Коментари - ЧЕЗ: Пред данъчните сме чисти | Днес.dir.bg

ЧЕЗ: Пред данъчните сме чисти

ЧЕЗ стриктно спазва българските закони и работи в съответствие с нормативната уредба на ЕС, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Обратно в новината

Коментари - ЧЕЗ: Пред данъчните сме чисти | Днес.dir.bg

Коментари

Не е виновен този които яде баницата . Съд за тези които продължават да раздават баници . Съд за тези които умишлено фалират и разпродават на безценица строеното от така наречените (куманоиди) . Пълен одит на така нареченият съд ако искаме да прекратим шествието на ХОРА-ФАКЛИ поне сто човека в затвора и национализация на тяхното имущество

Незабавна , пълна национализация на всички тези кразливи боклуци, и ако не се ометат за 24 часа от държавата ни-бой!

Какво ви е коректното? Пратили сте ми неграмотна диаграма, в която пишете, че си взимате само нанайси процента от цената на тока, а сбора от всички проценти в диаграмата е повече от 100%. Ако така сте изрядни и пред данъчните, да ви пикам на счетоводството.

разходите са надути. ето ви пример: Възстановяване на електрозахранването на прекъснат за неплатена енергия - от предпазител 19,00 лева Да завиеш един бушон отнема 5 секунди, а ако е автоматичен части от секундата. всичко е 20 пъти завишено

ама някой трябва да дойде нали. Този някой взема заплата, харчи гориво и т.н. Аз съм енергетик. Обади ми се да дойда да ти сложа един контакт. Отнема 3 минути ама цената е 20-30лв. Ако се обадиш за 10 контакта пак толкоз ще е цената. Разберете, че освен труда се заплаща и времето на хората.

А пред бога чисти ли сте бе мизерници от ЧЕЗ?

Ако енергийните оператори се задължат да имат само по една фирма в България, с която да извършват всички дейности по доставката на ток - тогава много неща ще лъснат и доста проблеми ще се оправят. Това може да стаен със законов регламент и не е проблем да се направи. Стига държавата да има воля. А не да се оправдава с международни комисии.

Асене,албанците ако бяха поканили международен одит нямаше да ги изритат.................Не сили помогнем сами не става''''''''

Стигнахме до там, да черпим пример от Албания. Все пак не е лошо да се види какво е направила по въпроса албанската държава. Явно по някакъв начин са се справили с проблема, а ние с тези комисии, само ще замажем и разводним нещата.

Като сте толкова честни, кажете какъв корпоративен данък ще платите за 2012г. - ако не ви е срам. Като се види размера на корпоративния данък за 2012г. ще лъсне цялата истина.

Нищо подобно! Ще обявят големи разходи и ще платят малък корпоративен данък!

Работата е изпипана. Хем изрядни, хем заплатите им няколкократно по големи от българските. Всички заплати в монополите трябва да се коригират защото не съответстват на труда , който е вложен нито на стандарта в тази бедна страна. Направети ги съответстващи към нашия стандарт и тогава ще стане ясно кой вино пил и кой опасал зелника.

Не трябва да се регулират заплатите, а процента, който може да прибира монопола по веригата.

Естествено, че пред данъчните ще се чисти. Нали за това счетоводителите вземат големи заплати. Всяка една фирма го прави. Тук въпроса е в добавките. За зелена и други цветове енергия. За загуби от циганите. За пренос и т.н. За това, че са ги вързали да изкупуват скъпата енергия от някои тецове, а евтината о АЕЦ (ЯЕЦ) не можело всичката и за това плащаме много!

естествено че ще са чисти по документи , и 1,7 милиарда инвестиции по документи са направили , а не реално , и кражбата е узаконена и данъците и рушветите са платени и сега ние, Българския народ трябва да ги плащаме , съд трябва да има за бойко и ко , тези мизерници разрешиха кражбата и я узакониха , ако ги оставим и тези да се измъкнат безнаказано това пак ще се повтори ,СЪД И ЗАТВОР за националните предатели !!!

Ако извадим от тези инвестиции трафопостите - дето задължават строителите сами да изграждат и ремонтните работи - дето ги броят за инвестиции, ще се види каква е картинката. Само да попитам в какво са инвестирали, че нещо не се сещам???

никой не задължава инвеститорите да си строят трафовете. Имат право на избор. Правят сами и после чакат изплащане или сключват договор с енерго и чакат години за го построят енергото. Чез не се виновни. Такава е наредбата и законите. Те не са ги писали. Може би са си платили за някоя и друга точка ама като цяло дръг е сътворил бозата

какво ви е виновен бойко за тока като има съглашателство и трите дружествада вдигнат цената под командата на бсп заради белене

чез ще се оправят и няма да ни изпуснат.трябва и ние да се оправим,преди да ги гоним - домашните ел.уреди са в повечето случаи много енергоемки - разни там турски и китайски духалки,кафеварки и какви ли не ,дето ги купуваме уж евтино,са опасни консуматори на ел.енергия.да не говорим за майсторийте на домашния майстор,дето връзва жички всякакви.нека погледнем истината в очите и да видим,че сме доста небрежни и самонавити.

Ха-ха.. пред данъчните, че кой говори за неплатени данъци (прането евтино излиза у нас). Я да обявят печалбата на цялата верига и тогава ще видим къде отиват парите.

Точно така, да обявят печалбата по цялата верига. Да отговорят защо правят верига от фирми и една камара сателити около тях? Ако това не е с цел да се крият данъци, тогава защо е тази група от фирми. Нали са големи инвеститори. Ако това беше модел за поддържание, големите световни компании щяха да бъдат разбити на хиляди малки, а не да се обединяват.

Гледайте си мафиотските работи!

хрумна ми като чета за онези тарикати в Германия дето са ги хванали и съм на пат да ги поздравя :) приемам го като отмъщение, кам чужденците дето ни грабят нас тук.Като си помислиш , че само в БГ се случва такова грабодерене на целия народ - в случая ЧЕЗ с вратички в законите да ги пазят и така,че не можеш да се отървеш от тях. Та след като Българи не могат да държавно да точат в такива мащаби Франияе или Чехия да речем със сметки я за ток,я за нещо друго поне циганите да ги навестяват по-често и продължително, даже може и да им подобрят гените ;)нашите разбойници да ги одрусват периодично. И така ще има малко по-справедливо

Ако се окаже че ЧЕЗ са чисти пред данъчните, главния прокурор трябва да си подаде оставката незабавно!

Нали преди няколко години Б.Б. ги обвини, че "аутсорсвали" всичко. След това им правеха и ревизии, но май нещо се разбраха с Б.Б., защото той спря да говори за проблема с "аутсорсването", а онзи ден Ц.Цачева обвини "експертите", че не предопредило ГЕРБ за проблема с тока.

Пред данъчните сте чисти, а пред хората?

ха ха хахахахахах хахахах - верно ли? да ви "вервам" както маса народ "поверва" на царя, вашият закрилник?

ЧЕЗ са спазвали законите, това че имаме калпави закони не е тяхна вина! Някой иска да ги нарочи за изкупителна жертва, но тези, които ще дойдат след тях, ако наистина се стигне до това безумие да се отнеме лиценза на ЧЕЗ, в никаква степен няма да са по-добри! Пази Боже!

целият бизнес действа по схемата на ЧЕЗ, пред данъчните са чисти, а разходите се раздуват колкото поема сферата в която е бизнеса.

като са чисти пред данъчните да кажат колко данък печалба са плащали през последните години!!!

От фейса- "Когато богатите ограбват народа, това се нарича бизнес, а когато народа им поиска сметката- тероризъм."

Като си тръгнат ЧЕЗ, ще ни осъдят на такава глоба, че ум да ни зайде. И после лицанза ще вземат ТИМ. От трин та на глог, че и ще плащаме.

Е нали идеята е да се национализират ЕРП-тата? Ама преди това, на първо място, трябва да се национализира държавата ни.

Ха да видим как ще ни осъди. Колкото осъдиха Албания. Във всички случай, най-много да им се върне платената от тях цена. Ако обаче се вземе в предвид какъв корпоративен данък са плащали през годините, ще се види че става за по няколко милиона (под пет) лева на година - т.е. според самите ЧЕЗ печалбата име не е добра. Интересно тогава защо седят тук??? Май по някакъв друг начин изнасят печалбата, а нашата държава се прави че не вижда. Над този въпрос да помисли новият министър, а не да се занимава с глупости.

Е вие и далавери не бяхте правили а сте дадени на прокурора и са открити нарушения за отнемането на лиценза ви.

Пред данъчните може да се изкарате чисти,но не и пред народа. Разобличителя

Нашият народ освен шум, друго не прави!

След процеса срещу Ал Капоне, който както знаете е осъден за укриване на данъци, журналистка го пита: "Г-н Капоне, кажете поне едно нещо, което сте направил за страната си?" "Отговорът бил: I paid my taxes"

Ще бъдете чисти, когато излезе ревизионният акт, и мине през административно и съдебно обжалване през съда на Република България. Едва тогава, ако съда реши, че сте прави, можете смело да заявите горните думи. Иначе, празни думи!

ИЗГОНЕТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ТАЗИКРАДЛИВА КРИМИНАЛНА ЧЕШКА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ! Прекратете тази колониална политика , спрете разпада на държавата ни! В името на самозапалилите се български патриоти и жертви на една дивашка капиталистическа вакханалия на нашата земя!

Първо : -Нека не бъркаме ЧЕЗ с ЧЕЗ България, Хора. ... ииии Преди-Първо : - А данъчните чисти ли са по отношение на ЧЕЗ България ?!

Сложете "английски"електромери!И върнете на АБОНАТ по 40000ЛВ.за нанесени вреди и стрес!А рушвета дето сте дали го искайте от тези на който сте го дали...ние нямаме никакво отношение към игрите на Р.овч. и компания.Ако заведете иск НИЕ ВСИЧКИ ще заведем такъв срещу вас!НАРОДЕ???? бди и наблюдавай екипите на ЧЕЗкомандите какви ги върши по ел.таблата и около тях!!!!

точно това правя -дебна ги , но не е толкова просто да ги хванеш! Ние обикновенните хора,неподготвени за това,което беше организирано с/у нас по Коледа. Това е същото като с Мтел преди 2-3 години май беше,когато имаха някакв проблем и за около 3 месеца пак около Нова година сметките бяха двойни!Пишеш жалби, гледаш,сравняваш все иедно и също потребление, но ти казват-няма грешка,говорил си. След тези месеци като им се "оправи" проблема сметките си станаха старите...модела на чуждите инвеститори в БГ е един и същи-муфтене, огромни заплати ,всичко им е безплатно, а бонусите за наша с/ка са космически!

ЧЕЗ е инвестирала 1,7 милиарда лева казвате,а тези пари са дошли от народа от сметките,а защо не казвате колко сте изнесли!!Всяка компания на ваше място ще създаде работни места,то остава и на работници да не плащате,що за наглост и глупави факти изнасяте!!Цацаров,виж какво стана с процедурата за отнемане на лиценза,нали каза че още с началната проверка са установени масови нарушения!!!

По-точно казано, отчели сме се на когото трябва.

"Пред данъчните сме чисти". А пред електромерите?

Коментари - ЧЕЗ: Пред данъчните сме чисти | Днес.dir.bg

ЧЕЗ: Пред данъчните сме чисти

ЧЕЗ стриктно спазва българските закони и работи в съответствие с нормативната уредба на ЕС, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Обратно в новината

Коментари - ЧЕЗ: Пред данъчните сме чисти | Днес.dir.bg

Коментари

Не е виновен този които яде баницата . Съд за тези които продължават да раздават баници . Съд за тези които умишлено фалират и разпродават на безценица строеното от така наречените (куманоиди) . Пълен одит на така нареченият съд ако искаме да прекратим шествието на ХОРА-ФАКЛИ поне сто човека в затвора и национализация на тяхното имущество

Незабавна , пълна национализация на всички тези кразливи боклуци, и ако не се ометат за 24 часа от държавата ни-бой!

Какво ви е коректното? Пратили сте ми неграмотна диаграма, в която пишете, че си взимате само нанайси процента от цената на тока, а сбора от всички проценти в диаграмата е повече от 100%. Ако така сте изрядни и пред данъчните, да ви пикам на счетоводството.

разходите са надути. ето ви пример: Възстановяване на електрозахранването на прекъснат за неплатена енергия - от предпазител 19,00 лева Да завиеш един бушон отнема 5 секунди, а ако е автоматичен части от секундата. всичко е 20 пъти завишено

ама някой трябва да дойде нали. Този някой взема заплата, харчи гориво и т.н. Аз съм енергетик. Обади ми се да дойда да ти сложа един контакт. Отнема 3 минути ама цената е 20-30лв. Ако се обадиш за 10 контакта пак толкоз ще е цената. Разберете, че освен труда се заплаща и времето на хората.

А пред бога чисти ли сте бе мизерници от ЧЕЗ?

Ако енергийните оператори се задължат да имат само по една фирма в България, с която да извършват всички дейности по доставката на ток - тогава много неща ще лъснат и доста проблеми ще се оправят. Това може да стаен със законов регламент и не е проблем да се направи. Стига държавата да има воля. А не да се оправдава с международни комисии.

Асене,албанците ако бяха поканили международен одит нямаше да ги изритат.................Не сили помогнем сами не става''''''''

Стигнахме до там, да черпим пример от Албания. Все пак не е лошо да се види какво е направила по въпроса албанската държава. Явно по някакъв начин са се справили с проблема, а ние с тези комисии, само ще замажем и разводним нещата.

Като сте толкова честни, кажете какъв корпоративен данък ще платите за 2012г. - ако не ви е срам. Като се види размера на корпоративния данък за 2012г. ще лъсне цялата истина.

Нищо подобно! Ще обявят големи разходи и ще платят малък корпоративен данък!

Работата е изпипана. Хем изрядни, хем заплатите им няколкократно по големи от българските. Всички заплати в монополите трябва да се коригират защото не съответстват на труда , който е вложен нито на стандарта в тази бедна страна. Направети ги съответстващи към нашия стандарт и тогава ще стане ясно кой вино пил и кой опасал зелника.

Не трябва да се регулират заплатите, а процента, който може да прибира монопола по веригата.

Естествено, че пред данъчните ще се чисти. Нали за това счетоводителите вземат големи заплати. Всяка една фирма го прави. Тук въпроса е в добавките. За зелена и други цветове енергия. За загуби от циганите. За пренос и т.н. За това, че са ги вързали да изкупуват скъпата енергия от някои тецове, а евтината о АЕЦ (ЯЕЦ) не можело всичката и за това плащаме много!

естествено че ще са чисти по документи , и 1,7 милиарда инвестиции по документи са направили , а не реално , и кражбата е узаконена и данъците и рушветите са платени и сега ние, Българския народ трябва да ги плащаме , съд трябва да има за бойко и ко , тези мизерници разрешиха кражбата и я узакониха , ако ги оставим и тези да се измъкнат безнаказано това пак ще се повтори ,СЪД И ЗАТВОР за националните предатели !!!

Ако извадим от тези инвестиции трафопостите - дето задължават строителите сами да изграждат и ремонтните работи - дето ги броят за инвестиции, ще се види каква е картинката. Само да попитам в какво са инвестирали, че нещо не се сещам???

никой не задължава инвеститорите да си строят трафовете. Имат право на избор. Правят сами и после чакат изплащане или сключват договор с енерго и чакат години за го построят енергото. Чез не се виновни. Такава е наредбата и законите. Те не са ги писали. Може би са си платили за някоя и друга точка ама като цяло дръг е сътворил бозата

какво ви е виновен бойко за тока като има съглашателство и трите дружествада вдигнат цената под командата на бсп заради белене

чез ще се оправят и няма да ни изпуснат.трябва и ние да се оправим,преди да ги гоним - домашните ел.уреди са в повечето случаи много енергоемки - разни там турски и китайски духалки,кафеварки и какви ли не ,дето ги купуваме уж евтино,са опасни консуматори на ел.енергия.да не говорим за майсторийте на домашния майстор,дето връзва жички всякакви.нека погледнем истината в очите и да видим,че сме доста небрежни и самонавити.

Ха-ха.. пред данъчните, че кой говори за неплатени данъци (прането евтино излиза у нас). Я да обявят печалбата на цялата верига и тогава ще видим къде отиват парите.

Точно така, да обявят печалбата по цялата верига. Да отговорят защо правят верига от фирми и една камара сателити около тях? Ако това не е с цел да се крият данъци, тогава защо е тази група от фирми. Нали са големи инвеститори. Ако това беше модел за поддържание, големите световни компании щяха да бъдат разбити на хиляди малки, а не да се обединяват.

Гледайте си мафиотските работи!

хрумна ми като чета за онези тарикати в Германия дето са ги хванали и съм на пат да ги поздравя :) приемам го като отмъщение, кам чужденците дето ни грабят нас тук.Като си помислиш , че само в БГ се случва такова грабодерене на целия народ - в случая ЧЕЗ с вратички в законите да ги пазят и така,че не можеш да се отървеш от тях. Та след като Българи не могат да държавно да точат в такива мащаби Франияе или Чехия да речем със сметки я за ток,я за нещо друго поне циганите да ги навестяват по-често и продължително, даже може и да им подобрят гените ;)нашите разбойници да ги одрусват периодично. И така ще има малко по-справедливо

Ако се окаже че ЧЕЗ са чисти пред данъчните, главния прокурор трябва да си подаде оставката незабавно!

Нали преди няколко години Б.Б. ги обвини, че "аутсорсвали" всичко. След това им правеха и ревизии, но май нещо се разбраха с Б.Б., защото той спря да говори за проблема с "аутсорсването", а онзи ден Ц.Цачева обвини "експертите", че не предопредило ГЕРБ за проблема с тока.

Пред данъчните сте чисти, а пред хората?

ха ха хахахахахах хахахах - верно ли? да ви "вервам" както маса народ "поверва" на царя, вашият закрилник?

ЧЕЗ са спазвали законите, това че имаме калпави закони не е тяхна вина! Някой иска да ги нарочи за изкупителна жертва, но тези, които ще дойдат след тях, ако наистина се стигне до това безумие да се отнеме лиценза на ЧЕЗ, в никаква степен няма да са по-добри! Пази Боже!

целият бизнес действа по схемата на ЧЕЗ, пред данъчните са чисти, а разходите се раздуват колкото поема сферата в която е бизнеса.

като са чисти пред данъчните да кажат колко данък печалба са плащали през последните години!!!

От фейса- "Когато богатите ограбват народа, това се нарича бизнес, а когато народа им поиска сметката- тероризъм."

Като си тръгнат ЧЕЗ, ще ни осъдят на такава глоба, че ум да ни зайде. И после лицанза ще вземат ТИМ. От трин та на глог, че и ще плащаме.

Е нали идеята е да се национализират ЕРП-тата? Ама преди това, на първо място, трябва да се национализира държавата ни.

Ха да видим как ще ни осъди. Колкото осъдиха Албания. Във всички случай, най-много да им се върне платената от тях цена. Ако обаче се вземе в предвид какъв корпоративен данък са плащали през годините, ще се види че става за по няколко милиона (под пет) лева на година - т.е. според самите ЧЕЗ печалбата име не е добра. Интересно тогава защо седят тук??? Май по някакъв друг начин изнасят печалбата, а нашата държава се прави че не вижда. Над този въпрос да помисли новият министър, а не да се занимава с глупости.

Е вие и далавери не бяхте правили а сте дадени на прокурора и са открити нарушения за отнемането на лиценза ви.

Пред данъчните може да се изкарате чисти,но не и пред народа. Разобличителя

Нашият народ освен шум, друго не прави!

След процеса срещу Ал Капоне, който както знаете е осъден за укриване на данъци, журналистка го пита: "Г-н Капоне, кажете поне едно нещо, което сте направил за страната си?" "Отговорът бил: I paid my taxes"

Ще бъдете чисти, когато излезе ревизионният акт, и мине през административно и съдебно обжалване през съда на Република България. Едва тогава, ако съда реши, че сте прави, можете смело да заявите горните думи. Иначе, празни думи!

ИЗГОНЕТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ТАЗИКРАДЛИВА КРИМИНАЛНА ЧЕШКА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ! Прекратете тази колониална политика , спрете разпада на държавата ни! В името на самозапалилите се български патриоти и жертви на една дивашка капиталистическа вакханалия на нашата земя!

Първо : -Нека не бъркаме ЧЕЗ с ЧЕЗ България, Хора. ... ииии Преди-Първо : - А данъчните чисти ли са по отношение на ЧЕЗ България ?!

Сложете "английски"електромери!И върнете на АБОНАТ по 40000ЛВ.за нанесени вреди и стрес!А рушвета дето сте дали го искайте от тези на който сте го дали...ние нямаме никакво отношение към игрите на Р.овч. и компания.Ако заведете иск НИЕ ВСИЧКИ ще заведем такъв срещу вас!НАРОДЕ???? бди и наблюдавай екипите на ЧЕЗкомандите какви ги върши по ел.таблата и около тях!!!!

точно това правя -дебна ги , но не е толкова просто да ги хванеш! Ние обикновенните хора,неподготвени за това,което беше организирано с/у нас по Коледа. Това е същото като с Мтел преди 2-3 години май беше,когато имаха някакв проблем и за около 3 месеца пак около Нова година сметките бяха двойни!Пишеш жалби, гледаш,сравняваш все иедно и също потребление, но ти казват-няма грешка,говорил си. След тези месеци като им се "оправи" проблема сметките си станаха старите...модела на чуждите инвеститори в БГ е един и същи-муфтене, огромни заплати ,всичко им е безплатно, а бонусите за наша с/ка са космически!

ЧЕЗ е инвестирала 1,7 милиарда лева казвате,а тези пари са дошли от народа от сметките,а защо не казвате колко сте изнесли!!Всяка компания на ваше място ще създаде работни места,то остава и на работници да не плащате,що за наглост и глупави факти изнасяте!!Цацаров,виж какво стана с процедурата за отнемане на лиценза,нали каза че още с началната проверка са установени масови нарушения!!!

По-точно казано, отчели сме се на когото трябва.

"Пред данъчните сме чисти". А пред електромерите?