Коментари - Борисов призова парламентът да се събере веднага заради ветото | Днес.dir.bg

Борисов призова парламентът да се събере веднага заради ветото

Призовавам ръководството на парламента да свика незабавно извънредно заседание на Народното събрание, на което да бъде обсъдено президентското вето върху актуализацията на бюджета.

Обратно в новината

Коментари - Борисов призова парламентът да се събере веднага заради ветото | Днес.dir.bg

Коментари

А, ще се съберат, те тия мързеливи комуняги не работят през работно време та камоли през т.нар. си ваканция да си мръднат тлъстите червени з*дници. Миков не могат да го свестят, за да свика парламента. 24/7 е залян като казак. И интервюта даже не му искат, защото не може да говори...

Ако им се мързелува още, направо - ОСТАВКАТА!!!

И аз така мисля. Но едва ли, защото сегашната коалиция си плажува и хич не им дреме....

Като искат да почиват да дават ОСТАВКА!

А тия бездарници от управляващите плюс тур.чолака Местан не спираха да промиват мозъци, че имали много важна работа и реформи да правят и оставката щяла да бъде безотговорност!! Кой ще ви приема сега законите!?? Смях!

Как ще се съберат бе нали ще им се наруши ваканцуването на тези гъдини...

Правилно г-н Борисов! Това е вярната позиция, която защитавате! Трябва извънредно свикване на НС още следващата седмица, а не чак на 30 август, когато ваканцуването на депутатите е към своя край! Събирайте подписите на депутатите от ГЕРБ и свиквайте извърнредно заседание по ветото на Президента, което беше наложително и правилно!

Н А Г Ъ Л Ш О П !!!!!!! ПО-НАГЪЛ Ш О П !!!!!! НАЙ-НАГЪЛ ШОП!!!!!!! ТОЗИ Е БЕЗНАДЕЖДЕН !!!!!!!

Ма веднага,я!Той си почина неколко месеца,вече може и да поработи!

Боби, Боби, преди да кажеш нещо преброй до 10.

Абе бат Бойко, щом като бюджета е толкова добър, защо изгони неговия създател, оня разбойник от свитовната банка ?

Нали неговия човек Дянков направи бюджета,защо се тревожи от ветото.Тая пасмина родолюбци от ГЕРБ ни докара до просешка тояга с фискалната си дисциплина,ама сега са се загрижили...

Захлупени, тъпи,злобни, завистливи, нахални, арогатни, агресивни, неблагодарни - това сме ние. И които и да е премиер - заслужаваме си го. Хвърляме цялата вина за нашето неблагополучие върху къде ли не и върху кого ли не, само не поглеждаме към себе си.

Борисов ти вече си никой и не можеш да нареждаш. ХОРАТА СА НА ЗАСЛУЖЕНА ПОЧИВКА И СМЕШНИЯ ВИ ПРЕЗИДЕНТ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ТРОГНЕ>

Мамицата ти ганьовска! 2 месеца се пека по плажовете и не благоволи да дойдеш на работа, взе си заплатите, а сега - "призовавам". Заслужаваш да те направим публично линчуване, да те овъргаляме в перушинаи тогава да те пуснем да "призоваваш"!

Ivan

Най-важното в момента е да се разЦепи помиярската партия на ГЕРБ!

Ivan

Докога Борисов ще продава дрога безнаказано и ще трови децата ни?! Защо тези УРОДИ не протестират за това?!

Дрога продават престъпните групи, свързани с БСП. Дали е така ще разбереш по факта, че по времето ан БСП няма заловени и съдени наркодилъри. А по времето на ГЕРБ имаше заловени , съдени и неосъдени, понеже съдебната система е пълна с ченгета от ДС, завършили в СССР и станали "хора" само поради принадлежността си към миризливия кенеф БКП. По деяднията им ше ги познаете, пише в Библията. И е така. Иначе от приказките на станишев излиза обратното, но ето по действията си личи, че е поредната лъжа от хилядата, които е казал. БСП са мошеници и лъжци.

Хората мизерстват, а тоя клоун се чуди как да си разнообразява ежедневието...Не можем да му платим ежедневните разходки на идиота! Чета, че 42 човека от НСО, плюс коли, бензини и командировки са ангажирани денонощно с двете мутри - Боко и Цвъко! Много скъпо ни излизат тия негодници! На колко сирака можем да помогнем с тия средства, хвърлени на вятъра?

Този е толкова противен , и смърдящ като политик , че не се трае?!

ПРАВ СИ В НАЧАЛОТО, САМО ЧЕ ИЗТЪРВИ ДУМАТА ПОЛИТИК - ТОЙ НЕ Е И НЕМОЖЕ ДА БЪДЕ ТАКЪВ !!

...sorry , още не съм пил кафе...

Боко пак се изказа неподготвен. Но за всичките му дивотии напоследък обвинявам медиите. Толкова ли е трудно един месец журналистите да не му обръщат внимание - хем на хорицата ще им е по-леко, хем Боко ще се пръсне от яд, че не може да плещи глупости в ефир и ще емигрира примерно в Диарбекир (защото там много ще го "уважават")!?

не става за мачлета тези дни - горещо е. Дупетатите да работят в парламента!

ТРЯБВА ДА СЕ ИЗУЧАВА В УЧЕБНИЦИТЕ ПО ПСИХОЛОГИЯ,И ДА СЕ РАЗГЛЕЖДА КАТО УНИКАЛЕН СЛУЧАЙ-ТОВА Е ЧУДО НЕВИДЯНО В ПРИРОДАТА!ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ.ЕДИНСТВЕНО ЗНАМ,ЧЕ НЕ МОГА ДА ГО ГЛЕДАМ,НИТО ДА ГО СЛУШАМ.СРАМ МЕ Е,ЧЕ ТАКЪВ ГЛУПЕНДЕР Е УПРАВЛЯВАЛ БЪЛГАРИЯ,ЧЕ И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ПАК ИСКА ВЛАСТТА.

Генерала даде своята заповед "веднага да се съберат депутатите ".

Не била АТАКА в коалиция Не е била в коалиция ама до 12 Май 2013 год... МОМАТА АТАКА НЕ Е ВЕЧЕ ДЕВСТВЕНА господа Атакисти. Момата беше обречена още в далечните години на комунизма . Тогава когато за да изклинчи от казармата лицето В.С. пое едни ангажименти към едни хора... И дойде времето услугата да се върне Затова и МОМАТА АТАКА беше обезчестена. И то на шведска тройка. Кофти за първи път ,но нали знаете- който плаща той поръчва музиката... А вие ще играете според свирката. Иначе една информацийка ще изтече без да иска и един човек с инициали В.С. ще си отиде в небитието накъдето и без туй се е запътил. Проста работа ама явно има и още по-прости хора да вярват още на пишман националистическите идеи на протурската партия ЮРУШ.

НЕНОРМАЛНИК, ДОСТА СИ СЛЪНЧАСЪЛ, ПИЙ СИ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА, ИЛИ ТЕ ПРАЩАМ В КЪЩИ В КАРЛУКОВО! ХАХАХА

Няма по прости хора от българина, така наречените селяни"политици" от всички партии БСП, ГЕРБ, ДСБ, СДС и другите издънки ни гледат в очите, крадът ни и ни лъжат, а ние глупаците се делим помежду си на сини и червени и им се радваме - бати и тъпаците сме, пълни боклуци сме!!! Вместо да им спрем въздуха и да ги изхвърлиме там откъдето са дошли за да станат Софиянци ние ще се избием помежду си подстркавани от самите тях!!!

ТОЯ ОЩЕ СЕ МИСЛИ ЧЕ Е НЯКАКЪВ.ТИ СИ ГОСПОДИН НИКОИ,И ПРИ ЕДНО ДЕМОКРАТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ ЩЕ СИ ПОДСЪДИМ ЗА МНОГОБРОИНИТЕ СИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

Че тоя бюджет е поредния комунистическа демагогия е едно на ум, параван са ДЕЦАТА- ИНВАЛИДИ Ако има ПОЛИТИЧЕСКА воля идния вторник или сряда може да се свика Народното събрание, веднага се гласува и ветото да бъде провалено След това се връща веднага при президента и той го праща за публикуване в Държавен вестник и към 25 август може да влезе в сила -ЗА ДЕЦАТА ИНВАЛИДИ /200ХИЛ.ЛВ, А ОСТАНАЛИТЕ/. Ако няма ПОЛИТИЧЕСКА воля А ВСИЧКОТО Е ДЕМАГОГИЯ, няма да се приеме тази промяна в бюджета. Но поудобно е да се интриганства и да се плюе!

Хайде ,че Тиквоний Банкянски наложи вето ,връщайте се да обсъждате ,защото той е ваканцувал от 12 май насам и му су работи,още колко вета ще има,дорде не изметем Плевнята

си мълчат напоследък та някой трябва да запуши дупката отвориласе като вакуум

ТОЯ ЧОВЕК ПО ЦЯЛ ДЕН НЕ ИЗЛИЗА ОТ ПАРЛАМЕНТА - ШИПТЪРИТЕ ДЕТО НАЕХ СЕ ВИДЯХА В ЧУДО

прост човек си ти тиквун и нагъл че и некадърен си мутро

На този не трябва да даваме никъква работа. Всеки негов ден работа досега ни носи безбройни страдания.

"По думите му е недопустимо да се почива, когато държавата е изправена пред толкова неясноти. " Тези от ГЕРБ, какво правеха над месец? Ааа сега е регламентирано, а нерегламентирано, може! Разбрах! ;)

"По думите му е недопустимо да се почива, когато държавата е изправена пред толкова неясноти. " Неясноти, ама за тебе. На тях всичко им е ясно , а и се иска време, за да се намери къде е Волен.

Борисов може да влезе в историята като най-голямата карикатура на политик в Б-я и първия Премиер застанал начело на мафия и държава едновременно!

г-н Борисов, Ти си най-голямото престьпление на алчната част от вьрхушката на БКП. Срам за Бьлгарската нация че те тьрпи.

"ДОБРЕ ДЕ - ЗА ШОФЬОРСКА КНИЖКА, ЗА РАБОТА МИ ИСКАТ МЕДИЦИНСКО И ПСИХО, А ЗА ПАРЛАМЕНТА - НЯМА ТАКИВА ИЗИСКВАНИЯ!!!! " Ако има подобно изискване, няма да имаме парламент или може и да имаме, но в него ще има свободи работни места за депутати !

А така бате Бойко развали им рахатлъка на свинете!

Кои прасета, дето му са част от електората му ли, нали ги докара заедно с другите свине пред НС? И ти си сред тях! Вече заработваш да ти насипят и днес в коритото, а? На Боко тиквата, само вие му се хващате на простотиите! И това ще свърши!

То жегата и висшето образование не прощава на никой, но в случая последното липсва ! Не знам защо си мисли ББ, че след като Плевнята му играе по свирката, трябва и другите да правят същото. Кога лежа и не ходи на работа и хората протестираха в банкя, тои не се съобрази с никой. Не виждам причина защо трябва някой да се съобразява в момента с ББ. Може би, защото те спечелиха изборите с фалшиви бюлетини и протестиращите няма къде да вдигат врява.... Аз лично се кефя на слънчасалите лумпени - мнооооого са ми смешни с истеричните викове...

На тоя май му пречи жегата!!!

Като разбра, че се говори за 1млрд. алчната свиня и се доработи рязко! Много ясно, че му се иска да е 4ти млрд в касичката му.... А дано ама надали :))) къде беше по време на зимните протести? Къде беше и през първия месец на новото правителство? Такъв си му бил цветът на кожата?!?!? Нагъл, дебелокож и безочлив! Дано скоро да последва костов т.е.зад борда :))))

Бойковизация за цялата нация!

Тоя не пожела да отиде, когато парламентът си работеше, а сега през ваканцията изведнъж му се приработило на Бойкото.

то нали знаете девиза на шопа: Като ми се приработи, седа и чекам да ми мине. Сега на ББ не му се рабити, ама казва, че му се работи, за да отбие номера

Борисов призовал ВЕДНАГА?! Забележете ВЕДНАГА!Абе той забрави ли,че вече не е премиер,а в опозиция,да не говорим,че трябва да е подсъдим,а има нахалството да заповядва?!Направо не е за вярване.Г-н Борисов,не сте вие човека,който трябва да нарежда и призовава парламента ,кога и как да се събира!Вие си починахте 1 месец,сега пък сте седнали да ги викате.Те ви приканваха цял месец,вие не благоволихте да се явите на работа.Сега има кой да преценява кога и как да се явят в парламента депутатите! А президентът нарочно налага вето на бюджета,за да не могат управляващите да изпълнят социалните си обещания и да има бунтове на есен.Кака да се работи без пари,като е опоскан бюджета,освен другите пера,които престоят да се изплащат?Всичко е ясно като бял ден!Но дано това правителство да намери изход от тази криза и да ви натрият носовете!

И други места по тялото да им натрият... С ЛЮТА ЧУШКА !

И други места по тялото да им натрият... С ЛЮТА ЧУШКА ! .. не само носовете

Стана вече и за майтап на гугутките! Никой не му обръща внимание! Макар,че ако съм, сега е момента да се съберат, защото София е празна! Обаче има и друго- полицаите са в отпуска!

И ТИЯ ДНИ, ЧЕ ЧАК ДНЕС: "Досъдебното производство за нанесения на Октай Енимехмедов побой продължава да е срещу неизвестен извършител. Вече седем месеца разследващите органи не могат да установят кои делегати от конференцията на ДПС, проведена през януари, нанесоха тежък побой над Октай Енимехмедов, който насочи газов пистолет към главата на почетния председател на движението Ахмед Доган, съобщи "Правен свят", цитирано от БГНЕС. Това заяви говорителят на Софийската районна прокуратура Радослав Димов. Прокуратурата е получила видеозаписи от телевизиите, отразяващи конференцията на ДПС, на които се вижда как група делегати пребиват падналия на земята Октай Енимехмедов. Въпреки че част от имената на биячите излязоха в някои медии, наблюдаващият прокурор е поискал от МВР да извърши официална идентификация на лицата." Не можело? Да не забравяме - И ПО ВРЕМЕТО НА ДРУГАРЯ БОРИСОВ - ПАК НЕ ГИ РАЗПОЗНАХА! Сега пък съвсем няма да стане! Що тъй пък???

Коментари - Борисов призова парламентът да се събере веднага заради ветото | Днес.dir.bg

Борисов призова парламентът да се събере веднага заради ветото

Призовавам ръководството на парламента да свика незабавно извънредно заседание на Народното събрание, на което да бъде обсъдено президентското вето върху актуализацията на бюджета.

Обратно в новината

Коментари - Борисов призова парламентът да се събере веднага заради ветото | Днес.dir.bg

Коментари

А, ще се съберат, те тия мързеливи комуняги не работят през работно време та камоли през т.нар. си ваканция да си мръднат тлъстите червени з*дници. Миков не могат да го свестят, за да свика парламента. 24/7 е залян като казак. И интервюта даже не му искат, защото не може да говори...

Ако им се мързелува още, направо - ОСТАВКАТА!!!

И аз така мисля. Но едва ли, защото сегашната коалиция си плажува и хич не им дреме....

Като искат да почиват да дават ОСТАВКА!

А тия бездарници от управляващите плюс тур.чолака Местан не спираха да промиват мозъци, че имали много важна работа и реформи да правят и оставката щяла да бъде безотговорност!! Кой ще ви приема сега законите!?? Смях!

Как ще се съберат бе нали ще им се наруши ваканцуването на тези гъдини...

Правилно г-н Борисов! Това е вярната позиция, която защитавате! Трябва извънредно свикване на НС още следващата седмица, а не чак на 30 август, когато ваканцуването на депутатите е към своя край! Събирайте подписите на депутатите от ГЕРБ и свиквайте извърнредно заседание по ветото на Президента, което беше наложително и правилно!

Н А Г Ъ Л Ш О П !!!!!!! ПО-НАГЪЛ Ш О П !!!!!! НАЙ-НАГЪЛ ШОП!!!!!!! ТОЗИ Е БЕЗНАДЕЖДЕН !!!!!!!

Ма веднага,я!Той си почина неколко месеца,вече може и да поработи!

Боби, Боби, преди да кажеш нещо преброй до 10.

Абе бат Бойко, щом като бюджета е толкова добър, защо изгони неговия създател, оня разбойник от свитовната банка ?

Нали неговия човек Дянков направи бюджета,защо се тревожи от ветото.Тая пасмина родолюбци от ГЕРБ ни докара до просешка тояга с фискалната си дисциплина,ама сега са се загрижили...

Захлупени, тъпи,злобни, завистливи, нахални, арогатни, агресивни, неблагодарни - това сме ние. И които и да е премиер - заслужаваме си го. Хвърляме цялата вина за нашето неблагополучие върху къде ли не и върху кого ли не, само не поглеждаме към себе си.

Борисов ти вече си никой и не можеш да нареждаш. ХОРАТА СА НА ЗАСЛУЖЕНА ПОЧИВКА И СМЕШНИЯ ВИ ПРЕЗИДЕНТ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ТРОГНЕ>

Мамицата ти ганьовска! 2 месеца се пека по плажовете и не благоволи да дойдеш на работа, взе си заплатите, а сега - "призовавам". Заслужаваш да те направим публично линчуване, да те овъргаляме в перушинаи тогава да те пуснем да "призоваваш"!

Ivan

Най-важното в момента е да се разЦепи помиярската партия на ГЕРБ!

Ivan

Докога Борисов ще продава дрога безнаказано и ще трови децата ни?! Защо тези УРОДИ не протестират за това?!

Дрога продават престъпните групи, свързани с БСП. Дали е така ще разбереш по факта, че по времето ан БСП няма заловени и съдени наркодилъри. А по времето на ГЕРБ имаше заловени , съдени и неосъдени, понеже съдебната система е пълна с ченгета от ДС, завършили в СССР и станали "хора" само поради принадлежността си към миризливия кенеф БКП. По деяднията им ше ги познаете, пише в Библията. И е така. Иначе от приказките на станишев излиза обратното, но ето по действията си личи, че е поредната лъжа от хилядата, които е казал. БСП са мошеници и лъжци.

Хората мизерстват, а тоя клоун се чуди как да си разнообразява ежедневието...Не можем да му платим ежедневните разходки на идиота! Чета, че 42 човека от НСО, плюс коли, бензини и командировки са ангажирани денонощно с двете мутри - Боко и Цвъко! Много скъпо ни излизат тия негодници! На колко сирака можем да помогнем с тия средства, хвърлени на вятъра?

Този е толкова противен , и смърдящ като политик , че не се трае?!

ПРАВ СИ В НАЧАЛОТО, САМО ЧЕ ИЗТЪРВИ ДУМАТА ПОЛИТИК - ТОЙ НЕ Е И НЕМОЖЕ ДА БЪДЕ ТАКЪВ !!

...sorry , още не съм пил кафе...

Боко пак се изказа неподготвен. Но за всичките му дивотии напоследък обвинявам медиите. Толкова ли е трудно един месец журналистите да не му обръщат внимание - хем на хорицата ще им е по-леко, хем Боко ще се пръсне от яд, че не може да плещи глупости в ефир и ще емигрира примерно в Диарбекир (защото там много ще го "уважават")!?

не става за мачлета тези дни - горещо е. Дупетатите да работят в парламента!

ТРЯБВА ДА СЕ ИЗУЧАВА В УЧЕБНИЦИТЕ ПО ПСИХОЛОГИЯ,И ДА СЕ РАЗГЛЕЖДА КАТО УНИКАЛЕН СЛУЧАЙ-ТОВА Е ЧУДО НЕВИДЯНО В ПРИРОДАТА!ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ.ЕДИНСТВЕНО ЗНАМ,ЧЕ НЕ МОГА ДА ГО ГЛЕДАМ,НИТО ДА ГО СЛУШАМ.СРАМ МЕ Е,ЧЕ ТАКЪВ ГЛУПЕНДЕР Е УПРАВЛЯВАЛ БЪЛГАРИЯ,ЧЕ И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ПАК ИСКА ВЛАСТТА.

Генерала даде своята заповед "веднага да се съберат депутатите ".

Не била АТАКА в коалиция Не е била в коалиция ама до 12 Май 2013 год... МОМАТА АТАКА НЕ Е ВЕЧЕ ДЕВСТВЕНА господа Атакисти. Момата беше обречена още в далечните години на комунизма . Тогава когато за да изклинчи от казармата лицето В.С. пое едни ангажименти към едни хора... И дойде времето услугата да се върне Затова и МОМАТА АТАКА беше обезчестена. И то на шведска тройка. Кофти за първи път ,но нали знаете- който плаща той поръчва музиката... А вие ще играете според свирката. Иначе една информацийка ще изтече без да иска и един човек с инициали В.С. ще си отиде в небитието накъдето и без туй се е запътил. Проста работа ама явно има и още по-прости хора да вярват още на пишман националистическите идеи на протурската партия ЮРУШ.

НЕНОРМАЛНИК, ДОСТА СИ СЛЪНЧАСЪЛ, ПИЙ СИ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА, ИЛИ ТЕ ПРАЩАМ В КЪЩИ В КАРЛУКОВО! ХАХАХА

Няма по прости хора от българина, така наречените селяни"политици" от всички партии БСП, ГЕРБ, ДСБ, СДС и другите издънки ни гледат в очите, крадът ни и ни лъжат, а ние глупаците се делим помежду си на сини и червени и им се радваме - бати и тъпаците сме, пълни боклуци сме!!! Вместо да им спрем въздуха и да ги изхвърлиме там откъдето са дошли за да станат Софиянци ние ще се избием помежду си подстркавани от самите тях!!!

ТОЯ ОЩЕ СЕ МИСЛИ ЧЕ Е НЯКАКЪВ.ТИ СИ ГОСПОДИН НИКОИ,И ПРИ ЕДНО ДЕМОКРАТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ ЩЕ СИ ПОДСЪДИМ ЗА МНОГОБРОИНИТЕ СИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

Че тоя бюджет е поредния комунистическа демагогия е едно на ум, параван са ДЕЦАТА- ИНВАЛИДИ Ако има ПОЛИТИЧЕСКА воля идния вторник или сряда може да се свика Народното събрание, веднага се гласува и ветото да бъде провалено След това се връща веднага при президента и той го праща за публикуване в Държавен вестник и към 25 август може да влезе в сила -ЗА ДЕЦАТА ИНВАЛИДИ /200ХИЛ.ЛВ, А ОСТАНАЛИТЕ/. Ако няма ПОЛИТИЧЕСКА воля А ВСИЧКОТО Е ДЕМАГОГИЯ, няма да се приеме тази промяна в бюджета. Но поудобно е да се интриганства и да се плюе!

Хайде ,че Тиквоний Банкянски наложи вето ,връщайте се да обсъждате ,защото той е ваканцувал от 12 май насам и му су работи,още колко вета ще има,дорде не изметем Плевнята

си мълчат напоследък та някой трябва да запуши дупката отвориласе като вакуум

ТОЯ ЧОВЕК ПО ЦЯЛ ДЕН НЕ ИЗЛИЗА ОТ ПАРЛАМЕНТА - ШИПТЪРИТЕ ДЕТО НАЕХ СЕ ВИДЯХА В ЧУДО

прост човек си ти тиквун и нагъл че и некадърен си мутро

На този не трябва да даваме никъква работа. Всеки негов ден работа досега ни носи безбройни страдания.

"По думите му е недопустимо да се почива, когато държавата е изправена пред толкова неясноти. " Тези от ГЕРБ, какво правеха над месец? Ааа сега е регламентирано, а нерегламентирано, може! Разбрах! ;)

"По думите му е недопустимо да се почива, когато държавата е изправена пред толкова неясноти. " Неясноти, ама за тебе. На тях всичко им е ясно , а и се иска време, за да се намери къде е Волен.

Борисов може да влезе в историята като най-голямата карикатура на политик в Б-я и първия Премиер застанал начело на мафия и държава едновременно!

г-н Борисов, Ти си най-голямото престьпление на алчната част от вьрхушката на БКП. Срам за Бьлгарската нация че те тьрпи.

"ДОБРЕ ДЕ - ЗА ШОФЬОРСКА КНИЖКА, ЗА РАБОТА МИ ИСКАТ МЕДИЦИНСКО И ПСИХО, А ЗА ПАРЛАМЕНТА - НЯМА ТАКИВА ИЗИСКВАНИЯ!!!! " Ако има подобно изискване, няма да имаме парламент или може и да имаме, но в него ще има свободи работни места за депутати !

А така бате Бойко развали им рахатлъка на свинете!

Кои прасета, дето му са част от електората му ли, нали ги докара заедно с другите свине пред НС? И ти си сред тях! Вече заработваш да ти насипят и днес в коритото, а? На Боко тиквата, само вие му се хващате на простотиите! И това ще свърши!

То жегата и висшето образование не прощава на никой, но в случая последното липсва ! Не знам защо си мисли ББ, че след като Плевнята му играе по свирката, трябва и другите да правят същото. Кога лежа и не ходи на работа и хората протестираха в банкя, тои не се съобрази с никой. Не виждам причина защо трябва някой да се съобразява в момента с ББ. Може би, защото те спечелиха изборите с фалшиви бюлетини и протестиращите няма къде да вдигат врява.... Аз лично се кефя на слънчасалите лумпени - мнооооого са ми смешни с истеричните викове...

На тоя май му пречи жегата!!!

Като разбра, че се говори за 1млрд. алчната свиня и се доработи рязко! Много ясно, че му се иска да е 4ти млрд в касичката му.... А дано ама надали :))) къде беше по време на зимните протести? Къде беше и през първия месец на новото правителство? Такъв си му бил цветът на кожата?!?!? Нагъл, дебелокож и безочлив! Дано скоро да последва костов т.е.зад борда :))))

Бойковизация за цялата нация!

Тоя не пожела да отиде, когато парламентът си работеше, а сега през ваканцията изведнъж му се приработило на Бойкото.

то нали знаете девиза на шопа: Като ми се приработи, седа и чекам да ми мине. Сега на ББ не му се рабити, ама казва, че му се работи, за да отбие номера

Борисов призовал ВЕДНАГА?! Забележете ВЕДНАГА!Абе той забрави ли,че вече не е премиер,а в опозиция,да не говорим,че трябва да е подсъдим,а има нахалството да заповядва?!Направо не е за вярване.Г-н Борисов,не сте вие човека,който трябва да нарежда и призовава парламента ,кога и как да се събира!Вие си починахте 1 месец,сега пък сте седнали да ги викате.Те ви приканваха цял месец,вие не благоволихте да се явите на работа.Сега има кой да преценява кога и как да се явят в парламента депутатите! А президентът нарочно налага вето на бюджета,за да не могат управляващите да изпълнят социалните си обещания и да има бунтове на есен.Кака да се работи без пари,като е опоскан бюджета,освен другите пера,които престоят да се изплащат?Всичко е ясно като бял ден!Но дано това правителство да намери изход от тази криза и да ви натрият носовете!

И други места по тялото да им натрият... С ЛЮТА ЧУШКА !

И други места по тялото да им натрият... С ЛЮТА ЧУШКА ! .. не само носовете

Стана вече и за майтап на гугутките! Никой не му обръща внимание! Макар,че ако съм, сега е момента да се съберат, защото София е празна! Обаче има и друго- полицаите са в отпуска!

И ТИЯ ДНИ, ЧЕ ЧАК ДНЕС: "Досъдебното производство за нанесения на Октай Енимехмедов побой продължава да е срещу неизвестен извършител. Вече седем месеца разследващите органи не могат да установят кои делегати от конференцията на ДПС, проведена през януари, нанесоха тежък побой над Октай Енимехмедов, който насочи газов пистолет към главата на почетния председател на движението Ахмед Доган, съобщи "Правен свят", цитирано от БГНЕС. Това заяви говорителят на Софийската районна прокуратура Радослав Димов. Прокуратурата е получила видеозаписи от телевизиите, отразяващи конференцията на ДПС, на които се вижда как група делегати пребиват падналия на земята Октай Енимехмедов. Въпреки че част от имената на биячите излязоха в някои медии, наблюдаващият прокурор е поискал от МВР да извърши официална идентификация на лицата." Не можело? Да не забравяме - И ПО ВРЕМЕТО НА ДРУГАРЯ БОРИСОВ - ПАК НЕ ГИ РАЗПОЗНАХА! Сега пък съвсем няма да стане! Що тъй пък???