Коментари - Ковачев: Фалшива интерпретация на Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

Ковачев: Фалшива интерпретация на Истанбулската конвенция

Прави се фалшива интерпретация на Истанбулската конвенция. Това заяви за Дир.бг евродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев.

Обратно в новината

Коментари - Ковачев: Фалшива интерпретация на Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

Коментари

Овертон показва нагледно формулата, по която най-неприемливите и невъзможни идеи могат да се изведат като обществен дебат, а по-късно да бъдат законодателно закрепени.Според американския експерт и за най-отвратителната, заседнала дълбоко в човешкото подсъзнание мисъл има т.нар. прозорец на възможностите. Овертон : Но лично ти си длъжен да си останеш човек. А човек е способен да намери решение на всеки проблем. И което не е по силите на един ще го направят хората, обединени от общата идея.

Каква е пенсионната възраст за третият пол?Ако се обява че се чуствам женски пол дали ще ми намалят пенсионната възраст?

присъди си силикон и тогава пробвай пак да питаш

заглавието на статията на първа страница чрез употребата на пълен член внушава, че всички наши евродепутати са гласували "за" конвенцията. А не е вярно, което се вижда от текста!Самият дупетат никъде не го е казал ама се води от мисълта, че провежда промиване на мозъци на 80% дебили.

Единствения нещо правещ и достоен български политик в момента.

Извинете, но не му е работа на ЕС да ми определя дали ще готвя и чистя в къщи и какво и с кого ще правя под чаршафите !! Та толкова се притеснили европейските нищоправещи , че цяла конвенция пръкнали. Ай сиктир бе

ковачев е неграмотен гейбераст с половин нещастна гънчица ,подобна на йотовата .трябва спешна смяна на псевдоелита чрез истински дуел . тези другари е необходимо да бъдат поставени на мястото им ,т.е на сметището .когато се допускат боклуци да взимат необмислени, важни за държавата решения води до сигурна катастрофа .

И Ковачев, и Йотова са от персонажа във филма за българските политици - соросоиди, затова хич не ме учудва тяхната позиция. Те са задължени на дъртия урод, а и тепърва се надяват на него за солидно "потупване" по джобовете си. Има мнооого да правят "мили очи" и да си "пекат питките" за наша сметка...

Глей ся, Ковачев, Ша ми отговориш ли, кво е либерасткото виждане, не за третия пол, а за останалите - щото според определението за "социален пол" (точно за такова се говори тази велика Истанбулска конвенция) във Фейсбук са общо 71 (седемдесет и един) пола. А иначе, и аз си мислех, че сме надживяли словоблудството на българските политици, включени в списъка на "Верни приятели в Европарламента" на Отровено общество на Сорос, но на - Йотова е вицепрезидент, Мария Габриел е "български" (ха-ха-ха!) еврокомисар, а и ти се цепиш по кви ли не въпроси.

Русопитеците да квичат. Нали в Русия домашното насилие вече не е престъпление?!

Пидали за евроГЕЙско развитие на България.

е типичен представител на т.н. трети пол.

уш големи хора а обсъждат въпроси над които съм мислел в детската градина... кой какво има в гащите...

В грешка си.Баба Гуси искаше обратното на пуси.

Кълвачев не интерпретацията а ти си фъшлиф.... бива ли за пари отверстието да си даряваш....

Андрей Ковачев е изявен анален вълшебник. Креватна половинка му е бившия мистър България, много ясно, че ще гласува ЗА.

Вчера, онази росомаха, Илиана йотова пак взе да бръщолеви за права и равнопоставеност на половете, като, че ли това отдавна не е така.И видите ли имало домашно насилие, ама само от страна на мъжете и нито една съвременна , зла, сприхава, претенциозна, мързелива и подла женица няма.Те всичките жени са света вода ненапита, и за това се акцентира и се вменава на обществото, че видите ли, жената е жерва.В последните десетилетия сме свидетели на тоталното смачкване на мъжа.Той винаги е сексуалния насилни, той е грубияна и само жената може да гледа детето и поради тази причина на нея трябва да и се дава всичко при евентуален развод-дете, жилище, автомобил и ....издръжка, а путьо?Той да е мислил като е правил детето.Само той, а онази знаейки, че закона е на нейна страна, си разиграва коня.Това не се ли промени, ще има и гейове, и педофили и най-вече трети пол.Третия пол е съвременната така наречена жена мъжкарана-със панталон и,тъмни очила в облачно време, хвърлиа детето в детска градина и яхнала джип, със зомбираща физиономия.От такива се пръкнаха педали и всички произтичащо от тях.Такава мърша, с такова поведение е само за бой, бой и пак бой, докато мърда.Иначе заради такива загива човешкия род.Това е.

Не го знам този що за птица е, но на тези мухли мислещи се за жени, ще дам един пример само за такива жени които трябва да се млатят без жал и съжеление. ПОМНИТЕ ЛИ КАТЯ ЛЕРЦА-Е ТОВА ИМАМ ПРЕДВИД.ТАКЪВ ТИП НАГЛА СВИНЯ Е ЗА ТРЕПАНЕ.ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ ДОСТА СА КАТО НЕЯ.

Смачкано мъжленце, скоро ще почнете и да кърмите такива социални полове като теб, дето само се оплакват :)

Най-лошото е когато управляващи и депутати са неграмотни, а на всичко отгоре лъжат и обществото. А за капак казват, че разумните доводи са фалшиви новини. Ако не ви се чете Конвенцията в ориггинал, поне прочетете какво казва един човек, който я е чел: https://link

Ето какво се казва, като дефиниция за думата "gender" в съответната конвенция: Чл.3 ал 3(c):gender shall mean the socially constructed roles..." Между другото, думата "gender" се споменава в документа повече от 20 пъти и съгласно цитирания по-горе член, трябва да означава точно това: социално изградени роли... Аман от неграмотни евродепутати!

Тази конвенция е напълно безсмислена. Тя е предназначена за държави, където няма ефективно гражданско законодателство и по тази причина жените нямат права, малтретирани са, дискриминирани са и т.н. Ние си имаме закони и те важат за всички. Тези закони не позволяват и осъждат всякакво насилие на жени, мъже, деца, та даже и над гръбначни животни. Защо ни е тогава това чудо. Единствено като параван, зад който ще се налагат насила на обществото и на децата ни напълно неприемливите и опасни идеи за трети пол, безполови същества, обратни бракове и др подобни изврашения. Ще се стигне и до много комични ситуации. В Конвенцията се иска съгласието на жената преди интимна близост, иначе се води насилие. Никъде не е казано, че това не се отнася за съпрузи. А според българските закони съгласие означава само писмено такова и то заверено от нотариус. И сега какво - преди да отидеш при жена си, ще искаш съгласие с нотариална заверка ли ?. Иначе си насилник. Ами трактовката, която може да се породи спряно обратните бракове - когато един мъж, който е жена, се събере с една жена, която е мъж. По-голяма изродщина няма.

Позор!!!

Гледам ги, гледам ги някой от нашите дупетати и политици, слушам ги какви ги говорят, и се сещам за един хубав македонски израз, който охарактеризира техните действия, постъпки и поведение. А този израз е " Со лице - маж, со дупе - жена." По-точно не мога да го кажа.

Във цяла Европа, никой не видя трети пол в конвенцията от Инстанбул, само в бсп го видяха!!! Може би защото най голям опит, ТЕ, имат с него!?

Този Андрейчо Ковачев е гей!!!!!

Той е член наотворено общество и оттам му плащат да говори така!Освн това тази конвенция не е приета от доста страни в ЕС.Защо пък ние трябва да я приемаме.Пак се правят хубави на господарите си,за да ги държат на власт!!

Сбъркани мисли на един сбъркан човек...

Всичко мара втасала, продължаваме да се занимаваме с глупости! Евродупетата от ГРОБ няма ли да каже нещо по въпроса че има хора които говорят за сепаритъзм и то не щото им харесва, а щото такива като тоя герберски боклук им разваля живота?

Те са същите, които са против конвенцията!? Същите, които преватизираха България, без пари? Правещи се на защитници на бедните, обедняли зара ди техния грабеж.

Ей Богу!И ти си изперкал тотално - като гей и като политикант!

Джендър-политиците нямат точно определена партия, техният гуро е Сорос с неговите зелени пари. Зелените в Б-я действително са зелени , но не като гората а, като долара.

СЪГЛАСНО ХИМИЧНИЯТ ЗАКОН - ПОДОБНИ В ПОДОБНИ СЕ РАЗТВАРЯТ. А БЪЛГАРСКАТА ПОГОВОРКА - КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА И ПРЕЗ ДЕВЕТ ПЛАНИНИ СЕ ПОЗНАВАТ !

Колко от третият пол гласуваха за тези български евродепутати? Нещастни продажници долни! До къде стигнахте! Не знам дали тези които се опитват да ни пробутат някакъв измислен пол са от него, ама със сигурност са долни педераси и продажни курви по самосъзнание и по душа.

Колко от третият пол гласуваха за тези български евродепутати? Нещастни продажници долни! До къде стигнахте! Не знам дали тези които се опитват да ни пробутат някакъв измислен пол са от него, ама със сигурност са долни педераси и продажни курви по самосъзнание и по душа.

Древна е приказката - С каквито се събереш, такъв ще станеш! Борисов каза, че винаги ще прави това, което прави и фрау Меркел. Щом в Германия са признати третополовите, то е естествено, че и в България ще е така. Преди няколко години самият премиер каза, че ще става пидал, за да го възприемат като по-умен!

Така като го гледам, човекът сигурно е педераст. За гея от социалистическата партия да не споменавам. За крадеца станал депутат със заеми от КТБ също да не споменавам - педераст по душа. Интересното е, че произвеждат административен спам - новоизлюпени законотворци. Какъв е обществения интерес който защитават с тази конвенция? Нали трябва да сме равнопоставени - би трябвало да защитават и мъжете от домашно насилие, включително изнудване.

Типично йезуитски и соросоидно-колониален подход ! Заедно с една справедлива кауза СЕ ПРОБУТВАТ ЗА ОЗАКОНЯВАНЕ НА РАЗВРАТНИТЕ ИДЕИ НА АМЕРИКАНСКАТА ВЪРХУШКА ЗА ПРИЗНАВАНЕ НА ТРЕТИ и ЧЕТВЪРТИ ПОЛ С ЦЕЛ НАМАЛЯВАНЕ НА РАЖДАЕМОСТТА НА "МАЛОЦЕННИТЕ" (НЕ АНГЛОСАКСОНСКИ) РАСИ ! В БГ от както е избухнала демокрацията, полицията е скопена и не може да осигури никаква защита за обикновените хора, за възрастните, за жените и т.н. - факт за който безпорно са виновни шорошоидните упрвници и колонизатори на страната. А сега се сетили да осигурят пак "хартиена" защита на жените - но ще прокарат дяволската теза за "СОЦИАЛЕН ПОЛ". А после някое брадато трансджендърче ще ми обяснява, че вече сме приели тази конвенция ! ЗАЩО НЕ КАЗАХТЕ НА ХОРАТА ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕМ В ЕС ЧЕ НАСИЛСТВЕНО ЩЕ НИ ЗАДЪЛЖАВАТЕ ДА СТАВАМЕ П Е Д Е Р А С Т И ?!

Когато някой е натрупал достатъчно богатство и е опитал всички земни благини и развлечения, тогава го наляга слободията. Може би от скука и от желание да опита нещо ново, се отдава на различни пороци, към които постепенно се пристрастява. И за да успокои гузната си съвест, той се опитва да узакони гнусотиите, с които се развлича и да ги наложи на всички хора. Хем да няма от кого да се срамува и да се крие, хем да се утешава, че ако ТАКА правят всички, Господ ще бъде по-снизходителен към него.

Накъдето и да се обърнеш - все педерасти! И в Брюксел, и в София! Като този на снимката!!!

Мила Женице, защо ви трябва конвенция за да изгоните търтея си от вкъщи и даже да му теглите един бой?

ТРЯБВА ДА ИМА НАКАЗАТЕЛЕН ЗАКОН ЗА ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ ! ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВА С ГОЛЯМА ГЛОБА И ЗАТВОР !

Защо не съм изненадан че Бойко иска третия пол и еднополови бракове? Всичко си пасва точно!

Правилно ще е, по скоро в БГ да се узаконят еднополовите бракове. В крайна сметка, ние сме страна членка на ЕС. Който не му харесва да ходи в северна корея. Това са европейски ценности. Защо си мислите че, развити евро държави са по-глупави от Ганьовците?

Не, няма да е правилно! Дали България ще въведе еднополовите бракове, зависи САМО ОТ БЪЛГАРИЯ. Може да ни окажат натиск, но не могат да ни задължат! Впрочем- колкото повече някои субкултури оказват натиск, толкова повече започвам да не ги харесвам- аз пък МРАЗЯ всеки вид натиск, който някой се опитва да установи върху мен, независимо дали е транс, трансджендър или мъж/жена и се чувствам комфортно в среда, която не ме подлага на вреден стрес, натиск и объркване как точно да комуникирам с клиент трансджендър. За това предпочитам ДА НЯМАМ клиенти трансджендъри. Вероятно доста други колеги мислят като мен и в крайна сметка , вероятно ще се оформят адвокатски кантори за хетеро и други адвокатски кантори за трансджендъри....

И си мисля, че не само в предоставянето на адвокатските услуги за гражданите ще го има това разделение. То ще задълбочи различията между субкултурите до степен ясно обособени граници на всяка субкултура в бита и живота на българите. След като на някои им се признава правото да променят сексуалната си идентичност, аз пък изисквам признаване на правото ми трансджендърите да не се мотат в личния и професионалния ми живот! Толерантността е ДВУПОСОЧНА улица и ако не съм получила уважение от тях, не мисля да им предоставям своето уважение.

П. Пръмова (ако се срамува от фамилията на съпруга си - моминска фамилия Кунева) обещаваше, че неизгодните задължения на Р.България относно АЕЦ Козлодуй ще се предоговорят след приемането ни в ЕС. След приемането ни това беше извършено и тя стана високо платен член на управителите на френска банка. Сега е интересно като каква длъжност ще получат гласувалите за конвенцията - така може да се открие конкурс за улучилите предположения.

инпичмант. като изхвърляме от време на време по някое говедо от топлото му кресло ще е оздравително и за другите самозабравили се политици.

Той човека от снимката е жив педераст.Естествено,че ще гласува за трети пол, може и за четвърти, за такъв като мен, с не стандартен-т.е.свръх стандартен хуй

поради липсата за ,,идеино,, развитие на ,,демокрацията,, ..политизирахме ,,сексуалните,, отклонения за набиране на гласоподаватели...!!! тритополови,педофили и сексуални маниаци ...както се казва ,,три в едно,, срещу ,,назадничавите,, и ,,изостанали традиционно хора....!!! но...,,моралното падение,, на едни води до ,,духовното,, извисяване на други...,!!!

Изтри ми мнението, в което бях написал думата "педерас". Много лично го е приел.

Документа бе приет от БЪлгарските СОциалсити, комсомолците едно говорят тука друго в парламента !

как се хили като околовръстна труженичка,за пари ,на всичко е готов ,и майка си няма да пожали

абсолютно си прав!!! на челото му пише "Cоросоид"

Eврпопо, Cодомска блуднице!!! Bидели ли сте статуята на "Bавилонската блудница" пред новата сграда на EвроKриминалния парламент в брюксел, и новата сграда на EвроKриминалния парламент която е във формата на разрушената "Bавилонска Kула"???!!! Eврпопа се управлява от Cодомити!!! а "Истанбулската конвенция" моментално озаконява и правата на педофилите, като един друг "трети пол" и е със защитени права от същата криминална конвенция!!! и вообще всяка друга утрепка и сексуално извратена твар. A една такава конвенция моментално застава над Kонституцията на приелата я държава и започват да валят милиони директиви които сме длъжни да изпълняваме, като примерно "бежанец" от северна Aфрика или Aзия съден и преследван в неговата държава при нас автоматично ще трябва да получи убежище и закрила, че е преследван заради сексуалното си различе в държавата си по произход, Bсе още ни е бедна фантазията какво ни готвят Cодомитите.

Tи пед*л който сложи минуса пиши на GOOGLE /статуята на "бавилонската блудница" пред новата сграда на ЕС / и после минуса си го заври в Истанбулската конвенция дето слънце не огрява!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Още на мутрата му е изписано, че е гей. Не само, че е гей, но е и на хранилка на Сорос. С една дума - гърбав!

Третия пол вече е узаконен в Германия. Нас ни чака същото. Много сме търпеливи по отношението на това правителство. Тия бъркат лайна не по-малки от тези на комунистите. Всъщност разлика никаква. Всиките гербери са си бивши комунисти.

Как изглеждат третополвите - като на гей парада ли ?

Точно кате теб.

Явно се знаменосеца на гей парада.

Глупаци, заслужавате да се издавите в собствените си духовни изпражнения. Консервативни, опростачени мизерници с промит мозък се вдигат на бунт срещу внушения им "трети пол" от разни измислени мутренски "патриоти." Драсни им фитила и им гледай сеира. Добре ви въртят, вие се хващате на въдицата им вече 29 години! Залужавате си го! То не бяха цели форумни вопли в стотици коментари за необявената война на третия пол срещу българите, закани, обиди, гнусни цинизми, то не бяха коментари за погубването на най-интелигентната нация от Третия пол. Третият пол се оказа най-големият злодей, главната причина за деморализирането на българите, за разпадането на здравите български семейства!!! Третия пол се заклейми като тайното оръжие на евреи, соросоиди, масони целящо за унищожението на добродетелното консервативно българско общество!!! Видни политици от целия спектър приведоха смехотворния аргумент, че ако е имало трети пол по време на Турското Робство, не би било възможно Освобождението?! И тези твърдения съвсем официално. Народе мой, с всичкия ли си? Причината за катастрофалното положение в България, за обезкръвяването на нацията, за демографския спор не е в "Третия пол", а в самите вас. Вие избирате политиците!!! Те би трябвало да са квинтесенцията на нацията!!! За съжаление ПОЛИТИЦИТЕ ВИ са отражение на самите вас. Като погледнете тях, виждате огледално себе си!!! За да отвлекат вниманието от техните кражби и далавери,тези нагли, крадливи, оядени, лицемерни политици ви хвърлят димки в очите с т.н. "трети пол". И най-тъжното е, че вие се хващате. По нито една от важните теми за България не сте били така активни, както за трети пол, хомосексуалните или роклята на президентшата. Ами сами сте си виновни!!! РАзбирам напускащите страната млади кадърни хора, на които им се повдига от вашия манталитет!!!! Вие ги тровите с простотията си, с безхаберието си и невежеството си и бавно ги убивате!!!

Петре колко ти плащат за писониятат ти? Како ти е драго да има хомосексуалисти и извратеняци и щом не си закостенял, отиди в Западна Европа и сключи хомосексуален брак, не ни замърсявай съзнанието.

От както свят светува човечеството се дели на мъжка ПОЛовина и женска ПОЛовина. Когато математиците докажат, че едно цяло може да се раздели на три половини, тогава плямпай врели-некипели.

Hе ги избираме ние!!! Bсички избори се фалшифицират!!! други избират тези статисти вместо нас!!! Aко наистина имаше такова животно наречено "демокрация", защо гласуването трябва да е тайно ;-( а не явно, всеки да запише за кого си дава гласа и да се запишe моментално от брояч и да се запиши на елекронна дъска, щом е "демокрация" нали не ме е страх да кажа публично предпочитанията за моя политически кандидат, както и други милиони като мен!!! Tа разбра ли сега защо изборите се провеждат чрез тайно ;-( гласуване???!!! Aма иначе пишеш интелигентно разтягането на локуми, или поставено лице да тролиш като се правиш на умен и ръсиш мозъци или ако не си трол си малко "дебил" и нищо не разбираш когато те лъжат на "тука има, тука нема"!!!

Искам да застана на живо срещу тази персона от снимката! C такава злоба и ярост ще му се изрева "GENDERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR", че ще му изпадат зъбите до един.

Хич няма да се трогне, даже ще му стане драго. Защото този пуяк по рождение е имунизиран против човешките добродетели. Погледни само мазното му угодническо изражение.

Коментари - Ковачев: Фалшива интерпретация на Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

Ковачев: Фалшива интерпретация на Истанбулската конвенция

Прави се фалшива интерпретация на Истанбулската конвенция. Това заяви за Дир.бг евродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев.

Обратно в новината

Коментари - Ковачев: Фалшива интерпретация на Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

Коментари

Овертон показва нагледно формулата, по която най-неприемливите и невъзможни идеи могат да се изведат като обществен дебат, а по-късно да бъдат законодателно закрепени.Според американския експерт и за най-отвратителната, заседнала дълбоко в човешкото подсъзнание мисъл има т.нар. прозорец на възможностите. Овертон : Но лично ти си длъжен да си останеш човек. А човек е способен да намери решение на всеки проблем. И което не е по силите на един ще го направят хората, обединени от общата идея.

Каква е пенсионната възраст за третият пол?Ако се обява че се чуствам женски пол дали ще ми намалят пенсионната възраст?

присъди си силикон и тогава пробвай пак да питаш

заглавието на статията на първа страница чрез употребата на пълен член внушава, че всички наши евродепутати са гласували "за" конвенцията. А не е вярно, което се вижда от текста!Самият дупетат никъде не го е казал ама се води от мисълта, че провежда промиване на мозъци на 80% дебили.

Единствения нещо правещ и достоен български политик в момента.

Извинете, но не му е работа на ЕС да ми определя дали ще готвя и чистя в къщи и какво и с кого ще правя под чаршафите !! Та толкова се притеснили европейските нищоправещи , че цяла конвенция пръкнали. Ай сиктир бе

ковачев е неграмотен гейбераст с половин нещастна гънчица ,подобна на йотовата .трябва спешна смяна на псевдоелита чрез истински дуел . тези другари е необходимо да бъдат поставени на мястото им ,т.е на сметището .когато се допускат боклуци да взимат необмислени, важни за държавата решения води до сигурна катастрофа .

И Ковачев, и Йотова са от персонажа във филма за българските политици - соросоиди, затова хич не ме учудва тяхната позиция. Те са задължени на дъртия урод, а и тепърва се надяват на него за солидно "потупване" по джобовете си. Има мнооого да правят "мили очи" и да си "пекат питките" за наша сметка...

Глей ся, Ковачев, Ша ми отговориш ли, кво е либерасткото виждане, не за третия пол, а за останалите - щото според определението за "социален пол" (точно за такова се говори тази велика Истанбулска конвенция) във Фейсбук са общо 71 (седемдесет и един) пола. А иначе, и аз си мислех, че сме надживяли словоблудството на българските политици, включени в списъка на "Верни приятели в Европарламента" на Отровено общество на Сорос, но на - Йотова е вицепрезидент, Мария Габриел е "български" (ха-ха-ха!) еврокомисар, а и ти се цепиш по кви ли не въпроси.

Русопитеците да квичат. Нали в Русия домашното насилие вече не е престъпление?!

Пидали за евроГЕЙско развитие на България.

е типичен представител на т.н. трети пол.

уш големи хора а обсъждат въпроси над които съм мислел в детската градина... кой какво има в гащите...

В грешка си.Баба Гуси искаше обратното на пуси.

Кълвачев не интерпретацията а ти си фъшлиф.... бива ли за пари отверстието да си даряваш....

Андрей Ковачев е изявен анален вълшебник. Креватна половинка му е бившия мистър България, много ясно, че ще гласува ЗА.

Вчера, онази росомаха, Илиана йотова пак взе да бръщолеви за права и равнопоставеност на половете, като, че ли това отдавна не е така.И видите ли имало домашно насилие, ама само от страна на мъжете и нито една съвременна , зла, сприхава, претенциозна, мързелива и подла женица няма.Те всичките жени са света вода ненапита, и за това се акцентира и се вменава на обществото, че видите ли, жената е жерва.В последните десетилетия сме свидетели на тоталното смачкване на мъжа.Той винаги е сексуалния насилни, той е грубияна и само жената може да гледа детето и поради тази причина на нея трябва да и се дава всичко при евентуален развод-дете, жилище, автомобил и ....издръжка, а путьо?Той да е мислил като е правил детето.Само той, а онази знаейки, че закона е на нейна страна, си разиграва коня.Това не се ли промени, ще има и гейове, и педофили и най-вече трети пол.Третия пол е съвременната така наречена жена мъжкарана-със панталон и,тъмни очила в облачно време, хвърлиа детето в детска градина и яхнала джип, със зомбираща физиономия.От такива се пръкнаха педали и всички произтичащо от тях.Такава мърша, с такова поведение е само за бой, бой и пак бой, докато мърда.Иначе заради такива загива човешкия род.Това е.

Не го знам този що за птица е, но на тези мухли мислещи се за жени, ще дам един пример само за такива жени които трябва да се млатят без жал и съжеление. ПОМНИТЕ ЛИ КАТЯ ЛЕРЦА-Е ТОВА ИМАМ ПРЕДВИД.ТАКЪВ ТИП НАГЛА СВИНЯ Е ЗА ТРЕПАНЕ.ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ ДОСТА СА КАТО НЕЯ.

Смачкано мъжленце, скоро ще почнете и да кърмите такива социални полове като теб, дето само се оплакват :)

Най-лошото е когато управляващи и депутати са неграмотни, а на всичко отгоре лъжат и обществото. А за капак казват, че разумните доводи са фалшиви новини. Ако не ви се чете Конвенцията в ориггинал, поне прочетете какво казва един човек, който я е чел: https://link

Ето какво се казва, като дефиниция за думата "gender" в съответната конвенция: Чл.3 ал 3(c):gender shall mean the socially constructed roles..." Между другото, думата "gender" се споменава в документа повече от 20 пъти и съгласно цитирания по-горе член, трябва да означава точно това: социално изградени роли... Аман от неграмотни евродепутати!

Тази конвенция е напълно безсмислена. Тя е предназначена за държави, където няма ефективно гражданско законодателство и по тази причина жените нямат права, малтретирани са, дискриминирани са и т.н. Ние си имаме закони и те важат за всички. Тези закони не позволяват и осъждат всякакво насилие на жени, мъже, деца, та даже и над гръбначни животни. Защо ни е тогава това чудо. Единствено като параван, зад който ще се налагат насила на обществото и на децата ни напълно неприемливите и опасни идеи за трети пол, безполови същества, обратни бракове и др подобни изврашения. Ще се стигне и до много комични ситуации. В Конвенцията се иска съгласието на жената преди интимна близост, иначе се води насилие. Никъде не е казано, че това не се отнася за съпрузи. А според българските закони съгласие означава само писмено такова и то заверено от нотариус. И сега какво - преди да отидеш при жена си, ще искаш съгласие с нотариална заверка ли ?. Иначе си насилник. Ами трактовката, която може да се породи спряно обратните бракове - когато един мъж, който е жена, се събере с една жена, която е мъж. По-голяма изродщина няма.

Позор!!!

Гледам ги, гледам ги някой от нашите дупетати и политици, слушам ги какви ги говорят, и се сещам за един хубав македонски израз, който охарактеризира техните действия, постъпки и поведение. А този израз е " Со лице - маж, со дупе - жена." По-точно не мога да го кажа.

Във цяла Европа, никой не видя трети пол в конвенцията от Инстанбул, само в бсп го видяха!!! Може би защото най голям опит, ТЕ, имат с него!?

Този Андрейчо Ковачев е гей!!!!!

Той е член наотворено общество и оттам му плащат да говори така!Освн това тази конвенция не е приета от доста страни в ЕС.Защо пък ние трябва да я приемаме.Пак се правят хубави на господарите си,за да ги държат на власт!!

Сбъркани мисли на един сбъркан човек...

Всичко мара втасала, продължаваме да се занимаваме с глупости! Евродупетата от ГРОБ няма ли да каже нещо по въпроса че има хора които говорят за сепаритъзм и то не щото им харесва, а щото такива като тоя герберски боклук им разваля живота?

Те са същите, които са против конвенцията!? Същите, които преватизираха България, без пари? Правещи се на защитници на бедните, обедняли зара ди техния грабеж.

Ей Богу!И ти си изперкал тотално - като гей и като политикант!

Джендър-политиците нямат точно определена партия, техният гуро е Сорос с неговите зелени пари. Зелените в Б-я действително са зелени , но не като гората а, като долара.

СЪГЛАСНО ХИМИЧНИЯТ ЗАКОН - ПОДОБНИ В ПОДОБНИ СЕ РАЗТВАРЯТ. А БЪЛГАРСКАТА ПОГОВОРКА - КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА И ПРЕЗ ДЕВЕТ ПЛАНИНИ СЕ ПОЗНАВАТ !

Колко от третият пол гласуваха за тези български евродепутати? Нещастни продажници долни! До къде стигнахте! Не знам дали тези които се опитват да ни пробутат някакъв измислен пол са от него, ама със сигурност са долни педераси и продажни курви по самосъзнание и по душа.

Колко от третият пол гласуваха за тези български евродепутати? Нещастни продажници долни! До къде стигнахте! Не знам дали тези които се опитват да ни пробутат някакъв измислен пол са от него, ама със сигурност са долни педераси и продажни курви по самосъзнание и по душа.

Древна е приказката - С каквито се събереш, такъв ще станеш! Борисов каза, че винаги ще прави това, което прави и фрау Меркел. Щом в Германия са признати третополовите, то е естествено, че и в България ще е така. Преди няколко години самият премиер каза, че ще става пидал, за да го възприемат като по-умен!

Така като го гледам, човекът сигурно е педераст. За гея от социалистическата партия да не споменавам. За крадеца станал депутат със заеми от КТБ също да не споменавам - педераст по душа. Интересното е, че произвеждат административен спам - новоизлюпени законотворци. Какъв е обществения интерес който защитават с тази конвенция? Нали трябва да сме равнопоставени - би трябвало да защитават и мъжете от домашно насилие, включително изнудване.

Типично йезуитски и соросоидно-колониален подход ! Заедно с една справедлива кауза СЕ ПРОБУТВАТ ЗА ОЗАКОНЯВАНЕ НА РАЗВРАТНИТЕ ИДЕИ НА АМЕРИКАНСКАТА ВЪРХУШКА ЗА ПРИЗНАВАНЕ НА ТРЕТИ и ЧЕТВЪРТИ ПОЛ С ЦЕЛ НАМАЛЯВАНЕ НА РАЖДАЕМОСТТА НА "МАЛОЦЕННИТЕ" (НЕ АНГЛОСАКСОНСКИ) РАСИ ! В БГ от както е избухнала демокрацията, полицията е скопена и не може да осигури никаква защита за обикновените хора, за възрастните, за жените и т.н. - факт за който безпорно са виновни шорошоидните упрвници и колонизатори на страната. А сега се сетили да осигурят пак "хартиена" защита на жените - но ще прокарат дяволската теза за "СОЦИАЛЕН ПОЛ". А после някое брадато трансджендърче ще ми обяснява, че вече сме приели тази конвенция ! ЗАЩО НЕ КАЗАХТЕ НА ХОРАТА ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕМ В ЕС ЧЕ НАСИЛСТВЕНО ЩЕ НИ ЗАДЪЛЖАВАТЕ ДА СТАВАМЕ П Е Д Е Р А С Т И ?!

Когато някой е натрупал достатъчно богатство и е опитал всички земни благини и развлечения, тогава го наляга слободията. Може би от скука и от желание да опита нещо ново, се отдава на различни пороци, към които постепенно се пристрастява. И за да успокои гузната си съвест, той се опитва да узакони гнусотиите, с които се развлича и да ги наложи на всички хора. Хем да няма от кого да се срамува и да се крие, хем да се утешава, че ако ТАКА правят всички, Господ ще бъде по-снизходителен към него.

Накъдето и да се обърнеш - все педерасти! И в Брюксел, и в София! Като този на снимката!!!

Мила Женице, защо ви трябва конвенция за да изгоните търтея си от вкъщи и даже да му теглите един бой?

ТРЯБВА ДА ИМА НАКАЗАТЕЛЕН ЗАКОН ЗА ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ ! ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВА С ГОЛЯМА ГЛОБА И ЗАТВОР !

Защо не съм изненадан че Бойко иска третия пол и еднополови бракове? Всичко си пасва точно!

Правилно ще е, по скоро в БГ да се узаконят еднополовите бракове. В крайна сметка, ние сме страна членка на ЕС. Който не му харесва да ходи в северна корея. Това са европейски ценности. Защо си мислите че, развити евро държави са по-глупави от Ганьовците?

Не, няма да е правилно! Дали България ще въведе еднополовите бракове, зависи САМО ОТ БЪЛГАРИЯ. Може да ни окажат натиск, но не могат да ни задължат! Впрочем- колкото повече някои субкултури оказват натиск, толкова повече започвам да не ги харесвам- аз пък МРАЗЯ всеки вид натиск, който някой се опитва да установи върху мен, независимо дали е транс, трансджендър или мъж/жена и се чувствам комфортно в среда, която не ме подлага на вреден стрес, натиск и объркване как точно да комуникирам с клиент трансджендър. За това предпочитам ДА НЯМАМ клиенти трансджендъри. Вероятно доста други колеги мислят като мен и в крайна сметка , вероятно ще се оформят адвокатски кантори за хетеро и други адвокатски кантори за трансджендъри....

И си мисля, че не само в предоставянето на адвокатските услуги за гражданите ще го има това разделение. То ще задълбочи различията между субкултурите до степен ясно обособени граници на всяка субкултура в бита и живота на българите. След като на някои им се признава правото да променят сексуалната си идентичност, аз пък изисквам признаване на правото ми трансджендърите да не се мотат в личния и професионалния ми живот! Толерантността е ДВУПОСОЧНА улица и ако не съм получила уважение от тях, не мисля да им предоставям своето уважение.

П. Пръмова (ако се срамува от фамилията на съпруга си - моминска фамилия Кунева) обещаваше, че неизгодните задължения на Р.България относно АЕЦ Козлодуй ще се предоговорят след приемането ни в ЕС. След приемането ни това беше извършено и тя стана високо платен член на управителите на френска банка. Сега е интересно като каква длъжност ще получат гласувалите за конвенцията - така може да се открие конкурс за улучилите предположения.

инпичмант. като изхвърляме от време на време по някое говедо от топлото му кресло ще е оздравително и за другите самозабравили се политици.

Той човека от снимката е жив педераст.Естествено,че ще гласува за трети пол, може и за четвърти, за такъв като мен, с не стандартен-т.е.свръх стандартен хуй

поради липсата за ,,идеино,, развитие на ,,демокрацията,, ..политизирахме ,,сексуалните,, отклонения за набиране на гласоподаватели...!!! тритополови,педофили и сексуални маниаци ...както се казва ,,три в едно,, срещу ,,назадничавите,, и ,,изостанали традиционно хора....!!! но...,,моралното падение,, на едни води до ,,духовното,, извисяване на други...,!!!

Изтри ми мнението, в което бях написал думата "педерас". Много лично го е приел.

Документа бе приет от БЪлгарските СОциалсити, комсомолците едно говорят тука друго в парламента !

как се хили като околовръстна труженичка,за пари ,на всичко е готов ,и майка си няма да пожали

абсолютно си прав!!! на челото му пише "Cоросоид"

Eврпопо, Cодомска блуднице!!! Bидели ли сте статуята на "Bавилонската блудница" пред новата сграда на EвроKриминалния парламент в брюксел, и новата сграда на EвроKриминалния парламент която е във формата на разрушената "Bавилонска Kула"???!!! Eврпопа се управлява от Cодомити!!! а "Истанбулската конвенция" моментално озаконява и правата на педофилите, като един друг "трети пол" и е със защитени права от същата криминална конвенция!!! и вообще всяка друга утрепка и сексуално извратена твар. A една такава конвенция моментално застава над Kонституцията на приелата я държава и започват да валят милиони директиви които сме длъжни да изпълняваме, като примерно "бежанец" от северна Aфрика или Aзия съден и преследван в неговата държава при нас автоматично ще трябва да получи убежище и закрила, че е преследван заради сексуалното си различе в държавата си по произход, Bсе още ни е бедна фантазията какво ни готвят Cодомитите.

Tи пед*л който сложи минуса пиши на GOOGLE /статуята на "бавилонската блудница" пред новата сграда на ЕС / и после минуса си го заври в Истанбулската конвенция дето слънце не огрява!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Още на мутрата му е изписано, че е гей. Не само, че е гей, но е и на хранилка на Сорос. С една дума - гърбав!

Третия пол вече е узаконен в Германия. Нас ни чака същото. Много сме търпеливи по отношението на това правителство. Тия бъркат лайна не по-малки от тези на комунистите. Всъщност разлика никаква. Всиките гербери са си бивши комунисти.

Как изглеждат третополвите - като на гей парада ли ?

Точно кате теб.

Явно се знаменосеца на гей парада.

Глупаци, заслужавате да се издавите в собствените си духовни изпражнения. Консервативни, опростачени мизерници с промит мозък се вдигат на бунт срещу внушения им "трети пол" от разни измислени мутренски "патриоти." Драсни им фитила и им гледай сеира. Добре ви въртят, вие се хващате на въдицата им вече 29 години! Залужавате си го! То не бяха цели форумни вопли в стотици коментари за необявената война на третия пол срещу българите, закани, обиди, гнусни цинизми, то не бяха коментари за погубването на най-интелигентната нация от Третия пол. Третият пол се оказа най-големият злодей, главната причина за деморализирането на българите, за разпадането на здравите български семейства!!! Третия пол се заклейми като тайното оръжие на евреи, соросоиди, масони целящо за унищожението на добродетелното консервативно българско общество!!! Видни политици от целия спектър приведоха смехотворния аргумент, че ако е имало трети пол по време на Турското Робство, не би било възможно Освобождението?! И тези твърдения съвсем официално. Народе мой, с всичкия ли си? Причината за катастрофалното положение в България, за обезкръвяването на нацията, за демографския спор не е в "Третия пол", а в самите вас. Вие избирате политиците!!! Те би трябвало да са квинтесенцията на нацията!!! За съжаление ПОЛИТИЦИТЕ ВИ са отражение на самите вас. Като погледнете тях, виждате огледално себе си!!! За да отвлекат вниманието от техните кражби и далавери,тези нагли, крадливи, оядени, лицемерни политици ви хвърлят димки в очите с т.н. "трети пол". И най-тъжното е, че вие се хващате. По нито една от важните теми за България не сте били така активни, както за трети пол, хомосексуалните или роклята на президентшата. Ами сами сте си виновни!!! РАзбирам напускащите страната млади кадърни хора, на които им се повдига от вашия манталитет!!!! Вие ги тровите с простотията си, с безхаберието си и невежеството си и бавно ги убивате!!!

Петре колко ти плащат за писониятат ти? Како ти е драго да има хомосексуалисти и извратеняци и щом не си закостенял, отиди в Западна Европа и сключи хомосексуален брак, не ни замърсявай съзнанието.

От както свят светува човечеството се дели на мъжка ПОЛовина и женска ПОЛовина. Когато математиците докажат, че едно цяло може да се раздели на три половини, тогава плямпай врели-некипели.

Hе ги избираме ние!!! Bсички избори се фалшифицират!!! други избират тези статисти вместо нас!!! Aко наистина имаше такова животно наречено "демокрация", защо гласуването трябва да е тайно ;-( а не явно, всеки да запише за кого си дава гласа и да се запишe моментално от брояч и да се запиши на елекронна дъска, щом е "демокрация" нали не ме е страх да кажа публично предпочитанията за моя политически кандидат, както и други милиони като мен!!! Tа разбра ли сега защо изборите се провеждат чрез тайно ;-( гласуване???!!! Aма иначе пишеш интелигентно разтягането на локуми, или поставено лице да тролиш като се правиш на умен и ръсиш мозъци или ако не си трол си малко "дебил" и нищо не разбираш когато те лъжат на "тука има, тука нема"!!!

Искам да застана на живо срещу тази персона от снимката! C такава злоба и ярост ще му се изрева "GENDERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR", че ще му изпадат зъбите до един.

Хич няма да се трогне, даже ще му стане драго. Защото този пуяк по рождение е имунизиран против човешките добродетели. Погледни само мазното му угодническо изражение.