Коментари - ГЕРБ и ДПС обсъждаха бъдещото управлението | Днес.dir.bg

ГЕРБ и ДПС обсъждаха бъдещото управлението

ГЕРБ продължи консултациите за приоритетите на 43-то Народно събрание. Втората им среща бе с ДПС.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и ДПС обсъждаха бъдещото управлението | Днес.dir.bg

Коментари

ГЕРБ ИГРАЯТ В МОМЕНТА НОМЕРА НА ВИСКОКОПЛАНИНСКАТА ДЕВИЦА .... .... НА СЕЛО В РОДОПИТЕ СА СИ ЕДНИ ТАКИВА ЗАХЛУПЕНИ - ДУМА НЕ ОБЕЛВАТ , А КАТО ГИ ПРАТЯТ УЧЕНИЧКИ В СОФИЯ И ПЛОВДИВ СЕ СПУКВАТ ОТ АБОРТИ :))))

Ако Борисов се съгласи на явна или неявна коалиция с ДПС ще загуби завинаги шансове да управлява тази страна!!!!Крайно време е турците да бъдат изпратени на почивка че преядоха с власт поселдните 25 години.Сега да видим какви договорки са правени на внезаптни кафета и Кърджали

''гения'' Станишев ли.....

Станишев си постигна мечтата да избяга от България след като успя не успя да я върне на гражданите

БОКО БАВИ ТОПКАТА, ЗА ДА МОЖЕ НАКРАЯ ВСИЧКИ ДА МУ СЕ МОЛИМ - МОЛИМ ТИ СЕ БОКО, СТАНИ ПРЕМИЕР, БАЩИЦЕ! БЕЗ ПРАВИТЕЛСТВО ЗАКЪДЕ СМЕ! ДА, АМА - НЕ! ВЪРВЕТЕ СИ ВСИЧКИ ,ИЗРОДИ!

Как Борисов да озапти вендетата срещу ДПС. Местан усеща, че на ДПС ще му бъде доста трудно, ако Борисов не се застъпи за етническата партия. Много им се събра на турците, ще има ресто най-вероятно.

Цецка от преговарящите и нещата ще потръгнат. Как може човек да стои четъре часа близо до нея, уф...а и да разговаря.

Ако разговаря с Мая, няма да ми омръзнат 24ч. И двете като се оплюват взаимно, само истини си казват.:)))))

ГЕРБ са недосегаеми. Просто останалите партийки са тотално несъвместимо по между си. Единствено ГЕРБ може да вкара ред и да управлява държавата. Борисов им казва - ''Ако не искате да има мира,скоро ще изадя секира.'' Тоест, - ''Сега ви пращам 3 жени, после идвам аз с тоягата .''

Тоягата отдавна е една пръчка, повярвай на леля си. Ваша Цецка Клецка

Машала господа управляващи от ГЕРБ..ашколсун, аферим! Пак искате да излъжете феновете си, че няма да управлявате с ДПС ...да ви е сладко!

ГЕРБ ще управлява с едноличната власт на Борисов, а Местан ще го подкрепя докато не са застрашени схемите на ДПС. БСПто ще се прави на отговорна опозиция и ще вдига протести, за да легитимира липсата на реформи, които ГЕРБ не искат да правят. Националистите ще сплотяват ДПС и ще лумпенизират масите, за да внушават нуждата от бащицата.

+1 ;) Но има една незапълнена празнина и нямам предвид тази между ушите ми, тази: "Като сме толкова умни, защо им позволяваме?"

Защото сме малцинство.:(

БОЙКО ОТ СИК Е ЛЮБОВНИК С ПАШАТА ОТ СИК ОТ ГОДИНИ .... ... ТА КВО СА ТУКА ЕДИН ДОГАНОВ ИЛИ МЕСТАНОВ ?:)))

ДПС на килимчето пред Боко.Да видят те как се е чувствал Серж на тяхното килимче...Дудука вече купува букети

какво ша ми обсъждат с тез помаци да си ходят в анадола.........

Помаците са българи-мюсюлмани, родени в България. Турците са български граждани, родени в България. Каква работа имат в Анадола ?

всички са българи само дето доган е чубанина им и със сопата на страха ги командва

ПРОСТИ МИ ГОСПОДИ ЧЕ СЛОЖИХ ЧАЛМАТА ! В ИМЕТО НА ПРАВОСЛАВНАТА ВЯРА ГО ПРАВЯ !:)))

свобода или смърт

..не е лошо да се разберат кой за кой закон и кога ще е опозиция. някои трябват да минат, нема как по-бедни ми избирателю, а други не...въпреки желание и обещания. Щото по сценарий и БСП и ДПС и ГЕРБ ще се борят за благото на народа и ще са невинни и различни като от години назад поне толкова и занапред. И щото без да ни разделят няма как да ни одерат всичките накуп, трябва да се разберат докато мучим заградени от партии с десетници и юзбашии, с контрапротестиращи и авджии на архари, със снахи или просто купени каракачанки.....

ДА ДА ЩЕ СЕ РАЗБЕРАТ КОЙ ПО КОЛКО И ОТ КЪДЕ ДА КРАДЕ И ТО БЕЗ ДА СА ВЪВ ВЛАСТТА - ЗАЩО ИМ Е ВЛАСТТА Я ПО-ДОБРЕ ЗАДКУЛИСНО

Тиква в БоСтан вирее ли?

С КОГО БОЙКО ЩЕ СЕ ГУШКА И СПИ ???? ..... ПО ЗАПОВЕД НА ЕРДОГАН И ДАВИДОГЛУ ... ТУРСКИ ДЖЕТОВЕ БОМБАНДИРАХА ДНЕС КЮРДИТЕ КОИТО СЕ НИЯТ СРЕЩУ ИСЛЯМИСТИТЕ В ИРАК !!!!! ..... ... СКОРО ЩЕ ИМА - ТУРСКИ ДЖЕТОВЕ БОМБАНДИРАХА БЪЛГАРСКИТЕ РАДИКАЛИ В БУРГАС :)))

"Ако не сме в правителството, няма да го подкрепяме, заяви Янаки Стоилов от БСП." ТОВА НЕ Е ВЯРНО! Слушах и гледах пресконференцията след преговорите! Явно има ИНТРИГАНТИ и измежду НЕСПОСОБНИТЕ ДРАСКАЧИ!

ЕЙ, ОПРАВЯЙТЕ СЕ, ЧЕ ЛАБУТ ЩЕ ЯДЕТЕ ВСИЧКИТЕ НАКРАЯ!

Да се внушава: "Всички са маскари"!

КАКЪВТО НИ ФУТБОЛЪТ, ТАКАВА НИ ПОЛИТИКАТА! УПРАВИЯ- НЪЦ!

Не се напъвайте да внушавате: "Доган и Станишев се разведоха " тролчета - изроди мои! Само гнусни внушения към Борисов и ГЕРБ е правилната тактика!

Преговорите с ДПС и БСП обесмислят проведените избори. Те си управляваха и преди.......

да се омаскарят новите партии влезли в Парламента. Какво има да се преговаря с БСП и ДПС? Да преговаря с тях прокуратурата и после съда!

ДПС на всичко ще са съгласни само и само да са във властта...,.а после те си знаят. Допирните точки ще са 100%

ДПС не са "във властта". Те СА властта.

Така си е .Започнали са вече да се подмиват отзад и да се дупят и предлагат като евтина жена.

Борисов няма шанс срещу Фирмата. Просто за Фирмата в момента не е приоритет собствено Правителство, иначе без проблем могат да си го осигурят. Местан в прав текст каза, че е "дръпнал спирачките, за да не станат втора сила на изборите". На българите не им пука, а циганите и турците станаха повече от пенсионерите... Бъдещето ще е тежко, затова пък продължително ;)

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ:НОВОТО МУТРОТУРСКО УПРАВЛЕНИЕ!!!

Ама те депесарите няма да участват във властта, а само в лапачката и краденето. Ще се създаде една "националноотговорна коалиция "център-дясно" за излизане от затрудненото политическо положение и гарантираща евроатлантическата ориентация на страната, защитаваща демократичните ценности и достиженията в закрилата правата на личността и свободата в икономическата инициатива", бла-бла-бла. Бостан, под крилото на доган.

Бате ви Бойко ще ги изпързаля всичките , той не е вчерашен! Сега има театри , другата седмица ББ ще си каже думата! Сега всички правят своите театри, но те всичките си обичат властта и няма така лесно да я проиграят , че не се знае кой кого в едни следващи избори! Ще пристанат на Бойко ще видите! Кокала е сладък!

Нищо подобно! Бате ти Бойко отдавна е клекнал на Доган и подопечната му партия! Само стой и гледай разпределението на постовете по министерства и държавни агенции

Силно надценяваш интелектуалните способности на бате си Бойко ми се струва. Нека не забравяме, че това е човек, за който символ на българо-арабските отношения е арабският дюнер.

Защо не ревете- българи юнаци, а мълчите като глупаци.Този набеден вратар ще .....

Говори се, че Петър Стоянов - Сумиста изпаднал в паника, след като разбрал, че делото във ВКС ще бъде на 12 декември . Може би е очаквал делото да бъде на 29 март или 28 юни ( рождените дни на покровителите му ) ? Гоце Седефчов излезе малко по - хитър в случая, след като се опита да се дистанцира от бившия си " съветник " , т. е. опита се да си откъсне " опашката " . Медиите на Доган и Делян Пеевски упорито бранеха Сумиста , нападайки зам. - главния прокурор Ася Петрова и бившия вътрешен министър Цветан Цветанов . По този начин Доган и Делян Пеевски доста се издадоха , но за голямо тяхно нещастие - безуспешно !

ВСИЧКИ ДА МИНАТ НА СТОЛА НА ЛЪЖАТА СЛЕД КАТО СЕ НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ИСЛЕД ВСЯКА КОНСУЛТАЦИЯ С ВСЯКА ПАРТИЯ И ДА СЕ ВИДИ НА ЖИВО КОИ ПАРТИИ НАИСТИНА МИЛЕЯТ ЗА НАРОДА ИЛИ ЗА ТЯХ И ТОВА ДА ГО НАПРАВИ НЯКОЯ МЕДИЯ КАТО ДОПИНГ ПРОБИТЕ ВМЕСТО ИНТЕРВЮ ДА ГИ ПОКАНЯТ НА СТОЛА ДА ВИДИМЕ ДАЛИ ЩЕ ПОСМЕЕЯТ ДА СЕДНАТ ИЛИ ЩЕ ОТКАЖАТ КОЙТО ОТКАЖЕ ЗНАЧИ МИСЛИ ЗА СЕБЕСИ ИМАЛИ ТАКАВА НЕЗАВИСИМА МЕДИЯ В БГ ДА ГО НАПРАВИ ТОВА ЕНЩО НА ЖИВО ПРЕД ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ МЕДИИ ДА СИ ВИДИ КАКВО МИСЛЯТ ПОЛИТИЦИТЕ САМО С ДВА ВЪПРОСА 1 ДАЛИ СА ПОМИСЛИЛИ ЗА ТЯХ ИЛИ ЗА НАРОДА И ЩЕ СЕ ВИДИ НА СТОЛА НА ЛЪЖАТА КАКВО Е БИЛО НО БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА СЕ ОБЯДЯТ НА ПОЛИТИЦИТЕ КОИТО ЩЕ СА ПРЕГОВАРЯЩИ

Целта на тези измислени консултации е една - да се замаже БОСТАН и да се размие отговорността ! След тези "тежки консултации" от по няколко часа на ден мутрата ще излезне и ще обяви, че е опитал с всички, но само ибрикчиите от дпс са достойни за мутренско-милиционерската му диктатура ! А милиционерските зомбита ще ревнат в глас - "Вечна дружба с дпс" и "Слава на Буда и Сокола" - за доброто на България естествено !

Да се внушава:" Борисов е уговорил всичко задкулисно"!

... по агентурно-милиционерска линия

така, ще се уволнят само Бсепарските кадри, и ще се назначат гербаджийски такива, а ДПС ще си останат.

Да ,начина на работа до сега е идеален.Направете правителство и работете за доброто на хората.Не правете старите грешки. ДПС не е за съдружник.Бъдете Политици,а не махленски клюкарки.

Бате Бойко трябва ли да се .... извинявам се...обреже?

Най-много за бъдещето управление ДОПРИНАСЯТ НЕГЛАСУВАЛИТЕ!!! ДАВАТ ВЪЗМОЖНОСТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА СПЕСТИ 154 084 788 ЛЕВА за 4 години... А гласувалите го вкарват с разход само със 140 милиона... И ПОЛИТИЦИТЕ НИ - ПАК НЕБЛАГОДАРНИ!!! НАРОДА ИМ ВИНОВЕН...

От народното събрание се чува само неистово пъшкане и еротични словоизлияния! Май резняците са изпратили на "преговорите" младежкато ДПС! За радост на баба Цурка и лелите Мента и Бъчвата!

За всичко е виновна Лукановата конституция - комунистите и назначените от тях в СДС номенклатурчици направиха такъв основен закон, та обрекоха България на четвърт век безпътица. Затова - Велико Народно Събрание и нова конституция. Никакви правителства повече по измислените от Луканов, Лилов и пр. правила!

ПЪРВИЯ МЕСИЯ!!!! Я си прочети КОГА БЕ ПРИЕТ НА ПЪРВО ЧЕТЕНЕ ЗАКОН ЗА МАЖОРИТАРНИТЕ ИЗБОРИ - в 39тото НС... С КВАЛИФИЦИРАНО МНОЗИНСТВО дето можеше да промени и КОНСТИТУЦИЯТА!!! ВИЖ СИ СЪСТАВА НА СЪБРАНИЕТО И СИ ОТГОВОРИ - НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ЛУКАНОВ ЛИ БЛАМИРАХА ЗАКОНА И НЕ ГО ВНЕСОХА НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ??? ЛОЗУНГИ ДА ВДИГА - ВСЕКИ МОЖЕ... ДА МИСЛИ И ДА ПОМНИ - ТИ СИ ОПРОВЕРЖЕНИЕТО...

аха а за това, че не ти става е виновна луната, нали! Като говорите за Конституцията, пишете по конкретно кое точно в нея не ви харесва. Иначе са празни приказки вашите.

в 7...Орел рак и щука... Все за отговорности говорят,но каква отговорност-само политическа. Какво е политическа отговорност у нас-за известно време да не си във властта. Какво се случва с хората докато се консултират...определят кой с кого?

Без условия е нещо като сех без предзерватив много е хубаво, но последствията са неизвестни!

Бочко за секс не става! В двора му само кучетата са с репродуктивни възможности!

КАЛЕПИР ИМА В ТАЯ РАБОТА, ЕЙЙ! ПОЛИТИКАТА!

А бе тези от БСП не им увират главите - то на "опорни точки" се подпират, сега пък на "червени линии" ..... - нека ГЕРБ ги игнорират изобщо и да си останат с червените нишки насаме....

Бацето драпА да спечели изборите ама сега нещо неще да кара каруцата.

Стига сте спекулирали общо взето резултата ще е Гражданин за Европейско развитие на България с реформаторски дух и патриотично настоен!!! Който има акъл ще разбере какво ще е правителството!

ЧЕ ВИ СЕКНЕ КЕЛЕПИРА, АРКАДАШЛЪ!

СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ! В ОСНОВНИТЕ БГ ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛИ НЕ СЕ СЪОБЩАВА, ЧЕ ДНЕС Е ПЕТКОВДЕН!- "Православната църква чества преподобна Параскева или Света Петка Търновска (Петковден). Това е един от големите народни празници, с които българите отбелязват края на топлото време и настъпването на зимата. " ЧЕСТИТО НА ПЕТКОВЦИТЕ!

Хайде честито да им е!

Нови Избори с Нов Изборен Закон ! Единственото спасение за България !

До кога с тези нови избори , докато спечелите ли най сетне!

Изрод

Докато не се изчистим от БАТ САЛИ , Пеевски и Сидеров и подобни ! Докато моя и твоя глас не е равен на гласа на скота който си го продава за 30 лв .

ЗАКОНА???? Коалиция ОРЕЛ, РАК, ЩУКА И СИЕ, Коалиция КРИЛЦЕ ИЛИ КЪЛКА И СИЕ, с тез над 50 партии в парламента??? СТАТУКВОТО ДА СЕ БОРИ СРЕЩУ СТАТУКВОТО??? Прочети си трудовете си отново, може и да ти просветне нещо...

ББ каза: Подкрепа на правителство САМО без пряко ангажиране в управлението на страната НЕ ПРИЕМАМЕ и отиваме на следващи избори! Това е позицията на ГЕРБ , ПОДКРЕПА АМА КАТО СЕ НОСИ СОЛИДАРНА ОТГОВОРНОСТ В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА! Така че на всяка цена власт ГЕРБ не иска, а от избори не се притесняваме въобще , ако трябва за 13 път ще ги спечелим и то по убедително, защото народа вижда кой какво иска! Това е положението !

С една дума ревливите гробари нищо, абсолютно нищо не са спечелили?! Победителят поема отговорност гробарю, а не реве!

Каква отговорност искаш да поеме бре "умник" , отговорност за какво!!! С тези партии, който са се нароили ли искаш да се впрегне и да носи отговорност сама! Не виждаш ли че никоя друга партия няма нито потенциала на ГЕРБ да управлява , нито опита , нито тяхната обществена подкрепа от хората! Кой искаш да те управлява я ми кажи!!! Само платени анти ГЕРБ драскачи сте се събрали тук и НИЩО умно не казвате , само ГЛУПОСТИ!

Хората са си казали мнението на изборите за нас , ти не ни касаеш!

поговорка: ЕДИН ПЪТ СТОМНА ЗА ВОДА, ВТОРИ ПЪТ СТОМНА ЗА ВОДА!!! ТРЕТИЯТ.... ИЗБОРИ 2013 - СПИЧЕЛИЛИЯТ НЕ УПРАВЛЯВА, ИЗБОРИ - 2014 - СПИЧЕЛИЛИЯТ ПАК НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА... Виждаш - от пирови победи, кво са получава...Тез 500 000 - дето от ИЗБОРИ 2009-та до март 2013-та ОТКАЗАХА ДА СЕ РАЗБИРАТ С ПРОСТИЯ, КАК ЩЕ ГИ НАКАРАШ ПАК ДА СЕ РАЗБИРАТ С НЕГО...

Кви преговори, кви 5 лева?! Чисто протакане и губене на време! Кво решават тия послушници на тиквата...... Кой ли ги бръсне за сли-и?!

Договори с ДПС и още утре помиярските медии ще се затъркалят в краката му да го хвалят какъв смел герой е той да направи самостоятелно правителство на малцинствотои да поведе матРияла към пропастта!

Хайде на бас че няма да се договори!!!

Че какво като се договорят няма лошо! Важното е успешното управление на страната!

Да се внушава: " Борисов ще води държавата към пропаст"!

Лидерът на ДПС Людовик Местан предложи да подкрепи ГЕРБ, предоставяйки Делян Пеевски в ролята на премиер на националното съгласие. Депутатът от Стара Загора щял да е идеална фигура, която хем да не е Бойко Борисов, хем да е надпартийна (буквално), хем е от малкото, можещи да постигнат национално съгласие, без да се уточнява дали съгласието е с положителен или отрицателен характер. Вчера Местан изрази воля да даде поне 300 дни толеранс и подкрепа за правителство на ГЕРБ без никакви условия, а като пакет към това бе обещан медиен комфорт.

Коментари - ГЕРБ и ДПС обсъждаха бъдещото управлението | Днес.dir.bg

ГЕРБ и ДПС обсъждаха бъдещото управлението

ГЕРБ продължи консултациите за приоритетите на 43-то Народно събрание. Втората им среща бе с ДПС.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и ДПС обсъждаха бъдещото управлението | Днес.dir.bg

Коментари

ГЕРБ ИГРАЯТ В МОМЕНТА НОМЕРА НА ВИСКОКОПЛАНИНСКАТА ДЕВИЦА .... .... НА СЕЛО В РОДОПИТЕ СА СИ ЕДНИ ТАКИВА ЗАХЛУПЕНИ - ДУМА НЕ ОБЕЛВАТ , А КАТО ГИ ПРАТЯТ УЧЕНИЧКИ В СОФИЯ И ПЛОВДИВ СЕ СПУКВАТ ОТ АБОРТИ :))))

Ако Борисов се съгласи на явна или неявна коалиция с ДПС ще загуби завинаги шансове да управлява тази страна!!!!Крайно време е турците да бъдат изпратени на почивка че преядоха с власт поселдните 25 години.Сега да видим какви договорки са правени на внезаптни кафета и Кърджали

''гения'' Станишев ли.....

Станишев си постигна мечтата да избяга от България след като успя не успя да я върне на гражданите

БОКО БАВИ ТОПКАТА, ЗА ДА МОЖЕ НАКРАЯ ВСИЧКИ ДА МУ СЕ МОЛИМ - МОЛИМ ТИ СЕ БОКО, СТАНИ ПРЕМИЕР, БАЩИЦЕ! БЕЗ ПРАВИТЕЛСТВО ЗАКЪДЕ СМЕ! ДА, АМА - НЕ! ВЪРВЕТЕ СИ ВСИЧКИ ,ИЗРОДИ!

Как Борисов да озапти вендетата срещу ДПС. Местан усеща, че на ДПС ще му бъде доста трудно, ако Борисов не се застъпи за етническата партия. Много им се събра на турците, ще има ресто най-вероятно.

Цецка от преговарящите и нещата ще потръгнат. Как може човек да стои четъре часа близо до нея, уф...а и да разговаря.

Ако разговаря с Мая, няма да ми омръзнат 24ч. И двете като се оплюват взаимно, само истини си казват.:)))))

ГЕРБ са недосегаеми. Просто останалите партийки са тотално несъвместимо по между си. Единствено ГЕРБ може да вкара ред и да управлява държавата. Борисов им казва - ''Ако не искате да има мира,скоро ще изадя секира.'' Тоест, - ''Сега ви пращам 3 жени, после идвам аз с тоягата .''

Тоягата отдавна е една пръчка, повярвай на леля си. Ваша Цецка Клецка

Машала господа управляващи от ГЕРБ..ашколсун, аферим! Пак искате да излъжете феновете си, че няма да управлявате с ДПС ...да ви е сладко!

ГЕРБ ще управлява с едноличната власт на Борисов, а Местан ще го подкрепя докато не са застрашени схемите на ДПС. БСПто ще се прави на отговорна опозиция и ще вдига протести, за да легитимира липсата на реформи, които ГЕРБ не искат да правят. Националистите ще сплотяват ДПС и ще лумпенизират масите, за да внушават нуждата от бащицата.

+1 ;) Но има една незапълнена празнина и нямам предвид тази между ушите ми, тази: "Като сме толкова умни, защо им позволяваме?"

Защото сме малцинство.:(

БОЙКО ОТ СИК Е ЛЮБОВНИК С ПАШАТА ОТ СИК ОТ ГОДИНИ .... ... ТА КВО СА ТУКА ЕДИН ДОГАНОВ ИЛИ МЕСТАНОВ ?:)))

ДПС на килимчето пред Боко.Да видят те как се е чувствал Серж на тяхното килимче...Дудука вече купува букети

какво ша ми обсъждат с тез помаци да си ходят в анадола.........

Помаците са българи-мюсюлмани, родени в България. Турците са български граждани, родени в България. Каква работа имат в Анадола ?

всички са българи само дето доган е чубанина им и със сопата на страха ги командва

ПРОСТИ МИ ГОСПОДИ ЧЕ СЛОЖИХ ЧАЛМАТА ! В ИМЕТО НА ПРАВОСЛАВНАТА ВЯРА ГО ПРАВЯ !:)))

свобода или смърт

..не е лошо да се разберат кой за кой закон и кога ще е опозиция. някои трябват да минат, нема как по-бедни ми избирателю, а други не...въпреки желание и обещания. Щото по сценарий и БСП и ДПС и ГЕРБ ще се борят за благото на народа и ще са невинни и различни като от години назад поне толкова и занапред. И щото без да ни разделят няма как да ни одерат всичките накуп, трябва да се разберат докато мучим заградени от партии с десетници и юзбашии, с контрапротестиращи и авджии на архари, със снахи или просто купени каракачанки.....

ДА ДА ЩЕ СЕ РАЗБЕРАТ КОЙ ПО КОЛКО И ОТ КЪДЕ ДА КРАДЕ И ТО БЕЗ ДА СА ВЪВ ВЛАСТТА - ЗАЩО ИМ Е ВЛАСТТА Я ПО-ДОБРЕ ЗАДКУЛИСНО

Тиква в БоСтан вирее ли?

С КОГО БОЙКО ЩЕ СЕ ГУШКА И СПИ ???? ..... ПО ЗАПОВЕД НА ЕРДОГАН И ДАВИДОГЛУ ... ТУРСКИ ДЖЕТОВЕ БОМБАНДИРАХА ДНЕС КЮРДИТЕ КОИТО СЕ НИЯТ СРЕЩУ ИСЛЯМИСТИТЕ В ИРАК !!!!! ..... ... СКОРО ЩЕ ИМА - ТУРСКИ ДЖЕТОВЕ БОМБАНДИРАХА БЪЛГАРСКИТЕ РАДИКАЛИ В БУРГАС :)))

"Ако не сме в правителството, няма да го подкрепяме, заяви Янаки Стоилов от БСП." ТОВА НЕ Е ВЯРНО! Слушах и гледах пресконференцията след преговорите! Явно има ИНТРИГАНТИ и измежду НЕСПОСОБНИТЕ ДРАСКАЧИ!

ЕЙ, ОПРАВЯЙТЕ СЕ, ЧЕ ЛАБУТ ЩЕ ЯДЕТЕ ВСИЧКИТЕ НАКРАЯ!

Да се внушава: "Всички са маскари"!

КАКЪВТО НИ ФУТБОЛЪТ, ТАКАВА НИ ПОЛИТИКАТА! УПРАВИЯ- НЪЦ!

Не се напъвайте да внушавате: "Доган и Станишев се разведоха " тролчета - изроди мои! Само гнусни внушения към Борисов и ГЕРБ е правилната тактика!

Преговорите с ДПС и БСП обесмислят проведените избори. Те си управляваха и преди.......

да се омаскарят новите партии влезли в Парламента. Какво има да се преговаря с БСП и ДПС? Да преговаря с тях прокуратурата и после съда!

ДПС на всичко ще са съгласни само и само да са във властта...,.а после те си знаят. Допирните точки ще са 100%

ДПС не са "във властта". Те СА властта.

Така си е .Започнали са вече да се подмиват отзад и да се дупят и предлагат като евтина жена.

Борисов няма шанс срещу Фирмата. Просто за Фирмата в момента не е приоритет собствено Правителство, иначе без проблем могат да си го осигурят. Местан в прав текст каза, че е "дръпнал спирачките, за да не станат втора сила на изборите". На българите не им пука, а циганите и турците станаха повече от пенсионерите... Бъдещето ще е тежко, затова пък продължително ;)

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ:НОВОТО МУТРОТУРСКО УПРАВЛЕНИЕ!!!

Ама те депесарите няма да участват във властта, а само в лапачката и краденето. Ще се създаде една "националноотговорна коалиция "център-дясно" за излизане от затрудненото политическо положение и гарантираща евроатлантическата ориентация на страната, защитаваща демократичните ценности и достиженията в закрилата правата на личността и свободата в икономическата инициатива", бла-бла-бла. Бостан, под крилото на доган.

Бате ви Бойко ще ги изпързаля всичките , той не е вчерашен! Сега има театри , другата седмица ББ ще си каже думата! Сега всички правят своите театри, но те всичките си обичат властта и няма така лесно да я проиграят , че не се знае кой кого в едни следващи избори! Ще пристанат на Бойко ще видите! Кокала е сладък!

Нищо подобно! Бате ти Бойко отдавна е клекнал на Доган и подопечната му партия! Само стой и гледай разпределението на постовете по министерства и държавни агенции

Силно надценяваш интелектуалните способности на бате си Бойко ми се струва. Нека не забравяме, че това е човек, за който символ на българо-арабските отношения е арабският дюнер.

Защо не ревете- българи юнаци, а мълчите като глупаци.Този набеден вратар ще .....

Говори се, че Петър Стоянов - Сумиста изпаднал в паника, след като разбрал, че делото във ВКС ще бъде на 12 декември . Може би е очаквал делото да бъде на 29 март или 28 юни ( рождените дни на покровителите му ) ? Гоце Седефчов излезе малко по - хитър в случая, след като се опита да се дистанцира от бившия си " съветник " , т. е. опита се да си откъсне " опашката " . Медиите на Доган и Делян Пеевски упорито бранеха Сумиста , нападайки зам. - главния прокурор Ася Петрова и бившия вътрешен министър Цветан Цветанов . По този начин Доган и Делян Пеевски доста се издадоха , но за голямо тяхно нещастие - безуспешно !

ВСИЧКИ ДА МИНАТ НА СТОЛА НА ЛЪЖАТА СЛЕД КАТО СЕ НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ИСЛЕД ВСЯКА КОНСУЛТАЦИЯ С ВСЯКА ПАРТИЯ И ДА СЕ ВИДИ НА ЖИВО КОИ ПАРТИИ НАИСТИНА МИЛЕЯТ ЗА НАРОДА ИЛИ ЗА ТЯХ И ТОВА ДА ГО НАПРАВИ НЯКОЯ МЕДИЯ КАТО ДОПИНГ ПРОБИТЕ ВМЕСТО ИНТЕРВЮ ДА ГИ ПОКАНЯТ НА СТОЛА ДА ВИДИМЕ ДАЛИ ЩЕ ПОСМЕЕЯТ ДА СЕДНАТ ИЛИ ЩЕ ОТКАЖАТ КОЙТО ОТКАЖЕ ЗНАЧИ МИСЛИ ЗА СЕБЕСИ ИМАЛИ ТАКАВА НЕЗАВИСИМА МЕДИЯ В БГ ДА ГО НАПРАВИ ТОВА ЕНЩО НА ЖИВО ПРЕД ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ МЕДИИ ДА СИ ВИДИ КАКВО МИСЛЯТ ПОЛИТИЦИТЕ САМО С ДВА ВЪПРОСА 1 ДАЛИ СА ПОМИСЛИЛИ ЗА ТЯХ ИЛИ ЗА НАРОДА И ЩЕ СЕ ВИДИ НА СТОЛА НА ЛЪЖАТА КАКВО Е БИЛО НО БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА СЕ ОБЯДЯТ НА ПОЛИТИЦИТЕ КОИТО ЩЕ СА ПРЕГОВАРЯЩИ

Целта на тези измислени консултации е една - да се замаже БОСТАН и да се размие отговорността ! След тези "тежки консултации" от по няколко часа на ден мутрата ще излезне и ще обяви, че е опитал с всички, но само ибрикчиите от дпс са достойни за мутренско-милиционерската му диктатура ! А милиционерските зомбита ще ревнат в глас - "Вечна дружба с дпс" и "Слава на Буда и Сокола" - за доброто на България естествено !

Да се внушава:" Борисов е уговорил всичко задкулисно"!

... по агентурно-милиционерска линия

така, ще се уволнят само Бсепарските кадри, и ще се назначат гербаджийски такива, а ДПС ще си останат.

Да ,начина на работа до сега е идеален.Направете правителство и работете за доброто на хората.Не правете старите грешки. ДПС не е за съдружник.Бъдете Политици,а не махленски клюкарки.

Бате Бойко трябва ли да се .... извинявам се...обреже?

Най-много за бъдещето управление ДОПРИНАСЯТ НЕГЛАСУВАЛИТЕ!!! ДАВАТ ВЪЗМОЖНОСТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА СПЕСТИ 154 084 788 ЛЕВА за 4 години... А гласувалите го вкарват с разход само със 140 милиона... И ПОЛИТИЦИТЕ НИ - ПАК НЕБЛАГОДАРНИ!!! НАРОДА ИМ ВИНОВЕН...

От народното събрание се чува само неистово пъшкане и еротични словоизлияния! Май резняците са изпратили на "преговорите" младежкато ДПС! За радост на баба Цурка и лелите Мента и Бъчвата!

За всичко е виновна Лукановата конституция - комунистите и назначените от тях в СДС номенклатурчици направиха такъв основен закон, та обрекоха България на четвърт век безпътица. Затова - Велико Народно Събрание и нова конституция. Никакви правителства повече по измислените от Луканов, Лилов и пр. правила!

ПЪРВИЯ МЕСИЯ!!!! Я си прочети КОГА БЕ ПРИЕТ НА ПЪРВО ЧЕТЕНЕ ЗАКОН ЗА МАЖОРИТАРНИТЕ ИЗБОРИ - в 39тото НС... С КВАЛИФИЦИРАНО МНОЗИНСТВО дето можеше да промени и КОНСТИТУЦИЯТА!!! ВИЖ СИ СЪСТАВА НА СЪБРАНИЕТО И СИ ОТГОВОРИ - НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ЛУКАНОВ ЛИ БЛАМИРАХА ЗАКОНА И НЕ ГО ВНЕСОХА НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ??? ЛОЗУНГИ ДА ВДИГА - ВСЕКИ МОЖЕ... ДА МИСЛИ И ДА ПОМНИ - ТИ СИ ОПРОВЕРЖЕНИЕТО...

аха а за това, че не ти става е виновна луната, нали! Като говорите за Конституцията, пишете по конкретно кое точно в нея не ви харесва. Иначе са празни приказки вашите.

в 7...Орел рак и щука... Все за отговорности говорят,но каква отговорност-само политическа. Какво е политическа отговорност у нас-за известно време да не си във властта. Какво се случва с хората докато се консултират...определят кой с кого?

Без условия е нещо като сех без предзерватив много е хубаво, но последствията са неизвестни!

Бочко за секс не става! В двора му само кучетата са с репродуктивни възможности!

КАЛЕПИР ИМА В ТАЯ РАБОТА, ЕЙЙ! ПОЛИТИКАТА!

А бе тези от БСП не им увират главите - то на "опорни точки" се подпират, сега пък на "червени линии" ..... - нека ГЕРБ ги игнорират изобщо и да си останат с червените нишки насаме....

Бацето драпА да спечели изборите ама сега нещо неще да кара каруцата.

Стига сте спекулирали общо взето резултата ще е Гражданин за Европейско развитие на България с реформаторски дух и патриотично настоен!!! Който има акъл ще разбере какво ще е правителството!

ЧЕ ВИ СЕКНЕ КЕЛЕПИРА, АРКАДАШЛЪ!

СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ! В ОСНОВНИТЕ БГ ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛИ НЕ СЕ СЪОБЩАВА, ЧЕ ДНЕС Е ПЕТКОВДЕН!- "Православната църква чества преподобна Параскева или Света Петка Търновска (Петковден). Това е един от големите народни празници, с които българите отбелязват края на топлото време и настъпването на зимата. " ЧЕСТИТО НА ПЕТКОВЦИТЕ!

Хайде честито да им е!

Нови Избори с Нов Изборен Закон ! Единственото спасение за България !

До кога с тези нови избори , докато спечелите ли най сетне!

Изрод

Докато не се изчистим от БАТ САЛИ , Пеевски и Сидеров и подобни ! Докато моя и твоя глас не е равен на гласа на скота който си го продава за 30 лв .

ЗАКОНА???? Коалиция ОРЕЛ, РАК, ЩУКА И СИЕ, Коалиция КРИЛЦЕ ИЛИ КЪЛКА И СИЕ, с тез над 50 партии в парламента??? СТАТУКВОТО ДА СЕ БОРИ СРЕЩУ СТАТУКВОТО??? Прочети си трудовете си отново, може и да ти просветне нещо...

ББ каза: Подкрепа на правителство САМО без пряко ангажиране в управлението на страната НЕ ПРИЕМАМЕ и отиваме на следващи избори! Това е позицията на ГЕРБ , ПОДКРЕПА АМА КАТО СЕ НОСИ СОЛИДАРНА ОТГОВОРНОСТ В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА! Така че на всяка цена власт ГЕРБ не иска, а от избори не се притесняваме въобще , ако трябва за 13 път ще ги спечелим и то по убедително, защото народа вижда кой какво иска! Това е положението !

С една дума ревливите гробари нищо, абсолютно нищо не са спечелили?! Победителят поема отговорност гробарю, а не реве!

Каква отговорност искаш да поеме бре "умник" , отговорност за какво!!! С тези партии, който са се нароили ли искаш да се впрегне и да носи отговорност сама! Не виждаш ли че никоя друга партия няма нито потенциала на ГЕРБ да управлява , нито опита , нито тяхната обществена подкрепа от хората! Кой искаш да те управлява я ми кажи!!! Само платени анти ГЕРБ драскачи сте се събрали тук и НИЩО умно не казвате , само ГЛУПОСТИ!

Хората са си казали мнението на изборите за нас , ти не ни касаеш!

поговорка: ЕДИН ПЪТ СТОМНА ЗА ВОДА, ВТОРИ ПЪТ СТОМНА ЗА ВОДА!!! ТРЕТИЯТ.... ИЗБОРИ 2013 - СПИЧЕЛИЛИЯТ НЕ УПРАВЛЯВА, ИЗБОРИ - 2014 - СПИЧЕЛИЛИЯТ ПАК НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА... Виждаш - от пирови победи, кво са получава...Тез 500 000 - дето от ИЗБОРИ 2009-та до март 2013-та ОТКАЗАХА ДА СЕ РАЗБИРАТ С ПРОСТИЯ, КАК ЩЕ ГИ НАКАРАШ ПАК ДА СЕ РАЗБИРАТ С НЕГО...

Кви преговори, кви 5 лева?! Чисто протакане и губене на време! Кво решават тия послушници на тиквата...... Кой ли ги бръсне за сли-и?!

Договори с ДПС и още утре помиярските медии ще се затъркалят в краката му да го хвалят какъв смел герой е той да направи самостоятелно правителство на малцинствотои да поведе матРияла към пропастта!

Хайде на бас че няма да се договори!!!

Че какво като се договорят няма лошо! Важното е успешното управление на страната!

Да се внушава: " Борисов ще води държавата към пропаст"!

Лидерът на ДПС Людовик Местан предложи да подкрепи ГЕРБ, предоставяйки Делян Пеевски в ролята на премиер на националното съгласие. Депутатът от Стара Загора щял да е идеална фигура, която хем да не е Бойко Борисов, хем да е надпартийна (буквално), хем е от малкото, можещи да постигнат национално съгласие, без да се уточнява дали съгласието е с положителен или отрицателен характер. Вчера Местан изрази воля да даде поне 300 дни толеранс и подкрепа за правителство на ГЕРБ без никакви условия, а като пакет към това бе обещан медиен комфорт.