Борисов за сигнала до прокуратурата: Не са ми пришили само, че съм изял човек на филета (видео)

"Хората вече не вярват на обвиненията за подслушвания, основният мотор е една мракобесна фигура - шеф на комунистическо следствие", заяви бившият премиер и се пошегува: "Най-много да ме арестуват"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Борисов цяла България беше като едно голямо филе.

Тиквуций е абсолютен престъпник и мястото му е в ЦСЗ!!!

Явно има бостански плашила, на които работата им е да гледат по цял ден в Тиквта.

Реалността няма как да ти се ''пришие'' боко.....

Добре подхванахте работите,но внимавайте за капаните на боса на мафията.Той е учил в школата за милиционери и знае как да шантажира.Трудно е нормален мозък да влезе в престъпния ,но трябва да се внимава с такива типове.Целта на Тиквата е да се изкара мъченик. А той всъщност си е един престъпник, който не вярваше ,че народа ще му бие шута.

А дали Рашков е толкова ''балама'' че да не записва разговора и да вземе данните на тоя дето са го ''пратили''????? Ченгеджийските номера на боко са ни ясни ама дали той осъзнава че времената се менят ....

на Борисов е в затвора.

Кажи си направо, че ти си платил на тоя "свидетел" да ходи да се бъзика с празноглавото милиционерче Рашков!

Толупа при бай Ставри!!! Скоро….

мктидба комуниssтическа

Отвратително мръсна гад си! Вярваме на всичко защото сте най-гнусните изчадия пръкнали се в политическия живот в България.Събирателно сте на най-отвратителните човешки и политически качества и нрави.

И аз така си мислех, преди да се пръкнат новите!

Само БСП с нейните простотии може да помогне на Борисов и на следващите избори.

То ако от тях зависи Бате е форевър :)

Доволен съм от Борисов, много работа свърши . Основен проблем остана много корупция за премахване на всички нива.

Още малко от това и Тъпия ще свърши от инсулт.

Гадев ли? Че жена му за малко!

Не можах да разбера само ще има ли Борисов4,5,6,7..

Ще разбереш :)

Мутрата искал да има гроб пардон герб и след него, е как ще стане като тази партия е на основа на кражби, чекмеджета, къщи в барселона и без никаква идеология освен усвояване на евро фондове

Щото фърчилото е по-различен ли?

Отдавна е известно, че бившите комунистически ченгета като Рашков са майстори на компроматите и друг начин да преборят политическия си опонент, освен очерняне, те просто не знаят. Но Радев и копоят му Рашков с това вече удариха дъното. Окончателно и безвъзвратно ме отвратиха. Това вече не е честна предизборна борба, а помиярско джавкане.

Помияри, сър!

Премести си го :)

Като стегнат примката на шията на Чекмеджян, останалите герберасти ще спрат с кражбите и корупционните схеми.

Яка абстиненция те гони :)

чакат освобождаване на обща килия в ЦСЗ в близките дни, защото единочките са дългосрочно заети

За Мунчо ли ;)

Ама айде арестувайте го тоя най-накрая, като е такъв сатана. От една година само обикаляте като глухи кучки, ревете като хиени, снимки, записи, яде хора. От две седмици и правителство си имате, червени неможачи. И министър на МВР, и резидент - зли като цигански кучета, и всичко. Имате ли изобщо някакви доказателства или не?! Цяла година бай Ставри чака толупа, а той още ви кара с 200. Да ви кажа какво ще стане - ОФ-то вкарва гербаджиите в затвора, после ви вкарваме бялата сган ОФ-то при тях, и всички ще мирясаме.

Наркомански мечти :)

Минава, големият кораб минава.. Отива си ГЕРБ Отиват си мутрите Ще си отидат и корумпираните съди ок и прокурори Ще си отиде и БСП Ще си отидат Комунистическите мутри И курнелия, и гечев, и овчаров и внуците им Разпознати са комунистическите мутри. Едно единствено нещо е необходимо Българите в България да ни подкрепят Всички се убедиха , че нашият глас е силен, че можем да победим КОМУНиСТите. Да има такъв народ, който победи мафията Ще има и такъв народ който ще победи и КОМУНиСТите

Подлого черепарска!

Няма да ви подкрепим, защото вие сте слуги на мутрите. Обърнете се към циганите, турците и пропадналата чалга паплач

Бойко си призна уж на шега че е ял политически противници които негов познат ги е приготвял като филета за да са трайни по дълго време и да не се разхищава месото.

А един друг шунди яде :)

Скоро Рашков и компания ще отидат в девета глуха, откъдето се появиха, а ние с Бойко Борисов ще ги режем на филенца! Мръсни, гнусни, продажни, лицемерни и крадливи комунисти!

На луканки, баце :)

Всичко е БСП Всичко е БСп Всичко е БСП Всичко е БСП Не гласувайте за ГЕРБ БСП ДПС ВМРО

Биволицо крушевска, пак ли ти ма :)

Така ще им пише на паметника :)

Много ми е кеф. Мразя тъпите ченчега Тъпите прокурори Привелегиите който имат са в повече от задълженията ом Полицейски мутри

Тулупа е ясен щом почна да говори за филета...той явно си разбира от разфасофки! НЕ!!! НЕ Е СМЕШНО! КОЙ НОРМАЛЕН ВЯРВА В...."НЕКАЗАНОНО" ОТ ТОЙ/НЕГО?

*незаконното

Да ви прави на филета!

Никога не сме имали по-прост премиер! Цели три мандата! За да опустоши напълно България. Да ни се начудиш на ума. Защото се оказахме по- глупави и от него!

Всичко е БСП Всичко е БСП

Нали имахме "по-умни" преди него? Какво разбра и какво направиха те?

Браво на Борисо,Стъки е олицетворение на ГЕРП и че оничтожи комонистите

Калинки, скоро на агент Буда ще му сложат белезниците. И за да спаси кожата си ще ви „пее“ на килограм! Борисов е способен да продаде всеки и всичко, за да оцелее. В затворите на такива им викат „певици“ и съдбата им е да „пеят“ на бай Ставри на микрофона. Имате един шанс – да изпреварите мутрата и признаете за всички престъпления и кражби.

Изненадвам се колко тъп народ има - повтраяте едно и също - калинки, кюлчета, бай Ставри, Тулупа. Няма кой да бие ГЕРБ, глупаци червени!!!

Като няма, що не можа да направи правителство?

Мразя Тулупа, но няма желание в затвора да попадне на онези които снимат клипчета със сексуално насилие, в повече ще ми дойде да гледам освен противната физиономия на селски тарикат и косматият му задник опръскан със сперма.

Кога ще го арестуват знае той кое е интересното

Герберюген? Не ви ли напомня за Хитлерюген?

Югенд бе простьо!

Ех, какво ще правим без нашия симпатяга Бойко ! Най-добрия !

Пускаме му водата и да заминава в мръсният канал на историята! Какво има да я коментираме тази проста и самозабравила се комунистическа мутра. Каквото откраднал, откраднал продължаваме напред за да му върнем борчовете. Каскета явно ще се ослушва докато не бъде изхвърлен и той от народа или от бъдещото Народно Събрания, време е България да стане нормална правова държава в която законите да важат с еднаква сила за всички!

Не разбирам защо подробно се описват безсмислиците на този ББ. Мафията няма нищо общо нито с демокрацията, нито с комунизма. Тези са в оставка от повече от половин месец, но всички масови медии не спряха да ги канят и да искат тяхното мнение. Не се спря и с подробни публикации в уеб-медиите на техните тъпотии. Е, от "мненията" на тези калинки ни втръсна. А те ако са само калинки, пак добре, ами те са си 100% -тови мафиоти.

Абсолютно правилно!!! Това трябва да се запише ба входа на МВР Браво!!!

Този простак е единственият в света който някога е обявявал правителство по НАПИКАНИ спортни гащета .. То бива неуважение към нацията, но неговото си беше тотална мутренска демонстрация!!! Пикая на него и мутренската му партия!

Борисов е номер едно в политиката. Е не знае английски, като Радев но си има преводач, който знае английски много по- добре от Радев. Добре е някой да каже на Радев, че е по-добре да ползва преводач, защото ни излага с неговия английски.

ти пък се изказа, трол герберски смотан

Смешен трол , английският на Радев е перфектен, немският също!

Английският му е дърводелски. Много лошо, когато се надцениш.

Народът Ви вярва, г-н Борисов. На изборите пак за Вас ще гласуваме, и за парламент и за президент. Един Лидер, един Народ, една Победа!

Ти кой си, бе троле? Кой ти дава право да говориш от името на народа който Тулупа най-нагло и безмилостно окраде. При османската империя сме плащали десятък, а при Тулупа шепа негови негови мутри взимат 90%, а за всички останали се делят 10%. Прокара политиката на Путкин и за наша сметка му построи газопровод за 3 милиарда, а за народа гол кур ...

Бойко Борисов е гадже на Доган

И не само на него

Толкова добре звучи "бивш премиер".

Отива му....

Вярвам, вярвам! Вярвам и още как, че е имало подслушване! И не само аз вярвам! Защо говори от името на хората Борисов? Толкова много хора вярват, че му е бедна фантазията.

В цялата си вековна история България никога не е имала толкова прост управляващ страната/ премиер! Браво Бойко, влезе в историята на страната!

Вторият след бай Тошо е по простотия.

Три мандата и завря комунистите в кучи г_з. Не знам как може да го постигнеш, ако си проз.

На вас все комунистите ви виновни, а мафията ви е супер, нали?! И ББ е комунсит, ходи му виж паритйната книжка от БКП.

По-голям комунист от Тулупа, НЯМА. Той е "набожна" мутра-комунист!

Боко е набожен точно толкова, колкото Иван Костов.

Са му малко на баце тулупа.

Томислав. Дончев е много отвратителен. Такъв надут самолюбец, който не свърши нищо.

Внимавай Толуп! За геноцид давност няма! А ти погуби два милиона българи! Внуците ще ти плащат греховете!

Ги изгониха комунистите и приватизаторите им, а не Борисов. Не приписва на ГЕРБ чужди грехове. Защото много белгари се завърнаха благодарение на политиката на ГЕРБ

Жалък трол! Сигурно и 100 години да управляват пак другите ще са им виновни! Крайно време е да си поемат отговорността за масовите назначения на калинки и неадекватното управление на страната!

ама до изборите просто е длъжен да стои тук

Смешкел! До гуша ни дойдоха простотиите ти!!!

На бате ви Бойко му остават месеци живот. Лошото е, че няма да умре от куршум, а от най-обикновена хипертония.

комунистическа сган ни управляваше до 04.04,начело с Бай-Ганьо.

първбитните канибалски заплахи на ББ, включително и самият той

Защо ми показвате този покойник? Ако се види в огледалото, прилича на мумия!

За да знаеш кой ще спечели следващите избори

Пак изпълзяха като плужеци. Сган комунистическа, хората не ви вярват и дума!