Десетки сигнали в полицията от хора, ползвали услугите на погребалния агент Георги Енев

Криминалисти са взели ДНК проба от близки на починал, чиято съпруга се съмнява, че е получила урна с неговия прах

Обратно в новината

Коментари - Десетки сигнали в полицията от хора, ползвали услугите на погребалния агент Георги Енев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е дребна риба. Поне няма данни, че ги е "обработвал" преди това. А помните ли скандала по веригата със свалянето на роговици, лещи и вътрешни органи без съгласието на близките на починалите и износът им за трети страни? Там какво? Пошумяха, пошумяха, накрая патардията стихна и никой нищо не разбра. За капак - отривяне и претърсване за ценности от гробарите? А системното крадене на плочи и препродаването им? Въобще "бизнесът" е като дойна крава, какви ми ти морали, ценности и човещини? Стига да знаеш кого и с колко да "смажеш", за да върви работата. Най-добре е тук да си ни жив, ни умрял, няма спокойствие, тумбите обикалят и а ви видят от колата как посещавате сами починалите си роднини, спират и започват да ви предлагат "услуги". Пак нищо по въпроса. И така, от пет-шест нищ-а се получава едно огро-о-омно вечно НИЩО !

А брокерите на имоти кога ще ги окошарват????

Еми газта скъпа!

Каква експертиза ДНК с праха ще правят? Прахта е от ковчега на някой.....

Ще изследват тленните останки на тези които са погребани за да разберат на кого са. За това се взимат проби от живите роднини. Ако се намери съвпадение с някой погребан значи той не е кремиран и праха не е от него.

Какво да правиш, особености на българския етнос.

Кой знае колко убийства са прикрити по този начин. Виновните са прокуратурата и полицията-няма огледи, няма съд. медици, няма аутопсии.... За спец органите да не се и говори-те се забавляват с кифладжииски драми! Истински бардак!

я да го питат колко гърци е кремирал.Преди две години в блиц имаше разследване че карат гърци и ги горят в циганските квартали .Там не могло кремация.Но СОС бандера към столична община азов нищо не направиха.Всички тия от СОС бандера са за кауша.

Защо ли е избрал Банкя?

Да го кремират хвхехех

.. може да го заровят при останалите

какво сте се затюхкали за праха на мъртвите, чудо голямо къде е погребан мъртвецът и как, що народ е измрел досега и тепърва ще измира и всичко става на етан, метан и не знам какво си там, като си мъртъв и в мавзолей да те сложат и пирамида да ти издигнат, все ти е тая, зачитай човек докато е жив, на мъртвия нищо не помага

Глупакът е като умрелия, на него му е все тая, само близките страдат! Ти кой избираш да бъдеш?

Каква държава само, каква кочина и какъв упадък, какви лоши и ужасни хора, каква помия, беззаконие, ще дойде ден и той не е далече, когато ще затворят отвсякъде тази държава, нито ще влизат от вън, нито ще ни пускат навън, никакви чужди инвестиции, нищо, кои сте вие бе, защо си мислите че сте на друга планета, кога тази страна ще стане нормална и ще натика в затвора всичките крадци и измамници, кога

Невър. Ресет, рестарт, една бомба ни трябва да изчисти територията от все живо, щото сме вредни за човечеството.

При пазарната икономика няма морал. Кой когота хване........

По времето на комунизма беше един висок морал...

Битият бит,ебаният ебан .Късно е вече !

тоя е некъв психопат

Много е нормален ! Психопатите са тия,дето са му ползвали ослугите.

последния път на всеки човек е ангажимент на близките му! и на приятелите му! щом етиката и моралът ви ви позволяват да си платите на някого, вместо вие да изпълните дългътси пред мъртвият ви близък, защо си мислите, че морала и етиката на ония ще му попречат да си гледа келепира??

Ама как да избегна да делегирам дълга си към близките като не плащам на други да ми свършат работата, като изкопая сам гроб в задния двор на панелката или да ползвам камината на вилата за целта ?

Георги Енев, какъв гнусен българин.

Грозното лице на корупцията. Замислите се какво причинявате следващия път като давате 20 лева за да ви уредят.

можете да примете че вече има поне 3 милиона заявление/жалби/оплаквания на изпоилзвалите улугите на демокрацията, ервопата и натото, което е довело до преждевременна смърт или отвличания на техни родини, съседи или блиозки приятели! и ко прам ся, а?

Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото!

Какво евро недоносчета.Ние го отписахме за 2029 при положение,че изобщо няма да го бъде ЕС

Да еа неговата майка циганска да еа!

Чърчиле, Чърчиле-много правилно си искал навлемето да кремираш този народ с атомни бомби

Фен на Подуене.. кой друг..

Погребвайте ги като хората. Не е ясно дали след кремация душата може да възкръсне на страшния съд и да живее живот вечен. Морето ще върне телата, земята ще върне телата, но за огъня дали ще върне телата - нито дума!

Същият случай и при нас. Починал през юни миналата година, през юли отидохме да вземем урната и нямаше такова име. Обадихме се на погребалния агент и той се разбърза да донесе "кремирания в Пловдив" близък. Много се съмнявам какво всъщност съдържа урната. Всичко е корупция и гнилоч тук!