Коментари - Борисов: Политическата класа да обедини усилия | Днес.dir.bg

Борисов: Политическата класа да обедини усилия

Макроикономическите рамки на държавата никога не са били толкова добри, направи се много и трябва да надградим, заяви премиерът в оставка Бойко Борисов по БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Политическата класа да обедини усилия | Днес.dir.bg

Коментари

всичко е точно бате, нема да се притесняваш : герб+бсп+дпс, хаирлия да е бат Бойко!

какво е това съгласно Конституцията на Република България или съгласно международни тин... мин...? "Политическа класа" НЕ СЪЩЕСТВУВА в нашата конституция. Неграмотност, престъпления, корупция, низост, политическа класа са синоними.

ivo10

С това интервю Бойко за пореден път сра в гащите на БСП. Червеното мълчание е показателно. Пак ще има червен вой и хленч.

Единствено в Най-бедната държава в Европа България се натрапва и насажда от домораслите ни политици ,че те са политическа класа.Борисов ти от коя класа си? От самопровъзгласилата се и световно неизвестна българска политкласа или от класата на бившите групировки в частност СИК.

когато четох Записки по българските въстания. Останах с впечатлението че /дори още по османско/ не е имало единство - вечни разправии кой какъв да стене и кой да води ХОРОТО. Значи от около 150 години, че сега ли?

Тъп По тъп Най Тъп БМБ

Боце, хвана ли ретроградния МерКурий....А заври го на твоите, дето се правеха на астроложки!

ти бе дерибеи какви обединеня искаш нали си подаде оставката сега си хващаи птя и остави народа на мира че ни доиде до гуша от теб ,сега какво искаш да правиш дестабилизаця и да се харчат милиони за нови предсрочни избори

политическите сили да се обединят за да се свърши повече работа, а то за отчитането й и хвалбите - няма да има проблем - БоБо знае много добре как да го направи - тъй де - всеки трябва да върши туй дето го умее най-добре.............

Щял бил да кара "ромите" да учат!? СЛед това, какво следва - да обърнеш посоката на течението на ИСкър ли? Тоя вече на цяло изтрещя! Стига навира на хората в очите разните му имами, корани, цигани и чукчи, ами вземи си отивай вече! Последвай примера на оня с имотите и дълговете от хазарт! Оня същият дето те вкара в политиката си грабна какавото можа след първата загуба и си плю на петите. Ти или нямаш инстинкт за самосъхраненние или си мноо нагъл!

Господа, май нещата започнаха да излизат наяве. Не веднъж съм писал тук, че БКП нарои тези партийки, сега ще започне да ги обединява. Ами вижте биографиите на тези от Герб. ДСБ, Реформатори, "Патриоти" и си правете сметките, комунизмът милички си продължава под друго лице. Сега ще гласувате за герберите, след изборите те и останалите ще се коалират и пак ще управляват БКП, както преди 89г - да ви са честити !!!! Пък вие се плюйте, горе долу, десни леви, русофили, русофоби - Хак ви е !!!!.

Моля, моля! ГРОБ си е проект на Християн-либерастката партия на Меркелца! Парите и връзките на баце дойдоха от тяхна фондация. То само името им е "християнска". Всички ги знаят,като либерастите, които затриха Европа!

ТАРИКАТИТЕ НЯМАТ ПАРТИЯ - "ех, партии любими ! Аз съм с таз от вас дето е на власт!"

"Борисов: Политическата класа да обедини усилия..." Пич, само ти ли не разбра, че т.нар. политическа класа много добре и бързо успя да обедини усилията си да краде денонощно народа си?!!! Спомни си, детенце мило, ти от къде дойде и колко открадна!? Стигат ни вече такива "обединени усилия" на "обединени крадци"!!

не ми дреме на шушулката вече. писна ни от всички. 26 години само техни приближени.. здраве да е.. този път завинаги заминаваме с еднопосочен билет прабабите.. не ви плашим, но ще искаме в българските посолства - хвърляне на лични карти и отказ от българско гражданство.. едни ще живеят на гърба на други.. този път няма да ви разрешим.. нищо против ББ, но имаме против някои депутати от герб, те си знаят, кои са..

Каква политическа класа си ти, бе мутро банкенска? Кой те брои за слива? Даже и ъндърграунда вече не те тачи! Стига се напъва, ами грабвай дисагите и мети към някой остров, че да не те сгебца Сретан Йосич и тогаз....имало рапон, няма рапон! Хайде чупката от живота ни, че цели осем години ( не броя главния секретар и крадливия кмет) от живота ни глътна! Марш!

Ама и сите българи требе заедно да гласуват !!!

Политическата класа да обедини усилия и те изхвърли от политическия живот завинаги.

Герберчетата до пролет съвсем ще повехнат !!!

Борисов иска обединение на политическата класа на база общи ценности: Гей паради, концерти на Кончита Вурст, Офшорни фирми във финансовите институции, държавна ВИП авиация за пренос на часни капитали в незнайни страни, кореспондеция с хамерикански президенти да не ги оставят сами на големия и страшен мечок...

Бежански лагери, дългове, оръжие за джихадистите.

Уж е най-добрия, най-подготвения, пък на 13.01.2017г. Борисов в предаването "Панорама" се изцепи, че по негово време като бил пожарникар гасял пожарите със брезентови мушами. Абе тоз човек ни взе съвсем за балами !!! Откъдя накъдя трябва отново да имаме кабинет Борисов - 3, досега беше два пъти и все нещо му пречи и подава оставка, то в такива случаи и вълната пречи. Така че съжалявам, тоз път гласа си за него не давам !!!

истината: че огромната партия ГЕРБ има не повече от 8 10% подкрепа- предимно хора тясно обвързани и облагодетелствани от нейната власт. Толкова са русофобите и новобогаташите у нас. Но в никакъв случай 26 или 27%, колкото дават социолозите на ГЕРБ в момента.

Вярваш ли си, поне ти самия? Или старата изпитана "тактика" .....внушения ,внушения на принципа една лъжа повтори ли се 100-тина пъти "става" истина...... И за какви 40 медии ?? - ясно се видя как Бойко ,но Василев се кокореше в жалките си напъни да дискредитира Премиера. Мъничко почтеност и зачитане на истинността ,ако проявите ,може и да не ни сте толкова антипатични тролчета.

Ало, лекарствата са за пиене! Като не ги ползваш ти личи.

Мога да ви изброя над 40 медии, на които агент Буда плаща по различни финансови схеми и търси лична отговорност за всяка изписана от тях дума. Бил съм свидетел на не един случай. За вас може да е странно, но за него е начин на живот.

Тоя инфантилен според " Форбс" премиер , като види камера и микрофон , става друг !Веднага го хваща логореята , погледът му започва да щъка като на Александър Йорданов когато лъже / а той винаги лъже/, не се изчервява от празнословието си и уйдурмите си , но става леко розов от възбуда!Даа , това е той Бойко Методиев Борисов , вече специалист и по "Макроикономика" , въпреки че има микропознания!

правителства ще има, само, че ти ще гледаш вече от друго място...

Има стабилна демографска тенденция и тазгодишен рекорд : под 60 000 новородени българчета, от които 40% не са в майчин език български. Да задържим още 20 години този тренд, учейки усилено английски от 3 годишни и целта ще е изпълнена-територия на ЕС и НАТО с някакво мултикултурно и зерокултурно население.

Лош човешки материал: 1. Аз им давам Цецка те избират Генерал, как ще се правя на МЪЖ сега??? 2. Какви пожизнени Фараони ще бъдем, ако народа се усети, че му е*бем майката??? 3. Новия президент трябва да се докаже, като ме пита КАК се затрива една цяла държава от Политически труп като Бойко??? 4. Ние вече сме КЛАСА - Политическа класа, от пожизнени членове за ограбване на България, чрез обрачи и директно държавно крадене за вечен преход към Шенген. ПОЛИТИЦИ от ЦЯЛА българия обединявайте се в името на переспективата за лично благоденствие и продажба на българия на джихадисти, американци или който иска там да я купува и препродава...

Съвсем скоро, НЯМА да има НИТО ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА, нито ДЪРЖАВА, а само остатъци от някакъв народ! А да и МНОГО, МНОГО МАНГАЛ и АРАБЕСК! ХАУ

ББ е прав, че политическата класа трябва да се обедини, но това няма как да стане. Всички знаем, вкл. и той, че политическата класа обслужва мафията и обединение за работа в полза на народа е невъзможно. Основният проблем на държавата ни е, че висши ръководни кадри са или членове на мафията или работят за нея. Другата сериозна спънка е шуробаджанащината и резултата от нея - държавните институции не работят. Не знам какво е решнието на тази криза. Може би трябва да се сменят няколко поколения, за да се изчисти мръсотията. Относно идеята, че циганите могат да бъдат накарани да учат - това също няма как да стане. Само ще се трошат народни пари. Този етнос е изостанал с векове във всяко едно отношение. Болшинството от тях нямата умствения капацитет за обучение. Може би ако им се осигури работа отговаряща на тяхните възможности ще е по-полезно и за тях, и за обществото.

Българският "Хачим Тачи-Змията" каза: Политическата класа да обедини усилия.

Казваш виц за власта - и си враг Споменаваш царя - и си враг Имаш турско име - сменят го или си враг Ставаш десидент - и си враг Ставаш от СДС - и си враг После се целуваш с изгонения цар и сменилия името си турчин - народа ти става враг Ставаш от герб - пак си враг И кое само не се променя - комунистите, докато ги има все има и врагове А те идат , а дойдат ли всички после ни изглеждат ангели ..... Хайде сега плюйте и помнете ИДВАТ

Че те на са си тръгвали,цялата върхушка на простия бОРИСОВ е от слугинажа на БКП и техните деца.На времето държали лъжица, а сега лапат с черпака.Цялата партия ГЕРБ е клиенталистка и ще се разпадне щом няма ОБЛАГИ!

Пукни бе боклук!

Баце призовава политичческата класа да се обедини срещу народа и да се окопае в парламента.

Боко още 158 часа и си уволнен от твоя началник, Българския народ----и повече силно се надявам да не те видя никога!!!!!!!!!

Това, което не видяхме и не чухме в "Панорама", са няколко въпроса и отговорите им. Ето тези например: 1. Има ли корупция в България? На кое място е страната ни по корупционни практики - в ЕС и в света? 2. Защо Междуведомственият съвет за борба с корупцията към Министерски съвет за цялата 2016 г. е качил на сайта си - произведен с европари - един доклад за 2015 на 11 април 2016 г.? 3. Кои трима български политици се разследват в Лихтенщайн за притежавани банкови сметки с милиони в тях без да е ясен произхода? 4. Колко милиона от КТБ и фирми около КТБ са "изтекли" към Борисов чрез посредниците Александър Сталийски, Делян Пеевски и техни помощници? Защо Борисов не разпореди на ДАНС да разследва твърденията на банкера Цветан Василев? Ако 240-те милиона, за които говори Василев, а след това и бизнесменът Гриша Ганчев, не са стигнали до Борисов и къде са отишли? Разследва ли се това Има и още...

стига политически пристрастия ако обичате България! не се прави така държава! Трябва да се глега трезво, не съм за Герб но има много постигнато... само като си спомня какво беше преди 7-8 години....та само софия беше затънала в боклуци.... Безработицата за първи път е под 8%!

"Безработицата за първи път е под 8%!" Че то кои останахя годни за работа, че да се регистрират в бюрата по труда? Пенсионерите? Учащите? Децата? Сиганите си получават помощи. Младите - към Т2. Има и обезверени, които не виждат смисъл да се регистрират... Няма хора - няма безработица. А знаеш ли колко се търсят стругари, шлосери, медицински сестри, учители, инженери и още професии, за които днешните деца дори не знаят, че съществуват?

Медицинските сестри отиват да работят в Румъния. Наемат си квартира в Букурещ, плащат наем и им остават повече пари от тук, защото заплатити им там са прилични.

Бангу Васил ти пожелават пед.ерастите от СЛАВИ Импотента Боко Българобеуцо.

ОЩЕ 164 ЧАСА ТИКВО И СИ УВОЛНЕН ОТ НАС НАРОДА, КОИТО СМЕ ТИ НАЧАЛНИКА.......

Хайде махай се бе Дебил !

На тоз' магнолията му има повече политическа класа от него...

ГЕРБ натрупа огромни средства и децата знаят как.Като хвърлят пари на простият и некачествен гладен народ останал в България виж,че видим Бойко 3.Ако това не се случи ,тогава по ефтино ще им излезе с протести и протестни форуми да дестабилизират България и да влезем в изборна спирала,както ни вкара Борисов в кредитната спирала.

не виждам усили от герб например, за благополучие на държавата ни...,премиерът в оставка май пак не е в час, а мандата изтича.....

Борисов се интересува само от собственото си благополучие той имитира дейност Както правеше когато беше вделик главен комисар на МВР

Аз съм малко дървено човече, но не се търпи вече ! Кой Бойко не познава, с "големите" си реклами, и все ни взема за балами !!!

Защото и да купят едни избори, ако не оправдаят доверието , след 2-3 фундаментални провали ... вече е трудно .

Не можем да говорим за партньорство, ако няма взаимно уважение. Другото е слугинаж независимо дали в ползва на Америка, ЕС или Русия. Надявам се ген. Радев да прекъсне тази порочна практика.

Шарен парламент, ама със сигурност без вас - гербаджийски престъпници. До гуша ми дойдохте! Такова крадене горката ни България не си бе представяла. И за да я има нашата България, то със сигурност ще е без вас!

След избора на народа ген. Радев да е новия български Президент, България разполага с уникалния шанс да осребри геостратегическито си разположение. Защото ние днес, само с това разполагаме. Кой ще го отчете, кой ще ни уважи, това ще покаже бъдещето. Да, ние сме най-бедната страна в ЕС, но това не е защото сме най-глупави, а защото ни управлявай продажни политици. Политици, които дори и според данъчната годишна декларации, нищо не са заработили като пари, но декларират имоти за стотици хиляди. Дарили им са ги, наследили са ги, спечелили са от лихви, при положение, че лихвите са 0.5 % на годишна база ! Каква басня. И никой не говори за данък печалба , който е 10% ? Надявам се, след като новия американски Президент Тръмп влезе във властта ( който между другото е бизнесмен, а не мутра ) нещата да си дойдат на мястото. Политически, геостратегически, икономически и финансово.

Зимa. Cтyд. Boйcĸoвa чacт на Граф Игнатиево. Peдниĸ Ивaнoв, ĸaĸвo e вpeмeтo нaвън? He мoгa дa знaм,другарю генерал Радев. Aми взeми тepмoмeтъpa oт мoятa ĸaнцeлapия, изнecи гo нaвън и щe paзбepeш. Aмa тoй caмo нaд нyлaтa пoĸaзвa Aбe, мaмĸa ти, oбъpни гo нaoпaĸи!

Слушайте и се учете,когато ви говори най-мъдрия човек в държавата! Вижте зад рамото му една усмихната до уши госпожа. Една от неговите безхаберни "специалистки",които му се докарват как ли не.Тия лакардии "от стабилност към растеж" ги говореше и Иван Костов. Народът обаче го отсвири и сега неговите са на изчезване. Растеж ще има когато хората го усетят,Борисов! А те не са усетили нищо. От всички наши съседи ние сме най-зле. С теб няма как да сме добре. За да сме добре трябваше да има "Южен поток", АЕЦ"Белене", "Бургас-Аликсандропулис",работещи реактори от 1 до 4 в АЕЦ"Козлодуй" и още много неща. При теб това няма как да се случи. При теб има само навеждане и слушкане. Знам,че не ти е приятно и на теб и на всички тия дето се наричат "десни",но фактите са жестоко нещо. Същият този Тодор Живков,когото вие наричате сатрап,ви остави чудесна страна. Вие обаче сте толкова тъпи,че я разрушихте от злоба. Това никой не го е правил. След време ще загубим и АЕЦ"Козлодуй",ако подобни на теб продължат да ни управляват.Хора които не градят нищо! Какво си построил? Магистрали! И с какво помагат те на държавата ни? С нищо! Само дето може да се краде повечко от тях!

пъти плюс ! Браво !

Ако има "Южен поток", АЕЦ"Белене", "Бургас-Аликсандропулис", тогава Жан Виденовата зима ще ти се стори, че е била като рай! Стане ли това за което мечтаеш, тогава ще разбереш какво значи гладна смърт! То бива бива комунделски простотии, но чак пък толкова да са станали дебили, направи не е за вярване! Нарочно се правите на това, което не сте, нали!? Заради пари? Да от онези, които Лукойл краде по няколко милиарда на година!

Питане към Бойко но не Борисов а Василев!Защо водещия на Панорама не попита Борисов,как така хем рода му е бил малтретиран от комунистите а пък той е бил горд член на БКП преди 1989г?И още хем не иска да го поучават комунистическите внуци а в настоящия момент Внучка Павлова му е министър на МРРБ.ЩО ЗА ПОЛИТИЧЕСКА ДЕМАГОГИЯ?

Бойко Василев достатъчно се оля ,с изопачените си въпроси от сорта:" Вие казвате ,че Световната банка .....и т н" Но го разбирам ,не е лесно да се води тенденциозно манипулативен разговор явно целящ дискредитиране на един български държавник,от ранга на Премиера Бойко Борисов

Вероятно Борисов има халюснации или страда от нещо ,сякаш не живее във България .

Премиера Бойко Борисов направи много стойностен обзор на ситуацията в България и света. Защо е толкова трудна да го оцените реално?! Не е ли правилно в името на общото благоденствие политичетата ни от 26 год насам да имат ясна национална доктрина по 4 основни приоритета: икономика , образование ,здравеопазване и национална сигурност?!

И по кой от четирите акцента мутрата е формулирал ясна национална доктрина?

В качеството на какъв този простак прави глобални оценки и менторства с каруцарския си манталитет?

Луканов,Младенов,Беров,Попов,Станишев,Орешарски бяха най-умните,най-знаещите,най-можещите,довели страната до 3 национални катастрофи.Обир на 10 банки,долар 1000 за 1 лв.Заплата 3 долара.Да живее БСП,да дойде на власт,за да продължи това което може,което знае и умее!

Коментари - Борисов: Политическата класа да обедини усилия | Днес.dir.bg

Борисов: Политическата класа да обедини усилия

Макроикономическите рамки на държавата никога не са били толкова добри, направи се много и трябва да надградим, заяви премиерът в оставка Бойко Борисов по БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Политическата класа да обедини усилия | Днес.dir.bg

Коментари

всичко е точно бате, нема да се притесняваш : герб+бсп+дпс, хаирлия да е бат Бойко!

какво е това съгласно Конституцията на Република България или съгласно международни тин... мин...? "Политическа класа" НЕ СЪЩЕСТВУВА в нашата конституция. Неграмотност, престъпления, корупция, низост, политическа класа са синоними.

ivo10

С това интервю Бойко за пореден път сра в гащите на БСП. Червеното мълчание е показателно. Пак ще има червен вой и хленч.

Единствено в Най-бедната държава в Европа България се натрапва и насажда от домораслите ни политици ,че те са политическа класа.Борисов ти от коя класа си? От самопровъзгласилата се и световно неизвестна българска политкласа или от класата на бившите групировки в частност СИК.

когато четох Записки по българските въстания. Останах с впечатлението че /дори още по османско/ не е имало единство - вечни разправии кой какъв да стене и кой да води ХОРОТО. Значи от около 150 години, че сега ли?

Тъп По тъп Най Тъп БМБ

Боце, хвана ли ретроградния МерКурий....А заври го на твоите, дето се правеха на астроложки!

ти бе дерибеи какви обединеня искаш нали си подаде оставката сега си хващаи птя и остави народа на мира че ни доиде до гуша от теб ,сега какво искаш да правиш дестабилизаця и да се харчат милиони за нови предсрочни избори

политическите сили да се обединят за да се свърши повече работа, а то за отчитането й и хвалбите - няма да има проблем - БоБо знае много добре как да го направи - тъй де - всеки трябва да върши туй дето го умее най-добре.............

Щял бил да кара "ромите" да учат!? СЛед това, какво следва - да обърнеш посоката на течението на ИСкър ли? Тоя вече на цяло изтрещя! Стига навира на хората в очите разните му имами, корани, цигани и чукчи, ами вземи си отивай вече! Последвай примера на оня с имотите и дълговете от хазарт! Оня същият дето те вкара в политиката си грабна какавото можа след първата загуба и си плю на петите. Ти или нямаш инстинкт за самосъхраненние или си мноо нагъл!

Господа, май нещата започнаха да излизат наяве. Не веднъж съм писал тук, че БКП нарои тези партийки, сега ще започне да ги обединява. Ами вижте биографиите на тези от Герб. ДСБ, Реформатори, "Патриоти" и си правете сметките, комунизмът милички си продължава под друго лице. Сега ще гласувате за герберите, след изборите те и останалите ще се коалират и пак ще управляват БКП, както преди 89г - да ви са честити !!!! Пък вие се плюйте, горе долу, десни леви, русофили, русофоби - Хак ви е !!!!.

Моля, моля! ГРОБ си е проект на Християн-либерастката партия на Меркелца! Парите и връзките на баце дойдоха от тяхна фондация. То само името им е "християнска". Всички ги знаят,като либерастите, които затриха Европа!

ТАРИКАТИТЕ НЯМАТ ПАРТИЯ - "ех, партии любими ! Аз съм с таз от вас дето е на власт!"

"Борисов: Политическата класа да обедини усилия..." Пич, само ти ли не разбра, че т.нар. политическа класа много добре и бързо успя да обедини усилията си да краде денонощно народа си?!!! Спомни си, детенце мило, ти от къде дойде и колко открадна!? Стигат ни вече такива "обединени усилия" на "обединени крадци"!!

не ми дреме на шушулката вече. писна ни от всички. 26 години само техни приближени.. здраве да е.. този път завинаги заминаваме с еднопосочен билет прабабите.. не ви плашим, но ще искаме в българските посолства - хвърляне на лични карти и отказ от българско гражданство.. едни ще живеят на гърба на други.. този път няма да ви разрешим.. нищо против ББ, но имаме против някои депутати от герб, те си знаят, кои са..

Каква политическа класа си ти, бе мутро банкенска? Кой те брои за слива? Даже и ъндърграунда вече не те тачи! Стига се напъва, ами грабвай дисагите и мети към някой остров, че да не те сгебца Сретан Йосич и тогаз....имало рапон, няма рапон! Хайде чупката от живота ни, че цели осем години ( не броя главния секретар и крадливия кмет) от живота ни глътна! Марш!

Ама и сите българи требе заедно да гласуват !!!

Политическата класа да обедини усилия и те изхвърли от политическия живот завинаги.

Герберчетата до пролет съвсем ще повехнат !!!

Борисов иска обединение на политическата класа на база общи ценности: Гей паради, концерти на Кончита Вурст, Офшорни фирми във финансовите институции, държавна ВИП авиация за пренос на часни капитали в незнайни страни, кореспондеция с хамерикански президенти да не ги оставят сами на големия и страшен мечок...

Бежански лагери, дългове, оръжие за джихадистите.

Уж е най-добрия, най-подготвения, пък на 13.01.2017г. Борисов в предаването "Панорама" се изцепи, че по негово време като бил пожарникар гасял пожарите със брезентови мушами. Абе тоз човек ни взе съвсем за балами !!! Откъдя накъдя трябва отново да имаме кабинет Борисов - 3, досега беше два пъти и все нещо му пречи и подава оставка, то в такива случаи и вълната пречи. Така че съжалявам, тоз път гласа си за него не давам !!!

истината: че огромната партия ГЕРБ има не повече от 8 10% подкрепа- предимно хора тясно обвързани и облагодетелствани от нейната власт. Толкова са русофобите и новобогаташите у нас. Но в никакъв случай 26 или 27%, колкото дават социолозите на ГЕРБ в момента.

Вярваш ли си, поне ти самия? Или старата изпитана "тактика" .....внушения ,внушения на принципа една лъжа повтори ли се 100-тина пъти "става" истина...... И за какви 40 медии ?? - ясно се видя как Бойко ,но Василев се кокореше в жалките си напъни да дискредитира Премиера. Мъничко почтеност и зачитане на истинността ,ако проявите ,може и да не ни сте толкова антипатични тролчета.

Ало, лекарствата са за пиене! Като не ги ползваш ти личи.

Мога да ви изброя над 40 медии, на които агент Буда плаща по различни финансови схеми и търси лична отговорност за всяка изписана от тях дума. Бил съм свидетел на не един случай. За вас може да е странно, но за него е начин на живот.

Тоя инфантилен според " Форбс" премиер , като види камера и микрофон , става друг !Веднага го хваща логореята , погледът му започва да щъка като на Александър Йорданов когато лъже / а той винаги лъже/, не се изчервява от празнословието си и уйдурмите си , но става леко розов от възбуда!Даа , това е той Бойко Методиев Борисов , вече специалист и по "Макроикономика" , въпреки че има микропознания!

правителства ще има, само, че ти ще гледаш вече от друго място...

Има стабилна демографска тенденция и тазгодишен рекорд : под 60 000 новородени българчета, от които 40% не са в майчин език български. Да задържим още 20 години този тренд, учейки усилено английски от 3 годишни и целта ще е изпълнена-територия на ЕС и НАТО с някакво мултикултурно и зерокултурно население.

Лош човешки материал: 1. Аз им давам Цецка те избират Генерал, как ще се правя на МЪЖ сега??? 2. Какви пожизнени Фараони ще бъдем, ако народа се усети, че му е*бем майката??? 3. Новия президент трябва да се докаже, като ме пита КАК се затрива една цяла държава от Политически труп като Бойко??? 4. Ние вече сме КЛАСА - Политическа класа, от пожизнени членове за ограбване на България, чрез обрачи и директно държавно крадене за вечен преход към Шенген. ПОЛИТИЦИ от ЦЯЛА българия обединявайте се в името на переспективата за лично благоденствие и продажба на българия на джихадисти, американци или който иска там да я купува и препродава...

Съвсем скоро, НЯМА да има НИТО ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА, нито ДЪРЖАВА, а само остатъци от някакъв народ! А да и МНОГО, МНОГО МАНГАЛ и АРАБЕСК! ХАУ

ББ е прав, че политическата класа трябва да се обедини, но това няма как да стане. Всички знаем, вкл. и той, че политическата класа обслужва мафията и обединение за работа в полза на народа е невъзможно. Основният проблем на държавата ни е, че висши ръководни кадри са или членове на мафията или работят за нея. Другата сериозна спънка е шуробаджанащината и резултата от нея - държавните институции не работят. Не знам какво е решнието на тази криза. Може би трябва да се сменят няколко поколения, за да се изчисти мръсотията. Относно идеята, че циганите могат да бъдат накарани да учат - това също няма как да стане. Само ще се трошат народни пари. Този етнос е изостанал с векове във всяко едно отношение. Болшинството от тях нямата умствения капацитет за обучение. Може би ако им се осигури работа отговаряща на тяхните възможности ще е по-полезно и за тях, и за обществото.

Българският "Хачим Тачи-Змията" каза: Политическата класа да обедини усилия.

Казваш виц за власта - и си враг Споменаваш царя - и си враг Имаш турско име - сменят го или си враг Ставаш десидент - и си враг Ставаш от СДС - и си враг После се целуваш с изгонения цар и сменилия името си турчин - народа ти става враг Ставаш от герб - пак си враг И кое само не се променя - комунистите, докато ги има все има и врагове А те идат , а дойдат ли всички после ни изглеждат ангели ..... Хайде сега плюйте и помнете ИДВАТ

Че те на са си тръгвали,цялата върхушка на простия бОРИСОВ е от слугинажа на БКП и техните деца.На времето държали лъжица, а сега лапат с черпака.Цялата партия ГЕРБ е клиенталистка и ще се разпадне щом няма ОБЛАГИ!

Пукни бе боклук!

Баце призовава политичческата класа да се обедини срещу народа и да се окопае в парламента.

Боко още 158 часа и си уволнен от твоя началник, Българския народ----и повече силно се надявам да не те видя никога!!!!!!!!!

Това, което не видяхме и не чухме в "Панорама", са няколко въпроса и отговорите им. Ето тези например: 1. Има ли корупция в България? На кое място е страната ни по корупционни практики - в ЕС и в света? 2. Защо Междуведомственият съвет за борба с корупцията към Министерски съвет за цялата 2016 г. е качил на сайта си - произведен с европари - един доклад за 2015 на 11 април 2016 г.? 3. Кои трима български политици се разследват в Лихтенщайн за притежавани банкови сметки с милиони в тях без да е ясен произхода? 4. Колко милиона от КТБ и фирми около КТБ са "изтекли" към Борисов чрез посредниците Александър Сталийски, Делян Пеевски и техни помощници? Защо Борисов не разпореди на ДАНС да разследва твърденията на банкера Цветан Василев? Ако 240-те милиона, за които говори Василев, а след това и бизнесменът Гриша Ганчев, не са стигнали до Борисов и къде са отишли? Разследва ли се това Има и още...

стига политически пристрастия ако обичате България! не се прави така държава! Трябва да се глега трезво, не съм за Герб но има много постигнато... само като си спомня какво беше преди 7-8 години....та само софия беше затънала в боклуци.... Безработицата за първи път е под 8%!

"Безработицата за първи път е под 8%!" Че то кои останахя годни за работа, че да се регистрират в бюрата по труда? Пенсионерите? Учащите? Децата? Сиганите си получават помощи. Младите - към Т2. Има и обезверени, които не виждат смисъл да се регистрират... Няма хора - няма безработица. А знаеш ли колко се търсят стругари, шлосери, медицински сестри, учители, инженери и още професии, за които днешните деца дори не знаят, че съществуват?

Медицинските сестри отиват да работят в Румъния. Наемат си квартира в Букурещ, плащат наем и им остават повече пари от тук, защото заплатити им там са прилични.

Бангу Васил ти пожелават пед.ерастите от СЛАВИ Импотента Боко Българобеуцо.

ОЩЕ 164 ЧАСА ТИКВО И СИ УВОЛНЕН ОТ НАС НАРОДА, КОИТО СМЕ ТИ НАЧАЛНИКА.......

Хайде махай се бе Дебил !

На тоз' магнолията му има повече политическа класа от него...

ГЕРБ натрупа огромни средства и децата знаят как.Като хвърлят пари на простият и некачествен гладен народ останал в България виж,че видим Бойко 3.Ако това не се случи ,тогава по ефтино ще им излезе с протести и протестни форуми да дестабилизират България и да влезем в изборна спирала,както ни вкара Борисов в кредитната спирала.

не виждам усили от герб например, за благополучие на държавата ни...,премиерът в оставка май пак не е в час, а мандата изтича.....

Борисов се интересува само от собственото си благополучие той имитира дейност Както правеше когато беше вделик главен комисар на МВР

Аз съм малко дървено човече, но не се търпи вече ! Кой Бойко не познава, с "големите" си реклами, и все ни взема за балами !!!

Защото и да купят едни избори, ако не оправдаят доверието , след 2-3 фундаментални провали ... вече е трудно .

Не можем да говорим за партньорство, ако няма взаимно уважение. Другото е слугинаж независимо дали в ползва на Америка, ЕС или Русия. Надявам се ген. Радев да прекъсне тази порочна практика.

Шарен парламент, ама със сигурност без вас - гербаджийски престъпници. До гуша ми дойдохте! Такова крадене горката ни България не си бе представяла. И за да я има нашата България, то със сигурност ще е без вас!

След избора на народа ген. Радев да е новия български Президент, България разполага с уникалния шанс да осребри геостратегическито си разположение. Защото ние днес, само с това разполагаме. Кой ще го отчете, кой ще ни уважи, това ще покаже бъдещето. Да, ние сме най-бедната страна в ЕС, но това не е защото сме най-глупави, а защото ни управлявай продажни политици. Политици, които дори и според данъчната годишна декларации, нищо не са заработили като пари, но декларират имоти за стотици хиляди. Дарили им са ги, наследили са ги, спечелили са от лихви, при положение, че лихвите са 0.5 % на годишна база ! Каква басня. И никой не говори за данък печалба , който е 10% ? Надявам се, след като новия американски Президент Тръмп влезе във властта ( който между другото е бизнесмен, а не мутра ) нещата да си дойдат на мястото. Политически, геостратегически, икономически и финансово.

Зимa. Cтyд. Boйcĸoвa чacт на Граф Игнатиево. Peдниĸ Ивaнoв, ĸaĸвo e вpeмeтo нaвън? He мoгa дa знaм,другарю генерал Радев. Aми взeми тepмoмeтъpa oт мoятa ĸaнцeлapия, изнecи гo нaвън и щe paзбepeш. Aмa тoй caмo нaд нyлaтa пoĸaзвa Aбe, мaмĸa ти, oбъpни гo нaoпaĸи!

Слушайте и се учете,когато ви говори най-мъдрия човек в държавата! Вижте зад рамото му една усмихната до уши госпожа. Една от неговите безхаберни "специалистки",които му се докарват как ли не.Тия лакардии "от стабилност към растеж" ги говореше и Иван Костов. Народът обаче го отсвири и сега неговите са на изчезване. Растеж ще има когато хората го усетят,Борисов! А те не са усетили нищо. От всички наши съседи ние сме най-зле. С теб няма как да сме добре. За да сме добре трябваше да има "Южен поток", АЕЦ"Белене", "Бургас-Аликсандропулис",работещи реактори от 1 до 4 в АЕЦ"Козлодуй" и още много неща. При теб това няма как да се случи. При теб има само навеждане и слушкане. Знам,че не ти е приятно и на теб и на всички тия дето се наричат "десни",но фактите са жестоко нещо. Същият този Тодор Живков,когото вие наричате сатрап,ви остави чудесна страна. Вие обаче сте толкова тъпи,че я разрушихте от злоба. Това никой не го е правил. След време ще загубим и АЕЦ"Козлодуй",ако подобни на теб продължат да ни управляват.Хора които не градят нищо! Какво си построил? Магистрали! И с какво помагат те на държавата ни? С нищо! Само дето може да се краде повечко от тях!

пъти плюс ! Браво !

Ако има "Южен поток", АЕЦ"Белене", "Бургас-Аликсандропулис", тогава Жан Виденовата зима ще ти се стори, че е била като рай! Стане ли това за което мечтаеш, тогава ще разбереш какво значи гладна смърт! То бива бива комунделски простотии, но чак пък толкова да са станали дебили, направи не е за вярване! Нарочно се правите на това, което не сте, нали!? Заради пари? Да от онези, които Лукойл краде по няколко милиарда на година!

Питане към Бойко но не Борисов а Василев!Защо водещия на Панорама не попита Борисов,как така хем рода му е бил малтретиран от комунистите а пък той е бил горд член на БКП преди 1989г?И още хем не иска да го поучават комунистическите внуци а в настоящия момент Внучка Павлова му е министър на МРРБ.ЩО ЗА ПОЛИТИЧЕСКА ДЕМАГОГИЯ?

Бойко Василев достатъчно се оля ,с изопачените си въпроси от сорта:" Вие казвате ,че Световната банка .....и т н" Но го разбирам ,не е лесно да се води тенденциозно манипулативен разговор явно целящ дискредитиране на един български държавник,от ранга на Премиера Бойко Борисов

Вероятно Борисов има халюснации или страда от нещо ,сякаш не живее във България .

Премиера Бойко Борисов направи много стойностен обзор на ситуацията в България и света. Защо е толкова трудна да го оцените реално?! Не е ли правилно в името на общото благоденствие политичетата ни от 26 год насам да имат ясна национална доктрина по 4 основни приоритета: икономика , образование ,здравеопазване и национална сигурност?!

И по кой от четирите акцента мутрата е формулирал ясна национална доктрина?

В качеството на какъв този простак прави глобални оценки и менторства с каруцарския си манталитет?

Луканов,Младенов,Беров,Попов,Станишев,Орешарски бяха най-умните,най-знаещите,най-можещите,довели страната до 3 национални катастрофи.Обир на 10 банки,долар 1000 за 1 лв.Заплата 3 долара.Да живее БСП,да дойде на власт,за да продължи това което може,което знае и умее!