Коментари - Противоречиви сигнали за влизането ни в Шенген | Днес.dir.bg

Противоречиви сигнали за влизането ни в Шенген

Октомври е най-близкият срок за присъдиняване на България и Румъния към Шенген, заяви сутринта унгарският вътрешен министър Шандор Пинтер. По-късно от офиса му обаче отрекоха той да е казвал подобно нещо.

Обратно в новината

Коментари - Противоречиви сигнали за влизането ни в Шенген | Днес.dir.bg

Коментари

Не само, че нищо не ни дава, ами ще ни вдигнат и цените двойно, а заплатите ни ще си останат същите. Така стана във всички страни от мечтания шенген!

те цените са същите от години ве зле такова , присъединяването ще в голяма полза на България , защото ще увеличи темпа на интегриране.

Приемат ли ни голям ще го влачим с тия 120Е.минимална заплата!Цените стават 2 пъти европейски МЪКА:МЪКА ама много МЪКА! А "заплатите" същите докато европейците не ни ДОГОНЯТ! МММММ ДА....

Спомняте ли си с какво нетърпение и надежди очаквахме влизането ни в ЕС? И после какво?... Е, същият сценарий е и с Шенген!... Приемането ни в една зона не ни дава кола, апартамент и пари в брой за харчене по Мол-овете, каквито са очакванията!... И какво всъщност ще спечелят обикновените хора от влизането ни в Шенген?! Или отново облагите ще са само за властимеющите, т.е. за богоизбраните?!...

българо-циганите вън от цивилизована европа !!!

човек не си!

Ако вземем и тебе да питаме,щяхме да сме 16-та република!Затова и не те питаме!

отколкото миячи на клозети, секуални роби и пушечно месо!

на, навираш си опростачената кратуна, за да блесне малоумието ти.

НЯКОИ ДА МЕ Е ПИТАЛ ИСКАМ ЛИ ДА ВЛЯЗА В НАТО -ЕВРОПЕИСКИЯ СЬЮЗ И ШЕНГЕН- НЕ МЕ Е ПИТАЛ( така че не ми дреме за шенген и тем подобни глупости(

ЕБЕШ БЕТАШ НЕ НИ ОБИЧАТ И ЗАТОВА РАЗГОВОРИТЕ МЕЖДУ ТРИМАТА ОТ ЗАПИСА СА ДОБРЕ ДОШЛИ ЗА ПИНТЕРЧО И ЩЕ НИ ОТЛОЖАТ ЗА ВРИЗАНЕТО НИ В ШЕНГЕН. ЗА ЦЦ, СД, И ВД, ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ПЪЛНИ ДЖОБОВЕ, ДОГОДИНА ДО АМИНА,СЪС ЗАТВОРНИЧЕСКА КАБИНА.

Ти пък какъв си такъв българин-родолюбец които не си знае собствената азбука. Да не приказвам и за правописните ти грешки българино!

Разговарях със селяните от Люксембургското село Шенген. Изобщо не бяха чували нито за София, нито за Пловдив и Варна.

Забравете за Шенген с това правителство.

Напълно те подкрепям! Нито ще значи нещо, нито някой "мете" там за нас, на всичкото отгоре не спираме да се излагаме, т.е. нашите политици излагат нас!

"Нека влизат още мангали дотогава" Че хамстера на снимката не обижда ли България???Че колко българи умряха в Унгария и тоя за какъв се мисли не е ли хамстер грозен+++? за да се прави на отворен и вие сте гъзолизци и нямате достойнство да не го заплюете! Той на какъв се прави?

европа не иска да си приравни стандарта с румъния и бг това е защото ще им подбиеме и преработим цялата строина система от закони , мерки ,норми на живот и т.н. но наи важното е да се види че в тези две страни престапниците си получават заслуженото а виждаме какво на практика става така че са прави

И така да е, но сте рая, но не българи!!! Некви хаджиненовци...

Набутаха ни в тоя скапан съюз да ни правят на маймуни!А и маджарите никога не са ни обичали!Не ни требва ни Шенген ни ЕС,на майка България и требва пълен неутралитет към просперитет!!!Всичко друго е "демократично"робство!

Ма как ще ни трябва цивилизованият свят ,трябва ни Варшавският договор ,да чакаме с връзки за един Елеткрон и Лада ...

На калпавия всичко му пречи! Нужен ни е неутралитет, но към собствената глупост и некадърност!

нещастниците около Боко и Цоко все тая - до ушите са в лайна и все тая е кой им го казва....

Вярно, те съвсем се забравиха и не чуват какво им говорят червените прашки. А те, червените прашки, се накъсаха преди време да ни казват, че криза няма и няма да има.

На сила ни набутаха в Европейският съюз,сега ни извиват ръцете и за Шенген.Не искам повече унижения!

Не се кахърете дали на пролет или есен все ще е вярно. Важното е да оцелим годината в близките 10-15 години. Влизането ни няма никакво значение за обикновените хора. Това е едно поредно светло бъдеще за пред народа????

Много точно

Никакъв добър тон не нарушава,ами лично на тебе не ти е изгодно!А иначе пускате коментари третиращи клозетни въпроси,медико-санитарни и трактовки и какво ли не разнообразие от тъпотии и ругатни!Ясно е,че и за тебе има неяснота по въпроса кое е обида и кое -не!А това за добрия тон е толкова разтегливо понятие,че не е за коментар!Затова редакторе,изясни си критериите и не се превръщай в политически цензор!

Модераторче, защо триеш - къде видя цинизми и нарушаване на добрия тон? Май по-скоро истината боли и не ти е много-много угодна - нещастно служителче на заплата..

Румъния не е била под османско присъствие,преди нас всички други държави Сърбия и Гърция са се освободили от турците ,а нас са ни освободили 1878г.Кой сега ще ни освободи от присъствието на мутрите?

кво значение има Шенген, като така или иначе Сърбия не са дори в ЕС, а с Румъния и Гърция си пътуваме без проблем

Някой ще ми обясни ли какво ще промени членството ни в Шенген, освен, че в повечето случаи няма да си показваме личните карти като напускаме страната?

до октомври ББ и ЦЦ ще се окекат напълно, така , че засега Шенген-друг път!

Голямо чудо!

Присъствието на ГЕРБ във властта е гаранция за приемането ни в шенгенския съюз!Не напразно при Червената ламя този въпрос въобще не се третираше!Върнете заека на власт и ще видите Шенген през крив макарон!

през 2076 година

Шандоре,бойко каза септември,глух ли си?

А? Нали щяхме да влизаме напролет в Шенген? Или някой пак е казал нещо на вересия. Вече не успявам да запомянм вересиите защото те си станаха ежедневие, стил

Много си елементарен!Не се сравнявай с англичаните!Англичаните ,образно казаномса американци и американците- англичани!Един език,една култура,една родина,и най-важното-никога в комунизъм!Това последното дори и да не ти харесва,но е така!Светът е такъв!Що се отнася до гърците - ти какво ,да не мислиш ,че 15 минути след приемането ни в Шенген и ще паднат визите!И при нас ще минат 1 - 2 год.най-малко!Освен това гърците имат в Щатите силно присъствие от поне 60-70 г.Имат църкви,училища,магазини,ресторанти,бизнесмени,спортисти!

елементарният си ти! дадох пример с това, че отпадането на визовия режим със САЩ не зависи от това дали сме в Шенген или не сме в Шенген. Гърците са в Шенген от 1995 г., без визи за САЩ пътуват от 2010 г. Т.е. ако зависи от членството в Шенген, ще има да почакаме. А това че ми се иска да съм англичанин, откъде го изсмука?

Никакъв Шенген няма да видим ние докато герботиквите са на власт.

Какво ще се случи като ни присьединят кьм Шенген.....,

Отпадането на визовия режим за САЩ минава през Шенген!

кой ти напълни главата с тия глупости? Британците като не са в Шенген, що не им трябват визи или гърците като са вътре, защо бяха с визи доскоро?

Герб притискат медиите в БГ така както го правеха по време на социализма( до1989) техните предци от БКП. Както го правеше бившият Клиент(Борисов го охраняваше Безплатно?!) на Б.Борисов-др.Тодор Живков. НО едно е да манипулираш все още политически Незрелият(за съжаление) Булгарски Народ, Друго е с видялите всичко през политическото си развитие западни политици. Европа идеално вижда кои са кухите циркаджии без капацитет. Контрабандистите които изкуствено Утроиха контрабандата на цигари,докато плюха всички предишни 1.5 г. по медиите и спечелиха междувременно 1-3 МЛРД лв. за себе и партииката си. Такива нямат бъдеще дори и в България. Еднодневки са.

Все гледаме да "влезем" някъде, но с какво ще влезем - с балкански тарикатлък, сдухана икономика, застаряващо и изпростяващо население! Да вземем да се ориентираме към "излизане" - от вековната глупост, ганювщина и манталитет!

Браво, Много точно казано. Най-после един умен човек в тази страна. А не да ми пишат само андрешковци, изпаднали в овчи възторг от балканския бабаитлък на румънците. Ще ми заплашват Европа! Вместо да се борят с циганията и корупцията!

НЕ ЛЕПИ на българския народ тези унизителни характеристики! Ако ти си жалък пигмей, подлога, лъжец, малоумник и лизач на всичко чуждо, НЕ СМЕЙ да дрънкаш, че НИЕ, българите сме такива. България я има повече от 1300 год. не заради хищните ни нови "приятели", нито заради заради лигавите гънещи се червеи, които им угаждат, а само защото има и достатъчно българи със самочуствие, гордост, смелост и отговорност за себе си и страната.

Патетичните приказки и сказки помагат на масата, като надигаш чашката и се каниш люто! Но реалността всички я виждаме и тя все не иска да се променя само с дрънканици!

Булгар, булгар! Шъ видат те що за чудо е българина!

Цецо няма да си ходи червени кратуни такива (и сухи). Ще стане Президент на мястото на продажното ченге Г. Първанов. А ченгето с неговия проект ще го пратим в историята.....

от Министерство на здравето явно са подценили психичните заболявания

И за това естествено, пак Костов е виновен нали?

ава оди си вечи ва ми ни ставаш ва...

и тогава няма да е:))

Русия никога не ни е била съюзник, и сега не ни е, жалки червени продажници работещи за Позитано 20. Тя е най-големият ни враг и поробител след османците и Османското робство. Искат да ни притежават ако може без пари. И отчасти успяват защото все още БСП е фактор в политическия живот на България.

ей затва обичам аз БГ-то там има доста лизачи ненадминати

На теб пък кой ти приказва за Русия? Ако търсиш съюзник погледни в правилната посока - на юг от България ;)

Ха ха ха, пак ли не ви искат:))) Няма нищо скоро ще разберете кой съюзник ще ви е необходим за да се чува и вашата дума в Европа ;)

Мелхиа ,кажи ни ,помогни на родната си България.

А тешекюрлер за такива съюзници дето си набутват исляма с троянски кон. Хващай за ръчичка Neco, Доган и другите талибани и всички към Константинопол, с по една книжка на Ориана Фалачи, по живо по здраво.А Турция, ако е искрен съюзник, първо да признае Геноцида над българи и арменци, след това може да говорим за приятелство!

Айде някой да ми обясни какво толкова е тоя Шенген и какво ще стане по добро.Никакъв Шенген няма да има докато има ограничения за българите да работят свободно в техните страни.

Никакъв не е келепира за страната ни. Англичани и ирландци също не са в зоната, не ми се струва да се чудят как да вържат двата края. Отговорът е "хляб и зрелища" - първо се пробваха с Еврозоната, сега е Шенген, утре очакваме заради топлите си отношения с Бразилия да влезем в Mercosur/ Mercosul ;)

Най-малко ще паднат визите за Щатите - мен и това ме устройва!

Щом България е в Шенген, егати критериите има този Шенген...

Това е изключително вазен въпрос ,както за всеки българин,така и за развитието на икономиката ни!Причината е всеизвестна- след 4-те години пладнешки грабежи и корумпираност ние трудно можем да убедим Европа ,че съществуват положителни тенденции в това отношение!Просто Европа не вярва на сълзи!Иска конкретни резултати,но в едно общество това изисква време!Друга много сериозна причина е корумпираната съдебна власт,която с действията си непрекъснато генерира престъпност!И там е въпрос на време-трябва да изтече мандата на този президент ,за да се извършат необходимите промени в конституцията!Освен съдебната власт,другата пречка за развитието на страната е именно той-президента,който изпълнява задачи поставени му от БСп ,а може би и от старите структури на БКП!

Спукана ни е работата, навремето ни залъгваха с комунизма, сега с Шенген, какво ли следва

Гладна кокошка просо сънува. В октомври ще измислят нещо и ще остане за по-нататъка. Румъния поне показва че ще действа. Ако блокита коректурата на лисабонския тракт, която дава правото на западна европа да блокира каквото и да е решение на южна и източна европа това наистина ще обърка сметките на меркел. Браво на Румънците! ББ се покава като мека Мария.

да ама те не са дупедавци. народопсихология.

Коментари - Противоречиви сигнали за влизането ни в Шенген | Днес.dir.bg

Противоречиви сигнали за влизането ни в Шенген

Октомври е най-близкият срок за присъдиняване на България и Румъния към Шенген, заяви сутринта унгарският вътрешен министър Шандор Пинтер. По-късно от офиса му обаче отрекоха той да е казвал подобно нещо.

Обратно в новината

Коментари - Противоречиви сигнали за влизането ни в Шенген | Днес.dir.bg

Коментари

Не само, че нищо не ни дава, ами ще ни вдигнат и цените двойно, а заплатите ни ще си останат същите. Така стана във всички страни от мечтания шенген!

те цените са същите от години ве зле такова , присъединяването ще в голяма полза на България , защото ще увеличи темпа на интегриране.

Приемат ли ни голям ще го влачим с тия 120Е.минимална заплата!Цените стават 2 пъти европейски МЪКА:МЪКА ама много МЪКА! А "заплатите" същите докато европейците не ни ДОГОНЯТ! МММММ ДА....

Спомняте ли си с какво нетърпение и надежди очаквахме влизането ни в ЕС? И после какво?... Е, същият сценарий е и с Шенген!... Приемането ни в една зона не ни дава кола, апартамент и пари в брой за харчене по Мол-овете, каквито са очакванията!... И какво всъщност ще спечелят обикновените хора от влизането ни в Шенген?! Или отново облагите ще са само за властимеющите, т.е. за богоизбраните?!...

българо-циганите вън от цивилизована европа !!!

човек не си!

Ако вземем и тебе да питаме,щяхме да сме 16-та република!Затова и не те питаме!

отколкото миячи на клозети, секуални роби и пушечно месо!

на, навираш си опростачената кратуна, за да блесне малоумието ти.

НЯКОИ ДА МЕ Е ПИТАЛ ИСКАМ ЛИ ДА ВЛЯЗА В НАТО -ЕВРОПЕИСКИЯ СЬЮЗ И ШЕНГЕН- НЕ МЕ Е ПИТАЛ( така че не ми дреме за шенген и тем подобни глупости(

ЕБЕШ БЕТАШ НЕ НИ ОБИЧАТ И ЗАТОВА РАЗГОВОРИТЕ МЕЖДУ ТРИМАТА ОТ ЗАПИСА СА ДОБРЕ ДОШЛИ ЗА ПИНТЕРЧО И ЩЕ НИ ОТЛОЖАТ ЗА ВРИЗАНЕТО НИ В ШЕНГЕН. ЗА ЦЦ, СД, И ВД, ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ПЪЛНИ ДЖОБОВЕ, ДОГОДИНА ДО АМИНА,СЪС ЗАТВОРНИЧЕСКА КАБИНА.

Ти пък какъв си такъв българин-родолюбец които не си знае собствената азбука. Да не приказвам и за правописните ти грешки българино!

Разговарях със селяните от Люксембургското село Шенген. Изобщо не бяха чували нито за София, нито за Пловдив и Варна.

Забравете за Шенген с това правителство.

Напълно те подкрепям! Нито ще значи нещо, нито някой "мете" там за нас, на всичкото отгоре не спираме да се излагаме, т.е. нашите политици излагат нас!

"Нека влизат още мангали дотогава" Че хамстера на снимката не обижда ли България???Че колко българи умряха в Унгария и тоя за какъв се мисли не е ли хамстер грозен+++? за да се прави на отворен и вие сте гъзолизци и нямате достойнство да не го заплюете! Той на какъв се прави?

европа не иска да си приравни стандарта с румъния и бг това е защото ще им подбиеме и преработим цялата строина система от закони , мерки ,норми на живот и т.н. но наи важното е да се види че в тези две страни престапниците си получават заслуженото а виждаме какво на практика става така че са прави

И така да е, но сте рая, но не българи!!! Некви хаджиненовци...

Набутаха ни в тоя скапан съюз да ни правят на маймуни!А и маджарите никога не са ни обичали!Не ни требва ни Шенген ни ЕС,на майка България и требва пълен неутралитет към просперитет!!!Всичко друго е "демократично"робство!

Ма как ще ни трябва цивилизованият свят ,трябва ни Варшавският договор ,да чакаме с връзки за един Елеткрон и Лада ...

На калпавия всичко му пречи! Нужен ни е неутралитет, но към собствената глупост и некадърност!

нещастниците около Боко и Цоко все тая - до ушите са в лайна и все тая е кой им го казва....

Вярно, те съвсем се забравиха и не чуват какво им говорят червените прашки. А те, червените прашки, се накъсаха преди време да ни казват, че криза няма и няма да има.

На сила ни набутаха в Европейският съюз,сега ни извиват ръцете и за Шенген.Не искам повече унижения!

Не се кахърете дали на пролет или есен все ще е вярно. Важното е да оцелим годината в близките 10-15 години. Влизането ни няма никакво значение за обикновените хора. Това е едно поредно светло бъдеще за пред народа????

Много точно

Никакъв добър тон не нарушава,ами лично на тебе не ти е изгодно!А иначе пускате коментари третиращи клозетни въпроси,медико-санитарни и трактовки и какво ли не разнообразие от тъпотии и ругатни!Ясно е,че и за тебе има неяснота по въпроса кое е обида и кое -не!А това за добрия тон е толкова разтегливо понятие,че не е за коментар!Затова редакторе,изясни си критериите и не се превръщай в политически цензор!

Модераторче, защо триеш - къде видя цинизми и нарушаване на добрия тон? Май по-скоро истината боли и не ти е много-много угодна - нещастно служителче на заплата..

Румъния не е била под османско присъствие,преди нас всички други държави Сърбия и Гърция са се освободили от турците ,а нас са ни освободили 1878г.Кой сега ще ни освободи от присъствието на мутрите?

кво значение има Шенген, като така или иначе Сърбия не са дори в ЕС, а с Румъния и Гърция си пътуваме без проблем

Някой ще ми обясни ли какво ще промени членството ни в Шенген, освен, че в повечето случаи няма да си показваме личните карти като напускаме страната?

до октомври ББ и ЦЦ ще се окекат напълно, така , че засега Шенген-друг път!

Голямо чудо!

Присъствието на ГЕРБ във властта е гаранция за приемането ни в шенгенския съюз!Не напразно при Червената ламя този въпрос въобще не се третираше!Върнете заека на власт и ще видите Шенген през крив макарон!

през 2076 година

Шандоре,бойко каза септември,глух ли си?

А? Нали щяхме да влизаме напролет в Шенген? Или някой пак е казал нещо на вересия. Вече не успявам да запомянм вересиите защото те си станаха ежедневие, стил

Много си елементарен!Не се сравнявай с англичаните!Англичаните ,образно казаномса американци и американците- англичани!Един език,една култура,една родина,и най-важното-никога в комунизъм!Това последното дори и да не ти харесва,но е така!Светът е такъв!Що се отнася до гърците - ти какво ,да не мислиш ,че 15 минути след приемането ни в Шенген и ще паднат визите!И при нас ще минат 1 - 2 год.най-малко!Освен това гърците имат в Щатите силно присъствие от поне 60-70 г.Имат църкви,училища,магазини,ресторанти,бизнесмени,спортисти!

елементарният си ти! дадох пример с това, че отпадането на визовия режим със САЩ не зависи от това дали сме в Шенген или не сме в Шенген. Гърците са в Шенген от 1995 г., без визи за САЩ пътуват от 2010 г. Т.е. ако зависи от членството в Шенген, ще има да почакаме. А това че ми се иска да съм англичанин, откъде го изсмука?

Никакъв Шенген няма да видим ние докато герботиквите са на власт.

Какво ще се случи като ни присьединят кьм Шенген.....,

Отпадането на визовия режим за САЩ минава през Шенген!

кой ти напълни главата с тия глупости? Британците като не са в Шенген, що не им трябват визи или гърците като са вътре, защо бяха с визи доскоро?

Герб притискат медиите в БГ така както го правеха по време на социализма( до1989) техните предци от БКП. Както го правеше бившият Клиент(Борисов го охраняваше Безплатно?!) на Б.Борисов-др.Тодор Живков. НО едно е да манипулираш все още политически Незрелият(за съжаление) Булгарски Народ, Друго е с видялите всичко през политическото си развитие западни политици. Европа идеално вижда кои са кухите циркаджии без капацитет. Контрабандистите които изкуствено Утроиха контрабандата на цигари,докато плюха всички предишни 1.5 г. по медиите и спечелиха междувременно 1-3 МЛРД лв. за себе и партииката си. Такива нямат бъдеще дори и в България. Еднодневки са.

Все гледаме да "влезем" някъде, но с какво ще влезем - с балкански тарикатлък, сдухана икономика, застаряващо и изпростяващо население! Да вземем да се ориентираме към "излизане" - от вековната глупост, ганювщина и манталитет!

Браво, Много точно казано. Най-после един умен човек в тази страна. А не да ми пишат само андрешковци, изпаднали в овчи възторг от балканския бабаитлък на румънците. Ще ми заплашват Европа! Вместо да се борят с циганията и корупцията!

НЕ ЛЕПИ на българския народ тези унизителни характеристики! Ако ти си жалък пигмей, подлога, лъжец, малоумник и лизач на всичко чуждо, НЕ СМЕЙ да дрънкаш, че НИЕ, българите сме такива. България я има повече от 1300 год. не заради хищните ни нови "приятели", нито заради заради лигавите гънещи се червеи, които им угаждат, а само защото има и достатъчно българи със самочуствие, гордост, смелост и отговорност за себе си и страната.

Патетичните приказки и сказки помагат на масата, като надигаш чашката и се каниш люто! Но реалността всички я виждаме и тя все не иска да се променя само с дрънканици!

Булгар, булгар! Шъ видат те що за чудо е българина!

Цецо няма да си ходи червени кратуни такива (и сухи). Ще стане Президент на мястото на продажното ченге Г. Първанов. А ченгето с неговия проект ще го пратим в историята.....

от Министерство на здравето явно са подценили психичните заболявания

И за това естествено, пак Костов е виновен нали?

ава оди си вечи ва ми ни ставаш ва...

и тогава няма да е:))

Русия никога не ни е била съюзник, и сега не ни е, жалки червени продажници работещи за Позитано 20. Тя е най-големият ни враг и поробител след османците и Османското робство. Искат да ни притежават ако може без пари. И отчасти успяват защото все още БСП е фактор в политическия живот на България.

ей затва обичам аз БГ-то там има доста лизачи ненадминати

На теб пък кой ти приказва за Русия? Ако търсиш съюзник погледни в правилната посока - на юг от България ;)

Ха ха ха, пак ли не ви искат:))) Няма нищо скоро ще разберете кой съюзник ще ви е необходим за да се чува и вашата дума в Европа ;)

Мелхиа ,кажи ни ,помогни на родната си България.

А тешекюрлер за такива съюзници дето си набутват исляма с троянски кон. Хващай за ръчичка Neco, Доган и другите талибани и всички към Константинопол, с по една книжка на Ориана Фалачи, по живо по здраво.А Турция, ако е искрен съюзник, първо да признае Геноцида над българи и арменци, след това може да говорим за приятелство!

Айде някой да ми обясни какво толкова е тоя Шенген и какво ще стане по добро.Никакъв Шенген няма да има докато има ограничения за българите да работят свободно в техните страни.

Никакъв не е келепира за страната ни. Англичани и ирландци също не са в зоната, не ми се струва да се чудят как да вържат двата края. Отговорът е "хляб и зрелища" - първо се пробваха с Еврозоната, сега е Шенген, утре очакваме заради топлите си отношения с Бразилия да влезем в Mercosur/ Mercosul ;)

Най-малко ще паднат визите за Щатите - мен и това ме устройва!

Щом България е в Шенген, егати критериите има този Шенген...

Това е изключително вазен въпрос ,както за всеки българин,така и за развитието на икономиката ни!Причината е всеизвестна- след 4-те години пладнешки грабежи и корумпираност ние трудно можем да убедим Европа ,че съществуват положителни тенденции в това отношение!Просто Европа не вярва на сълзи!Иска конкретни резултати,но в едно общество това изисква време!Друга много сериозна причина е корумпираната съдебна власт,която с действията си непрекъснато генерира престъпност!И там е въпрос на време-трябва да изтече мандата на този президент ,за да се извършат необходимите промени в конституцията!Освен съдебната власт,другата пречка за развитието на страната е именно той-президента,който изпълнява задачи поставени му от БСп ,а може би и от старите структури на БКП!

Спукана ни е работата, навремето ни залъгваха с комунизма, сега с Шенген, какво ли следва

Гладна кокошка просо сънува. В октомври ще измислят нещо и ще остане за по-нататъка. Румъния поне показва че ще действа. Ако блокита коректурата на лисабонския тракт, която дава правото на западна европа да блокира каквото и да е решение на южна и източна европа това наистина ще обърка сметките на меркел. Браво на Румънците! ББ се покава като мека Мария.

да ама те не са дупедавци. народопсихология.