Д-р Станимир Хасърджиев: ChatGPT ще ни помогне за по-добра здравна система и по-добри лекари

Гаранцията, че изкуственият интелект ще работи в наша полза, сме самите ние – ако такъв го създадем, коментира експертът

Обратно в новината

Коментари - Д-р Станимир Хасърджиев: ChatGPT ще ни помогне за по-добра здравна система и по-добри лекари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изкуственият интелект. Вече е разбрал състоянието на българската здравна система. И знае че и Господ не може да ѝ помогне.

Ива. Пропуснала си кавичките около експертът. Внимавай с граматиката. Ако обичаш.

Абсолютни глупости казани от доктор без нито един ден лекарски стаж с пациенти.

Вижте, обаче чии интереси защитава и колко пари получава - от кого - от наши и най-вече чужди компании!

И кога ботът ще реши, че не си струва да те лекува, а ще ти предпише "кални бани, да свикваш с пръстта".

Ало, колега, дето си виждал пациент само на снимка, вземи си А1то и ходете в болницата в Ловеч. Там са закрили родилното и ти и А1то ще сте много полезни на раждащите жени. Айде, със здраве. И ако видите зор, обадете се на някоя пенсионирана акушерка. Тя може да не знае какво е А1, ама за разлика от вас ще се справи

Системата определено ще е по-добра когато се елиминират хората( лекарите в случая)

Докторът много го е пекло слънцето. Повече течности, да почива една седмица и ще се оправи.

Тоя гурльо по какво е експерт.Само идиоти по тия лайняни сайтове дават акъл без да го имат.

поредният идиот

Гаранцията, че изкуственият интелект ще работи в наша полза, сме самите ние – ако такъв го създадем, коментира експертът Има ли сега индивиди с много големи финансови възможности, които се опитват да прецакат останалите граждани на тази планета? Ще им помогне ли AI в техните планове, ако поискат? Кой всъщност създава AI и разработва внедряването му? Кой финансира тези хора? В обществените отношения AI е еквивалент на създаването на Атомната бомба.

Европа се кани да налага нова Регулация, която да забрани напълно лечение с изкуствен интелект. Този щял да му дава лиценз. Ако, когато убие пациент ChatGPT ли ще съдим или неговите създатели или тези който са му дали лиценз?

В съда има 2 страни. Пострадал и Причинил страданието. В този ред на мисли най-вероятно ще бъде съдено лицето, използвало AI в процеса на лечение на пострадалия. AI няма лиценз за практикуване на лекарска професия.

Спокойно, с парите, кошто се дават на лекарите в държавния сектор скоро Чат-а и ще ви лекува. Само не знам дали може да прави операции... ама те депутатите и кретени като този не разчитат на държавно лечение

Тая система съществува от години, бе грантаджия! Що до сега не ти помагаше, а заговори за нея, чак като ти направиха поле, като за маймуни от джунглата, вместо програмния интерфейс? Тоя ChatGPT взехте да го цитирате като трудовете на Живков, които никой не беше отварял (той самия включително), ама всички се позоваваха на тях.

Така наречените доктори и лекари са просто търговски представители на Фармафията!

В десятката!

братчед, преди години нямаше изкуствен интелект, но имаше кадърни лекари! Сега има изкуствен интелект, но кадърните лекари са кът! А като нямаш и здравна система, за какво говориш въобще ?!? Можбе би, за търговия ?

"Докторе", ти тъп ли си или те има? Не си доктор, а търговско дружество.......

Смехът е здраве!

AI ще направи излишна и лекарската професия ли?

А кой ще носи отговорност при сгрешена диагноза/лечение ? Ще съдим GPT-то Ли ?

още когато сте били студент сте "работили "за разни НПО-та. И така години наред. Предполагам нямате и специалност. Поне няма информация за това. Вие никога не сте лекували. Докторите завършили онлайн са потенциални убийци с огромно самочувствие. Голяма част са абсолютно безкритични към себе си. Чат или каквото е там е пълна боза и крадене на пари.

майка ми плаче от радост че вече е на 1001 процента сигурна че ще живее до 2000 години със този ИСКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТОвибрационен инструмент. БРАВО на ChatGPT лгбт.

Това са пълни глупости! Базирал се на съществуващи и реални данни. Кой верифицира, че съществуващите данни в интернет са реални? Тотално откачихте с тези AI, зелена сделка и т.н. простотии, в стремежа си за контрол над хората и лесни и бързи печалби!

Я го попитайте - Кой е Друмдо Дюнеф (такъв човек не съществува) и пишете тук, какво ви е отговорил?

Само където, вече 3 пъти официално е засичан да ЛЪЖЕ!

Стига сте мрънкали,бре....!Досега лекари сме нямали като хората,сега искуствения интелект ви е виновен!Май вие имате дефицит на интелект!

Абсолютно, зе целта обачепърво на всички ще трябват от новите гривни за следене, казват им смарт часовници, да си мислите за за колко е часа, а не за това, че ви следят ... едва след това ще потече здравето под формата на препоръки, след това ограничения.....все пак трябва да сте здрави !!!!

Тъй ли миличък!? Ще ни лекувате дистанционно!? Анатема!

пълни глупости !!!! давам пример със съвременните инжинери - толкова много разчитат на тестващ и автоматично проектиращ софтуер и хардуер , че в момента половината завършващи ТУ не могат да сметнат лице на кръг

важи и за останалите браншове . ако се срине stack overflow сайта , половината програмисти няма да могат да напишат 2 реда

И какво правим, ако лекаря няма достъп до електричество и лаптоп?

ти имаш ли изобщо клиничен опит с реални пациенти та плещиш щуротии на килограм? Изкуствен интелект създал ковид ваксините?! Ти вярваш ли си на глупостите? Всички "учили" онлайн доктори са неграмотни теоритически и практически.

Чатгпт ще се използва за да се уволняват хора и да се вдигат печалби

С какво ще им помогне ?! Вместо да учат и да мислят, ще питат електрониката. Дайте да закрием всички вузове и да направим образованието до начални, че да могат евентуално да питат в чата.

Айдеее и лекарите ще ни отнемат - четем бг мама и питаме chatgpt. Хората така и не разбраха, че в интернет и разните там програми всичко може да се манипулира. Ако перефразираме: "Не е важно, какви програми пишеш, важното е, кой ги пише"