Коментари - Помощник-държавният секретар на САЩ не се срещна с Борисов заради ракетния обстрел в Ирак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че са братята американци, които ни освободиха от руско робство и сега сме в най-демократичния съюз и най-доброто място за живот на земята. Да му мислят сирийците и техния "благодетел" Русия.

лицемерни боклуци, махайте се от България и си взимайте с вас тъпото банкянско гуйно.

Колко мъка има по земята боже, колко мъка ...

Kъв е този уебсайт, сега ще коментираме с кого не се е срещна Боку Тиквоча ли? Важното е Боку да присъства във всяка тема ли?

вън американците от България! И тиквата - заедно с тях -ВЪН!

Прекрасните американци иба ха майката на България за 30 г. Чувствата не са взаимни

Ние,българите, сме на страната на Русия. Винаги против САЩ

"Всичко, което ще обсъдим днес с нашите съюзници, ще бъде от полза за българския народ", казала Херо. Това е на дипломатически език, а преведено означава "Всичко, което ще обсъди с нашите съюзници, ще бъде от полза за американския народ". Отново допуснахме да работим за чужди интереси, а не за български. Ами кой да се поучи от историята, след като нашите управници или са чели само една книга през живота си (Борисов) или са лъжепатриоти (Каракачанов). Отново България ще плаща за чужди престъпления!!! Как не се намери един доблестен управник на България, след като русите ни освободиха от турско робство, който да обяви България за неутрална държава!!!

Друго си е да получи един два кеса и един два чумбера по главата на практика....По отрезвяващо е действието.

https://riafan.ru/1240308-reuters-soobshilo-o-80-pogibshikh-pri-obstrele-baz-ssha-v-irake

Не го разбирайте криво, на туй му се вика майтап, ама злобен.

И за децата е ясно че като почнеш да се обясняваш значи са ти разкрили действията... Той само се е срещнал за да му напомни ангажиментите дето е поел пред краварите, нищо че не се е допитал до народа си преди да го подложи.. САЩ са далеко амо региона който разбуниха е близко боко.....

Американците ВЪН, а Тиквата ВЪТРЕ - в ЦентралнияСофийски...!!! Дааа...!!!

Ирак, България, Боливия за американските партньори е едно и също. Не правят разлика.

БЛАГО ГОВОРЯТ КРАВАРИТЕ,НО НЕ СИ СПОМНЯМ ДА СА НАПРАВИЛИ НЕЩО ДОБРО НА НЯКОЯ СТРАНА,КАМО ЛИ НА НАС

Сега остава Боко да не се срещне и с Путин и Ердоган за да диферсифицира политиката.

На Боко бистришкия тигър май съдията му вдигна червен картон.

"Прекрасните българи, които срещам всеки ден, заслужават най-доброто за тях и за децата им." И отговорът :"Прекрасните американци, които гледаме по телевизията всеки ден, заслужават най-доброто за тях и за децата им." Само не е ясно защо България трябва да плаща за тях.

Не е риба, Гарабед, не е риба

Ние не се страхуваме от нищо вече.Даже и да ни нападнат,ние сме отдавна оглозгани от шайката на комунистите ,дето се е прекръстила на ГРОБ.Какво ни е останало.?Какво,едно две неща-пенсионери които си чакат смъртта в мизерия,и боклуци разпръснати навсякъде в България "безвредни"само за българите.Младите напущат ,защото тук бъдеще за тях няма.Някой да се е стреснал,да си намалят заплатите,бройката,мизата,някой да е осъден -няма такъв.23къщи за гости в момента се УЗАКОНЯВАТ по престъпен начин.Оставналите са Узаконени.Кой ги претижава?кАКВО МЕ ИНТЕРИСУВА ТАЗИ СРЕЩА,КАТО ВОДА НЯМА ВЕЧЕ НИКЪДЕ.КОГА ЩЕ ЗАРАБОТИ Т.Н"ТОЛ СИСТЕМА"НИКОГА,НО ВЕЧЕ ИМА ХОРА КОИТО ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ ОТ ГОДИНА И ДЖИТКАТ ПО ПЪТИЩАТА НА ДЪРЖАВНА РАЗНОСКА.

Поинтересувай се как живеят, съюзниците на САЩ в НАТО-особено, тия които бяха сринати през ВС война и как живеят, бившите съюзници на ссср!?

Какъв оли трябва да си,че да кажеш:Газът от Турция е по-евтин от този през Румъния,след като си отказал директния тръбопровод?

Дай Боже да бъдем одобрени да премахнат визите за САЩ! Тогава комунистите друга песен ще запеят!

Историята трябва да се чете и разбира. Четете Константинов, не е срамно. Ще научите как един американски президент е съхранил България, спасявайки я от подялба между съседите и.

Нали си ги 'ИЗБРАХТЕ' и си ги търпите

...държания секретар...отделни панели... Справка с речници и други пособия: panel - комисия

със сигурност ще изнесе лекция по темата. Жалко че ББ ще я изпусне заради срещата в Истанбул.

Т.н. "комунисти" първи ще заминат. Още от байтошово време ги влече натам. Проучете къде са децата и внуците на управляващите от последните няколко десетилетия.

На всички, които САЩ са помогнали-Германия, Франция, Италия, Япония, Ю. Корея, Китай, Турция и т.н.т. са водещи икономики в света.

Какви граждани на ЕС в бойнга, били сах иранци и украйнци.

Днес ББ няма да се срещне с ....................., а утре няма да срещне с .............

Щото на изборите американците не ядът кебапчета

Милост,човече задавих се от смях,хахаха.

Защо синът на Нинова е в САЩ а не Е в Русия?

lu4ka

Заместник на министър отсвири еднокнижника. От това по-голямо унижение накъде...?

плувай ...

българите са арийски=ирански=персийски племена така че ние не трябва да пращаме войски срещу иран

Геостратегическата позиция на България е важна за САЩ, да, но ние сме пак прее...цакани.

дали въобще зам.министърът е знаел за тази среща , а причини винаги може да се посочат ( отгоре на всичко и тия ракети откъде дойдоха "много удобно").

"- Тате, тате... Защо това кученце се е качило върху другото? Не му ли тежи?... - Ех Иванчо, едното кученце си е контузило крачето, и затова другото му ПОМАГА и го носи...!!! - Така е и в живота бе тате! Помагаш на някого, а после той ти го начуква...!!!..." И те така...!!! Дааа...!!!

А, на Япония много са "помогнали"

Точно така, това е президента на САЩ Удроу Уилсън. Бащата на Рита Уилсън /съпруга на Том Ханкс, родена в САЩ с името Маргарита Ибрахимова/ Хасан Ибрахимов през 1960г след като става американски гражданин на свадбата си с Дороти приема православието и сменя името си на Алън Уилсън фамилията на името на улицата на която е живял, а именно "Удроу Уилсън" - президента който през 1919г не е позволил България да бъде разпарчедосана на 3 парчета и раздадени на Гърция, Сърбия и Румъния. Удроу Уилсън е и лауреат на Нобелова Награда за мир през 1919г. Не знам дали има паметник в България на този американски президент, но той заслужава такъв.

Помощник държавен секретар се пише така, не както сте го написали в заглавието.

Не искаме САЩ! Искаме мир!

Много точно казано,присъдинявам се !!!!

Хеле, Размина ни се засега! Иначе кой знае колко трябваше да платим за снимките на Борисов с него.

национални предатели и продажници

И да триете, и да не триете, истината е една - следващият път сигурно бългрският премиер ще се срещне с някой редник - морски пехотинец от охраната на посолството им в София. Защото сержантът си е имал друга работа. Това му е нивото на Борисов, а покрай него и на България - под нулевото. Такав е участта на слугите.

Не му ли омръзна на тоя престъпник РазБойко да го подхвърлят краварите като топка между някакви нискоразрядни дипломатчета.

И ква стана тя? Винету не можа да получи инструкции от ФАЩ преди да се срещне с Путин следобяд.