Коментари - Учени търсят ДНК на Исус, за да открият негови живи потомци | Днес.dir.bg

Учени търсят ДНК на Исус, за да открият негови живи потомци

Науката и религията не винаги вървят ръка за ръка, но британски генетик и богослов работят заедно, за да търсят ДНК на Исус, с която да открият негови потомци.

Обратно в новината

Коментари - Учени търсят ДНК на Исус, за да открият негови живи потомци | Днес.dir.bg

Коментари

На тази новина трябва да се сложи забрана за коментиране. По всичко личи, че тук си мерят п...те, от една страна т. нар. християн-гаврошовци - които избиват своите селски комплекси с мания за величие, срещу заедлив-атеистите - които от своя страна спорят само "за спорта". Тъжното е, че такова лицесловие олицетворява моралното и духовно състояние на нашета мила родина ....

ей тез учени, изпуснаха деня. сеги требе да чакат до следващия Великден.

в БГ, три Папи са го галили по главата !

Трябва да се търсят кокалите НЕ НА ИСУС, А НА АДАМ И ЕВА........

ОТ КУПЕНИТЕ ДИПЛОМИ, ЩЕ СЕ ДОБАВИ И " НАСЛЕДНИК НА ИСУС" ! ТОГАВА ОФИЦИАЛНО ВСИЧКИ НЕНАСЛЕДНИЦИ СТАВАТ ЗАКОННИ РОБИ!

откачена работа.... никой не може да ти промие мозака както религията.... даже американските ТВ програми бледнеят пред това което исляма и християнството са сторили на този свят...

за една трета религия ли?

определено да... агитирам всичките откаченяци дето вярват във какви ли не божества да си починат поне за ден два.... полиатеизма ще спаси света а не християнските томахоук

Малко ли фетишисти и други религиозни фанатици му вдигат кокалите на Исус, та сега и тези учени. Ейййй, няма да мирясат и да го оставят да си почива в мир и това си е!!!!

vasil

Той е жив.

Баба ми казваше- не търси нещо, което не си го сложил там преди това. Та така и с тези- изперкаха напълно.

На днешно време и Йешуа /Иисус/ да не си...

И ако открият, че Асад е потомък на Христос, какво ще последва? ;) И двамата са арамейци. Или може би за по приемливо Стив Джобс, че баща му бил сириец.

vasil

В своята "Видрица"поп Минчо Кънчев описва върлуващия по това време около Диарбекир разбойнически главатар емир Мохамед.Възползувайки се от неприкосновеността си като шериф(потомък на пророка Мохамед),злоупотребявал с факта.че няма да бъде осъден на смърт,дори и да бъде заловен.

Доста хора има с атеистични виждания. Разбирам човек да ги споделя - да. Само едно не разбирам - точно Иисус Христос за какво ви е виновен. това не ми е ясно! В крайна сметка щом не го желаете в сърцата, умовете, в домовете и семействата си, защо продължавате да го хулите?

Коле, не в виновен Исус. Ако е съществувал наистина, е имал лоша съдба. Виж, измислиците и бабините деветини които започват след това...

Ей Копър, защо смяташ че някой хули, някого? Само заради това, че не приема фокусническите му появявания и магьосническите умения ли? Невярването в приказки не значи хулене. Още малко и ще ни обвиниш, че ние сме го окесили човека, на кръста. Евалата му за това че е бил добър човек, но да с гъбаркате с паметта му и да го обожествявате, като истукан, ей това не мога да го разбера.

нали не разправяш, че си християнин... щото ако е така трябва да прочетеш още малко

А на Бог Отец няма ли да търсят ДНК?

Малко ще им е трудно...все едно да вземат ДНК от Спайдърмен или Мики Маус.

Ееее, той няма ДНК, тя откъде ще дойде, нали е началото? Ама пък нали сме негови образи и подобия, пък ние имаме, пък той да няма?! Хмъ....

Христос е загинал кръста!Какви потомци се търсят ?

За живота на Исус след разпятието, за съпруга, деца, династията на Меровингите, за почитания от индусите гроб в Кашмир и пр. е изписано много. Така че идеята да се търси ДНК следи не е лишено от смисъл. Друг въпрос е има ли смисъл да се разбива една 20 вековна легенда.

Загинал е оня с БМВ-то в дървото. Христос е жертва на умишлено убийство.

До сега е ясно, че има кости на човек, живял около началото на новата ера. Това е очаквано, тъй като фалшификациите с мощи датират още от третото столетие от Христа. Все едно днес да е проблем да намеря кости от 1800 година. Виж, ако всички мощи на Йоан Кръстител се окажат с една и съща ДНК, действително ще се впечатля.

Първо се научете, че името на Нашият Бог и Спасител е Иисус! Богохулство е да се търсят негови живи потомци, защото това означава да твърдите, че е имал свои деца по плът. В отговор - НЕ МИ ЦИТАРАЙТЕ изфабрикуваните в днешно време "нови" доказателства и апокрифни евангелия...

Dimi

Другарко Михайлова, аз ще ви задам друг въпрос. Кой ви казва, че именно тези евангелия, които четете са истина и от къде сте толкова сигурна, че това е така? Казва ви го църквата... А самата църква на църковен събор е решила кои евнагелия да признае за истински и кои да захвърли като неудобни... но същата тази църква без свян нарушава божиите заповеди, издава идулгенции срещу заплащане (опрощава греховете на тези които си заплатят определената сума), сред чийто редици се ширят нелицеприятни неща включващи малки момченца... От къде може да сте сигурна, че именно тази църква ви казва истината за Иисус...

А, бе, Гена, а, бе крокодилче мамино зелено... Карам ли те, джанъм, да вярваш в това, в което аз вярвам? НЕ! Ми кво дириш тогаз под полите ми, та си седнал тук да философстваш? Вярвай си в каквото си искаш - никой копче не може ти каза!

Ама, гъско, ти и сестра ти нямате ли една и съща ДНК, без да сте майка и дъщеря, а? Щом Исуса е съществувал, значи си е имал ДНК, и по една ли друга линия, могат да му се намерят потомците. А това, кой какво е възкръснал, пък после се явил и прочее приказки от 1001 нощ, тия глупотевини си ги чети вечерно време за заспиване!

Ей, гъсок малоумен! Потомък означава твой низходящ родственик. Функционално неграмотен тъпчо, първо научи значението на думите, после си губи времето да коментираш!

Мърло, сички знаем коя си, надеждата чолакова мърлева дърта брънтия вмерисана! кокалите ти в лайна да се разкапят, червата ти да се оплетът, очите ти да изтекът, убийцо! Мир да не видиш ни на тоя ни на другия свет! Кокошки да ти кълвът мършата, сатаната да те прокълне! Путко мръсна продажна, да пукнеш дано в страшни мъки! адовите бесове да ти вият на гроба по мрак и до зори!

Има един немски монах окачествил човешкия род на хора и човекоподобни

Ти, Роксана - попфолк певачката от циганския етнос ли си? Прекрасен речник имаш, мила... браво! От долнопробните кръчми ли си ги заучила тия думички? Само че е твърде нескопосан опитът ти с комбинация думи злъчни да ме нараниш! Загуба на време за теб. Вземи свърши нещо полезно за душата си. Аз ти прощавам, Бог да ти прости!

Другарко Михайлова, богохулство е глупавата легенда, че Исус Христос е бил пожертван от някакъв садистичен бог, който е бил толкова кръвожаден и откачен, че се е кефил да гледа как пребиват чедото му и го заковават на кръст между двама крадци! Да ти имам божеството и "святата" книга и тъпата религия, наложена с много кръв и страдания, за да държи в подчинение и страх примитивните хора като теб. Аз вярвам в Исус Христос, но никога, никой не може да ме убеди в тази брутална история с разпятието му. Той не е умирал. Боговете не умират... Та тия пазванти "учени" нека си търсят каквото поискат. Явно има много излишни пари в ЮК щом се пръскат и за такива щуротии.

Мила Джулия, за личната ви неспособност да разбирате в същина процесите и явленията от окръжаващата ви действителност - потърсете причините в прочетените от вас книги, избраните от вас ментори, и най-вече - в нравствения уклон на душата ви. И бъдете сигурна, че Исус Христос, в който вие вярвате, не е Иисус Христос, който е допуснал сам да пострада в името на спасението душите на всички хора, вярващи в Него и във Възкресението. Фактът, че вие НЕ разбирате и НЕ оценявате тази най-висша саможертва е от значение само и единствено за вас. Бог да ви е на помощ!

вампир с кол в сърцето, нокътя на йоан кръстител и денекато на исус христос - не е шега това хей.

И к-во ше праим ако открием потомци? В Израел и.. на кръста?!?! ;-)))))))

И само като си помисля, че от нашите данъци се плаща на някой да търси ДНК-то на Исус... лошо ми става! Добре де, по цял свят вече се знае, че това е една измислица, защо продължаваме тъпо и упорито да търсим нещо, което знаем, че го няма?

И само като си помисля, че от нашите данъци се плаща на някой да търси ДНК-то на Исус... лошо ми става! - Дотук добре!!!!! Добре де, по цял свят вече се знае, че това е една измислица, защо продължаваме тъпо и упорито да търсим нещо, което знаем, че го няма? - Е, това вече няма как да е вярно.

Ти за целия свят ли се имаш богохулнико.

В Българското черноморие американците търсиха ноевия ковчек с апаратура за проучване за нефт и газ. Сега . Сега чрез тези кости ще се окаже , че сме братя или в най -лошия случай братовчедина евреите. Най- после трябва се разберат великите сили евреи ли сме , турци ли сме или руснаци.

Така не се бях смял на статия отдавна! Да я бяха сложили в секция вицове...

Бог е един - няма бащи и синове.

Бог е един, но в три проявления. Бог Отец, Бог Син - Исус Христос и Светият Дух - духът на истината и живота. Божият Син слезе от висотата на своят божествен сан до най-ниското социално равнище сред хората, смири се съвършенно, единствен живя безгрешен живот, беше изкушаван от сатана но устоя в истината на Отца, изпълни закона Му докрай и стана доброволна изкупителна жертва за нашите грехове, за да не погине нито един който вярва в Него, но да има вечен живот.

До колкото разбрах ДНК от Исус трябва да се търси в редките случаи, когато "Божият Син слиза от висотата на своят божествен сан до най-ниското социално равнище сред хората, и е бил изкушаван от сатана". Хм, аз бих го казал много по-просто, но нека да е твоята!

Това е истина, по повечето хора не го разбират по човешки и се затрудняват да го осмислят. Знам църковните канони, те си имат своя изказ, и чест осе случва, че езиковия изказ на хора отпреди векове не пасва на нашите съвременници. Аз го разбирам, но масата хора не го разбира. Добър опит да го обясниш, признавам. И аз се опитах да го обясня малко по-долу. одобрявам това обяснение, намирам го добро и правдиво. Трудното е, че няма как да обясниш как изглежда Бог-Дух, няма начин да го видиш с човешки очи. Трябва да имаш духовното сетиво за да знаеш как изглеждат нещата в божия свят. Не всичко хора могат да изпозлват духовните си сетива, повечето са слепи и глухи за Духа. Но ние зрящите имаме дълг към незрящите, и трябва да им помагаме и да им обясняваме. И техния момент ше дойде, да отворят духовните си сетива. И ние така сме били под помощта на други зрящи. И на нас ни е било помогнато. Да се грижим едни за други, братя и сестри, зрящи или незрящи, всички сме подвластни на Бога и милостта Му.

Мехмедчо, не се изказвай неподготвен, че ако божият син дойде и ти си още жив, ще напълниш памперса, както и всички ние и твоят Аллахчо и "пророкът" му Мохамедчо няма да те спасят от справедливото възмездие, което чака всички ни.

Мехмед, аз знам какво казва Корана и какво казва Библията. Баща се нарича нишката (връзката) от/със Светия дух, който е самия Бог. Защото от него произлизаме всички. По тази нишка контактуваме с Бога, защото Бог ще ни изпепели с могъществото си, ако контактуваме директно. Син се нарича онази искрица която оживява смъртното ти тяло. Това цялото, е все Бог, просто хората са го нарекли така, за да схванат как стоят нещата. Това е човешкото разбиране. Разбира се, че Бог е един. И да не забравиш, че мусулманите са последната вяра, потвърдила, че Бог е един. Много преди Мохамед, това е било посочено от множествот други пророци. Нямате авторски права върху истината и спрете да поучавате по-старите религии и по-разбиращите хора. Много глупаво се показвате така. На един Бог се молим, нищо че на различни езици и по различен начин. Сапикясай се пред истината и Бога!

"Няма бащи и синове" е точно и недвусмислено изказване, недопускащо тълкувания с духове, искрици и други разтягания на локуми.

Taka e, Бог е един. Помолих се за всички човеци, не само за вярващите. В смисъла, че знам истината и се молим на Единия и Всемогъщ Бог, ти си християнин и аз съм мусулманка, Името на човешки език няма значение, Мехмед. Вярата има значение. Уважавам вярата ти. Вярващите са облагодетелствани. Ние вярващите не трябва да се възгордяваме. Напротив, трябва да помагаме на братята и сестрите си да постигнат същата благодат. Бог да те благослови и да ти даде Любовта си. Искрената любов към Бога е най-силната Любов. Не бъди зъл към невярващите. Те не разбират грешката си. И ти си бил там, в предишен живот. И на теб ти е било помогнато. Помогни им, не ги осъждай.

Търсете следи от Исус Христос в сърцето си. Другаде не са ви потребни.

Но доста са изгубили и душите, и сърцата

Коментари - Учени търсят ДНК на Исус, за да открият негови живи потомци | Днес.dir.bg

Учени търсят ДНК на Исус, за да открият негови живи потомци

Науката и религията не винаги вървят ръка за ръка, но британски генетик и богослов работят заедно, за да търсят ДНК на Исус, с която да открият негови потомци.

Обратно в новината

Коментари - Учени търсят ДНК на Исус, за да открият негови живи потомци | Днес.dir.bg

Коментари

На тази новина трябва да се сложи забрана за коментиране. По всичко личи, че тук си мерят п...те, от една страна т. нар. християн-гаврошовци - които избиват своите селски комплекси с мания за величие, срещу заедлив-атеистите - които от своя страна спорят само "за спорта". Тъжното е, че такова лицесловие олицетворява моралното и духовно състояние на нашета мила родина ....

ей тез учени, изпуснаха деня. сеги требе да чакат до следващия Великден.

в БГ, три Папи са го галили по главата !

Трябва да се търсят кокалите НЕ НА ИСУС, А НА АДАМ И ЕВА........

ОТ КУПЕНИТЕ ДИПЛОМИ, ЩЕ СЕ ДОБАВИ И " НАСЛЕДНИК НА ИСУС" ! ТОГАВА ОФИЦИАЛНО ВСИЧКИ НЕНАСЛЕДНИЦИ СТАВАТ ЗАКОННИ РОБИ!

откачена работа.... никой не може да ти промие мозака както религията.... даже американските ТВ програми бледнеят пред това което исляма и християнството са сторили на този свят...

за една трета религия ли?

определено да... агитирам всичките откаченяци дето вярват във какви ли не божества да си починат поне за ден два.... полиатеизма ще спаси света а не християнските томахоук

Малко ли фетишисти и други религиозни фанатици му вдигат кокалите на Исус, та сега и тези учени. Ейййй, няма да мирясат и да го оставят да си почива в мир и това си е!!!!

vasil

Той е жив.

Баба ми казваше- не търси нещо, което не си го сложил там преди това. Та така и с тези- изперкаха напълно.

На днешно време и Йешуа /Иисус/ да не си...

И ако открият, че Асад е потомък на Христос, какво ще последва? ;) И двамата са арамейци. Или може би за по приемливо Стив Джобс, че баща му бил сириец.

vasil

В своята "Видрица"поп Минчо Кънчев описва върлуващия по това време около Диарбекир разбойнически главатар емир Мохамед.Възползувайки се от неприкосновеността си като шериф(потомък на пророка Мохамед),злоупотребявал с факта.че няма да бъде осъден на смърт,дори и да бъде заловен.

Доста хора има с атеистични виждания. Разбирам човек да ги споделя - да. Само едно не разбирам - точно Иисус Христос за какво ви е виновен. това не ми е ясно! В крайна сметка щом не го желаете в сърцата, умовете, в домовете и семействата си, защо продължавате да го хулите?

Коле, не в виновен Исус. Ако е съществувал наистина, е имал лоша съдба. Виж, измислиците и бабините деветини които започват след това...

Ей Копър, защо смяташ че някой хули, някого? Само заради това, че не приема фокусническите му появявания и магьосническите умения ли? Невярването в приказки не значи хулене. Още малко и ще ни обвиниш, че ние сме го окесили човека, на кръста. Евалата му за това че е бил добър човек, но да с гъбаркате с паметта му и да го обожествявате, като истукан, ей това не мога да го разбера.

нали не разправяш, че си християнин... щото ако е така трябва да прочетеш още малко

А на Бог Отец няма ли да търсят ДНК?

Малко ще им е трудно...все едно да вземат ДНК от Спайдърмен или Мики Маус.

Ееее, той няма ДНК, тя откъде ще дойде, нали е началото? Ама пък нали сме негови образи и подобия, пък ние имаме, пък той да няма?! Хмъ....

Христос е загинал кръста!Какви потомци се търсят ?

За живота на Исус след разпятието, за съпруга, деца, династията на Меровингите, за почитания от индусите гроб в Кашмир и пр. е изписано много. Така че идеята да се търси ДНК следи не е лишено от смисъл. Друг въпрос е има ли смисъл да се разбива една 20 вековна легенда.

Загинал е оня с БМВ-то в дървото. Христос е жертва на умишлено убийство.

До сега е ясно, че има кости на човек, живял около началото на новата ера. Това е очаквано, тъй като фалшификациите с мощи датират още от третото столетие от Христа. Все едно днес да е проблем да намеря кости от 1800 година. Виж, ако всички мощи на Йоан Кръстител се окажат с една и съща ДНК, действително ще се впечатля.

Първо се научете, че името на Нашият Бог и Спасител е Иисус! Богохулство е да се търсят негови живи потомци, защото това означава да твърдите, че е имал свои деца по плът. В отговор - НЕ МИ ЦИТАРАЙТЕ изфабрикуваните в днешно време "нови" доказателства и апокрифни евангелия...

Dimi

Другарко Михайлова, аз ще ви задам друг въпрос. Кой ви казва, че именно тези евангелия, които четете са истина и от къде сте толкова сигурна, че това е така? Казва ви го църквата... А самата църква на църковен събор е решила кои евнагелия да признае за истински и кои да захвърли като неудобни... но същата тази църква без свян нарушава божиите заповеди, издава идулгенции срещу заплащане (опрощава греховете на тези които си заплатят определената сума), сред чийто редици се ширят нелицеприятни неща включващи малки момченца... От къде може да сте сигурна, че именно тази църква ви казва истината за Иисус...

А, бе, Гена, а, бе крокодилче мамино зелено... Карам ли те, джанъм, да вярваш в това, в което аз вярвам? НЕ! Ми кво дириш тогаз под полите ми, та си седнал тук да философстваш? Вярвай си в каквото си искаш - никой копче не може ти каза!

Ама, гъско, ти и сестра ти нямате ли една и съща ДНК, без да сте майка и дъщеря, а? Щом Исуса е съществувал, значи си е имал ДНК, и по една ли друга линия, могат да му се намерят потомците. А това, кой какво е възкръснал, пък после се явил и прочее приказки от 1001 нощ, тия глупотевини си ги чети вечерно време за заспиване!

Ей, гъсок малоумен! Потомък означава твой низходящ родственик. Функционално неграмотен тъпчо, първо научи значението на думите, после си губи времето да коментираш!

Мърло, сички знаем коя си, надеждата чолакова мърлева дърта брънтия вмерисана! кокалите ти в лайна да се разкапят, червата ти да се оплетът, очите ти да изтекът, убийцо! Мир да не видиш ни на тоя ни на другия свет! Кокошки да ти кълвът мършата, сатаната да те прокълне! Путко мръсна продажна, да пукнеш дано в страшни мъки! адовите бесове да ти вият на гроба по мрак и до зори!

Има един немски монах окачествил човешкия род на хора и човекоподобни

Ти, Роксана - попфолк певачката от циганския етнос ли си? Прекрасен речник имаш, мила... браво! От долнопробните кръчми ли си ги заучила тия думички? Само че е твърде нескопосан опитът ти с комбинация думи злъчни да ме нараниш! Загуба на време за теб. Вземи свърши нещо полезно за душата си. Аз ти прощавам, Бог да ти прости!

Другарко Михайлова, богохулство е глупавата легенда, че Исус Христос е бил пожертван от някакъв садистичен бог, който е бил толкова кръвожаден и откачен, че се е кефил да гледа как пребиват чедото му и го заковават на кръст между двама крадци! Да ти имам божеството и "святата" книга и тъпата религия, наложена с много кръв и страдания, за да държи в подчинение и страх примитивните хора като теб. Аз вярвам в Исус Христос, но никога, никой не може да ме убеди в тази брутална история с разпятието му. Той не е умирал. Боговете не умират... Та тия пазванти "учени" нека си търсят каквото поискат. Явно има много излишни пари в ЮК щом се пръскат и за такива щуротии.

Мила Джулия, за личната ви неспособност да разбирате в същина процесите и явленията от окръжаващата ви действителност - потърсете причините в прочетените от вас книги, избраните от вас ментори, и най-вече - в нравствения уклон на душата ви. И бъдете сигурна, че Исус Христос, в който вие вярвате, не е Иисус Христос, който е допуснал сам да пострада в името на спасението душите на всички хора, вярващи в Него и във Възкресението. Фактът, че вие НЕ разбирате и НЕ оценявате тази най-висша саможертва е от значение само и единствено за вас. Бог да ви е на помощ!

вампир с кол в сърцето, нокътя на йоан кръстител и денекато на исус христос - не е шега това хей.

И к-во ше праим ако открием потомци? В Израел и.. на кръста?!?! ;-)))))))

И само като си помисля, че от нашите данъци се плаща на някой да търси ДНК-то на Исус... лошо ми става! Добре де, по цял свят вече се знае, че това е една измислица, защо продължаваме тъпо и упорито да търсим нещо, което знаем, че го няма?

И само като си помисля, че от нашите данъци се плаща на някой да търси ДНК-то на Исус... лошо ми става! - Дотук добре!!!!! Добре де, по цял свят вече се знае, че това е една измислица, защо продължаваме тъпо и упорито да търсим нещо, което знаем, че го няма? - Е, това вече няма как да е вярно.

Ти за целия свят ли се имаш богохулнико.

В Българското черноморие американците търсиха ноевия ковчек с апаратура за проучване за нефт и газ. Сега . Сега чрез тези кости ще се окаже , че сме братя или в най -лошия случай братовчедина евреите. Най- после трябва се разберат великите сили евреи ли сме , турци ли сме или руснаци.

Така не се бях смял на статия отдавна! Да я бяха сложили в секция вицове...

Бог е един - няма бащи и синове.

Бог е един, но в три проявления. Бог Отец, Бог Син - Исус Христос и Светият Дух - духът на истината и живота. Божият Син слезе от висотата на своят божествен сан до най-ниското социално равнище сред хората, смири се съвършенно, единствен живя безгрешен живот, беше изкушаван от сатана но устоя в истината на Отца, изпълни закона Му докрай и стана доброволна изкупителна жертва за нашите грехове, за да не погине нито един който вярва в Него, но да има вечен живот.

До колкото разбрах ДНК от Исус трябва да се търси в редките случаи, когато "Божият Син слиза от висотата на своят божествен сан до най-ниското социално равнище сред хората, и е бил изкушаван от сатана". Хм, аз бих го казал много по-просто, но нека да е твоята!

Това е истина, по повечето хора не го разбират по човешки и се затрудняват да го осмислят. Знам църковните канони, те си имат своя изказ, и чест осе случва, че езиковия изказ на хора отпреди векове не пасва на нашите съвременници. Аз го разбирам, но масата хора не го разбира. Добър опит да го обясниш, признавам. И аз се опитах да го обясня малко по-долу. одобрявам това обяснение, намирам го добро и правдиво. Трудното е, че няма как да обясниш как изглежда Бог-Дух, няма начин да го видиш с човешки очи. Трябва да имаш духовното сетиво за да знаеш как изглеждат нещата в божия свят. Не всичко хора могат да изпозлват духовните си сетива, повечето са слепи и глухи за Духа. Но ние зрящите имаме дълг към незрящите, и трябва да им помагаме и да им обясняваме. И техния момент ше дойде, да отворят духовните си сетива. И ние така сме били под помощта на други зрящи. И на нас ни е било помогнато. Да се грижим едни за други, братя и сестри, зрящи или незрящи, всички сме подвластни на Бога и милостта Му.

Мехмедчо, не се изказвай неподготвен, че ако божият син дойде и ти си още жив, ще напълниш памперса, както и всички ние и твоят Аллахчо и "пророкът" му Мохамедчо няма да те спасят от справедливото възмездие, което чака всички ни.

Мехмед, аз знам какво казва Корана и какво казва Библията. Баща се нарича нишката (връзката) от/със Светия дух, който е самия Бог. Защото от него произлизаме всички. По тази нишка контактуваме с Бога, защото Бог ще ни изпепели с могъществото си, ако контактуваме директно. Син се нарича онази искрица която оживява смъртното ти тяло. Това цялото, е все Бог, просто хората са го нарекли така, за да схванат как стоят нещата. Това е човешкото разбиране. Разбира се, че Бог е един. И да не забравиш, че мусулманите са последната вяра, потвърдила, че Бог е един. Много преди Мохамед, това е било посочено от множествот други пророци. Нямате авторски права върху истината и спрете да поучавате по-старите религии и по-разбиращите хора. Много глупаво се показвате така. На един Бог се молим, нищо че на различни езици и по различен начин. Сапикясай се пред истината и Бога!

"Няма бащи и синове" е точно и недвусмислено изказване, недопускащо тълкувания с духове, искрици и други разтягания на локуми.

Taka e, Бог е един. Помолих се за всички човеци, не само за вярващите. В смисъла, че знам истината и се молим на Единия и Всемогъщ Бог, ти си християнин и аз съм мусулманка, Името на човешки език няма значение, Мехмед. Вярата има значение. Уважавам вярата ти. Вярващите са облагодетелствани. Ние вярващите не трябва да се възгордяваме. Напротив, трябва да помагаме на братята и сестрите си да постигнат същата благодат. Бог да те благослови и да ти даде Любовта си. Искрената любов към Бога е най-силната Любов. Не бъди зъл към невярващите. Те не разбират грешката си. И ти си бил там, в предишен живот. И на теб ти е било помогнато. Помогни им, не ги осъждай.

Търсете следи от Исус Христос в сърцето си. Другаде не са ви потребни.

Но доста са изгубили и душите, и сърцата