Коментари - Борисов: Наглост и конспирация в кризата с ”Овергаз” | Днес.dir.bg

Борисов: Наглост и конспирация в кризата с ”Овергаз”

Ако за някого е нормално в 18:30 ч. на 31 декември да каже, че не може да се справи със задачата си и след това да твърди, че му крадат бизнеса, това е наглост

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Наглост и конспирация в кризата с ”Овергаз” | Днес.dir.bg

Коментари

Борисов си е от най наглите. Като превиши с наглоста и му спират крана. Да се стане работота като с Луканов.

И въпреки всичко един ден настъпва края...

боко шиит ли е или сунит ?

НЕДЕЙ ДА СЕ ИЗЯВЯВАШ ОТ МОЕ ИМЕ , СЕЛСКИ !!!

По-рано през деня Клуб Z научи от източник в "Овергаз" за жалба, която фирмата е подала в последните дни, след като "Газпром" отказа да ѝ доставя газ от 1 януари. Снабдяването с газ за нейните потребители пое държавната "Булгаргаз", срещу която Комисията води дело за злоупотреба с пазарно господство от 2013 година. Комисията води и разследване срещу "Газпром" за злоупотреба с пазарното му господство в пет европейски страни, включително в България, където руският доставчик се радва на пазарни дялове от 50 до 100 процента. Решение, че е имало злоупотреба, може да му коства глоба до 10 на сто от целия му търговски оборот.

Бойко Борисов се обадил на Делян Пеевски и му казал: - Деляне, на мен от новогодишната баница пак ми се падна парáта. А на теб? - На мен пак ми се падна баницата!

"Борисов подчерта, че няма любими бизнесмени на властта". Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха......................

Бойко Борисов е първият български Премиер, който намали цената на руския газ. Това стана през 2012 г., а намалението беше с 22%. При всички останали разбойници, Крадци на Съвременна България, цената се вдигаше. Точка!

е целия бизнес с Путин!

Какво толкова се бои бат Бойко от здравата българска псувня?

ББ е много чувствителен на тема ГАЗ . За държавата хич не му пука, ходи да си рита мачлета, но стигне ли се до газта пръв тича, май получава нещо от Златев.

Наборе, ти пък какво имаш против мачлетата ? Да не си с памперс ?

нагал е почти руснака - доган. кой не му е видел мутрата. азиятска. везира на русия в България. най важното биче. 9обственик на казина и повращение. собственик на партии? удобен за първан и Бойко??! ВЪН БОКЛУКА РУСКИ! ТОЙ е МОНГОЛ! ВЪН! Да си оди при чича си шойгу. КОЙ? КОЙ е най охранявания човек и де е холивууд? кой? Кой е най бедния народ? най унизения най заплашвания , че са бие с комшията си... кви бръмбари имате у тиквите си?

Докато зависим от кочината ще е така. Като направим интерконекторите, за които ЕС дава пари няма да ни дреме за рушнаци и личните драми на Сащо Дончев..

само не разбрах по тия интерконектори ще внасяме ли газ или ще изнасяме

ще пренасяме

И чия газ ще пренасяме по тези интерконектори и за кои ще ни дреме тогава?

Лошо! На днешен ден лошите руски окупатори заедно с радикални български терористи и сепаратисти са изгонили законната османска власт от София. Прекъснали са присъствието, мирното съвместно съществуване, , благоуханно управление на вековната Османска империя, спасила и съхранила неблагодарните българи като народ.Империя, която, ако питате пропагандата на югоизточната комшийка, ни дарила култура, наука, образование, инфраструктура, просвета, благоденствие, човешко достойнство и лично богатство на десетки народи на няколко морета и континенти.Наглеците на всичкото отгоре изготвили т.н. Търновска конституция, предложили я на младия сепаратистки Парламент, и подло препоръчало Александър I Батенберг за княз на, о, ужас, България!

в Турската империя българите са били най-уважавания народ, даже и църкви са имали, представители във власта в Цариград, а обикновенния селянин е можел да си позволи да отгледа 8-10 деца, значи не са били бедни

И в Бангладеш отглеждат по 8-10 деца. Значи не са бедни, така ли?

Само да те светна за църквите .... Строежа им започава след 1834г. Защо? Защото е резултат от руско-турската война 1828-29г. след която Русия се явява гарант на христианското население в Османската империя. Разбираш как едни неща не се казват и фактите се интерпетират свободно ...

Много правилно си им го каза бат Бойко в прав текст как стоят нещата и как ше се действа за в бъдеще...ей така просто... да знаят подлизуркувците!!!

200 000 души да излязат на улиците....Тва да не е Китай,бе?

Във физиката има лост от първи и втори род.Обаче в управлението на обществените процеси има един вид лост, който е много по ефективен.Това е тъй нар. енергиен лост.С него обществените настроение и развитие могат с нищожни усилия да бъдат насочени в желаната посока.Изводите оставяме на вас

Не е проблемът Буда, а вие. Докато вервате като овце, ще ви оправят.

Кои са "те" и кой си"ти" с" твоята" енергийна система?Държавата-това съм АЗ.Ще му потърси ли някой сметка на този ,с какво право се отъждествява с държавата?Надмина всички примери за тоталитарни ръководители.Т.Ж.поне стоеше зад ПП на ЦК.

нагъл ,по-нагъл , най-нагъл,ББ

Оляха се от глупости!Като не искате газ от Русия, искате да сте независими и да не сте ограбвани с високи цени-СПИРАТЕ газа от Русия и нещата се оправят!Аман от невежи! И аз искам парното да е 25 лв на месец, ама не става.Тия партии ви побъркаха!

Щяха да ми сринат това, - ЕНЕРГИЙНАТА СИСТЕМА!? И домакините, които гласуват само за тостестерона ми, щяха да седят на студено и тъмно!

на г-н Борисов: "Наглост и конспирация...,а? Какво ОТКРИТИЕ! Дайте ми веднага Нобелова награда за гражданска доблест и мир!Откритие с такава научна стойност. В България имало "наглост и конспирация". Представете си! А разграбването на КТБ тогава какво е? Ами калпаво построените магистрали и нагласените търгове какво са? Ами престъпната "масова" приватизацията на Балкан, Булгартабак, БТК и т.н. и т.н. какво са? Ами идиотската сделка с външния дълг на България (Милен Велчев) Ами на митниците какво става? Ами фотоволтаиците и договорите с американските тецове в Марица Изток? Ами изнесеното зърно по времето на Виденов? Ами ВИС, СИК , ТИМ и тези които ги подкрепяха и подкрепят на държавно ниво? Ами корумпираните ченгета, лъскавите мутри и алчни контрабандисти?

симо

Стабилна българия... Видими резултати за българия... И все някой друг му е ВИНОВЕН...

България е с главно Б, глупако.

Това че има кръгове, свързани с БСП и тахйните структури ан ДС , които искат да свалят ББ е факт. Така стана през зимата на 2013. Но сега ББ знае как да им тури юздата. Пък и БСП видяха че да си на власт не е само да лапаш. И се провалиха за нула време. Лошото е че за период от малко повече от година изгубихме над 10 млрд, спря се строителството на всички важни структурни обекти, загубихме стратегически проекти, а на всичкото отгоре се изпокарахме и с Русия. И то за нищо. БСП и тайните структури на ДС искат да управляват България. Но през последната година и половина ББ "им сви сармите", и сега "велики" бизнасмени като Сашо Дончев се оказват на границата на фалита. Не знам дали "Овергаз" е още собственост на "Газпром", но тя винаги е била свързана с руската олигархия. Сега, обаче ББ знае как да се пази. И май им скрои "кур-капан".

глупости на търкалета,никои не иска да свали тиквата надупена,буда сам ще се свали само като говори тъпотии,а иначе се има за много умен,цялото му предишно и сегашно управление плува отгоре над простотията и лакомията на свинчо

Забравил ли си, че този малоумничещ твой любимец бе пазвантин на първия в БКП! До Тодор Живков не можеше да стигнеш , а камо ли да си му пазвантин Борисов не е нищо повече от един царски шут без значение как ще се казва царя - ЖИВКОВ или САКСКОБУРГГОТСКИ!

Прав си... Евъла! На ком. креатури им е..м...

Герб и управлението Борисов 2.

Човек просто да остане без думи от действията на ББ и правителството.

Моля, обърнете внимание на кореспондентите ви, включително и на шоумена Слави Трифонов, че в българския език няма глаголи като "зачитам" или "замервам", а "чета/ прочета " и "измервам".

Васил Филипов: Това е една руска фирма, изцяло собственост на "Газпром", с недотам законни подходи, която взе лицензии в цялата страна, изгради мрежи и продава на българските клиенти между три и четири пъти по-скъпо от газа, който "Булгаргаз" продава на клиентите си в България

Това какво общо има с изказването на ББ? Никой не кометира никакви цени, а кой да е следващият играч в Овъргаз, точно защото е скъпичко, значи доходно.

Амииии...от първи опит предсказвам, че следващият играч ще е Б. Борисов. Най-вероятно под прикритие, както обикновено. Може да си делнат фирмата и с Д. Пеевски - както обикновено.

Булгаргаз няма мрежи и това обяснява цените, а кой допусна Булгаргаз да е транзитьор и да храни само големи предприятия. Малките и гражданите естествено чакат от мрежовия доставчик и така си се катерят цените нагоре.

E, този го оставиха 30 минути да плюе по Сашо Дончев и никакво друго мнение. Но Гого- пеперудката сигурно не е разбрал Той следеше зорко само Волгин. Другата гледна точка не е важна щом изказванията обслужват интересите на борисов.

На Сашо Дончев му се губят следите някъде в източна посока...

Таз свиня бладска много се е охранила напоследък ... явно повечко сланина по малко работа го е подкарал .... дано пукнете всички от преяждане и нищо че по това време аз ще умирам от глад поне душата ми ще е в рая

Гушата ми няма напълване!

Дреме ми на малкият Боци какви сте ги натворили във сайта. Милионите МИ текат, валутните МИ сметки в офшорните зони пращят, лентичка след лентичка, ножичка след ножичка! А вие си трошете клавиатурите и смучете метилова ракийка с отлежала туршия! Айде за Мнооого години да ви дера кожите, докато ви има.

"Те щяха да МИ сринат цялата енергийна система, страната щеше да угасне" Човека си има вече и енергийна мрежа, освен държава и крепостници. Добре де, нали уж голям излишък от електрическа енергия имало, много излишни мощности, та затова не било нужно на България АЕЦ, нов АЕЦ или каквито и да било нови мощности? Това поне бяха опорните точки много месеци наред в коментарите, когато ставаше дума за електроенергия.

"Аз им уредих среща с мен..."

Излишъка на електроенергия не е, като виното да го напълниш в бурета и да пиеш, когато си искаш!

Борисов, а какво става с огласяване резултатите от независимата разследваща компания за КТБ ... а Борисов или си забрави всичките предизборни лъжи ... жалка карикатура ... не се сърди за карикатурите на в.Сега, ти самият си карикатура ...

И малките бебета разбраха, че Тиквата сви парите на КТБ !!!

наглост и laja е ващето управление от партiя гроб мразя ви безплатно

Мутра-тъпа и слаб журналяга,това видях.

че е мутра -проблемът е че е тъп. От друга страна само черепа отговаря на първото условие.

Оксиморон? В близката далечина черна точка се белее. Това е един млад старец, седнал на дървен камък и чете вестник без букви. А там пише за една управляваща партия, която е балансьор в парламента, а водачът ѝ има остър ум, също като на слон гъ за.

Забелязвате ли, че троловете бяха подготвени с опорни точки за друго развитите на събитията? Обаче бат Бойко видя капана и ги затапи грозно и болезнено. Затова сега, в безсилната си ярост, бълват старите изтъркани клишета и простотии.

Може ли НЕтроле, да се консултираш с бат си Бойко, последно КОЙ написа "нулите" - Овергаз, Газпром, Сашо Дончев - лично или Балканската газоразпределителна компания, щот бат ти Бойко каза че лично Сашо Дончев ги е писал ... ама май не е така а ...

Забелязвам, че Тиквата пак падна за дузпа, и е много нервен, щото не само не успя да вкара гол, ами и публиката нещо взе да му се смее и да дюдюка...

Русия заплашва националната сигурност на България. Направо да се каже -Русия се опитва да дестабилизира България.

Този път Борисов не с върза на мужиците. Браво.

Абе, какви мужици, какви 5 лева! Този път, той (ББ) се застрахова многократно как мужиците не са виновни. Виновни били тези от Овъргаз, че Булгаргаз се е правил на улав и не е подписал договора, който изтича на 31.1.2.2015г.. А кой стои зад булгаргаз - ми държавата, а къде мафията си има държава -ми в България.

ББ и Шиши искат да вземат бизнеса на Сашо Дончев и да го вкарат в ролята на друг виден бизнесмен- Цветан Василев, понастоящем с блокирани активи и обвиняем. Както на всяка друга мутра, на ББ най му се отдава да рекетира и да краде чужд бизнес, той свой не може да разработи. А сега като премиер, ако някой му се опълчи- праща му данъчни, полиция, ДАНС, СЕМ, КЕВР и каквото друго се сетиш. Или плащаш или те фалират- в държавата на ББ това са правилата.

Русия е единствената, в която държавата взима бизнеса на някого. Справка - Ходорковски.

Значи Русия е единствената държава в която има някаква справедливост?

това на ходорковски беше не бизнес а уреждана с американците кражба на юкос не стана и путин бе обявен за диктатор слушам нашия премиер как говори за три газови находища в черно море обидно за нашата страна е неиният премиер или да е пълен неграмотник по тези теми или изпечен лъжец засега на блок хан аспарух предстои сондиране на дълбок сондаж при дълбоки води далеч от суша което е ужасно скъпо не съм чул потвърждение от омв и тотал че започват сондажа точно сега дано и ако той даде газ и се направи предварителна промишлена оценка може и да се потвърди находище за силистар шел се ангажира само с нищожен обем сеизмика без други ангажименти а за тавес изобщо никой не пое да проучва такаче за нашия газ там е много рано да се говори по скромно г премиер не ставай за присмех

Tози човек от снимката няма спирка.Tолкова ниско е паднал, като медиен циркаджя и манипулатор.Oтврат !

ОТРЕЖИ ТОЗИ МУТРЕНСКИ ИЗРАСТЪК И ДЪРЖАВАТА ДА СЕ УСПОКОИ !!!!!!!!!!!!!!

че таз конспирацийка е досущ кат оная - го Бочко вя от трибуната на парламенто трамвайното билетче, с което Сокола го бил УЖ поръчал..

с кое какво става??? С ГОВОРЕНЕТО ЛИ?? АМИ В ГОВОРЕНЕТО СИ ОСТАНАХА: "Оттук нататък трябва да се мисли върху две неща, защото явно инфраструктурата им харесва на хората, но не достатъчно. Трябва да се мисли как да се раздвижи икономиката, да се повишат доходите, да се намали безработицата. Това е заявил премиерът в оставка Бойко Борисов на днешното ПОСЛЕДНО - 1,03,2013-та, правителствено заседание, стана ясно от стенограмата, публикувана на интернет страницата на Министерски съвет. Оттук насетне това трябва да ни бъде във всяко едно ГОВОРЕНЕ!!!, казва Борисов." Та виж си още отга те е предупредил... ГОВОРЕНЕТО МУ Е МАЙКАТА..

Борисов." Та виж си още отга те е предупредил... ГОВОРЕНЕТО МУ Е МАЙКАТА..

боико пак се изцепи неподготвен.привиждат му се конспирации и саботажи.явно нищо ново не е научил и нищо старо не е забравил.комуниста си е комунист даже и да се прави на десен.

Много ми е интересно с какво се храни Бочко, че е станал 200 кила? От свинската мас ще е!

симо

Да,лука го отказа и се разсърди ...

Тая шия не е от туршия. Тоз дебел врат не е само от комат.

Нормално е да си иска Русия кинтите за газа.Колкото повече се отдалечаваме от нея толкова по-скъп ще става газа.Ние сме им ВРАГОВЕ докато сме член на терористичния съюз НАТО.За да се въоръжават с нови оръжия на Русия и трябват много,ама много пари и от къде ще ги вземе?Вие си отговорете на въпроса.Ще пада ли цената на газа и и другите продукти продавани от Русия или не!

То и през това, ние плащахме една от най-скъпите цени за руския газ, може би ето защо е време да развием нашите находища на газ, както и да направим разчети за други доставчици на таз сурвина. Тогава макар и врагове, Русия ще бъде принудена да свали цените на своята газ. Тука няма значение кой, е враг и кой не, има само дупедавци и икономическа изгода. Русия в момента е в криза и може да направи или война или да отстъпи, както прави последното десетилетие. И макар, русофилите да не си дават сметка, факт е, че последните 10 г. Русия само губи влияние и съюзници. Няма друга такава велика държава заобиколена само от врагове, което като цяло води до извода за лоша политика, но това е страни от темата.

Коментари - Борисов: Наглост и конспирация в кризата с ”Овергаз” | Днес.dir.bg

Борисов: Наглост и конспирация в кризата с ”Овергаз”

Ако за някого е нормално в 18:30 ч. на 31 декември да каже, че не може да се справи със задачата си и след това да твърди, че му крадат бизнеса, това е наглост

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Наглост и конспирация в кризата с ”Овергаз” | Днес.dir.bg

Коментари

Борисов си е от най наглите. Като превиши с наглоста и му спират крана. Да се стане работота като с Луканов.

И въпреки всичко един ден настъпва края...

боко шиит ли е или сунит ?

НЕДЕЙ ДА СЕ ИЗЯВЯВАШ ОТ МОЕ ИМЕ , СЕЛСКИ !!!

По-рано през деня Клуб Z научи от източник в "Овергаз" за жалба, която фирмата е подала в последните дни, след като "Газпром" отказа да ѝ доставя газ от 1 януари. Снабдяването с газ за нейните потребители пое държавната "Булгаргаз", срещу която Комисията води дело за злоупотреба с пазарно господство от 2013 година. Комисията води и разследване срещу "Газпром" за злоупотреба с пазарното му господство в пет европейски страни, включително в България, където руският доставчик се радва на пазарни дялове от 50 до 100 процента. Решение, че е имало злоупотреба, може да му коства глоба до 10 на сто от целия му търговски оборот.

Бойко Борисов се обадил на Делян Пеевски и му казал: - Деляне, на мен от новогодишната баница пак ми се падна парáта. А на теб? - На мен пак ми се падна баницата!

"Борисов подчерта, че няма любими бизнесмени на властта". Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха......................

Бойко Борисов е първият български Премиер, който намали цената на руския газ. Това стана през 2012 г., а намалението беше с 22%. При всички останали разбойници, Крадци на Съвременна България, цената се вдигаше. Точка!

е целия бизнес с Путин!

Какво толкова се бои бат Бойко от здравата българска псувня?

ББ е много чувствителен на тема ГАЗ . За държавата хич не му пука, ходи да си рита мачлета, но стигне ли се до газта пръв тича, май получава нещо от Златев.

Наборе, ти пък какво имаш против мачлетата ? Да не си с памперс ?

нагал е почти руснака - доган. кой не му е видел мутрата. азиятска. везира на русия в България. най важното биче. 9обственик на казина и повращение. собственик на партии? удобен за първан и Бойко??! ВЪН БОКЛУКА РУСКИ! ТОЙ е МОНГОЛ! ВЪН! Да си оди при чича си шойгу. КОЙ? КОЙ е най охранявания човек и де е холивууд? кой? Кой е най бедния народ? най унизения най заплашвания , че са бие с комшията си... кви бръмбари имате у тиквите си?

Докато зависим от кочината ще е така. Като направим интерконекторите, за които ЕС дава пари няма да ни дреме за рушнаци и личните драми на Сащо Дончев..

само не разбрах по тия интерконектори ще внасяме ли газ или ще изнасяме

ще пренасяме

И чия газ ще пренасяме по тези интерконектори и за кои ще ни дреме тогава?

Лошо! На днешен ден лошите руски окупатори заедно с радикални български терористи и сепаратисти са изгонили законната османска власт от София. Прекъснали са присъствието, мирното съвместно съществуване, , благоуханно управление на вековната Османска империя, спасила и съхранила неблагодарните българи като народ.Империя, която, ако питате пропагандата на югоизточната комшийка, ни дарила култура, наука, образование, инфраструктура, просвета, благоденствие, човешко достойнство и лично богатство на десетки народи на няколко морета и континенти.Наглеците на всичкото отгоре изготвили т.н. Търновска конституция, предложили я на младия сепаратистки Парламент, и подло препоръчало Александър I Батенберг за княз на, о, ужас, България!

в Турската империя българите са били най-уважавания народ, даже и църкви са имали, представители във власта в Цариград, а обикновенния селянин е можел да си позволи да отгледа 8-10 деца, значи не са били бедни

И в Бангладеш отглеждат по 8-10 деца. Значи не са бедни, така ли?

Само да те светна за църквите .... Строежа им започава след 1834г. Защо? Защото е резултат от руско-турската война 1828-29г. след която Русия се явява гарант на христианското население в Османската империя. Разбираш как едни неща не се казват и фактите се интерпетират свободно ...

Много правилно си им го каза бат Бойко в прав текст как стоят нещата и как ше се действа за в бъдеще...ей така просто... да знаят подлизуркувците!!!

200 000 души да излязат на улиците....Тва да не е Китай,бе?

Във физиката има лост от първи и втори род.Обаче в управлението на обществените процеси има един вид лост, който е много по ефективен.Това е тъй нар. енергиен лост.С него обществените настроение и развитие могат с нищожни усилия да бъдат насочени в желаната посока.Изводите оставяме на вас

Не е проблемът Буда, а вие. Докато вервате като овце, ще ви оправят.

Кои са "те" и кой си"ти" с" твоята" енергийна система?Държавата-това съм АЗ.Ще му потърси ли някой сметка на този ,с какво право се отъждествява с държавата?Надмина всички примери за тоталитарни ръководители.Т.Ж.поне стоеше зад ПП на ЦК.

нагъл ,по-нагъл , най-нагъл,ББ

Оляха се от глупости!Като не искате газ от Русия, искате да сте независими и да не сте ограбвани с високи цени-СПИРАТЕ газа от Русия и нещата се оправят!Аман от невежи! И аз искам парното да е 25 лв на месец, ама не става.Тия партии ви побъркаха!

Щяха да ми сринат това, - ЕНЕРГИЙНАТА СИСТЕМА!? И домакините, които гласуват само за тостестерона ми, щяха да седят на студено и тъмно!

на г-н Борисов: "Наглост и конспирация...,а? Какво ОТКРИТИЕ! Дайте ми веднага Нобелова награда за гражданска доблест и мир!Откритие с такава научна стойност. В България имало "наглост и конспирация". Представете си! А разграбването на КТБ тогава какво е? Ами калпаво построените магистрали и нагласените търгове какво са? Ами престъпната "масова" приватизацията на Балкан, Булгартабак, БТК и т.н. и т.н. какво са? Ами идиотската сделка с външния дълг на България (Милен Велчев) Ами на митниците какво става? Ами фотоволтаиците и договорите с американските тецове в Марица Изток? Ами изнесеното зърно по времето на Виденов? Ами ВИС, СИК , ТИМ и тези които ги подкрепяха и подкрепят на държавно ниво? Ами корумпираните ченгета, лъскавите мутри и алчни контрабандисти?

симо

Стабилна българия... Видими резултати за българия... И все някой друг му е ВИНОВЕН...

България е с главно Б, глупако.

Това че има кръгове, свързани с БСП и тахйните структури ан ДС , които искат да свалят ББ е факт. Така стана през зимата на 2013. Но сега ББ знае как да им тури юздата. Пък и БСП видяха че да си на власт не е само да лапаш. И се провалиха за нула време. Лошото е че за период от малко повече от година изгубихме над 10 млрд, спря се строителството на всички важни структурни обекти, загубихме стратегически проекти, а на всичкото отгоре се изпокарахме и с Русия. И то за нищо. БСП и тайните структури на ДС искат да управляват България. Но през последната година и половина ББ "им сви сармите", и сега "велики" бизнасмени като Сашо Дончев се оказват на границата на фалита. Не знам дали "Овергаз" е още собственост на "Газпром", но тя винаги е била свързана с руската олигархия. Сега, обаче ББ знае как да се пази. И май им скрои "кур-капан".

глупости на търкалета,никои не иска да свали тиквата надупена,буда сам ще се свали само като говори тъпотии,а иначе се има за много умен,цялото му предишно и сегашно управление плува отгоре над простотията и лакомията на свинчо

Забравил ли си, че този малоумничещ твой любимец бе пазвантин на първия в БКП! До Тодор Живков не можеше да стигнеш , а камо ли да си му пазвантин Борисов не е нищо повече от един царски шут без значение как ще се казва царя - ЖИВКОВ или САКСКОБУРГГОТСКИ!

Прав си... Евъла! На ком. креатури им е..м...

Герб и управлението Борисов 2.

Човек просто да остане без думи от действията на ББ и правителството.

Моля, обърнете внимание на кореспондентите ви, включително и на шоумена Слави Трифонов, че в българския език няма глаголи като "зачитам" или "замервам", а "чета/ прочета " и "измервам".

Васил Филипов: Това е една руска фирма, изцяло собственост на "Газпром", с недотам законни подходи, която взе лицензии в цялата страна, изгради мрежи и продава на българските клиенти между три и четири пъти по-скъпо от газа, който "Булгаргаз" продава на клиентите си в България

Това какво общо има с изказването на ББ? Никой не кометира никакви цени, а кой да е следващият играч в Овъргаз, точно защото е скъпичко, значи доходно.

Амииии...от първи опит предсказвам, че следващият играч ще е Б. Борисов. Най-вероятно под прикритие, както обикновено. Може да си делнат фирмата и с Д. Пеевски - както обикновено.

Булгаргаз няма мрежи и това обяснява цените, а кой допусна Булгаргаз да е транзитьор и да храни само големи предприятия. Малките и гражданите естествено чакат от мрежовия доставчик и така си се катерят цените нагоре.

E, този го оставиха 30 минути да плюе по Сашо Дончев и никакво друго мнение. Но Гого- пеперудката сигурно не е разбрал Той следеше зорко само Волгин. Другата гледна точка не е важна щом изказванията обслужват интересите на борисов.

На Сашо Дончев му се губят следите някъде в източна посока...

Таз свиня бладска много се е охранила напоследък ... явно повечко сланина по малко работа го е подкарал .... дано пукнете всички от преяждане и нищо че по това време аз ще умирам от глад поне душата ми ще е в рая

Гушата ми няма напълване!

Дреме ми на малкият Боци какви сте ги натворили във сайта. Милионите МИ текат, валутните МИ сметки в офшорните зони пращят, лентичка след лентичка, ножичка след ножичка! А вие си трошете клавиатурите и смучете метилова ракийка с отлежала туршия! Айде за Мнооого години да ви дера кожите, докато ви има.

"Те щяха да МИ сринат цялата енергийна система, страната щеше да угасне" Човека си има вече и енергийна мрежа, освен държава и крепостници. Добре де, нали уж голям излишък от електрическа енергия имало, много излишни мощности, та затова не било нужно на България АЕЦ, нов АЕЦ или каквито и да било нови мощности? Това поне бяха опорните точки много месеци наред в коментарите, когато ставаше дума за електроенергия.

"Аз им уредих среща с мен..."

Излишъка на електроенергия не е, като виното да го напълниш в бурета и да пиеш, когато си искаш!

Борисов, а какво става с огласяване резултатите от независимата разследваща компания за КТБ ... а Борисов или си забрави всичките предизборни лъжи ... жалка карикатура ... не се сърди за карикатурите на в.Сега, ти самият си карикатура ...

И малките бебета разбраха, че Тиквата сви парите на КТБ !!!

наглост и laja е ващето управление от партiя гроб мразя ви безплатно

Мутра-тъпа и слаб журналяга,това видях.

че е мутра -проблемът е че е тъп. От друга страна само черепа отговаря на първото условие.

Оксиморон? В близката далечина черна точка се белее. Това е един млад старец, седнал на дървен камък и чете вестник без букви. А там пише за една управляваща партия, която е балансьор в парламента, а водачът ѝ има остър ум, също като на слон гъ за.

Забелязвате ли, че троловете бяха подготвени с опорни точки за друго развитите на събитията? Обаче бат Бойко видя капана и ги затапи грозно и болезнено. Затова сега, в безсилната си ярост, бълват старите изтъркани клишета и простотии.

Може ли НЕтроле, да се консултираш с бат си Бойко, последно КОЙ написа "нулите" - Овергаз, Газпром, Сашо Дончев - лично или Балканската газоразпределителна компания, щот бат ти Бойко каза че лично Сашо Дончев ги е писал ... ама май не е така а ...

Забелязвам, че Тиквата пак падна за дузпа, и е много нервен, щото не само не успя да вкара гол, ами и публиката нещо взе да му се смее и да дюдюка...

Русия заплашва националната сигурност на България. Направо да се каже -Русия се опитва да дестабилизира България.

Този път Борисов не с върза на мужиците. Браво.

Абе, какви мужици, какви 5 лева! Този път, той (ББ) се застрахова многократно как мужиците не са виновни. Виновни били тези от Овъргаз, че Булгаргаз се е правил на улав и не е подписал договора, който изтича на 31.1.2.2015г.. А кой стои зад булгаргаз - ми държавата, а къде мафията си има държава -ми в България.

ББ и Шиши искат да вземат бизнеса на Сашо Дончев и да го вкарат в ролята на друг виден бизнесмен- Цветан Василев, понастоящем с блокирани активи и обвиняем. Както на всяка друга мутра, на ББ най му се отдава да рекетира и да краде чужд бизнес, той свой не може да разработи. А сега като премиер, ако някой му се опълчи- праща му данъчни, полиция, ДАНС, СЕМ, КЕВР и каквото друго се сетиш. Или плащаш или те фалират- в държавата на ББ това са правилата.

Русия е единствената, в която държавата взима бизнеса на някого. Справка - Ходорковски.

Значи Русия е единствената държава в която има някаква справедливост?

това на ходорковски беше не бизнес а уреждана с американците кражба на юкос не стана и путин бе обявен за диктатор слушам нашия премиер как говори за три газови находища в черно море обидно за нашата страна е неиният премиер или да е пълен неграмотник по тези теми или изпечен лъжец засега на блок хан аспарух предстои сондиране на дълбок сондаж при дълбоки води далеч от суша което е ужасно скъпо не съм чул потвърждение от омв и тотал че започват сондажа точно сега дано и ако той даде газ и се направи предварителна промишлена оценка може и да се потвърди находище за силистар шел се ангажира само с нищожен обем сеизмика без други ангажименти а за тавес изобщо никой не пое да проучва такаче за нашия газ там е много рано да се говори по скромно г премиер не ставай за присмех

Tози човек от снимката няма спирка.Tолкова ниско е паднал, като медиен циркаджя и манипулатор.Oтврат !

ОТРЕЖИ ТОЗИ МУТРЕНСКИ ИЗРАСТЪК И ДЪРЖАВАТА ДА СЕ УСПОКОИ !!!!!!!!!!!!!!

че таз конспирацийка е досущ кат оная - го Бочко вя от трибуната на парламенто трамвайното билетче, с което Сокола го бил УЖ поръчал..

с кое какво става??? С ГОВОРЕНЕТО ЛИ?? АМИ В ГОВОРЕНЕТО СИ ОСТАНАХА: "Оттук нататък трябва да се мисли върху две неща, защото явно инфраструктурата им харесва на хората, но не достатъчно. Трябва да се мисли как да се раздвижи икономиката, да се повишат доходите, да се намали безработицата. Това е заявил премиерът в оставка Бойко Борисов на днешното ПОСЛЕДНО - 1,03,2013-та, правителствено заседание, стана ясно от стенограмата, публикувана на интернет страницата на Министерски съвет. Оттук насетне това трябва да ни бъде във всяко едно ГОВОРЕНЕ!!!, казва Борисов." Та виж си още отга те е предупредил... ГОВОРЕНЕТО МУ Е МАЙКАТА..

Борисов." Та виж си още отга те е предупредил... ГОВОРЕНЕТО МУ Е МАЙКАТА..

боико пак се изцепи неподготвен.привиждат му се конспирации и саботажи.явно нищо ново не е научил и нищо старо не е забравил.комуниста си е комунист даже и да се прави на десен.

Много ми е интересно с какво се храни Бочко, че е станал 200 кила? От свинската мас ще е!

симо

Да,лука го отказа и се разсърди ...

Тая шия не е от туршия. Тоз дебел врат не е само от комат.

Нормално е да си иска Русия кинтите за газа.Колкото повече се отдалечаваме от нея толкова по-скъп ще става газа.Ние сме им ВРАГОВЕ докато сме член на терористичния съюз НАТО.За да се въоръжават с нови оръжия на Русия и трябват много,ама много пари и от къде ще ги вземе?Вие си отговорете на въпроса.Ще пада ли цената на газа и и другите продукти продавани от Русия или не!

То и през това, ние плащахме една от най-скъпите цени за руския газ, може би ето защо е време да развием нашите находища на газ, както и да направим разчети за други доставчици на таз сурвина. Тогава макар и врагове, Русия ще бъде принудена да свали цените на своята газ. Тука няма значение кой, е враг и кой не, има само дупедавци и икономическа изгода. Русия в момента е в криза и може да направи или война или да отстъпи, както прави последното десетилетие. И макар, русофилите да не си дават сметка, факт е, че последните 10 г. Русия само губи влияние и съюзници. Няма друга такава велика държава заобиколена само от врагове, което като цяло води до извода за лоша политика, но това е страни от темата.