Коментари - Жалба в ЕК срещу Лечков спря европроектите на Сливен | Днес.dir.bg

Жалба в ЕК срещу Лечков спря европроектите на Сливен

След настояване на Европейската комисия българските власти са спрели изпълнението на всички европроекти за строителство на община Сливен.

Обратно в новината

Коментари - Жалба в ЕК срещу Лечков спря европроектите на Сливен | Днес.dir.bg

Коментари

Скитник бе осъден на шест месеца пробация за кражба на две луканки и щафета салам, съобщиха от Варненския районен съд. . А сливенския император, Лече футболисто- неприлично и нeзаконно забогатял, с десет повигнати му от прокуратурата обвинения, заявява : Залагам си двата хотела, че няма да ме осъдят Момчето рита топка с мене каза Б.Борисов Всички негативни енергии около Данчо вече се разпръскват заяви Цветанов Виждам се с Бойко Борисов регулярно, на 10-15 дни Който иска среща с премиера, да кара утре след мен, когато отивам при него в София. Каза Лечков И ние мислим че няма да го осъдят

Да тези двамата отдавна са дадени на прокурор , как така става ,че пак са на яслата ? Каква е тази държава ?Всеки нормален ще си помисли ,че си плащат да са пак кметове . И на кого питам плащат за да си осигурят за втори път местата, като се знае ,че не стават и се изложиха в първия мандат.Как ще стане с дела и при всичко, което се знае за техните золуми да са пак в кметските кресла .

Лечков е поредното недоразумение на ГЕРБ.На всичкото отгоре го предложиха отново за да им досъсипе града . Такъв е и Ямболския кмет и при него има сто висящи дела и там е същата сага . При това двамата работят в тандем, и ако някой се поразрови доста интересни неща ще им извади . В прочие всичко се знае от хората в Ямбол и Сливен но ГЕРБ се правят , че не са ни чули -ни видели. Резил хора и простотия. Съсипаха ни Ямбол с този измисленяк Георги Славов.И тежко и горко на Сливен с Лечков.

Велик футболист и отличен кмет!При това е гербаджия като мене!Ясно е едно-ще гласуваме за него ,за бъдещето на нашия град!Иначе някой крадлив комунист ,ще стане богат благодарение на откраднатото от нас!Лечков е доказал се мъж!Гласувайте за доказалите се!

явно и ти крадеш заедно с този неграмотник.

Хей малоумник, ако си от Сливен скоро ще си търсиш място къде да се приселиш, ако си от село отивай си и там в кръчмата хвали кмета който съсипа града ни.

Всички предупреждаваха Бойко, че тоя е крадлив наглец - той го подкрепи, значи и той е в игратаа.

ХАЙДЕ СЕГА БАТЕ БОЙКО ДА КАЖЕ КОЙ МУ ДАДЕ КРЕДИТИТЕ И ХАПВАШЕ ВСКИ ДЕН С РАДОСТИН РУСЕВ /Г-Н ЧЕРВЕНКОНДЕВ, КОЙТО И СЕГА СИ ВЪРТИ ДАЛАВЕРКИ/ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ Е ТАЗИ ДЪРЖАВА-ТОВА ПОНЕ Е СИГУРНО

ТОЗИ СИГУРНО Е ОТ "КОВАЧНИЦАТА" НА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА!!! ХА ХА ХА ГОЛЯМ СМЯХ!!! ЖАЛКО ЗА ХОРАТА ОТ СЛИВЕН

Вие, пък! Откога да изшмъркаш еврофондове се води злоупотреба?

Виждам се с Бойко Борисов регулярно, на 10-15 дни Който иска среща с премиера, да кара утре след мен, когато отивам при него в София.

Много скорс ще бъдат спрени всички пари за България, защото е Европа много добре знаят кои са мутрите, които усвояват европейските фондове и строят магистралите в БГ - гордостта на една мутра и издигнатия от нея президент.

Радостин е просто и крадливи момче, да не забравяме кой сложи бомбата на Жеко, и т.н.

С това угасва и последната ми надежда, че предизборно ще асфалтират града. 3 години........прах, мръсотия.. Лидерите на ГЕРБ се изгавриха с общината.За съжаление Лечков отдавна е впрегнал циганите и логично ще е новият-стар кмет. Жалка Държава!

Четейки коментарите стигам само до един извод - българина е уникално прост и ограничен човек, и кочината която го заобикаля напълно му подхожда!

ходя често там и бих казал жалко за града, там е още като по комунистическо. мизерия. единствените нови неща за лакомите вериги магазини,

Българин клепа българин в Брюксел...Защо той,а не аз...Манталитет.Заради спряното финансиране потърпевши са винаги гражданите... Дали Лечков е виновен,или не,да се произнася съда.

не бе тож лечков си е много готин виновен е бербатов!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

п ротоколите са готови за избор на кмет всичко е в рацете на полицята и герб *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

футболист - кмет. Прост, алчен и нахален. Какво повече да очакваш? Златното поколение с малки изключения - като Трифон, всички се провалиха на политико-ръководната сцена. Какво да очакваш от ритнитопковци?

колко интерестно.....?сливналии пак остават там откадето са. какво ли е да се направи филм за г-н радостин русев? хора става дума за един град в които вие всичките страдате и това е все на някои отговорност.до кога кмета ще е примерен с тази безсмисленна интрига. не е ли време за друго-нови лица,нови общинари и саветници?на кмета успех и истината винаги излиза! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Цецка Цачева днес се похвали ,че произвеждали кадри. Като гледам Лечков,май Борисов им е им е примера по който коват!!!

Да-да, така е ! Което ние българите сами не си оправим, брюк-селците ще получават парса да ни го надебеляват . ( А те много си падат по таквиз работи . )

чте се сречтне с прокърора кожто наричаче ...... нахален балгарски крадец от ново поколение което се счта недосегаемо. борко, не ме караж да те изоставя, гречич *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Dragi Bojko, Mahni go, ne stava, komprometiran Sliven go mrazi makar che tsiganite za 20 leva chte glasyvat za nego. Ne si slagaj taralej v gachtite.

офф гербари с гербари, нали и боко-тъпото е вътре в играта, за какво ще го подкрепя изобщо тогава - има изгода да са авречета. ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО вас сме на това положение - плюят го а то си мисли че ДЪЖД ВАЛИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Aaaa,по избори циганите са голяма сила!ЕЛАТЕ ПРЕЗ ОКТОМВРИ ГОРЕ В МАХАЛАТА/Ст.Загора,Лозенец/,да видите що агитации,що пиене и плюскане пада...Около 30 хил. души(според уикипедията),от тях 15-20 хил. с право на глас,и като НЕ гласува половината град,направете си сметка ...

Дали Лечков е крадлив боклук е много, много спорно, та даже и изобщо не е вярно - прокуратурата и ОЛАФ ще кажат... Но че този който се е оплакал на ОЛАФ, е най-мръсния и долен сливенски БСП-боклук, това е общоизвестно...!!!!!! Гледайте крадеца-мафиот и бивш кмет на Сливен от БСП, сега депутата от партията мафия БСП Гагаузов и този оплаквача го умножете на куб... Чист комунистиченски БСП комплот за дискредитиране на Лечков - зяащото спечели много проекти по ОП на ЕС...?!?!?!

колко добре написано.важитена сам!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всичко, което си написал са ГОЛИ ДОГАДКИ. Наистина клепането пред висшестоящите е стара българска традиция (не само комунистическа, много преди да чуят за комунизъм и социализъм българите са се портили), но това не оправдава Лечков. Всичките проекти на община Сливен, които са "спечелили" финансиране са минали през определен кръг в министерствата. Аз по една случайност имам постоянни контакти с този кръг и можеш да си сигурен, че НЯМА СЛУЧАЙНИ спечелили финансиране, НЯМА!!! Единствено ми е мъно, че жителите на Сливен страдат от тези интриги на алчни и безскрупулни дребни душици (всичките - леви и десни).

И моите уважения за Лечков като футболист, но като човек и кмет сега е за затвора и едни тъпаци от една партия го издигнаха пак за кмет - браво! Така се борим с престъпността!

Затуй пък Бойко му вярва.

Беше много добър играч и го уважавах,но от доста време смятам,че е дин крадлив и изключително нагъл боклук.Гнусна държава,не вярвам,че някога ще се оправи...не вярвам и в господ при положение,че такива копеленца живеят в разкош,а обикновените хора се самоубиват отчаяни от безпаричието.

С постановление на разследващ орган от 11 най е привлечен в качеството на обвиняем за данъчно престъпление Радостин Димитров Русев, съобщиха от Окръжна прокуратура. Привличането е за това, че през периода 1 септември 2007 г. - 31 януари 2008 г. в гр. Сливен, като управител на "Бул-гейт" ЕООД, при условията на продължавано престъпление избегнал плащането на данъчни задължения в особено големи размери - 374 500 лв., подадал фалшиви справки-декларации по чл. 100 от Закона за ДДС и използвал фалшиви документи и фактури с невярно съдържание, издадени от "Леском" ЕООД при водене на счетоводството, като доказателство че са сключени сделки по тях. Прокуратурата квалифира престъпление по чл. 255 ал. 3 и различни връзки от Наказателния кодекс /НК/. Това е изпълнителя на проекта - ако съм кмет 1 ден няма да го търпя.Но сливналии са търпеливи хора.Заради такива още две години БТВ ще прави репортажи.

Лечков спря плащанията по проекта за водния цилъл, защото изпълнителя си го правеше както на него му отърва, а не както е по проект, "спестявайки" около половината пари. Спирането на парите за тези престъпници резултира в жестока компроматна война стещу Лечков, която, види се, е стигнала и до ЕК. Аз не мога само да разбера как на основата на оплаквания от някакви (доста съмнителни) хора, без съд и присъда, Лечков е обявен за виновен и фондовете са спрени! Докато се изяснят нещата, ще минат години, през което време сливналии ще продължат да дишат прахоляка.

Нали сами си избирате управниците,искате да ви управляват мафиоти пък после оле мале боли.

Огладня Радостин, спряха му кранчетата и едва тогава почна да разкрива тъмни схеми пред европейците. Га ядИ кИфтетата нИ рИва! И двамата не стават

Колко си прав/а :) Всички лаят срещу Лечков и не виждат, 1е Радостинчо е даже по-голям измикяр.

А сега гласувайте пак за тоя бандит.

Лечко, то да крадеш от европарите не е като да ги усвояваш от ФОК БОК ,МОК и СМОК !

"Всички негативни енергии около Данчо вече се разпръскват"

Това каре не му отива. Специално за него пазя в слада едно рае, скоро ще го видите !

Строг, но справедлив

Да им е честито на сливенци - нали техните улици бяха разкопани от две години.Коментарите показваха че фирма на общински съветник е била изпълнител на проекта.Ако няма конфликт на интереси здраве му кажи.Заради некачествени работи кмета прекратил договора с фирмата.И кой е съгласен да изпусне такава тлъста пачка и в замяна гледахме и ние и ЕК филмче поръчано и платено от тази фирма.Мафията в Сливен.И защо само в Сливен Такива филми спокойно могат да се направят за всички кметове.Прав ли съм?

"Момчето рита топка с мене"...

Абе този арогантен глупак приятел на Тиквоч до кога ще го траете?

Не бойте се! В Сливен има регестрирани толкова много цигани, че тези дето пишете срещу Лечков хич няма смисъл да ходите до урните. Така или иначе, за който сме се договорили него ще си изберем, а пари от бюджета вече са заделени за целта..... А вие си лайте колкото искате и си дигайте пушилка и заплашвайте.... НЯМА СМИ :-D

бай бойко и той е на тая хранилка.докато България е в ръцете на такива нагли крадци ще берем само ядове

Лечко лечкоо, що не си остана във футбола, далаверите по-добре вървят там, далеч от лапите европейски

Тази статия даже не я изчетох до края, тъй като първите изречения и днешното ми посещение в Сливен ми бяха достатъчни за да знам за какво става въпрос. В Сливен от няколко години се опитват да ремонтират улиците, но нещата се проточиха прекалено дълго. А днес бях изумена да видя, че при положение че има толкова недовършени улици насред центъра има багери и централната улица е лунен пейзаж. А сега фондовете спряни... Еми няма да имат сливналии скоро прави улици...

Лечков, не се тревожи , че да не оплешивееш. Само спокойно. Пускай си бакенбарди и си гледай живота...тия няма да моат да те пипнат

ПРЕСТЪПНИКА ЛЕЧКОВ ИМА ПРОТЕКЦИЯТА НА БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ, ПОДОБНИ ПО ФИЛОСОФИЯ И НАЧИН НА РАЗСЪЖДЕНИЯ! ДАЛИ В ЕДИН МОМЕНТ НЯМА ЕС ДА ПРИЛОЖИ МЯРКАТА НА СПИРАНЕ НА ФИНАНСИРАНЕТО НА МАГИСТРАЛИТЕ, ДАЛИ НЯМА ДА Е КЪСНО....! ВЪПРОС НА ФИЛОСОФИЯ! ДОБРЕ Е ЧЕ В ЕК ГЛЕДАТ КЛИПОВЕТЕ ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И НИЩО НЕ ОСТАВА СКРИТО ОТ СВЕТА!

Дали няма да ти дойде акъла в някой болезнен момент?

Коментари - Жалба в ЕК срещу Лечков спря европроектите на Сливен | Днес.dir.bg

Жалба в ЕК срещу Лечков спря европроектите на Сливен

След настояване на Европейската комисия българските власти са спрели изпълнението на всички европроекти за строителство на община Сливен.

Обратно в новината

Коментари - Жалба в ЕК срещу Лечков спря европроектите на Сливен | Днес.dir.bg

Коментари

Скитник бе осъден на шест месеца пробация за кражба на две луканки и щафета салам, съобщиха от Варненския районен съд. . А сливенския император, Лече футболисто- неприлично и нeзаконно забогатял, с десет повигнати му от прокуратурата обвинения, заявява : Залагам си двата хотела, че няма да ме осъдят Момчето рита топка с мене каза Б.Борисов Всички негативни енергии около Данчо вече се разпръскват заяви Цветанов Виждам се с Бойко Борисов регулярно, на 10-15 дни Който иска среща с премиера, да кара утре след мен, когато отивам при него в София. Каза Лечков И ние мислим че няма да го осъдят

Да тези двамата отдавна са дадени на прокурор , как така става ,че пак са на яслата ? Каква е тази държава ?Всеки нормален ще си помисли ,че си плащат да са пак кметове . И на кого питам плащат за да си осигурят за втори път местата, като се знае ,че не стават и се изложиха в първия мандат.Как ще стане с дела и при всичко, което се знае за техните золуми да са пак в кметските кресла .

Лечков е поредното недоразумение на ГЕРБ.На всичкото отгоре го предложиха отново за да им досъсипе града . Такъв е и Ямболския кмет и при него има сто висящи дела и там е същата сага . При това двамата работят в тандем, и ако някой се поразрови доста интересни неща ще им извади . В прочие всичко се знае от хората в Ямбол и Сливен но ГЕРБ се правят , че не са ни чули -ни видели. Резил хора и простотия. Съсипаха ни Ямбол с този измисленяк Георги Славов.И тежко и горко на Сливен с Лечков.

Велик футболист и отличен кмет!При това е гербаджия като мене!Ясно е едно-ще гласуваме за него ,за бъдещето на нашия град!Иначе някой крадлив комунист ,ще стане богат благодарение на откраднатото от нас!Лечков е доказал се мъж!Гласувайте за доказалите се!

явно и ти крадеш заедно с този неграмотник.

Хей малоумник, ако си от Сливен скоро ще си търсиш място къде да се приселиш, ако си от село отивай си и там в кръчмата хвали кмета който съсипа града ни.

Всички предупреждаваха Бойко, че тоя е крадлив наглец - той го подкрепи, значи и той е в игратаа.

ХАЙДЕ СЕГА БАТЕ БОЙКО ДА КАЖЕ КОЙ МУ ДАДЕ КРЕДИТИТЕ И ХАПВАШЕ ВСКИ ДЕН С РАДОСТИН РУСЕВ /Г-Н ЧЕРВЕНКОНДЕВ, КОЙТО И СЕГА СИ ВЪРТИ ДАЛАВЕРКИ/ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ Е ТАЗИ ДЪРЖАВА-ТОВА ПОНЕ Е СИГУРНО

ТОЗИ СИГУРНО Е ОТ "КОВАЧНИЦАТА" НА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА!!! ХА ХА ХА ГОЛЯМ СМЯХ!!! ЖАЛКО ЗА ХОРАТА ОТ СЛИВЕН

Вие, пък! Откога да изшмъркаш еврофондове се води злоупотреба?

Виждам се с Бойко Борисов регулярно, на 10-15 дни Който иска среща с премиера, да кара утре след мен, когато отивам при него в София.

Много скорс ще бъдат спрени всички пари за България, защото е Европа много добре знаят кои са мутрите, които усвояват европейските фондове и строят магистралите в БГ - гордостта на една мутра и издигнатия от нея президент.

Радостин е просто и крадливи момче, да не забравяме кой сложи бомбата на Жеко, и т.н.

С това угасва и последната ми надежда, че предизборно ще асфалтират града. 3 години........прах, мръсотия.. Лидерите на ГЕРБ се изгавриха с общината.За съжаление Лечков отдавна е впрегнал циганите и логично ще е новият-стар кмет. Жалка Държава!

Четейки коментарите стигам само до един извод - българина е уникално прост и ограничен човек, и кочината която го заобикаля напълно му подхожда!

ходя често там и бих казал жалко за града, там е още като по комунистическо. мизерия. единствените нови неща за лакомите вериги магазини,

Българин клепа българин в Брюксел...Защо той,а не аз...Манталитет.Заради спряното финансиране потърпевши са винаги гражданите... Дали Лечков е виновен,или не,да се произнася съда.

не бе тож лечков си е много готин виновен е бербатов!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

п ротоколите са готови за избор на кмет всичко е в рацете на полицята и герб *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

футболист - кмет. Прост, алчен и нахален. Какво повече да очакваш? Златното поколение с малки изключения - като Трифон, всички се провалиха на политико-ръководната сцена. Какво да очакваш от ритнитопковци?

колко интерестно.....?сливналии пак остават там откадето са. какво ли е да се направи филм за г-н радостин русев? хора става дума за един град в които вие всичките страдате и това е все на някои отговорност.до кога кмета ще е примерен с тази безсмисленна интрига. не е ли време за друго-нови лица,нови общинари и саветници?на кмета успех и истината винаги излиза! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Цецка Цачева днес се похвали ,че произвеждали кадри. Като гледам Лечков,май Борисов им е им е примера по който коват!!!

Да-да, така е ! Което ние българите сами не си оправим, брюк-селците ще получават парса да ни го надебеляват . ( А те много си падат по таквиз работи . )

чте се сречтне с прокърора кожто наричаче ...... нахален балгарски крадец от ново поколение което се счта недосегаемо. борко, не ме караж да те изоставя, гречич *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Dragi Bojko, Mahni go, ne stava, komprometiran Sliven go mrazi makar che tsiganite za 20 leva chte glasyvat za nego. Ne si slagaj taralej v gachtite.

офф гербари с гербари, нали и боко-тъпото е вътре в играта, за какво ще го подкрепя изобщо тогава - има изгода да са авречета. ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО вас сме на това положение - плюят го а то си мисли че ДЪЖД ВАЛИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Aaaa,по избори циганите са голяма сила!ЕЛАТЕ ПРЕЗ ОКТОМВРИ ГОРЕ В МАХАЛАТА/Ст.Загора,Лозенец/,да видите що агитации,що пиене и плюскане пада...Около 30 хил. души(според уикипедията),от тях 15-20 хил. с право на глас,и като НЕ гласува половината град,направете си сметка ...

Дали Лечков е крадлив боклук е много, много спорно, та даже и изобщо не е вярно - прокуратурата и ОЛАФ ще кажат... Но че този който се е оплакал на ОЛАФ, е най-мръсния и долен сливенски БСП-боклук, това е общоизвестно...!!!!!! Гледайте крадеца-мафиот и бивш кмет на Сливен от БСП, сега депутата от партията мафия БСП Гагаузов и този оплаквача го умножете на куб... Чист комунистиченски БСП комплот за дискредитиране на Лечков - зяащото спечели много проекти по ОП на ЕС...?!?!?!

колко добре написано.важитена сам!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всичко, което си написал са ГОЛИ ДОГАДКИ. Наистина клепането пред висшестоящите е стара българска традиция (не само комунистическа, много преди да чуят за комунизъм и социализъм българите са се портили), но това не оправдава Лечков. Всичките проекти на община Сливен, които са "спечелили" финансиране са минали през определен кръг в министерствата. Аз по една случайност имам постоянни контакти с този кръг и можеш да си сигурен, че НЯМА СЛУЧАЙНИ спечелили финансиране, НЯМА!!! Единствено ми е мъно, че жителите на Сливен страдат от тези интриги на алчни и безскрупулни дребни душици (всичките - леви и десни).

И моите уважения за Лечков като футболист, но като човек и кмет сега е за затвора и едни тъпаци от една партия го издигнаха пак за кмет - браво! Така се борим с престъпността!

Затуй пък Бойко му вярва.

Беше много добър играч и го уважавах,но от доста време смятам,че е дин крадлив и изключително нагъл боклук.Гнусна държава,не вярвам,че някога ще се оправи...не вярвам и в господ при положение,че такива копеленца живеят в разкош,а обикновените хора се самоубиват отчаяни от безпаричието.

С постановление на разследващ орган от 11 най е привлечен в качеството на обвиняем за данъчно престъпление Радостин Димитров Русев, съобщиха от Окръжна прокуратура. Привличането е за това, че през периода 1 септември 2007 г. - 31 януари 2008 г. в гр. Сливен, като управител на "Бул-гейт" ЕООД, при условията на продължавано престъпление избегнал плащането на данъчни задължения в особено големи размери - 374 500 лв., подадал фалшиви справки-декларации по чл. 100 от Закона за ДДС и използвал фалшиви документи и фактури с невярно съдържание, издадени от "Леском" ЕООД при водене на счетоводството, като доказателство че са сключени сделки по тях. Прокуратурата квалифира престъпление по чл. 255 ал. 3 и различни връзки от Наказателния кодекс /НК/. Това е изпълнителя на проекта - ако съм кмет 1 ден няма да го търпя.Но сливналии са търпеливи хора.Заради такива още две години БТВ ще прави репортажи.

Лечков спря плащанията по проекта за водния цилъл, защото изпълнителя си го правеше както на него му отърва, а не както е по проект, "спестявайки" около половината пари. Спирането на парите за тези престъпници резултира в жестока компроматна война стещу Лечков, която, види се, е стигнала и до ЕК. Аз не мога само да разбера как на основата на оплаквания от някакви (доста съмнителни) хора, без съд и присъда, Лечков е обявен за виновен и фондовете са спрени! Докато се изяснят нещата, ще минат години, през което време сливналии ще продължат да дишат прахоляка.

Нали сами си избирате управниците,искате да ви управляват мафиоти пък после оле мале боли.

Огладня Радостин, спряха му кранчетата и едва тогава почна да разкрива тъмни схеми пред европейците. Га ядИ кИфтетата нИ рИва! И двамата не стават

Колко си прав/а :) Всички лаят срещу Лечков и не виждат, 1е Радостинчо е даже по-голям измикяр.

А сега гласувайте пак за тоя бандит.

Лечко, то да крадеш от европарите не е като да ги усвояваш от ФОК БОК ,МОК и СМОК !

"Всички негативни енергии около Данчо вече се разпръскват"

Това каре не му отива. Специално за него пазя в слада едно рае, скоро ще го видите !

Строг, но справедлив

Да им е честито на сливенци - нали техните улици бяха разкопани от две години.Коментарите показваха че фирма на общински съветник е била изпълнител на проекта.Ако няма конфликт на интереси здраве му кажи.Заради некачествени работи кмета прекратил договора с фирмата.И кой е съгласен да изпусне такава тлъста пачка и в замяна гледахме и ние и ЕК филмче поръчано и платено от тази фирма.Мафията в Сливен.И защо само в Сливен Такива филми спокойно могат да се направят за всички кметове.Прав ли съм?

"Момчето рита топка с мене"...

Абе този арогантен глупак приятел на Тиквоч до кога ще го траете?

Не бойте се! В Сливен има регестрирани толкова много цигани, че тези дето пишете срещу Лечков хич няма смисъл да ходите до урните. Така или иначе, за който сме се договорили него ще си изберем, а пари от бюджета вече са заделени за целта..... А вие си лайте колкото искате и си дигайте пушилка и заплашвайте.... НЯМА СМИ :-D

бай бойко и той е на тая хранилка.докато България е в ръцете на такива нагли крадци ще берем само ядове

Лечко лечкоо, що не си остана във футбола, далаверите по-добре вървят там, далеч от лапите европейски

Тази статия даже не я изчетох до края, тъй като първите изречения и днешното ми посещение в Сливен ми бяха достатъчни за да знам за какво става въпрос. В Сливен от няколко години се опитват да ремонтират улиците, но нещата се проточиха прекалено дълго. А днес бях изумена да видя, че при положение че има толкова недовършени улици насред центъра има багери и централната улица е лунен пейзаж. А сега фондовете спряни... Еми няма да имат сливналии скоро прави улици...

Лечков, не се тревожи , че да не оплешивееш. Само спокойно. Пускай си бакенбарди и си гледай живота...тия няма да моат да те пипнат

ПРЕСТЪПНИКА ЛЕЧКОВ ИМА ПРОТЕКЦИЯТА НА БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ, ПОДОБНИ ПО ФИЛОСОФИЯ И НАЧИН НА РАЗСЪЖДЕНИЯ! ДАЛИ В ЕДИН МОМЕНТ НЯМА ЕС ДА ПРИЛОЖИ МЯРКАТА НА СПИРАНЕ НА ФИНАНСИРАНЕТО НА МАГИСТРАЛИТЕ, ДАЛИ НЯМА ДА Е КЪСНО....! ВЪПРОС НА ФИЛОСОФИЯ! ДОБРЕ Е ЧЕ В ЕК ГЛЕДАТ КЛИПОВЕТЕ ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И НИЩО НЕ ОСТАВА СКРИТО ОТ СВЕТА!

Дали няма да ти дойде акъла в някой болезнен момент?