Фон дер Лайен: ЕК много силно защитава върховенството на закона

Нови страни в Шенген - когато изпълнят всички условия, каза председателят на Европейската комисия

Обратно в новината

Коментари - Фон дер Лайен: ЕК много силно защитава върховенството на закона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Върховенството на какво ... Ще се разплача. Прегръдка с Боко ... Ко речи?

Тази Дер Лай(но) еврофащистко отродие, наследница на мустакатия, която в друго време щеше да бъде надзирателка в концлагер с тази патологичната генетическа ненавист към Русия и към славяни и тя от високата трибуна цинично лъже, че Русия отровила хора (само чуйте къде) в Грузия (?),Украина (?) Сирия (?) и, че Русия го прави системно. При това предупреди други държави да не сътрудничат с Русия,тъй като 154 млн. население фактически пак става престъпно и населено с унтерменш. Познато вече. Внушението в пропагандистки расистки стил. Но нищо - те ще получат свое. Чистата "толерантната" арийска раса ще я оправят арабите.Дано.Вече работят върху арийския генотип.

И тая завалийка е с деменция след като може да приказва смешки как ес ''много силно защитавава'' върховенствоо на закона ама далаверите и нарушението му от боко не ги вижда бая години а сега пък съвсем след като Беларус и Русия им са на устата да плюват защото не желаят страните да имат нищо общо с еврогейското ''върховенство'' на закона...

“Жена която се прегръща, целува и дава задните си части да бъдат обхващани от титуляр на българската мафия, то тя самата се превръща в сподвижник, съмишленик и съучастник и изпада в зависимост от същата тази мафия”. Би било българите добре да запомнят този цитат.

Най силно ЕС защитава мутромафиотите в България

колко силно? колкото в България или по-силно?

Лайн...лайн...дубис....швайн

единствено на тиквата чекмеджето зашитава издуханата ви евро комисия. И заради това шибаняка казва че ви еве с 200 Тъпи нефелни бюрократи сте

Опааа, дръпнаха ни моркова ...

а бе мама ти да еба и скучубра да еба в гъза да еба

Тази е осъдена за кражба на интелектуален труд и плагиатство при придобиването на научна докторска титла....Обаче заключили, че "откраднала с нелоши намерения" и затова не е отстранена от поста в ЕС

Нещо май сте се объркали с подзаглавието си бе ... Върли ... фикусчета... Като ще е върховенство да е! Като каже съдот че има чекмедже пълно с мафиотски пари то тогава някой може да си отвори на фукусчето устата. И... така закона каза без блокажи при незаявени протести... Фикуси отровни, ще влизате ли в затвора ?!!??!

Интересно. В деня, в който България емитира 5 милиарда дълг през ценни книжа, САЩ "прочетоха вестника" Борисов. Дали това е защото изпълни последното си поръчение или затова, че е решил да се прави на играч, скоро ще се разбере. Предвид факта, че в Америка е малко след пладне, това скоро може и да е утре сутринта.

Шибана лизбийка

ек много силно защитава върховенството на закона в БЪЛГАРИЯ - лайняната урсула.

Тия травестити ли ще управляват ЕС, олемале какво го чака тоя пропаднал съюз управляван от мижитурки!

един народ намрази ли управниците си, тези управници вече не се ползват с никакво доверие и в даден момент ще бъдат отстреляни от народа си!

А народо няма ли кой да му забие хубави плесници че е прост и се връзва на смешни клюкарщини?!???

Абсолютно. Когато защитава елита и олигарсите, всичко се спазва до последната точка.

престъпник като тиквата НИЩО значи не спазвате. най-вероятно и сред вас има корумпирани

С какво диктаторът Борисов е по-добър от диктатора Лукашенко? Защо Лукашенко ще бъде санкциониран от ЕС, а Борисов няма да бъде санкциониран?

абе вие верно 80% сте дебили,.нали това ви казва жената!,че с бойко е свършено!

Уши Чифтето дрънка само глупости - абсолютна лицемерка и демагожка!

Били следели още от най-ранна фаза да предотварели нарушението на върховенството на закона, твърди мадам фон дер Лайен! А къде спаха 13 години, и дори помня, че на протестите срещу Орешарски се изредиха всички чужди западноевропейски посланици да подкрепят протестиращите. А всъщност точно този протест докара Борисов на власт и ръководителите на ЕС спуснаха огромен европейски чадър над Борисов, за да внася в България техните отровни боклуци и ги гори където свари; за да краде и дели заедно с тях еврофондовете - пари, идващи от данъците на всички европейци, не само наште?! Правиха се сега 3 месеца на слепи и глухи! Защо не изпрати сега посланиците на ес-държавите в София да подкрепят протеста? Ами защото са сътрудници на Борисов в кражбите му, обясненията са доста очевадни и логични. И добре, че ние сме смели и издържливи, да протестираме до нашата победа! Мутри вън! Независимо дали сте само в България или в ЕС! Оставка!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Заслужаваш милион плюса.

Като толкова защитавате, че пратете някого и насам де!

А пък аз всеки месец ходех при Божков за да му отказвам секс.

И подкупи и подкупи!

Бойко пропусна спирката за слизане от влака и сега пътува за никъде.

Ха ха хаааааа !

"Евродепутата Клеър Дейли" Запомнете това име, тази жена надигна глас в ЕП, за да се чуе и разбере какво става в България. За сега без успех...

над балканските феодали.

Тая защитавала върховенството на закона грънци защитава да дойде в България да види за кво става вапрос корупция и мафиотщина навсякаде и ние българите сме уж в ЕС само че не знам в кой съюз сме точно

върховенството на закона и в България......май защитавате само мутрите престъпници, а не закона!

Горанов и Менда дадоха 700 милиона на Божков от държавния бюджет и сега с тия пари Божков финансира протестите срещу Бойко. Гербероидна работа.

под всяка статия все този пост ли ще пействаш, плитък тролски мозък, не може два поста да съчини за 4 часа.

"Върховенството на закона" ли? Евродепутата Клеър Дейли отправи най-острите критики срещу Европейската комисия за твърде мекия, според нея, подход на Брюксел към събитията в България през последните години, заяви че неслучайно е нарекла управляващите в София "бандити". "Информирах се за редица скандали, в които са замесени Борисов и Гешев. По-специално миналия декември, когато Гешев се изправи пред Комисията за граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи. Направих задълбочено проучване - по онова време за неговата роля в българското общество. В този смисъл трябва да кажа, че думата "бандити", която употребих, е напълно подходяща. От това, което съм чела и видяла, има неоспорими доказателства, че тези хора са нарушили върховенството на закона."

*88888

Алооо- принцип на върховенство на закона означава всички граждани на една държава да се подчиняват на ЗАКОНИТЕ Й. Съдържанието на ЕС законите НЕ СЕ ПРИПОКРИВА нито с различните конституции на държавите- висшите им закони, нито пък с всички наши конституционни членове и алинеи. Казано накратко- след като в конституцията ни е вписано, че бракът е съюз между МЪЖ И ЖЕНА, напр. един ЕС РЕГЛАМЕНТ, с който България НАСИЛА е задължена да промени тази конституционно норма, НЯМА да има правоприлагане на наша държавна територия и по-висока юридическа сила от ЕС регламент ще имат конституционните ни норми. При противоречие между ЕС регламент и конституцията ни, се прилага конституцията ни и урсула НЕ МОЖЕ да промени това.

Президентът Радев е виновен да не подава оставка Бойко, защото Бойко знае, че при служебно правителство влиза по следствените арести.

Заработка, щом си и тук.

феода на тиквун ще види шенген през крив макарон

Да беше жив да те чуе Де Гол щете да те натика в панделата глупава бюрократка !

рано си се нашльокал

Русофилите с пяна на устата плюят , що ли защото путкин не иска България в Шенген

Нас какво ни пука това? Баце ни уреди с 5 000 000 000 лева заем и вече сме рахат и ни демокрация, ни европари ни требат.

Избихте над 1 800 000 невиини души в Югославия, Ирак, Йемен, Либия, Египет, Сирия, Украйна ..., а говорите за закони?! Как не ви е срам ...

Върховни лицемери. Европейски политици.

"Германия е предложила 1 милиард долара откуп на САЩ да не закачат Северен поток". Урсули, как е европейската солидарност? Да помогнем с квото можем?

Пукната стотинка няма да ни дадат, щото вече знаят, че у нас парите изчезват, с 200. хе-хе

Урсула, ще пие ли Гюнтер руска газ директно от Търбата!

Бла бла бла бла......Кухи, празни фрази, лишени от съдържание и също толкова безплодни...

Цялото ЕУ- ЕС се превърнало в убежище на хора без морал и етика, но сръчни в лъжите. Дори е смешно когато тези хора говорят заучени и модерни фрази- Върховенство на закона....Поляците се опитахте да ги натиснете по тези теми, и бяхте отсвирени . Та стига вече сме слушали манипулативни изказвания от хора които си мислят че сме идиоти. Направо са противни изказванията им.

Все едно да не видиш гората от дърветата.