Коментари - Путин: Европа трябва да остане обединена | Днес.dir.bg

Путин: Европа трябва да остане обединена

Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че Европа трябва да е обединена, въпреки опитите за издигане на стени.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Европа трябва да остане обединена | Днес.dir.bg

Коментари

Кой му иска мнението на тоз калъф ;)) Да си гледа кенефа и локащите битова химия дураци.

Лицемерен наглец.Боже пази България от Русия!

Не те обвинявам, Руската политика по отношение на България не се различава от Византийската (Не Римската), а именно насъскване на сърбите срещу нас. Това е грешна политика самоубийствена, за Русия. Но нека не ги съдим, имат своя шанс.

Няма по-голям лицемер от този в света.Винаги говори обратно на това което иска.Сигурно като отиде в тоалетната вместо да си събуе гащите ака с тях...

Русия е голям обединител(в България е против Съединението) и в Европа 1945 раздели на два враждуващи лагера...Нападна и Украйна защото украинците искаха да са част от обединена Европа.....Абе лицемери.

Добър ход - сега Европа ще се разедини, само за да направи обратното на това, което казва Русия. И разбира се, Русия ще е виновна за това. :)

100%В Путин. Е по умен и националист ченталмен от Дончо Доналт Трамп :)

Абе то съвеЦкия челен опит със стената в Берлин май е заразителен. Гледам Белгия почнала да строи стена с Холандия, а пък чехите мислят да се ограждат от словаците и австрийците. Ей, ботокса не прощава!

Ако беше по-културен и по-малко продажен, щеше да знаещ, че в края на Втората световна война Русия е била против разделението на Германия и съответно против изграждането на Берлинската стена.

Вместо да си губят времето в "събиране" на данни, да ги пуснат в хранилищата в Подолск, където се съхраняват архивите, както руските, така и заграбените от окупираните страни. Или просто да прочетат книгите на Виктор Суворов.

Особено книгите на Суворов са най-достоверния исторически източник.

Според голям и оповестен наскоро доклад, озаглавен Живот с разликите, институциите, законите, медиите и училищата на Великобритания трябва да бъдат преразгледани по такъв начин, че да отразяват адекватно обществото, което вече не е преобладаващо християнско, както е било някога и доскоро. Двугодишното проучване за мястото на религията в модерното британско общество заключи, че през последните петдесет години религиозният пейзаж във Великобритания се е променил до неузнаваемост и общественият живот трябва да отрази факта, че това вече не е страна, в която доминира християнството. Докладът препоръчва броят на англиканските епископи в Камарата на лордовете неизбираемата горна камара на Великобритания да бъде намален, за да се увеличи броят на духовните водачи от други вероизповедания.

Ще се позова на чешки журналист, който казва, че трябва да пазим Русия, за да има къде да имигрират белите християни от Европа. Май много скоро.

JMM®

"Жива да не бях!" да чуя това двуличие на ботоксовото джудже !

че тя европа е обединена, товаришч путин! от мигът в който се разпадна ссср,европа е обединена! 500 000 000 души.

неродения брикс, дето отлетя в небитието, а да се не бърка в работата на Цивилизования Свят.

на всяка манджа меродия ? Кой го пита та се обажда от коневръза ?

Журналисти от цял свят го питат постоянно. Има и доста от запад. Матерял в туба колко щеш. Всички му се възхищават а ако съдя по коментарите на американците направо си го искат за президент :) Що мислиш че избраха Тръмп?

Поне му сложете друга снимка бе. Да се тревожим за Русия ли искате, вместо да копнеем?

Аве пич , вие сте ненужни!! Отпадък на историята!! ненормалници разсъждаващи като обикновени бандити. Всичките ви съседи гледат да се заградят от вас!! За разлика от вас САЩ гледа да се огради от съседите си. Виждаш ли разликата?

Русия граничи с 18 държави, би ли изброил кои се ограждат?

Норвегия, Финландия, Литва, Латвия, Естония, Полша, Украйна, Румъния, Грузия,...

Не може да се обединяваме с държава дето ни краде историята и документите, банковите авоари и иска издръжка за окупацията си. Освен това В ЕС влизат доброволно и при изпълнени условия за присъединяване. Докато източна Европа беше присъединена като сателит към Русия вследствие на война.

Кой запали войната? Англия.

на нас война, и се напъха тук без бой.

Който дава заемите и продава оръжие и на едните и на другите.

Стените трябва да са срещу Арабите. А Путин добре каза че Русия е съюзник с Китай, но това в САМО при война. Ако Китайците, които са станали прекалено много, решат да тръгнат да завземат части от РУСИЯ, както арабите, въоръжени само с Ножове, Путин заедно с САЩ трябва да ги изтреби незабавно... Всъщност, дори, най- добре САЩ и Русия да започнат да избиват наред Китайците, който са станали 1,5 милиарда, за да ги намалят и да не помислят да тръгват към чужди държави.

От какъв зор САЩ ще помагат на Русия? Вземи се събуди!! Все някога Китай ще нападнат Русия!! Това е ясно.

Русия не е част от Европа!! Тя е Азия. Истината е че Русия не липсва на Европа!! Само руснаците реват като жалки нещастници, наврени сами в ъгъла!! И Брикс се спука като поредния балон на мегаломанското джудже!! Както и Евразийският съюз отдавана е умрял!!

Само 40% от територията на Европа и 1/5 от населението и. Ако искаш, можеш да промениш границите на Европа. Обади се на Гоогле Мап.

ти много смешен бял цовек

Грешиш, ако Русия не е част от Европа, то и ние би трябвало да не сме. Западна Европа се смята, за "дете" на Древна Елада. Русия пък е "дете" на Средновековна България, не го признават официално, защото имат или поне имаха доктрина, за Третият Рим. България това е Европа, следователно и Русия.

Като се знам какъв инженер съм как да отида на доктор. Че и нашта работа и Европата

Тоя какво реве за Европа ,като курва за член? Една стена между фашистка Русия и нормалните хора ще е много добре!! Нещо отчаян ми изглежда!!

пак да се лее руска кръв, при освобождението и!

Освобождение от какво? От свободата? От добрият живот? Русия носи само смърт и лош стандарт!! Никой няма нужда от Русия? Да не забравяме кой освободи Африка и половината Европа от фашизъма!! А Русия "победи" защото не ценеше човешкият живот!! Замеряха германците със трупове.

Ко стана с визите на украинците?

Върви да ги питаш!!

язе бабиното при хунта не одя

Как бързо се променя светът. За римската империя германци и французи са били варвари, а сега се явяват цивилизация!

Че защо тогава нападна Украйна и я разкъса когато Украйна реши да бъде част от същата тази обединена Европа . По делата ще познаете лъжците не по думите.

Защото фашагите в Киев избиха 10 000 човека, и ако Крим не избра да се присъедини към Русия, щеше да има още жертви. Сега фашагите в Киев са с вързани ръце, а пипнат нещо а са ги шамаросали.

10000 бяха убити с помощта на Путин!! Преди да прати своите бандити , нямаше жертви в Украйна!! Първите убити бяха украинци, убити от руските терористи. Путин прати стотици танкове, хиляди войници, оръдия , реактивна артилерия и той уби украинците.

Тоньо, абе да те питам, верно ли некво джудже те било таковало постоянно ???

Излезе инфо, че НАТО вече не иска Украйна в своите редици.

Жужето само свойте такова щото са го заградили отвсякъде като дръгливо прасе. Аз в Азия не ходя а жужета в Европа не пускат

Ех, защо и ние нямахме държавник като Путин а само путьовци хрантутим.

Смени държавата руско прасе.

трол..

Защото сме Парламентарна република. Русия и Америка са Президентски републики. Тук всеки дава акъл и си мисли, че света започва с него.

Вярно ли е, че германеца дето беше гарант на споразумението с официалния президент на Украйна, щял да става президент?

Докато ние се пазим от ислямското нашествие под формата на неканени имигранти, руснаците водят истинска битка, за оцеляване на Русия и целия нормален християнски свят. Това е истината, зад медиината политкоректна завеса.

ДА да обединена и затова заедно с Асад ни заринаха със сирийски емигранти та да се чудим какво да ги правим

Щерьо я по-сериозно, руснаците влязоха в Сирия септември окт. по-миналата година. А войната е вече 4-5 г.

За това Путин е ВЕЛИК държавник пред всички западни плитици, защото винаги е с едни гърди пред тях!

баси, и гърди ли има този бе?? като на ася капчикова , или по големи??

Дрън-дрън! Кой да му повярва?! Точно той, с провежданата от него политика, съдействаща именно за разпада на Европа; тази Обединена Европа, дето толкова бърка плановете му за Евразийски съюз. Обикновена демагогия: нищо ново от изток...

Русия е 40% от Европа. Че тя ако не е европейска държава, то тогава кой е?

To и Турция е ненам колко си процента в Европа ама са си азиатци

нам нам мноооого млъъъъък процент даже мноооооого малка част от процента смешко

За узбекските и таджикски пришълци сигурно им се струва като Европа. Северокавказците обаче имат сериозни намерения да я 'окултуризират'.

Русия може и леко географски да е в Европа, но иначе Русия е сбирток от украинци (единствените славяни заедно с белорусите), кавказки хазари (включително джихадисти) и всякаква азиатска орда

из указа Иона Грозного - "...а всех юродивых и никчемных ссылать на окраину, в Галицию, там им дуракам и место...!"...та толкоз за "славяните" от покрайнината...

Голяма роля може и изиграят бежанците!

Троляците нали нямат опорни точки и само натискат минусите. Какво да правят горките, нали мразят обединена Европа, а вожда да им каже точно обратното си е направо мъка. Последно време заобичаха и Америка.

Blancpain му е майката , разбира Путин от часовници . :)

От часовници разбират още Песков и Патриарха Гундяев

Совет ЕС внес Алмаз-Антей и еще несколько российских юридических лиц в свой черный список в июле 2014 года за причастность концерна к дестабилизации ситуации на Украине. Совет ЕС внес Алмаз-Антей и еще несколько российских юридических лиц в свой черный список в июле 2014 года за причастность концерна к дестабилизации ситуации на Украине. Через год Алмаз-Антей опротестовал это решение, подав иск в Европейский суд общей юрисдикции. Рассмотрев жалобу, Трибунал Суда ЕС подтвердил законность заморозки активов концерна Алмаз-Антей. При этом, несмотря на то, что решение Трибунала касается санкций, действовавших с марта 2015-го по сентябрь 2016 года, оно будет косвенно влиять и на ныне действующие ограничительные меры, которые продлил Совет ЕС. Решения Трибунала Суда ЕС можно обжаловать в течение двух месяцев. Това на практика означава, че поради факта, че Алмаз Антей е държавна организация, трибуналът потвърждава тезата, че държавата, собственик на концерна извършва действия, които меко казано могат да се определят като международен тероризъм. Да здравствует царь Всея Руси!

четем.... обединена като част от евразийския съюз....

Като гледам изказванията на джуджи и слабата активност на руските тролове, май, май рублите са на привършване.

Под новина като тази Щерев и Бегееца щяха да са осрали всичко наред. Защо ли ги няма, май са им съкратили грантовете... Всички ли обичат Америка само срещу заплащане? То не че няма мъжки проститутки у нас, ама поне няколко дни безплатно не можаха ли?

И това е странно също.

статията е лъжлива,а заглавието напълно заблуждаващо, съчинено от жалки еврогейци. Путин коментира информация, че добровлните поискови отряди , освен красноармейци са намерили и останки на 7 немски войника и са ги предали на Германия по установения регламентиран ред. Путин ги похвали и за това ,като каза че Русия , германия и европа тябва да живеят в разбирателство и в мир. Това не значи ,че е казвал че фашисткия европейски съюз трябва да бъде съхранен.

Хибридна война е това - лъжливи новини и пропаганда..

Нещо великия Путя все да се смалява, да не е от голодмора, иначе не му се издигат стени от към Украйна за Европа.

Европа ще я има и ще е обиденена , но ЕС не! исторята е показала че "съюзите "само вредят и се разпадат!

точно този тулуп ли ще ни каже да сме обединени и единни?

Как е Рада Дълбоката тези дни?

вече не е интересно да се коментира путлер всички знят че е лъжец който убива враговете си с отрова

Много бездарен спам.

За пореден път изпадаш в противоречие със самият себе си!

Ти ли си всички, нещастие?

Да уточним - всички, които слушат bTV и DW не само го знаят, но и дълбоко вярват в това. Но пита се, какво общо има вярата с истината ?

и да се преименува на ЕТО - еврогейска толерастка общност

Абсолщтен лъжец и двуличник. России не страшен никакой агрессор сказал Путин. Но забыл добавить: После того, что мы с ней сделали.

Милчо, ти си абсолютен тъпанар!!!

Не е тъпанар,украинче е :))

че грантовете наистина са спрели, това доскоро щеше да има поне 5 пъти повече антируски коментари, до момента....

Тъпаци сме, които искаме да очерним един човек, който явно има много повече мозък от всичките злобни драскачи взети заедно и платени от Америка. Не зная дали точно това са му били думите на Путин, но явно разсъждава много по-трезво от другите/ включително и нашите боклуци/ от Европа. Винаги доброто е побеждавало злото, ще видим и в случая кой е прав и кой крив.

Ако е така, както казваш за доброто и злото, то с Русия е свършено.

Свършен си ти!

И кога ще "погребението" на свършената Русия?

Пътин настъпи вече мотиката. Мащабът на придвижването на военна техника и хора през последните седмици в рамките на операцията на НАТО за гарантиране на сигурността в Европа - "Атлантическа решимост", изненада доста военни наблюдатели. Не случайно първите реакции бяха, че това е най-голямото придвижване на войски на САЩ в Европа след края на Втората световна война, пише "Сега". Само преди дни започна прехвърлянето на около 3500 войници (трета бригада) от IV пехотна дивизия от базата "Форт Карсън" в щата Колорадо заедно с 87 танка и 144 БТР-а "Брадли". Вашингтон планира да изпрати в Европа и бойна авиобригада с 10 хеликоптера "Чинук" и 50 хеликоптера "Блек хоук", с общ състав от 1800 души, както и батальон с 24 атакуващи хеликоптери "Апачи" и 400 души персонал от Форт Блис. Изненадата дойде не от това, че не се знае къде, как и колко войски ще се разположат през 2017 г., а от това, че НАТО решително демонстрира връщане към корените си - да защитава Европа от външна агресия. Ключова роля за това изигра кризата в Украйна. Бързите и добре координирани действия на руските специални части в Крим през 2014 г. и добрата координация от Москва завариха НАТО неподготвено. Това се случи, след като години наред се създаваше усещането, че руската армия вече не е онази армия, от която да се страхуваме, а алиансът трябваше да търси други мисии, за да убеди основните държави в него, че има смисъл от съществуването му.

Интересното е , че в своята история , най-голямата заплаха за Европа е идвала от Арабския Халифат А Русия два пъти в своята история е била нападана от европейски държави

А колко пъти Русия е нападала европейски държави?

Заглавието пак е фалшиво - това нещо на снимката не е казало Европа да ОСТАНЕ обединена, а да БЪДЕ обединена, което означава Европа да стане част от руската империя.

дамагогия по Гьобелски. Толкова му вярваме на доброто джудже др.Путлер - хуманиста.

Кой го интересува , на какво вярваш

То и за теб се отнася.

вЕрвайте му! Путлер троши милиарди за подривна, деструктивна, подмолно хибридна дейност срещу Европа! Хитлер е казал нещо много вярно: "СССР докара лъжата до абсурд. Но с тях е много лесно - те правят точно обратното на това, което казват официално." Нищо ново...

Коментари - Путин: Европа трябва да остане обединена | Днес.dir.bg

Путин: Европа трябва да остане обединена

Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че Европа трябва да е обединена, въпреки опитите за издигане на стени.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Европа трябва да остане обединена | Днес.dir.bg

Коментари

Кой му иска мнението на тоз калъф ;)) Да си гледа кенефа и локащите битова химия дураци.

Лицемерен наглец.Боже пази България от Русия!

Не те обвинявам, Руската политика по отношение на България не се различава от Византийската (Не Римската), а именно насъскване на сърбите срещу нас. Това е грешна политика самоубийствена, за Русия. Но нека не ги съдим, имат своя шанс.

Няма по-голям лицемер от този в света.Винаги говори обратно на това което иска.Сигурно като отиде в тоалетната вместо да си събуе гащите ака с тях...

Русия е голям обединител(в България е против Съединението) и в Европа 1945 раздели на два враждуващи лагера...Нападна и Украйна защото украинците искаха да са част от обединена Европа.....Абе лицемери.

Добър ход - сега Европа ще се разедини, само за да направи обратното на това, което казва Русия. И разбира се, Русия ще е виновна за това. :)

100%В Путин. Е по умен и националист ченталмен от Дончо Доналт Трамп :)

Абе то съвеЦкия челен опит със стената в Берлин май е заразителен. Гледам Белгия почнала да строи стена с Холандия, а пък чехите мислят да се ограждат от словаците и австрийците. Ей, ботокса не прощава!

Ако беше по-културен и по-малко продажен, щеше да знаещ, че в края на Втората световна война Русия е била против разделението на Германия и съответно против изграждането на Берлинската стена.

Вместо да си губят времето в "събиране" на данни, да ги пуснат в хранилищата в Подолск, където се съхраняват архивите, както руските, така и заграбените от окупираните страни. Или просто да прочетат книгите на Виктор Суворов.

Особено книгите на Суворов са най-достоверния исторически източник.

Според голям и оповестен наскоро доклад, озаглавен Живот с разликите, институциите, законите, медиите и училищата на Великобритания трябва да бъдат преразгледани по такъв начин, че да отразяват адекватно обществото, което вече не е преобладаващо християнско, както е било някога и доскоро. Двугодишното проучване за мястото на религията в модерното британско общество заключи, че през последните петдесет години религиозният пейзаж във Великобритания се е променил до неузнаваемост и общественият живот трябва да отрази факта, че това вече не е страна, в която доминира християнството. Докладът препоръчва броят на англиканските епископи в Камарата на лордовете неизбираемата горна камара на Великобритания да бъде намален, за да се увеличи броят на духовните водачи от други вероизповедания.

Ще се позова на чешки журналист, който казва, че трябва да пазим Русия, за да има къде да имигрират белите християни от Европа. Май много скоро.

JMM®

"Жива да не бях!" да чуя това двуличие на ботоксовото джудже !

че тя европа е обединена, товаришч путин! от мигът в който се разпадна ссср,европа е обединена! 500 000 000 души.

неродения брикс, дето отлетя в небитието, а да се не бърка в работата на Цивилизования Свят.

на всяка манджа меродия ? Кой го пита та се обажда от коневръза ?

Журналисти от цял свят го питат постоянно. Има и доста от запад. Матерял в туба колко щеш. Всички му се възхищават а ако съдя по коментарите на американците направо си го искат за президент :) Що мислиш че избраха Тръмп?

Поне му сложете друга снимка бе. Да се тревожим за Русия ли искате, вместо да копнеем?

Аве пич , вие сте ненужни!! Отпадък на историята!! ненормалници разсъждаващи като обикновени бандити. Всичките ви съседи гледат да се заградят от вас!! За разлика от вас САЩ гледа да се огради от съседите си. Виждаш ли разликата?

Русия граничи с 18 държави, би ли изброил кои се ограждат?

Норвегия, Финландия, Литва, Латвия, Естония, Полша, Украйна, Румъния, Грузия,...

Не може да се обединяваме с държава дето ни краде историята и документите, банковите авоари и иска издръжка за окупацията си. Освен това В ЕС влизат доброволно и при изпълнени условия за присъединяване. Докато източна Европа беше присъединена като сателит към Русия вследствие на война.

Кой запали войната? Англия.

на нас война, и се напъха тук без бой.

Който дава заемите и продава оръжие и на едните и на другите.

Стените трябва да са срещу Арабите. А Путин добре каза че Русия е съюзник с Китай, но това в САМО при война. Ако Китайците, които са станали прекалено много, решат да тръгнат да завземат части от РУСИЯ, както арабите, въоръжени само с Ножове, Путин заедно с САЩ трябва да ги изтреби незабавно... Всъщност, дори, най- добре САЩ и Русия да започнат да избиват наред Китайците, който са станали 1,5 милиарда, за да ги намалят и да не помислят да тръгват към чужди държави.

От какъв зор САЩ ще помагат на Русия? Вземи се събуди!! Все някога Китай ще нападнат Русия!! Това е ясно.

Русия не е част от Европа!! Тя е Азия. Истината е че Русия не липсва на Европа!! Само руснаците реват като жалки нещастници, наврени сами в ъгъла!! И Брикс се спука като поредния балон на мегаломанското джудже!! Както и Евразийският съюз отдавана е умрял!!

Само 40% от територията на Европа и 1/5 от населението и. Ако искаш, можеш да промениш границите на Европа. Обади се на Гоогле Мап.

ти много смешен бял цовек

Грешиш, ако Русия не е част от Европа, то и ние би трябвало да не сме. Западна Европа се смята, за "дете" на Древна Елада. Русия пък е "дете" на Средновековна България, не го признават официално, защото имат или поне имаха доктрина, за Третият Рим. България това е Европа, следователно и Русия.

Като се знам какъв инженер съм как да отида на доктор. Че и нашта работа и Европата

Тоя какво реве за Европа ,като курва за член? Една стена между фашистка Русия и нормалните хора ще е много добре!! Нещо отчаян ми изглежда!!

пак да се лее руска кръв, при освобождението и!

Освобождение от какво? От свободата? От добрият живот? Русия носи само смърт и лош стандарт!! Никой няма нужда от Русия? Да не забравяме кой освободи Африка и половината Европа от фашизъма!! А Русия "победи" защото не ценеше човешкият живот!! Замеряха германците със трупове.

Ко стана с визите на украинците?

Върви да ги питаш!!

язе бабиното при хунта не одя

Как бързо се променя светът. За римската империя германци и французи са били варвари, а сега се явяват цивилизация!

Че защо тогава нападна Украйна и я разкъса когато Украйна реши да бъде част от същата тази обединена Европа . По делата ще познаете лъжците не по думите.

Защото фашагите в Киев избиха 10 000 човека, и ако Крим не избра да се присъедини към Русия, щеше да има още жертви. Сега фашагите в Киев са с вързани ръце, а пипнат нещо а са ги шамаросали.

10000 бяха убити с помощта на Путин!! Преди да прати своите бандити , нямаше жертви в Украйна!! Първите убити бяха украинци, убити от руските терористи. Путин прати стотици танкове, хиляди войници, оръдия , реактивна артилерия и той уби украинците.

Тоньо, абе да те питам, верно ли некво джудже те било таковало постоянно ???

Излезе инфо, че НАТО вече не иска Украйна в своите редици.

Жужето само свойте такова щото са го заградили отвсякъде като дръгливо прасе. Аз в Азия не ходя а жужета в Европа не пускат

Ех, защо и ние нямахме държавник като Путин а само путьовци хрантутим.

Смени държавата руско прасе.

трол..

Защото сме Парламентарна република. Русия и Америка са Президентски републики. Тук всеки дава акъл и си мисли, че света започва с него.

Вярно ли е, че германеца дето беше гарант на споразумението с официалния президент на Украйна, щял да става президент?

Докато ние се пазим от ислямското нашествие под формата на неканени имигранти, руснаците водят истинска битка, за оцеляване на Русия и целия нормален християнски свят. Това е истината, зад медиината политкоректна завеса.

ДА да обединена и затова заедно с Асад ни заринаха със сирийски емигранти та да се чудим какво да ги правим

Щерьо я по-сериозно, руснаците влязоха в Сирия септември окт. по-миналата година. А войната е вече 4-5 г.

За това Путин е ВЕЛИК държавник пред всички западни плитици, защото винаги е с едни гърди пред тях!

баси, и гърди ли има този бе?? като на ася капчикова , или по големи??

Дрън-дрън! Кой да му повярва?! Точно той, с провежданата от него политика, съдействаща именно за разпада на Европа; тази Обединена Европа, дето толкова бърка плановете му за Евразийски съюз. Обикновена демагогия: нищо ново от изток...

Русия е 40% от Европа. Че тя ако не е европейска държава, то тогава кой е?

To и Турция е ненам колко си процента в Европа ама са си азиатци

нам нам мноооого млъъъъък процент даже мноооооого малка част от процента смешко

За узбекските и таджикски пришълци сигурно им се струва като Европа. Северокавказците обаче имат сериозни намерения да я 'окултуризират'.

Русия може и леко географски да е в Европа, но иначе Русия е сбирток от украинци (единствените славяни заедно с белорусите), кавказки хазари (включително джихадисти) и всякаква азиатска орда

из указа Иона Грозного - "...а всех юродивых и никчемных ссылать на окраину, в Галицию, там им дуракам и место...!"...та толкоз за "славяните" от покрайнината...

Голяма роля може и изиграят бежанците!

Троляците нали нямат опорни точки и само натискат минусите. Какво да правят горките, нали мразят обединена Европа, а вожда да им каже точно обратното си е направо мъка. Последно време заобичаха и Америка.

Blancpain му е майката , разбира Путин от часовници . :)

От часовници разбират още Песков и Патриарха Гундяев

Совет ЕС внес Алмаз-Антей и еще несколько российских юридических лиц в свой черный список в июле 2014 года за причастность концерна к дестабилизации ситуации на Украине. Совет ЕС внес Алмаз-Антей и еще несколько российских юридических лиц в свой черный список в июле 2014 года за причастность концерна к дестабилизации ситуации на Украине. Через год Алмаз-Антей опротестовал это решение, подав иск в Европейский суд общей юрисдикции. Рассмотрев жалобу, Трибунал Суда ЕС подтвердил законность заморозки активов концерна Алмаз-Антей. При этом, несмотря на то, что решение Трибунала касается санкций, действовавших с марта 2015-го по сентябрь 2016 года, оно будет косвенно влиять и на ныне действующие ограничительные меры, которые продлил Совет ЕС. Решения Трибунала Суда ЕС можно обжаловать в течение двух месяцев. Това на практика означава, че поради факта, че Алмаз Антей е държавна организация, трибуналът потвърждава тезата, че държавата, собственик на концерна извършва действия, които меко казано могат да се определят като международен тероризъм. Да здравствует царь Всея Руси!

четем.... обединена като част от евразийския съюз....

Като гледам изказванията на джуджи и слабата активност на руските тролове, май, май рублите са на привършване.

Под новина като тази Щерев и Бегееца щяха да са осрали всичко наред. Защо ли ги няма, май са им съкратили грантовете... Всички ли обичат Америка само срещу заплащане? То не че няма мъжки проститутки у нас, ама поне няколко дни безплатно не можаха ли?

И това е странно също.

статията е лъжлива,а заглавието напълно заблуждаващо, съчинено от жалки еврогейци. Путин коментира информация, че добровлните поискови отряди , освен красноармейци са намерили и останки на 7 немски войника и са ги предали на Германия по установения регламентиран ред. Путин ги похвали и за това ,като каза че Русия , германия и европа тябва да живеят в разбирателство и в мир. Това не значи ,че е казвал че фашисткия европейски съюз трябва да бъде съхранен.

Хибридна война е това - лъжливи новини и пропаганда..

Нещо великия Путя все да се смалява, да не е от голодмора, иначе не му се издигат стени от към Украйна за Европа.

Европа ще я има и ще е обиденена , но ЕС не! исторята е показала че "съюзите "само вредят и се разпадат!

точно този тулуп ли ще ни каже да сме обединени и единни?

Как е Рада Дълбоката тези дни?

вече не е интересно да се коментира путлер всички знят че е лъжец който убива враговете си с отрова

Много бездарен спам.

За пореден път изпадаш в противоречие със самият себе си!

Ти ли си всички, нещастие?

Да уточним - всички, които слушат bTV и DW не само го знаят, но и дълбоко вярват в това. Но пита се, какво общо има вярата с истината ?

и да се преименува на ЕТО - еврогейска толерастка общност

Абсолщтен лъжец и двуличник. России не страшен никакой агрессор сказал Путин. Но забыл добавить: После того, что мы с ней сделали.

Милчо, ти си абсолютен тъпанар!!!

Не е тъпанар,украинче е :))

че грантовете наистина са спрели, това доскоро щеше да има поне 5 пъти повече антируски коментари, до момента....

Тъпаци сме, които искаме да очерним един човек, който явно има много повече мозък от всичките злобни драскачи взети заедно и платени от Америка. Не зная дали точно това са му били думите на Путин, но явно разсъждава много по-трезво от другите/ включително и нашите боклуци/ от Европа. Винаги доброто е побеждавало злото, ще видим и в случая кой е прав и кой крив.

Ако е така, както казваш за доброто и злото, то с Русия е свършено.

Свършен си ти!

И кога ще "погребението" на свършената Русия?

Пътин настъпи вече мотиката. Мащабът на придвижването на военна техника и хора през последните седмици в рамките на операцията на НАТО за гарантиране на сигурността в Европа - "Атлантическа решимост", изненада доста военни наблюдатели. Не случайно първите реакции бяха, че това е най-голямото придвижване на войски на САЩ в Европа след края на Втората световна война, пише "Сега". Само преди дни започна прехвърлянето на около 3500 войници (трета бригада) от IV пехотна дивизия от базата "Форт Карсън" в щата Колорадо заедно с 87 танка и 144 БТР-а "Брадли". Вашингтон планира да изпрати в Европа и бойна авиобригада с 10 хеликоптера "Чинук" и 50 хеликоптера "Блек хоук", с общ състав от 1800 души, както и батальон с 24 атакуващи хеликоптери "Апачи" и 400 души персонал от Форт Блис. Изненадата дойде не от това, че не се знае къде, как и колко войски ще се разположат през 2017 г., а от това, че НАТО решително демонстрира връщане към корените си - да защитава Европа от външна агресия. Ключова роля за това изигра кризата в Украйна. Бързите и добре координирани действия на руските специални части в Крим през 2014 г. и добрата координация от Москва завариха НАТО неподготвено. Това се случи, след като години наред се създаваше усещането, че руската армия вече не е онази армия, от която да се страхуваме, а алиансът трябваше да търси други мисии, за да убеди основните държави в него, че има смисъл от съществуването му.

Интересното е , че в своята история , най-голямата заплаха за Европа е идвала от Арабския Халифат А Русия два пъти в своята история е била нападана от европейски държави

А колко пъти Русия е нападала европейски държави?

Заглавието пак е фалшиво - това нещо на снимката не е казало Европа да ОСТАНЕ обединена, а да БЪДЕ обединена, което означава Европа да стане част от руската империя.

дамагогия по Гьобелски. Толкова му вярваме на доброто джудже др.Путлер - хуманиста.

Кой го интересува , на какво вярваш

То и за теб се отнася.

вЕрвайте му! Путлер троши милиарди за подривна, деструктивна, подмолно хибридна дейност срещу Европа! Хитлер е казал нещо много вярно: "СССР докара лъжата до абсурд. Но с тях е много лесно - те правят точно обратното на това, което казват официално." Нищо ново...