Коментари - Борисов получава най-ниската заплата от премиерите в ЕС | Днес.dir.bg

Борисов получава най-ниската заплата от премиерите в ЕС

Премиерът в оставка Бойко Борисов получава най-малката заплата сред колегите си премиери в ЕС. Най-високата взема германският канцлер Ангела Меркел.

Обратно в новината

Коментари - Борисов получава най-ниската заплата от премиерите в ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

е в най-бедната, и с неговото активно участие, да у така. Ако отиде в Германия, просто никога няма да е премиер!

Баце, кандидатирай се в Германия за Министър-Председател. Живеем мнозинство български граждани. Ще те изберат и тогава пенсията ти ще е като сегашната заплата. Не се шегувам. Щом наши близки - при 5 годишен трудов стаж, на 45 г. получават пенсия от 400 евро, значи си заслужава. Тя Меркел ще те предложи баце. Айде със здраве и двамка ви и размисли, щом тук ти се виждат денгите малцина, така много български граждани направиха т.е. сториха. Напуснаха и сега в БГ си живуркат с пенсийки не само от 400 евро, а има и някои с 800 евро. Живи и здрави всички по света. Не всичко е пари в този свят, мили ми граждани по света... Здраве, здраве и пак Здраве. Без здраве няма работа, няма щастие, няма любоФ, няма семейство, нищо няма.

А по окрадени и изнесени пари в офшорни банки да не се окаже на първо място?! Няма ли някой в тая държава да се заеме с тоя казус, който се обсъжда в общественото пространство още от първия мандат на мутрата?!

Има кой да ГО СТОПЛИ В СТУДЕНИТЕ ЗИМНИ ВИЕЛИЦИ! Краварката в долният ляв ЪГЪЛ! МЕРКЕЛ - ГОЛЯМ ЕВРОМЕРК, НО ПЪК ЗАПЛАТАТА МАЛКА, НО ПЪК ЕМОЦИЯТА ГОЛЯМА.....

What you pay is what you get....

всички работещи в страната получават най ниските заплати в ЕС спрямо заеманите постове. Да вземе пример от Тръмп и да се откаже от заплатата си.

Бойко получава 10 пъти над минималната заплата и 6 пъти над средната работна заплата в България.Той е миниетър п-л на държава в която гражданите и оцеляват на ръба на финансово -икономическият бръснач.Сравненията са неуместни.

кърлежите са в челните места по заплати. народа - на последно място. демократично :-)

Да съберем на Боко Тиквата още няколкоМилиона че не му стигат за втория Милиард ! Боко и банда ГЕРБ са червиви с Нашите пари ! 22 Милиарда откраднаха за 2 години ! Никога повече Мутри с власт.

Борисов получава най-ниската заплата от премиерите в ЕС, тъй като след 1989 г. по доход от глава от населението сме на последно място в ЕС.

Ами да си гласуват по висока заплата поне колкото в Германия

Този докато не премине от заплата на ежемесечна глоба в зависимост от нацвъкането няма оправяне.

Горкият!Да се свети Името му. Винету по магистрали да ходи във вечните ловни полета! 'Бистришките тигри' шампионска лига да спечелят! А Лилето филийики с мас да му маже во веки веков!

Ихааа и без заплата съм съгласен да бъда докато има магистрали златни мини Американски тецове търгове търгове търгове ихааааа

ПРЕДЛАГАМ ДА ОТКРИЕМ ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА , ДА ПОМОГНЕ ЦЕЛИЯ БОГАТ БЪЛГАРСКИ ДАНЪКОПЛАТЕЦ НА ИЗСТРАДАЛИЯ ЧОВЕЧЕЦ /ТИКВЕТО /ДЕМЕК, ЧЕ КАТО ЧЕТА ТОВА МИ СЕ КЪСА СЪРЦЕТО!!!

А колко Еври ти е дала? Завиждат ти за бабата!

Лекарите взимат най-ниските заплати и затова станаха мафиоти, а някои от тях убийци - оперират, режат, ампутират без необходимост, за да им се пише пари за интервенция и да донесат на болницата пари, като източват здравната каса. Полицаите залавят престъпници, Съдът ги пуска. Е, полицаите станаха част от престъпността. Заради най-ниските заплати, работейки с риск за живота си. Съдии и прокурори взимат най-ниските заплати, затова започнаха да продават справедливостта. Учители и научни работници взимат най-ниските заплати. Оскотяха, изгубиха авторитета си. Поколенията издивяха, готови са да станат обект на работата на горните. И така кръгът се затваря - в порочен!

А, ДА НЕ БИ ЗАПЛАТИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ СА РАВНИ, С ТЕЗИ НА ГРАЖДАНИТЕ ОТ ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ НА ЕС! КОЙ ТРЯБВА ПЪРВО ДА СЕ РАВНЯВА СЪС ЗАПЛАТИТЕ НА ЕС, БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ИЛИ КАРУЦАР, ПО СЛУЧАЙНОСТ ПРЕМИЕР?

Просто ще се разплача ! А че тук се взимат по-ниски пенсии и от Македония?

Горкичкият той. Жив да го оплачеш. А дали знае, че получава и заплата ? Така или иначе се разпорежда с хазната като с пари от джоба си.

колко трябва да получава тъпата Тиква щом като ни докара до НАЙ БЕДНАТА СТРАНА В ЕВРОПА , НО В ЕВРОПА НЕГОВАТА ЗАПЛАТА НЕ Е НАЙ МАЛКАТА - ПОДЧЕРТАВАМ НЕ Е НАЙ МАЛКАТА .

Аз пък съм учен с най-ниската заплата в ЕС, ама над 10 пъти по-ниска. Освен това колегите ми от ЕС нямат право да получават пари за тяхно лично възнаграждение по проекти, било то национални или европейски. А мен тука ми дават 300 евро заплата и искат да ида да си вземам допълнително пари от проектите. Ами щом БГ-учените ще сме толкова различни, нека и премиерът ни също е различен - има си и той допълнителни "възнаграждения" по евро-проектите, точно като нас Бг-учените, а такова нещо няма никъде другаде в ЕС.

Щом сте учен би трябвало да сте на ясно че при положение че сме на последно място в ЕС по доход на глава от населението и заплатите на учените ще са ниски. Това се получи след 1989 г. след прилагането на разбойническите приватизация и реституция които унищожиха икономиката на страната от където постъпваха парите в бюджета на РБ.

И това му е много. Скоро ще го разбере. Белене, 5 барака, 10 нар.

не ставе ясно от статията защо му я давит тая заплата.

Дайте банкова сметка в дир-а, моля ви, веднага ще дарим по нещо. Ох, завалията......

Вярвате ли че дърт рекетьор ще работи само за да ви служи добре и вярно? Аз не ..... :)))

Докъде им стигна наглостта на тия, вече не отчитат дори, че в тая кочина, която оглавява това прасе 80% от хората работят буквално без пари, но натоварени с милиони данъци и гигански месечни сметки.

ДА МУ СЪБИРАМЕ ПОМОЩИ НА ГОРКИЯ!!!ЖИВ ДА ГО ОЖАЛИШ ЗАВАЛИЯТА!!!

Я да му пратим по левче на човека, ей така да има джобни за кафенце като ходи да чисти магистралите които построи.

БОЙКО Е 1 ! СТАРИТЕ КУЧЕТА ПОЖАРНИКАРИ!

Борисов с най-ниска заплата обаче едиснтвен с допълнителни доходи които доходи министър председателите на така наречения ЕС немогат да вземат заради това че законите им ги преследват. :) Така че Борисов така наречения Винету може да взима някакви си 5 000 лв. месечно заплата като министър председател обаче зад гърбът му тече река с пари от фирми, рязане на ленти, печелене на конкурси и мн. други. Нека да бъдят проверени реално всичките им блага на този свят и тогава да говорим кой колко взима.

Обявените спестявания на политици Боко май беше обявил 13 хилки на спестовна книжка. Някой вярва ли в това?

Аз лично знам за случай при който Борисов е трябвало да реже лентичка в гр. Мездра и гр. Берковица на някакви бизнесмени за което е искал на единия 150 хил. лева на другия не е могъл да спазари и се разърдил че му било малко и не резнал лентите. Е аз спечелих едно пиене че бизнесмена беше на кеф че спестил 150 хил. Минавах по работа покрай него.

Ами той и за това работи и в стриотелството, по магистрали и метро, а напоследък и в пътното- ма'а извънредно, че не стигат за тока и въглищата за Банкя.

Къде да пратя SMS :)

И аз съм с най-ниската пенсия /обидно ниска/ в цяла Европа ! Имам 42 г. стаж....

Иди виж какви опашки са пред социалните като раздават кинти! Аз видях такава опашка в Ихтиман. Мангал до мангала , батьо льо! Хиляди... Близо милион са някъде всичкото. Социалки + детски, надбавки, тин-тири, минтири и накрая доход над 1000 лв. Излез в Ихтиман в пазарен ден и глей кво става, излез на празника на града и глей кво става. Пакистан е цивилизе спрямо тук...От къде кинти за пенсии искаш?

Да ама и с най-ниският интелект и най-лоши резултати!

Я пак му проверете доходите на тоя Мишо бирата, само от далаверата КТБ колко е бонуса от Пеевски, за която ни глоби със 16 милиарда кредит,а от ниско качествените магистралите дето ги "строи" с евромилионите, кой го контролира колко и как харчи? на тоя Мишо бирата бюджета му е като личен портфейл, заплатите и на еврокомисарите са жълти стотинки в сравнение с милионите на тоя убиец на възрсстни и млади българи. Колкото по-мизерено живеят хората на една държава, толкова по-големи милиардери ги управляват

Той може да е с най нискаата,ама е с най много брой комисиони е ЕС,така,че ги е задминал с пьпи другите..ама се прави на ушипан....

Може да му е най-ниска заплатата, но и най-много краде. Като направи на пенсионерите пенсиите по 1000лв. тогава може да му се вдигне заплатата, ако не са го прибрали на топло.

Е, най-ниска-даже му е много! За слушкане и цункане-толкова!

Но от бате Бойко по богат премиер няма да не ни хвърлят пясък в очите виждаме.

"Българският министър-председател е с най-ниската премиерска заплата в ЕС - 28 386 евро, но е на ОСМО място по съотношение между БВП на глава от население и брутни доходи - 4,21, показват данните." Ха-ха, че той е направо отличник, бе! А на кое място е средният български пенсионер спрямо пенсионерите от останалите страни на Европа? Изедници гадни!

е била президентската заплата на Обама - 220 хилки месечно. Но нищо, ще си получава достатъчно висок процент, няма да мизеруват семейно.

неговата заплата е ч00 хил на година

пишеше за 5 милки годишен доход. Тръмп впрочем се отказа от заплатата си. Намирам за скандално Меркел да получава такава бала евра, защото действа на две позиции. Не е ли твърде алчна? Или канцлер, или другото. Има защо да е така доволно ухилена... Започнала е вече борбата срещу хакерите, за да стане втория политик с рекорден брой години начело. В Дортмунд са подпалили някакви нейни "гости" пикльовци местната църква с любимия им "лозунг", но по разпореждане бързо са почистили мрежата от съответните съобщения. За да е хубаво и чудесно всичко. Например за този постинг съгласно новите нареждания на госпожата можеха да ми дръпнат ушите. Макар че не е фейк, имаше и снимки, и коментари на очевидци. Та така.

Но най-богатия премиер, нали?

В мътна вода, най-добре се лови риба

Каква заплата бе?! Мутрата краде и с гъза си! Имаше пари да вдигне минималната пенсия до 300 лева, да! парите ги има и сега. Но, Мутрата не го направи. Той на заплати и пенсии не разчита.

Здрав да е, 'щото колко може да похарчи 2 м. под земята... Опитах се да кажа нещо позитивно, дано се е получило

сигурен съм, че ако го попитате колко взима на месец, няма да знае, дреме му за кирливата му заплата

ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СЪЩО! Стига сте сравнявали само каквото ви е изгодно вижте доходите на хората!

Тцъ, тцъ,тцъ......................., да го съжали човек!!! А що не кажете нещо за покупателната способност на средната българска заплата

Меркел с най-високата заплата, еми жената си я заслужи, носят я на ръце, защото ив покани 1 милион "работници", които с "труда" си спомагат за добруването не само на герматския народ, а на цяла Европа. Скромна жена, .....заслужава повече....

и премиери...БТВ го гледат под лупа само по отношение на пенсиите.

Коментари - Борисов получава най-ниската заплата от премиерите в ЕС | Днес.dir.bg

Борисов получава най-ниската заплата от премиерите в ЕС

Премиерът в оставка Бойко Борисов получава най-малката заплата сред колегите си премиери в ЕС. Най-високата взема германският канцлер Ангела Меркел.

Обратно в новината

Коментари - Борисов получава най-ниската заплата от премиерите в ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

е в най-бедната, и с неговото активно участие, да у така. Ако отиде в Германия, просто никога няма да е премиер!

Баце, кандидатирай се в Германия за Министър-Председател. Живеем мнозинство български граждани. Ще те изберат и тогава пенсията ти ще е като сегашната заплата. Не се шегувам. Щом наши близки - при 5 годишен трудов стаж, на 45 г. получават пенсия от 400 евро, значи си заслужава. Тя Меркел ще те предложи баце. Айде със здраве и двамка ви и размисли, щом тук ти се виждат денгите малцина, така много български граждани направиха т.е. сториха. Напуснаха и сега в БГ си живуркат с пенсийки не само от 400 евро, а има и някои с 800 евро. Живи и здрави всички по света. Не всичко е пари в този свят, мили ми граждани по света... Здраве, здраве и пак Здраве. Без здраве няма работа, няма щастие, няма любоФ, няма семейство, нищо няма.

А по окрадени и изнесени пари в офшорни банки да не се окаже на първо място?! Няма ли някой в тая държава да се заеме с тоя казус, който се обсъжда в общественото пространство още от първия мандат на мутрата?!

Има кой да ГО СТОПЛИ В СТУДЕНИТЕ ЗИМНИ ВИЕЛИЦИ! Краварката в долният ляв ЪГЪЛ! МЕРКЕЛ - ГОЛЯМ ЕВРОМЕРК, НО ПЪК ЗАПЛАТАТА МАЛКА, НО ПЪК ЕМОЦИЯТА ГОЛЯМА.....

What you pay is what you get....

всички работещи в страната получават най ниските заплати в ЕС спрямо заеманите постове. Да вземе пример от Тръмп и да се откаже от заплатата си.

Бойко получава 10 пъти над минималната заплата и 6 пъти над средната работна заплата в България.Той е миниетър п-л на държава в която гражданите и оцеляват на ръба на финансово -икономическият бръснач.Сравненията са неуместни.

кърлежите са в челните места по заплати. народа - на последно място. демократично :-)

Да съберем на Боко Тиквата още няколкоМилиона че не му стигат за втория Милиард ! Боко и банда ГЕРБ са червиви с Нашите пари ! 22 Милиарда откраднаха за 2 години ! Никога повече Мутри с власт.

Борисов получава най-ниската заплата от премиерите в ЕС, тъй като след 1989 г. по доход от глава от населението сме на последно място в ЕС.

Ами да си гласуват по висока заплата поне колкото в Германия

Този докато не премине от заплата на ежемесечна глоба в зависимост от нацвъкането няма оправяне.

Горкият!Да се свети Името му. Винету по магистрали да ходи във вечните ловни полета! 'Бистришките тигри' шампионска лига да спечелят! А Лилето филийики с мас да му маже во веки веков!

Ихааа и без заплата съм съгласен да бъда докато има магистрали златни мини Американски тецове търгове търгове търгове ихааааа

ПРЕДЛАГАМ ДА ОТКРИЕМ ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА , ДА ПОМОГНЕ ЦЕЛИЯ БОГАТ БЪЛГАРСКИ ДАНЪКОПЛАТЕЦ НА ИЗСТРАДАЛИЯ ЧОВЕЧЕЦ /ТИКВЕТО /ДЕМЕК, ЧЕ КАТО ЧЕТА ТОВА МИ СЕ КЪСА СЪРЦЕТО!!!

А колко Еври ти е дала? Завиждат ти за бабата!

Лекарите взимат най-ниските заплати и затова станаха мафиоти, а някои от тях убийци - оперират, режат, ампутират без необходимост, за да им се пише пари за интервенция и да донесат на болницата пари, като източват здравната каса. Полицаите залавят престъпници, Съдът ги пуска. Е, полицаите станаха част от престъпността. Заради най-ниските заплати, работейки с риск за живота си. Съдии и прокурори взимат най-ниските заплати, затова започнаха да продават справедливостта. Учители и научни работници взимат най-ниските заплати. Оскотяха, изгубиха авторитета си. Поколенията издивяха, готови са да станат обект на работата на горните. И така кръгът се затваря - в порочен!

А, ДА НЕ БИ ЗАПЛАТИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ СА РАВНИ, С ТЕЗИ НА ГРАЖДАНИТЕ ОТ ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ НА ЕС! КОЙ ТРЯБВА ПЪРВО ДА СЕ РАВНЯВА СЪС ЗАПЛАТИТЕ НА ЕС, БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ИЛИ КАРУЦАР, ПО СЛУЧАЙНОСТ ПРЕМИЕР?

Просто ще се разплача ! А че тук се взимат по-ниски пенсии и от Македония?

Горкичкият той. Жив да го оплачеш. А дали знае, че получава и заплата ? Така или иначе се разпорежда с хазната като с пари от джоба си.

колко трябва да получава тъпата Тиква щом като ни докара до НАЙ БЕДНАТА СТРАНА В ЕВРОПА , НО В ЕВРОПА НЕГОВАТА ЗАПЛАТА НЕ Е НАЙ МАЛКАТА - ПОДЧЕРТАВАМ НЕ Е НАЙ МАЛКАТА .

Аз пък съм учен с най-ниската заплата в ЕС, ама над 10 пъти по-ниска. Освен това колегите ми от ЕС нямат право да получават пари за тяхно лично възнаграждение по проекти, било то национални или европейски. А мен тука ми дават 300 евро заплата и искат да ида да си вземам допълнително пари от проектите. Ами щом БГ-учените ще сме толкова различни, нека и премиерът ни също е различен - има си и той допълнителни "възнаграждения" по евро-проектите, точно като нас Бг-учените, а такова нещо няма никъде другаде в ЕС.

Щом сте учен би трябвало да сте на ясно че при положение че сме на последно място в ЕС по доход на глава от населението и заплатите на учените ще са ниски. Това се получи след 1989 г. след прилагането на разбойническите приватизация и реституция които унищожиха икономиката на страната от където постъпваха парите в бюджета на РБ.

И това му е много. Скоро ще го разбере. Белене, 5 барака, 10 нар.

не ставе ясно от статията защо му я давит тая заплата.

Дайте банкова сметка в дир-а, моля ви, веднага ще дарим по нещо. Ох, завалията......

Вярвате ли че дърт рекетьор ще работи само за да ви служи добре и вярно? Аз не ..... :)))

Докъде им стигна наглостта на тия, вече не отчитат дори, че в тая кочина, която оглавява това прасе 80% от хората работят буквално без пари, но натоварени с милиони данъци и гигански месечни сметки.

ДА МУ СЪБИРАМЕ ПОМОЩИ НА ГОРКИЯ!!!ЖИВ ДА ГО ОЖАЛИШ ЗАВАЛИЯТА!!!

Я да му пратим по левче на човека, ей така да има джобни за кафенце като ходи да чисти магистралите които построи.

БОЙКО Е 1 ! СТАРИТЕ КУЧЕТА ПОЖАРНИКАРИ!

Борисов с най-ниска заплата обаче едиснтвен с допълнителни доходи които доходи министър председателите на така наречения ЕС немогат да вземат заради това че законите им ги преследват. :) Така че Борисов така наречения Винету може да взима някакви си 5 000 лв. месечно заплата като министър председател обаче зад гърбът му тече река с пари от фирми, рязане на ленти, печелене на конкурси и мн. други. Нека да бъдят проверени реално всичките им блага на този свят и тогава да говорим кой колко взима.

Обявените спестявания на политици Боко май беше обявил 13 хилки на спестовна книжка. Някой вярва ли в това?

Аз лично знам за случай при който Борисов е трябвало да реже лентичка в гр. Мездра и гр. Берковица на някакви бизнесмени за което е искал на единия 150 хил. лева на другия не е могъл да спазари и се разърдил че му било малко и не резнал лентите. Е аз спечелих едно пиене че бизнесмена беше на кеф че спестил 150 хил. Минавах по работа покрай него.

Ами той и за това работи и в стриотелството, по магистрали и метро, а напоследък и в пътното- ма'а извънредно, че не стигат за тока и въглищата за Банкя.

Къде да пратя SMS :)

И аз съм с най-ниската пенсия /обидно ниска/ в цяла Европа ! Имам 42 г. стаж....

Иди виж какви опашки са пред социалните като раздават кинти! Аз видях такава опашка в Ихтиман. Мангал до мангала , батьо льо! Хиляди... Близо милион са някъде всичкото. Социалки + детски, надбавки, тин-тири, минтири и накрая доход над 1000 лв. Излез в Ихтиман в пазарен ден и глей кво става, излез на празника на града и глей кво става. Пакистан е цивилизе спрямо тук...От къде кинти за пенсии искаш?

Да ама и с най-ниският интелект и най-лоши резултати!

Я пак му проверете доходите на тоя Мишо бирата, само от далаверата КТБ колко е бонуса от Пеевски, за която ни глоби със 16 милиарда кредит,а от ниско качествените магистралите дето ги "строи" с евромилионите, кой го контролира колко и как харчи? на тоя Мишо бирата бюджета му е като личен портфейл, заплатите и на еврокомисарите са жълти стотинки в сравнение с милионите на тоя убиец на възрсстни и млади българи. Колкото по-мизерено живеят хората на една държава, толкова по-големи милиардери ги управляват

Той може да е с най нискаата,ама е с най много брой комисиони е ЕС,така,че ги е задминал с пьпи другите..ама се прави на ушипан....

Може да му е най-ниска заплатата, но и най-много краде. Като направи на пенсионерите пенсиите по 1000лв. тогава може да му се вдигне заплатата, ако не са го прибрали на топло.

Е, най-ниска-даже му е много! За слушкане и цункане-толкова!

Но от бате Бойко по богат премиер няма да не ни хвърлят пясък в очите виждаме.

"Българският министър-председател е с най-ниската премиерска заплата в ЕС - 28 386 евро, но е на ОСМО място по съотношение между БВП на глава от население и брутни доходи - 4,21, показват данните." Ха-ха, че той е направо отличник, бе! А на кое място е средният български пенсионер спрямо пенсионерите от останалите страни на Европа? Изедници гадни!

е била президентската заплата на Обама - 220 хилки месечно. Но нищо, ще си получава достатъчно висок процент, няма да мизеруват семейно.

неговата заплата е ч00 хил на година

пишеше за 5 милки годишен доход. Тръмп впрочем се отказа от заплатата си. Намирам за скандално Меркел да получава такава бала евра, защото действа на две позиции. Не е ли твърде алчна? Или канцлер, или другото. Има защо да е така доволно ухилена... Започнала е вече борбата срещу хакерите, за да стане втория политик с рекорден брой години начело. В Дортмунд са подпалили някакви нейни "гости" пикльовци местната църква с любимия им "лозунг", но по разпореждане бързо са почистили мрежата от съответните съобщения. За да е хубаво и чудесно всичко. Например за този постинг съгласно новите нареждания на госпожата можеха да ми дръпнат ушите. Макар че не е фейк, имаше и снимки, и коментари на очевидци. Та така.

Но най-богатия премиер, нали?

В мътна вода, най-добре се лови риба

Каква заплата бе?! Мутрата краде и с гъза си! Имаше пари да вдигне минималната пенсия до 300 лева, да! парите ги има и сега. Но, Мутрата не го направи. Той на заплати и пенсии не разчита.

Здрав да е, 'щото колко може да похарчи 2 м. под земята... Опитах се да кажа нещо позитивно, дано се е получило

сигурен съм, че ако го попитате колко взима на месец, няма да знае, дреме му за кирливата му заплата

ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СЪЩО! Стига сте сравнявали само каквото ви е изгодно вижте доходите на хората!

Тцъ, тцъ,тцъ......................., да го съжали човек!!! А що не кажете нещо за покупателната способност на средната българска заплата

Меркел с най-високата заплата, еми жената си я заслужи, носят я на ръце, защото ив покани 1 милион "работници", които с "труда" си спомагат за добруването не само на герматския народ, а на цяла Европа. Скромна жена, .....заслужава повече....

и премиери...БТВ го гледат под лупа само по отношение на пенсиите.