Коментари - БСП обявява кандидат-вицепрезидента си до неделя | Днес.dir.bg

БСП обявява кандидат-вицепрезидента си до неделя

Надявам се до края на седмицата да бъде утвърден и кандидатът за вицепрезидент на Коалиция за България, така че нашата кандидат-президентска двойка да бъде ясна.

Обратно в новината

Коментари - БСП обявява кандидат-вицепрезидента си до неделя | Днес.dir.bg

Коментари

При тях било демократично, разбираш ли! И отново е само на лаф, както все до сега. но пък: 'Последната дума обаче щял да има лидерът на червените Сергей Станишев." В едно изказване можеш да чуеш много поции - за демокрация, но за позледна дума на председателя... Освен това не става дума за демокрция, а за оплитанее на червата, които ще ни поднесат като оферта. Черва от зависимости, връзки, удовлеторяване на амбиции, включване на бизнес кръгове... само да кажа, че е както винаги в БСП - е достатъчно. Ако не пречеше на страната ни от десетилетия, нямаше да ми пука за идиотизма и ограничеността на тази паплач.

Комунистите са толкова отчаяни,че даже вече не е и забавно като ги гледаш как агонизират,масово отхвърлени от народа!

Днес след дълго обмисляне селяците решиха, че торбата кокали на Тошо Лигата нямат визията за кандидат президент и Калфин Левака му прилича от фотомонтажите като пъртизана Янко. Вицето все едно кой...

И без вице, комунетата направиха вица! (С Калфин, де ;)

Балотажа ще бъде между Кунева и Калфин

По скоро между Калфин и Стефан Солаков.

...ще осъзнаеш,че е било кошмар и Плевнелиев заслужено и очаквано е спечелил.

Със същата вероятност ще бъде между Спящата красавица и Снежната кралица; може и между Насредин Ходжа и Хитър Петър; или между Батман и Редник Джейн, за по-младото поколение ... Има много опции!

Кандидатът на БСП за вицепрезидент ще бъде кандидатка, т.е. жена. С Калфата стават почти две жени. Голямото умуване е дали да бъде Курнелия Нинова, Мая Манолова или евродепутатката Илиана Йотова. Понабъркват се и някои други, но бледнеят пред тези трите. Горкият Калфин, такава беда рядко може да му се стовари на главата. Но пък изходът е ясен - никакъв шанс в президентската надпревара и избягване от тотален женски тормоз.

Няма какво да се съмняваш. И на децата стана ясно, че сегашните управници крадат колкото всички предишни управници през целия преход взети заедно. Няма по- крадлива пасмина от герберастката. Това са фактите

Не съм сигурен дали сега живеем по-добре отколкото преди две години с изключение на малобройна група крадливи герберасти.

Как са се разпенявили гейберастките форумни псета! Загубят ли изборите стават безработни. И ще усетят какво благоденствие е настанало в България, като останат без финансовите помощи от мутрите!

Така е пич, пенят се до смърт. Нормалните български граждани не трябва да позволим ГЕРБ да спечелят каквито и да избори повече. Особено за президент. Вземат ли го, съдебната власт става тяхна и следва завръщане на Татово време, т.е. еднолично решение кой е виновен и кой не, и кой е от "наште" и кой не.

Дано нормалните български граждани не ни докарат нова тройна коалиция - тогава ще се докажат като абсолютни ненормалници!

аре без балотаж да направиме икономийка на дянков барем дигне пенсийките с некой лев

Отначало ли е нищо - и нататък нищо. Всичко само се изменя и нищо не се губи. На бедните хора не им достига много, на алчните - всичко. Каквото не знаем, не го и желаем. Няма значение кой за какво Ви говори, накрая винаги става въпрос само за ПАРИ! Лошо живеят тези, които смятат, че ще живеят винаги. Луд умора няма! Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава! Има избори, от Вас се изисква само едно - ДАЙТЕ БАНИЦАТА! Един човек не е човек. Навикът и обичаят имат силата на закон. Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб. Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина. Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле. Всичко зависи от ВАС, но нищо не зависи от ТЕБ! Променете СИСТЕМАТА сега, защото утре тя ще промени ВАС! Докогато това е истина,това ще е истината!

Ако не беше НДСВ щяхме да видим ЕС и НАТО през крив макарон.

Пълни глупости, заслугата за това е на СДС!

Нека бъдем честни. На 14-ти декември 1995г. НС приема решение България да подаде официално молба за членство в ЕС, а на 16-ти декември с.г. е връчена молбата на Хавиер Солана. Министър-председател : Жан Виденов. На 25-ти април 2005г. договора за присъединяването на България към ЕС е подписан в Люксембург от Президента Георги Първанов и министър-председателя Симеон Сакскобурготски. На 1-ви януари 2007г. при правителството на Сергей Станишев България е приета за членка на ЕС. Самото предложение за членство в ЕС е направено още през 1990г. по времето ва Великото народно събрание с пълно мнозинство на бивщите комунисти. Това са фактите. И в тях никъде не виждам мястото на СДС!

САМО ТЕЗИ МИ ВДЪХВАТ ДОВЕРИЕ

Така ли и от къде ти го вдъхват това доверие? Аз от БСП освен кражби, корупция и разруха друго не съм видял!

То имаше ли някой който да дойде на власт и да не краде и да не руши? С какво гербаджиите са по-добри, може би в обещанията дето нито едно не изпълниха!? Или пък в строежа на магистрали? То не бяха пътища не бе чудо а нищо налице само дето парите ги няма а те се убиха да се хвалят. Такова чудо няма, три години без увеличение на доходи а само кражби и обещания.

На времето говорихте, че и Първанов няма никакви шансове за президент. И този път ще си останете с пръст в устата. Не се доверявайте на слугинските социологически агенции и на 5-6 щатни драскачи във форума.

Всички предложения за вицепрезидент на БСП са недоразумения - и горската селянка, и корнелията, а пък арогантния кънев, който е на светлинни години от някаква лява идея, не остана пост, за който да не се самопредлага.....

Жалки и нищожни изглеждат боричканията между фирмите-партии за по-висок стол на фона на останалите новини от по света и у нас.

калфин НЕМАШ НИКЪФ ШАНС ! мая манолова се чука по хотелите с ангел найденов

хахахах умрях от смях, как ви идват такива мисли по форумите...

ангел марин праска светла тошкова и се развежда със станка

Да ги номинираме и двамата,ама повече ми харесва КУРнелия

Тиа пък на какви се правят ? Ако ще и Анжелина Джоли да докарат ваче нямат никакви шансове.Президентът вече е избран.Само харчат пари на народа.

БСП са бита карта,и Обама да сложат за кандидат,пак ще загубят.И пенсионерите даже вече не гласуват за тях.Блаженни времена.

Надявам се да не ни управлява никога повече тази кумонистическа крадливо-корумпирана сган!

Съмнявам се,че ще ни управляват отново някога,дори и българите не са толкова глупави,че да ги изберат за трети път.

Кунева,Плевнелиев и Калфин не се различават по нищо - все бивши номенклатури.Да се споразумеят или чрез жребий да определят двойката,която ще пребивава в Президентството.Защото едва ли някой очаква нещо повече от пребиваване там.

Ха при тях били демократични процедурите! Направо да паднеш от смях! Все ми става смешно като видя надписа висш съвет на БСП, че те низш имат ли? Но нали трябва да се изтъкват колко са важни и висши над останалите! Смешна работа!

пак тъй съм се закахърил тия дни за тяхното вице, сън не ме хваща. Ай ще изчакам още малко...

Освен мъже или жена можете да опитате и с по-толерантния съюз 'и'!

Весела Лечева е най-добрият вариант за вице-презедент.

на Гоцко фаворитката... може и мъжо и да турят! Мая Манолова оти я забравиха?!

Печеливш вариант - доказала се е като човек и като спортист, а и като ръководител, с отлична визия! Такива хора трябва да представят страната ни, за да имаме авторитет в света!

БСП водят усилени преговори със стария си партиен кадър Плевнелиев за кандидатвице.

Приемането на членове на партията става само индивидуално. За членове на партията се приемат най-съзнателните, предани на делото на комунизма работници, селяни кооператори и интелигенти, навършили 18 години. Цитат на УСТАВА НА БКП.

Не някои , а мнозинството от народа беше по-добре при Тато . Затова е тази носталгия по Живковото време . А сега едни бандити,мутри, силиконки, айдуци- представени като предприемчиви - те са добре. И разни други неграмотни малоумници с баничарки и бусове, за които куче влачи- диря няма и които се ръчкат с наглост всеки ден на кръстовищата . Т.нар. доволни са по последни официални данни 3 % от населението , а други 4.7 % -държат 70 % от кинтите - депозити. Е, как да не са доволни при този айдутлук ? Но има Видов ден.....Неговата акушерка е настъпващата мизерия.

Калфин и всички от БСП са известни в Европа като хора помагали на Милошевич, недостатъчно образовани и бивши комунисти. Такъв президент не може да помогне на България дори да иска. БСП е партия периодично финансирана от чужда държава и по принцип не е родолюбива партия. Нашият народ трябва да знае това. За това трябва да се пише в учебниците.

В интерес на истината, най-яко финансирана от чужди държави, беше СДС на Костофф, бракоразводния адвокат Пешо Коня и гаражната патка. Но не преуспя особено поради две причини - първо, тези тримата още по-яко крадяха и отклоняваха финансирането към личните си сметки; и второ - бяха събрали такъв сбироток от парвенюта, случайни типчета и авантюристки-силиконки под разноцветните си знамена, и толкова не знаеха как се прави партия и се мотивират хората да работят за нещо, че сами се провалиха, а заедно с това съсипаха и държавата! След което закономерно загубиха изборите и скоро се разсипаха като структури, защото нищо, освен ламтеж за решаване на насъщни лични проблеми не ги интересуваше! Външното финансиране не решава въпросите, може да помогне за нещо за кратко време, но не е фактор за създаване и оцеляване на партия или коалиция!

БСП ще понесе загуба на изборите.Така Първанов ще изгони Станишев и ще се върне на бял кон в БСП!

Нито ГЕРБ, нито БСП стават! Аз ще гласувам за НДСВ. При тяхното управление по-добре бяхме от колкото при БСП и ГЕРБ!!!

По тази логика дай да гласуваме за ТАТО, някои там бяха по добре!?!?

2001-2005 бяха най-силните години за българската икономика в прехода.

Изборът не е за изпълнителна власт, а за президент на републиката. И от МВФ да е пак ще е същото управление.

Ни едните, ни другите, ни третите, ни никой от досегашните, ако ще не президентски двойки, а шведски тройки да правят!

Ни едните, ни другите, ни третите, ни никой от досегашните, ако ще не президентски двойки, а шведски тройки да правят!

Те не бяха ли най-големите крадци?! Кой замени, окраде де, външният дълг не беше ли крадливото теле Миленчо със съдействието на синчето на Мадритскио крадец? БТК го окраде Малкио Мук, Шулевица и т.н. А самото крадливо нищожество и семейството им милиардери станаха...

Точно Велчев ни завлече с външния дълг! Сега като се сетя за онова видео където Симеон-чо казваше че нямал никакви претенции към българско имущество, а какво стана после? То не бяха взети гори то не бяха дворци... и сега Симеон подкрепя Кунева и беше там на представянето й, страшна грешка беше това за нея! Защо някои политици си мислят че ядем доматите с колците... глупавите политици с лопата да ги ринеш! Тръгнали да управляват!

Най-големите крадци са БСП.

Е що да не гласуваш за НДСВ, я още некоя ливадка или горица да вземе Симеончо още да си прибере, а?

Народът не яде гори! При НДСВ билетчето беше 50 стотинки, както и хляба. При същите пенсии и заплати като сега.

Интересно, ами НДСВ управялваха заедно с БСП бе смешко! Какво са направили НДСВ? А 800-те дни забравили ли ги? Това е една от най-наглите лъжи-обещания правени някога! Никой няма да се излъже да гласува за тая разруха НДСВ! Още повече за наглата Кунева дето хората гласуваха лично за нея въпреки НДСВ, а тя си позволи после да подменя вота! Сама се прецака с този глупав политически ход!

ГЕРБ крадат повече от НДСВ. БСП също крадяха повече от тях. Най-добрите години за народа след 89-та са именно 2001-2005, когато НДСВ управляваха без БСП!!!

Това е най подходящия кандидат. Човека с най големи възможности и най подготвения политик от всички кандидати.Така че успех и ще гласуваме за Вас.

сме с теб Алекс. Всички ще гласуваме за Плевнелиев. Най-добрия кандидат!

ялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него. Животът е като представление в него най-често най-лошите измежду хората заемат най-добрите места. Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина. Обещават ли ви да превърнат мечтите ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността ви в мечта. В Индия никой не знае броя на свещените крави, а у нас броят на свещените говеда. По-добре е да паднеш на лешоядите, отколкото на политици. Първите ядат мъртвите, а вторите живите. За да те изберат, не е важно кой си, а кой брои гласовете. Ако сте решили да биете дузпата на политиците, побързайте преди да Ви скрият топката. Докогато това е истина,това ще е истината!

То кандидатът ви за президент не ни интересува, вие ще ми правите новина от кандидат-вицепрезидента.

За къде бързате, другарю :)

БСП знаят,че няма за къде да бързат.Обречени са на унизителна загуба,още на първия тур,втори няма да има.БСП трябва да стане 4-5%,по подобие на другите евро левичарски партии.БСП си е още БКП с електората си ,който се топи неудържимо.Който и да издигнат ще са губещи и това е краят им.

....а утопист. Превръщаш желаното в действителност и....живееш със сини илюзии - пък може и да си надрусан. Тепърва лявото ще укрепва след крайнодясното управление на тройната кООлиция и некадърността на Герб, а предпоставка за това е мизерията у огромната част на народа.

Скандалджийката Курнелка или напълно компрометираната с корупцията във ведомството й Плугчиева?! Каква дилема! Труден избор, да се чудиш - от трън ли, от глог ли да си вадиш трънчетата от рейтингите ... Този е бавен и муден, доста блед като изяви, а те и двете преливат от енергия, ама все напразно се излива на всички посоки, и главно има негативна окраска, та кой последно би бил президентът и коя - вицето, в хипотетичните двойки?! Резилиада-а-а-а, все едно - няма да ги огрее, когото и да си спрягат и да развяват до изборите, все тая - след изборите - той в Брюксел, тя - пак със скандалите ...

Пепи Кънев ще им осигури безплатен печат на рекламните материали. Той е и от ловната дружинка на Гоце, с която стрелят по архари в чужбина. Труден избор между куцо и сакато ще правят националните структури на столетницата

Ми, вие какъв искате да назначи за вицепрезидент- лоен рестутит или "предприемчив", крал в разградената БГ. Че днешните "предприемчиви" и за 5-ти разряд в Татова БГ нямаше да стават , повечето от тях и нара щяха да търкат за днешната си "предприемчивост". Да разкарат мистър Клийн и прочие послушковци, че без опозиция не става в една държава. А менторите му го държат, за да ерозира появата на автетична лява партия , за каквато времето се е утепало в БГ при тази нарастваща мизерия и престъпност.

тРОМАВА СТРУКТУРА ,ДОКАТО СЕ НАУМУВАТ ,ТО ЩЕ ДОЙДАТ ДРУГИТЕ ИЗБОРИ. ПЪРВАНОВ ГО КАЗА-БОРИСОВ РЕШАВА БЪРЗО ,СТАНИШЕВ ОЩЕ УМУВА.ПЛЕСЕНЯСАЛИ МОЗЪЦИ.ТАКА Е СЪС КОЛЕКТИВНОТО РЪКОВОДСТВО ,НАМА ДИНАМИКА ,ДА НЕ ГОВОРИ С ИЗПРЕВАРВАЩИ СТРАТЕГИИ.зАТГОВА ГУБЯТ СОЦИАЛИСТИТЕ ВЪВ ВСИЧКИ ПОСЛЕДНИ ИЗБОРИ.МАЙ ИМ Е НУЖНА КОРЕННА ПРОМЯНА НЕ САМО НА СТРУКТУРИТЕ НО И НА РЪКОВОДНИТЕ ИМ КАДРИ,ЗАЩОТО ВСЕ ПАК ЗДА ДА ИМА ЕДНА СТРАНА РАЗВИТИЕ И НАПРЕДЪК ТРЯБВА ДА ИМА И АЛТЕРНАТИВА ,А ТАКАВА НЯМА ,ЗАЩОТО ВСИКИ ПАРТИИ СА КАПСУЛИРАНИ, И КОНСЕРВАТИЗМА ГИ Е ЗАВЛАДЯЛ ТОТАЛНО,И БИХ КАЗАЛ ,ЧЕ ВЕЧЕ ТЕ СА МУХАЛЯСАЛИ ПАРТИИ, СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ, АКО НЕ СИ ПРОМЕНЯТ МАНТАЛИТЕТА И ВИЖДАНИЯТА СИ ,ТЕ ЗА НА ДОИЗЖИВЯВАНЕ.ГЕРБ ДЕЙСТВА ОПАРАТИВНО И БЪРЗО РЕАГИРА НА ВСЯКАКВА СИТУАЦИЯ,ЗАТОВА СА И АТРАКТИВНИ. И НЕ СЕ ОСТАВЯТ ДА ГИ ХВАНЕ МУХАЛА И ЗАСТОЯ.ЗАТОВА И РЕЙТИНГА ИМ БЪРЗО СЕ ПРОМЕНЯ,КАКТО СЕ ПРОМЕНЯТ И ТЕХНИТЕ ДЕЙСТВИЯ В ПЛЮС ИЛИ МИНУС.

Гоце от Сирещник не е казал коя да бъде.Това е проблема

"Ивайло Калфин заяви, че е рано да се кажи дали вицепрезидентът ще е мъж или жена" Разполага с достатъчно разнообразни нагли ДС некадърници, крадци, лъжци...от двата пола!

И какво му е демократичното, че ЦК на БКП пардон БСП ще се пазари кого да посочат за жертва с лочетното ТРЕТО място ? Само в нашия блок измряха 10 партийци-електорат.

Еми те умрелите партийци сигурно са поравно между Бсп и новата и структура Герб.Явно всички очакваме комунягите да заемат 3 и 4 място,съответно Бсп и Герб.

Дано Господ да те чуе!

А на първо и второ кои ще са?

Отрепка да отрепката - такива са комуноидите ....

НА МЕН МИ ОМРЪЗНА ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ,КОИТО ЗНАЯТ ЕДНА ИЛИ НАКОЯ И ДРУГА РЕПЛИКА НА ИЗУСТ И САМО Я ПОВТАРЯТ ,НАПИШИ НЕЩО СЪЩЕСТВЕНО , ОМРАЗЕН,НАПИШИ НЕЩО ЗА ДА НАПРАВИШ ВПЕЧАТЛЕНИЕ С МАЛКО ПОВЕ УМ , А НЕ СЪС СВОЯ ОГРАНИЧЕН АКЪЛ,КОЙТО НЕ ЗНАМ ДАЛИ ГО ИМАШ ВЪОБЩЕ.ОМРЪЗНАХА МИ ДА ЧЕТА И ГЛЕДАМ ТАКИВА ПЛОЩАДНИ ИЗДЪНКИ, КАТО ТЕБ,С ОГРАНИЧЕН МИРОГЛЕД И ВЪЗМОЖНОСТИ.

Коментари - БСП обявява кандидат-вицепрезидента си до неделя | Днес.dir.bg

БСП обявява кандидат-вицепрезидента си до неделя

Надявам се до края на седмицата да бъде утвърден и кандидатът за вицепрезидент на Коалиция за България, така че нашата кандидат-президентска двойка да бъде ясна.

Обратно в новината

Коментари - БСП обявява кандидат-вицепрезидента си до неделя | Днес.dir.bg

Коментари

При тях било демократично, разбираш ли! И отново е само на лаф, както все до сега. но пък: 'Последната дума обаче щял да има лидерът на червените Сергей Станишев." В едно изказване можеш да чуеш много поции - за демокрация, но за позледна дума на председателя... Освен това не става дума за демокрция, а за оплитанее на червата, които ще ни поднесат като оферта. Черва от зависимости, връзки, удовлеторяване на амбиции, включване на бизнес кръгове... само да кажа, че е както винаги в БСП - е достатъчно. Ако не пречеше на страната ни от десетилетия, нямаше да ми пука за идиотизма и ограничеността на тази паплач.

Комунистите са толкова отчаяни,че даже вече не е и забавно като ги гледаш как агонизират,масово отхвърлени от народа!

Днес след дълго обмисляне селяците решиха, че торбата кокали на Тошо Лигата нямат визията за кандидат президент и Калфин Левака му прилича от фотомонтажите като пъртизана Янко. Вицето все едно кой...

И без вице, комунетата направиха вица! (С Калфин, де ;)

Балотажа ще бъде между Кунева и Калфин

По скоро между Калфин и Стефан Солаков.

...ще осъзнаеш,че е било кошмар и Плевнелиев заслужено и очаквано е спечелил.

Със същата вероятност ще бъде между Спящата красавица и Снежната кралица; може и между Насредин Ходжа и Хитър Петър; или между Батман и Редник Джейн, за по-младото поколение ... Има много опции!

Кандидатът на БСП за вицепрезидент ще бъде кандидатка, т.е. жена. С Калфата стават почти две жени. Голямото умуване е дали да бъде Курнелия Нинова, Мая Манолова или евродепутатката Илиана Йотова. Понабъркват се и някои други, но бледнеят пред тези трите. Горкият Калфин, такава беда рядко може да му се стовари на главата. Но пък изходът е ясен - никакъв шанс в президентската надпревара и избягване от тотален женски тормоз.

Няма какво да се съмняваш. И на децата стана ясно, че сегашните управници крадат колкото всички предишни управници през целия преход взети заедно. Няма по- крадлива пасмина от герберастката. Това са фактите

Не съм сигурен дали сега живеем по-добре отколкото преди две години с изключение на малобройна група крадливи герберасти.

Как са се разпенявили гейберастките форумни псета! Загубят ли изборите стават безработни. И ще усетят какво благоденствие е настанало в България, като останат без финансовите помощи от мутрите!

Така е пич, пенят се до смърт. Нормалните български граждани не трябва да позволим ГЕРБ да спечелят каквито и да избори повече. Особено за президент. Вземат ли го, съдебната власт става тяхна и следва завръщане на Татово време, т.е. еднолично решение кой е виновен и кой не, и кой е от "наште" и кой не.

Дано нормалните български граждани не ни докарат нова тройна коалиция - тогава ще се докажат като абсолютни ненормалници!

аре без балотаж да направиме икономийка на дянков барем дигне пенсийките с некой лев

Отначало ли е нищо - и нататък нищо. Всичко само се изменя и нищо не се губи. На бедните хора не им достига много, на алчните - всичко. Каквото не знаем, не го и желаем. Няма значение кой за какво Ви говори, накрая винаги става въпрос само за ПАРИ! Лошо живеят тези, които смятат, че ще живеят винаги. Луд умора няма! Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава! Има избори, от Вас се изисква само едно - ДАЙТЕ БАНИЦАТА! Един човек не е човек. Навикът и обичаят имат силата на закон. Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб. Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина. Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле. Всичко зависи от ВАС, но нищо не зависи от ТЕБ! Променете СИСТЕМАТА сега, защото утре тя ще промени ВАС! Докогато това е истина,това ще е истината!

Ако не беше НДСВ щяхме да видим ЕС и НАТО през крив макарон.

Пълни глупости, заслугата за това е на СДС!

Нека бъдем честни. На 14-ти декември 1995г. НС приема решение България да подаде официално молба за членство в ЕС, а на 16-ти декември с.г. е връчена молбата на Хавиер Солана. Министър-председател : Жан Виденов. На 25-ти април 2005г. договора за присъединяването на България към ЕС е подписан в Люксембург от Президента Георги Първанов и министър-председателя Симеон Сакскобурготски. На 1-ви януари 2007г. при правителството на Сергей Станишев България е приета за членка на ЕС. Самото предложение за членство в ЕС е направено още през 1990г. по времето ва Великото народно събрание с пълно мнозинство на бивщите комунисти. Това са фактите. И в тях никъде не виждам мястото на СДС!

САМО ТЕЗИ МИ ВДЪХВАТ ДОВЕРИЕ

Така ли и от къде ти го вдъхват това доверие? Аз от БСП освен кражби, корупция и разруха друго не съм видял!

То имаше ли някой който да дойде на власт и да не краде и да не руши? С какво гербаджиите са по-добри, може би в обещанията дето нито едно не изпълниха!? Или пък в строежа на магистрали? То не бяха пътища не бе чудо а нищо налице само дето парите ги няма а те се убиха да се хвалят. Такова чудо няма, три години без увеличение на доходи а само кражби и обещания.

На времето говорихте, че и Първанов няма никакви шансове за президент. И този път ще си останете с пръст в устата. Не се доверявайте на слугинските социологически агенции и на 5-6 щатни драскачи във форума.

Всички предложения за вицепрезидент на БСП са недоразумения - и горската селянка, и корнелията, а пък арогантния кънев, който е на светлинни години от някаква лява идея, не остана пост, за който да не се самопредлага.....

Жалки и нищожни изглеждат боричканията между фирмите-партии за по-висок стол на фона на останалите новини от по света и у нас.

калфин НЕМАШ НИКЪФ ШАНС ! мая манолова се чука по хотелите с ангел найденов

хахахах умрях от смях, как ви идват такива мисли по форумите...

ангел марин праска светла тошкова и се развежда със станка

Да ги номинираме и двамата,ама повече ми харесва КУРнелия

Тиа пък на какви се правят ? Ако ще и Анжелина Джоли да докарат ваче нямат никакви шансове.Президентът вече е избран.Само харчат пари на народа.

БСП са бита карта,и Обама да сложат за кандидат,пак ще загубят.И пенсионерите даже вече не гласуват за тях.Блаженни времена.

Надявам се да не ни управлява никога повече тази кумонистическа крадливо-корумпирана сган!

Съмнявам се,че ще ни управляват отново някога,дори и българите не са толкова глупави,че да ги изберат за трети път.

Кунева,Плевнелиев и Калфин не се различават по нищо - все бивши номенклатури.Да се споразумеят или чрез жребий да определят двойката,която ще пребивава в Президентството.Защото едва ли някой очаква нещо повече от пребиваване там.

Ха при тях били демократични процедурите! Направо да паднеш от смях! Все ми става смешно като видя надписа висш съвет на БСП, че те низш имат ли? Но нали трябва да се изтъкват колко са важни и висши над останалите! Смешна работа!

пак тъй съм се закахърил тия дни за тяхното вице, сън не ме хваща. Ай ще изчакам още малко...

Освен мъже или жена можете да опитате и с по-толерантния съюз 'и'!

Весела Лечева е най-добрият вариант за вице-презедент.

на Гоцко фаворитката... може и мъжо и да турят! Мая Манолова оти я забравиха?!

Печеливш вариант - доказала се е като човек и като спортист, а и като ръководител, с отлична визия! Такива хора трябва да представят страната ни, за да имаме авторитет в света!

БСП водят усилени преговори със стария си партиен кадър Плевнелиев за кандидатвице.

Приемането на членове на партията става само индивидуално. За членове на партията се приемат най-съзнателните, предани на делото на комунизма работници, селяни кооператори и интелигенти, навършили 18 години. Цитат на УСТАВА НА БКП.

Не някои , а мнозинството от народа беше по-добре при Тато . Затова е тази носталгия по Живковото време . А сега едни бандити,мутри, силиконки, айдуци- представени като предприемчиви - те са добре. И разни други неграмотни малоумници с баничарки и бусове, за които куче влачи- диря няма и които се ръчкат с наглост всеки ден на кръстовищата . Т.нар. доволни са по последни официални данни 3 % от населението , а други 4.7 % -държат 70 % от кинтите - депозити. Е, как да не са доволни при този айдутлук ? Но има Видов ден.....Неговата акушерка е настъпващата мизерия.

Калфин и всички от БСП са известни в Европа като хора помагали на Милошевич, недостатъчно образовани и бивши комунисти. Такъв президент не може да помогне на България дори да иска. БСП е партия периодично финансирана от чужда държава и по принцип не е родолюбива партия. Нашият народ трябва да знае това. За това трябва да се пише в учебниците.

В интерес на истината, най-яко финансирана от чужди държави, беше СДС на Костофф, бракоразводния адвокат Пешо Коня и гаражната патка. Но не преуспя особено поради две причини - първо, тези тримата още по-яко крадяха и отклоняваха финансирането към личните си сметки; и второ - бяха събрали такъв сбироток от парвенюта, случайни типчета и авантюристки-силиконки под разноцветните си знамена, и толкова не знаеха как се прави партия и се мотивират хората да работят за нещо, че сами се провалиха, а заедно с това съсипаха и държавата! След което закономерно загубиха изборите и скоро се разсипаха като структури, защото нищо, освен ламтеж за решаване на насъщни лични проблеми не ги интересуваше! Външното финансиране не решава въпросите, може да помогне за нещо за кратко време, но не е фактор за създаване и оцеляване на партия или коалиция!

БСП ще понесе загуба на изборите.Така Първанов ще изгони Станишев и ще се върне на бял кон в БСП!

Нито ГЕРБ, нито БСП стават! Аз ще гласувам за НДСВ. При тяхното управление по-добре бяхме от колкото при БСП и ГЕРБ!!!

По тази логика дай да гласуваме за ТАТО, някои там бяха по добре!?!?

2001-2005 бяха най-силните години за българската икономика в прехода.

Изборът не е за изпълнителна власт, а за президент на републиката. И от МВФ да е пак ще е същото управление.

Ни едните, ни другите, ни третите, ни никой от досегашните, ако ще не президентски двойки, а шведски тройки да правят!

Ни едните, ни другите, ни третите, ни никой от досегашните, ако ще не президентски двойки, а шведски тройки да правят!

Те не бяха ли най-големите крадци?! Кой замени, окраде де, външният дълг не беше ли крадливото теле Миленчо със съдействието на синчето на Мадритскио крадец? БТК го окраде Малкио Мук, Шулевица и т.н. А самото крадливо нищожество и семейството им милиардери станаха...

Точно Велчев ни завлече с външния дълг! Сега като се сетя за онова видео където Симеон-чо казваше че нямал никакви претенции към българско имущество, а какво стана после? То не бяха взети гори то не бяха дворци... и сега Симеон подкрепя Кунева и беше там на представянето й, страшна грешка беше това за нея! Защо някои политици си мислят че ядем доматите с колците... глупавите политици с лопата да ги ринеш! Тръгнали да управляват!

Най-големите крадци са БСП.

Е що да не гласуваш за НДСВ, я още некоя ливадка или горица да вземе Симеончо още да си прибере, а?

Народът не яде гори! При НДСВ билетчето беше 50 стотинки, както и хляба. При същите пенсии и заплати като сега.

Интересно, ами НДСВ управялваха заедно с БСП бе смешко! Какво са направили НДСВ? А 800-те дни забравили ли ги? Това е една от най-наглите лъжи-обещания правени някога! Никой няма да се излъже да гласува за тая разруха НДСВ! Още повече за наглата Кунева дето хората гласуваха лично за нея въпреки НДСВ, а тя си позволи после да подменя вота! Сама се прецака с този глупав политически ход!

ГЕРБ крадат повече от НДСВ. БСП също крадяха повече от тях. Най-добрите години за народа след 89-та са именно 2001-2005, когато НДСВ управляваха без БСП!!!

Това е най подходящия кандидат. Човека с най големи възможности и най подготвения политик от всички кандидати.Така че успех и ще гласуваме за Вас.

сме с теб Алекс. Всички ще гласуваме за Плевнелиев. Най-добрия кандидат!

ялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него. Животът е като представление в него най-често най-лошите измежду хората заемат най-добрите места. Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина. Обещават ли ви да превърнат мечтите ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността ви в мечта. В Индия никой не знае броя на свещените крави, а у нас броят на свещените говеда. По-добре е да паднеш на лешоядите, отколкото на политици. Първите ядат мъртвите, а вторите живите. За да те изберат, не е важно кой си, а кой брои гласовете. Ако сте решили да биете дузпата на политиците, побързайте преди да Ви скрият топката. Докогато това е истина,това ще е истината!

То кандидатът ви за президент не ни интересува, вие ще ми правите новина от кандидат-вицепрезидента.

За къде бързате, другарю :)

БСП знаят,че няма за къде да бързат.Обречени са на унизителна загуба,още на първия тур,втори няма да има.БСП трябва да стане 4-5%,по подобие на другите евро левичарски партии.БСП си е още БКП с електората си ,който се топи неудържимо.Който и да издигнат ще са губещи и това е краят им.

....а утопист. Превръщаш желаното в действителност и....живееш със сини илюзии - пък може и да си надрусан. Тепърва лявото ще укрепва след крайнодясното управление на тройната кООлиция и некадърността на Герб, а предпоставка за това е мизерията у огромната част на народа.

Скандалджийката Курнелка или напълно компрометираната с корупцията във ведомството й Плугчиева?! Каква дилема! Труден избор, да се чудиш - от трън ли, от глог ли да си вадиш трънчетата от рейтингите ... Този е бавен и муден, доста блед като изяви, а те и двете преливат от енергия, ама все напразно се излива на всички посоки, и главно има негативна окраска, та кой последно би бил президентът и коя - вицето, в хипотетичните двойки?! Резилиада-а-а-а, все едно - няма да ги огрее, когото и да си спрягат и да развяват до изборите, все тая - след изборите - той в Брюксел, тя - пак със скандалите ...

Пепи Кънев ще им осигури безплатен печат на рекламните материали. Той е и от ловната дружинка на Гоце, с която стрелят по архари в чужбина. Труден избор между куцо и сакато ще правят националните структури на столетницата

Ми, вие какъв искате да назначи за вицепрезидент- лоен рестутит или "предприемчив", крал в разградената БГ. Че днешните "предприемчиви" и за 5-ти разряд в Татова БГ нямаше да стават , повечето от тях и нара щяха да търкат за днешната си "предприемчивост". Да разкарат мистър Клийн и прочие послушковци, че без опозиция не става в една държава. А менторите му го държат, за да ерозира появата на автетична лява партия , за каквато времето се е утепало в БГ при тази нарастваща мизерия и престъпност.

тРОМАВА СТРУКТУРА ,ДОКАТО СЕ НАУМУВАТ ,ТО ЩЕ ДОЙДАТ ДРУГИТЕ ИЗБОРИ. ПЪРВАНОВ ГО КАЗА-БОРИСОВ РЕШАВА БЪРЗО ,СТАНИШЕВ ОЩЕ УМУВА.ПЛЕСЕНЯСАЛИ МОЗЪЦИ.ТАКА Е СЪС КОЛЕКТИВНОТО РЪКОВОДСТВО ,НАМА ДИНАМИКА ,ДА НЕ ГОВОРИ С ИЗПРЕВАРВАЩИ СТРАТЕГИИ.зАТГОВА ГУБЯТ СОЦИАЛИСТИТЕ ВЪВ ВСИЧКИ ПОСЛЕДНИ ИЗБОРИ.МАЙ ИМ Е НУЖНА КОРЕННА ПРОМЯНА НЕ САМО НА СТРУКТУРИТЕ НО И НА РЪКОВОДНИТЕ ИМ КАДРИ,ЗАЩОТО ВСЕ ПАК ЗДА ДА ИМА ЕДНА СТРАНА РАЗВИТИЕ И НАПРЕДЪК ТРЯБВА ДА ИМА И АЛТЕРНАТИВА ,А ТАКАВА НЯМА ,ЗАЩОТО ВСИКИ ПАРТИИ СА КАПСУЛИРАНИ, И КОНСЕРВАТИЗМА ГИ Е ЗАВЛАДЯЛ ТОТАЛНО,И БИХ КАЗАЛ ,ЧЕ ВЕЧЕ ТЕ СА МУХАЛЯСАЛИ ПАРТИИ, СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ, АКО НЕ СИ ПРОМЕНЯТ МАНТАЛИТЕТА И ВИЖДАНИЯТА СИ ,ТЕ ЗА НА ДОИЗЖИВЯВАНЕ.ГЕРБ ДЕЙСТВА ОПАРАТИВНО И БЪРЗО РЕАГИРА НА ВСЯКАКВА СИТУАЦИЯ,ЗАТОВА СА И АТРАКТИВНИ. И НЕ СЕ ОСТАВЯТ ДА ГИ ХВАНЕ МУХАЛА И ЗАСТОЯ.ЗАТОВА И РЕЙТИНГА ИМ БЪРЗО СЕ ПРОМЕНЯ,КАКТО СЕ ПРОМЕНЯТ И ТЕХНИТЕ ДЕЙСТВИЯ В ПЛЮС ИЛИ МИНУС.

Гоце от Сирещник не е казал коя да бъде.Това е проблема

"Ивайло Калфин заяви, че е рано да се кажи дали вицепрезидентът ще е мъж или жена" Разполага с достатъчно разнообразни нагли ДС некадърници, крадци, лъжци...от двата пола!

И какво му е демократичното, че ЦК на БКП пардон БСП ще се пазари кого да посочат за жертва с лочетното ТРЕТО място ? Само в нашия блок измряха 10 партийци-електорат.

Еми те умрелите партийци сигурно са поравно между Бсп и новата и структура Герб.Явно всички очакваме комунягите да заемат 3 и 4 място,съответно Бсп и Герб.

Дано Господ да те чуе!

А на първо и второ кои ще са?

Отрепка да отрепката - такива са комуноидите ....

НА МЕН МИ ОМРЪЗНА ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ,КОИТО ЗНАЯТ ЕДНА ИЛИ НАКОЯ И ДРУГА РЕПЛИКА НА ИЗУСТ И САМО Я ПОВТАРЯТ ,НАПИШИ НЕЩО СЪЩЕСТВЕНО , ОМРАЗЕН,НАПИШИ НЕЩО ЗА ДА НАПРАВИШ ВПЕЧАТЛЕНИЕ С МАЛКО ПОВЕ УМ , А НЕ СЪС СВОЯ ОГРАНИЧЕН АКЪЛ,КОЙТО НЕ ЗНАМ ДАЛИ ГО ИМАШ ВЪОБЩЕ.ОМРЪЗНАХА МИ ДА ЧЕТА И ГЛЕДАМ ТАКИВА ПЛОЩАДНИ ИЗДЪНКИ, КАТО ТЕБ,С ОГРАНИЧЕН МИРОГЛЕД И ВЪЗМОЖНОСТИ.