Коментари - Борисов гасил ”пожара” с газа | Днес.dir.bg

Борисов гасил ”пожара” с газа

Ако не бяхме направили всичко това от вчера насам, в 12 часа подаването на газ към потребителите на Овергаз“ щеше да спре .

Обратно в новината

Коментари - Борисов гасил ”пожара” с газа | Днес.dir.bg

Коментари

Сретане, молим те действай по-бързо, че този вече не се търли!

Отново се представят някаква поредица от събития с доста неясни и съвсем непоследователни обрати."От медиите" Премиера разбрал за някакво писмо и веднага е събрал когото трябва в Министерския Съвет и започнали да гасят Пожара.Интересно дали е била там и Енергетичната Министърка - Счетоводителка.Също съвсем самарянски е подпомогнат частния Оператор "Овър газ" само и само българите да не студуват в Новогодишната вечер.Като за капак когато се започне коментар и се задават въпроси Премиера загърбва всякакви конспиративни теории и съвсем добронамерено подканва "другите" да преценят.

да ни управляват хора с много пари, лошото е че са открадени от нас и продължават да ни крадат.

А това, че имат малко акъл, е още по-лошо.

Бойко Борисов ще бъде запомнен като управника, при когото България престава да съществува като държава.

Пожара го гасил на с газа ,а с Газъ.По голям задник в държавата няма.

Сега крада бизнеса на Сашо Дончев, да се готвят и останалите!!!

смешковци !!! сами си правят проблем, а борисов, като иска да придобива предприятия да го прави по-умно, те му казват няма да спират газта, той пак реве, ако не бях аз щяха да я спрат хаххахаххаха баси фашагите

Една съпруга с ТВЪРДА ръка ще го сложи на място Борисов. Така му пише в хороскопа.

Бойко Борисов, за да стане президент трябва да има съпруга.

шъ нъ спаси ут путопа !

боико умее да се навежда на силните и е бабаит над слабите . ликвидира и подчини на аз боико борисов медиите,сада,прокуратурата,полиция и спецслужби,футбола и т.н.стила и метода са му рекет,компромати, изнудване ,подкупи и за твардоглавите ликвидаця.

Видях го как се държеше с английски представители. Чобаните де пасат овце по нивите по-добре щяха да се държат от него пред тях. Маха като бабаит с ръце наляво надясно Бараба си е човека и няма да се промени.

И комунистите не ги искат тия предатели.

Предатели. Спряхте ЮП, за да лижете чужди задници, та да ви подкрепят за следващите избори. Да се почни Южния Поток. Вижте Германците ще строят Северен Поток, а за нас не дават. Ние да не сме им роби на Брюксел и Вашингтон?

Колкото и да се пази и снишава, Боко тиквата ще бъде отнесен от най-неподозираното място, един път за винаги.

Ако това чудо се забави още малко във времето, то няма да има кой да се зарадва.

Добре, че пожарникарчето запретна ръкави да гаси и този пожар. За малко да изпусне рязането на лентички на ОколоМръсното. Така като си запретнал ръкави, защо не кажеш за какви пари ОвъргЪз купува газта от Русия и за колко я продава на БулгаргЪз? И къде отива разликата?

да така e

Тука на малоумни ли ни правиш бе ? Никой не е казвал че ще спира доставките на газ за България , а ти се изкара големец .Ставаше дума за Овъргас бе ....етен.Казваш това и пишат това само което трябва да се покаже колко си гоуем . Булгаргаз щеше да спре доставките на Овъргаз - или неква вътрешна не руска и не българска компания .

знае ли защо не живеят дълго тези хора които казват истината за мафията в България? И от кой зависи тези хора да живеят по-дълго?

Пак до инфаркт ще го докарате човека! Точно преди посрещането на Новата Година да му организирате такива трудности със газа! Вместо да си прекопава магнолията,и да си пийва уйскито до камината ,разни договори да подписва,и да гаси пожари! Опропастихте му навечерието на деня преди 2016 година!

нагло комуне. Искаш да се гледа произхода до девето коляно на власт имеющите. Кво да кажем за бащиге на Станишко и Боковица - убийци. Кажи ми какво добро направи Хамстера, нещо построи ли. Нищо. Верно имаше строителство.Брат му - архитект Станишев бетонира цялото Черноморие с огромни хотели без пречиствателни станции, взе си парите и си замина за Лондон. Жена му Моника си раздели с Хохигер - да прави светъл пиар на мъжа ѝ.Този милион беше от бюджета. Нагло, открито и без срам, както без срам си взе друг милион хидроинженера. Милиарди отидоха за Ценков камък, Водно огледало, дупката на Беляне.

що да му вярват - това са хора пенсионириани въл.рли комуняги - преди директори министри, зам.министри, началници с големи заплати правещти. Сега чатат някои и заплатени. Ако беше толкова зле нямаше да почели ТРИНАДЕСЕТИ ПЪТ БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ ИЗБОРИ, НЯМАШЕ ДА ИМА кОСТИНБрОД вСИЧКИ ЗНАЯТ, ЧЕ ПО-НАГЛИ ОТ КОМУНЯГИТЕ - НЯМА.

Абе тъп , та той е не само комуняга , а от нискокачествения слугинаж на комунягите. Най-лошата проба.

Баце, попрочетох доста от тези близо 450 поста и невидях поне един, в който някой да ти вярва! Що така бе баце, само минуси и благословии до деветото ти коляно! Не случайно, когато се избира някой на висш държавен пост, първо се гледа семейството му...Ми ти и семейство нямаш бе бацеееее....

Чревните колики на атакистите се засилват !!

Само зомбитата,платените протестъри и явно протурските мекерета с идиотския си/най-последното ниво на НЕИНТЕЛИГЕНТНОСТ/ същества в ДНЕШНО време и във видимото обезбългаряване,омаломощаване и сриване на България,в тон с продажните и окровено антибългарски политици и преса/,които за жалост са неотменим атрибут за целесобразно демоКРАДско ползване и слугинаж на чужди враждебни сили,могат да споделят и да се гордеят/ха,ха маймунски!!!/ с идиотското,безумно по РЕАЛНАТА смислена и очевадна ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!!! писание! ОБАЧЕ в БЪЛГАРИЯ истинското българско сърце и душа НЕ са загинали и тези,които ги ИМАМЕ, знаем защо в сегашно време НЯМАМЕ друг избор и политическо представяне освен АТАКА!!!

Аве, Бойко!!! Аве, Цезар!!!

газифицираните чрез бездарни, соц. посредници te salutant

Гарантирано от ГЕРБ ! Още един видим резултат : "Броени дни след като премиерът Бойко Борисов заедно с още двама министри откриха обходния път на Монтана, прекият път до село Долна Вереница отново е закрит и разстоянието между Монтана и селото почти се удвоява. Директният път, който съвпада с досегашното трасе на Е 79 беше в ремонт от началото на март до края на май тази година и хората от близките населени места изминаваха 4-5 пъти по дълъг и много по-лош път до града. Сега пътят е засипан на две места с пръст и камъни и обикновеният гражданин разбира, че трябва да обиколи 20 км чак когато пристигне до първата купчина."

Хейтъри, КОЙ намали 2012 г. цената на газа за България с цели 20%? Ха сега да ви чуя сидерастчета... Болен ли? ;-)

Припомням - 24 часа: "Руският газ за България идва за 404 долара, намалението е с 22%" 15.11.2012 21:07; Марияна Бойкова;

Имах един колега в КРЗ - Одесос Варна, тръбар ... та той казваше: Абе колко да е сложна нашата работа, ТРЪБА, от едната страна ДУПКА, от другата пак ДУПКА ... е те така ....

Kакто винаги боико е прибарзaн и неадекватен.

Pуснаците намалиха газта с 20%.Xа сега да ви чуя педерасчета.

Аре и аз да те пътим кавал смотан, какво усети народа от това намаление?

Борисов гасил пожара с гЪза е по-доброто заглавие според мен. Още първия кабинет "Борисов" докато преговаряше за "Южен поток" искаше Газпром да изключи компаниите - посредници между Газпром и българската държава за да паднат необоснованите надценки на газа. Сега след като Газпром се оттегли от Овъргаз - компания посредник защо плачат като стара мома за х*й??? Газпром и руското правителство ясно декларираха, че всички доставки отиват в Булгаргаз. Ако искаме още газ просто да си кажем! Мафиота-шеф на Овъргаз явно няма да може да си плаща лептата на Боко от днес....

въпрос до нери терзиева, главен цензуратор в бг: и без вас можем, с вас е невъзможно. защото сте бездарни, продажни джурналя. които ако бъдат поставени със сашо дончев в едни реални пазарни отношения ще изпукате от глад.

а това, че сте предатели на България в името на "родните" си интереси е неоспорим факт, който ще бъде доказан за 30588-ми път, изтривателке на истината и доноснице! ще гориш в Ада!

сценарият е долнопробен. сценаристите са бездарни, а артистите са за уволнение!

И да попитам: Тоя /Борисов/ с всичките му там калинки и недоразумения ... до кога ще го търпим ... аз НЕ съм ПРОСТ като него ... и не искам да го "разбирам"!

Докато изчисти България от загубеняци, като теб... Дето плюят по тоя, дето работи с всички сили за България...

Б Р А В О ... само че забрави нещо: УРААААА! ДА ЖИВЕЙ!!! Така е някак си по завършено!

Колко тъпо е да си герберски цървул,Дядо Мраз не ти ли донесе мозък ?

Понеже "коментарчето" ми беше скрито от "редакторчетата" на ДИР, аз пак да попитам: Как ГАЗПРОМ "спира" подаването на газ за ОВЕРГАЗ /51% собственост на ГАЗПРОМ/ .... и ... то само за "ДОМАКИНСТВАТА" .... е как се спира една тръба, САМО за определени потребители .... жалък си БОКО .... Ж А Л Ъ К ....

ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗАПОЧНА ОПАСНА ИГРА ОТКАЗВАЙКИ СЕ ОТ ДОСТАВЯНИЯТ ЧРЕЗ ОВЪРГАЗ РУСКИ ГАЗ !! РАЗЧИТА СЕ НА ЕВТИНАТА ЧИРЕНСКА ГАЗ И ТРАНЗИТНАТА ТАКСА ОТ ГАЗТА ПОЛУЧАВАНА ПО ПРЕНОСА НА ТРАСЕТО ЗА ТУРЦИЯ. РАЗЧИТА СЕ, ЧЕ РАШЪНИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА ДОСТАВЯТ ГАЗ СЛЕД КАТО ТОЗИ ОТ ЧИРЕН СВЪРШИ И КАТО КРАЕН ВАРИАНТ СЕ РАЗЧИТА НА "КРАЖБА" ОТ ТРЪБАТА ЗА ТУРЦИЯ! С ТЕЗИ ЧОК ТАРИКАТСКИ НОМЕРА ПРИЛАГАНИ ОТ БИВШИЯТ НИ ПОСЛАННИК В РУСИЯ ВАСИЛЕВ КОЙТО Е ПРАВИТЕЛСТВОТО В СЯНКА МОЖЕМ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ МАРТ ДА ОСТАНЕМ БЕЗ ГАЗ

Русия е единственият ни доставчик на газ. Като местният добив може да задоволи до 10 % от потреблението ни. Разчита се на нови газови находища за местен добив. Но това е далечна перспектива и при благоприятни условия. С разширението на Чиренското находище се решава един проблем, а именно да се осигури газ за цялата зима в случай на спиране на газовите доставки. Сега може да се задоволи само 50 % малко от над 5 милиона куб метра дневно. Та ако по някаква причина доставките на руски газ спрат ще има цяло лято за да се подготвият топлофикациите да работят на мазут или още по добре да минат на екологичният LPG при възможност. Например колите могат да се двият и това е най разпространената алтернатива с пропан бутан.

КОЙ ТИ ГОВОРИ ЗА МЕСТЕН ДОБИВ?! Нагнетената ПРЕЗ ЛЯТОТО в чиренското находище ЕВТИНА руска газ ще бъде ползвана сега когато цената на газта е СКЪПА! Т тръбата за ТУРЦИЯ могат да бъдат отклонявани не само газта която получаваме по таксите, но и "ОТКРАДНАТАТА" и платена от ТУРЦИТЕ газ.

Не пиши "Истини" от курило, като не разбираш

Заглавието е много точно!!!

Има една сгрешена буква: "Борисов гасил пожара с гЪза" е правилното заглавие

бойко ви доставя газъ си

.........пак ни спаси Бащицата, да се свети името му ...............

Добре де, днеска сме 01.01., кой сега ни доставя газа Путин или Борисов, че нещо се обърках вчера.

Подписали договор, много важно, а цените пак ли 2 пъти по-високи от европейските ?

Кой пожар,сигурно този в Дубай,колкото до синьото гориво,руснаците веднага казаха,че газ за България ще има,проблем има само една частна фирма,която не си плаща,стига сме се правили на велики-раздухваме някакви проблеми,които знаем,че вече всъщност са решени и след това със загрижен и намръщен поглед ги решаваме страховито-но пасаран

На обикновенният гражданин не е ясно бизнес отношенията на Газпром с Овергаз. Не е наша работа да правим догадки защо Газпром решава да се оттегли от Овергаз ( поне така се говори ) . Овергаз е можел да предвиди такова развитие , защото за предстоящото отегляне на Газпром от Овергаз се е знаело от по рано. И вероятно е трябвало да сключи договор с българската държава за временни доставки от Чиренското находище в случай на необходимост , цени и начини на плащане. Имало е някаква неяснота между Газпром и Оwергаз и българската държава и лично премиер министърът са се намесили за да изчистят недоразуменята между Газпром и Овергаз. Какво е положението на Овергаз и дали при една евнтуална несъстоятелност на Овергаз , българската държава няма да понесе загуби, като не си получи парите за отпуснат на кредит газ. Това е въпросът който би трябвало да ни тревожи. Но много е важно, че стотици хиляди граждани са посрешнали новата година комфортно.

от мадридския измамник досега все назад и надолу. Хората се оправиха полека - полека, нас дори румънците ни се откъснаха с няколко дължини. Скоро ще ни задминат Албания и Косово. И все друг ще ни е крив.

Баце, този път номера не мина, както при разгрома на КТБ! И масончето Сотирчо непосмя да изпрати качулките в Овъргаз! Много ти паднал рейтинга бе бацееее....

Най-подходящия подарък по случай Новата Година в случая е гореща връзка с бай Ставри на държавни разноски.

внимаваме и да си пазим - бащицата. Леелее какво ли ще правим без него. Ако нее той.....

Може и да живнем.

Дир-е, ЧНГ! И пак прочетете какво сте написали-дано разберете какво!

Дали тази намеса на Борисов няма да доведе до санкции от ЕК, поради помощ оказвана от държавата на частна фирма Овергаз ? Дали това не е намеса в частния бизнес от страна на държавата, чрез субсидиране ? Дали ББ не изсра поредното лайно ?

При такова наплюскване с милиарди ти какво очакваш , аз лично две неща - затъпяване , а този си е и природно тъп и второ редовно изхождане .

Българския Тиквен "Дон Кихот" победи "въздуха" на връх нова година, след изключителни усилия.

Не знам за Вас, ама на мене този тип на снимката ми идва ама мнооого в повече! То патронът му Живков не е насаждан повече. Снощи нямаше тв, която да не го покаже /подмаже/. Този индивид е обсебил де каквото може и мре да го показват! Нека си върши работата тихо и читаво, ама с това ли трябва да изпращаме/посрещаме?! Невероятен КУЛТ към личността се насажда от медиите в мисленето на хората всеки божи ден. СТИГА!!! Аман! То и в тоалетните водата като пуснеш и оттам потича ... Толкова ли нищо друго не се случва у нас по празниците?

симо

Махането на ,,ДЕКОНСТРУКЦИЯ,,потвърждава твоите думи.

Коментари - Борисов гасил ”пожара” с газа | Днес.dir.bg

Борисов гасил ”пожара” с газа

Ако не бяхме направили всичко това от вчера насам, в 12 часа подаването на газ към потребителите на Овергаз“ щеше да спре .

Обратно в новината

Коментари - Борисов гасил ”пожара” с газа | Днес.dir.bg

Коментари

Сретане, молим те действай по-бързо, че този вече не се търли!

Отново се представят някаква поредица от събития с доста неясни и съвсем непоследователни обрати."От медиите" Премиера разбрал за някакво писмо и веднага е събрал когото трябва в Министерския Съвет и започнали да гасят Пожара.Интересно дали е била там и Енергетичната Министърка - Счетоводителка.Също съвсем самарянски е подпомогнат частния Оператор "Овър газ" само и само българите да не студуват в Новогодишната вечер.Като за капак когато се започне коментар и се задават въпроси Премиера загърбва всякакви конспиративни теории и съвсем добронамерено подканва "другите" да преценят.

да ни управляват хора с много пари, лошото е че са открадени от нас и продължават да ни крадат.

А това, че имат малко акъл, е още по-лошо.

Бойко Борисов ще бъде запомнен като управника, при когото България престава да съществува като държава.

Пожара го гасил на с газа ,а с Газъ.По голям задник в държавата няма.

Сега крада бизнеса на Сашо Дончев, да се готвят и останалите!!!

смешковци !!! сами си правят проблем, а борисов, като иска да придобива предприятия да го прави по-умно, те му казват няма да спират газта, той пак реве, ако не бях аз щяха да я спрат хаххахаххаха баси фашагите

Една съпруга с ТВЪРДА ръка ще го сложи на място Борисов. Така му пише в хороскопа.

Бойко Борисов, за да стане президент трябва да има съпруга.

шъ нъ спаси ут путопа !

боико умее да се навежда на силните и е бабаит над слабите . ликвидира и подчини на аз боико борисов медиите,сада,прокуратурата,полиция и спецслужби,футбола и т.н.стила и метода са му рекет,компромати, изнудване ,подкупи и за твардоглавите ликвидаця.

Видях го как се държеше с английски представители. Чобаните де пасат овце по нивите по-добре щяха да се държат от него пред тях. Маха като бабаит с ръце наляво надясно Бараба си е човека и няма да се промени.

И комунистите не ги искат тия предатели.

Предатели. Спряхте ЮП, за да лижете чужди задници, та да ви подкрепят за следващите избори. Да се почни Южния Поток. Вижте Германците ще строят Северен Поток, а за нас не дават. Ние да не сме им роби на Брюксел и Вашингтон?

Колкото и да се пази и снишава, Боко тиквата ще бъде отнесен от най-неподозираното място, един път за винаги.

Ако това чудо се забави още малко във времето, то няма да има кой да се зарадва.

Добре, че пожарникарчето запретна ръкави да гаси и този пожар. За малко да изпусне рязането на лентички на ОколоМръсното. Така като си запретнал ръкави, защо не кажеш за какви пари ОвъргЪз купува газта от Русия и за колко я продава на БулгаргЪз? И къде отива разликата?

да така e

Тука на малоумни ли ни правиш бе ? Никой не е казвал че ще спира доставките на газ за България , а ти се изкара големец .Ставаше дума за Овъргас бе ....етен.Казваш това и пишат това само което трябва да се покаже колко си гоуем . Булгаргаз щеше да спре доставките на Овъргаз - или неква вътрешна не руска и не българска компания .

знае ли защо не живеят дълго тези хора които казват истината за мафията в България? И от кой зависи тези хора да живеят по-дълго?

Пак до инфаркт ще го докарате човека! Точно преди посрещането на Новата Година да му организирате такива трудности със газа! Вместо да си прекопава магнолията,и да си пийва уйскито до камината ,разни договори да подписва,и да гаси пожари! Опропастихте му навечерието на деня преди 2016 година!

нагло комуне. Искаш да се гледа произхода до девето коляно на власт имеющите. Кво да кажем за бащиге на Станишко и Боковица - убийци. Кажи ми какво добро направи Хамстера, нещо построи ли. Нищо. Верно имаше строителство.Брат му - архитект Станишев бетонира цялото Черноморие с огромни хотели без пречиствателни станции, взе си парите и си замина за Лондон. Жена му Моника си раздели с Хохигер - да прави светъл пиар на мъжа ѝ.Този милион беше от бюджета. Нагло, открито и без срам, както без срам си взе друг милион хидроинженера. Милиарди отидоха за Ценков камък, Водно огледало, дупката на Беляне.

що да му вярват - това са хора пенсионириани въл.рли комуняги - преди директори министри, зам.министри, началници с големи заплати правещти. Сега чатат някои и заплатени. Ако беше толкова зле нямаше да почели ТРИНАДЕСЕТИ ПЪТ БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ ИЗБОРИ, НЯМАШЕ ДА ИМА кОСТИНБрОД вСИЧКИ ЗНАЯТ, ЧЕ ПО-НАГЛИ ОТ КОМУНЯГИТЕ - НЯМА.

Абе тъп , та той е не само комуняга , а от нискокачествения слугинаж на комунягите. Най-лошата проба.

Баце, попрочетох доста от тези близо 450 поста и невидях поне един, в който някой да ти вярва! Що така бе баце, само минуси и благословии до деветото ти коляно! Не случайно, когато се избира някой на висш държавен пост, първо се гледа семейството му...Ми ти и семейство нямаш бе бацеееее....

Чревните колики на атакистите се засилват !!

Само зомбитата,платените протестъри и явно протурските мекерета с идиотския си/най-последното ниво на НЕИНТЕЛИГЕНТНОСТ/ същества в ДНЕШНО време и във видимото обезбългаряване,омаломощаване и сриване на България,в тон с продажните и окровено антибългарски политици и преса/,които за жалост са неотменим атрибут за целесобразно демоКРАДско ползване и слугинаж на чужди враждебни сили,могат да споделят и да се гордеят/ха,ха маймунски!!!/ с идиотското,безумно по РЕАЛНАТА смислена и очевадна ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!!! писание! ОБАЧЕ в БЪЛГАРИЯ истинското българско сърце и душа НЕ са загинали и тези,които ги ИМАМЕ, знаем защо в сегашно време НЯМАМЕ друг избор и политическо представяне освен АТАКА!!!

Аве, Бойко!!! Аве, Цезар!!!

газифицираните чрез бездарни, соц. посредници te salutant

Гарантирано от ГЕРБ ! Още един видим резултат : "Броени дни след като премиерът Бойко Борисов заедно с още двама министри откриха обходния път на Монтана, прекият път до село Долна Вереница отново е закрит и разстоянието между Монтана и селото почти се удвоява. Директният път, който съвпада с досегашното трасе на Е 79 беше в ремонт от началото на март до края на май тази година и хората от близките населени места изминаваха 4-5 пъти по дълъг и много по-лош път до града. Сега пътят е засипан на две места с пръст и камъни и обикновеният гражданин разбира, че трябва да обиколи 20 км чак когато пристигне до първата купчина."

Хейтъри, КОЙ намали 2012 г. цената на газа за България с цели 20%? Ха сега да ви чуя сидерастчета... Болен ли? ;-)

Припомням - 24 часа: "Руският газ за България идва за 404 долара, намалението е с 22%" 15.11.2012 21:07; Марияна Бойкова;

Имах един колега в КРЗ - Одесос Варна, тръбар ... та той казваше: Абе колко да е сложна нашата работа, ТРЪБА, от едната страна ДУПКА, от другата пак ДУПКА ... е те така ....

Kакто винаги боико е прибарзaн и неадекватен.

Pуснаците намалиха газта с 20%.Xа сега да ви чуя педерасчета.

Аре и аз да те пътим кавал смотан, какво усети народа от това намаление?

Борисов гасил пожара с гЪза е по-доброто заглавие според мен. Още първия кабинет "Борисов" докато преговаряше за "Южен поток" искаше Газпром да изключи компаниите - посредници между Газпром и българската държава за да паднат необоснованите надценки на газа. Сега след като Газпром се оттегли от Овъргаз - компания посредник защо плачат като стара мома за х*й??? Газпром и руското правителство ясно декларираха, че всички доставки отиват в Булгаргаз. Ако искаме още газ просто да си кажем! Мафиота-шеф на Овъргаз явно няма да може да си плаща лептата на Боко от днес....

въпрос до нери терзиева, главен цензуратор в бг: и без вас можем, с вас е невъзможно. защото сте бездарни, продажни джурналя. които ако бъдат поставени със сашо дончев в едни реални пазарни отношения ще изпукате от глад.

а това, че сте предатели на България в името на "родните" си интереси е неоспорим факт, който ще бъде доказан за 30588-ми път, изтривателке на истината и доноснице! ще гориш в Ада!

сценарият е долнопробен. сценаристите са бездарни, а артистите са за уволнение!

И да попитам: Тоя /Борисов/ с всичките му там калинки и недоразумения ... до кога ще го търпим ... аз НЕ съм ПРОСТ като него ... и не искам да го "разбирам"!

Докато изчисти България от загубеняци, като теб... Дето плюят по тоя, дето работи с всички сили за България...

Б Р А В О ... само че забрави нещо: УРААААА! ДА ЖИВЕЙ!!! Така е някак си по завършено!

Колко тъпо е да си герберски цървул,Дядо Мраз не ти ли донесе мозък ?

Понеже "коментарчето" ми беше скрито от "редакторчетата" на ДИР, аз пак да попитам: Как ГАЗПРОМ "спира" подаването на газ за ОВЕРГАЗ /51% собственост на ГАЗПРОМ/ .... и ... то само за "ДОМАКИНСТВАТА" .... е как се спира една тръба, САМО за определени потребители .... жалък си БОКО .... Ж А Л Ъ К ....

ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗАПОЧНА ОПАСНА ИГРА ОТКАЗВАЙКИ СЕ ОТ ДОСТАВЯНИЯТ ЧРЕЗ ОВЪРГАЗ РУСКИ ГАЗ !! РАЗЧИТА СЕ НА ЕВТИНАТА ЧИРЕНСКА ГАЗ И ТРАНЗИТНАТА ТАКСА ОТ ГАЗТА ПОЛУЧАВАНА ПО ПРЕНОСА НА ТРАСЕТО ЗА ТУРЦИЯ. РАЗЧИТА СЕ, ЧЕ РАШЪНИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА ДОСТАВЯТ ГАЗ СЛЕД КАТО ТОЗИ ОТ ЧИРЕН СВЪРШИ И КАТО КРАЕН ВАРИАНТ СЕ РАЗЧИТА НА "КРАЖБА" ОТ ТРЪБАТА ЗА ТУРЦИЯ! С ТЕЗИ ЧОК ТАРИКАТСКИ НОМЕРА ПРИЛАГАНИ ОТ БИВШИЯТ НИ ПОСЛАННИК В РУСИЯ ВАСИЛЕВ КОЙТО Е ПРАВИТЕЛСТВОТО В СЯНКА МОЖЕМ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ МАРТ ДА ОСТАНЕМ БЕЗ ГАЗ

Русия е единственият ни доставчик на газ. Като местният добив може да задоволи до 10 % от потреблението ни. Разчита се на нови газови находища за местен добив. Но това е далечна перспектива и при благоприятни условия. С разширението на Чиренското находище се решава един проблем, а именно да се осигури газ за цялата зима в случай на спиране на газовите доставки. Сега може да се задоволи само 50 % малко от над 5 милиона куб метра дневно. Та ако по някаква причина доставките на руски газ спрат ще има цяло лято за да се подготвият топлофикациите да работят на мазут или още по добре да минат на екологичният LPG при възможност. Например колите могат да се двият и това е най разпространената алтернатива с пропан бутан.

КОЙ ТИ ГОВОРИ ЗА МЕСТЕН ДОБИВ?! Нагнетената ПРЕЗ ЛЯТОТО в чиренското находище ЕВТИНА руска газ ще бъде ползвана сега когато цената на газта е СКЪПА! Т тръбата за ТУРЦИЯ могат да бъдат отклонявани не само газта която получаваме по таксите, но и "ОТКРАДНАТАТА" и платена от ТУРЦИТЕ газ.

Не пиши "Истини" от курило, като не разбираш

Заглавието е много точно!!!

Има една сгрешена буква: "Борисов гасил пожара с гЪза" е правилното заглавие

бойко ви доставя газъ си

.........пак ни спаси Бащицата, да се свети името му ...............

Добре де, днеска сме 01.01., кой сега ни доставя газа Путин или Борисов, че нещо се обърках вчера.

Подписали договор, много важно, а цените пак ли 2 пъти по-високи от европейските ?

Кой пожар,сигурно този в Дубай,колкото до синьото гориво,руснаците веднага казаха,че газ за България ще има,проблем има само една частна фирма,която не си плаща,стига сме се правили на велики-раздухваме някакви проблеми,които знаем,че вече всъщност са решени и след това със загрижен и намръщен поглед ги решаваме страховито-но пасаран

На обикновенният гражданин не е ясно бизнес отношенията на Газпром с Овергаз. Не е наша работа да правим догадки защо Газпром решава да се оттегли от Овергаз ( поне така се говори ) . Овергаз е можел да предвиди такова развитие , защото за предстоящото отегляне на Газпром от Овергаз се е знаело от по рано. И вероятно е трябвало да сключи договор с българската държава за временни доставки от Чиренското находище в случай на необходимост , цени и начини на плащане. Имало е някаква неяснота между Газпром и Оwергаз и българската държава и лично премиер министърът са се намесили за да изчистят недоразуменята между Газпром и Овергаз. Какво е положението на Овергаз и дали при една евнтуална несъстоятелност на Овергаз , българската държава няма да понесе загуби, като не си получи парите за отпуснат на кредит газ. Това е въпросът който би трябвало да ни тревожи. Но много е важно, че стотици хиляди граждани са посрешнали новата година комфортно.

от мадридския измамник досега все назад и надолу. Хората се оправиха полека - полека, нас дори румънците ни се откъснаха с няколко дължини. Скоро ще ни задминат Албания и Косово. И все друг ще ни е крив.

Баце, този път номера не мина, както при разгрома на КТБ! И масончето Сотирчо непосмя да изпрати качулките в Овъргаз! Много ти паднал рейтинга бе бацееее....

Най-подходящия подарък по случай Новата Година в случая е гореща връзка с бай Ставри на държавни разноски.

внимаваме и да си пазим - бащицата. Леелее какво ли ще правим без него. Ако нее той.....

Може и да живнем.

Дир-е, ЧНГ! И пак прочетете какво сте написали-дано разберете какво!

Дали тази намеса на Борисов няма да доведе до санкции от ЕК, поради помощ оказвана от държавата на частна фирма Овергаз ? Дали това не е намеса в частния бизнес от страна на държавата, чрез субсидиране ? Дали ББ не изсра поредното лайно ?

При такова наплюскване с милиарди ти какво очакваш , аз лично две неща - затъпяване , а този си е и природно тъп и второ редовно изхождане .

Българския Тиквен "Дон Кихот" победи "въздуха" на връх нова година, след изключителни усилия.

Не знам за Вас, ама на мене този тип на снимката ми идва ама мнооого в повече! То патронът му Живков не е насаждан повече. Снощи нямаше тв, която да не го покаже /подмаже/. Този индивид е обсебил де каквото може и мре да го показват! Нека си върши работата тихо и читаво, ама с това ли трябва да изпращаме/посрещаме?! Невероятен КУЛТ към личността се насажда от медиите в мисленето на хората всеки божи ден. СТИГА!!! Аман! То и в тоалетните водата като пуснеш и оттам потича ... Толкова ли нищо друго не се случва у нас по празниците?

симо

Махането на ,,ДЕКОНСТРУКЦИЯ,,потвърждава твоите думи.