Коментари - Денков и Габриел заедно на церемонията за символично отваряне на границата ни (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къф Шенген ,кви 5 лева?! в Париж ми искаха паспорта поне 5 пъти .И заради тия шушумиги ли самолета спря на майна си райна и седяхме 15 мин докато дойде рейс а после нямаше кой да отвори вратата на терминала,затова шофьора слезе и я отвори сам...................СМЕХ!!!!!

Урааааааааааааааааааааааааааааа,днес минах без проверка в шенгенското пространство между Варна и Бургас,голямо удоволствие и никакъв стрес

няма такива шушумиги и подлоги ....

Въздушно-капково казват. "Голям успех" обаче казват ПП педалите.

Не Ви ли отвращават, особено продажния плужек?

Омерзяваща е гледката на шепа самозванци - как от името на норода си измислят лъжи и ги празнуват все едно лицемерието им е сбъднало необходимата истина.

стана с Пунта Мара бе? Бойко си направи пунт с нея и я прати обратно на село да пасе козите.

Всички да гласуваме за Възраждане, и нещата ще се променят!

Да правиш пиар от провала си, е крайно грозно!

Да, ама тоя слуга на Сороз и Клаус ни докара стотици закоравели престъпници/мигранти

Приноса и на двамата е нула ! Оценките по Шенген завършиха 2011 г.

За България е по-скоро отрицателен.

Нещастници, защо ви няма като пристигат самолетите мигранти, да ги посрещнете, да ги поканите у вас И да ни обясните река Дунав какво е

Много добре казано - "символичен" Шенген. Символ на преклонената глава на българските продажни политици, които само повтарят глупостите на кукловодите от Посолството и Брюксел и гласуват решения в ущърб на България и народ. Символ на робовладелското отношение на САЩ и ЕС към жалките български политици, подписваи всичко, което им се предлага, без дори да го прочетат. Нека символично да ги изметем на следващите избори, като символ, че народа не е съгласен да бъде поставян в подчинено положение, в което сме били 500 години. Тогава оцеляхме, и сега ще оцелеем.

Сборище на майкопродавци.

Кой ги избра? Кой!? #КОЙ!!???

ни пускат и през космоса! Иначе Гаргамел и Мишока все си ходят заедно, като гадженца са.

да го открият под водата или във въздуха.Тази жалка церемония е тип"да направим от дефекта ефект"

Да представяш това, че няма да чакаш на някаква си опашка (която така или иначе минава бързо), като някакъв грандиозен успех е висша форма на инфантилност и некадърност. С цената на какво? Разходете се около Лъвов мост или по Витошка и ще видите. Бради, бради, бради...

Иначе казано ! Всичко е по старому ! Проверки на всяка граница !

Преди много години на парламентарни избори случайно на кантар застанаха новопръкналата се партия ГЕРБ и оядената ДПС. Дори Ахмед Доган в резултат на алкохолно опиянение на предизборен митинг гордо заяви, че той раздава порциите в държавата и без него нищо не става. На балотажа, изправени пред избора Доган или Борисов, народа масово излезе и гласува срещу порциите на Доган, т.е. за Борисов. Така дойде на власт никому неизвестния начинаещ политик Бойко Борисов. Противно на всякакви сметки и планове на ДС Забелязали ли сте, че Борисов НИКОГА не е казал "ще обсъдим и ще ви отговоря"? Няма водещ офицер с когото да обсъжда. Говори каквото смята че е правилно за държавата и каквото знае, че може да изпълни. Макар и по някога да променя мнението си, след като някой от експертите му го убеди, че обещаното не може да стане. Та, същия този Борисов накара видния воевода Яне Янев да събере Иван Костов и Царя да се цункат с Ахмед Доган в името на борбата срещу партията ГЕРБ, която не е от котилото и която случайно попадна във властта. От първия ден на управление на ГЕРБ през далечната 2009 година всеки божи ден партията получава само и единствено ДС удари под кръста. То бяха флашки, бомби, подслушвания в тоалетната на Борисов, кюлчета, дронове..... Изводите ги оставям за вас.

След 13 години чакане отпразнуваха "голямата победа". Частична победа. Докато се снимаха усмихнато на Терминал 2, от едната страна растеше опашка желаещи да заминат, от другата страна също толкова емигранти върнати от Австрия и Германия.

Слави може да е всякакъв, но това, което казва, е абсолютната истина! Шайка от лъжци и тарикати докопа властта, направи куп поразии, спечелиха куп парини явно им хареса. Толкова лобизъм, некадърност и празнословие на едно място...

След като получи указ за гласуване на кандидат-министър-председател, човечето на Слави дори не посмя да влезе в зала. Не мисля, че и т.н. имат право изобщо да се изхождат по въпроса.

засега само чист въздух и гола вода! с русолюбци на чело на държавата ни в шенген няма да влезем! докато веете рассийския байряк няма да я бъде тая с шенген!

Боже, колко сме жалки.

Ще го духате Воден Шенген Ще го духате под вода

не са само символично отворени

Ще има набиване на сухо…..

НИЕ не сме в шенген. Ма всички наши граници има паспортни проверки. Единственото дето получаваме са бежанци от Австрия. Това е бутафория на която никой не вярва.

И това го казва Хесус Кабайеро, директор на оператора на Летище София "СОФ Кънект" който не говори български. Що е "СОФ Кънект"? Единственото постижение е, че от държава ставаме територия.

Властта заглуши ,гласа на 604 000 Българи.

Тая жирафката дали не отива да копае някъде,че е запретнала ръкавите до лакътя?! Или ще ходи да сади тютюн! Селянията не е излязла от село!

Kalin

Сухопътния докато Сърбия не е в Шетжен не носи нищо ни на леките ни на тежките коли.Прякия хъг към европа е от там а минаването през Румъния си е заобикаляне да не говорим че и пътищата от там са гадни.

няма да пътуваш през Сърбия, я! Пътувай през РСМ и Албания.... ;)

Kalin

Тия пък кои бяха?