Коментари - Борисов: Засега Лечков остава кандидат-кмет на ГЕРБ | Днес.dir.bg

Борисов: Засега Лечков остава кандидат-кмет на ГЕРБ

Йордан Лечков остава кандидат-кмет на ГЕРБ, докато не се изясни има ли злоупотреби в Сливен, заяви премиерът Бойко Борисов по повод спрените европроекти в общината. Премиерът откри днес нов участък от Околовръстното шосе на София.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Засега Лечков остава кандидат-кмет на ГЕРБ | Днес.dir.bg

Коментари

Много добре и правдиво казано. Позволи ми да те допълня: Мисля, че Лечков и ББ са си поставили доста амбициозни цели за тия избори. Единия от тях да ограби, а другия да изтрие Сливен от картата на България. Не възразяваш нали?

Незнам какво е казал днес премиера но знам със сигорност ,че Данчо Лечков и компания са за прокурор .И това го знае цял Сливен . Знаят се и аверите му, и комбините му, и фирмите му . ВСИЧКО. На Лечков резила се простира и до Ямбол ,и в Ямбол има интереси чрез своя бивш служител в часната си фирма пробутан за кмет на Ямбол Славов . А бе то е една сага дето как така прокуратурата не я разбира -не ми е ясно .

Отношението на Бойко Борисов по казуса "Лечков" е много по-различно от демонстрираното през годините от него отношение към заподозряни в нарушения и/или корупция политици от ГЕРБ. В 2008г. случая със заместник-кмета Велизар Стоилов, който загуби политическото доверие на началника си (тогава Борисов беше кмет на София), заради изтекъл в медиите запис за нерегламентирано договаряне на търг за автобусни линии в София. По-късно, вече в качеството си на премиер, той продължи да действа безкомпромисно срещу свои подчинени, уличени в неправомерно харчене на парите на данъкоплатците. Достатъчно е да си спомним как заради подобни (недоказани) съмнения в злоупотреби беше отстранен от поста и даден на прокуратурата здравният министър Божидар Нанев. Това беше през 2010-а. Сега сме 2011-а и вече премиерът е на друго мнение. Той вече иска "доказани злоупотреби". Съмненията, включително на Брюксел, не са достатъчно основание за снемане на политическото доверие. Нещо повече - със заставането си зад кандидатурата на Лечков управляващите на практика заявиха пред Брюксел, че вярват в невинността на сливенския кмет. Днешните изявления на премиера Борисов казват същото.

ЛЕЧКОВ- СРАМ ЗА ГЕБР и СЛАВОВ - СРАМ И ПОЗОР ЗА ГЕРБ

"Като всеки човек и Лечков има слаби неща, които през следващия мандат с наша помощ ще оправи. В много други области, като спорта и това, което прави в Сливен, много кметове могат да му завиждат", каза премиерът Бойко Борисов Да, за завиждане е, само на Сливен спряха 60 мил. лв. заради Лечков

Скитник бе осъден на шест месеца пробация за кражба на две луканки и щафета салам, съобщиха от Варненския районен съд... А сливенския император, Лече футболисто- неприлично и нeзаконно забогатял, с десет повигнати му от прокуратурата обвинения, заявява : Залагам си двата хотела, че няма да ме осъдят "Момчето рита топка с мене" каза Б.Борисов Всички негативни енергии около Данчо вече се разпръскват заяви Цветанов Виждам се с Бойко Борисов регулярно, на 10-15 дни Който иска среща с премиера, да кара утре след мен, когато отивам при него в София. каза Лечков И ние мислим че няма да го осъдят

ГОСПОДИН ПРИМИЕР БОРИСОВ КОЙ ВИ ПОДВЕЖДА ДА ПРЕДЛОЖИТЕ ОТНОВО ЛЕЧКОВ И ГЕОРГИ СЛАВОВ НА ЯМБОЛ ЗА ВТОРИ МАНДАТ. ПОПРАВЕТЕ ГРЕШКАТА -В ТЕЗИ ГРАДОВЕ ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА РЕВАТ ОТ ТЯХ И ТЕХНИТЕ ДАЛАВЕРИ ЧУЙТЕ ХОРАТА !!!

Ние много те обичаме кмете, На любимия ни кмет Лечков, с истинско омерзение... ...В устата му глупости, в очите му злоба. Той тая власт ще я стиска до гроба... Прави се на сливенски император, гледа мрачно, мръщи се. И изведнъж става ясно, че е пълен с крадени имоти. И изведнъж става ясно, че ни прави идиоти. Припев: Толкова е гнусно, че не ми се коментира. Не ми говорете за закон и конституция. В нашия град всичко е проституция Добър вечер, уважаеми сливналиии. Спите ли? Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно? Не ви ли омръзна да живеете бедно? Докога ще си траем? Вече става банално. Толкова ли е трудно да живеем нормално? Припев: Толкова е гнусно, че не ми се коментира. Не ми говорете за закон и конституция. В нашия град всичко е проституция Събудете се , уважаеми сливналии. Още спите ли? Или чакате да дойдат ББ и ЦЦ , поредните спасители? Няма смисъл от това и последната илюзия умря в този град на властта и глупостта Припев: Толкова е гнусно, че не ми се коментира. Не ми говорете за закон и конституция. В Сливен всичко е проституция

Господин Борисов,защо не спряхте парите когато правеха улиците,тротоарите и градинките към новия Ви хотел Спортпалас,а сега?Колко години още ще си трошим колите и ще тънем в кал?Тъкмо започнаха да работят на последните 3-4 трапа и край,направихте се на честен и спряхте парите.Сетила се Мара.........

Бойко, ама Вие с Лече сериозно ли?...

Спрените пари от еврофондовете са достатъчно наказание за иначе неразвиващия се град. Дано по-скоро се реши кой крив и кой прав!

Поредното правилно решение на Борисов, успехите ще продължават1

Убеден съм, че с Бойко и ГЕРБ България ще пребъде!

... и говедар ще си останеш.

Ето това е един истински премиер! Браво за умната постъпка, която е направил преждевременно да спре нещата, докато не е станало късно! Браво и успех на идващите избори!

Ето това е един истински премиер! Браво за умната постъпка, която е направил преждевременно да спре нещата, докато не е станало късно! Браво и успех на идващите избори!

Предсрочно откриване това показва как хората, които работят го правят с максимално усилие. Браво за добрата работа, браво Бойко!

Абе ти някакъв идиот ли си или абсолютен наглец.Кой е изнудвача и престъпника? Който влиза насила в чужд имот с цел отнемане,или този който обикаля от инстанция на инстанция,за да се спаси.Не знам от къде ти е останало,лично да отправяш заплахи и закани към правото за защита на собственоста.

Как така, Борисов казал, че Лечков остава кмет?! Това могат да кажат само жителите на Сливен!

ООО наразумний и юроде, преди да пишеш се научи да четеш, а не като в оня стар виц за чукчата"Чукча писател не е читател" ....кандидат кмет на ГЕРБ, друг въпрос е дали ще го изберат.

голям ПРОСТАК е тоя лечков-откакто е кмет само простотии върши и всичко се пише по вестниците и кучетата си лаят кервана си върви , ама Бойко МНОООГО се излага ако не го даде на прокурора незабавно а камо ли пък да го падкрепи за кмет, голяма слабост има явно към това лекенце лечков -ахилесовата пета на бойко

ДО 34567 Защо да е простак? Ти лично познаваш ли го или си от Сливен? Преди около година бяха го отстранили от кметското кресло и го разследваха, имаше и протести на "съгражданите " му. Ти протестира ли тогава или си плюеш само по форумите, анонимно??? Стотина човека протестираха, все от тъмните ни съграждани/нямам нищо против циганите особено с такива като Чирков се гордея, ама тези протестиращи бяха от тези дето трудно могат да си напишат името........И най-олигофренското протестираха против Ле4ков а взеха да замерват репортерите с яйца!!!!! Та ти от тези протестиращи ли си. Знаеш ли за какво протестираш или като ти платят кебапчетата и бирата можеш да плюеш всеки. Ако имаш някакви факти напиши ги, дай ги на прокурор не се представяй, като ПРОСТАК и ОЛИГОФРЕН.

Ако Ботев беше жив, това щеше да напише.... Бойко Борисов Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква за туй ходи, че черквата й търговия! И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, а вий него със труда си!!!

Един "бизнесмен", от мойто крило, дава мило и драго за едно хубаво рае, пазя го от години . "Не може, казвам му, не е важно колко си завлякал, трябва и връзки да имаш".

Бойко - кавал ей ся пала жигулата да дойда да се пусна и аз по "Околовръстното" - че така се пише за и говори за него га че ли е само то. Ако един квадратен см не ми хареса ше видиш глас през на кучето дирника!

Бойко въведе нов почин. Да откриваме нещата на части. Така ще може да реже много повече лентички и да приказва глупости пред журналистите. Видите ли този участък бил подарък от него за софиянци. Ама парите ние си ги даваме с данъците. А рушветите се делят с ГБС

Г-н Борисов , Вие ли не знаете какво прави Лечков във Сливен и неговия роднина и ортак във Ямбол !!! Ами те не само ,че не свършиха нищо за града си Сливен и Ямбол ,не само че не стават за кметове , и както един по-горе пише - "крадът със гъза си ". Това Вие г-н премиер не го ли знаете, и пак ги предложихте за кметове . Е как се надявате в тези два града да спечели ГЕРБ? Няма нормален ,който да гласува за тях ОСВЕН ако не си купите гласовете или не ги смените . Г-н премиер министър Борисов тези двамата са за ПРОКУРОР , и не разрешавайте някой да Ви замазва повече очите !

АМИ НАЛИ ЛЕЧКОВ С ПОМОЩА НА ЛИДЕРА СИ УМОРИ БИВШИЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА СЛИВЕН ПЕЙЧО ХИТОВ! ВЕЧНА МУ ПАМЕТ! И СЕГА СЕ ОПИТВАТ ДА СЛОМЯТ СЛЕДВАЩИЯ ГЛАВЕН ПЛАМЕН СТЕФАНОВ....! АМА НЯМА ДА СТАНЕ!

добре бе, доктор борисов, ако го изберат за кмет, защото герб го подкрепя, а излезе, че е крал-той и сега има внесеви дела в съда, кой ще плаща за предсрочните избори?Ти ли ще плащаш? не виждаш ли, че този е постоянно забъркан в нещо-наркотици ли не щеш, неподчинени на полицията ли, кражби....с какво толкова е заслужибл да управлява Сливен, че му издигнахте кандидатурата-образование ли има, възпитание ли, показал е че милее за града ли?Единственото обяснение е, че виждаш в него собствения си образ, доктор борисов, харесваш го, допада ти.не мислиш ли, докторборисов, че твоите приятели излизат много скъпо на българския народ-валльо златев, мишо бирата, киро боядисания във Варна, крадеца лечков, онази с фалшивата диплома в МЗ, дъщеря на пожарникар, божо димитров и пр.Това е държава бе доктор борисов, не е частен бостан.нали нямаше приятели.Май си доктор на демагогическите науки, доктор борисов.

Добре че бате Бойко строи пътища и магистрали че ние сливенските мангали да може да си тунинговаме каруците с повече от 1 кон и да се юркаме по тях

България след време: Червените пенсионери за измрели. Всички нормални образовани хора са се изнесли. Останали са една върхушка мутри които управляват преобладаващото магналско население и взаимно се изтрепват кой да лапа повече. Но все ще изскочи някой мангал с малко акъл в главата и ще ги изринат и тях. И дотук с България

"Това е разликата между нас и предишното правителство"-според мен трябва да се търси разлика между нас/разбирай вас/ и нормално правителство - те няма да издигнат корумпиран или поне под ГОЛЯААМО съмнение.

Лечков се насра тотално. Да злоупотребиш с признателността на нацията заради футболната си минало и да крадеш и с гъза си - това може само един простак. Да плюеш на България и да ти спрат парите от Блюксел - това е престъпление за затвор. Но когато Лукашенко-Борисов е начело на кладливата си хунта, правда няма да има. Напротив - ще го направи пак кмет, за да продъжи да разграбва нещастната ни България.

Всеки се прави на божа кравичка докато лайната не изплуват на повърхността. Стане ли това физико-химическо явление всеки се тупа по гърдите в позата на на герой - хигиенист. Всъщност шефовете не са виновни . Виновни са слабоумните ганьовци които са избрали мушморока -футболист за кмет. Глупавият електорат гласува не по интерес а на принципа "не искам ази да съм добре ,искам другиу да е зле"

ВЯРНО Е НАРОДЕ!

Повръща ми се от тоя сливенски боклук,все в някакъв скандал е замесен.Трябва да бъде изхвърлен от БФС и Сливен,и да му бъде потърсена истинска наказателна отговорност каквато в БГ още не сме имали щастието да видим откакто настана демокрацията и стана противоконстуционно да се вкарват големи клечки в затвора!

НЕЩАСТНИК,ЗАТАКИВА ИЗРОДИ КАТО ЛЕЧКОВ ГЕРБ ЩЕ ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ,ВЪПРЕКИ КУПЕНИТЕ ЦИГАНИ ОТ СЛИВЕН.ТОЗИ ИМА СЕРИОЗНИ ПСИХИЧНИ ПРОБЛЕМИ,НО ОТ ПОДОБНИ ПОДКРЕПИ НАГЛОСТТА И АПСОЛЮТНО НЕНОРМАЛНОТО МУ ПОВЕДЕНИЕ ВЕЧЕ Е ЕЖЕДНЕВИЕ.

ГЕРБ са пълни дупки на национална ниво, а на регионално счупиха всякакви рекорди.В Сливен някакъв циганин известен с един гол краде и си прави каквото си иска.Никой не му търси отговорност и ГЕРБ продължава да го подкрепя.В Благоевград пак един циганин - Андонов краде и си прави каквото иска, цялото общество е настръхнало срещу него, ако се изровят всички статии за простотиите му няма да стигне един ден да се изчете, но ГЕРБ все още си го поддържа и мерките срещу него са 0.

Бойко, харесвам политиката ти и как действаш, но при това положение и особено за евро-парите и корупцията за които непрекъснато говориш, според ментрябва да се разграничиш от този лешояд. Нищо че играиш футбол. Твойто мото, както и мойто беше, че няма приятели, роднини и пр. близки в работата и за правото.

Една страст изпепелява г-н Бъ безразделната, всеобемаща власт. Партийна, политическа, парламентарна, премиерска, президентска, съдебна, финансова, икономическа, медийна, явна и тайна, видима и невидима, подземна и надземна. Всякаква. Ако не я притежава, контролира и употребява, се чувства ограбен, разнищен, смазан, унизен, наритан в канавката. За него всички ние, които не притежаваме никаква власт, сме жалки същества от канавката, които пищят, гърчат се и колчем изпълзят до ръба, страховит удар по мордата ги запокитва на калното дъно.

Много нагло бе ГРАБ! Като с пушенето по заведенията. Не им пука ни за Сливенци ни за здравето ни! Аман от цецовци и цецки и гербки разни!

в сливен всички улици са разкопанииии от няколко години трапове зеят и не ги асфалтирват нито заравят

ЕЛАТЕ Д АВИДИТЕ ТУК В СЛИВЕН КАКВИ ОБЛАЦИ ПРАХ И БОКЛУК СЕ НОСЯТ НА ВСИЧКИ УЛИЦИ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА УЛИЦАТА ЗА ХОТЕЛА НА ЛЕЧКОВ Н ЕМОЖЕМ ДА СИ КАРАМЕ ДЕЦАТА ПО УЛИЦИТЕ ЗАЩОТО НЕ С ЕВИЖДАТ ХОРАТА ОТ ОБЛАКА ПРАХОЛЯК!!!!!

Е НАЛИ ВИЕ СИ ГО ИЗБРАХТЕ ТОЯ БОКЛУК???????

НЯМА НА КОГО ДА СЕ ЖАЛВАТЕ! БОКЛУКА НАПРАВИ ГРАДА НА БОКЛУК, А ВИЕ МУ СЕ КЕФИХТЕ И РАДВАХТЕ! НА КОЕ ОТГОРЕ - ОБРАЗОВАНИЕ, ВЪЗДЪРЖАТЕЛНОСТ, СКРОМНОСТ, ПОДГОТОВКА, ЛИЧНИ КАЧЕСТВА..! БЕШЕ ОТ НДСВ, СЕГА Е ОТ ГЕРБ, А ВИЕ СТЕ ОТ СЛИВЕН, ДОКОЛКОТО РАЗБИРАМ....! ХАК ДА ВИ Е! А ЗА ДРУГИТЕ - ПРИМЕР, КАКЪВ ДА НЕ Е ТЯХНИЯ КМЕТ, И КАКВИ ИЗБИРАТЕЛИ ДА БЪДАТ! ПОНЕ 5 МИН. МИСЛЕЩИ ПРЕД УРНАТА....

Правете каквото искате, още малко време има. Никога вече няма да гласувам за който и да е било от герб, НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ!

абе сливналий как го избирате, не видите ли, че е прост и нагъл - кви критерий имате ...... некво тъпо футболистче с един случаен гол вкаран .....

Какво изясняване, какво доказване бе цървул? Редно е при най-малкото съмнение за непочтеност да гони от обкръжението си. На практика обаче още с доказаните далавери на Цвъки погази тези принципи. И не само това, а впрегна цялата държава да замаже и оневини този най-скъп на сърцето му нагъл шмекер. Ей, типо и упорито говедо е тая Тиква. Но какво да прави като губи навсякъде, а няма кадри и трябва да прави отчаяни компромиси, които още повече ще го загробят. На всичко отгоре си е въобразил, че трябва да имитира мадридското чучело, на което беше гавазин и сега заема султански пози.

Нали Боко му беше бодигард! Попивал е мъдростите на Първия ;)

Добре бе Б.Б. Но всичкото това трябваше да го изприказваш преди месец, ТОГАВА КОГАТО КАКТО СЕГА ТВЪРДИШ СИ ВЗЕЛ РЕШЕНИЕТО. Иначе излиза ,че си се спотайвал като тези дето ги критикуваш- белким никой не разбере. Много странно за теб ,защото имаш вид на човек дето знае как да изпревари събитията.

Естествено, че ще остани нали се от една тайфа и защо ще ходят министри да му искат разрешение, ако някой е нарушил закона.

напълно подхожда на кмет на ГЕРБ-прочут,професионалист,образован,умен и чаровен!Браво ГЕРБ ,сменете политическата класа в страната!Комунистите да изчезнат завинаги от лицето на земята!

Хахах, те ГЕРБ са все комуняги, значи прочистването на политическатата класа трябва да започне от тях. А Ако Плешко и Тиквата са чаровни и умни, то бих казал, че това е проява на извратен вкус.

За да не дадем тези пари, ние качихме естакадата горе, локалите отдолу, виждате колко прекрасно става и сега вече да ни искат пак пари Човек, който съставя такива изречения е дебил.

И на теб тала ли казват?

Боби, приятелю, чета коментара ти и се чудя - само аз ли съм нормален в тая държава? :-)

Напълно подхожда за кмет на ГЕРБ - прост, крадлив и арогантен.

и грозен, и грозен...

Писнами две години Бойко по тв И Журналята след него ДАМУ ВРЪЧАТ АСКЕР Като заслужил ЦИРКАДЖИЯ))Навсеки километър Сефан Данаилов Гроб СТРАХ ВИ ТРЕСЕ))

Коментари - Борисов: Засега Лечков остава кандидат-кмет на ГЕРБ | Днес.dir.bg

Борисов: Засега Лечков остава кандидат-кмет на ГЕРБ

Йордан Лечков остава кандидат-кмет на ГЕРБ, докато не се изясни има ли злоупотреби в Сливен, заяви премиерът Бойко Борисов по повод спрените европроекти в общината. Премиерът откри днес нов участък от Околовръстното шосе на София.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Засега Лечков остава кандидат-кмет на ГЕРБ | Днес.dir.bg

Коментари

Много добре и правдиво казано. Позволи ми да те допълня: Мисля, че Лечков и ББ са си поставили доста амбициозни цели за тия избори. Единия от тях да ограби, а другия да изтрие Сливен от картата на България. Не възразяваш нали?

Незнам какво е казал днес премиера но знам със сигорност ,че Данчо Лечков и компания са за прокурор .И това го знае цял Сливен . Знаят се и аверите му, и комбините му, и фирмите му . ВСИЧКО. На Лечков резила се простира и до Ямбол ,и в Ямбол има интереси чрез своя бивш служител в часната си фирма пробутан за кмет на Ямбол Славов . А бе то е една сага дето как така прокуратурата не я разбира -не ми е ясно .

Отношението на Бойко Борисов по казуса "Лечков" е много по-различно от демонстрираното през годините от него отношение към заподозряни в нарушения и/или корупция политици от ГЕРБ. В 2008г. случая със заместник-кмета Велизар Стоилов, който загуби политическото доверие на началника си (тогава Борисов беше кмет на София), заради изтекъл в медиите запис за нерегламентирано договаряне на търг за автобусни линии в София. По-късно, вече в качеството си на премиер, той продължи да действа безкомпромисно срещу свои подчинени, уличени в неправомерно харчене на парите на данъкоплатците. Достатъчно е да си спомним как заради подобни (недоказани) съмнения в злоупотреби беше отстранен от поста и даден на прокуратурата здравният министър Божидар Нанев. Това беше през 2010-а. Сега сме 2011-а и вече премиерът е на друго мнение. Той вече иска "доказани злоупотреби". Съмненията, включително на Брюксел, не са достатъчно основание за снемане на политическото доверие. Нещо повече - със заставането си зад кандидатурата на Лечков управляващите на практика заявиха пред Брюксел, че вярват в невинността на сливенския кмет. Днешните изявления на премиера Борисов казват същото.

ЛЕЧКОВ- СРАМ ЗА ГЕБР и СЛАВОВ - СРАМ И ПОЗОР ЗА ГЕРБ

"Като всеки човек и Лечков има слаби неща, които през следващия мандат с наша помощ ще оправи. В много други области, като спорта и това, което прави в Сливен, много кметове могат да му завиждат", каза премиерът Бойко Борисов Да, за завиждане е, само на Сливен спряха 60 мил. лв. заради Лечков

Скитник бе осъден на шест месеца пробация за кражба на две луканки и щафета салам, съобщиха от Варненския районен съд... А сливенския император, Лече футболисто- неприлично и нeзаконно забогатял, с десет повигнати му от прокуратурата обвинения, заявява : Залагам си двата хотела, че няма да ме осъдят "Момчето рита топка с мене" каза Б.Борисов Всички негативни енергии около Данчо вече се разпръскват заяви Цветанов Виждам се с Бойко Борисов регулярно, на 10-15 дни Който иска среща с премиера, да кара утре след мен, когато отивам при него в София. каза Лечков И ние мислим че няма да го осъдят

ГОСПОДИН ПРИМИЕР БОРИСОВ КОЙ ВИ ПОДВЕЖДА ДА ПРЕДЛОЖИТЕ ОТНОВО ЛЕЧКОВ И ГЕОРГИ СЛАВОВ НА ЯМБОЛ ЗА ВТОРИ МАНДАТ. ПОПРАВЕТЕ ГРЕШКАТА -В ТЕЗИ ГРАДОВЕ ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА РЕВАТ ОТ ТЯХ И ТЕХНИТЕ ДАЛАВЕРИ ЧУЙТЕ ХОРАТА !!!

Ние много те обичаме кмете, На любимия ни кмет Лечков, с истинско омерзение... ...В устата му глупости, в очите му злоба. Той тая власт ще я стиска до гроба... Прави се на сливенски император, гледа мрачно, мръщи се. И изведнъж става ясно, че е пълен с крадени имоти. И изведнъж става ясно, че ни прави идиоти. Припев: Толкова е гнусно, че не ми се коментира. Не ми говорете за закон и конституция. В нашия град всичко е проституция Добър вечер, уважаеми сливналиии. Спите ли? Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно? Не ви ли омръзна да живеете бедно? Докога ще си траем? Вече става банално. Толкова ли е трудно да живеем нормално? Припев: Толкова е гнусно, че не ми се коментира. Не ми говорете за закон и конституция. В нашия град всичко е проституция Събудете се , уважаеми сливналии. Още спите ли? Или чакате да дойдат ББ и ЦЦ , поредните спасители? Няма смисъл от това и последната илюзия умря в този град на властта и глупостта Припев: Толкова е гнусно, че не ми се коментира. Не ми говорете за закон и конституция. В Сливен всичко е проституция

Господин Борисов,защо не спряхте парите когато правеха улиците,тротоарите и градинките към новия Ви хотел Спортпалас,а сега?Колко години още ще си трошим колите и ще тънем в кал?Тъкмо започнаха да работят на последните 3-4 трапа и край,направихте се на честен и спряхте парите.Сетила се Мара.........

Бойко, ама Вие с Лече сериозно ли?...

Спрените пари от еврофондовете са достатъчно наказание за иначе неразвиващия се град. Дано по-скоро се реши кой крив и кой прав!

Поредното правилно решение на Борисов, успехите ще продължават1

Убеден съм, че с Бойко и ГЕРБ България ще пребъде!

... и говедар ще си останеш.

Ето това е един истински премиер! Браво за умната постъпка, която е направил преждевременно да спре нещата, докато не е станало късно! Браво и успех на идващите избори!

Ето това е един истински премиер! Браво за умната постъпка, която е направил преждевременно да спре нещата, докато не е станало късно! Браво и успех на идващите избори!

Предсрочно откриване това показва как хората, които работят го правят с максимално усилие. Браво за добрата работа, браво Бойко!

Абе ти някакъв идиот ли си или абсолютен наглец.Кой е изнудвача и престъпника? Който влиза насила в чужд имот с цел отнемане,или този който обикаля от инстанция на инстанция,за да се спаси.Не знам от къде ти е останало,лично да отправяш заплахи и закани към правото за защита на собственоста.

Как така, Борисов казал, че Лечков остава кмет?! Това могат да кажат само жителите на Сливен!

ООО наразумний и юроде, преди да пишеш се научи да четеш, а не като в оня стар виц за чукчата"Чукча писател не е читател" ....кандидат кмет на ГЕРБ, друг въпрос е дали ще го изберат.

голям ПРОСТАК е тоя лечков-откакто е кмет само простотии върши и всичко се пише по вестниците и кучетата си лаят кервана си върви , ама Бойко МНОООГО се излага ако не го даде на прокурора незабавно а камо ли пък да го падкрепи за кмет, голяма слабост има явно към това лекенце лечков -ахилесовата пета на бойко

ДО 34567 Защо да е простак? Ти лично познаваш ли го или си от Сливен? Преди около година бяха го отстранили от кметското кресло и го разследваха, имаше и протести на "съгражданите " му. Ти протестира ли тогава или си плюеш само по форумите, анонимно??? Стотина човека протестираха, все от тъмните ни съграждани/нямам нищо против циганите особено с такива като Чирков се гордея, ама тези протестиращи бяха от тези дето трудно могат да си напишат името........И най-олигофренското протестираха против Ле4ков а взеха да замерват репортерите с яйца!!!!! Та ти от тези протестиращи ли си. Знаеш ли за какво протестираш или като ти платят кебапчетата и бирата можеш да плюеш всеки. Ако имаш някакви факти напиши ги, дай ги на прокурор не се представяй, като ПРОСТАК и ОЛИГОФРЕН.

Ако Ботев беше жив, това щеше да напише.... Бойко Борисов Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква за туй ходи, че черквата й търговия! И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, а вий него със труда си!!!

Един "бизнесмен", от мойто крило, дава мило и драго за едно хубаво рае, пазя го от години . "Не може, казвам му, не е важно колко си завлякал, трябва и връзки да имаш".

Бойко - кавал ей ся пала жигулата да дойда да се пусна и аз по "Околовръстното" - че така се пише за и говори за него га че ли е само то. Ако един квадратен см не ми хареса ше видиш глас през на кучето дирника!

Бойко въведе нов почин. Да откриваме нещата на части. Така ще може да реже много повече лентички и да приказва глупости пред журналистите. Видите ли този участък бил подарък от него за софиянци. Ама парите ние си ги даваме с данъците. А рушветите се делят с ГБС

Г-н Борисов , Вие ли не знаете какво прави Лечков във Сливен и неговия роднина и ортак във Ямбол !!! Ами те не само ,че не свършиха нищо за града си Сливен и Ямбол ,не само че не стават за кметове , и както един по-горе пише - "крадът със гъза си ". Това Вие г-н премиер не го ли знаете, и пак ги предложихте за кметове . Е как се надявате в тези два града да спечели ГЕРБ? Няма нормален ,който да гласува за тях ОСВЕН ако не си купите гласовете или не ги смените . Г-н премиер министър Борисов тези двамата са за ПРОКУРОР , и не разрешавайте някой да Ви замазва повече очите !

АМИ НАЛИ ЛЕЧКОВ С ПОМОЩА НА ЛИДЕРА СИ УМОРИ БИВШИЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА СЛИВЕН ПЕЙЧО ХИТОВ! ВЕЧНА МУ ПАМЕТ! И СЕГА СЕ ОПИТВАТ ДА СЛОМЯТ СЛЕДВАЩИЯ ГЛАВЕН ПЛАМЕН СТЕФАНОВ....! АМА НЯМА ДА СТАНЕ!

добре бе, доктор борисов, ако го изберат за кмет, защото герб го подкрепя, а излезе, че е крал-той и сега има внесеви дела в съда, кой ще плаща за предсрочните избори?Ти ли ще плащаш? не виждаш ли, че този е постоянно забъркан в нещо-наркотици ли не щеш, неподчинени на полицията ли, кражби....с какво толкова е заслужибл да управлява Сливен, че му издигнахте кандидатурата-образование ли има, възпитание ли, показал е че милее за града ли?Единственото обяснение е, че виждаш в него собствения си образ, доктор борисов, харесваш го, допада ти.не мислиш ли, докторборисов, че твоите приятели излизат много скъпо на българския народ-валльо златев, мишо бирата, киро боядисания във Варна, крадеца лечков, онази с фалшивата диплома в МЗ, дъщеря на пожарникар, божо димитров и пр.Това е държава бе доктор борисов, не е частен бостан.нали нямаше приятели.Май си доктор на демагогическите науки, доктор борисов.

Добре че бате Бойко строи пътища и магистрали че ние сливенските мангали да може да си тунинговаме каруците с повече от 1 кон и да се юркаме по тях

България след време: Червените пенсионери за измрели. Всички нормални образовани хора са се изнесли. Останали са една върхушка мутри които управляват преобладаващото магналско население и взаимно се изтрепват кой да лапа повече. Но все ще изскочи някой мангал с малко акъл в главата и ще ги изринат и тях. И дотук с България

"Това е разликата между нас и предишното правителство"-според мен трябва да се търси разлика между нас/разбирай вас/ и нормално правителство - те няма да издигнат корумпиран или поне под ГОЛЯААМО съмнение.

Лечков се насра тотално. Да злоупотребиш с признателността на нацията заради футболната си минало и да крадеш и с гъза си - това може само един простак. Да плюеш на България и да ти спрат парите от Блюксел - това е престъпление за затвор. Но когато Лукашенко-Борисов е начело на кладливата си хунта, правда няма да има. Напротив - ще го направи пак кмет, за да продъжи да разграбва нещастната ни България.

Всеки се прави на божа кравичка докато лайната не изплуват на повърхността. Стане ли това физико-химическо явление всеки се тупа по гърдите в позата на на герой - хигиенист. Всъщност шефовете не са виновни . Виновни са слабоумните ганьовци които са избрали мушморока -футболист за кмет. Глупавият електорат гласува не по интерес а на принципа "не искам ази да съм добре ,искам другиу да е зле"

ВЯРНО Е НАРОДЕ!

Повръща ми се от тоя сливенски боклук,все в някакъв скандал е замесен.Трябва да бъде изхвърлен от БФС и Сливен,и да му бъде потърсена истинска наказателна отговорност каквато в БГ още не сме имали щастието да видим откакто настана демокрацията и стана противоконстуционно да се вкарват големи клечки в затвора!

НЕЩАСТНИК,ЗАТАКИВА ИЗРОДИ КАТО ЛЕЧКОВ ГЕРБ ЩЕ ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ,ВЪПРЕКИ КУПЕНИТЕ ЦИГАНИ ОТ СЛИВЕН.ТОЗИ ИМА СЕРИОЗНИ ПСИХИЧНИ ПРОБЛЕМИ,НО ОТ ПОДОБНИ ПОДКРЕПИ НАГЛОСТТА И АПСОЛЮТНО НЕНОРМАЛНОТО МУ ПОВЕДЕНИЕ ВЕЧЕ Е ЕЖЕДНЕВИЕ.

ГЕРБ са пълни дупки на национална ниво, а на регионално счупиха всякакви рекорди.В Сливен някакъв циганин известен с един гол краде и си прави каквото си иска.Никой не му търси отговорност и ГЕРБ продължава да го подкрепя.В Благоевград пак един циганин - Андонов краде и си прави каквото иска, цялото общество е настръхнало срещу него, ако се изровят всички статии за простотиите му няма да стигне един ден да се изчете, но ГЕРБ все още си го поддържа и мерките срещу него са 0.

Бойко, харесвам политиката ти и как действаш, но при това положение и особено за евро-парите и корупцията за които непрекъснато говориш, според ментрябва да се разграничиш от този лешояд. Нищо че играиш футбол. Твойто мото, както и мойто беше, че няма приятели, роднини и пр. близки в работата и за правото.

Една страст изпепелява г-н Бъ безразделната, всеобемаща власт. Партийна, политическа, парламентарна, премиерска, президентска, съдебна, финансова, икономическа, медийна, явна и тайна, видима и невидима, подземна и надземна. Всякаква. Ако не я притежава, контролира и употребява, се чувства ограбен, разнищен, смазан, унизен, наритан в канавката. За него всички ние, които не притежаваме никаква власт, сме жалки същества от канавката, които пищят, гърчат се и колчем изпълзят до ръба, страховит удар по мордата ги запокитва на калното дъно.

Много нагло бе ГРАБ! Като с пушенето по заведенията. Не им пука ни за Сливенци ни за здравето ни! Аман от цецовци и цецки и гербки разни!

в сливен всички улици са разкопанииии от няколко години трапове зеят и не ги асфалтирват нито заравят

ЕЛАТЕ Д АВИДИТЕ ТУК В СЛИВЕН КАКВИ ОБЛАЦИ ПРАХ И БОКЛУК СЕ НОСЯТ НА ВСИЧКИ УЛИЦИ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА УЛИЦАТА ЗА ХОТЕЛА НА ЛЕЧКОВ Н ЕМОЖЕМ ДА СИ КАРАМЕ ДЕЦАТА ПО УЛИЦИТЕ ЗАЩОТО НЕ С ЕВИЖДАТ ХОРАТА ОТ ОБЛАКА ПРАХОЛЯК!!!!!

Е НАЛИ ВИЕ СИ ГО ИЗБРАХТЕ ТОЯ БОКЛУК???????

НЯМА НА КОГО ДА СЕ ЖАЛВАТЕ! БОКЛУКА НАПРАВИ ГРАДА НА БОКЛУК, А ВИЕ МУ СЕ КЕФИХТЕ И РАДВАХТЕ! НА КОЕ ОТГОРЕ - ОБРАЗОВАНИЕ, ВЪЗДЪРЖАТЕЛНОСТ, СКРОМНОСТ, ПОДГОТОВКА, ЛИЧНИ КАЧЕСТВА..! БЕШЕ ОТ НДСВ, СЕГА Е ОТ ГЕРБ, А ВИЕ СТЕ ОТ СЛИВЕН, ДОКОЛКОТО РАЗБИРАМ....! ХАК ДА ВИ Е! А ЗА ДРУГИТЕ - ПРИМЕР, КАКЪВ ДА НЕ Е ТЯХНИЯ КМЕТ, И КАКВИ ИЗБИРАТЕЛИ ДА БЪДАТ! ПОНЕ 5 МИН. МИСЛЕЩИ ПРЕД УРНАТА....

Правете каквото искате, още малко време има. Никога вече няма да гласувам за който и да е било от герб, НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ!

абе сливналий как го избирате, не видите ли, че е прост и нагъл - кви критерий имате ...... некво тъпо футболистче с един случаен гол вкаран .....

Какво изясняване, какво доказване бе цървул? Редно е при най-малкото съмнение за непочтеност да гони от обкръжението си. На практика обаче още с доказаните далавери на Цвъки погази тези принципи. И не само това, а впрегна цялата държава да замаже и оневини този най-скъп на сърцето му нагъл шмекер. Ей, типо и упорито говедо е тая Тиква. Но какво да прави като губи навсякъде, а няма кадри и трябва да прави отчаяни компромиси, които още повече ще го загробят. На всичко отгоре си е въобразил, че трябва да имитира мадридското чучело, на което беше гавазин и сега заема султански пози.

Нали Боко му беше бодигард! Попивал е мъдростите на Първия ;)

Добре бе Б.Б. Но всичкото това трябваше да го изприказваш преди месец, ТОГАВА КОГАТО КАКТО СЕГА ТВЪРДИШ СИ ВЗЕЛ РЕШЕНИЕТО. Иначе излиза ,че си се спотайвал като тези дето ги критикуваш- белким никой не разбере. Много странно за теб ,защото имаш вид на човек дето знае как да изпревари събитията.

Естествено, че ще остани нали се от една тайфа и защо ще ходят министри да му искат разрешение, ако някой е нарушил закона.

напълно подхожда на кмет на ГЕРБ-прочут,професионалист,образован,умен и чаровен!Браво ГЕРБ ,сменете политическата класа в страната!Комунистите да изчезнат завинаги от лицето на земята!

Хахах, те ГЕРБ са все комуняги, значи прочистването на политическатата класа трябва да започне от тях. А Ако Плешко и Тиквата са чаровни и умни, то бих казал, че това е проява на извратен вкус.

За да не дадем тези пари, ние качихме естакадата горе, локалите отдолу, виждате колко прекрасно става и сега вече да ни искат пак пари Човек, който съставя такива изречения е дебил.

И на теб тала ли казват?

Боби, приятелю, чета коментара ти и се чудя - само аз ли съм нормален в тая държава? :-)

Напълно подхожда за кмет на ГЕРБ - прост, крадлив и арогантен.

и грозен, и грозен...

Писнами две години Бойко по тв И Журналята след него ДАМУ ВРЪЧАТ АСКЕР Като заслужил ЦИРКАДЖИЯ))Навсеки километър Сефан Данаилов Гроб СТРАХ ВИ ТРЕСЕ))