Коментари - Андрей Бабиш: Сделката с ”Инерком” е приключена | Днес.dir.bg

Андрей Бабиш: Сделката с ”Инерком” е приключена

Чешкият премиер Андрей Бабиш обяви договорите с "Инерком" за българския бизнес на ЧЕЗ за приключени.

Обратно в новината

Коментари - Андрей Бабиш: Сделката с ”Инерком” е приключена | Днес.dir.bg

Коментари

Ето за това скачахме по площадите 89-та, ето вече я няма уравниловката, има бедни, има богати, има много богати, това е чистия капитализъм , БРАВО на Гинка, от паркинги за левче на час до къде стигна ! Ето как даже хора без средно могат да направят милиони, еххх сладък капитализъм !

Всичко е нормално, Плаща се цена, много по-голяма от действителната. Кой ще се откаже ? Логичен идва въпросът, защо една малка неопитна и безпарична фирма предлага по-голяма цена от милиардерски фирми ? При такива случаи обикновено се касае за пране на пари... Ако чрез банката си участва и държавата....Честито. Мафията от различни народности се е снабдила с държава. И не от сега.

То това се очакваше, за финализиране на покупко-продажбата на "ЧЕЗ".

Всичко е точно и нещата се получават по схемата. Боко продава дяла на ЧЕЗ-онези 30 и процента. Сега: Гинчето -приятелка на Цвети, която е "бивша" на Боко. Или, както би написал Маркс; Боко + Цвети + Гинче =Боко" Всичко е точно и пак си правят кекс със нас.

Кво ревете бе, хората гласуват за тоя тапанар само и само БСП да не се върнат на власт..трябва много да се насере та да загуби избори!

S drugi dumi,chehite si pribraha parite i im dreme na kura za stadoto,koeto blizhe i shte produlzhava da blizhe nasranijat Guz na edin dolnoproben poserko na ime boko - chezeto!

Вече се осра и сега кво? На глас народен ще тичаме ли и свобода или смърт ще викаме ли?

Чехите ни го вкараха много професионално, с нашите камъни, по нашата глава. Правителството и политиците ни са прости, неуки мутри, които не стават и за чеп на зеле. Боко тръгнал да оправя Западните балкани, а пилот-прецедента да се бори за сваляне на санкциите срещу Русия, и единия и другия не мислят за България.

ИСТИНАТА , СПОРЕД МЕН, ,ЧЕ И БАБИШ СИ Е ОБЛИЗАЛ ПРЪСТИТЕ. А МОЖЕ БИ ДЕЛКАТ С НАШИЯ...

ОППППАААА СБЪРКАХ СЛОЖИХ ТИ +, ВСЪЩНОСТ ТРЯБВАШЕ ДА СА 34 МИНУСА

Сега как Гинка ще ни покаже де зимуват раците, шалтера е у нея, когато реши може да гл дръпне и боко тиквата и кликата му ще се съвещават на свещи, а софиянци ще се топлят с кюмур.

Интересен факт е, че в електроаферите у нас главни действуващи лица са жени, Лидия Шулева, която продаде ЕРПтата срещу голяма комисионна, която си поделиха с дедо Цар и сега стрина Гинка, която изскочи от нищото, като заек от ръкава на фокусник.

АМИ МЪЖЕТЕ СЕ СТЕГНЕТЕ И ПРЕКРАТЕТЕ ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ...

ПРАВ СИ - ПОРЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО , ЧЕ НЕМАМЕ НУЖДА ОТ ИК, И съвсем "непредизборно" , ще дадат още по 4 месеца отпуска за дете. Само за справка - в социална Англия платеното майчинство е 3(три) МЕСЕЦА, неплатеното още 3.

Кръв повръщам, но комисионна не връщам. Б.

Нали викахте "вън чешки изедници"? Сега ЧЕЗ ще е българска. Е, не на село Крушовица, а на град Пазарджик. ..или май точно това е проблемът, а?

Коя е Мая Хиената?

Тя е БЛИЗКА ама много близка на 1 едьр бизнесмен-политик от Банкя които и купил лукс вила за 3МИЛИОНА лева вьв Барселона /от записите на Румяна Ченалова/ Сьщатае банкерка в П*Б и отговаря за сделки в Албаския клон вТирана Сьшата според Биволь е сьдружничка в Автокьща ММ /пране на пари / и инвестиции вьв ВЕИта

освен това е приятелка на Гинка - чезето

Не може тиквоча да не е знаел за сделката.

Малеее, как се излагаме пред чужденцитеее!

Те вече си ни знаят. Нали сме европейци, и евро председатели. И бяхме любимите им шутове, с които се развличаха - тупаха ни пл рамената, мереха ги, галеха ни по главите и бедрата..викаха ни Конграчулейшънс и ни подаряваха ръкавели на службите им, да се радваме като индианци на мъниста...

Малееее, кога не сме се излагали, та сега ли?????

Ако бяхме НАРОД, коъто милее за родината сега щеше да има 24431422 протестиращи е не 553435355524253 пияещи от удобното си кресло недоволни Българи!!!!И понеже с това си качество сме известни на нашите управляващи, затова и си правят каквото си искат БУКВАЛНО!!!!!Но всеки народ си заслужава управниците, затова..... няма да се оплакваме от тях, ние си ги направихме такива!!!!

хайде на площада!Оставка!

Не разбрахте ли какво ви каза боко???- гадове ще ви разпертушиня ама властта няма да дам...С протести няма как да се уплаши мутра дето даде мангизи на силовите за да му пазят зад,,а

абе туй ЧЕЗ да не би да е някоя еврейска фирма.

Това е да те управляват тиквари, поставят те на колене и то, който и да е, присмиват ни се, гаврят се с нас. Тиква ли е, бърдоква ли е да се маха.

Това всъщност е най-гадното, най-отвратителното при тия и за тия - че на всичкото отгоре се гаврят, присмиват и унижават! Че винаги я приемат вината с ... мезетата, без значение от коя партия са, затова ги мразят и ненавиждат хората, затова толкова ги е страх босовете им и се крият от хората или ходят с големи охрани! И използват цялата репресивна мощ на държавата и мръсните им ДС-КГБ трикове да тероризират по-будните и свободни и независими, все още останали в България! И да ги унижават, компроментиран и мачкат дори превантивно! По огромните им охрани ще ги познаете!

Само си представете, освен огромните невиждани кражби и измами в гигантски мащаби вече 3 десетилетия каква огромна енергия и време тези похабиха в България и къде щеше да е Родината ни днес ако не се занимавахме с лъжите и измамите, и глупостите им, а бе впрегната в нещо конструктивно и в съзидание и истинска грижа за хората и държавата!

Сега българските служби трябваше да се задействат, но тъй като нямаме на практика такива - европейските и западните служби, и САЩ трябва да разследват и да открият на кого от българските политици и правителство ЧЕЗ са платили десетки милиони (споменава се цифрата 50 милиона още при влизането им в България. За да стъпят на българска земя, щом е така... И да видим коя е финансиращата институция и банка и чии пари реално се инвестират в тази сделка през нея! И защо тази институция се е съгласила да финансира подобна сделка, по обективните правила и практики на банките!

НЕ САМО НА НАШИТЕ -ПЛАТЕНО Е И НА БАБИШ....ДЪРЖАНИЕТО МУ ПОКАЗВА, ЧЕ И ТОЙ Е В ДАЛАВЕРАТА. МИСЛЕХ, ЧЕ В ЧЕХИЯ Е ПО-РАЗЛИЧНО, ... ДА, АМА-НЕ!!!!

Ами това е (беше) пределно ясно. Спомни си само статията от онзи ден със заглавие Кой лъже - чешкият премиер Бабич или българският Бойко Борисов, под която написах, че така зададен въпросът е неточен и подвеждащ, защото изключва всъщност истинският трети отговор - и двамата! И тя, статията бе по повод друга тяхна лъжа, да не споменавам очевадно нескопосаните опити и на двамата да излъжат всички, твърдейки че нищо не са знаели за сделката и че не са я коментирали, вкл. при последната им среща. Именно затова, защото и тази тяхна лъжа се разкри, и то светкавично, от гражданите и в България, и в Чехия к Европа Бабич е в шок и не може да повярва, а Борисов го е страх от последствията.

....абе тъпанари, даржавата е притежавала 33%, което НЕ Е блокираща квота,...дЕдо мони знае как да продава и сега тези 33% се притежават от дребни иввеститори, за това и госпожата купува само 67% от ЧЕЗ !!!

Точно този един процент е позлатил нечии крадливи ръце, защото е снел контрола на държавата, пък дори и тази държава да се казва България. Отпаднала е блокиращата квота...

Чешката преса: ЧЕЗ завладява политическата сцена в България 02.03.2018 Обществеността в България следи с напрежение развитието на ситуацията около продажбата на българския бизнес на ЧЕЗ, която се променя всеки ден, пише пражкият Лидове новини. Вестникът припомня, че става дума за доставката на електроенергия за три милиона потребители, която трябва да бъде извършвана от неизвестната и неясно финансираната българска фирма "Инерком". "Това е ужасен маскарад", обявяват български журналисти, които следят как постепенно чешката енергийна компания завладява политическата сцена в България, пише изданието. "Лидове новини" съобщава, че Бойко Борисов е обявил вчера публично намерението на държавата да поеме контролен пакет от дяловете в "ЧЕЗ-България", които ЧЕЗ ще продаде на "Инерком". По данни на "Лидове новини" българския премиер е споменал за това намерение пред чешкия си колега (в оставка) Андрей Бабиш по телефона още в сряда вечерта. В хода на общо петте телефонни разговора между двамата премиери Бабиш бил казал, че най-многото, което може да направи неговото правителство, е да съдейства за организирането на среща между държавната ЧЕЗ и "Инерком" с участието на българския кабинет. Остава основният въпрос защо ситуацията достигна такава критична фаза, пита пражкият вестник. Чешката и българската страна са имали още преди няколко седмици информация за собствениците на "Инерком" и за начините за финансиране на важната сделка, но не са се намесили преди подписването на договора за продажба.

Друг чешки вестник - деловият "Хосподаржске новини" - също изтъква факта, че в ситуацията около продажбата на дъщерната фирма на ЧЕЗ в България отново е настъпила промяна. Премиерът Борисов обяви вчера, че държавата може да изкупи дялове от електроразпределителното дружество - възможност, която досега той отхвърляше. "Имаме подписан договор, но ще видим какво ще ни предложи "Инерком", цитира вестникът Ладислав Кржиж, говорител на ЧЕЗ. При подписването на договора за покупко-продажба в петък българската компания е внесла в банка пет милиона евро (127 млн. чешки крони) невъзвръщаем депозит като гаранция, че ще плати договорената цена. Засега не е ясно какъв дял от бизнеса на "ЧЕЗ-България" иска да купи правителството в София, пише "Хосподаржске новини". Бизнес изданието подчертава, че след подписването на договора преди седмица се е разразила политическа буря в България, като Борисов казал, че възприема всичко това като атака срещу себе си и своето правителство. Чешкият таблоид "Блеск" извежда в заглавие: "Бойко Борисов се страхува, а Бабиш е в шок" и констатира, че чешка държавна компания е станала "двигател" на българската политика.

какво стана с пазарната икономика и конкуренцията, другари? На всеки пленум на цк ги отчитате колко са добре, а пък никакви ги няма. Ако ги имаше, изобщо нямаше да питаме нищо, а утре 3 млн. абоната на ЧЕЗ щяха да изЧЕЗнат и да станат абонати на друга компания и кака Гинка да обяснява на тези, дето не им е подставено лице, защо така е станало.

Това трябва ли да означава,че се отказват от плащане?Без пари все пак договорът е лист хартия.Да им е ЧЕЗтит!

Докато България я разпродават, Бойко оправя Албания и Косово! Сега ще им подари реакторите от Белене и няма проблем. Дали полудявам, но вече мозъка не ми побира някои неща.

НИЩО НЯМА ДА ПОДАРИ НА АЛБАНИЯ, АЕЦ-БЕЛЕНЕ, ПАК ТОЙ ЩЕ ГО ВЗЕМЕ И ЗАЩО НЕ, КАТО НЕ СМЕ НАРОД, А МЪРША?

....е потресен, ма как така не знаеш, кой продаде ЕРП ми дЕдо мони, ортака на диписито и бисипито!!!

Бойко да почерпи!

Къде си Цацаров?????

при Искров?

На сбирка на триумвирата да делим порциите

Ааа не! Аз Чеза не го деля, детска мечта ми е - да има и за деца, внуци и правнуци бивши и настоящи ме(у) треси......

Че е театро,е театро.Но,ние защо гладаме,не е безплатно.Време е да си поискаме всичко платено дотук с лихвите.

Моментална оставка на Цацаров, ДАНС, ДКЕВР, КФН, МВР и всички останали хрантутници, които бедния народ ги издържа , а те спят!! Завзеха ни държавата!

Всичките горепосочени твърдят, че нямат основание да се намесват. А ако беше някоя обикновена фирма досега да са я скъсали от проверки.

Скъпа Гинке,ще те призная за голям капацитет,ако успееш да вдигнеш цената на тока за софиянци минимум с 10%.По този начин веднага си изплащаш кредитите от банките.

Или както казал калугера в оня виц "Късно е чадо райберът е сложен"

А така. Станахме заложници на чужди държави! Нашата собственост, продадена на безценица, сега ще треперим дали ще имаме ток или не. По логиката на същото изказване на Бабиш утре фирмата спокойно може да нареже далекопроводите и ще чуваме нонстоп от тролове и платени медии нашите политици как са безпомощни! Само се чудя защо никой не потърси сметка из начало кой разреши продажбата на ЕРП-тата!

Лично съм треперил от липсата на ток точно по-времето на държавното управление.3 часа има 3 часа нема с години наред. Къде е държавно е все на пропадлък,справка НЕК.

Г- н Главен Прокурор!! Още днес трябва да издадете заповед за подвеждане под отговорност, допуснали това невероятно престъпление в бедната ни страна. Ако не го направите, Вие сте заедно в кюпа!

Предлагам да направим инициативен комитет и да издигнем кандидатурата на гинчетоотгаракричим за премиер на предсрочните избори, които се задават!

Ето на това се казва "ПОДАРЪК" за българите за националния им празник! ЧЕСТИТО!

Имало едно време държавица с глуповато население и ама мноого крадливи и лъжливи управляваща пасмина. В малко градче там расло момиченце. На училище много, много не ходило то. От рано парички трупало и въртяло то. Дюшечето й било пълно с милиончета. Макар и не винаги да можела да чете или да смята дори и до 2. Гинка се казвало това хубаво дете. Един ден така между другото то решило да си купи електроразпределенийце за няколко стотин милиончета в държавицата на дебилчетата. Ей просто така, макар и нищо да не разбирала от това. Но Някой й бил казал, че така може да пере парички и ще печели повече, а и щели да и дадат още милиончета за това. Така и направила стринка Ганка. И сега е приказно богата тя. А на простолюдието се смее тя, живеещо в тази грешна страна.

за хората, които загубиха държавата си, защото "великите сили" решиха, че е по-удобно да им я отнемат. Имало едно време древен и мъдър народ, който имал такава справедлива държава, че "градовете и народите се присъединявали към нея доброволно". Но дяволът, който се бори с Бога, решил да убие този народ, за да няма на кого да се облене Бог и да няма край мракът на земята. И първо направил така, че добрият народ да бъде заробен от алчни и лицемерни хора, но те не могли да държат в робство добрия народ повече от двеста години. Тогава дяволът изпратил хора, прочути с дивата си жестокост, но и те не могли да държат добрия народ в робство повече от петстотин години. Тогава дяволът си казал: "грешка беше да изпращам хора отвън да владеят над този народ, този път ще изпратя моите дяволи, които да направят така, че най-лошите хора от този народ да застанат над всички добри хора и да имат силата да ги принуждават да вършат каквото им кажат". И това вече наистина ще е краят на добрия народ, а после и на всички други... ако Бог не реши друго.

Ндей тъй, мойто момче, докат' не вземеш парите, ндей казва

Ако при този гаф правителството не падне, България се закрива и изчезва!

В тази държава е пълен хаос. Ето това се получава, след като в нея нито една институция не работи. А най- зле е съдебната система. Инак бойко казва, че имаме стабилност и напредък! Боже, прости ни!

какво ще купува държавата в това ЧЕЗ като държавната блокираща квота (остатъчни дялове) в енергоразпределителните дружества от 34% беше приватизирана през 2012 г!! Тогава държавата получи 50 млн. евро! Сега същото нещо ще го плати за 170 млн. евро!! Дейба и тапанарите!

не обиждай. Това се казва висш пилотаж.. Продаваш евтино, после купуваш скъпо. С държавни пари. Разликите отиват някъде си. Виждал съм го и преди, но по-надребно. Схемичката си я бива, явно този път БСП играят партия с Боце:)

Викаш - печелиш, губиш, няма значение, важното е да си в бизнеса! Особено когато ти лично и аверите ти къткат милиони в Люксембургски и други банки и е за сметка на лошия матрял, който кучета го яли! Един път се живее и сега е моментът, когато разпределяш порциите! По братски!

Така е байно ! Кат на управляват ПРЕДАТЕЛИ, ще плащаме !

И сега накрая какво стана?? Чехите си взеха един хубави парички/с около 120 мил. евро отгоре/, в арбитражния съд ще ни осъдят още толкова, А българите ще зависят от Гинка и тези зад гърба и. Те са ясни, кои са! Народът ще си плаща цени на тока колкото те си решат, Инак шалтера. Мърша!

си имаме за премиерин... А са оказа, че не знае, че КЬОРАВ КАРТИ НЕ ИГРАЕ... Пусти навик от туй ВАШАТА ТЕРЦА уби моето СТО, гусин БУДА... И тъй да го прецакат.. Сега как ша пада за повторна дузпа? Менискусите дъл ша го издържат.. Инжекциите ша му помагат ли.. Дъл съдията ша му я повторва дузпата, ако пак прати топката в тъча..

от утре Гинка може да прецени, че предаването на жиците на скраб и е по-изгодна сделка, отколкото да ходи да си събира парите по махалите

Бабаш подпечата оставката на Тиквата.

Естествено за Бабиш е приключила. Има платени 5 милиона евро при подписването от Гинка (вероятно Баце). Иначе трябва да се връщат.

НЕ ВЪЗВРАЩАЕМИ.. По внимателно чети..

Ще плащате еФФФтин фотоволтаичен ток от ЗЕЛЕНИ банки.. НА САМОТО СЛЪНЦЕ..

Наречете го НАЙ-НАКРАЯ с новото ме и истинско има ГЕЗ. Собственика е без значение.

Гинка - премиер!

Гинка е платена герберка и клонинг на Боко!

я виж как хубаво взе да казва немам ОФшорки! Още преди два дни предложих да се издигни кандидатурата на гинчето от гара кричим (правописът съзнателно е такъв, може би по-правилно е да се пише слято - гинчетоотгаракричим) - за премиер!

на кого е ...

Коментари - Андрей Бабиш: Сделката с ”Инерком” е приключена | Днес.dir.bg

Андрей Бабиш: Сделката с ”Инерком” е приключена

Чешкият премиер Андрей Бабиш обяви договорите с "Инерком" за българския бизнес на ЧЕЗ за приключени.

Обратно в новината

Коментари - Андрей Бабиш: Сделката с ”Инерком” е приключена | Днес.dir.bg

Коментари

Ето за това скачахме по площадите 89-та, ето вече я няма уравниловката, има бедни, има богати, има много богати, това е чистия капитализъм , БРАВО на Гинка, от паркинги за левче на час до къде стигна ! Ето как даже хора без средно могат да направят милиони, еххх сладък капитализъм !

Всичко е нормално, Плаща се цена, много по-голяма от действителната. Кой ще се откаже ? Логичен идва въпросът, защо една малка неопитна и безпарична фирма предлага по-голяма цена от милиардерски фирми ? При такива случаи обикновено се касае за пране на пари... Ако чрез банката си участва и държавата....Честито. Мафията от различни народности се е снабдила с държава. И не от сега.

То това се очакваше, за финализиране на покупко-продажбата на "ЧЕЗ".

Всичко е точно и нещата се получават по схемата. Боко продава дяла на ЧЕЗ-онези 30 и процента. Сега: Гинчето -приятелка на Цвети, която е "бивша" на Боко. Или, както би написал Маркс; Боко + Цвети + Гинче =Боко" Всичко е точно и пак си правят кекс със нас.

Кво ревете бе, хората гласуват за тоя тапанар само и само БСП да не се върнат на власт..трябва много да се насере та да загуби избори!

S drugi dumi,chehite si pribraha parite i im dreme na kura za stadoto,koeto blizhe i shte produlzhava da blizhe nasranijat Guz na edin dolnoproben poserko na ime boko - chezeto!

Вече се осра и сега кво? На глас народен ще тичаме ли и свобода или смърт ще викаме ли?

Чехите ни го вкараха много професионално, с нашите камъни, по нашата глава. Правителството и политиците ни са прости, неуки мутри, които не стават и за чеп на зеле. Боко тръгнал да оправя Западните балкани, а пилот-прецедента да се бори за сваляне на санкциите срещу Русия, и единия и другия не мислят за България.

ИСТИНАТА , СПОРЕД МЕН, ,ЧЕ И БАБИШ СИ Е ОБЛИЗАЛ ПРЪСТИТЕ. А МОЖЕ БИ ДЕЛКАТ С НАШИЯ...

ОППППАААА СБЪРКАХ СЛОЖИХ ТИ +, ВСЪЩНОСТ ТРЯБВАШЕ ДА СА 34 МИНУСА

Сега как Гинка ще ни покаже де зимуват раците, шалтера е у нея, когато реши може да гл дръпне и боко тиквата и кликата му ще се съвещават на свещи, а софиянци ще се топлят с кюмур.

Интересен факт е, че в електроаферите у нас главни действуващи лица са жени, Лидия Шулева, която продаде ЕРПтата срещу голяма комисионна, която си поделиха с дедо Цар и сега стрина Гинка, която изскочи от нищото, като заек от ръкава на фокусник.

АМИ МЪЖЕТЕ СЕ СТЕГНЕТЕ И ПРЕКРАТЕТЕ ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ...

ПРАВ СИ - ПОРЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО , ЧЕ НЕМАМЕ НУЖДА ОТ ИК, И съвсем "непредизборно" , ще дадат още по 4 месеца отпуска за дете. Само за справка - в социална Англия платеното майчинство е 3(три) МЕСЕЦА, неплатеното още 3.

Кръв повръщам, но комисионна не връщам. Б.

Нали викахте "вън чешки изедници"? Сега ЧЕЗ ще е българска. Е, не на село Крушовица, а на град Пазарджик. ..или май точно това е проблемът, а?

Коя е Мая Хиената?

Тя е БЛИЗКА ама много близка на 1 едьр бизнесмен-политик от Банкя които и купил лукс вила за 3МИЛИОНА лева вьв Барселона /от записите на Румяна Ченалова/ Сьщатае банкерка в П*Б и отговаря за сделки в Албаския клон вТирана Сьшата според Биволь е сьдружничка в Автокьща ММ /пране на пари / и инвестиции вьв ВЕИта

освен това е приятелка на Гинка - чезето

Не може тиквоча да не е знаел за сделката.

Малеее, как се излагаме пред чужденцитеее!

Те вече си ни знаят. Нали сме европейци, и евро председатели. И бяхме любимите им шутове, с които се развличаха - тупаха ни пл рамената, мереха ги, галеха ни по главите и бедрата..викаха ни Конграчулейшънс и ни подаряваха ръкавели на службите им, да се радваме като индианци на мъниста...

Малееее, кога не сме се излагали, та сега ли?????

Ако бяхме НАРОД, коъто милее за родината сега щеше да има 24431422 протестиращи е не 553435355524253 пияещи от удобното си кресло недоволни Българи!!!!И понеже с това си качество сме известни на нашите управляващи, затова и си правят каквото си искат БУКВАЛНО!!!!!Но всеки народ си заслужава управниците, затова..... няма да се оплакваме от тях, ние си ги направихме такива!!!!

хайде на площада!Оставка!

Не разбрахте ли какво ви каза боко???- гадове ще ви разпертушиня ама властта няма да дам...С протести няма как да се уплаши мутра дето даде мангизи на силовите за да му пазят зад,,а

абе туй ЧЕЗ да не би да е някоя еврейска фирма.

Това е да те управляват тиквари, поставят те на колене и то, който и да е, присмиват ни се, гаврят се с нас. Тиква ли е, бърдоква ли е да се маха.

Това всъщност е най-гадното, най-отвратителното при тия и за тия - че на всичкото отгоре се гаврят, присмиват и унижават! Че винаги я приемат вината с ... мезетата, без значение от коя партия са, затова ги мразят и ненавиждат хората, затова толкова ги е страх босовете им и се крият от хората или ходят с големи охрани! И използват цялата репресивна мощ на държавата и мръсните им ДС-КГБ трикове да тероризират по-будните и свободни и независими, все още останали в България! И да ги унижават, компроментиран и мачкат дори превантивно! По огромните им охрани ще ги познаете!

Само си представете, освен огромните невиждани кражби и измами в гигантски мащаби вече 3 десетилетия каква огромна енергия и време тези похабиха в България и къде щеше да е Родината ни днес ако не се занимавахме с лъжите и измамите, и глупостите им, а бе впрегната в нещо конструктивно и в съзидание и истинска грижа за хората и държавата!

Сега българските служби трябваше да се задействат, но тъй като нямаме на практика такива - европейските и западните служби, и САЩ трябва да разследват и да открият на кого от българските политици и правителство ЧЕЗ са платили десетки милиони (споменава се цифрата 50 милиона още при влизането им в България. За да стъпят на българска земя, щом е така... И да видим коя е финансиращата институция и банка и чии пари реално се инвестират в тази сделка през нея! И защо тази институция се е съгласила да финансира подобна сделка, по обективните правила и практики на банките!

НЕ САМО НА НАШИТЕ -ПЛАТЕНО Е И НА БАБИШ....ДЪРЖАНИЕТО МУ ПОКАЗВА, ЧЕ И ТОЙ Е В ДАЛАВЕРАТА. МИСЛЕХ, ЧЕ В ЧЕХИЯ Е ПО-РАЗЛИЧНО, ... ДА, АМА-НЕ!!!!

Ами това е (беше) пределно ясно. Спомни си само статията от онзи ден със заглавие Кой лъже - чешкият премиер Бабич или българският Бойко Борисов, под която написах, че така зададен въпросът е неточен и подвеждащ, защото изключва всъщност истинският трети отговор - и двамата! И тя, статията бе по повод друга тяхна лъжа, да не споменавам очевадно нескопосаните опити и на двамата да излъжат всички, твърдейки че нищо не са знаели за сделката и че не са я коментирали, вкл. при последната им среща. Именно затова, защото и тази тяхна лъжа се разкри, и то светкавично, от гражданите и в България, и в Чехия к Европа Бабич е в шок и не може да повярва, а Борисов го е страх от последствията.

....абе тъпанари, даржавата е притежавала 33%, което НЕ Е блокираща квота,...дЕдо мони знае как да продава и сега тези 33% се притежават от дребни иввеститори, за това и госпожата купува само 67% от ЧЕЗ !!!

Точно този един процент е позлатил нечии крадливи ръце, защото е снел контрола на държавата, пък дори и тази държава да се казва България. Отпаднала е блокиращата квота...

Чешката преса: ЧЕЗ завладява политическата сцена в България 02.03.2018 Обществеността в България следи с напрежение развитието на ситуацията около продажбата на българския бизнес на ЧЕЗ, която се променя всеки ден, пише пражкият Лидове новини. Вестникът припомня, че става дума за доставката на електроенергия за три милиона потребители, която трябва да бъде извършвана от неизвестната и неясно финансираната българска фирма "Инерком". "Това е ужасен маскарад", обявяват български журналисти, които следят как постепенно чешката енергийна компания завладява политическата сцена в България, пише изданието. "Лидове новини" съобщава, че Бойко Борисов е обявил вчера публично намерението на държавата да поеме контролен пакет от дяловете в "ЧЕЗ-България", които ЧЕЗ ще продаде на "Инерком". По данни на "Лидове новини" българския премиер е споменал за това намерение пред чешкия си колега (в оставка) Андрей Бабиш по телефона още в сряда вечерта. В хода на общо петте телефонни разговора между двамата премиери Бабиш бил казал, че най-многото, което може да направи неговото правителство, е да съдейства за организирането на среща между държавната ЧЕЗ и "Инерком" с участието на българския кабинет. Остава основният въпрос защо ситуацията достигна такава критична фаза, пита пражкият вестник. Чешката и българската страна са имали още преди няколко седмици информация за собствениците на "Инерком" и за начините за финансиране на важната сделка, но не са се намесили преди подписването на договора за продажба.

Друг чешки вестник - деловият "Хосподаржске новини" - също изтъква факта, че в ситуацията около продажбата на дъщерната фирма на ЧЕЗ в България отново е настъпила промяна. Премиерът Борисов обяви вчера, че държавата може да изкупи дялове от електроразпределителното дружество - възможност, която досега той отхвърляше. "Имаме подписан договор, но ще видим какво ще ни предложи "Инерком", цитира вестникът Ладислав Кржиж, говорител на ЧЕЗ. При подписването на договора за покупко-продажба в петък българската компания е внесла в банка пет милиона евро (127 млн. чешки крони) невъзвръщаем депозит като гаранция, че ще плати договорената цена. Засега не е ясно какъв дял от бизнеса на "ЧЕЗ-България" иска да купи правителството в София, пише "Хосподаржске новини". Бизнес изданието подчертава, че след подписването на договора преди седмица се е разразила политическа буря в България, като Борисов казал, че възприема всичко това като атака срещу себе си и своето правителство. Чешкият таблоид "Блеск" извежда в заглавие: "Бойко Борисов се страхува, а Бабиш е в шок" и констатира, че чешка държавна компания е станала "двигател" на българската политика.

какво стана с пазарната икономика и конкуренцията, другари? На всеки пленум на цк ги отчитате колко са добре, а пък никакви ги няма. Ако ги имаше, изобщо нямаше да питаме нищо, а утре 3 млн. абоната на ЧЕЗ щяха да изЧЕЗнат и да станат абонати на друга компания и кака Гинка да обяснява на тези, дето не им е подставено лице, защо така е станало.

Това трябва ли да означава,че се отказват от плащане?Без пари все пак договорът е лист хартия.Да им е ЧЕЗтит!

Докато България я разпродават, Бойко оправя Албания и Косово! Сега ще им подари реакторите от Белене и няма проблем. Дали полудявам, но вече мозъка не ми побира някои неща.

НИЩО НЯМА ДА ПОДАРИ НА АЛБАНИЯ, АЕЦ-БЕЛЕНЕ, ПАК ТОЙ ЩЕ ГО ВЗЕМЕ И ЗАЩО НЕ, КАТО НЕ СМЕ НАРОД, А МЪРША?

....е потресен, ма как така не знаеш, кой продаде ЕРП ми дЕдо мони, ортака на диписито и бисипито!!!

Бойко да почерпи!

Къде си Цацаров?????

при Искров?

На сбирка на триумвирата да делим порциите

Ааа не! Аз Чеза не го деля, детска мечта ми е - да има и за деца, внуци и правнуци бивши и настоящи ме(у) треси......

Че е театро,е театро.Но,ние защо гладаме,не е безплатно.Време е да си поискаме всичко платено дотук с лихвите.

Моментална оставка на Цацаров, ДАНС, ДКЕВР, КФН, МВР и всички останали хрантутници, които бедния народ ги издържа , а те спят!! Завзеха ни държавата!

Всичките горепосочени твърдят, че нямат основание да се намесват. А ако беше някоя обикновена фирма досега да са я скъсали от проверки.

Скъпа Гинке,ще те призная за голям капацитет,ако успееш да вдигнеш цената на тока за софиянци минимум с 10%.По този начин веднага си изплащаш кредитите от банките.

Или както казал калугера в оня виц "Късно е чадо райберът е сложен"

А така. Станахме заложници на чужди държави! Нашата собственост, продадена на безценица, сега ще треперим дали ще имаме ток или не. По логиката на същото изказване на Бабиш утре фирмата спокойно може да нареже далекопроводите и ще чуваме нонстоп от тролове и платени медии нашите политици как са безпомощни! Само се чудя защо никой не потърси сметка из начало кой разреши продажбата на ЕРП-тата!

Лично съм треперил от липсата на ток точно по-времето на държавното управление.3 часа има 3 часа нема с години наред. Къде е държавно е все на пропадлък,справка НЕК.

Г- н Главен Прокурор!! Още днес трябва да издадете заповед за подвеждане под отговорност, допуснали това невероятно престъпление в бедната ни страна. Ако не го направите, Вие сте заедно в кюпа!

Предлагам да направим инициативен комитет и да издигнем кандидатурата на гинчетоотгаракричим за премиер на предсрочните избори, които се задават!

Ето на това се казва "ПОДАРЪК" за българите за националния им празник! ЧЕСТИТО!

Имало едно време държавица с глуповато население и ама мноого крадливи и лъжливи управляваща пасмина. В малко градче там расло момиченце. На училище много, много не ходило то. От рано парички трупало и въртяло то. Дюшечето й било пълно с милиончета. Макар и не винаги да можела да чете или да смята дори и до 2. Гинка се казвало това хубаво дете. Един ден така между другото то решило да си купи електроразпределенийце за няколко стотин милиончета в държавицата на дебилчетата. Ей просто така, макар и нищо да не разбирала от това. Но Някой й бил казал, че така може да пере парички и ще печели повече, а и щели да и дадат още милиончета за това. Така и направила стринка Ганка. И сега е приказно богата тя. А на простолюдието се смее тя, живеещо в тази грешна страна.

за хората, които загубиха държавата си, защото "великите сили" решиха, че е по-удобно да им я отнемат. Имало едно време древен и мъдър народ, който имал такава справедлива държава, че "градовете и народите се присъединявали към нея доброволно". Но дяволът, който се бори с Бога, решил да убие този народ, за да няма на кого да се облене Бог и да няма край мракът на земята. И първо направил така, че добрият народ да бъде заробен от алчни и лицемерни хора, но те не могли да държат в робство добрия народ повече от двеста години. Тогава дяволът изпратил хора, прочути с дивата си жестокост, но и те не могли да държат добрия народ в робство повече от петстотин години. Тогава дяволът си казал: "грешка беше да изпращам хора отвън да владеят над този народ, този път ще изпратя моите дяволи, които да направят така, че най-лошите хора от този народ да застанат над всички добри хора и да имат силата да ги принуждават да вършат каквото им кажат". И това вече наистина ще е краят на добрия народ, а после и на всички други... ако Бог не реши друго.

Ндей тъй, мойто момче, докат' не вземеш парите, ндей казва

Ако при този гаф правителството не падне, България се закрива и изчезва!

В тази държава е пълен хаос. Ето това се получава, след като в нея нито една институция не работи. А най- зле е съдебната система. Инак бойко казва, че имаме стабилност и напредък! Боже, прости ни!

какво ще купува държавата в това ЧЕЗ като държавната блокираща квота (остатъчни дялове) в енергоразпределителните дружества от 34% беше приватизирана през 2012 г!! Тогава държавата получи 50 млн. евро! Сега същото нещо ще го плати за 170 млн. евро!! Дейба и тапанарите!

не обиждай. Това се казва висш пилотаж.. Продаваш евтино, после купуваш скъпо. С държавни пари. Разликите отиват някъде си. Виждал съм го и преди, но по-надребно. Схемичката си я бива, явно този път БСП играят партия с Боце:)

Викаш - печелиш, губиш, няма значение, важното е да си в бизнеса! Особено когато ти лично и аверите ти къткат милиони в Люксембургски и други банки и е за сметка на лошия матрял, който кучета го яли! Един път се живее и сега е моментът, когато разпределяш порциите! По братски!

Така е байно ! Кат на управляват ПРЕДАТЕЛИ, ще плащаме !

И сега накрая какво стана?? Чехите си взеха един хубави парички/с около 120 мил. евро отгоре/, в арбитражния съд ще ни осъдят още толкова, А българите ще зависят от Гинка и тези зад гърба и. Те са ясни, кои са! Народът ще си плаща цени на тока колкото те си решат, Инак шалтера. Мърша!

си имаме за премиерин... А са оказа, че не знае, че КЬОРАВ КАРТИ НЕ ИГРАЕ... Пусти навик от туй ВАШАТА ТЕРЦА уби моето СТО, гусин БУДА... И тъй да го прецакат.. Сега как ша пада за повторна дузпа? Менискусите дъл ша го издържат.. Инжекциите ша му помагат ли.. Дъл съдията ша му я повторва дузпата, ако пак прати топката в тъча..

от утре Гинка може да прецени, че предаването на жиците на скраб и е по-изгодна сделка, отколкото да ходи да си събира парите по махалите

Бабаш подпечата оставката на Тиквата.

Естествено за Бабиш е приключила. Има платени 5 милиона евро при подписването от Гинка (вероятно Баце). Иначе трябва да се връщат.

НЕ ВЪЗВРАЩАЕМИ.. По внимателно чети..

Ще плащате еФФФтин фотоволтаичен ток от ЗЕЛЕНИ банки.. НА САМОТО СЛЪНЦЕ..

Наречете го НАЙ-НАКРАЯ с новото ме и истинско има ГЕЗ. Собственика е без значение.

Гинка - премиер!

Гинка е платена герберка и клонинг на Боко!

я виж как хубаво взе да казва немам ОФшорки! Още преди два дни предложих да се издигни кандидатурата на гинчето от гара кричим (правописът съзнателно е такъв, може би по-правилно е да се пише слято - гинчетоотгаракричим) - за премиер!

на кого е ...