Коментари - Дянков: Ще стана писател в чужбина, ако Борисов не е премиер | Днес.dir.bg

Дянков: Ще стана писател в чужбина, ако Борисов не е премиер

Финансовият министър Симеон Дянков е решил с какво ще се занимава, ако не бъдат преизбрани управляващите, начело с Бойко Борисов – ще пише книги. Това ще прави обаче не у нас, а в чужбина. "Дойдох тук заради Бойко Борисов", поясни той.

Обратно в новината

Коментари - Дянков: Ще стана писател в чужбина, ако Борисов не е премиер | Днес.dir.bg

Коментари

Да, и освен това ще стане художник, композитор и велик актьор. И всичко това в чужбина. Аха, да не забравяме и успехите му като балетист...

Книгата ще бъде редактирана от г-н Б. Борисов! След като само той е бил причината г-н Дянков да дойде и приеме поста в България/за народа нито дума/, логично е той да е причината за написване на книга. А може би не е така! Знае ли някой, какво мисли г-н Дянков? Днес едно, утре друго...Все пак, да му пожелаем творчески успех!

Артистичен псевдоним: ЦЪРВУЛ ШУШКИН.

Че кой нормален яовек ще те вземе ?:)))

от всеки глупак ако ставаше писател!!1

чи какво ще напишеш...? Как от повтаряч да станеш министър и да закопаш нациите? Или как направих първия си милион след ипотеките? Каквото и да сътвориш, все ще е гнусотия...

Трябва да побърза, за да не го говят с камъни

с написаните приказки вероятно ще приспива децата си, ама дали ще ги хваща сън...

Ще пишеш книги, ама друг път.Ще рисуваш комикси.Изедник!

господине, Ще позволя да ме поучаваш, в момента в който си заплатиш данъците в Р.България! Айде джа!

Стани поет като Пищурката и възпеи на шефа Буда хурката.

Колеги непушачи, да гласуваме за отпадане на забраната за пушене на обществени места, щом тоя смешник обещава да си подаде оставката!

Моля те Хер малоумен Флик, по-скоро отпътувай и започвай да пишеш ако искаш книга, ако искаш речник, ако искаш пиши вицове, само МОЛЯ ТЕ изчезни колкото може по бързо от хубавата / до не отдавна/ България!!!!! Бих поел дори част от ЕДНОПОСОЧНИЯТ ти билет до родината ти САЩ!

А от Грузия защо си тръгна, бе Шимоне Дянкофф, защото ти пречеше дима на цигарите на грузинците ли? От Световната банка знаем, че си изритан като автор на безперспективен проект, тоест като некадърник, неставащ за нищо. Само че са ти го казали тактично. Оттук ще си отидеш мразен и прокълнат от нормалните хора, на които източи вноските за здраве. Подозирам , че и като писател ще си същата гола вода, каквато си като финансист. Човек, който не може да говори увлекателно, не може и да пише. Отивай си, няма да ни липсваш!

Заглавието на първата книга: "Как да унищожим една държава за 1400 дни!"

Предпочитаме да те видим на почивка в Централния Софийски! Там пиши колкото щеш!

Това е най-добрият вариант!

Много мъдро решение,да напусне страната и да не живее тук !!!

Не, не съм получавал... Моят мейл не фигурира в сървъра на Позитано...

Защо все забравяш точката след единицата ? Оня ден четох в Дир-а за едно британче на 3 години с IQ 139. Та си помислих, че вярно - акъла ти е малко повече от неговия !? Продължавай да ни веселиш !

Може би има талант на писател,защото със сигурност няма ТАЛАНТ да направи Българите по богати и по щастливи!

Да иде на нашляпка руснаците...

Дянков и писател.......... да го пратят в някой П.....дом да му оправят глсчето

А защо не станете пак финансов министър в чужбина г-н Дянков?Ние знаем,защо,защото тук "гимнастиките"дето ги правехте и си пробвахте способностите ТАМ няма да минат!!!!!!!!!!!

"Дянков: Ще стана писател в чужбина, ако Борисов не е премиер" Що бе Дянков, остани тук, че и пенсионер стани. Нещеш? Е как ще щеш - мизерни сме, прости сме... ти само по облаците хвърчиш и на чистичко спиш.

За никкъв чеп не ставаш.

Дянката е един от малкото истински професионалисти в България, които си разбират от работата. Имаше си хубава работа и кинти, но дойде да помогне на България. Тук пък само го лаят и псуват. Но има и интелигентни, които пак ще гласуват за него. Простаците ще изберат Пламен Орешарски, защото много им липсват "седенките".

Сладък ли ти е? Или просто по рождение си г...лиз

Така ще говориш на баща си. Иначе да, сладък ми е, както и всеки, който си разбира от работата и си я върши.

Той сам казва дошъл е за Бойковия а не заради българия. Бойко е мачо! Що се отнася до писането има матриал. Много време ще му трябва да опише какво е дробил 4г.

Олеле, това скучно човече - писател!? Само като чуете оплетените в собствения му синтактичен гъсталак мисли, неумението му да бъде интригуващ, несръчните му опити за метафора (онова с пицата) - и ви става ясно какъв "писател" ще е! Той не може да говори правилно и да се изразява прилично дори на родния си език - има самочувствие да пише, нещастник. Ако такива времена са настанали, че на такива се дава власт да решават за живота ни и трибуна да ни поучават впоследствие, вече писмено - тежко ни!

Браво! Изключително интелигентен коментар!

krassikat@

ТОЙ ЩЕ ПИШЕ ЗА НЕЩА, ОТ КОИТО ЖАЛКИЯТ ТИ КОМУНОИДЕН МОЗЪК НЯМА И ПОНЯТИЕ...

Дянков, и да знаеш, че на никого не му пука къде ще ходиш след като паднете от власт..... жалко е, че на нас през тези години ни разгонихте фамилията...

Припомням: 1. Дянков никой не го познаваше, преди Борисав да го назначи. 2. Дянков е счетоводител /калкулатор/ а не икономист. Икономиката се прави от останалите министри. 3. Изказванията на Дянков са винаги неадекватни, както и това.

Аман от комплексирани политици, които непрекъснато ни занимават със себе си. Няма ден, в който някой министър от ГЕРБ не се самоизтъква и не плаши с ЕК. С една дума КОМПЛЕКСАРИ!!

тва същество почва много да ме вбесява -Абе ти българин ли си или само за кариерата си тук ,а Борисов гадже ли ти е?

Когато майка ти е еврейка, в най-лошия случай те наричат полуевреин. В най-добрия, когато и съпругата ти е еврейкка, те наричат м....н евреин.

Умори българите от глад,сега писател му се приискало?!? Кой издател ще ти публикува глупостите, а и как ще ги продаде после?!?

.....ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА р.овчАРЧЕТО КАЛИТКО........

Знаете ли колко ми дреме, ако ще да стане космонавт.

Очевидно, за да си позволиш да пишеш книжки и не си световно известен писател, трябва да си материално добре осигурен, особено след като имаш и семейство. Предполагам, че министерската заплата е достатъчна за натрупване на съответните спестявания, иначе увисват едни въпроси....

Аз лично съм шокиран, че дянков допуска дори теоретичната възможност борисов да не е премиер ! Това е абсурдно - без борисов няма слънце, няма строителство, няма магистрали, няма заплати, няма работа и няма живот ! Само той и никой друг ни води към сигурен успех и просперитет - само той строи и гради, само той и никой друг ще ни извади от кризата и ще ни направи Европейци ! Шокиран съм - не знам без борисов какво ще е ... мрак, разруха и анархия ! Само той и никой друг - това е демократично !

Дянков все се захваща с неща от които си няма понятие.. икономика.. сега пък ще става писател. Дянков стани един пъдар на ниви че за друга не те бива.

Да заминава на майната си!!

Това правителство бих го преглътнал, ако финансов министър беше Орешарски......този Дянков за нищо не става....не признава баща си, ние искаме за нас да мисли.

като финансист те видяхме що за боклук си дано не доживея да ти видя писателската дарба

Животът е ценност без стойност той е безценен! Не се измерва с пари и богатство,а със смисъл!Животът е предизвикателство!Посрещаме го всеки ден,но не можем да го победим!Животът е подарък,но не винаги го оценяваме!Животът е игра играем я,без да сме учили правилата!Осъзнаваме ги,когато губим!Животът е песен! Никой не е успял да напише текста,защото не владеем езика на емоциите!Умеем да ги изпитваме, без да ги контролираме!Животът е обещание не можем да го спазим, защото все пак един ден си отиваме!Животът е цел преследваме я и все не можем да я постигнем!Но нали това е смисълът да се надяваме!Надеждата умира последна!

Да се бърка "пиша" с "подписвам" е просто смешно. Писането е дарба. Като всички останали бездарници и тоя може да си пише силно нескопосано само мемоарите...

Като начало може да започне да си води дневник. Освен това нека не забравяме, че попълването на счетоводни формуляри също си е вид писане. И накрая - идеята да пише в чужбина е добра, ако там пише на български, не превежда и не публикува никъде написаното.

Ако е такъв писател, какъвто е и финансист /т.е. специалист по фалитите/ - жална им майка на читателите... Ама поне по-малко беля ще прави докато дращи писания.

САМО ГЕРБ ГЕРБ ГЕРБ!!! ДОЛУ КОМУНИЗЪМА!!!

Всички, които ни докараха до това дередже, рано или късно, ще се измъкнат. Тежко ни от такива управляващи!

ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ОЩЕ СЕГА ДА НАПУСНЕШ

НАРОЧНО,ДА ВИ Е ЯД...ЧЕРВЕНИ ДЗАДНИЦИ!!!

А на теб какъв беше вторият ти баща, професорът по История на КПСС, бе кретен.

ДОКАТО ХРАНИМ ПО ТРИМА ЦИГАНИНА НА МЕСЕЦ ОТ ВСЕКИ РАБОТЕЩ НЯМА ДА ПРОКОПСАМЕ.ТРЯБВА ДА ОГРАНИЧИМ КИТАЙСКАТА ИМ РАЖДАЕМОСТ.В НАШИЯ СЛУЧАЙ ТЕ СИ РАЖДАТ ЗА ПАРИТЕ КОИТО ИМ ПЛАЩАМЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ.

Де късмет да се махне, де късмет, ама надали!!!

ДЯНКОВ ТЬПО КОПЕЛЕ ЗА ПИСАНЕ СЕ ИЗИСКВАТ УМЕНИЯ

Коментари - Дянков: Ще стана писател в чужбина, ако Борисов не е премиер | Днес.dir.bg

Дянков: Ще стана писател в чужбина, ако Борисов не е премиер

Финансовият министър Симеон Дянков е решил с какво ще се занимава, ако не бъдат преизбрани управляващите, начело с Бойко Борисов – ще пише книги. Това ще прави обаче не у нас, а в чужбина. "Дойдох тук заради Бойко Борисов", поясни той.

Обратно в новината

Коментари - Дянков: Ще стана писател в чужбина, ако Борисов не е премиер | Днес.dir.bg

Коментари

Да, и освен това ще стане художник, композитор и велик актьор. И всичко това в чужбина. Аха, да не забравяме и успехите му като балетист...

Книгата ще бъде редактирана от г-н Б. Борисов! След като само той е бил причината г-н Дянков да дойде и приеме поста в България/за народа нито дума/, логично е той да е причината за написване на книга. А може би не е така! Знае ли някой, какво мисли г-н Дянков? Днес едно, утре друго...Все пак, да му пожелаем творчески успех!

Артистичен псевдоним: ЦЪРВУЛ ШУШКИН.

Че кой нормален яовек ще те вземе ?:)))

от всеки глупак ако ставаше писател!!1

чи какво ще напишеш...? Как от повтаряч да станеш министър и да закопаш нациите? Или как направих първия си милион след ипотеките? Каквото и да сътвориш, все ще е гнусотия...

Трябва да побърза, за да не го говят с камъни

с написаните приказки вероятно ще приспива децата си, ама дали ще ги хваща сън...

Ще пишеш книги, ама друг път.Ще рисуваш комикси.Изедник!

господине, Ще позволя да ме поучаваш, в момента в който си заплатиш данъците в Р.България! Айде джа!

Стани поет като Пищурката и възпеи на шефа Буда хурката.

Колеги непушачи, да гласуваме за отпадане на забраната за пушене на обществени места, щом тоя смешник обещава да си подаде оставката!

Моля те Хер малоумен Флик, по-скоро отпътувай и започвай да пишеш ако искаш книга, ако искаш речник, ако искаш пиши вицове, само МОЛЯ ТЕ изчезни колкото може по бързо от хубавата / до не отдавна/ България!!!!! Бих поел дори част от ЕДНОПОСОЧНИЯТ ти билет до родината ти САЩ!

А от Грузия защо си тръгна, бе Шимоне Дянкофф, защото ти пречеше дима на цигарите на грузинците ли? От Световната банка знаем, че си изритан като автор на безперспективен проект, тоест като некадърник, неставащ за нищо. Само че са ти го казали тактично. Оттук ще си отидеш мразен и прокълнат от нормалните хора, на които източи вноските за здраве. Подозирам , че и като писател ще си същата гола вода, каквато си като финансист. Човек, който не може да говори увлекателно, не може и да пише. Отивай си, няма да ни липсваш!

Заглавието на първата книга: "Как да унищожим една държава за 1400 дни!"

Предпочитаме да те видим на почивка в Централния Софийски! Там пиши колкото щеш!

Това е най-добрият вариант!

Много мъдро решение,да напусне страната и да не живее тук !!!

Не, не съм получавал... Моят мейл не фигурира в сървъра на Позитано...

Защо все забравяш точката след единицата ? Оня ден четох в Дир-а за едно британче на 3 години с IQ 139. Та си помислих, че вярно - акъла ти е малко повече от неговия !? Продължавай да ни веселиш !

Може би има талант на писател,защото със сигурност няма ТАЛАНТ да направи Българите по богати и по щастливи!

Да иде на нашляпка руснаците...

Дянков и писател.......... да го пратят в някой П.....дом да му оправят глсчето

А защо не станете пак финансов министър в чужбина г-н Дянков?Ние знаем,защо,защото тук "гимнастиките"дето ги правехте и си пробвахте способностите ТАМ няма да минат!!!!!!!!!!!

"Дянков: Ще стана писател в чужбина, ако Борисов не е премиер" Що бе Дянков, остани тук, че и пенсионер стани. Нещеш? Е как ще щеш - мизерни сме, прости сме... ти само по облаците хвърчиш и на чистичко спиш.

За никкъв чеп не ставаш.

Дянката е един от малкото истински професионалисти в България, които си разбират от работата. Имаше си хубава работа и кинти, но дойде да помогне на България. Тук пък само го лаят и псуват. Но има и интелигентни, които пак ще гласуват за него. Простаците ще изберат Пламен Орешарски, защото много им липсват "седенките".

Сладък ли ти е? Или просто по рождение си г...лиз

Така ще говориш на баща си. Иначе да, сладък ми е, както и всеки, който си разбира от работата и си я върши.

Той сам казва дошъл е за Бойковия а не заради българия. Бойко е мачо! Що се отнася до писането има матриал. Много време ще му трябва да опише какво е дробил 4г.

Олеле, това скучно човече - писател!? Само като чуете оплетените в собствения му синтактичен гъсталак мисли, неумението му да бъде интригуващ, несръчните му опити за метафора (онова с пицата) - и ви става ясно какъв "писател" ще е! Той не може да говори правилно и да се изразява прилично дори на родния си език - има самочувствие да пише, нещастник. Ако такива времена са настанали, че на такива се дава власт да решават за живота ни и трибуна да ни поучават впоследствие, вече писмено - тежко ни!

Браво! Изключително интелигентен коментар!

krassikat@

ТОЙ ЩЕ ПИШЕ ЗА НЕЩА, ОТ КОИТО ЖАЛКИЯТ ТИ КОМУНОИДЕН МОЗЪК НЯМА И ПОНЯТИЕ...

Дянков, и да знаеш, че на никого не му пука къде ще ходиш след като паднете от власт..... жалко е, че на нас през тези години ни разгонихте фамилията...

Припомням: 1. Дянков никой не го познаваше, преди Борисав да го назначи. 2. Дянков е счетоводител /калкулатор/ а не икономист. Икономиката се прави от останалите министри. 3. Изказванията на Дянков са винаги неадекватни, както и това.

Аман от комплексирани политици, които непрекъснато ни занимават със себе си. Няма ден, в който някой министър от ГЕРБ не се самоизтъква и не плаши с ЕК. С една дума КОМПЛЕКСАРИ!!

тва същество почва много да ме вбесява -Абе ти българин ли си или само за кариерата си тук ,а Борисов гадже ли ти е?

Когато майка ти е еврейка, в най-лошия случай те наричат полуевреин. В най-добрия, когато и съпругата ти е еврейкка, те наричат м....н евреин.

Умори българите от глад,сега писател му се приискало?!? Кой издател ще ти публикува глупостите, а и как ще ги продаде после?!?

.....ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА р.овчАРЧЕТО КАЛИТКО........

Знаете ли колко ми дреме, ако ще да стане космонавт.

Очевидно, за да си позволиш да пишеш книжки и не си световно известен писател, трябва да си материално добре осигурен, особено след като имаш и семейство. Предполагам, че министерската заплата е достатъчна за натрупване на съответните спестявания, иначе увисват едни въпроси....

Аз лично съм шокиран, че дянков допуска дори теоретичната възможност борисов да не е премиер ! Това е абсурдно - без борисов няма слънце, няма строителство, няма магистрали, няма заплати, няма работа и няма живот ! Само той и никой друг ни води към сигурен успех и просперитет - само той строи и гради, само той и никой друг ще ни извади от кризата и ще ни направи Европейци ! Шокиран съм - не знам без борисов какво ще е ... мрак, разруха и анархия ! Само той и никой друг - това е демократично !

Дянков все се захваща с неща от които си няма понятие.. икономика.. сега пък ще става писател. Дянков стани един пъдар на ниви че за друга не те бива.

Да заминава на майната си!!

Това правителство бих го преглътнал, ако финансов министър беше Орешарски......този Дянков за нищо не става....не признава баща си, ние искаме за нас да мисли.

като финансист те видяхме що за боклук си дано не доживея да ти видя писателската дарба

Животът е ценност без стойност той е безценен! Не се измерва с пари и богатство,а със смисъл!Животът е предизвикателство!Посрещаме го всеки ден,но не можем да го победим!Животът е подарък,но не винаги го оценяваме!Животът е игра играем я,без да сме учили правилата!Осъзнаваме ги,когато губим!Животът е песен! Никой не е успял да напише текста,защото не владеем езика на емоциите!Умеем да ги изпитваме, без да ги контролираме!Животът е обещание не можем да го спазим, защото все пак един ден си отиваме!Животът е цел преследваме я и все не можем да я постигнем!Но нали това е смисълът да се надяваме!Надеждата умира последна!

Да се бърка "пиша" с "подписвам" е просто смешно. Писането е дарба. Като всички останали бездарници и тоя може да си пише силно нескопосано само мемоарите...

Като начало може да започне да си води дневник. Освен това нека не забравяме, че попълването на счетоводни формуляри също си е вид писане. И накрая - идеята да пише в чужбина е добра, ако там пише на български, не превежда и не публикува никъде написаното.

Ако е такъв писател, какъвто е и финансист /т.е. специалист по фалитите/ - жална им майка на читателите... Ама поне по-малко беля ще прави докато дращи писания.

САМО ГЕРБ ГЕРБ ГЕРБ!!! ДОЛУ КОМУНИЗЪМА!!!

Всички, които ни докараха до това дередже, рано или късно, ще се измъкнат. Тежко ни от такива управляващи!

ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ОЩЕ СЕГА ДА НАПУСНЕШ

НАРОЧНО,ДА ВИ Е ЯД...ЧЕРВЕНИ ДЗАДНИЦИ!!!

А на теб какъв беше вторият ти баща, професорът по История на КПСС, бе кретен.

ДОКАТО ХРАНИМ ПО ТРИМА ЦИГАНИНА НА МЕСЕЦ ОТ ВСЕКИ РАБОТЕЩ НЯМА ДА ПРОКОПСАМЕ.ТРЯБВА ДА ОГРАНИЧИМ КИТАЙСКАТА ИМ РАЖДАЕМОСТ.В НАШИЯ СЛУЧАЙ ТЕ СИ РАЖДАТ ЗА ПАРИТЕ КОИТО ИМ ПЛАЩАМЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ.

Де късмет да се махне, де късмет, ама надали!!!

ДЯНКОВ ТЬПО КОПЕЛЕ ЗА ПИСАНЕ СЕ ИЗИСКВАТ УМЕНИЯ