Коментари - Кошлуков: Държавата да не се занимава с видовете травестити | Днес.dir.bg

Кошлуков: Държавата да не се занимава с видовете травестити

Разбира се, трети пол няма, или поне аз не съм виждал. А докато не ми покажат половите органи на третия пол, ще продължа да смятам, че не съществува.

Обратно в новината

Коментари - Кошлуков: Държавата да не се занимава с видовете травестити | Днес.dir.bg

Коментари

Браво на Кошлуков ,по едно време мислех ,че е станал еврогей ,но се оказа още мъж! Юнак!!!

Браво!!! Един смислен коментар!

Признавам -не съм чел тази конвенция и нямам намерение да я чета.Но доколкото схванах ,пак става въпрос за някакви европейски лицемерни изгъзици -за права и пр. Та по тоя повод ,когато във фирмата където работя ,зевзеците проведоха анкета сред колегите на тема: -Какво мислите за орално гениталната любов? Един колега който не разбира от майтап отговори: - Не знам какво е това и не ме интересува , я още си е.....м.

защо дебилите надават такъв вой ?защото са всички от въпросния пол и се чувстват застрашени ли ? а и техните дечица ли ?

Виждам,че цензурата на дир.бг ми е изтрила коментара. Нямаше една нецензурна дума. Не са ми в речника. А иначе речта идеше за стамбулската конвенция. Това което написах сравняваше хагската и стамбулската конвенция,служеща на адвокати и лобита с т.нар нетрадиционна ориентация. Първата не е в услуга на осиновените деца,а на богати и извратени типове способни да платят много ,за да имат дете не е ясно с какво цели. Иначе нормалните семйства имат огромни проблеми с осиновяването. Та речта е за т.нар .стамбулска конвенция за защита на жени и деца от насилие. Отново искат да внушат на децата ни ,говоря за политически лобита на високо ниво ,че хомосексуализма е норма, а не изключение.Искат да внушат на децата,че е нормално да има еднополови семейства,а хетеросексуалността утре ще бъде разглеждана като изключение,е не като норма. Обществото в България все още има интелегентно мислене по този въпрос и смята ,че травеститите са изключения,че хомосексуализма е изключение ,но медицинско,психиатрично и има нужда от правилно възприемане на различията ,но не за налагането им като норма в общество,основано на раждаемостта ,със деца заченати в двуполови семйства. Политически лобита с извратени ръководители се опитват да налагат в световен мащаб,ценности ,които налагат педофилията и обърканата генетично сексуалност, като норма,а не като изключение. Нека оставим третия пол на медицината .

Трети пол има и винаги е имало. Това е полът на мижитурките, нагаждачите, блюдолизците и байганьовците. Накратко - това е полът на паразитите. На снимката виждаме още един от най-известните представители на този пол(вчера видяхме многоуважаемия паразит Г. Марков). Кой ще бъде следващият паразит, който ще отрече съществуването на своя пол?

gender на аглийски е пол на български.. това че означава и род няма никакво значение. Думата род на български също има повече от едно значение. Да не се прави, че разбира много английски, че не е само единственият който има понятие от този език...

Брюкселските еврозелки за пореден път показват,че и най-умният си е малко прост,а в случаи като техния -много прост!Сега ,къде го виждат този трети пол,аз също искам да го видя!Пол предполага полов орган,за мъжете -пенис,за жените вагина!Третият пол би трябвало да е нещо особено -вагина с тестиси напр.,ама такова нещо няма!Едно време Кисинджър беше предизвикал доста сериозен скандал с изявлението ,че ако се бръкне под полата на г-жа Мадлин Олбрайт не е изключено да се открият тестиси!Но за трети пол не е казал нито дума и аз мисля,че неговият здрав цинизъм ни е необходим!Всъщност ако той се изкаже по въпроса със сигурност ще предизвика небивал скандал в еврогейските среди!

Да си програмен директор на БНТ1, значи имаш възможност, сила и инструменти да се противопоставиш или да защитиш кауза. Да изказваш позиция чрез страницата си във фейсбук, е като глас в пустиня. Надявам се, Кошлуков и други като него да не звучат като глас в пустиня, а да вложат усилията си по начин, от който ще има резултат. Обидно и неморално е някакви евроуправляващи да се опитват да ни налагат измислени ценности.

Значи- коментарите ми се трият, само защото някой си транджендър, работещ в дир.бг е решил , че ИСКА ОТПАДАНЕТО НА ТРАНССЕКСУАЛНОСТТА КАТО БОЛЕСТ? Ахахахаха:) А кога ще поиска и отпадане на диабета и хипертонията като болести, описани в МКБ-10?:D:D:D МОЖЕ ЛИ ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО ДА Е ТОЛКОВА НЕУМНО?!

Хтруш си ми ти Андрешко! Дай да подпишем тъй ли, че не е интересно или какво искаш да кажеш. Нещо си против ама и си съгласен?

изкривиха обществените закони, захванаха се и с природните

джендара, не се праи на улав! Има си много точна българска дума - педерасТ!!!

че да утвърждавате шизофренно друг пол,освен определения от Адам и Ева и се првите на Господ,хайде отречете всички физични и природни закони.Отречете науката,по-лесно е.Отречете природата и ни кажете,че живеем Марианската падина.

Трети пол няма но аз съм от четвъртия. ( изчезващият) без джуки ПА- ПА, без силиконови бомби, без силиконови задни еър беци и без платични операции и най- вече имам коса хаха. Моят вид бавно но славно е на изчезване

Хахахах- това вече става СМЕШНО:D Значи- в СЕКУЛАРНА БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА ИМА НАУЧНО ОБЯСНЕНИЕ НА МЕДИЦИНСКИТЕ БОЛЕСТИ- така ли? АХАХАХАХАХААХ:):):) Ми закрийте и следването в медицинските факултети, бе, закрийте и всички НАУЧНИ специалности и оставете само джендърските хобита за изучаване в университетите ни:) И кой тогава ще създава възпроизвеждане на джендърите- в епруветка/ инвитро или от сурогатна майка, а?:D Толкова сте ЖАЛКИ, че няма накъде....НЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗТРИЕТЕ НАУКАТА ОТ БЪЛГАРИЯ, въпреки жалките ви опити!

малка внучка се завтекла да целува едно момченце, а той я блъснал и казал, че не харесва момиченца. Даскалицата каза, че дететето се отглеждало от двама "бащи".

може да целуне момиченце...

тия gender при човешки лекари ли ще ходят, а ако някое gender стане бременно в акушеро-генекологията ли ще лежи или при колегите от мъжки пол

Законът за защита на амбреажите може и да не мине в парламента. Да насилваш хората(и природата и науката) да приемат ,че има други освен два пола е необяснимо...Природата е определила,генетиката също.Има два пола с различен хромозомен състав -ХХ и ХУ. Толокова.Не може да изкривявате наука и природа заради политически възгледи! В демократичните държави сред които спада и България, равните права са гарантирани и не са полово обвързани. Точка!

Абсолютно съм съгласна! Имате милион плюса от мен!

Има само мъж и жена,а другите са болни хора и да им се помага като на болни,а не както ни внушават с повече права от нормалните

Кошлуков е много тъпо парче, но е казал нещо много вярно. Няма разлика между мъж, който се мисли за жена (жена, която се мисли за мъж) и някой, който се мисли за Наполеон - и двамата са психически ненормални и като такива не могат да бъдат третирани като нормални граждани по отношение на тяхната ненормалност. По отношение на тях като човешки същества, извън ненормалните им отклонения, важат стандартните закони като за всички.

Ако пък ми спрете възможността да пиша коментари БЕЗ ПРИЧИНА, ще си защитя права в съда! НЯМА ДА ОСТАВЯ НЕЩАТА ТАКА! Който счита, че съм написала и 1 невярно нещо, нека го обори или с текстове от МКБ-10, които доказват, че пиша лъжа, или с текстове от законите ни, доказващи, че пиша неверни неща! НО АКО ИМА СЪВПАДЕНИЕ МЕЖДУ ВСЯКА МОЯ ДУМА И НАШИТЕ ЗАКОНИ,КАКТО И МКБ-1О, СЕ ГОТВЕТЕ ЗА ТЕЖКО СЪДЕБНО ДЕЛО!

Ако кандидатствате за виза за САЩ, ще попълните отговора на въпрос "пол" и са дадени само два отговора - "мъж" и "жена". Ако признаем трети пол, автоматично ще лишим определящите се в него от възможност да се запознаят с най-могъщият ни съюзник. Защото ако излъжат, че са от някой от двата отживели времето си пола, ще бъдат разобличени (онези хора имат много информация) и визата ще им бъде отказана. Хайде да не бързаме с приемането на трети, четвърти и прочие пол, да поработи в някои по-уредени от България държави, да видим, какви ще са последиците там и тогава да решаваме. Иначе сега се натискаме да бъдем белите мишки на планетата.

Наркоман. Подлога на Пеевски.

Защо триеш бе Обратен

Седнал съм на бюрото си в хола, пия чай, пуша пура и надвесен над картата на света обмислям следващото си пътешествие. Питам иконома си - Джон, каква е тази врява навън? - Митинг на обратнитте, сър. - Какво искат? - Равни права, сър. - Че те нямат ли равни права? - Имат, сър. - Тогава защо протестират? - Ми пeдepaси, сър!

е по-добрия от Каменаров

ИМА трети пол: справка кака Кури и Карадаяъ

Ако на външен вид приличаш на мъж, но имаш за мъжки любовник кмета на Симитли, към кой пол се числиш?

държавата е за това, за да бъде управлявана от спонсора на бхк и отворено общество. а не да се вслушва в гласа Народен - гласът Божии.

Ние знаем,че няма трети пол,проблемът е когато промият мозъците надецата ,и те твърдят,че има трети пол, и самите те станат такива.Колко семейни драми залагате така? Родители нямащи нищо ощо със зомбираните си от евроатлнтизма деца.

Целият Свят, Цяла Европа, Цяла България ...се напълни с мазни, гнусни, гадни ПЕДЕРАСТИ !!!! Докато те управляват Света, Европа и България ще е така !!!! Като толкова им се прави секс с хора от техния пол да си я правят, а нас нормалните хора да не ни занимават с техните извратени желания !!!!

Страхът от третия пол ми прилича на страха от нашествието на марсианците. По-опасно ми се вижда, че са назначили Кошлуков за шеф в БНТ.

Не е страх, а отвращение и гнус. В най-добрия случаи липсата на заинтересованост. Като си останат насаме вкъщи, ако ще и челна стойка на полюлея да правят.

Кошлуков не е шеф в БНТ.

Кошлуков е програмен директор на БНТ.

не е страх от третополовите, а фашисткодиктаторските методи, които използват за да наложат над обществото своите деградирали концепции. ние не сме нито опитни зайчета, нито опитни мишленца за тях. нито пък те са "богоизбрани", за каквито болнаво се имат

излизат и замазват, истината е че се работи активно за промяна чипа на българина! Още от времето на Дядо Симо испанския крадец започнаха да ни налазват разни джендъри, ментъри и всякакви западни изроди! А това че Кошлука излезе и каза нещо е да успокои хорицата, докато изродите от гроб оп и т.н действат. Тотална деградация е нужна в българия!

Тоталната деградация вече е факт.

Според тая конвенция зоофилиците в кой gender попадат?

Ще създадат нови разновидности - сегашните 32 (в САЩ) и още 2 на 5-та степен = 64 пола. Голяма част от хората няма да могат да ги запомнят.

Отговарям на въпроса: увеличават се, защото мъжете като няма какво да правят, взеха да експериментират с точките. Но в ограничен кръг не е интересно, губи се тръпката, затова им е нужно "агнешко" и тръгнаха да зарибяват децата.

Значи ако един мъж се мисли за Наполеон значи е луд, а ако се мисли за жена значи не е луд....?!?!?!

една лопата и на село

Нещо да се чува за геронтофили и некрофили ?

прав е човека

с д-р Москов, признавам. Кошлуков повече от един път съм одобрявала, включително и сега. И той се усети, че са ни сложили на котлона и бавно увеличават температурата... неговите спонсори отвън голямата вода.. Все пак напредък.

Определено мисля, че по този въпрос Западът трябва да се сравни по нас, а не ние по Запада. Няма трети пол, защото понятието е биологично и не може да се повтаря в друг сексуален смисъл. По всяка логика има избягване на двойнствеността на понятията и в случая е така. Гейовете и лесбосите изпитват чувства в сексуален смисъл и те не може да дублират биологични понятия. Редно е да си измислят нещо друго, но не и да обяснят половата разлика със сексуална разлика. Наличието на сексуални различия не е наличие на биологични различия и в този смисъл биологичните прилики може да са сексуални различия. Тогава един мъж с женски наклонности няма да е жена като биологичен вид. Пак ще е мъж, но с нетрадиционна сексуалност и е редно да приеме, че външната изява на личността не го прави с друг пол. Дори сексът между еднополови не е секс между разнополови, защото изявата е от друго естество. Тогава пак не може да се говори за трети пол, а за еднополова връзка. Общо взето неспособността за обяснение води несъстоятелен конфликт, вместо до конструктивно решение.

Коментари - Кошлуков: Държавата да не се занимава с видовете травестити | Днес.dir.bg

Кошлуков: Държавата да не се занимава с видовете травестити

Разбира се, трети пол няма, или поне аз не съм виждал. А докато не ми покажат половите органи на третия пол, ще продължа да смятам, че не съществува.

Обратно в новината

Коментари - Кошлуков: Държавата да не се занимава с видовете травестити | Днес.dir.bg

Коментари

Браво на Кошлуков ,по едно време мислех ,че е станал еврогей ,но се оказа още мъж! Юнак!!!

Браво!!! Един смислен коментар!

Признавам -не съм чел тази конвенция и нямам намерение да я чета.Но доколкото схванах ,пак става въпрос за някакви европейски лицемерни изгъзици -за права и пр. Та по тоя повод ,когато във фирмата където работя ,зевзеците проведоха анкета сред колегите на тема: -Какво мислите за орално гениталната любов? Един колега който не разбира от майтап отговори: - Не знам какво е това и не ме интересува , я още си е.....м.

защо дебилите надават такъв вой ?защото са всички от въпросния пол и се чувстват застрашени ли ? а и техните дечица ли ?

Виждам,че цензурата на дир.бг ми е изтрила коментара. Нямаше една нецензурна дума. Не са ми в речника. А иначе речта идеше за стамбулската конвенция. Това което написах сравняваше хагската и стамбулската конвенция,служеща на адвокати и лобита с т.нар нетрадиционна ориентация. Първата не е в услуга на осиновените деца,а на богати и извратени типове способни да платят много ,за да имат дете не е ясно с какво цели. Иначе нормалните семйства имат огромни проблеми с осиновяването. Та речта е за т.нар .стамбулска конвенция за защита на жени и деца от насилие. Отново искат да внушат на децата ни ,говоря за политически лобита на високо ниво ,че хомосексуализма е норма, а не изключение.Искат да внушат на децата,че е нормално да има еднополови семейства,а хетеросексуалността утре ще бъде разглеждана като изключение,е не като норма. Обществото в България все още има интелегентно мислене по този въпрос и смята ,че травеститите са изключения,че хомосексуализма е изключение ,но медицинско,психиатрично и има нужда от правилно възприемане на различията ,но не за налагането им като норма в общество,основано на раждаемостта ,със деца заченати в двуполови семйства. Политически лобита с извратени ръководители се опитват да налагат в световен мащаб,ценности ,които налагат педофилията и обърканата генетично сексуалност, като норма,а не като изключение. Нека оставим третия пол на медицината .

Трети пол има и винаги е имало. Това е полът на мижитурките, нагаждачите, блюдолизците и байганьовците. Накратко - това е полът на паразитите. На снимката виждаме още един от най-известните представители на този пол(вчера видяхме многоуважаемия паразит Г. Марков). Кой ще бъде следващият паразит, който ще отрече съществуването на своя пол?

gender на аглийски е пол на български.. това че означава и род няма никакво значение. Думата род на български също има повече от едно значение. Да не се прави, че разбира много английски, че не е само единственият който има понятие от този език...

Брюкселските еврозелки за пореден път показват,че и най-умният си е малко прост,а в случаи като техния -много прост!Сега ,къде го виждат този трети пол,аз също искам да го видя!Пол предполага полов орган,за мъжете -пенис,за жените вагина!Третият пол би трябвало да е нещо особено -вагина с тестиси напр.,ама такова нещо няма!Едно време Кисинджър беше предизвикал доста сериозен скандал с изявлението ,че ако се бръкне под полата на г-жа Мадлин Олбрайт не е изключено да се открият тестиси!Но за трети пол не е казал нито дума и аз мисля,че неговият здрав цинизъм ни е необходим!Всъщност ако той се изкаже по въпроса със сигурност ще предизвика небивал скандал в еврогейските среди!

Да си програмен директор на БНТ1, значи имаш възможност, сила и инструменти да се противопоставиш или да защитиш кауза. Да изказваш позиция чрез страницата си във фейсбук, е като глас в пустиня. Надявам се, Кошлуков и други като него да не звучат като глас в пустиня, а да вложат усилията си по начин, от който ще има резултат. Обидно и неморално е някакви евроуправляващи да се опитват да ни налагат измислени ценности.

Значи- коментарите ми се трият, само защото някой си транджендър, работещ в дир.бг е решил , че ИСКА ОТПАДАНЕТО НА ТРАНССЕКСУАЛНОСТТА КАТО БОЛЕСТ? Ахахахаха:) А кога ще поиска и отпадане на диабета и хипертонията като болести, описани в МКБ-10?:D:D:D МОЖЕ ЛИ ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО ДА Е ТОЛКОВА НЕУМНО?!

Хтруш си ми ти Андрешко! Дай да подпишем тъй ли, че не е интересно или какво искаш да кажеш. Нещо си против ама и си съгласен?

изкривиха обществените закони, захванаха се и с природните

джендара, не се праи на улав! Има си много точна българска дума - педерасТ!!!

че да утвърждавате шизофренно друг пол,освен определения от Адам и Ева и се првите на Господ,хайде отречете всички физични и природни закони.Отречете науката,по-лесно е.Отречете природата и ни кажете,че живеем Марианската падина.

Трети пол няма но аз съм от четвъртия. ( изчезващият) без джуки ПА- ПА, без силиконови бомби, без силиконови задни еър беци и без платични операции и най- вече имам коса хаха. Моят вид бавно но славно е на изчезване

Хахахах- това вече става СМЕШНО:D Значи- в СЕКУЛАРНА БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА ИМА НАУЧНО ОБЯСНЕНИЕ НА МЕДИЦИНСКИТЕ БОЛЕСТИ- така ли? АХАХАХАХАХААХ:):):) Ми закрийте и следването в медицинските факултети, бе, закрийте и всички НАУЧНИ специалности и оставете само джендърските хобита за изучаване в университетите ни:) И кой тогава ще създава възпроизвеждане на джендърите- в епруветка/ инвитро или от сурогатна майка, а?:D Толкова сте ЖАЛКИ, че няма накъде....НЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗТРИЕТЕ НАУКАТА ОТ БЪЛГАРИЯ, въпреки жалките ви опити!

малка внучка се завтекла да целува едно момченце, а той я блъснал и казал, че не харесва момиченца. Даскалицата каза, че дететето се отглеждало от двама "бащи".

може да целуне момиченце...

тия gender при човешки лекари ли ще ходят, а ако някое gender стане бременно в акушеро-генекологията ли ще лежи или при колегите от мъжки пол

Законът за защита на амбреажите може и да не мине в парламента. Да насилваш хората(и природата и науката) да приемат ,че има други освен два пола е необяснимо...Природата е определила,генетиката също.Има два пола с различен хромозомен състав -ХХ и ХУ. Толокова.Не може да изкривявате наука и природа заради политически възгледи! В демократичните държави сред които спада и България, равните права са гарантирани и не са полово обвързани. Точка!

Абсолютно съм съгласна! Имате милион плюса от мен!

Има само мъж и жена,а другите са болни хора и да им се помага като на болни,а не както ни внушават с повече права от нормалните

Кошлуков е много тъпо парче, но е казал нещо много вярно. Няма разлика между мъж, който се мисли за жена (жена, която се мисли за мъж) и някой, който се мисли за Наполеон - и двамата са психически ненормални и като такива не могат да бъдат третирани като нормални граждани по отношение на тяхната ненормалност. По отношение на тях като човешки същества, извън ненормалните им отклонения, важат стандартните закони като за всички.

Ако пък ми спрете възможността да пиша коментари БЕЗ ПРИЧИНА, ще си защитя права в съда! НЯМА ДА ОСТАВЯ НЕЩАТА ТАКА! Който счита, че съм написала и 1 невярно нещо, нека го обори или с текстове от МКБ-10, които доказват, че пиша лъжа, или с текстове от законите ни, доказващи, че пиша неверни неща! НО АКО ИМА СЪВПАДЕНИЕ МЕЖДУ ВСЯКА МОЯ ДУМА И НАШИТЕ ЗАКОНИ,КАКТО И МКБ-1О, СЕ ГОТВЕТЕ ЗА ТЕЖКО СЪДЕБНО ДЕЛО!

Ако кандидатствате за виза за САЩ, ще попълните отговора на въпрос "пол" и са дадени само два отговора - "мъж" и "жена". Ако признаем трети пол, автоматично ще лишим определящите се в него от възможност да се запознаят с най-могъщият ни съюзник. Защото ако излъжат, че са от някой от двата отживели времето си пола, ще бъдат разобличени (онези хора имат много информация) и визата ще им бъде отказана. Хайде да не бързаме с приемането на трети, четвърти и прочие пол, да поработи в някои по-уредени от България държави, да видим, какви ще са последиците там и тогава да решаваме. Иначе сега се натискаме да бъдем белите мишки на планетата.

Наркоман. Подлога на Пеевски.

Защо триеш бе Обратен

Седнал съм на бюрото си в хола, пия чай, пуша пура и надвесен над картата на света обмислям следващото си пътешествие. Питам иконома си - Джон, каква е тази врява навън? - Митинг на обратнитте, сър. - Какво искат? - Равни права, сър. - Че те нямат ли равни права? - Имат, сър. - Тогава защо протестират? - Ми пeдepaси, сър!

е по-добрия от Каменаров

ИМА трети пол: справка кака Кури и Карадаяъ

Ако на външен вид приличаш на мъж, но имаш за мъжки любовник кмета на Симитли, към кой пол се числиш?

държавата е за това, за да бъде управлявана от спонсора на бхк и отворено общество. а не да се вслушва в гласа Народен - гласът Божии.

Ние знаем,че няма трети пол,проблемът е когато промият мозъците надецата ,и те твърдят,че има трети пол, и самите те станат такива.Колко семейни драми залагате така? Родители нямащи нищо ощо със зомбираните си от евроатлнтизма деца.

Целият Свят, Цяла Европа, Цяла България ...се напълни с мазни, гнусни, гадни ПЕДЕРАСТИ !!!! Докато те управляват Света, Европа и България ще е така !!!! Като толкова им се прави секс с хора от техния пол да си я правят, а нас нормалните хора да не ни занимават с техните извратени желания !!!!

Страхът от третия пол ми прилича на страха от нашествието на марсианците. По-опасно ми се вижда, че са назначили Кошлуков за шеф в БНТ.

Не е страх, а отвращение и гнус. В най-добрия случаи липсата на заинтересованост. Като си останат насаме вкъщи, ако ще и челна стойка на полюлея да правят.

Кошлуков не е шеф в БНТ.

Кошлуков е програмен директор на БНТ.

не е страх от третополовите, а фашисткодиктаторските методи, които използват за да наложат над обществото своите деградирали концепции. ние не сме нито опитни зайчета, нито опитни мишленца за тях. нито пък те са "богоизбрани", за каквито болнаво се имат

излизат и замазват, истината е че се работи активно за промяна чипа на българина! Още от времето на Дядо Симо испанския крадец започнаха да ни налазват разни джендъри, ментъри и всякакви западни изроди! А това че Кошлука излезе и каза нещо е да успокои хорицата, докато изродите от гроб оп и т.н действат. Тотална деградация е нужна в българия!

Тоталната деградация вече е факт.

Според тая конвенция зоофилиците в кой gender попадат?

Ще създадат нови разновидности - сегашните 32 (в САЩ) и още 2 на 5-та степен = 64 пола. Голяма част от хората няма да могат да ги запомнят.

Отговарям на въпроса: увеличават се, защото мъжете като няма какво да правят, взеха да експериментират с точките. Но в ограничен кръг не е интересно, губи се тръпката, затова им е нужно "агнешко" и тръгнаха да зарибяват децата.

Значи ако един мъж се мисли за Наполеон значи е луд, а ако се мисли за жена значи не е луд....?!?!?!

една лопата и на село

Нещо да се чува за геронтофили и некрофили ?

прав е човека

с д-р Москов, признавам. Кошлуков повече от един път съм одобрявала, включително и сега. И той се усети, че са ни сложили на котлона и бавно увеличават температурата... неговите спонсори отвън голямата вода.. Все пак напредък.

Определено мисля, че по този въпрос Западът трябва да се сравни по нас, а не ние по Запада. Няма трети пол, защото понятието е биологично и не може да се повтаря в друг сексуален смисъл. По всяка логика има избягване на двойнствеността на понятията и в случая е така. Гейовете и лесбосите изпитват чувства в сексуален смисъл и те не може да дублират биологични понятия. Редно е да си измислят нещо друго, но не и да обяснят половата разлика със сексуална разлика. Наличието на сексуални различия не е наличие на биологични различия и в този смисъл биологичните прилики може да са сексуални различия. Тогава един мъж с женски наклонности няма да е жена като биологичен вид. Пак ще е мъж, но с нетрадиционна сексуалност и е редно да приеме, че външната изява на личността не го прави с друг пол. Дори сексът между еднополови не е секс между разнополови, защото изявата е от друго естество. Тогава пак не може да се говори за трети пол, а за еднополова връзка. Общо взето неспособността за обяснение води несъстоятелен конфликт, вместо до конструктивно решение.