Борисов към Ковачевски: Езикът на омразата е най-голямата пречка

Лидерът на ГЕРБ гарантира подкрепата си за членството на Скопие в ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А със шкембето имал ли е официална среща Ковачевски или е била инкогнито?

Бойко ,на който стила и практиката в България му е езика на омразата с цинизми и каруцарско държание срещу всеки инакомислещ а на първо място срещу президент Радев и правителството на Кирил Петков.,се прави на интересен пред премиера на СРМ Димитър Ковачев ...ски .Отвратителен двуличник е Бойко Методиев Борисов изпуснал решаването на проблема със СРМ в Преспа ,така както го решиха гърците.

Заедно с комисиите по Договора, трябва да заработи и комисия от психолози, която с еднаква степен на важност с историческата комисия да работи в посока на по-лекото и безопасно за самото него преминаване на сегашното македонско общество към състоянието на разбиране на истината за неговият произход, корени, история и особено за системният геноцид над българщината по тези земи след 1919 год..

Баце на по-нисък фотьойл ли е седнал или заради спортната си фигура е потънал в него

Езикът на омразата ще изчезне, когато бъде демонтирана югославската идеология от целият обществен, културен, дори научен живот и битие на хората в РСМ (югославска инфраструктура). Югославската инфраструктура може да бъде демонтирана само с активни действия на граждани на РСМ, които са запознати с историята на географската област Македония. Отговорност (защото са българи) на българските учени е, на базата на истински исторически свидетелства да разобличават фалшификацията на история. Отговорност на политиците, на всички будни български граждани е да не позволяват българската история да бъде подправяна, фалшифицирана, преиначавана, защото народ без история..... Обучените от югославската идеология граждани на РСМ не могат и няма как да демонтират тази югославска идеология. За тях това би означавало да изгорят титлите си, да изгорят дипломите си, да признаят, че те са на основата на фашификацията за т.нар. македонска идентичност, македонска история, македонска култура, македонски герои за времето до 1945 год.. Това няма как да се получи. Това може да стане само, когато тази югославска инфраструктура от "проповедници" отиде в историята, така както отидоха в историята всички други душмани на българщината във Вардарска Македония - Кралство на сърби, хървати и ..., а след това и Югославия. Няма как комисията по историческите въпроси да постигне напредък, няма как да се промени отношението от РСМ към Р.България, докато от страна на РСМ основните участници и ръководства са част от тази югославска инфраструктура. А докато в обществото на РСМ битува югославската инфраструктура на налагане на родоотстъпничество и отказ от българския корен, дотогава се надявам Р.България да дава вето на членството на РСМ в ЕС.

"Той изтъкна, че колкото и да са добри намеренията за инфраструктурната свързаност, те ще отнемат доста време" ДИР сигурни ли сте, че Барба ганьос е "изтъкнал" такова нещо?

явно не са в час. Срещат се и по този начин легитимират човек ,който забърка всички каши и по двустранните отношения и вътре в страната. Българският народ се осъзна и направи необходимото да го изхвърли от властта,но не бива така наивно държавници от други страни да си залагат авторитета. Ние го знаем нашият герой,това е човек болезнено чувствителен към властта, суетен и посредствен,все още разполагащ с ресурс да мъти водите,за да лови дребни риби.

И какво се получи? Македонците отидоха да докладват на ББ за проведените разговори. За всеки случай, че не се знае знае ли се. А ТОЙ ще им е "гарант" за ЕС. Голям гарант, няма що. Гаф отвсякъде.

По-голям гаф от този на македонците не е имало Какво са правили при при ГЕРП. А и корумпето Бойко как му нарежда :D

това е абсолютен гаф на македонците, Борисов дори не е депутат, ппо тазилогика трябва да се срещнат с ръководството на поне всички парламентарно представени партии.

Че Борисов е олицетворение на омразата .Кой наричаше българите "лош материал" и "тулупи". Борисов-българомразец и българоубиец

Високи цени,македонците ни се подиграват,инфантилен премиер и прост и злобен президент и от ЕС ни спряха финансирането,докато си избием комунизма от главите.

Какъв комунизъм те гони бе,трол гнусен? Лизачите на боковия гъз ще ви избесиме пред Народното събрание !!!

Мутрата, като какъв приема македонците, явно като главна мутра на държавата, видя че по негово време нищо не направи а направо играеше срещу българските интереси за да се навежда на на меркел и сие

За българите просташкия и мутренски език 12 години беше най голямата пречка.

Тоя па кой го пита по някакъв въпрос че се изказва тиква проста

Но всичко беше по-евтино.

Не е ли вярно,че сега цените се вдигнаха и то много

И къде точно казва, че гарантира ?

Ей капут смрадлив, влизай в кауша.

Чакаме да представите доказателствата за извършените от Борисов престъпления.Рашков вдигаше шум докато минат изборите и сега се спотайва.

Кирчо, лустросан измамнико, не замитай с измислени споразумения основното противоречие с тия наглеци, дека се пригръщаш с тех и ги посрещаш ухилен до ушите. А то е тия да спрат да си присвояват историята ни. Да спрат да говорят и да пишат навсякъде за техния македонски цар Самуил, за македонците Кирил и Методий, за Яне, за Гоце, за братя Миладинови, за тяхното Илинденско- Преображенско въстание. Героите са си дали кръвта за тая свобода. Не македонска свобода, а българска свобода. С всички други техни глупости можем да се примирим, ама с това да ни крадат паметта на дедите ни, да ни лишават децата от историческа памет и да пишат като македонци най- светлите личности в българската история, няма да се примирим. Не се прави на улав и не измествай проблема встрани.

Държа комунистите 12 години далече от държавните пари и затова го оплюват.неоспорим факт е,че при него живеехме по-добре

Е как точно комуниста Бойко Борисов държа комунистите далече?????

Е от Вашите,защо не го искате.

Никой не е съгласен с Боко, че макетата трябва да спрът да ни обиждат. Явно ги кефи, че ги наричат фашисти, селяни, татари и др. Явно от горд народ сме се превърнали в завиждащ и мразещ. В случая Борисов е прав,може и да е всякакъв но той казва очебини истини дето другите не смеят, а ще излезе прав и че матеряла в нашата страна не струва уви. Не случайно в момента ни управляват децата на хора от политбюро, скоро нито един млад, нормален човек, няма да остане в тази държава. Честито на печелившите, аз си купих няколко апартамента извън България и повече нямам намерение да се обръщам назад. Сред такива смешници с потури не ми се живее. Все някой ви е виновен, днес Бойко,Гешев утре, като се разбере за какво бяха изхарчени онея 9 милиарда ще бъдат Асенчо, Радев, Петков..., Майната ви. Бългърския народ се е превърнал в една сбирщина от неуки, завистливи, мързеливи плужеци.

Само с две думи Бойко ви кара да се разсърдите Радеви червени боклучета

тоя кавал какво мижи

Тоя нашия глупак да вземе да се скрие, че ми се гади вече от неговите неграмотни и просташки оценки и изказвания. Като нагъл селянин ръси навсякъде акъли.... Явно е поокрал повечко щом говори с такъв патос и самочувствие такива просташки брътвежи.

Македонците от Северна Македония, явно са прости и на нивото на борисов за да отидат на среща с тоя примат!

Въобше не са прости щом ни въртят на малкия си пръст.

никак не харесвах Борисов като премиер, заради непремерените му изказвания и вечна промяна на взетите решения. Сега обаче му се кефя като виждам каква пяна на устата докарва в бедните тролове от форума. Дано пускат за него поне по една новина месечно, та да се радвам на душевния ви ад неудачници. Хайде почвайте с псувните и другите простотии - и вие сте от Банкя.

Крадецът, който през всичките 12 години сееше омраза срещу всеки, най-мразещият и завистлив тип в цялата държава, се оплаква от езика на омразата. Той и обслужващите го медии го създадоха - Севда, Недялко и всички други. Унищожи държавата и намали населението с над 1 млн….Време е за панделата, престъпник.

Дон Чекмеджиян като какъв се среща с премиера на Северна Македония? Бъдещ затворник, търсещ убежище ….

Браво Бойко,както винаги си абсолютно прав!

Абеее, Банкяяяя, кой си ти, кого представляваш на среща с премиери на друга държава ??? Айде там у киреча в Банкя... Може и да ходиш картофи да копаш..!!!

Байо, в трета глуха си.

Тиквата с двете присъди за клевети, който не пропуска да наплюе Президента или Кирил Петков от завист и безсилна злоба, седнал да обяснява за език на омразата, ха ха ха!

Уоу, дир, ще ви спрат парите от чекмеджето. Как може такъв лийд: "След ПЪРВИТЕ мъже в държавата.... се срещна и с Борисов." Значи Боко е втора ръка мъж. Мъка, Боко, голяма мъка с тия мисирки.

Тоя ...ИЗЧЕГЪРТАНИЯ ...ТОЛУП ...Не разбра ли, че Никой не го бръсне за слива ??? Изфъщяла лимонада си бре Тикво проста ,...къде се вреш на майка си у ......та ??;(

Е явно го бръснат след като е отишъл при него. Ъова може да го кажеш ако не беше отишъл :)

Бръснат го и отиват при него отчаяни Желаещи да влязът в ЕС , а НЕ политици от които ЗАВИСИ ТОВА !! РАЗЛИКАТА е ОГРОМНА !;) хахахахаха

4-ти км

Изродът, който 12 години ся омраза и злоба, сега ръси простотии и тъпизми!

Е, щом Борисов е гарантирал, работата е опечена ;-). Абе, логореята и изживяването като мерудията на всяко гърне не се ли лекуват? Щото вече доста ни омръзна, да не кажа - до смърт :-(

Лекуват се. Или с бяла престилка с дълги ръкави, или с карирано костюмче ;) Ма нейсе, още здравната и правосъдната система не са се задействали както трябва. Скоро, скоро..

Боко никой не иска да се среща с него и се радва на среща с този македонски селтик ! Буда мутрака потъна в собствените си фекални маси. За жалост за тези 12 години открадна и раздаде на престъпници милиарди евро, вместо да отидат за нещо полезно за България. Но Господ гледа и не забравя.

Простотията на Буда от Банкя край няма ! Вкарайте го този изрод в Затвора за Заплахи към Българския Народ !

не се натегай, това няма да те спаси от правораздавателните органи когато падне Гешев!

Гешев няма да падне. Ако щеш се насери от яд!

Иска му се на Бойко още да е център на внимание ама да свиква ,че е един от масовката.

Корумпирания толуп от Банкя не е ли време да бъде разследван мащабно за всичките кражби които е извършил?

Отиде при Кюлчев. Я веднага всички подписани локуми с тоя црвл в коша.

Тиквата за 12 години каза каквото каза и сега да го лапа и да мълчи, че не се знае коя дупка ще му запушат (отпушат).

Тия що се срещат с Банкянският Крадец??? А и защо Тулупът е без маска?

Намордник му трябва на него. Да му дадат най-накрая да води телевизионно предаване. Няма да миряса инак.

Вечерното шоу на шопара от Банкя :)

Ето яяяя тикватааааа Цял ден я чаках !!!

глупав. Сигурно и шкафчета сънуваш.

Борчето ги сънува чекмеджетата, откакто не е на власт и не може да краде ин-хаус