Коментари - Помощник-държавният секретар на САЩ не се срещна с Борисов заради ракетния обстрел в Ирак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Инструкциите ще трябва да бъдат дадени на Боко в писмен вид ! Хем да не се раздейва, че нещо не е дочул, или забравил ! Или посканичкатс може да му нашока канчето директно ! Тя е калена кюрдка и ще стисне нашия яко за топките. (if any?!) И без това дмятат, че подланикът им е на по-високо ниво от Министър-председателя на една васална територия, така че всичко си идва на мястото !!

Еее Тиквока си е издъхнал...отчета се отлага :)))

и Ердоган ага го иска и Чичко Сам и дедушка Иван !

Може,ама друг път...

ТОЯ ХЕРО ПАК ЩЕ НАБИВА КАНЧЕТО Н АБОКО ТЪПОТО ХИ ХИ ХИ

Боце,загроби и последните българи с ъс заема за Потока от 3 милиарда за 20 г. Предстои още 30 и кусур милиарда за Белене и до 22 век плащания кой ще ги прави като няма да има българи. Виж защо медиите командвани от твоите...... не коментират,че в Румъния вдигат от 01.01.20 г.ВСИЧКИ ПЕНСИИ с 20 % и след 1 г. с още 20% и след 1г. на 100 %, т.е. за 2 г. със 100% се вдигат ПЕНСИИТЕ. У нас Пенсионерите 40% от насел. се чака да умрат в мизерия с тия угодии на Русия.

ердоган ви сви потока и 2 атомни централи строи,купи и руски ракети ! Ле лее този е луд - отидоха ни пенсийките! Вучев вразуми го - бързо!

Г-н Борисов, Много моля да не поставяте егото си и радостта от контактите с хората силни на деня, а да мислите за нашата сигурност. 1.Моля да имате предвид в преговрите с великите особи, че ние българите не желаем да воюваме с Русия. 2.Моля да имате предвид, че сделката със самолетите е прецедент в историята на търговията - някой да плати нещо 100% и да го получи след 5-6 години. 3.Ние българите смятаме, че това е грабителски акт от страна на тази велика страна САЩ спрямо страна, която е бедна и има пенсионери и деца които гладуват. 4.Мисля, че не трябва да молите САЩ за визи, зщото това ще е още една възможност за загуба на българи в работоспособна възраст. Те би трябвало да ни разрешат тези визи и без това там работят много българи. 4.Моля в удобен случай да им напомните, че историческото наследство, каквото те нямат, е важно за всички хора на земята и унищожаването му е варварски акт. Надявам се и вие да мислите така. Смятам също за виновните има съд, трибунал. Убииство без съд е престъпление.

Не молитва, а сопа му трябва на тиквоча. Много поразии направи..:(

Язък, Баце не можа да се срещне с "помощника на помощника" да го погали по тиквунката. Нищо, те след обяд другите двама ще го погалят на друго място. ДОКАТО СМЕ НАРОД ОТ КРАТУНИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ТИКВИ !!!

Да почерпи - размина му се дърпането на ушите. Сега остава само да се подмие добре и е готов за срещата с Путин и Ердоган.

И ква стана тя? Винету не можа да получи инструкции от ФАЩ преди да се срещне с Путин следобяд.

Получил го е не се кахърете, че с мустафата всеки ден са цалуват като го прислуша дали е запомнил какво са му разпоредили..

Не му ли омръзна на тоя престъпник РазБойко да го подхвърлят краварите като топка между някакви нискоразрядни дипломатчета.

С тия подкрепящи го лъжепатриоти ще пълнят гуши още малко време

И да триете, и да не триете, истината е една - следващият път сигурно бългрският премиер ще се срещне с някой редник - морски пехотинец от охраната на посолството им в София. Защото сержантът си е имал друга работа. Това му е нивото на Борисов, а покрай него и на България - под нулевото. Такав е участта на слугите.

национални предатели и продажници

Хеле, Размина ни се засега! Иначе кой знае колко трябваше да платим за снимките на Борисов с него.

Не искаме САЩ! Искаме мир!

Много точно казано,присъдинявам се !!!!

Помощник държавен секретар се пише така, не както сте го написали в заглавието.

Геостратегическата позиция на България е важна за САЩ, да, но ние сме пак прее...цакани.

българите са арийски=ирански=персийски племена така че ние не трябва да пращаме войски срещу иран

lu4ka

Заместник на министър отсвири еднокнижника. От това по-голямо унижение накъде...?

дали въобще зам.министърът е знаел за тази среща , а причини винаги може да се посочат ( отгоре на всичко и тия ракети откъде дойдоха "много удобно").

Днес ББ няма да се срещне с ....................., а утре няма да срещне с .............

Какви граждани на ЕС в бойнга, били сах иранци и украйнци.

На всички, които САЩ са помогнали-Германия, Франция, Италия, Япония, Ю. Корея, Китай, Турция и т.н.т. са водещи икономики в света.

"- Тате, тате... Защо това кученце се е качило върху другото? Не му ли тежи?... - Ех Иванчо, едното кученце си е контузило крачето, и затова другото му ПОМАГА и го носи...!!! - Така е и в живота бе тате! Помагаш на някого, а после той ти го начуква...!!!..." И те така...!!! Дааа...!!!

А, на Япония много са "помогнали"

със сигурност ще изнесе лекция по темата. Жалко че ББ ще я изпусне заради срещата в Истанбул.

...държания секретар...отделни панели... Справка с речници и други пособия: panel - комисия

Дай Боже да бъдем одобрени да премахнат визите за САЩ! Тогава комунистите друга песен ще запеят!

Т.н. "комунисти" първи ще заминат. Още от байтошово време ги влече натам. Проучете къде са децата и внуците на управляващите от последните няколко десетилетия.

Милост,човече задавих се от смях,хахаха.

Искам американски чепик да не гази земята ни и да не мърси Черно море.Да си гледат северния атлантик с терористичната си организация

Ние не се страхуваме от нищо вече.Даже и да ни нападнат,ние сме отдавна оглозгани от шайката на комунистите ,дето се е прекръстила на ГРОБ.Какво ни е останало.?Какво,едно две неща-пенсионери които си чакат смъртта в мизерия,и боклуци разпръснати навсякъде в България "безвредни"само за българите.Младите напущат ,защото тук бъдеще за тях няма.Някой да се е стреснал,да си намалят заплатите,бройката,мизата,някой да е осъден -няма такъв.23къщи за гости в момента се УЗАКОНЯВАТ по престъпен начин.Оставналите са Узаконени.Кой ги претижава?кАКВО МЕ ИНТЕРИСУВА ТАЗИ СРЕЩА,КАТО ВОДА НЯМА ВЕЧЕ НИКЪДЕ.КОГА ЩЕ ЗАРАБОТИ Т.Н"ТОЛ СИСТЕМА"НИКОГА,НО ВЕЧЕ ИМА ХОРА КОИТО ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ ОТ ГОДИНА И ДЖИТКАТ ПО ПЪТИЩАТА НА ДЪРЖАВНА РАЗНОСКА.

Нали си ги 'ИЗБРАХТЕ' и си ги търпите

Не е риба, Гарабед, не е риба

плувай ...

"Прекрасните българи, които срещам всеки ден, заслужават най-доброто за тях и за децата им." И отговорът :"Прекрасните американци, които гледаме по телевизията всеки ден, заслужават най-доброто за тях и за децата им." Само не е ясно защо България трябва да плаща за тях.

Щото на изборите американците не ядът кебапчета

На Боко бистришкия тигър май съдията му вдигна червен картон.

Сега остава Боко да не се срещне и с Путин и Ердоган за да диферсифицира политиката.

Какъв оли трябва да си,че да кажеш:Газът от Турция е по-евтин от този през Румъния,след като си отказал директния тръбопровод?

Разбира се че няма да се срешне. Той ще ПРИСЪСТВА...

да, в миманса....

БЛАГО ГОВОРЯТ КРАВАРИТЕ,НО НЕ СИ СПОМНЯМ ДА СА НАПРАВИЛИ НЕЩО ДОБРО НА НЯКОЯ СТРАНА,КАМО ЛИ НА НАС

Историята трябва да се чете и разбира. Четете Константинов, не е срамно. Ще научите как един американски президент е съхранил България, спасявайки я от подялба между съседите и.

Точно така, това е президента на САЩ Удроу Уилсън. Бащата на Рита Уилсън /съпруга на Том Ханкс, родена в САЩ с името Маргарита Ибрахимова/ Хасан Ибрахимов през 1960г след като става американски гражданин на свадбата си с Дороти приема православието и сменя името си на Алън Уилсън фамилията на името на улицата на която е живял, а именно "Удроу Уилсън" - президента който през 1919г не е позволил България да бъде разпарчедосана на 3 парчета и раздадени на Гърция, Сърбия и Румъния. Удроу Уилсън е и лауреат на Нобелова Награда за мир през 1919г. Не знам дали има паметник в България на този американски президент, но той заслужава такъв.

Ирак, България, Боливия за американските партньори е едно и също. Не правят разлика.

И за децата е ясно че като почнеш да се обясняваш значи са ти разкрили действията... Той само се е срещнал за да му напомни ангажиментите дето е поел пред краварите, нищо че не се е допитал до народа си преди да го подложи.. САЩ са далеко амо региона който разбуниха е близко боко.....

"Всичко, което ще обсъдим днес с нашите съюзници, ще бъде от полза за българския народ", казала Херо. Това е на дипломатически език, а преведено означава "Всичко, което ще обсъди с нашите съюзници, ще бъде от полза за американския народ". Отново допуснахме да работим за чужди интереси, а не за български. Ами кой да се поучи от историята, след като нашите управници или са чели само една книга през живота си (Борисов) или са лъжепатриоти (Каракачанов). Отново България ще плаща за чужди престъпления!!! Как не се намери един доблестен управник на България, след като русите ни освободиха от турско робство, който да обяви България за неутрална държава!!!

Поинтересувай се как живеят, съюзниците на САЩ в НАТО-особено, тия които бяха сринати през ВС война и как живеят, бившите съюзници на ссср!?

Защо синът на Нинова е в САЩ а не Е в Русия?

Ние,българите, сме на страната на Русия. Винаги против САЩ

Прекрасните американци иба ха майката на България за 30 г. Чувствата не са взаимни

вън американците от България! И тиквата - заедно с тях -ВЪН!

Американците ВЪН, а Тиквата ВЪТРЕ - в ЦентралнияСофийски...!!! Дааа...!!!

Kъв е този уебсайт, сега ще коментираме с кого не се е срещна Боку Тиквоча ли? Важното е Боку да присъства във всяка тема ли?

лицемерни боклуци, махайте се от България и си взимайте с вас тъпото банкянско гуйно.

Добре че са братята американци, които ни освободиха от руско робство и сега сме в най-демократичния съюз и най-доброто място за живот на земята. Да му мислят сирийците и техния "благодетел" Русия.

Колко мъка има по земята боже, колко мъка ...

https://riafan.ru/1240308-reuters-soobshilo-o-80-pogibshikh-pri-obstrele-baz-ssha-v-irake

Не го разбирайте криво, на туй му се вика майтап, ама злобен.