Коментари - Мавродиев: От ЧЕЗ нагло лъжат | Днес.dir.bg

Мавродиев: От ЧЕЗ нагло лъжат

Казаното от говорителя на ЧЕЗ, че Българската банка за развитие има ангажимент към сделката за продажба на активите на компанията в България, е лъжа.

Обратно в новината

Коментари - Мавродиев: От ЧЕЗ нагло лъжат | Днес.dir.bg

Коментари

Този господин го е страх да каже, че по-вероятно е Борисов да лъже отколкото ЧЕЗ. Важното е кои са лицата в тази игра..? За мене те са ББ, ДП и ДД. Гинка е поставеното лице. Я си спомнете кой направи банкер на годината Цветан Василев ? Същият този байно сега ни прави на идиоти. Роптаете срещу Президента и Нинова, но майче те единствени искат да спрат тази мутринска гадост.

Стоене,длъжник голям си ти на суверена още от КТБ. Не се изказвай много че ше си пребираме вересиите

Нямаш компетентност по случая.Ако си слушал изслушването щеше да разбереш,че такава такава декларация,не представлява банкова гаранция,и не обвързва юридически.

Този не беше ли едно време "адвокат на мафията" ??

Ужасни сте,защо ме спирате

Невиждана наглост от Курнелия към бизнес практика в България!!! Никога няма да имаме нормално пазарно развитие ако продължаваме да търпим комунистите да крещят идиотиите си и да им се дава гласност!

Езикът, начинът на изразяване и интерпретацията ти също те издават. Да си чувал нещо за подсъзнанието и неговата велика сила?

Виж какво ,пределно видимо е поведението на червената пепелянка и защо го прави по този начин!Злоба и агресия,гони кокала със зъби и нокти,защото се е продала на източната мафия.Президентина и той е яхнат,доста яко щом и приглася,да не излиза от нея,да си има бушон!Дори не смятам за уместно Борисов да прави отстъпки за тази блокираща квота,защото свинката става още по цинична.Може да изглежда уместно отстрани,но досега никъде тази квота реално не е използвана за нищо!Който влезе в управлението на такива дружества и го приспиват с пачките !

Хайде да се свършва! Бойко да отива да си лекува кръвното в Пирогов и да пуска оставка по медицински причини.

Искаше да кажеш крушовица да се прегледа при личния си лекар! Защото тази жена от Пазарджик я погреба с едно въпросче.

Мавродиев: От ЧЕЗ нагло лъжат А от статията разбираме , че не лъжат.А сега кажете , че Борисов не е знаел.

Що не четете бе?Декларацията на ББР не е правнообвързваща,не е банкова гаранция!

Съмнение няма. Държавната банка е дала гаранцията, която е задоволила продавача и е наклонила везните към Гинка. Кои са съзаклятниците е ясно на всички. Само искам да припомня, че първия, който почти веднага отрече нейното участие бе Делян Добрев - Бузьо. И така ДП, ДД, ББ през Гинка, а може би и Теменужка. Глупаци. Дори не могат да крадат по европейски. Очаквайте международно развитие,

jingiby

Значи ЧЕЗ и чешкото правителство нагло лъжат? А Мавродиев и Борисов не? Върбалакова също не! Аз обаче вярвам повече на чехите. Все ми се струва, че нашите лъжат като дърти ромляни...

Бокич, този голям мазен суджук за 320 млн.евро вместо през устата май ще ти дойде от другата страна.

И най-вече лъжат, че Гинчето със "фирмите си" ще успее да погасява лихвите и главниците по кредита от 320 000 000€! При лихвен процент по кредита от 2.5% и срок за погасяване 20 г. , месечната вноска възлиза 4 000 000 лева! Другата лъжа е, че само със залог на акциите на "фирмите си" на стойност от около 100 000 000 лева! Гинчето ще получи кредит от 320 000 000€! без допълнителни гаранции! Мога само да кажа, че този който е дал тия гаранции е истинският бъдещ собственик на ЧЕЗ!

Един много точен коментар! При тази лихва, при толкова регулиран бизнес с малък процент процент позволена печалба - такава инвестиция си е чиста загуба, а естествено, че никоя банка няма да се съгласи да ходи по тънкия лед и на практика гаранторите по сделката са бъдещите истински собственици.

според моя калкулатор месечната лихва е 666666.6666

Време е да кажем на ГЕРБ ,чао Циркаджии ,Ибрикаджий ! Юнкер си замина ,лъжите продължават ! Ако утре има Народен Съд ,този трябва да го обесят два пъти за да се изпарят ЛЪЖИТЕ ОТ ГЛАВАТА МУ ! Колко Наглост и Лъжа има в Този тип ! Някой знае ли от къде е и какво потекло е ? Моля напишете за мен !

Смеете се сега на Гинка , ама сега купи ЧЕЗ , след 2 години го продава , и след 5-6 годинки ще е лидер на БСП ! Застанете пред портрета на другаря Путин , сложете си ръката на червеното сърце , и кажете че Гинчето няма всички данни да замести Корнелчето !

Гината е по-умна. Няма да се хване да рулира потъващ параход.

Това смях ли го наричаш? А може би смяташ, че на 3 милиона българи в Западна България в момента е смешно. Трябва да е забавно, когато ни обират чрез срутени банки и всякакви икономически манипулации. Наглостта премина всякакви граници. Това, което се разиграва в момента, е бутафория. И българите трябва да преглътнат и това ограбване, защото вече са свикнали да търпят безропотно. Много добре знаем, какво ни чака. Ограбване до край.

И защо чехите да лъжат,г-н Мавродиев? Какъв интерес имат да си измислят участието на тази банка в сделката? Всяка фирма която продава или купува нещо иска държавна гаранция . Чехите да не са по-различни ?

а те са и повервали

боко тъпата тиква викнал магарешки и му предложил да купи чез магарешки като кавалер му казал, че вече си има едно магаре (плевню) и му предложил магаричката си ГИНКА за да бъдела сделката в унисон с истамбулската конфекция и тиквоча възсторжено се съгласил сега очакваме плевню да зареже е банова и да му потекат лигите към пазарджик

Този лъже като дърт Ром /ЦИГАНИН/ що все се правят на Умни ! Това Мекере всички го знаем от много време ! Герб винаги се обзавеждат с Боклуци този е един от тях ! Запомнете го !

Sep 29, 2017 - Управляваната от Димитър Радев БНБ не видя проблем в превръщането на бившия председател на КФН Стоян Мавродиев в банкер .... призоваха и пет извънпарламентарни десни партии, които в писмо до управителя на БНБ изтъкнаха по-големите петна в биографията на Мавродиев. Това герберастче лъже като боса си. За две години направи пълна чистка в КФН, сега наред е ББР. Разбирай уреждане на кадрите на ГЕРБ.

Поп Грую Бански(БанЯ папъзЪ):: "Пъклени ГАДОВЕ, що плюейте туй самотно дете, жертва на несполучлив аборт---бати Бойко???:(((((((( ...АНАТЕМА !...".....:)))))

но ти Пройчо си продукт на пробит презерватив...

Пак хванаха г-жа Лъжа в лъжа.. Това си й е ежедневие. И приватизацията, де

Че защо е длъжна да им казва истината ? ЧЕЗ си е нейна Как им мона праз ума че ще им се обеснява ?

Щото ти си много честен, така ли? Даде ли писмо за комфорт на Гинка? Даде! Що го направи, щом знаеше, че ще го представя на нагли лъжци. Съвсем за калдаринки ни взехте!

дали умирайки БСП ще повлече и страната към бездната. Сега го виждам. Добре че съм далеч.

Наистина е добре, че сте далеч !

По всичко изглежда, ГЕРБ умира и повлича страната към бездната.

Не се чуди. БСП няма. Но виж, другите клонинги на БКП - УСПЯХА.

В стройната редица от лъжци на високи позиции в България Мавродиев е доста напред!

Бойко плаща на чешкия Премиер да лъже. Не може да е иначе.

Тази лъжа на ЧЕЗ лично Бойко я занесе в Секретното деловодство на Парламента. Иначе чехите не са казвали нищо.

матираи ги всите

неграмотник като Bojko

Лявата ръка не знае какво прави дясната... Засекретяване на листчета без подпис и печат... Станишев ги посрещна със "Здравейте, циркаджии!". И ще ги изпратим със "Сбогом, циркаджии!". Мила родна картинка... Денят си личи по заранта. Факт!

Банката на Цеца секса плаща сделката,а бай Х.връща парите от плячкосаното от КТБ

Това за ББР го каза не ЧЕЗ, а от кабинета на премиера на Чехия! И те пратиха опис, който Боце размахваше пред микрофоните. Затова, за повече въпроси - другаря Борисов!

На Мавродиев ли да вярвам или на чехите?На тоя г-н Мавродиев дето във всяка далавера на Пеевски и Борисов е като похлупак на гърне?Дето казва Ванката :Бегай от тука!

Всички лъжат, а герб са честни. Това е трябва да е някакъв индийски филм за непорочна девица с куха главица, изненадващо попаднала в големия град.

е то боко ти е наредил да обещаеш на чехите,и има сделка,ама нещо се разсмърдяха нещата та да видим,масрафа ще се плаща пак от нас та взе да става нетърпимо копелета крадливи

Hиновца, иска акциите Hе, на държавата а на Hея да бъдат прехвърлени!!! Kато, употребява думата "акции", си мисли, че ще правят "партизанска акция" и ще влизат да Oграбят някоя мандра!!;))xaxaxa

Тази Нинова се чуди какво да измисли. Вижте за какви неща се хващат и с какво занимават хората. Вече стават смешна :(

А тези от ГЕРБ ,се чудят каква каша да забъркат ...толкова се оплетоха в лъжи и кражби ,че края му се не вижда .Поздравления ,Нинова !

ще чоплиш, ще търсиш по вола теле, само и само да се докопаш до властта? Ами няма да ти е дадем, колкото и газ да пикаеш!!! Наивниците свършиха!

оказа се, че е крава от която се цоца

Теб пък кой те пита?

научете името на лидерката на БСП и тогава хващайте клавитурата. За проблемите Ви има сексолози.

От ЧЕЗ дали лъжат или Мавродиев най- нагло лъже? ББР не беше ли нещо близичка до Пеевски? А Мавродиев има ли интерес да казва истината? И защо шеф на ББР ще се изказва по посока на ЧЕЗ ? ЧЕЗ или ББР- нещо май Шишо ли се подава от долапа с меда?

Да де!:)))))) ...ама на теб Радев и Нинова ти се привиждат!?:))))) ....що така, бе Гинче?;)

Всички лъжат и се крият понеже ги разкриха ОВРЕМЕ. А най-нагло лъже бъдещият собственик на ЧЕЗ. Ако не се сещате кой е той, ще ви подскажа. В момента живее в Банкя

Трябваше на Гинка да и отпуснете заем от "КТБ"!

А защо мисли, че не са? Ако изкарат секретния списък с Кредитните милионери на КТБ, ще видиш

Е да де.

Герберските експерти от "дългата скамейка"------са идиот до идиота, кретен до глупака, тиква до гуменка, Калинка до Теменужка!:))))))))))

или до простьо?! да ти го начукам!

Чехите се славят като европейските евреи и всичко може да се очаква от тях ! Какво ще каже Нинова ако чехите лъжат ?

Кого да лъжат, Боклю или Нинувъ? То се неразбира вече

тоя пи4 не требва ли да е в затвора....или ПАДНА ...НАГОРЕ.... Ееее Нема такава държава УЖАС

Стояне, кой стои зад ББР, да не арменският поп?

Евала на Корнелия Нинова!

ама Нинова и за онождане не става, бе!

Че Борисов да не би да става?

Коментари - Мавродиев: От ЧЕЗ нагло лъжат | Днес.dir.bg

Мавродиев: От ЧЕЗ нагло лъжат

Казаното от говорителя на ЧЕЗ, че Българската банка за развитие има ангажимент към сделката за продажба на активите на компанията в България, е лъжа.

Обратно в новината

Коментари - Мавродиев: От ЧЕЗ нагло лъжат | Днес.dir.bg

Коментари

Този господин го е страх да каже, че по-вероятно е Борисов да лъже отколкото ЧЕЗ. Важното е кои са лицата в тази игра..? За мене те са ББ, ДП и ДД. Гинка е поставеното лице. Я си спомнете кой направи банкер на годината Цветан Василев ? Същият този байно сега ни прави на идиоти. Роптаете срещу Президента и Нинова, но майче те единствени искат да спрат тази мутринска гадост.

Стоене,длъжник голям си ти на суверена още от КТБ. Не се изказвай много че ше си пребираме вересиите

Нямаш компетентност по случая.Ако си слушал изслушването щеше да разбереш,че такава такава декларация,не представлява банкова гаранция,и не обвързва юридически.

Този не беше ли едно време "адвокат на мафията" ??

Ужасни сте,защо ме спирате

Невиждана наглост от Курнелия към бизнес практика в България!!! Никога няма да имаме нормално пазарно развитие ако продължаваме да търпим комунистите да крещят идиотиите си и да им се дава гласност!

Езикът, начинът на изразяване и интерпретацията ти също те издават. Да си чувал нещо за подсъзнанието и неговата велика сила?

Виж какво ,пределно видимо е поведението на червената пепелянка и защо го прави по този начин!Злоба и агресия,гони кокала със зъби и нокти,защото се е продала на източната мафия.Президентина и той е яхнат,доста яко щом и приглася,да не излиза от нея,да си има бушон!Дори не смятам за уместно Борисов да прави отстъпки за тази блокираща квота,защото свинката става още по цинична.Може да изглежда уместно отстрани,но досега никъде тази квота реално не е използвана за нищо!Който влезе в управлението на такива дружества и го приспиват с пачките !

Хайде да се свършва! Бойко да отива да си лекува кръвното в Пирогов и да пуска оставка по медицински причини.

Искаше да кажеш крушовица да се прегледа при личния си лекар! Защото тази жена от Пазарджик я погреба с едно въпросче.

Мавродиев: От ЧЕЗ нагло лъжат А от статията разбираме , че не лъжат.А сега кажете , че Борисов не е знаел.

Що не четете бе?Декларацията на ББР не е правнообвързваща,не е банкова гаранция!

Съмнение няма. Държавната банка е дала гаранцията, която е задоволила продавача и е наклонила везните към Гинка. Кои са съзаклятниците е ясно на всички. Само искам да припомня, че първия, който почти веднага отрече нейното участие бе Делян Добрев - Бузьо. И така ДП, ДД, ББ през Гинка, а може би и Теменужка. Глупаци. Дори не могат да крадат по европейски. Очаквайте международно развитие,

jingiby

Значи ЧЕЗ и чешкото правителство нагло лъжат? А Мавродиев и Борисов не? Върбалакова също не! Аз обаче вярвам повече на чехите. Все ми се струва, че нашите лъжат като дърти ромляни...

Бокич, този голям мазен суджук за 320 млн.евро вместо през устата май ще ти дойде от другата страна.

И най-вече лъжат, че Гинчето със "фирмите си" ще успее да погасява лихвите и главниците по кредита от 320 000 000€! При лихвен процент по кредита от 2.5% и срок за погасяване 20 г. , месечната вноска възлиза 4 000 000 лева! Другата лъжа е, че само със залог на акциите на "фирмите си" на стойност от около 100 000 000 лева! Гинчето ще получи кредит от 320 000 000€! без допълнителни гаранции! Мога само да кажа, че този който е дал тия гаранции е истинският бъдещ собственик на ЧЕЗ!

Един много точен коментар! При тази лихва, при толкова регулиран бизнес с малък процент процент позволена печалба - такава инвестиция си е чиста загуба, а естествено, че никоя банка няма да се съгласи да ходи по тънкия лед и на практика гаранторите по сделката са бъдещите истински собственици.

според моя калкулатор месечната лихва е 666666.6666

Време е да кажем на ГЕРБ ,чао Циркаджии ,Ибрикаджий ! Юнкер си замина ,лъжите продължават ! Ако утре има Народен Съд ,този трябва да го обесят два пъти за да се изпарят ЛЪЖИТЕ ОТ ГЛАВАТА МУ ! Колко Наглост и Лъжа има в Този тип ! Някой знае ли от къде е и какво потекло е ? Моля напишете за мен !

Смеете се сега на Гинка , ама сега купи ЧЕЗ , след 2 години го продава , и след 5-6 годинки ще е лидер на БСП ! Застанете пред портрета на другаря Путин , сложете си ръката на червеното сърце , и кажете че Гинчето няма всички данни да замести Корнелчето !

Гината е по-умна. Няма да се хване да рулира потъващ параход.

Това смях ли го наричаш? А може би смяташ, че на 3 милиона българи в Западна България в момента е смешно. Трябва да е забавно, когато ни обират чрез срутени банки и всякакви икономически манипулации. Наглостта премина всякакви граници. Това, което се разиграва в момента, е бутафория. И българите трябва да преглътнат и това ограбване, защото вече са свикнали да търпят безропотно. Много добре знаем, какво ни чака. Ограбване до край.

И защо чехите да лъжат,г-н Мавродиев? Какъв интерес имат да си измислят участието на тази банка в сделката? Всяка фирма която продава или купува нещо иска държавна гаранция . Чехите да не са по-различни ?

а те са и повервали

боко тъпата тиква викнал магарешки и му предложил да купи чез магарешки като кавалер му казал, че вече си има едно магаре (плевню) и му предложил магаричката си ГИНКА за да бъдела сделката в унисон с истамбулската конфекция и тиквоча възсторжено се съгласил сега очакваме плевню да зареже е банова и да му потекат лигите към пазарджик

Този лъже като дърт Ром /ЦИГАНИН/ що все се правят на Умни ! Това Мекере всички го знаем от много време ! Герб винаги се обзавеждат с Боклуци този е един от тях ! Запомнете го !

Sep 29, 2017 - Управляваната от Димитър Радев БНБ не видя проблем в превръщането на бившия председател на КФН Стоян Мавродиев в банкер .... призоваха и пет извънпарламентарни десни партии, които в писмо до управителя на БНБ изтъкнаха по-големите петна в биографията на Мавродиев. Това герберастче лъже като боса си. За две години направи пълна чистка в КФН, сега наред е ББР. Разбирай уреждане на кадрите на ГЕРБ.

Поп Грую Бански(БанЯ папъзЪ):: "Пъклени ГАДОВЕ, що плюейте туй самотно дете, жертва на несполучлив аборт---бати Бойко???:(((((((( ...АНАТЕМА !...".....:)))))

но ти Пройчо си продукт на пробит презерватив...

Пак хванаха г-жа Лъжа в лъжа.. Това си й е ежедневие. И приватизацията, де

Че защо е длъжна да им казва истината ? ЧЕЗ си е нейна Как им мона праз ума че ще им се обеснява ?

Щото ти си много честен, така ли? Даде ли писмо за комфорт на Гинка? Даде! Що го направи, щом знаеше, че ще го представя на нагли лъжци. Съвсем за калдаринки ни взехте!

дали умирайки БСП ще повлече и страната към бездната. Сега го виждам. Добре че съм далеч.

Наистина е добре, че сте далеч !

По всичко изглежда, ГЕРБ умира и повлича страната към бездната.

Не се чуди. БСП няма. Но виж, другите клонинги на БКП - УСПЯХА.

В стройната редица от лъжци на високи позиции в България Мавродиев е доста напред!

Бойко плаща на чешкия Премиер да лъже. Не може да е иначе.

Тази лъжа на ЧЕЗ лично Бойко я занесе в Секретното деловодство на Парламента. Иначе чехите не са казвали нищо.

матираи ги всите

неграмотник като Bojko

Лявата ръка не знае какво прави дясната... Засекретяване на листчета без подпис и печат... Станишев ги посрещна със "Здравейте, циркаджии!". И ще ги изпратим със "Сбогом, циркаджии!". Мила родна картинка... Денят си личи по заранта. Факт!

Банката на Цеца секса плаща сделката,а бай Х.връща парите от плячкосаното от КТБ

Това за ББР го каза не ЧЕЗ, а от кабинета на премиера на Чехия! И те пратиха опис, който Боце размахваше пред микрофоните. Затова, за повече въпроси - другаря Борисов!

На Мавродиев ли да вярвам или на чехите?На тоя г-н Мавродиев дето във всяка далавера на Пеевски и Борисов е като похлупак на гърне?Дето казва Ванката :Бегай от тука!

Всички лъжат, а герб са честни. Това е трябва да е някакъв индийски филм за непорочна девица с куха главица, изненадващо попаднала в големия град.

е то боко ти е наредил да обещаеш на чехите,и има сделка,ама нещо се разсмърдяха нещата та да видим,масрафа ще се плаща пак от нас та взе да става нетърпимо копелета крадливи

Hиновца, иска акциите Hе, на държавата а на Hея да бъдат прехвърлени!!! Kато, употребява думата "акции", си мисли, че ще правят "партизанска акция" и ще влизат да Oграбят някоя мандра!!;))xaxaxa

Тази Нинова се чуди какво да измисли. Вижте за какви неща се хващат и с какво занимават хората. Вече стават смешна :(

А тези от ГЕРБ ,се чудят каква каша да забъркат ...толкова се оплетоха в лъжи и кражби ,че края му се не вижда .Поздравления ,Нинова !

ще чоплиш, ще търсиш по вола теле, само и само да се докопаш до властта? Ами няма да ти е дадем, колкото и газ да пикаеш!!! Наивниците свършиха!

оказа се, че е крава от която се цоца

Теб пък кой те пита?

научете името на лидерката на БСП и тогава хващайте клавитурата. За проблемите Ви има сексолози.

От ЧЕЗ дали лъжат или Мавродиев най- нагло лъже? ББР не беше ли нещо близичка до Пеевски? А Мавродиев има ли интерес да казва истината? И защо шеф на ББР ще се изказва по посока на ЧЕЗ ? ЧЕЗ или ББР- нещо май Шишо ли се подава от долапа с меда?

Да де!:)))))) ...ама на теб Радев и Нинова ти се привиждат!?:))))) ....що така, бе Гинче?;)

Всички лъжат и се крият понеже ги разкриха ОВРЕМЕ. А най-нагло лъже бъдещият собственик на ЧЕЗ. Ако не се сещате кой е той, ще ви подскажа. В момента живее в Банкя

Трябваше на Гинка да и отпуснете заем от "КТБ"!

А защо мисли, че не са? Ако изкарат секретния списък с Кредитните милионери на КТБ, ще видиш

Е да де.

Герберските експерти от "дългата скамейка"------са идиот до идиота, кретен до глупака, тиква до гуменка, Калинка до Теменужка!:))))))))))

или до простьо?! да ти го начукам!

Чехите се славят като европейските евреи и всичко може да се очаква от тях ! Какво ще каже Нинова ако чехите лъжат ?

Кого да лъжат, Боклю или Нинувъ? То се неразбира вече

тоя пи4 не требва ли да е в затвора....или ПАДНА ...НАГОРЕ.... Ееее Нема такава държава УЖАС

Стояне, кой стои зад ББР, да не арменският поп?

Евала на Корнелия Нинова!

ама Нинова и за онождане не става, бе!

Че Борисов да не би да става?