Коментари - Радев пред Борисов и Каракачанов по рейтинг | Днес.dir.bg

Радев пред Борисов и Каракачанов по рейтинг

Румен Радев е с най-висок рейтинг сред българските политици - 35%, Борисов е втори с 25%, а Красимир Каракачанов - трети с 19,9%.

Обратно в новината

Коментари - Радев пред Борисов и Каракачанов по рейтинг | Днес.dir.bg

Коментари

Естествено,че води и дори с много повече.

БСП е с "рейтинг" до евентуално 10 месеца на власт - като правителството на "орехчо". С тях ще си ходи и льотчика Ал Бънди с нулев обществен стаж.

Досега всичките ни политици на прехода са били по тази пързалка. Започват с висок рейтинг и после... Само вървят надолу. Народът ни е открит и дори в политиката си следва правилото: По дрехите посрещат, по ума изпращат! А този още нищо не е сътворил на дансинга с рейтингите. Дано само не си въобрази, че българското търпение е простотия! Защото лесно ще ни загуби още някоя година.

Медиите са за затвора.Снощи нищо не показаха за този резултат на Радев.Пак Бою първи бил с 25%.А Радев е с 35%! Гадни помияри и гъзоблизци! Да видим след предстоящия погром на ГЕРБ как ще извъртят дупетата си на ляво... Не им вярвайте на написаното и казаното! Журналистика у нас няма от години! Преди 1989 год.поне се знаеше какво е цензура, а сега всеки те мами и манипулира. Избори,сбогом ГЕРБ!

European institute for strategies and analysis- EISA - пуснах едно търсене в Google - ами изобщо не се появява такъв институт. Кой ни прави на балами и защо го търпим. Кой промива мозъците на обикновения гражданин и насажда любов необяснима и необосновано почитание към тази личност?

Радев?! Кой е този Радев! А-а-а - сетих се - хвъркаткото, когото жена му? води за носа!

е, твойта те води за рогата....

ev57tim@

господин Никой направи голям рейтинг. Как стана тая работа??

ами погледни изборните резултати, ако можеш да смяташ...

Какво общо има рейтинга с изборите, Овчиле?

Не сме фенове нито на другаря Борисов,нито на другаря Каракачанов,но как е направена тази "класация" след като другаря Радев няма НИТО ЕДИН ДЕН РАБОТА на ТЕРЕН? Как стана "политик на 2016г? Ето ТОВА е ПОПУЛИЗЪМ!

малък, но много прост народ обичащ да го командорят и крадат и ....

Първа грешка, че Радев е политик - та той едва сега прохожда в голямата политика, досега е раздавал порциони във войската, на военното летище Граф Игнатиево. Втора грешка, която си е редовна у нас: т.нар. социолози си заплюват някого и му наливат проценти, които просто няма как да са истински. А може и да им плащат за това. Защото кой, къде, кога и как е бил запитан дали одобрява т.н. "политик" ген. Радев? Почакайте, малко, бе журналя и социолози, дайте време да го чуем, да го видим, да го разберем (защото когато говори трудно му се разбира, все пак, военен човек...).

Ма ква грешка? Точно така си е. А за платените "социологически" и подобни изследвания никой не може се сети, кой ги поръчва.

Малиии Баце е втори. А той искаше само да бъде обичан. Лоши избиратели, лоши.

Интуицията ми подсказва, че много бързо рейтингът му ще падне .На този човек просто не му вярвам. Началник, който е намирал време да създава връзки с подчинените си служителки, за мен е човек със слаб ангел. Какво може да се очаква от такъв? Не съм трол, обикновенна гражданска съм, без малко и моето семейство да отиде на вятъра от една такава, каквато е Генерал Деси. Радев, не те приемам, картинката ми е пределно ясна. Имам огромни съмнения към теб. Хората, които гласуваха за теб бяха заблудени.

СЕГА ЩЕ МУ ПАДНЕ .СЛЕД КАТО НАРОДА ЧУЕ , ЧЕ Е ПРОТИВ РЕФЕРЕНДУМА

Вчера по ТВ казаха, че Борисов е с 45 % рейтинг, пред всички останали, включително устатата Курнелия, а тази измислена класация сигурно пак е платена с рубли.

А МАМАТА НА НАЦИЯТА КЪДЕ СЕ ДЯНА? какво стана с Цецка?

за да се измисля рейтинг по предположение. Рейтинг е оценка за дейност, а не мнение за залеза. Не си позволявайте да ни занимавате с нечии предположения.

"Бойко Борисов има чувствителна преднина пред Каракачанов сред ромите и турците...". Сега ясно ли ви е кой купува най-много гласове по време на избори. Цвъцко си знае работата.

Ми прост народ, слаба държава ако е вярно изследването...!?! Защото този метод и тази агенция са силно вмирисани от стените на Позитано 20, където са последната сбирщина от изгладнели крадци и мафиоти от БСП/БКП...

"Това показва социологическо изследване на Европейския институт за стратегии и анализи (EISA)" 1. НЯМА ТАКЪВ институт! 2. Има един "European International Studies Association (EISA)", което в превод ще рече "Европейска Асоциация за Интернационални Анализи", който се занимава с организирането на научни конференции, летни училища и издава едно списание, като целта на организацията е да свързва млади специалисти от различни страни ТАЯ СТАТИЯ и ТОВА ИЗСЛЕДВАНЕ Е АБСОЛЮТНА ИЗМИСЛИЦА! НЯМА ТАКОВА НЕЩО!

от обучените в САЩ юпита се превръщат в крадливи бели якички като симеон дянков или стават наркомани, други психясват, но родителите парвенюта най-често с крадени пари ги натирват упорито към новото светло бъдеще.

няма да ви спаси, боклуци крадливи

втората ти женица да си прибере детето от САЩ, пък тогава ще вярваме, че мислиш за БЪЛГА.РИЯ или и ти като кратуната ще ни дрънкаш врели некипели

И Курнелия ли да си прибира детето от САЩ?

ТА, БЕГЛЕЦЪТ НАЦИС ИМА ЛИ РЕЙТИНГ?

Той не е нарцис а кръстоска между нарциц и тиква ако говорим за един и същ човек!

Не може да бъде.А Кристалинка где?

Радев е новият президент на България и на всеки педераст трябва да е ясно , чакат ви тежки дни извратеняци.Много тежки

я иди да плашиш гаргите! Боклук червен.

Ура доживях да видя уплашен педераст

Радев и рейтинг ! Вие на кого ги разправяте ! Ако това е мнението на провинциалните плебей, то защо го публикувате ?

Какво е направил до днеска Радев, че да му се гласува такова голямо доверие? Нищо!!!

Заслужава си рейтинга Р Радев, но БСП сигурно ще се разочароват от него

смях в залата отново сме свидетели как медиите могат да искарат папата евангелист достатъчно е само да повтаряш една и съща лъжa по дълго време това се нарича манипулация на масите препорачвам една велика книга по тази тема на френския писател психолог густаф ле бон от които се е учил даже и хитлер

...виж справката по горе...

КриСталинка пропадна - от 60% одобрение, днес е под кривата круша, наред със Славун Чалгаджията Импотента

...спънатият в устата,бе?!...

Клепоухия,бе...по добре измерете полата на ДеситУ...

ПО ХОРАТА ХОДИШ!!! КАКЪВ ПОЛИТИК Е ТОЗИ,ТА ИЗОБЩО ДА ГО СЛАГАМЕ В ТАЗИ ГРУПА?! ТОЙ ОЩЕ НЕ Е ВСТЪПИЛ В ДЛЪЖНОСТ И КЪМ МОМЕНТА Е ВОЕНЕН ПЕНСИОНЕР!!!

с този селяндур! Военен ли е, не ми говори повече.

OFFNews? това казва всичко - те са руски кавали.

като ученик едвам изкарах осми клас,ама бях голям побойник и фулиган и имах много висок рейтинг пред съучениците,най вече съученичките.

Всичко в България е "ден , до пладне"!!! След 2-3 изцепки на генерал Деси и Той щестане за смях, като Плевелиев!!!!

руснаците 2",а българските им мекерета се стараят да замажат и изопачат с което потвърждават лъжата и мръсната манипулация.Ами който влезе в мрежата и се заинтересува какво е туй "Европейска лига за икономическо струдничество" с президент барон Бернард Сноа,срещите му на 24.11.2016 г. в БАН и ще се разбере и предложението за С Ъ З Д А В А Н Е Т О на "Европейския институт за анализи и стратегия/EISA/ и който само след месец се е "активирал" да "раздава" рейтингови оценки.А там пише,чрез червената агенция OFFNews кой е изпълнителен директор на този пръкнал се пресен институт. Там пише,че Бранимирчо Ботев като се върнел от Брюксел,щял да се обяснява.пръкнал ли се е .,непръкнал ли се е още споменавания европейски институт.

Аман от глупави проучвания:) Ами той- Президентът- още няма материал за оценки и рейтинги...

Приложената методика е модерна, позволява онлайн набиране и препращане на данните в аналитичния център за обработка и гарантира изключително висока степен на достоверност при максимално допустима грешка от 2.5% при 50-процентов дял. 1. ...позволява онлайн набиране и препращане на данните... От това излиза, че циганите и турците денонощно висят в интернет и така им вземат мнението. Как ви се струва? 2. ...максимално допустима грешка от 2.5% при 50-процентов дял... Значи при 100% извадка грешката отива към 5% Много модерен и точен метод, иба га!

Така, в официалния сайт на тази организация в секцията им за България фигурират следните длъжности и лица: President: Iliya Lingorski Secretary General: Vassil Karaivanov Длъжност Главен изпълнителен директор и човек на име Бранимир Ботев, заемащ този "пост" НЯМА!

Доживяхме Ал Бънди да стане Прецедент и да има рейтинг!!! По-голяма простотия от това неможе да има!!!

ОХ, КОГА ГО ИЗМЕРИХА НА КОИ Е ПО ПО НАЙ, ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ, НЕЩО ДА Е НАПРАВИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, А ПОМОГНЕТЕ МИ МОЛЯ ВИ АКО ГРЕША.

Въпросната European League for Economic Cooperation е (о, ужас, най-омразното на руснаците нещо!) НПО, която се занимава с икономическо сътрудничество и си няма и хабер от социологически проучвания. Две минути в сайта им е достатъчно, за да се хване измишльотината за "проучването на рейтинга" на Радев. Те така действат руснаците - от на пръв поглед достоверен източник създават "новина", която ги устройва, а "източникът" си няма и понятие какво е "направил".

Аре ве. Тия ще ме убият с червено-кафявите си рейтинзи

И какво направи до момента тоя Радев като политик? Освен, че вози жена си в служебен автомобил и с бодигардове , на които се плаща и от моите пари

Освен, че вози жена си, прави и супер луксозен ремонт на вила Калина в резиденция Бояна с парите на данъкоплатците. И на това ако му казвате нищо!

това изследване показва нивото на ; матряла;

да бе да , този прилича на Тодор Живков и е военен , чудна комбинация

ПРОДАЖНИТЕ ЖУРНАЛЯ ПРАВЯТ РЕЙТИНГА НА ТОЗИ ШОФЬОР НА САМОЛЕТ С ФИЗИОНОМИЯ НА ТРАКТОРИСТ.ФИЗИОНОМИЯТА НА ЧОВЕК ПОКАЗВА КОЛКО Е ИНТЕЛЕКТОАЛНО ОГРАНИЧЕН КОЙТО ГО ВОДИ ЗА НОСА МОСКОВСКИТЕ ПАРИ И ОНАЯ ДЪРЖАНКА.

А ти, интелектОалецо с безброй правописни грешки, къде си тръгнал да даваш оценка на "самолетни шофьори"?

Стига крещял, все едно не си убедителен!

Каква е тая американска методика бе, пълна стъкмистика, каквато е стъкмистичката на МВР, че дават на мутрогалфона 25 %. Защо жидоянките не направят такова изследване тук в тоя форум, в БЛИЦ и др. и кажат как мутрата ше има 25 %!!? Че той повече от 5 %, от гласовете на неговите чиновници клатикрачоли и заблудени по шкембака му фусти, не може да събере!!? Порнографски са всички тия галъпи и др. измислени агенции. Преди изборите каквото стъкмяваха, сякаш кифлата Цеца сега щеше да е президент с два мандата!!? - Видяхме резултатите!

Коментари - Радев пред Борисов и Каракачанов по рейтинг | Днес.dir.bg

Радев пред Борисов и Каракачанов по рейтинг

Румен Радев е с най-висок рейтинг сред българските политици - 35%, Борисов е втори с 25%, а Красимир Каракачанов - трети с 19,9%.

Обратно в новината

Коментари - Радев пред Борисов и Каракачанов по рейтинг | Днес.dir.bg

Коментари

Естествено,че води и дори с много повече.

БСП е с "рейтинг" до евентуално 10 месеца на власт - като правителството на "орехчо". С тях ще си ходи и льотчика Ал Бънди с нулев обществен стаж.

Досега всичките ни политици на прехода са били по тази пързалка. Започват с висок рейтинг и после... Само вървят надолу. Народът ни е открит и дори в политиката си следва правилото: По дрехите посрещат, по ума изпращат! А този още нищо не е сътворил на дансинга с рейтингите. Дано само не си въобрази, че българското търпение е простотия! Защото лесно ще ни загуби още някоя година.

Медиите са за затвора.Снощи нищо не показаха за този резултат на Радев.Пак Бою първи бил с 25%.А Радев е с 35%! Гадни помияри и гъзоблизци! Да видим след предстоящия погром на ГЕРБ как ще извъртят дупетата си на ляво... Не им вярвайте на написаното и казаното! Журналистика у нас няма от години! Преди 1989 год.поне се знаеше какво е цензура, а сега всеки те мами и манипулира. Избори,сбогом ГЕРБ!

European institute for strategies and analysis- EISA - пуснах едно търсене в Google - ами изобщо не се появява такъв институт. Кой ни прави на балами и защо го търпим. Кой промива мозъците на обикновения гражданин и насажда любов необяснима и необосновано почитание към тази личност?

Радев?! Кой е този Радев! А-а-а - сетих се - хвъркаткото, когото жена му? води за носа!

е, твойта те води за рогата....

ev57tim@

господин Никой направи голям рейтинг. Как стана тая работа??

ами погледни изборните резултати, ако можеш да смяташ...

Какво общо има рейтинга с изборите, Овчиле?

Не сме фенове нито на другаря Борисов,нито на другаря Каракачанов,но как е направена тази "класация" след като другаря Радев няма НИТО ЕДИН ДЕН РАБОТА на ТЕРЕН? Как стана "политик на 2016г? Ето ТОВА е ПОПУЛИЗЪМ!

малък, но много прост народ обичащ да го командорят и крадат и ....

Първа грешка, че Радев е политик - та той едва сега прохожда в голямата политика, досега е раздавал порциони във войската, на военното летище Граф Игнатиево. Втора грешка, която си е редовна у нас: т.нар. социолози си заплюват някого и му наливат проценти, които просто няма как да са истински. А може и да им плащат за това. Защото кой, къде, кога и как е бил запитан дали одобрява т.н. "политик" ген. Радев? Почакайте, малко, бе журналя и социолози, дайте време да го чуем, да го видим, да го разберем (защото когато говори трудно му се разбира, все пак, военен човек...).

Ма ква грешка? Точно така си е. А за платените "социологически" и подобни изследвания никой не може се сети, кой ги поръчва.

Малиии Баце е втори. А той искаше само да бъде обичан. Лоши избиратели, лоши.

Интуицията ми подсказва, че много бързо рейтингът му ще падне .На този човек просто не му вярвам. Началник, който е намирал време да създава връзки с подчинените си служителки, за мен е човек със слаб ангел. Какво може да се очаква от такъв? Не съм трол, обикновенна гражданска съм, без малко и моето семейство да отиде на вятъра от една такава, каквато е Генерал Деси. Радев, не те приемам, картинката ми е пределно ясна. Имам огромни съмнения към теб. Хората, които гласуваха за теб бяха заблудени.

СЕГА ЩЕ МУ ПАДНЕ .СЛЕД КАТО НАРОДА ЧУЕ , ЧЕ Е ПРОТИВ РЕФЕРЕНДУМА

Вчера по ТВ казаха, че Борисов е с 45 % рейтинг, пред всички останали, включително устатата Курнелия, а тази измислена класация сигурно пак е платена с рубли.

А МАМАТА НА НАЦИЯТА КЪДЕ СЕ ДЯНА? какво стана с Цецка?

за да се измисля рейтинг по предположение. Рейтинг е оценка за дейност, а не мнение за залеза. Не си позволявайте да ни занимавате с нечии предположения.

"Бойко Борисов има чувствителна преднина пред Каракачанов сред ромите и турците...". Сега ясно ли ви е кой купува най-много гласове по време на избори. Цвъцко си знае работата.

Ми прост народ, слаба държава ако е вярно изследването...!?! Защото този метод и тази агенция са силно вмирисани от стените на Позитано 20, където са последната сбирщина от изгладнели крадци и мафиоти от БСП/БКП...

"Това показва социологическо изследване на Европейския институт за стратегии и анализи (EISA)" 1. НЯМА ТАКЪВ институт! 2. Има един "European International Studies Association (EISA)", което в превод ще рече "Европейска Асоциация за Интернационални Анализи", който се занимава с организирането на научни конференции, летни училища и издава едно списание, като целта на организацията е да свързва млади специалисти от различни страни ТАЯ СТАТИЯ и ТОВА ИЗСЛЕДВАНЕ Е АБСОЛЮТНА ИЗМИСЛИЦА! НЯМА ТАКОВА НЕЩО!

от обучените в САЩ юпита се превръщат в крадливи бели якички като симеон дянков или стават наркомани, други психясват, но родителите парвенюта най-често с крадени пари ги натирват упорито към новото светло бъдеще.

няма да ви спаси, боклуци крадливи

втората ти женица да си прибере детето от САЩ, пък тогава ще вярваме, че мислиш за БЪЛГА.РИЯ или и ти като кратуната ще ни дрънкаш врели некипели

И Курнелия ли да си прибира детето от САЩ?

ТА, БЕГЛЕЦЪТ НАЦИС ИМА ЛИ РЕЙТИНГ?

Той не е нарцис а кръстоска между нарциц и тиква ако говорим за един и същ човек!

Не може да бъде.А Кристалинка где?

Радев е новият президент на България и на всеки педераст трябва да е ясно , чакат ви тежки дни извратеняци.Много тежки

я иди да плашиш гаргите! Боклук червен.

Ура доживях да видя уплашен педераст

Радев и рейтинг ! Вие на кого ги разправяте ! Ако това е мнението на провинциалните плебей, то защо го публикувате ?

Какво е направил до днеска Радев, че да му се гласува такова голямо доверие? Нищо!!!

Заслужава си рейтинга Р Радев, но БСП сигурно ще се разочароват от него

смях в залата отново сме свидетели как медиите могат да искарат папата евангелист достатъчно е само да повтаряш една и съща лъжa по дълго време това се нарича манипулация на масите препорачвам една велика книга по тази тема на френския писател психолог густаф ле бон от които се е учил даже и хитлер

...виж справката по горе...

КриСталинка пропадна - от 60% одобрение, днес е под кривата круша, наред със Славун Чалгаджията Импотента

...спънатият в устата,бе?!...

Клепоухия,бе...по добре измерете полата на ДеситУ...

ПО ХОРАТА ХОДИШ!!! КАКЪВ ПОЛИТИК Е ТОЗИ,ТА ИЗОБЩО ДА ГО СЛАГАМЕ В ТАЗИ ГРУПА?! ТОЙ ОЩЕ НЕ Е ВСТЪПИЛ В ДЛЪЖНОСТ И КЪМ МОМЕНТА Е ВОЕНЕН ПЕНСИОНЕР!!!

с този селяндур! Военен ли е, не ми говори повече.

OFFNews? това казва всичко - те са руски кавали.

като ученик едвам изкарах осми клас,ама бях голям побойник и фулиган и имах много висок рейтинг пред съучениците,най вече съученичките.

Всичко в България е "ден , до пладне"!!! След 2-3 изцепки на генерал Деси и Той щестане за смях, като Плевелиев!!!!

руснаците 2",а българските им мекерета се стараят да замажат и изопачат с което потвърждават лъжата и мръсната манипулация.Ами който влезе в мрежата и се заинтересува какво е туй "Европейска лига за икономическо струдничество" с президент барон Бернард Сноа,срещите му на 24.11.2016 г. в БАН и ще се разбере и предложението за С Ъ З Д А В А Н Е Т О на "Европейския институт за анализи и стратегия/EISA/ и който само след месец се е "активирал" да "раздава" рейтингови оценки.А там пише,чрез червената агенция OFFNews кой е изпълнителен директор на този пръкнал се пресен институт. Там пише,че Бранимирчо Ботев като се върнел от Брюксел,щял да се обяснява.пръкнал ли се е .,непръкнал ли се е още споменавания европейски институт.

Аман от глупави проучвания:) Ами той- Президентът- още няма материал за оценки и рейтинги...

Приложената методика е модерна, позволява онлайн набиране и препращане на данните в аналитичния център за обработка и гарантира изключително висока степен на достоверност при максимално допустима грешка от 2.5% при 50-процентов дял. 1. ...позволява онлайн набиране и препращане на данните... От това излиза, че циганите и турците денонощно висят в интернет и така им вземат мнението. Как ви се струва? 2. ...максимално допустима грешка от 2.5% при 50-процентов дял... Значи при 100% извадка грешката отива към 5% Много модерен и точен метод, иба га!

Така, в официалния сайт на тази организация в секцията им за България фигурират следните длъжности и лица: President: Iliya Lingorski Secretary General: Vassil Karaivanov Длъжност Главен изпълнителен директор и човек на име Бранимир Ботев, заемащ този "пост" НЯМА!

Доживяхме Ал Бънди да стане Прецедент и да има рейтинг!!! По-голяма простотия от това неможе да има!!!

ОХ, КОГА ГО ИЗМЕРИХА НА КОИ Е ПО ПО НАЙ, ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ, НЕЩО ДА Е НАПРАВИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, А ПОМОГНЕТЕ МИ МОЛЯ ВИ АКО ГРЕША.

Въпросната European League for Economic Cooperation е (о, ужас, най-омразното на руснаците нещо!) НПО, която се занимава с икономическо сътрудничество и си няма и хабер от социологически проучвания. Две минути в сайта им е достатъчно, за да се хване измишльотината за "проучването на рейтинга" на Радев. Те така действат руснаците - от на пръв поглед достоверен източник създават "новина", която ги устройва, а "източникът" си няма и понятие какво е "направил".

Аре ве. Тия ще ме убият с червено-кафявите си рейтинзи

И какво направи до момента тоя Радев като политик? Освен, че вози жена си в служебен автомобил и с бодигардове , на които се плаща и от моите пари

Освен, че вози жена си, прави и супер луксозен ремонт на вила Калина в резиденция Бояна с парите на данъкоплатците. И на това ако му казвате нищо!

това изследване показва нивото на ; матряла;

да бе да , този прилича на Тодор Живков и е военен , чудна комбинация

ПРОДАЖНИТЕ ЖУРНАЛЯ ПРАВЯТ РЕЙТИНГА НА ТОЗИ ШОФЬОР НА САМОЛЕТ С ФИЗИОНОМИЯ НА ТРАКТОРИСТ.ФИЗИОНОМИЯТА НА ЧОВЕК ПОКАЗВА КОЛКО Е ИНТЕЛЕКТОАЛНО ОГРАНИЧЕН КОЙТО ГО ВОДИ ЗА НОСА МОСКОВСКИТЕ ПАРИ И ОНАЯ ДЪРЖАНКА.

А ти, интелектОалецо с безброй правописни грешки, къде си тръгнал да даваш оценка на "самолетни шофьори"?

Стига крещял, все едно не си убедителен!

Каква е тая американска методика бе, пълна стъкмистика, каквато е стъкмистичката на МВР, че дават на мутрогалфона 25 %. Защо жидоянките не направят такова изследване тук в тоя форум, в БЛИЦ и др. и кажат как мутрата ше има 25 %!!? Че той повече от 5 %, от гласовете на неговите чиновници клатикрачоли и заблудени по шкембака му фусти, не може да събере!!? Порнографски са всички тия галъпи и др. измислени агенции. Преди изборите каквото стъкмяваха, сякаш кифлата Цеца сега щеше да е президент с два мандата!!? - Видяхме резултатите!