Тези момченца са извършили вид престъпление дори са опитаха да очернят образа н България отново в посока корупция. НЕ Е ШЕГА, нито закачка, дори ако са Ваши деца, не ги оправдавайте. Днес това престъпление, утре друго и така стават недостъпни криминални момчета. Що за безобразия, заплашват госта, искат пари, било закачка. А стрса който е получил бългрския гост-не е зкачка това. НЯМА ТАКИВА ЗАКАЧКИ-има кражби на мейли и има наказания за изнудване на хора. Били фенове на Формула-1-това не ги оправдава да злепоставят България и пишат българско име-защо не написаха английско име, че иска подкуп от гост на държавата ни. ЗАЩОТО момченцата не вярваха, че ще ги уловите. НИЕ СМЕ ФЕНОВЕ НА ЗАКОННОСТ У НАС. Изпатили сме от компютърни хакери и откраднали мейлите ни-пледираме за наказание на момчетата, независимо чии деца са.

Слава богу,прочетох нещо свястно.Все пак с помощта на западнали медии като в-к СЕГА и някакви ,,журналисти,, случаят доби достатъчно неприятна известност.Познатите и известни анонимни лизкачи във форума пък се скъсаха да пръскат лиги във всички посоки.Но това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ,трябва да бъде разкрито и наказано.Нанесе достатъчно морални,а и вероятно материални щети на всички засегнати.И веселите момченца-хакери от Лондон да разберат силата на справедливия закон.Но тук прозират и други безкрайно интересни вариации...

''повече за закачка, защото двамата били фенове на Формула 1.'' - ??? Абе тия на съд мухльовци смотани,защо не помогнат нещо на България,ами се занимават с глупости,импотентни келеши ...

Много насериозно си се взел ;) Повече чувство за хумор ти пожелавам ;) Особено що се отнася до такива трагико-комични ситуации, които съвсем не липсват в България ;)

Имам в излишък чувство за хумор,ама вместо да се разкриват престъпления 300 човека са се юрнали по тях ... Ами защо не направиха нещо за някое болно дето например,пак да го свържат с формулата,ама да е за нечие добро,а ? :)

докога ве докога ще им турпите глупостите? субодете се ве хора, че ви правят на глупав народ. докажете, че не сте стадо.... в тази дурява се краде на едро и брзочливо... които седне да я управлява само мисли какво да открадне. само,че вече всичко изкрадено и сега какво остана ... даи да режем балгаря и да я продаваме на парче..... засрамете ср бе безсъвестни алчни наши оправнизи.... писта щели да строят.... посочете ми един такъв мащабен проект които е осушъествен през последните 20г? почват нещо такова и в един момент инвестиранжте пари изчезват по мистериозен начин..... спрете да се подигравате с озвереля гладен булгарски народ!!!!! писта щели да строят... ама и ние сме за ебане, че ги турпим и сме тъпи стадни говеда.... никакув хуи не става от нас щото които ни хване тои ни клати както си иска... писта щели да строят.... виж как да инврстираш в продукзя. таз дурява я окрадохте и осрахте стига с тез далавери и тънки сметки! писта щели да строят...само писта и липсва на бг всичката и друга е наред и перфецтна....ама на нямаме писта и много ме яде от вутре, че другите европеиски дуряви имат..много ме е яд та чак не мога да спя.. аз и от глад не спя и от неплатени сметки не спя... ама на писта ми наи кахур голям... писта щели да строят... абе вие на коя планета сте? щото аз съм в бг и бачкам за ч00лв и мозака ми е промит с тъпа орянталска чалга грандоманя да съм европетц....и да имам писта. а останалото, маината му.... субоди се народе, че ме срам, че съм булгарин!

Альоооо, е как от разбрахтен , че един имайл е пуснат от двама (правили си шега) , дрислива ви е логиката веееееееееее, ейй.Хахаха

на голи цици лисици. не можте едни плочки да сложите и да си паркирате колите като хората, ф1 писта. хаиде стига вицове ами се хващаите на бачкане.

Стига вече само писти и магистрали - не ми трябват!!!!

1/Ти не обичаш България. 2/Трябва ти и малко акъл.

Това е миш-маш с вкус ,като на Батков трансферите в Казан :))))Космодруми , писти , още малко и совалки ще сглобяваме на ишлеме за Абу-даби :)))) Кви писти , кви пет лева,ехххоооо , събудете се - ние цариградско шосе не можахме да асфалтираме като хората , писти ще строим. И вземете дайте на човека 94 милиона , не се излагайте :))) :)))) А инвеститора , щом се е изплашил от един имейл , знае ли какво го чака , ако вземе не писта , а хотелче да построи в БГ - ще падна от смях :))))Това е комедия на абсурда :))))

Симпатичен коментар, пък ако беше и грамотно написан - голямо БРАВО щях да река на автора му.

е от къде му знаят мейла тия "шегаджии",а?

Стандартен отговор от стандартно "spam" писмо - "от публичното пространство"... Аз чудесно знам, че адресът на е-пощата ми го има като string само на страницата на Търговския регистър, ама това е друга тема. Останалото е ... размисъл

Стандартен отговор от стандартно "spam" писмо - "от публичното пространство"... Аз чудесно знам, че адресът на е-пощата ми го има като string само на страницата на Търговския регистър, ама това е друга тема. Останалото е ... размисъл

Пистата вече почна да се строи и гражданските организации излизат с предложения къде да бъде.Много хора има без работа и по цял ден се чудят с какво да се занимават.Трябва да си много тъп и прост за да повярваш,че в БГ може дори да се мисли за подобно съоражение.1.Няма български фирми способни да го построят.2.Няма български инвеститор тъй като пистата не може да възвърне инвестицията си.3.Няма банка която да гарантира обезпечаването на строежа.4.За 20год. не е построен или завършен нито един мост,не е завършена нито една магистрала.5.Не забравяйте че тук е България,за подобно нещо се изискват разрешения и одобрения от поне 70 инстанции прескачането дори на една е закононарушение,а това неминуемо става,стана и при строителството на АЕЦ Белене.В този случай всеки гражданин може да сезира прокуратурата и строежът да бъде спрян.Така че не си губете времето с глупости.България е толкова далече от построяването на писта за Ф1 колкото и от създаването на машина за телепортиране.

Еее, друже - не съм съгласен с теб! По т. 3 - аз знам един мост По всички точки обаче - не мислиш ли, че като плюеш държавата си, храчиш преди всичко себе си, а?

ти маи не знаeш, къде се намираш бе. а тансел76 е толкова прав...

не са разкрили нищо бе,пак си сложиха актив.ДВАМА МЛАДЕЖИ ОТ ЧУЖБИНА ха ха ха.че те ако ги бяха хванали нали щяха да кажат от коя държава са и имената им.подобно на 6-те милиона от тотото,просто ги уцелиха,но никой не отиде да ги вземе.хайде стига,не сме чак толкова прости бе г-жа секретарката Цветанова ха ха ха.я ходи да целуваш Веско маринов и не се прави на Шарло Хоумс

В СЛИВЕН БЯХА ДОГОВОРИЛИ ПИСТА ЗА Ф-1, И ОТ 1985 ГОДИНА ТАМ СЕ ВЛОЖИХА МНОГО ПАРИ! И ОТГОВАРЯ НА УСЛОВИЯТА НА ФЕДЕРАЦИЯТА! ЗАЩО ЛИ СИ МЪЛЧИ ПО ВЪПРОСА? ЗАЩО!?

Скрил я е мръсника и си я пази за лично ползване! Не иска стотиците хиляди Българи тръпнещи в очакване да дадат по 300-400 евро за билет да му посещават пистата и да я рушат.

Хахаха, егати идиотите. Цял ден били работи да разкрият ... Едно търсене за 2 минути с google показва кой и къде е пуснал тоя мейл за майтап ... Да им имам производителността ...

Ха сега светни света как през Google ще откриеш, че сега ти пиша това обръщенийце, защото аман от тикви, които дават акъл, демонстрирайки, че такъв им липсва. И ако този текст има шанс да се индексира, то за е-поща няма, приятелю. Google не ти е пенкилер. За някои неща трябва и да се мисли.

ЕТО ОТ ТАКИВА СМЕШНИ СДРУЖЕНИЙЦА, СЪЗДАДЕНИ ОТ 1-2 ОЛИГОФРЕНА ИЗОСТАВАМЕ С 50 ГОДИНИ.

В статията бият на очи 2 неща. Първо ако това са компютърни специалисти, щом са ги проследили обратно, то аз съм трамвай! Второ не мога да приема думите, че пратен имеил с искана сума е майтап. Майтап е да го изпратиш на приятел или познат. Това си е престъпление! Дори тук си е направо международен скандал.

А пък мобилните оператори са същинска мафия. Те всеки месец пращат на абонатите си СМС-и в които им казват да дадат пари или ще стане лошо( ще им спрат телефона ). ВЕДНАГА ДА СЕ СЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА!!! Да се разгледат за същия тормоз и изнудване и ЧЕЗ/Е.ОН/ЕВН, Топлофикация, пак мобилните оператори, Водоснабдяването И ДЪРЖАВАТА заради рекетьорските писма които праща всяка година под предлог, че били данъци! Всичко е черно на бяло, от исканата сума до заплахите и предупрежденията.

Ташак, дами и господа !

Ляв или десен?

Може и повечко писти! А какво ще ядем тази зима? Заводи няма, безработица голяма, а те писти, шегички, че и хората от Доброславци интервюта дават. Това си е жива подигравка с българина. А ужким ГЕРБ имал висок рейтинг.Канарчета сме и то жълти.

Писти, магистрали, метро - кой ще ги позва след нас !?

Ти си червено канарче...

Аматьори щом ги разкриха толкова бързо :)

За да няма спорове - нека се построят две писти в София и още в провинцията. Така все на една ще дадат състезание. Може и отбор да се направи! за нас феновете това е първостепенна задача и правителството требва да отпусне пари за Ф1

Два отбора ще направят и 5 годишните вместо на забавачка ще ходят на картинг.

Добре че Тошо не е жив - да види в какъв свинарник се е превърнала хубавата ни страна. Горко ти, Българийо!

Ето ти извадка от сайта на БКП: Председател: Александър Паунов - първи секретар на Комунистическа Партия на България Политбюро: Централен Комитет на КПБ: Списък на ЦК няма на сайта, явно дотук са стигнали силите по набиране на... хм, как да ги нарека - така че, бегай има място

Снежинка Цветанова от Екосдружение "Надежда на Връбница".

Коментари - Шегаджии-фенове на Ф1, пуснали мейла за $94 млн. | Днес.dir.bg

Шегаджии-фенове на Ф1, пуснали мейла за $94 млн.

Двама компютърни специалисти в чужбина са изпратили имейла на съветника на компанията EABG, с който се искат над $94 млн., за да се потуши скандала "Формула 1".

Обратно в новината

Коментари - Шегаджии-фенове на Ф1, пуснали мейла за $94 млн. | Днес.dir.bg

Коментари

Тази сделка ми прилича на начина по който в началото на 90-те се правеше "бизнес" в България - срещат се двама "бизнесмени" в кафенето и си стискат ръцете да изтъргуват един кораб със захар, след което единият тръгва да търси пари, а другият - захар.

Браво Цветанов - нашата полиция ни ПАЗИ:))))) - успешно завърши операция "ШЕГАДЖИЙТЕ", продължаваме с операция "ШУМАХЕР":))))))

За шегаджии-майтапчии -- имаме направо май топчии ; Ама за да се не кланяме пак на султана -- май е време за промяна . (За да не стане `Стана тя каквато-стана` )

Каквото е станало е станало и така ще бъде.Жалко, че не разбираш- промяната бе извършена преди повече от година.Няма да има други ,колкото и да очакват някои.Свиквай братле.Но пък можеш да си пишеш във форума каквото си искаш.

Благодаря Ви, брадваря, за деликатната бележка ! Предполагам ще се съгласите, че в природата всичко е променливо/променяемо ; И никой не е перфектен, както и пишещите . (и дано не видим скоро камили на водопой по нашия Дунав )

...и най-важното-от екрана на двете национални телевизии ни надъхват :" Ах, нов международен скандал, ах, как е срамно пред арабите, ах, да вземат и да се оттеглят". А то някой си, когото и не познават въобще, се обажда, не се съобщава от лицето никаква банковска сметка, за капак уж и заплахи. И тези слабоумни медии се хванаха и раздухват и раздухват. Дали хитрите араби не ни провериха- с кого си имат работа. Ами, с кого? То се разбра...

... и ако поради природна или човешка стихия летище София е извадено от строя, най-близката алтернатива за самолетите с хуманитарна помощ е на 60 километра по селски пътища и в момента с магарешки тръни с човешки ръст посредата на пистата ... СУПЕР! Да живеят будните правителствени и частни градоустроители!

Тея съвсем ни взеха за идиоти!

Операция ПистАрите :D

Операция ПИстАРите ;)

такива смешници здраво е... българина. но не знаем кой е в кюпа с тях и който обира парсата. това като приказката за лудия и баницата. убих го, вика, ама беше на майтап...

Премии за нощен труд за колегите от НСБОП които разкриха това коварно престъпление с цената на цяла нощ тежък труд

Каква писта какви пет лева сънуват всички,неможах да разбера,тука нямат пари за кино те по80е за билет ще дадат и голям интерес от цял свят да доидат в бг държавата с наи много магистрали в света,и величия в автомобилния спорт

Да бе, шегаджии... Нещо много шегаджии са се навъдили и се шегуват ли шегуват с нози народ, а той се смее ли смее.

" Двама компютърни специалисти в чужбина са изпратили имейла на съветника на компанията EABG, с който се искат над $94 млн., за да се потуши скандала "Формула 1". ---------------------------------- Това не бе ясно само на тъпите български журналисти.

В радиус от поне 5 км около всяка писта Ф1 е абсолютно невъзможно да се живее поради непоносим шум и смард на изгорели и недотам изгорели газове. А смешките на цецо цървула за "компютърните специалисти" не са за коментар.

Така е прав си!

Дайте им имейла на тия шейхове да им пратя оферта за 100 000 евро и да се оправят нещата-явно 60 милиона са им много:))))))))))

МАЙТАП, ШЕГА, ЩОМ СЕ ИЗЛАГА ИМИДЖА НА БЪЛГАРИЯ ИСКАМЕ НАКАЗАНИЕ! ЗНАМ ГИ БЪЛГАРСКИТЕ ЕМИГРАНТИ, В СЕКУНДАТА В КОЯТО НАПУСНАТ БЪЛГАРИЯ ПОЧВАТ ДА Я ПЛЮЯТ И ДА СЕ ХРАЧАТ НА НЕЯ И ДА ПРЕВЪЗНАСЯТ ДЪРЖАВИТЕ В КОИТО СА ОТИШЛИ И МИЯТ ЧИНИЙ! ПОЗНАВАМ ИМ ПРЕДАТЕЛСКАТА ПСИХИЛОГИЯ. ИСКАМЕ НАКАЗАНИЕ ЗА МАЙТАПЧИЙТЕ!

Бойко-о-о,много има за разчистване.Всеки опит за летене е придружен с удар за приземяване в родната действителност.Чер/ве/нописците не са много,но пишат здраво и злобно,макар и доста глуповато. Няма как,трябва да се справим и с тях.

Както вече прочетохте и знаете в РБ има една скъпа писта до Сливен,едва ли втора ще донесе полза или печалба,едва ли ще бъде построена по правилатауа може да е на гърбучки като онаци нова летищна писта в Индия,която е довела до самолетна катастрофа преди месеци ...Това е вероятно пране на пари,на онези пари,които са откраднати от помощите или еврофондовете и с тях са купували скъпи имоти в Дубаи,но сега трябва да бъдат предадени обратно -прочетете тези остории на английски в ББС...Не бъдете наивни перачи ,има по-важни приоритети от писта там,вече има една до Сливен...Всеки път ли такива неща ще виреят за разрастване на кризата и конфликтите.С или без писта войските се изнасят от Афганистан през 2011 г,а пари в излишък няма,няма свободни пари в ЕС,тъй като има бюджетни дефицити,как е възможно в такъв момент на тежка криза в РБ и ЕС да вървите по прищявки и против разумните решения за излизане от кризата,а тя ще се влоши от това...То магистрали няма тук ,пътищата рушат колите и живота,отнемат над 30% от БВП за ремонт -пресметнете какво е приоритетно...а,... може писта на мост като във филмче на ужасите,без болница за катастрофиралите ....

Е нали в близост до пистата искат да строят и гробище, за какво им е болница за катастрофирали ;)

Предлагам всички жители на Доброславци, които държат на чистия въздух и тишината и работят в София незабавно да бъдат уволнени, за да не им се пречи да дишат и се наслаждават на тишаната.

Тъкмо се зарадвах, че най-после политическите сили се сработват за интересите на България и се оказа, че идиоти, гадове и врагове на милата ми Родина колкото щеш. Костов ли е , Доган ли е, някой друг мръсник или идиот ли е, не знам, но дано Господ го накаже.

Не би ли следвало гражданите да имат глас в тези начинания?

алоооооооооо,абе ние да не би да сме идиоти бе,фенове,да бе да,това ли ви родиха празните глави.кого прикривате

Кой ги слуша гражданите! И какво търси тоя Румен Петков в цялата история и за какво ни е това Гранд При? Всичката Мара втасала...

Абе ква формула 1 бе! София има нужда от КОСМОДРУМ! И още 2 мола. Града трябва да се развива!

Да, подкрепям! Едва тогава ще могат фесовете с летящите чинии да кацат в София. Иначе все им се налага да ходят до Байконур и нямат време за Народното събрание ...

Министър Цветанов, случаят с фалшивите мейли не е шега, нито закачка. ТОВА Е ВИД ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, което иска наказание. ГРЕШКА Е тълкуването което давате. Това е компютърно престъпление и двамата младежи трябва да понесат вина. НЕ Е ДОПУСТИМО ДА СЕ ИГРАЕ С МОРАЛА на българите от момченца в Англия. За Ваше сведение, именно от Англия наши българи са хакери и искат пари от хора по цял свят, и получават от хора, които не са се парили. Добре че сте ги установили. Точно такива момченца пробиват мейлите ни и правят големи бели, вкл. финансови щети. НЕ Е ШЕГА случаят. Тези момченца са извършили вид престъпление дори са опитаха да очернят образа н България отново в посока корупция. НЕ Е ШЕГА, нито закачка, дори ако са Ваши деца, не ги оправдавайте. Днес това престъпление, утре друго и така стават недостъпни криминални момчета. Що за безобразия, заплашват госта, искат пари, било закачка. А стрса който е получил бългрския гост-не е зкачка това. НЯМА ТАКИВА ЗАКАЧКИ-има кражби на мейли и има наказания за изнудване на хора. Били фенове на Формула-1-това не ги оправдава да злепоставят България и пишат българско име-защо не написаха английско име, че иска подкуп от гост на държавата ни. ЗАЩОТО момченцата не вярваха, че ще ги уловите. НИЕ СМЕ ФЕНОВЕ НА ЗАКОННОСТ У НАС. Изпатили сме от компютърни хакери и откраднали мейлите ни-пледираме за наказание на момчетата, независимо чии деца са.

Слава богу,прочетох нещо свястно.Все пак с помощта на западнали медии като в-к СЕГА и някакви ,,журналисти,, случаят доби достатъчно неприятна известност.Познатите и известни анонимни лизкачи във форума пък се скъсаха да пръскат лиги във всички посоки.Но това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ,трябва да бъде разкрито и наказано.Нанесе достатъчно морални,а и вероятно материални щети на всички засегнати.И веселите момченца-хакери от Лондон да разберат силата на справедливия закон.Но тук прозират и други безкрайно интересни вариации...

''повече за закачка, защото двамата били фенове на Формула 1.'' - ??? Абе тия на съд мухльовци смотани,защо не помогнат нещо на България,ами се занимават с глупости,импотентни келеши ...

Много насериозно си се взел ;) Повече чувство за хумор ти пожелавам ;) Особено що се отнася до такива трагико-комични ситуации, които съвсем не липсват в България ;)

Имам в излишък чувство за хумор,ама вместо да се разкриват престъпления 300 човека са се юрнали по тях ... Ами защо не направиха нещо за някое болно дето например,пак да го свържат с формулата,ама да е за нечие добро,а ? :)

докога ве докога ще им турпите глупостите? субодете се ве хора, че ви правят на глупав народ. докажете, че не сте стадо.... в тази дурява се краде на едро и брзочливо... които седне да я управлява само мисли какво да открадне. само,че вече всичко изкрадено и сега какво остана ... даи да режем балгаря и да я продаваме на парче..... засрамете ср бе безсъвестни алчни наши оправнизи.... писта щели да строят.... посочете ми един такъв мащабен проект които е осушъествен през последните 20г? почват нещо такова и в един момент инвестиранжте пари изчезват по мистериозен начин..... спрете да се подигравате с озвереля гладен булгарски народ!!!!! писта щели да строят... ама и ние сме за ебане, че ги турпим и сме тъпи стадни говеда.... никакув хуи не става от нас щото които ни хване тои ни клати както си иска... писта щели да строят.... виж как да инврстираш в продукзя. таз дурява я окрадохте и осрахте стига с тез далавери и тънки сметки! писта щели да строят...само писта и липсва на бг всичката и друга е наред и перфецтна....ама на нямаме писта и много ме яде от вутре, че другите европеиски дуряви имат..много ме е яд та чак не мога да спя.. аз и от глад не спя и от неплатени сметки не спя... ама на писта ми наи кахур голям... писта щели да строят... абе вие на коя планета сте? щото аз съм в бг и бачкам за ч00лв и мозака ми е промит с тъпа орянталска чалга грандоманя да съм европетц....и да имам писта. а останалото, маината му.... субоди се народе, че ме срам, че съм булгарин!

Альоооо, е как от разбрахтен , че един имайл е пуснат от двама (правили си шега) , дрислива ви е логиката веееееееееее, ейй.Хахаха

на голи цици лисици. не можте едни плочки да сложите и да си паркирате колите като хората, ф1 писта. хаиде стига вицове ами се хващаите на бачкане.

Стига вече само писти и магистрали - не ми трябват!!!!

1/Ти не обичаш България. 2/Трябва ти и малко акъл.

Това е миш-маш с вкус ,като на Батков трансферите в Казан :))))Космодруми , писти , още малко и совалки ще сглобяваме на ишлеме за Абу-даби :)))) Кви писти , кви пет лева,ехххоооо , събудете се - ние цариградско шосе не можахме да асфалтираме като хората , писти ще строим. И вземете дайте на човека 94 милиона , не се излагайте :))) :)))) А инвеститора , щом се е изплашил от един имейл , знае ли какво го чака , ако вземе не писта , а хотелче да построи в БГ - ще падна от смях :))))Това е комедия на абсурда :))))

Симпатичен коментар, пък ако беше и грамотно написан - голямо БРАВО щях да река на автора му.

е от къде му знаят мейла тия "шегаджии",а?

Стандартен отговор от стандартно "spam" писмо - "от публичното пространство"... Аз чудесно знам, че адресът на е-пощата ми го има като string само на страницата на Търговския регистър, ама това е друга тема. Останалото е ... размисъл

Стандартен отговор от стандартно "spam" писмо - "от публичното пространство"... Аз чудесно знам, че адресът на е-пощата ми го има като string само на страницата на Търговския регистър, ама това е друга тема. Останалото е ... размисъл

Пистата вече почна да се строи и гражданските организации излизат с предложения къде да бъде.Много хора има без работа и по цял ден се чудят с какво да се занимават.Трябва да си много тъп и прост за да повярваш,че в БГ може дори да се мисли за подобно съоражение.1.Няма български фирми способни да го построят.2.Няма български инвеститор тъй като пистата не може да възвърне инвестицията си.3.Няма банка която да гарантира обезпечаването на строежа.4.За 20год. не е построен или завършен нито един мост,не е завършена нито една магистрала.5.Не забравяйте че тук е България,за подобно нещо се изискват разрешения и одобрения от поне 70 инстанции прескачането дори на една е закононарушение,а това неминуемо става,стана и при строителството на АЕЦ Белене.В този случай всеки гражданин може да сезира прокуратурата и строежът да бъде спрян.Така че не си губете времето с глупости.България е толкова далече от построяването на писта за Ф1 колкото и от създаването на машина за телепортиране.

Еее, друже - не съм съгласен с теб! По т. 3 - аз знам един мост По всички точки обаче - не мислиш ли, че като плюеш държавата си, храчиш преди всичко себе си, а?

ти маи не знаeш, къде се намираш бе. а тансел76 е толкова прав...

не са разкрили нищо бе,пак си сложиха актив.ДВАМА МЛАДЕЖИ ОТ ЧУЖБИНА ха ха ха.че те ако ги бяха хванали нали щяха да кажат от коя държава са и имената им.подобно на 6-те милиона от тотото,просто ги уцелиха,но никой не отиде да ги вземе.хайде стига,не сме чак толкова прости бе г-жа секретарката Цветанова ха ха ха.я ходи да целуваш Веско маринов и не се прави на Шарло Хоумс

В СЛИВЕН БЯХА ДОГОВОРИЛИ ПИСТА ЗА Ф-1, И ОТ 1985 ГОДИНА ТАМ СЕ ВЛОЖИХА МНОГО ПАРИ! И ОТГОВАРЯ НА УСЛОВИЯТА НА ФЕДЕРАЦИЯТА! ЗАЩО ЛИ СИ МЪЛЧИ ПО ВЪПРОСА? ЗАЩО!?

Скрил я е мръсника и си я пази за лично ползване! Не иска стотиците хиляди Българи тръпнещи в очакване да дадат по 300-400 евро за билет да му посещават пистата и да я рушат.

Хахаха, егати идиотите. Цял ден били работи да разкрият ... Едно търсене за 2 минути с google показва кой и къде е пуснал тоя мейл за майтап ... Да им имам производителността ...

Ха сега светни света как през Google ще откриеш, че сега ти пиша това обръщенийце, защото аман от тикви, които дават акъл, демонстрирайки, че такъв им липсва. И ако този текст има шанс да се индексира, то за е-поща няма, приятелю. Google не ти е пенкилер. За някои неща трябва и да се мисли.

ЕТО ОТ ТАКИВА СМЕШНИ СДРУЖЕНИЙЦА, СЪЗДАДЕНИ ОТ 1-2 ОЛИГОФРЕНА ИЗОСТАВАМЕ С 50 ГОДИНИ.

В статията бият на очи 2 неща. Първо ако това са компютърни специалисти, щом са ги проследили обратно, то аз съм трамвай! Второ не мога да приема думите, че пратен имеил с искана сума е майтап. Майтап е да го изпратиш на приятел или познат. Това си е престъпление! Дори тук си е направо международен скандал.

А пък мобилните оператори са същинска мафия. Те всеки месец пращат на абонатите си СМС-и в които им казват да дадат пари или ще стане лошо( ще им спрат телефона ). ВЕДНАГА ДА СЕ СЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА!!! Да се разгледат за същия тормоз и изнудване и ЧЕЗ/Е.ОН/ЕВН, Топлофикация, пак мобилните оператори, Водоснабдяването И ДЪРЖАВАТА заради рекетьорските писма които праща всяка година под предлог, че били данъци! Всичко е черно на бяло, от исканата сума до заплахите и предупрежденията.

Ташак, дами и господа !

Ляв или десен?

Може и повечко писти! А какво ще ядем тази зима? Заводи няма, безработица голяма, а те писти, шегички, че и хората от Доброславци интервюта дават. Това си е жива подигравка с българина. А ужким ГЕРБ имал висок рейтинг.Канарчета сме и то жълти.

Писти, магистрали, метро - кой ще ги позва след нас !?

Ти си червено канарче...

Аматьори щом ги разкриха толкова бързо :)

За да няма спорове - нека се построят две писти в София и още в провинцията. Така все на една ще дадат състезание. Може и отбор да се направи! за нас феновете това е първостепенна задача и правителството требва да отпусне пари за Ф1

Два отбора ще направят и 5 годишните вместо на забавачка ще ходят на картинг.

Добре че Тошо не е жив - да види в какъв свинарник се е превърнала хубавата ни страна. Горко ти, Българийо!

Ето ти извадка от сайта на БКП: Председател: Александър Паунов - първи секретар на Комунистическа Партия на България Политбюро: Централен Комитет на КПБ: Списък на ЦК няма на сайта, явно дотук са стигнали силите по набиране на... хм, как да ги нарека - така че, бегай има място

Снежинка Цветанова от Екосдружение "Надежда на Връбница".