Коментари - Пропада второ забавено дело на Мирослава Тодорова | Днес.dir.bg

Пропада второ забавено дело на Мирослава Тодорова

Страните по дело на съдия Мирослава Тодорова днес са поискали прекратяване на наказателното производство поради изтичане на абсолютната давност.

Обратно в новината

Коментари - Пропада второ забавено дело на Мирослава Тодорова | Днес.dir.bg

Коментари

Ако ние не проумеем и не се вдигнем срещу съдийките, създадени от мутрите на прехода, никога няма да се оправим. Нека да се направи сайт и всеки поименно да пише за дела и съдията, който го е решил. Трябва гражданско общество и мутресите да се изправят пред съда на хората. Аз гледах ужасният разказ на майката, която разказваше как циганите са изнасилвали дежата й и как същата съдийка ги оправдава. Такива хора не трябва да живеят дори.

аззз

браво на Пенгезов, най-после една мъжка позиция - да си седи на столчето и да си решава делата :). Трябва да има квотен принцип за жените - за съдебната власт не повече от 5%. Очевиден е факта - просто жените не се справят, или се бавят с работата или се налага да лъжат за да заемат даден пост. Нямам време да се занимаваме с вас. Има и други професии, правото не е за вас.

да бъде дадена на съд със задъргане под страга и да чака 5 години за гледане на делото и

аззз

на мен пък ми писна от женски скандали в тая държава, аман -то не беше румяна желева, калина илиева, янева, онази другата "бедна" съдийка, сега тази тодорова и още куп проблемни жени. Абе като не ставате за отговорни постове що се врете където не ви е работата е знам, ми има и други дейности, по-спокойни, всичките проблеми с жените са от несправяне с работата или лъжат за да бъдат назначени на даден пост, щото иначе по нормалния път няма как да стане. От както навлезнахте активно в политиката и икономиката нещата в световен мащаб никак не вървят на добре.

Изключително сложна ситуация - много са прегрешилите. Ако уволнят всички прегрешили колко ли ще останат??? НО като задника на Премиера е кален, ще прави подобни изявления!!

Не само Тодорова, да уволнят всички, допускали същите "грешки", по-точно,прилагали същите трикове. Тогава ще им повярвам.

Че тази съдийка не е цвете за мирисане - не е, но като се е хванала метлата трябва да се мете наред . Не само отгоре, отгоре. Ха сега да видим ще уволнят ли семейната приятелка на Цв.Цветанов. Неиния случаи е почти същия.

хора, някои от вас има ли доверие / респект от този на снимката и от неговите колеги? щото аз ги ненавиждам. просто искам да знам дали съм единствен. благодаря!

Точно па тоя мазеник с бездомната дъщеря, получила безплатни терени от държавата ли намери да говори?!

ЗА 301 000 ЛЕВА КРАДЕНИ ПАРИ - 3 ГОДИНИ УСЛОВНО!!! ЯСНО Е ЗАЩО ПЕТ ГОДИНИ Е БАВИЛА МОТИВИТЕ. ПРИБРАЛА Е ПОНЕ ПОЛОВИНАТА ОТ ТЕЗИ ПАРИ, КРАДЕНИ ОТ ВСИЧКИ НАС. АЙДЕ СЕГА ТРИЧКИТЕ (ДВЕТЕ ПОДСЪДИМИ + "СЪДИЙКАТА") ДА ПОЕМАТ КЪМ СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР ЗА ДВЕ ПЕТИЛЕТКИ! НЯМА КОЙ ДА ГИ ВКАРА ЛИ? АМИ АКО НА НАРОДА МУ Е ПИСНАЛО И РЕШИ ДА ВЗЕМЕ НЕЩАТА В РЪЦЕТЕ СИ?!

Проблема е, че като тази съдийка има десетки и стотици.Тя също щеше да си получава заплатката и подкупите, ако не се беше заяла с силните на деня.Какво значи да забавиш дело на коя да е от трите съдебни инстации само заради не написаните мотиви дори една година.Бедата е, че никой не може да задължи даден съдия да си свърши работата.Препоръчителния срок за написване на мотивите към дадено дело е 1месец, .За мене сроковете в съдебната система трябва да са задължителни не препоръчителни.

Днес в парламента ЦЦ вместо да отговори на обвинението към него,изнесе една лекция позната и вече 20 години се повтаря от всички политици...едно е ясно всички партиини членове влезли в БКП за кариера я напуснаха през 1989 г.и започнаха да правят кариера в СДС,НДСВ,ГЕРБ и всяка печеливша партия... " не плюй в кладенеца в които си пил вода до вчера,защото може да се наложи да пиеш пак " и......

Не знам и не ме интересува друго, но тези родители, на които шайка арогантни изроди мангали изнасилва децата, а тази ги оставя навън, защото ... нещо и пречело да пише 4 години мотиви е безумие. Хора, нали видяхте поведението на същия този изрод в съда и как плашеше, че ще изнасили и репортерката, на наглата му жена и останалите бабаити. Какво и е на тази майка, а и на тези деца представя ли си някой преди да защитава псевдо съдийката.

Тази съдийка ако беше в някоя бяла държава щяха да я разследват за умишлено саботиане на просрочените дела... тука в бг обаче дори не могат да я уволнят дисциплинарно без съпротива... вижда се колко сме прогнили отвсякъде.... ужас... кога ли ще пламне "барута...на недоволството.."

Дайте повече гласност на тези факти - нека всички да разберат каква корумпирана мижитурка е тодорова ! Направете и интервю с жертвите и близките на жертвите, които са страдали от действията на престъпниците, които са на свобода заради нейната платена немарливост ! Информирайте обществото за истината за тази корумпирана съдийска паплач ! Не само уволнение - нека се потърси отговорност на тази крадлива патица заради подобна крещяща некомпетентност !

след като този е локомотивът в обвиненията с-у Тодорова, значи ВСС е затънал в деморалност и корупция.

Съдия Пенгезов трезвен ли съобщи това или след 3-часов престой и десетина питиета в заведението отсреща

странно но това дело не трябваше ли да е заедно с п'рвото или за всяко дело по едно уволнение

Ми тая Тодорова кво иска беее. Толкова дела забавени до изтичане на абсолютна давност. И всичките за крадени държавни парички. Колко ли са влезнали в джоба и? Защо пък не забави дело за крадена кокошка например? Я бързо марш от системата. Затакива корумпирани некадърници няма място

Значи ако правилно разбирам тази я разнасят по медиите от няколко месеца за делото за изнасилвачите, но това не я е стреснало и накарало да си оправи забатачените дела? И дори след тази патаклама продължава в същия дух? Тя за каква се има - токова поведение е надменно и арогатно към всички без никакво уважение. Да ме извиняват защитниците й, ама си заслужава да я натирят!

Първо трябва да се уволни самият Пенгезов и да се свърши с пенгезлъците му.Тоя гном е много вреден, но му хванаха вратлето със здрава ръка и сега е предан на герберастите!!

Ами много точно и вярно. Беше се осрал като маймуняк но му се размина и сега се възражда отново. Читавите хора се нетърпят щом не играят по гайдата на първия. Или се заиграваш с нас и трупаш издънки за които ние знаем и следим или си вън от играта. Така се държат в шах всички управляващи. Ако знаеш много те затриват и управлението продължава. Така се е управлявало преди така се управлява и сега. Честито

Някак си ми е странно Пенгезов да се явява морален съдник на когото и да било - май не беше такъв моралист когато дъщеря му като "социално слаба" се сдоби с имот в Приморско.

Това човече Пенгеза поразително прилича на онзи бандит военния прокурор Колев.....явно системата на военното правораздаване ражда такива жалки човечета!

Добре де, защо са я чакали 4 г.? Не се произнася в срок от 1-2месеца, както е по закон, следва наказание, първо, второ и уволнение. А сега тя се изживява като жертва и колегите й скочиха на стачка!

Съдия Тодорова: ВСС е екзекутор, но не се плаша --Но не уточнява, че е екзекутор на банковата и сметка:)))) Лесно е намерила начин да печели тази съдийка!!!!-(изтичане на давност!!!) а сега е бясна..вече се е събудила, като и застрашиха "кранчето за парички" Всички, които я защитават ЯВНО МИСЛЯТ КАТО НЕЯ!!!!! И техните "кранчета" трябва да спрат! БРАВО НА ВСС!!!!!НАЙ-ПОСЛЕ!!!

1500 дни !!! Вместо фасони, да беше писала на ден по един ред по делото ! А дали не е получила и част от въпросното ДДС, за да не пише а да се разкрачва, дано да не ГО пропусне ? И тези съдии които я защищават, дали и те не са като нея ?

Ами как мислиш, че ги е забавяла делата-естествено срещу заплащане.

Трябва, така е, това е началото за да се разплете мафията и спре корупцията. Долна сган.

Доколкото разбирам от новината мотивите са предадени 5 дни преди изтучане на абсолютната давност. В случая има една приказака, мераклии много, можещи малко. Адвокатите може ида се надяват да минат по стъргалото, ама няма да им се отвори парушута.

Когато Пенгезов уволнява някого, каквито и да са обвиненията, съм скептичен към вината на провинилия се. Съдебната система да започне чистката от самия Пенгезов - тогава ще повярвам, че нещо наистина се случва там! Дотогава магистратите си остават НАЙ-КОРУМПИРАНАТА И ВРЕДНА ЗА ДЪРЖАВАТА ОБЩНОСТ!!!

който не си върши работата се уволнява. навсякъде е така. некадърниците вън и да ходят да копат на жегата

Повече такива наказания! И много повече разследвания от ДАНС за корупция на съдиите и прокурори!!! Да стане практика, ДАНС задължително да разследват съдиите и адвокатите на подъсдимите, когато роботят по знаково дело. Само че кога ли ще се случи тоя филм!!?

Проблема е, че не са повече и са само срещу неудобни. За това иде реч!

Тоя пенгезов докога ще се търпи? Още повече има претенции за "генерал". Абсурд, погледнете го само!

Коментари - Пропада второ забавено дело на Мирослава Тодорова | Днес.dir.bg

Пропада второ забавено дело на Мирослава Тодорова

Страните по дело на съдия Мирослава Тодорова днес са поискали прекратяване на наказателното производство поради изтичане на абсолютната давност.

Обратно в новината

Коментари - Пропада второ забавено дело на Мирослава Тодорова | Днес.dir.bg

Коментари

Ако ние не проумеем и не се вдигнем срещу съдийките, създадени от мутрите на прехода, никога няма да се оправим. Нека да се направи сайт и всеки поименно да пише за дела и съдията, който го е решил. Трябва гражданско общество и мутресите да се изправят пред съда на хората. Аз гледах ужасният разказ на майката, която разказваше как циганите са изнасилвали дежата й и как същата съдийка ги оправдава. Такива хора не трябва да живеят дори.

аззз

браво на Пенгезов, най-после една мъжка позиция - да си седи на столчето и да си решава делата :). Трябва да има квотен принцип за жените - за съдебната власт не повече от 5%. Очевиден е факта - просто жените не се справят, или се бавят с работата или се налага да лъжат за да заемат даден пост. Нямам време да се занимаваме с вас. Има и други професии, правото не е за вас.

да бъде дадена на съд със задъргане под страга и да чака 5 години за гледане на делото и

аззз

на мен пък ми писна от женски скандали в тая държава, аман -то не беше румяна желева, калина илиева, янева, онази другата "бедна" съдийка, сега тази тодорова и още куп проблемни жени. Абе като не ставате за отговорни постове що се врете където не ви е работата е знам, ми има и други дейности, по-спокойни, всичките проблеми с жените са от несправяне с работата или лъжат за да бъдат назначени на даден пост, щото иначе по нормалния път няма как да стане. От както навлезнахте активно в политиката и икономиката нещата в световен мащаб никак не вървят на добре.

Изключително сложна ситуация - много са прегрешилите. Ако уволнят всички прегрешили колко ли ще останат??? НО като задника на Премиера е кален, ще прави подобни изявления!!

Не само Тодорова, да уволнят всички, допускали същите "грешки", по-точно,прилагали същите трикове. Тогава ще им повярвам.

Че тази съдийка не е цвете за мирисане - не е, но като се е хванала метлата трябва да се мете наред . Не само отгоре, отгоре. Ха сега да видим ще уволнят ли семейната приятелка на Цв.Цветанов. Неиния случаи е почти същия.

хора, някои от вас има ли доверие / респект от този на снимката и от неговите колеги? щото аз ги ненавиждам. просто искам да знам дали съм единствен. благодаря!

Точно па тоя мазеник с бездомната дъщеря, получила безплатни терени от държавата ли намери да говори?!

ЗА 301 000 ЛЕВА КРАДЕНИ ПАРИ - 3 ГОДИНИ УСЛОВНО!!! ЯСНО Е ЗАЩО ПЕТ ГОДИНИ Е БАВИЛА МОТИВИТЕ. ПРИБРАЛА Е ПОНЕ ПОЛОВИНАТА ОТ ТЕЗИ ПАРИ, КРАДЕНИ ОТ ВСИЧКИ НАС. АЙДЕ СЕГА ТРИЧКИТЕ (ДВЕТЕ ПОДСЪДИМИ + "СЪДИЙКАТА") ДА ПОЕМАТ КЪМ СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР ЗА ДВЕ ПЕТИЛЕТКИ! НЯМА КОЙ ДА ГИ ВКАРА ЛИ? АМИ АКО НА НАРОДА МУ Е ПИСНАЛО И РЕШИ ДА ВЗЕМЕ НЕЩАТА В РЪЦЕТЕ СИ?!

Проблема е, че като тази съдийка има десетки и стотици.Тя също щеше да си получава заплатката и подкупите, ако не се беше заяла с силните на деня.Какво значи да забавиш дело на коя да е от трите съдебни инстации само заради не написаните мотиви дори една година.Бедата е, че никой не може да задължи даден съдия да си свърши работата.Препоръчителния срок за написване на мотивите към дадено дело е 1месец, .За мене сроковете в съдебната система трябва да са задължителни не препоръчителни.

Днес в парламента ЦЦ вместо да отговори на обвинението към него,изнесе една лекция позната и вече 20 години се повтаря от всички политици...едно е ясно всички партиини членове влезли в БКП за кариера я напуснаха през 1989 г.и започнаха да правят кариера в СДС,НДСВ,ГЕРБ и всяка печеливша партия... " не плюй в кладенеца в които си пил вода до вчера,защото може да се наложи да пиеш пак " и......

Не знам и не ме интересува друго, но тези родители, на които шайка арогантни изроди мангали изнасилва децата, а тази ги оставя навън, защото ... нещо и пречело да пише 4 години мотиви е безумие. Хора, нали видяхте поведението на същия този изрод в съда и как плашеше, че ще изнасили и репортерката, на наглата му жена и останалите бабаити. Какво и е на тази майка, а и на тези деца представя ли си някой преди да защитава псевдо съдийката.

Тази съдийка ако беше в някоя бяла държава щяха да я разследват за умишлено саботиане на просрочените дела... тука в бг обаче дори не могат да я уволнят дисциплинарно без съпротива... вижда се колко сме прогнили отвсякъде.... ужас... кога ли ще пламне "барута...на недоволството.."

Дайте повече гласност на тези факти - нека всички да разберат каква корумпирана мижитурка е тодорова ! Направете и интервю с жертвите и близките на жертвите, които са страдали от действията на престъпниците, които са на свобода заради нейната платена немарливост ! Информирайте обществото за истината за тази корумпирана съдийска паплач ! Не само уволнение - нека се потърси отговорност на тази крадлива патица заради подобна крещяща некомпетентност !

след като този е локомотивът в обвиненията с-у Тодорова, значи ВСС е затънал в деморалност и корупция.

Съдия Пенгезов трезвен ли съобщи това или след 3-часов престой и десетина питиета в заведението отсреща

странно но това дело не трябваше ли да е заедно с п'рвото или за всяко дело по едно уволнение

Ми тая Тодорова кво иска беее. Толкова дела забавени до изтичане на абсолютна давност. И всичките за крадени държавни парички. Колко ли са влезнали в джоба и? Защо пък не забави дело за крадена кокошка например? Я бързо марш от системата. Затакива корумпирани некадърници няма място

Значи ако правилно разбирам тази я разнасят по медиите от няколко месеца за делото за изнасилвачите, но това не я е стреснало и накарало да си оправи забатачените дела? И дори след тази патаклама продължава в същия дух? Тя за каква се има - токова поведение е надменно и арогатно към всички без никакво уважение. Да ме извиняват защитниците й, ама си заслужава да я натирят!

Първо трябва да се уволни самият Пенгезов и да се свърши с пенгезлъците му.Тоя гном е много вреден, но му хванаха вратлето със здрава ръка и сега е предан на герберастите!!

Ами много точно и вярно. Беше се осрал като маймуняк но му се размина и сега се възражда отново. Читавите хора се нетърпят щом не играят по гайдата на първия. Или се заиграваш с нас и трупаш издънки за които ние знаем и следим или си вън от играта. Така се държат в шах всички управляващи. Ако знаеш много те затриват и управлението продължава. Така се е управлявало преди така се управлява и сега. Честито

Някак си ми е странно Пенгезов да се явява морален съдник на когото и да било - май не беше такъв моралист когато дъщеря му като "социално слаба" се сдоби с имот в Приморско.

Това човече Пенгеза поразително прилича на онзи бандит военния прокурор Колев.....явно системата на военното правораздаване ражда такива жалки човечета!

Добре де, защо са я чакали 4 г.? Не се произнася в срок от 1-2месеца, както е по закон, следва наказание, първо, второ и уволнение. А сега тя се изживява като жертва и колегите й скочиха на стачка!

Съдия Тодорова: ВСС е екзекутор, но не се плаша --Но не уточнява, че е екзекутор на банковата и сметка:)))) Лесно е намерила начин да печели тази съдийка!!!!-(изтичане на давност!!!) а сега е бясна..вече се е събудила, като и застрашиха "кранчето за парички" Всички, които я защитават ЯВНО МИСЛЯТ КАТО НЕЯ!!!!! И техните "кранчета" трябва да спрат! БРАВО НА ВСС!!!!!НАЙ-ПОСЛЕ!!!

1500 дни !!! Вместо фасони, да беше писала на ден по един ред по делото ! А дали не е получила и част от въпросното ДДС, за да не пише а да се разкрачва, дано да не ГО пропусне ? И тези съдии които я защищават, дали и те не са като нея ?

Ами как мислиш, че ги е забавяла делата-естествено срещу заплащане.

Трябва, така е, това е началото за да се разплете мафията и спре корупцията. Долна сган.

Доколкото разбирам от новината мотивите са предадени 5 дни преди изтучане на абсолютната давност. В случая има една приказака, мераклии много, можещи малко. Адвокатите може ида се надяват да минат по стъргалото, ама няма да им се отвори парушута.

Когато Пенгезов уволнява някого, каквито и да са обвиненията, съм скептичен към вината на провинилия се. Съдебната система да започне чистката от самия Пенгезов - тогава ще повярвам, че нещо наистина се случва там! Дотогава магистратите си остават НАЙ-КОРУМПИРАНАТА И ВРЕДНА ЗА ДЪРЖАВАТА ОБЩНОСТ!!!

който не си върши работата се уволнява. навсякъде е така. некадърниците вън и да ходят да копат на жегата

Повече такива наказания! И много повече разследвания от ДАНС за корупция на съдиите и прокурори!!! Да стане практика, ДАНС задължително да разследват съдиите и адвокатите на подъсдимите, когато роботят по знаково дело. Само че кога ли ще се случи тоя филм!!?

Проблема е, че не са повече и са само срещу неудобни. За това иде реч!

Тоя пенгезов докога ще се търпи? Още повече има претенции за "генерал". Абсурд, погледнете го само!