Коментари - Дилма Русеф започна втория си президентски мандат | Днес.dir.bg

Дилма Русеф започна втория си президентски мандат

Президентът на Бразилия Дилма Русев положи на 1 януари клетва пред Националния конгрес и встъпи във втория си мандат на фона на голям корупционен скандал.

Обратно в новината

Коментари - Дилма Русеф започна втория си президентски мандат | Днес.dir.bg

Коментари

със срива на цената на нефта. Перспективите пред Бразилия са доста мрачни поради високата престъпност и нискообразованото, неособено трудолюбиво население.

няма спор, че успех и неуспех в повечето случаи вървят ръка-за-ръка, но постигнатото от дилма русеф в една огромна страна (на контрастите- от племената в белите дробове на света- до мегаполисите), като бразилия не бе нито леко, нито малко. аз я поздравявам за постигнатото до сега и пожелавам на цяла бразилия - в нейно лице - да запазят природата си, която имат и да заличат разликата между хората, защото бедността (и духовна) ражда чудовищата, а не нежеланието за стремеж към по-добър живот. успех.

Хамериканците я бяха вдигнали на мушка защото се сприятели с Путин и БРИКС. Чудя се дали ще изкара втория мандат.Плевналиев в ролятя на какъв е съпричастен с нейната победа, тя е по българка от него!

В шок съм ! Ние, от една фалирала държава - джудже/76% импорт/, която може да се управлява от един директор и двама заместници, коментираме негативно ръководител на огромна държава и по мащаби и по богатства?????

Вива дилма !! Вива брасил !! Да живее Банго Васил!

Как се вози в открита кола?! Нашия първи ръководител с 5 бронирани коли и пак го е страх като мишка

Когато Путин тръгна да положи клетва за последния пореден мъндат, не само че беше в супер брониран фашистки Мерцедес, ами и половин Москва беше разгонена по маршруета, ми и гаргите даже бяха разгонени, щото има една много гадна руска поговорка за гаргите! "Как бы не накаркали!"!!!!!

Ти се обади на Макака да увеличи бронираните коли от 11 на 25, защото полицията както е подбрала негрите, ще му види сметката в най-скоро време.Не бери дерт за Путинп!!

Де да имахме една такава и тук!Тия нашит са все путьомариновци!

Комуняга начело на държавата - имахме си Гоце ! И какво - нищо! И в Бразилия нищо няма да направят комунягите - щото много ктраднат.....!

Ква такава, дет се вози на открита кола? Вози се щото там сега е лято, а тук е зима, -12! Я се повози ти на открита кола!

Браво Дилма, браво Русеф! Гордеем се с твоите успехи! Само може да се завижда на бурната и пълноценна биография която има. Възрастта и умението нямат граници. И един урок за нашите "мъже" политици. Сравненията са неуместни и абсурдни, но все пак се набива жалката същност на Борисов и Плевнелиев. А редовните зевзеци, изцяло по български патент, се пънат да измислят нещо гнусно и нелицеприятно. Не си заслужава да ги четем или репликираме, злобата им ще ги довърши.

А бе бългаски произход има Русеф, но СИ Е КОМУНСТКА ТЕРОРИСТКА ПРИ ТОВА...!!!!!! И то от най-екстремните терорист комунисти в Бразилия... Пък може и от гена на нашия материал да е това, знае ли човек...?!? Ха-ха-ха...

Бащата на Русева е избягал от кръволоците на Цанков, удушили над 7000 интелектуалци -българи. Да е жива и здрава дъщеря му и бой по десните проамерикански боклуци...

бащата на дилма, многоженецът русеф, е "избягал" по поръчение на большевишкия коминтерн да прави световни революции, първо в Европа, а след туй в Южна Америка, пълни ненормалници са, и преди, и сега, мързи ги да мислят и да бачкат, и сметат че само с революции ще доде човешкото щастие ???

Вувузел

Цанков удушил 7000 българи просто така! Георги Димитров удуши 70 000, но в името на идеята! И двамата бяха кръволоци!

Единствено в омразния на туземните рашофилистичета Запад, Обикновените Хора Живеят Нормален Приличен Живот, в останалия свет е пълна мизерия и големи локуми.

до преди няколко години това беше вярно ... и логично .. любимият ти запад окраде целият свят ... но посегнаха и на техните си бачкатори ... някой който е в чужбина да ти е разказвал нещо хубаво за ... нормалния живот

Да ,не стига,че запада и по специално САЩ окраде целия свят, ами реши да пропагандира тезата,че хората били много и нямало ресурси т.е. ще убиват хората по другите континенти и цивилизации, за да продължава да има лапачка на макс само за тях. Не може да консумираш повече от колкото произвеждаш.Престъпници.

Мдаа, където има нашенци - политици има и рушвети ...

Да задели малко територия за потомците на Аспарух,българинът е добър мигрант

Уж седма икономика, пък замряла. Уж имала минимален напредък, а пък извадила 40 милиона бразилеца от мизерията. Какви са тия парадокси?

Както винаги редактор Насименто избра най-злобните изхвърляния от "световната" англо-саксонска преса за да ни ги поднесе, като "задълбочен" и "професионален" анализ на ставащото по Света. Дриника - все по-жалък !

Хане,пак ли тъпи мъчиш хората с простотиите си.

За тая простотия пари няма да получиш изтрезней и се подготви по добре.

Където има парадокси и аномали - нещо не е такова каквото ни изглежда. В случая швабската демокрация под дулата на въоражената до зъби и с ядрени оръжия УСА армия в Швабия. Представителната демокрация не е демокрация.

Не чехълчета а Наталья Поклонская пркурорката на крим и никой друг.

НЕ МОЖЕ ЧОВЕК С ЛЕВИ РАЗБИРАНИЯ ДА ПРАВИ ПАЗАРНА ИКОНОМИКА.МОЖЕШ ДА ЛЪЖЕШ И ОБЕЩАВАШ НО ДО ВРЕМЕ.БАЩА Й Е БИЛ ИЗБЯГАЛ ПАРТИЗАНИН/ТЕРОРИСТ/.

А ти какво си?Първо прочети и после пиши.

Нейният баща Петър Русев от Габрово е бил близък приятел на Елисавета Багряна. Като активен член на БКП през 1920-те год. е принуден да емигрира от България през 1929 г. във Франция.Какъв партизанин те тресе?

Препил е

Честито на Дилма Русеф - все пак има български корени ... и е постигнала много.Който има акъл може да го оцени и да се учи от нея .

БРИКС е илюзия Няма БРИКС. На срещата на големите, когато Путин се врътна обиден и си отиде, Дилма остана да се снима с Обама Няма социални програми без икономика, ей това скоро ще го разберат и бразилците. За да даваш на мързелите, трябва работливите да работят.

така е ... но, нека не забравяме, че там няма такива ибрикчии като : гейСтанишев Ив.Костов Боко Тиквата Метан, Духан и сие и лично аз, бих гласувал за Човек като Mario Cuomo, Italy емигрант в САЩ а не като нашите посметища. Все, пак това тук е БЪЛГАРИЯ а не дръго, нали ?

Тролчета чете първо,може и нещо да влезе в кратунките прости.БРИКС е на второ място по производителност и БВП.Банката на БРИКС вече е пълна конкуренция и алтернатива на МВФ и СБ.Кристин Лампард заяви в прав текст-всички държави с изключения на ЕС и САЩ вече се преорентират към банката и инвестициите на БРИКС.Четете тролове,четете.

На срещата с "голямите" Путин им хвърли на мастата плана за разделение на Русия между ФАЩ, Швабия, Ингилизия, Франция и Япония. Естествено, че няма какво да прави на обеди и вечери със саксонски варвари, канещи се да оглозгат страната му. Тежко нааканата баба Меркел от тогава е в несвяст. А това, че БГ-УСА тролът не виждал БРИКС - да от разбита, циганска и въглищарска София (превърната такава от "пазарната" икономика) много неща не могат да се видят.

Мдаа,Бразилия се очертава все по-добър съюзник на Русия. + Индия и Китай.......бай бай,долар....хахахахахахахахахахха

Никой не е съюзник на комплексарска Русия. Дори Беларус иска сделките да са в американски долари

Президентът Росен Плевнелиев поздрави Дилма Русеф, че парите, вземани като подкупи от шефове на компанията, са отивали за предизборни кампании на управляващата Партия на трудещите се на Луис Инасио Лула да Силва и Дилма Русеф и нейни съюзници.

Щом не се кланят на краварите значи има корупция, то е така на всякъде по света.

Абе, гледам и не мога да се начудя - нема ли български политик - я Плевнелиев, я Борисов, я тая от народното събрание дето да са си направили екскурзийка до Бразилия и като параван да отчетат участие в церемонията по встъпването в длъжност на Дилма. Преди 4 години Бойко беше доста ентусиазиран, че Бразилия едва ли не ще извади България от блатото та прекоси океана.. А сега нещо никакви ги нема ...

Още едно лайно с български произход.

България е велика и стара нация, която ще пребъде. Само заради лайна като тебе в момента се намираме в това положение !

На всички да е честит Евразийският икономически съюз! На практика ЕИС, БРИКС и ШОС са краят на света по краварски...

първо с гнието, а сега свръхпроизводството на рублите ще довърши мръсните кравари.

Амче то навсякъде по света скандалите вървят заедно с червените терористи!

брикс стана икс ! русия втаса , и бразилия и тя .

Откъдето мине комунист, трева не никне!

Пред Дилма дори и нашите....комунисти трябва да коленичат ...надминала ги е щом дори в Бразилия може да краде , да взема подкупи и да се корумпира... Комунизма си е жива зараза....

Айде наще!

евала *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Двете жени до Дилма в Rolls Roys, тази с червената рокля и седналата с фуражката си ги бива. Какви ли са?

БРИКС окончателно ще им такова таковата...

Що е българско все е чепато. Дилма но дил беро, покажи на света как се сади сади пиперо!

голям праз, Бойко и той започна втория си мандат, Путьо пък вече кара четвъртия с намерения за пети:)

Обама също кара втори мандат. А баба Меркел може да се мери с Путин. Само в Китай ги сменят на всеки цикъл.

Вървял в балкана нейде Кумчо Вълчо с бухалка, във ръката- мобифон. Той търсел хубавата Кума Лиса шефката на публичния дом. Че месец вече рекета не плаща, кокошката с пломбирания зъб. А баба меца шефа на бореца, останала е тя без мед. Поздрав за комунистите от ГЕРБ!

КОЛКО ДЕСНИ СА ЛАТИНОАМЕРИКАНЦИТЕ ? .... КУБА - БРАТЯ КАСТРО - СА ЯСНИ НИКАРАГУА - ДАНИЕЛ ОРТЕГА - КОМАНДИРА НА АНТИ-АМЕРИКАНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ БРАЗИЛИЯ - ДИЛМА - ЛЕЖАЛА В ЗАТВОРА КАТО КОМУНИСТКА ВЕНЕЦУЕЛА - МАДУРО- ПРОФСЪЮЗЕН ЛИДЕР И ПРЪВ ПРИЯТЕЛ НА УГО ЧАВЕС БОЛИВИЯ - СТРАНАТА В КОЯТО УБИХА ЧЕ ГЕВАРА - ПРЕЗИДЕНТА Е ИНДИАНЕЦА ЕВО МОРАЛЕС :)))

И сичките изброени от теб са се пропутлерски, проспериращи общества.

ТО ЗАТОВА ЛИ ВАШИЯ КАНАДЕЦ КЕВИН О'ЛИРИ ДЕТО БЕШЕ В ЕДНО ПРЕДАВАНЕ С АМАНДА ЛАНГ, ВСЕ ПРИЗОВАВА ДА СЕ ИНВЕСТИРА В БРАЗИЛИЯ И ЛАТИНСКА АМЕРИКА .. И Е ВЛОЖИЛ КАПИТАЛИ ОТ УПРАВЛЯВАНИЯ ОТ НЕГО ФОНД В БРАЗИЛСКИТЕ МОБИЛНИ ОПЕРАТОРИ :))))

Ама... Росен и Дилма приятелки ли са ?

Бяха,но се скараха заради мъж :)

ВЕЛИКА КОМУНИСТКА, ВЕЛИКА ЖЕНА - ТОВА Е НАШАТА ДИЛМА ! А ТЪЙ КАТО БРАЗИЛИЯ И ТЯ Е РАЗДЕЛЕНА НА ОТДЕЛНИ ЩАТИ , МОЖЕ ДА СЕ ЗАМИСЛИТЕ ДАЛИ ДА НЕ СТАНЕТЕ БРАЗИЛСКИ ЩАТ :)

Необходимо ли е системно да доказваш вопиющата ти ненормалност ???

баце Коко

психиатъра...навремето се чудех, защо много психиатри замязват на пациентите си, докато не научих , че има старо правило, което гласи : с какъвто се събереш такъв и ставаш))))) та и твоята е такава....смяаааах

Сладко приказва, ама си назначи за финансов министър безцеремонен катил от "чикагската школа". Кака Дилма клекна пред транснационалните психопати, издигнали планина от виртуални трилиони в деривативите на "казино капитализма". Пичът ще им изкара на бразилците "социалните програми" с кръв и от носа, и от други отвърстия. БРИКС били алтернатива на нещо си там, да бе...

предложи нещо различно ???

нема да кажа нищо

Коментари - Дилма Русеф започна втория си президентски мандат | Днес.dir.bg

Дилма Русеф започна втория си президентски мандат

Президентът на Бразилия Дилма Русев положи на 1 януари клетва пред Националния конгрес и встъпи във втория си мандат на фона на голям корупционен скандал.

Обратно в новината

Коментари - Дилма Русеф започна втория си президентски мандат | Днес.dir.bg

Коментари

със срива на цената на нефта. Перспективите пред Бразилия са доста мрачни поради високата престъпност и нискообразованото, неособено трудолюбиво население.

няма спор, че успех и неуспех в повечето случаи вървят ръка-за-ръка, но постигнатото от дилма русеф в една огромна страна (на контрастите- от племената в белите дробове на света- до мегаполисите), като бразилия не бе нито леко, нито малко. аз я поздравявам за постигнатото до сега и пожелавам на цяла бразилия - в нейно лице - да запазят природата си, която имат и да заличат разликата между хората, защото бедността (и духовна) ражда чудовищата, а не нежеланието за стремеж към по-добър живот. успех.

Хамериканците я бяха вдигнали на мушка защото се сприятели с Путин и БРИКС. Чудя се дали ще изкара втория мандат.Плевналиев в ролятя на какъв е съпричастен с нейната победа, тя е по българка от него!

В шок съм ! Ние, от една фалирала държава - джудже/76% импорт/, която може да се управлява от един директор и двама заместници, коментираме негативно ръководител на огромна държава и по мащаби и по богатства?????

Вива дилма !! Вива брасил !! Да живее Банго Васил!

Как се вози в открита кола?! Нашия първи ръководител с 5 бронирани коли и пак го е страх като мишка

Когато Путин тръгна да положи клетва за последния пореден мъндат, не само че беше в супер брониран фашистки Мерцедес, ами и половин Москва беше разгонена по маршруета, ми и гаргите даже бяха разгонени, щото има една много гадна руска поговорка за гаргите! "Как бы не накаркали!"!!!!!

Ти се обади на Макака да увеличи бронираните коли от 11 на 25, защото полицията както е подбрала негрите, ще му види сметката в най-скоро време.Не бери дерт за Путинп!!

Де да имахме една такава и тук!Тия нашит са все путьомариновци!

Комуняга начело на държавата - имахме си Гоце ! И какво - нищо! И в Бразилия нищо няма да направят комунягите - щото много ктраднат.....!

Ква такава, дет се вози на открита кола? Вози се щото там сега е лято, а тук е зима, -12! Я се повози ти на открита кола!

Браво Дилма, браво Русеф! Гордеем се с твоите успехи! Само може да се завижда на бурната и пълноценна биография която има. Възрастта и умението нямат граници. И един урок за нашите "мъже" политици. Сравненията са неуместни и абсурдни, но все пак се набива жалката същност на Борисов и Плевнелиев. А редовните зевзеци, изцяло по български патент, се пънат да измислят нещо гнусно и нелицеприятно. Не си заслужава да ги четем или репликираме, злобата им ще ги довърши.

А бе бългаски произход има Русеф, но СИ Е КОМУНСТКА ТЕРОРИСТКА ПРИ ТОВА...!!!!!! И то от най-екстремните терорист комунисти в Бразилия... Пък може и от гена на нашия материал да е това, знае ли човек...?!? Ха-ха-ха...

Бащата на Русева е избягал от кръволоците на Цанков, удушили над 7000 интелектуалци -българи. Да е жива и здрава дъщеря му и бой по десните проамерикански боклуци...

бащата на дилма, многоженецът русеф, е "избягал" по поръчение на большевишкия коминтерн да прави световни революции, първо в Европа, а след туй в Южна Америка, пълни ненормалници са, и преди, и сега, мързи ги да мислят и да бачкат, и сметат че само с революции ще доде човешкото щастие ???

Вувузел

Цанков удушил 7000 българи просто така! Георги Димитров удуши 70 000, но в името на идеята! И двамата бяха кръволоци!

Единствено в омразния на туземните рашофилистичета Запад, Обикновените Хора Живеят Нормален Приличен Живот, в останалия свет е пълна мизерия и големи локуми.

до преди няколко години това беше вярно ... и логично .. любимият ти запад окраде целият свят ... но посегнаха и на техните си бачкатори ... някой който е в чужбина да ти е разказвал нещо хубаво за ... нормалния живот

Да ,не стига,че запада и по специално САЩ окраде целия свят, ами реши да пропагандира тезата,че хората били много и нямало ресурси т.е. ще убиват хората по другите континенти и цивилизации, за да продължава да има лапачка на макс само за тях. Не може да консумираш повече от колкото произвеждаш.Престъпници.

Мдаа, където има нашенци - политици има и рушвети ...

Да задели малко територия за потомците на Аспарух,българинът е добър мигрант

Уж седма икономика, пък замряла. Уж имала минимален напредък, а пък извадила 40 милиона бразилеца от мизерията. Какви са тия парадокси?

Както винаги редактор Насименто избра най-злобните изхвърляния от "световната" англо-саксонска преса за да ни ги поднесе, като "задълбочен" и "професионален" анализ на ставащото по Света. Дриника - все по-жалък !

Хане,пак ли тъпи мъчиш хората с простотиите си.

За тая простотия пари няма да получиш изтрезней и се подготви по добре.

Където има парадокси и аномали - нещо не е такова каквото ни изглежда. В случая швабската демокрация под дулата на въоражената до зъби и с ядрени оръжия УСА армия в Швабия. Представителната демокрация не е демокрация.

Не чехълчета а Наталья Поклонская пркурорката на крим и никой друг.

НЕ МОЖЕ ЧОВЕК С ЛЕВИ РАЗБИРАНИЯ ДА ПРАВИ ПАЗАРНА ИКОНОМИКА.МОЖЕШ ДА ЛЪЖЕШ И ОБЕЩАВАШ НО ДО ВРЕМЕ.БАЩА Й Е БИЛ ИЗБЯГАЛ ПАРТИЗАНИН/ТЕРОРИСТ/.

А ти какво си?Първо прочети и после пиши.

Нейният баща Петър Русев от Габрово е бил близък приятел на Елисавета Багряна. Като активен член на БКП през 1920-те год. е принуден да емигрира от България през 1929 г. във Франция.Какъв партизанин те тресе?

Препил е

Честито на Дилма Русеф - все пак има български корени ... и е постигнала много.Който има акъл може да го оцени и да се учи от нея .

БРИКС е илюзия Няма БРИКС. На срещата на големите, когато Путин се врътна обиден и си отиде, Дилма остана да се снима с Обама Няма социални програми без икономика, ей това скоро ще го разберат и бразилците. За да даваш на мързелите, трябва работливите да работят.

така е ... но, нека не забравяме, че там няма такива ибрикчии като : гейСтанишев Ив.Костов Боко Тиквата Метан, Духан и сие и лично аз, бих гласувал за Човек като Mario Cuomo, Italy емигрант в САЩ а не като нашите посметища. Все, пак това тук е БЪЛГАРИЯ а не дръго, нали ?

Тролчета чете първо,може и нещо да влезе в кратунките прости.БРИКС е на второ място по производителност и БВП.Банката на БРИКС вече е пълна конкуренция и алтернатива на МВФ и СБ.Кристин Лампард заяви в прав текст-всички държави с изключения на ЕС и САЩ вече се преорентират към банката и инвестициите на БРИКС.Четете тролове,четете.

На срещата с "голямите" Путин им хвърли на мастата плана за разделение на Русия между ФАЩ, Швабия, Ингилизия, Франция и Япония. Естествено, че няма какво да прави на обеди и вечери със саксонски варвари, канещи се да оглозгат страната му. Тежко нааканата баба Меркел от тогава е в несвяст. А това, че БГ-УСА тролът не виждал БРИКС - да от разбита, циганска и въглищарска София (превърната такава от "пазарната" икономика) много неща не могат да се видят.

Мдаа,Бразилия се очертава все по-добър съюзник на Русия. + Индия и Китай.......бай бай,долар....хахахахахахахахахахха

Никой не е съюзник на комплексарска Русия. Дори Беларус иска сделките да са в американски долари

Президентът Росен Плевнелиев поздрави Дилма Русеф, че парите, вземани като подкупи от шефове на компанията, са отивали за предизборни кампании на управляващата Партия на трудещите се на Луис Инасио Лула да Силва и Дилма Русеф и нейни съюзници.

Щом не се кланят на краварите значи има корупция, то е така на всякъде по света.

Абе, гледам и не мога да се начудя - нема ли български политик - я Плевнелиев, я Борисов, я тая от народното събрание дето да са си направили екскурзийка до Бразилия и като параван да отчетат участие в церемонията по встъпването в длъжност на Дилма. Преди 4 години Бойко беше доста ентусиазиран, че Бразилия едва ли не ще извади България от блатото та прекоси океана.. А сега нещо никакви ги нема ...

Още едно лайно с български произход.

България е велика и стара нация, която ще пребъде. Само заради лайна като тебе в момента се намираме в това положение !

На всички да е честит Евразийският икономически съюз! На практика ЕИС, БРИКС и ШОС са краят на света по краварски...

първо с гнието, а сега свръхпроизводството на рублите ще довърши мръсните кравари.

Амче то навсякъде по света скандалите вървят заедно с червените терористи!

брикс стана икс ! русия втаса , и бразилия и тя .

Откъдето мине комунист, трева не никне!

Пред Дилма дори и нашите....комунисти трябва да коленичат ...надминала ги е щом дори в Бразилия може да краде , да взема подкупи и да се корумпира... Комунизма си е жива зараза....

Айде наще!

евала *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Двете жени до Дилма в Rolls Roys, тази с червената рокля и седналата с фуражката си ги бива. Какви ли са?

БРИКС окончателно ще им такова таковата...

Що е българско все е чепато. Дилма но дил беро, покажи на света как се сади сади пиперо!

голям праз, Бойко и той започна втория си мандат, Путьо пък вече кара четвъртия с намерения за пети:)

Обама също кара втори мандат. А баба Меркел може да се мери с Путин. Само в Китай ги сменят на всеки цикъл.

Вървял в балкана нейде Кумчо Вълчо с бухалка, във ръката- мобифон. Той търсел хубавата Кума Лиса шефката на публичния дом. Че месец вече рекета не плаща, кокошката с пломбирания зъб. А баба меца шефа на бореца, останала е тя без мед. Поздрав за комунистите от ГЕРБ!

КОЛКО ДЕСНИ СА ЛАТИНОАМЕРИКАНЦИТЕ ? .... КУБА - БРАТЯ КАСТРО - СА ЯСНИ НИКАРАГУА - ДАНИЕЛ ОРТЕГА - КОМАНДИРА НА АНТИ-АМЕРИКАНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ БРАЗИЛИЯ - ДИЛМА - ЛЕЖАЛА В ЗАТВОРА КАТО КОМУНИСТКА ВЕНЕЦУЕЛА - МАДУРО- ПРОФСЪЮЗЕН ЛИДЕР И ПРЪВ ПРИЯТЕЛ НА УГО ЧАВЕС БОЛИВИЯ - СТРАНАТА В КОЯТО УБИХА ЧЕ ГЕВАРА - ПРЕЗИДЕНТА Е ИНДИАНЕЦА ЕВО МОРАЛЕС :)))

И сичките изброени от теб са се пропутлерски, проспериращи общества.

ТО ЗАТОВА ЛИ ВАШИЯ КАНАДЕЦ КЕВИН О'ЛИРИ ДЕТО БЕШЕ В ЕДНО ПРЕДАВАНЕ С АМАНДА ЛАНГ, ВСЕ ПРИЗОВАВА ДА СЕ ИНВЕСТИРА В БРАЗИЛИЯ И ЛАТИНСКА АМЕРИКА .. И Е ВЛОЖИЛ КАПИТАЛИ ОТ УПРАВЛЯВАНИЯ ОТ НЕГО ФОНД В БРАЗИЛСКИТЕ МОБИЛНИ ОПЕРАТОРИ :))))

Ама... Росен и Дилма приятелки ли са ?

Бяха,но се скараха заради мъж :)

ВЕЛИКА КОМУНИСТКА, ВЕЛИКА ЖЕНА - ТОВА Е НАШАТА ДИЛМА ! А ТЪЙ КАТО БРАЗИЛИЯ И ТЯ Е РАЗДЕЛЕНА НА ОТДЕЛНИ ЩАТИ , МОЖЕ ДА СЕ ЗАМИСЛИТЕ ДАЛИ ДА НЕ СТАНЕТЕ БРАЗИЛСКИ ЩАТ :)

Необходимо ли е системно да доказваш вопиющата ти ненормалност ???

баце Коко

психиатъра...навремето се чудех, защо много психиатри замязват на пациентите си, докато не научих , че има старо правило, което гласи : с какъвто се събереш такъв и ставаш))))) та и твоята е такава....смяаааах

Сладко приказва, ама си назначи за финансов министър безцеремонен катил от "чикагската школа". Кака Дилма клекна пред транснационалните психопати, издигнали планина от виртуални трилиони в деривативите на "казино капитализма". Пичът ще им изкара на бразилците "социалните програми" с кръв и от носа, и от други отвърстия. БРИКС били алтернатива на нещо си там, да бе...

предложи нещо различно ???

нема да кажа нищо