Коментари - Висши служители взимали по 9000 лева бонуси | Днес.dir.bg

Висши служители взимали по 9000 лева бонуси

СДС поиска веднага да бъде освободено ръководството на агенция "Пътна инфраструктура" заради сериозни нарушения в управлението й.

Обратно в новината

Коментари - Висши служители взимали по 9000 лева бонуси | Днес.dir.bg

Коментари

ВИЖ СИ ЧАСОВНИКА - СИГУРНО Е СПРЯЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ИЗПУСНА СИ ПОРЕДНАТА ДОЗА ХАПЧЕТА-И КВО ПРАИМ СЕАААААААА ......НУЖНО ТИ Е НОВО ЛЕЧЕНИЕ.......................

ДЕТО РАЗДРАЗНИ ВАЛЬО .ЗАЩО ТУК ГО ПИШЕТЕ ,ДИР- а????????

Абе нали е криза,ако питаш все няма пари за нещо,а боноси раздават,13 заплата.В частният сектор за един има за друг няма боноси.А ако погледнеш заплатите в провинцията: 500лв. това е заплатата за 2месеца на 1човек.

Ех, Плевнелиев, Плевнелиев, тежка ти е задачата в тази кочина, наречена България. Администрацията, която тия 20 години се научи на небивала корупция и кражба от сумите, които управлява, няма да ти седи за 500-600 лв. на месец. То в София НЕ може да се издържа семейство с тези пари. От друга страна пенсионер с 300 лв. пенсия се води среднозаможен. . . А от администрацията се иска да не краде. Досега караха с до 1000 лв. , а останалото до 2000-3000 лв. си го докарваха с кражба, кой къде добара. . . Ето ви дилема - как да накараш чиновник да свърши работа с 5-600 лв. заплата без да краде и в същото време да не напусне. . .

Бонусите се раздават на база кой как е с тутурутките и далаверите. И това не е от вчера.

това че си потресен от мафията на министерство не значи че си комунист бе царвул. ако тарсиш пари да лекуваш болното си дете на фона на тия изродски министри дали и ти ще си комунист. стом няма за хората които плащат данаци осигоровки да няма и за министрите и депутатите . аман от мрасни бахибозуци в парламента. то не са комунисти то не са гербери то всички са престапници.

Отново стана ясно че "царят е гол". Колкото и да подслушва ББ се видя че не го базарят за слива дори в собственото му правителство.

К'ВО РЕВЕТЕ БЕ, ЧЕРВЕНИ КУХИ КРАТУНКИ? Колко искате да получава директор държавна агенция? 150 лева ли? И ДА КРАДЕ МИЛИОНИ ПОСЛЕ..КАТО ПРИ ВАС. ТОЗИ Е ВЗЕЛ ЧИСТО ОКОЛО 2 ХИЛЯДИ ЛЕВА НА МЕСЕЦ ЗАЕДНО С БОНУСИТЕ... Е, НА МЕН ТОВА МИ СЕ СТРУВА ДОРИ МАЛКО ... НАЛИ ЧИТАВИ УПРАВНИЦИ УЖ ИСКАМЕ? С ДОХОДИ НА КЛОШАРИ НЯМА КАК ДА СТАНЕ..

Абе Калитко, да взимат бонуси при положение, че са си свършили работата, не да чакаме близо 2 години, да си трошим колите, при положение, че си платил всички данъци и налози. За разлика от всички предишни ръководители на АПИ, това прасе изобщо няма желание да контактува с обикновените граждани. Сменят се само зам. ръководители, които се задържат за по 2-3 месеца и това е. Освен това не е зле да прочетеш малко и ЗДвП, в който има предвидени санкции именно за такива като Божидар Йотов, но за най-голямо съжаление те не се прилагат. Освен това видял ли си автопарка пред сградата на Македония 3 и че по пътищата няма толкова работници, колкото служители има АПИ?

ЧОВЕШКОТО ОКО НАСИТА НЯМА. А ЗАЩО ,КАТО ВЗИМА ТОЛКОВА МНОГО В СРАВНЕНИЕ С другите от народа ,ОЩЕ "КРАДЕ"..............

време е да спрем да си плащаме осигуровките, стига сме хрантутили търтеите по държавни служби

По новините дадоха паркирани два джипа Волво пред агенцията. Дали в тях не се возят този от снимката и ногов подгласник? Един такъв джип струва най-малко 80 хиляди лева.

Мдааа, колко пъти трябва да ви казвам, че ние сме единствения народ в света, който вече 20 години сам избира идиоти, лъжци и крадци да го управляват. Кво ревете бре! Хайде следващия път пак изберете такива! Пак ще има да плачете и псувате по форумите. Крайно време е да се събудите и да си отворите очите, га ходите да пускате бюлетините.

Аз затова не гласувам! Не мога да давам власт на крадци, идиоти и глупаци!

Hов смях а и подигравка! Aко има факти, как и кой ще отхвърля? Aко товa е верно, защо сте го допуснали и узаконили!? Aми ако има злоупотреби нали има наказателен кодекс?Aко и това е законно, което не е за очудване от "клйощавата" икономика на страната, ами променете законите, или някой -някои нямат интереси!?

булгари багаите от това масто наречено булгаря.само крадци и измамници от правителството до долу.ялко за свесните хора .стига са ви лагали сабоди се народе??????????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не смърди въомще на герб,но яко вони на комуняги и ОГОмняване!

А ги вониш на напикан и на.ран гербер...

Божидар Йотов - бивш милиционер и дългогодишен приятел на Вожда (били са заедно в казармата). Иначе е пълен идиот без грам мозък.

9000 ама за 10месеца. аре стига пропаганда - пак тъпите журналя разбрали-недоразбрали и прискат цифки наоколо.

Извинявай но това означава че е взел 13,14,15,16 и т.н заплата. После Дянков да не ми разправя че нямало да има 13-та заплата, ха ха ха , те са си взели много повече заплати. Ако им се струват малко парите да се впускат в частния бизнес да правят големите пачки, но за там се иска акъл а при тези има голям дефицит на сиво вещество!

A ти за 10 месеца колко взе бе смешко...

Тук наистина смърди от комунисти

Та в Герб отдавно смърди. Мутри, милиционери и бивши стругарки-партийни секретарки.

а ти вониш на седераст и гербер. айде , кере от тука

Тези не са комунисти. При комунистите такива като тези търкаха наровете в централния софийски.

Не знам на какво смърди тук, но държавата смърди на чалга, идиоти и тъпи пожарникари...

защо никой не каза нищо за 140-те милиона за нов стадион? парите нали ние ги даваме с увеличените данъци?защо управляващите вземат такива решения без предварително разгласяване сред нас-глупаците

защо ли...

Защото си дал власт на наглеци и кретени като си ходил да гласуваш!

Кой казва, че в бюджета на държавата няма пари ? Казвам ви, че само там има ! В България "работи" само държавния чиновник и фирмите от пътното. На другите - глад, дране и мор. После - бой и еб.н. Който не иска да чака копривата, да хваща Терминал 2. Останалите, ако оцелеят от банките, ще се удушат от цигани.

Лакомията ще погуби България! Тия хора нямат морал, нямат съвест, нямат милост! Мислех, че от Тройната коалиция по-лошо няма, но уви.......

Но комент...

Ха сега да видим кой ЛЪЖЕ? Депутатът или Директорът на АПИ?

Какви са тези бонуси за нощен труд? Той се плаща по кодекса на труда, за какви бонуси може да става дума?

А онзи с пискливия фалцет се прави ,че не знае...Дали?Бате Гойко сега отново ли ще ни обясни ,че до 2012 няма да има никакъв бонус ище търпим за общото благо.Истината е в безсрочна стачка -по-лошо няма да стане!

що са си раздали по 9000лв- да ги беха направили поне 10000-по прилична сума-пардон нали сме в криза срамуват се

докога гнусни д арзавни циновници сте грабят анаците които ние ластаме? докога? стрците сте зивеят с2 лв наден? а разни гадове с пилеят платените от нас данаци по курорти и сте инвестират? стот сме рая..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А моята заплата на държавен служител е 450 лв........................ бих казал "Няма такава държава" Това, че разни такива дебили се облажват безпрецедентно и безочливо, води до цялострно негативно отношение към държавния служител. Ето разбрахте ли от къде идва високата средна заплата на държавните служители. Само един хрантутник като тези цитираните взема за мнесец толкова, колкото един редови служител за 18 месеца................

Според мен такива незначителни темички нямат място в новините, те служат за отклоняване на вниманието от сериозните теми. Какво ни интересува кой каква премия бил взел?!

докога гнусни д арзавни циновници сте грабят анаците които ние ластаме? докога? стрците сте зивеят с2 лв наден? а разни гадове с пилеят платените от нас данаци по курорти и сте инвестират? стот сме рая..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бихте ли транслитерирали съобщението си?

ТЕБЕ АКО НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА.........НЕ СИ ПРАВ . 2 ИЛИ 20 -НИКОГА НЕ Е = НА 200 ИЛИ 2000 ,А Е ПЪТИ ПО-ВЕЧЕ.....ЯВНО ТВОЯТА АРИТМЕТИКА Е ПО -СТАРО ИЗДАНИЕ........

ИДЕЯ ЗА БЪЛГАРИЯ! Ново време се задава с гръмки пламенни слова: Царят нека управлява, та да бъде светлина. Симеон е име славно! Мъдър княз и цар велик за възхвала на народа той дарил му златен миг. Името ти славно нека бъде символ на века, да помогне на човека в тези трудни времена. От сърце те моля, Боже, дай му сили, дай му мощ да направи от България име славно - горд народ. ИДЕЯ ЗА БЪЛГАРИЯ!

Изгори, за да светиш! Комунистите са го казали. И са кво, да го запалим ли? Нали и той с комунягите беше заедно 4 години?

И преди това - 4 години с турците! ха-ха, искаме си "царя", ама че несретници.

Караме те да учиш български правопис!

И сега като се разбра, че това е ПАРТЕНКА к'во прайме?

Дянков,моето момче,хайде хващай се за работа и то така,както само ти можеш!Разкарай тези червени шмекери,като не забравиш да ги дадеш на некадърния и корумпиран съд!Те не че ще свършат някаква работа,тези дембели на агент Гоце!Обаче такъв е реда за сега!Докато не се промени назначаването на съдиите!

За образование пари има, имам предвид - средно образование. Че в министерствата се раздават бонуси е вярно, но само в министерствата. Техните структури надолу не получават нищо, само работят и гълтат мухите. Вземат от техните пари и си раздават.

ТОЧНО ТЕЗИ ХОРА, ТОЧНО В ТАЗИ агенция нямат право и на 1 лев бонус, всичи пътища в страната са отвратителни. Само се усвояват едни пари, а резултатите са плачевни. ПРИМЕР - в центъра на София, до Булбанк и ЦУМ преди два дни поставиха нов асфалт на едни ненужни нови кръстовища. Само след 2 дни вече има огромен ръб по средата на новия асфалт, а по краищата асфалта се рони. Ако не вярвате - проверете, това е в центъра на София, направено е преди 2 дни, за какво говорим тогава, какви пътни агенции, какви чиновници - всички на улицата с по една лопата в ръка да оправят бакиите, ако не - рязане на заплатата, никакви бонуси...

Хайде не се нареждай до другите цвилещи.Да се спре всякакво строитество ли?Тогава никакви проблеми няма да има.Така ли?

Защо така мислиш, нека се строи, но както трябва. И който не си е изпълнил задълженията - санкции. Нека тука някой да даде пример с добре свършена работа в пътния сектор, сигурно има и такава пътища. Но повечето се оплакват от лоши пътища. И какво - тези, които отговарят за това взимат такива бонуси. А освен това, нали тези хора като са постъпвали на работа са знаели какви заплати ще взимат, защо е този рев, че са им малки заплатите, ми да не стоят там тогава, да си търсят друга работа.

ИСТИНАТА Е В ЦАРЯ НИ, ЛЮБИМ !!!

Този, който продаде БТК за 250млн и с това ощети държавата с 1,25млрд? За същия ли става дума. Не за гласуване, а за затвора е!

И ТИ, И Я , И ВСИТЕ НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ТЕЛЕФОННИ РАЗГОВОРИ -10ЛВ. И АБОНАМЕНТ 11-.,50 ВСЕКИ МЕСЕЦ, ТИКВО ЗЕЛЕНААААА.......

Над 99% от ревящите тук изобщо не биха отказали такива бонуси, ако бяха на мястото на тези чиновници! Завист, мили мои душички ...

Да бяха ги изкарали! Ама организация, която единственият й доход е от данъци, да взима бонуси, при положение, че и в частните фирми няма заради кризата е престъпление!

Естествено че няма да ги откажа, смешко, само че не е луд този дето взема, а този дето ги дава... И въобще не завиждам, а ми е жал за изпростяващата нация...

При положение, че управляват паричен поток от стотици милиони - колко искате да получават? За 2 хил. лв заплата повечето специалисти или ще избягат, ще се изкушат да крадат много.

а знаеш ли колко специалисти - работещи не по-зле не са и сънували такива заплати и пак работят и се сгъват, защото колко могат да се домогнат до такива длъжности

Знам, повярвай ми, познавам такива! Стига сме гледали лошо хората, които получават добри пари. Много от тях ги заслужават до стотинка!!!

Не се мери с колко пари работиш (харчи), а какво постигаш. Докторите, учителите, артистите и спортистите ни са къде по-добри кандидати за бонуси, защото с нищо правят нещо.

Ама те, въпреки боновете, пак крадат. Той генът им е такъв - наглеци-тунеядци.

Значи, щом от нашите данъци могат да се раздават такива бонуси...трябва да се намалят данъците и без бонуси!Това е справедливо спрямо данъкоплатеца!!!Обаче хер Дянков не мисли така-Господ да го....!

И добре ,че не мисли като теб,защото това не е МИСЪЛ....

Абсолютно вярно, за пенсионерите няма добавки ,че парите не стигали, а тези от къде вадят пари за такива бонуси. Значи пари има... Бойко трябва да нареди веднага да върнат всичко взето отгоре. На който не му отърва, и като са такива специалисти - да си се включат в частния бизнес.

д. в. е.а м .....а

И за какво ревахте пак всички.Оказа се ,че тия пари са бонуси за цяла година ,а не за месец.Само не ми казвйте ,че и тия пари са много,защото като ви знам вие какво можете и знаете(само да хленчите) и 100 лв заплата ви е много.....

Много са! Защото никой друг, дори в частните фирми няма бонуси! А в държавни, които са на бюджет от данъците на хората е престъпление да има, когато при всички други няма!!!

Добри менижъри се намират трудно.По-добре да дадеш някой лев бонус,отколкото да имаме Батко и Братко...

на теб рос можещи и една стотинка ти е много кадърнико

ПРИ ТОВА ПЪТИЩАТА НИ СА ОТВРАТНИ. ПОГЛЕДНЕТЕ ЕДНА ИСПАНИЯ - ТЕ СА КАТО СТЪКЛО РАВНИ, БЕЗ ДУПКИ ,БЕЗ БАБУНКИ.. ПО-ДОБРЕ НЕ ГО ПИШЕТЕ. НИЕ МНОГО ДОБРЕ РАЗБИРАМЕ КАК 20 ГОДИНИ СЕ ГАВРЯТ С НАШИЯ ТРУД, С НАС , С ДЕЦАТА НИ, С РОДИТЕЛИТЕ НИ....

ГРАДАЦИЯ ?НАУЧИ И ИЗПОЛЗВАЙ -ИНАЧЕ НИ РАЗХОЖДАШ ИЗ РОДАТА СИ .........И КОЙ БАБ , КОЙ ДЕДО ......ТРУДНО СЕ РАЗБИРА!!!!!!!!

Какво се учудвате в Парламента е същото за няколо повече часа работа им дават по 10 дни почивка а може да им платят и извънреден труд (ама няма и как да разберем... ) . Е както виждаме всички това , та какво от това ? И да знаете депутатите не са като нормални хора а са ПОЛУБОГОВЕ !

Заплатите не са високи. Искам все пак да ги видя качени в интернет, ама чисто колко взимат, със всички добавки. Но от това което чувам ако някой друг министър се опитва да усвоява пари от бюджета или ЕС със заплати от от по 700 лева да си подава оставката. Не може цяла вечер по новините да бръщоляви как трябва да се усвояват пари, а в същото време да се наемат хора чиите труд, знание и опит струват колкото на продавачка. ( или пък да се екплоатират гражданите по този начин- в случай че са умни и яко работят) Как и да го гледам нестава!!!!!

За България са високи! Коя продавачка взима 700лв?

Заплатите за продавачки са между 500 и 800 лева. Виж по саитовете за работа.

Напълно е възможно... но само ако продавачката е в министерския съвет

Който не е доволен от заплащането си да си търси алтернатива, нали така, свободна пазарна икономика е все пак. Не ми допадат хора, които са приели дадена служба и после реват колко малко им плащали, никой не ги е вързал да стоят там за тези "ниски заплати". Щом си се хванал на хорото го играеш докрай иначе се пускаш и си намираш друго!

Страшна работа става при управлението на ГРЕБ. Борисов се бие в гърдите как правил магистрали, в същото време казва ето защо няма пари за надбавки, ние ги влагаме в инфраструктура. След няма и ден лъсва как не само в инфраструктура, но и в бонуси за наши хора се влагат. Трайков се хвали по новините как видиш ли Южна Корея открива най-голямата инвестиция в България. Какво се оказва. Това не е завод, от който ще има полза България, а поредната соларна централа, която ще заема плодородна земя, ще продава скъп ток и ще изисква заместващи мощности, когато неработи. И с гордост Трайков допълва още колко ще бъдат построени. Никой обаче не казва как хората ще плащат този скъп ток, защото бонусите са само за наши хора, а за другите всичко е замразено. Така и не разбрах кой ще плаща този ток, който е 10 пъти по-скъп? Това ли е гордостта на ГЕРБ? Докато официално пише че 1/4 от хората са под прага на бедността, ГЕРБ се бие в гърдите как чуждите държави и шепа свои ще забогатяват. Ами аз бих казал стига ви толкова управление!!!

Съгласен съм с теб!

Няма какво да добавя!Мога само да повторя-стига им това управление!

след година със сигурност в графа"живи" ще са хората на ГЕРБ и политици-дупедавци с бълхите им

В тази измислена държава ще си останат само възрастните хора и управниците докато се самоизядат.Пълен цирк лъжа след лъжа .Аман вече

С пенсия съм от 60 (шестдесет) евро, а правителството се хвали с това, че не са ми я намалили, щото видите ли, в другите държави го били "направили". Интересно как чиновниците на Дянков получават бонуси за добре свършена работа, като че за друго им се плаща. Ако са работили извънредно... какво са правили по време на работа???

На всеки 3 месеца взимат бонуси, поне така знам.

както виждам народа е много доволен

Ас бих нарекъл това -мародерство!!! Нали сме в криза, продължава ръфането на живо месо от българския данъкоплатец за да се пълнят гушите на некадърниците- нали видяхме резултата на Околовръстното шосе!!!

Цитирам новина "22% от хората у нас живеят с месечен доход под 276 лв." На фона на тази новина, тези с бонусите заслужават да бъдат избесени! Това е страшна наглост!

ДА, ТОВА Е РАВНОСИЛНО НА МАРОДЕРСТВО ПО ВРЕМЕ НА БЕДСТВИЕ. ЗАСЛУЖАВАТ ДА БЪДАТ ИЗБЕСЕНИ НА МЯСТО. ТОВА СА ПАРИ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ, НЕ ТЕХНИ, ЧЕ ДА СИ РАЗПОЛАГАТ КАКТО СИ ИСКАТ !!!

Коментари - Висши служители взимали по 9000 лева бонуси | Днес.dir.bg

Висши служители взимали по 9000 лева бонуси

СДС поиска веднага да бъде освободено ръководството на агенция "Пътна инфраструктура" заради сериозни нарушения в управлението й.

Обратно в новината

Коментари - Висши служители взимали по 9000 лева бонуси | Днес.dir.bg

Коментари

ВИЖ СИ ЧАСОВНИКА - СИГУРНО Е СПРЯЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ИЗПУСНА СИ ПОРЕДНАТА ДОЗА ХАПЧЕТА-И КВО ПРАИМ СЕАААААААА ......НУЖНО ТИ Е НОВО ЛЕЧЕНИЕ.......................

ДЕТО РАЗДРАЗНИ ВАЛЬО .ЗАЩО ТУК ГО ПИШЕТЕ ,ДИР- а????????

Абе нали е криза,ако питаш все няма пари за нещо,а боноси раздават,13 заплата.В частният сектор за един има за друг няма боноси.А ако погледнеш заплатите в провинцията: 500лв. това е заплатата за 2месеца на 1човек.

Ех, Плевнелиев, Плевнелиев, тежка ти е задачата в тази кочина, наречена България. Администрацията, която тия 20 години се научи на небивала корупция и кражба от сумите, които управлява, няма да ти седи за 500-600 лв. на месец. То в София НЕ може да се издържа семейство с тези пари. От друга страна пенсионер с 300 лв. пенсия се води среднозаможен. . . А от администрацията се иска да не краде. Досега караха с до 1000 лв. , а останалото до 2000-3000 лв. си го докарваха с кражба, кой къде добара. . . Ето ви дилема - как да накараш чиновник да свърши работа с 5-600 лв. заплата без да краде и в същото време да не напусне. . .

Бонусите се раздават на база кой как е с тутурутките и далаверите. И това не е от вчера.

това че си потресен от мафията на министерство не значи че си комунист бе царвул. ако тарсиш пари да лекуваш болното си дете на фона на тия изродски министри дали и ти ще си комунист. стом няма за хората които плащат данаци осигоровки да няма и за министрите и депутатите . аман от мрасни бахибозуци в парламента. то не са комунисти то не са гербери то всички са престапници.

Отново стана ясно че "царят е гол". Колкото и да подслушва ББ се видя че не го базарят за слива дори в собственото му правителство.

К'ВО РЕВЕТЕ БЕ, ЧЕРВЕНИ КУХИ КРАТУНКИ? Колко искате да получава директор държавна агенция? 150 лева ли? И ДА КРАДЕ МИЛИОНИ ПОСЛЕ..КАТО ПРИ ВАС. ТОЗИ Е ВЗЕЛ ЧИСТО ОКОЛО 2 ХИЛЯДИ ЛЕВА НА МЕСЕЦ ЗАЕДНО С БОНУСИТЕ... Е, НА МЕН ТОВА МИ СЕ СТРУВА ДОРИ МАЛКО ... НАЛИ ЧИТАВИ УПРАВНИЦИ УЖ ИСКАМЕ? С ДОХОДИ НА КЛОШАРИ НЯМА КАК ДА СТАНЕ..

Абе Калитко, да взимат бонуси при положение, че са си свършили работата, не да чакаме близо 2 години, да си трошим колите, при положение, че си платил всички данъци и налози. За разлика от всички предишни ръководители на АПИ, това прасе изобщо няма желание да контактува с обикновените граждани. Сменят се само зам. ръководители, които се задържат за по 2-3 месеца и това е. Освен това не е зле да прочетеш малко и ЗДвП, в който има предвидени санкции именно за такива като Божидар Йотов, но за най-голямо съжаление те не се прилагат. Освен това видял ли си автопарка пред сградата на Македония 3 и че по пътищата няма толкова работници, колкото служители има АПИ?

ЧОВЕШКОТО ОКО НАСИТА НЯМА. А ЗАЩО ,КАТО ВЗИМА ТОЛКОВА МНОГО В СРАВНЕНИЕ С другите от народа ,ОЩЕ "КРАДЕ"..............

време е да спрем да си плащаме осигуровките, стига сме хрантутили търтеите по държавни служби

По новините дадоха паркирани два джипа Волво пред агенцията. Дали в тях не се возят този от снимката и ногов подгласник? Един такъв джип струва най-малко 80 хиляди лева.

Мдааа, колко пъти трябва да ви казвам, че ние сме единствения народ в света, който вече 20 години сам избира идиоти, лъжци и крадци да го управляват. Кво ревете бре! Хайде следващия път пак изберете такива! Пак ще има да плачете и псувате по форумите. Крайно време е да се събудите и да си отворите очите, га ходите да пускате бюлетините.

Аз затова не гласувам! Не мога да давам власт на крадци, идиоти и глупаци!

Hов смях а и подигравка! Aко има факти, как и кой ще отхвърля? Aко товa е верно, защо сте го допуснали и узаконили!? Aми ако има злоупотреби нали има наказателен кодекс?Aко и това е законно, което не е за очудване от "клйощавата" икономика на страната, ами променете законите, или някой -някои нямат интереси!?

булгари багаите от това масто наречено булгаря.само крадци и измамници от правителството до долу.ялко за свесните хора .стига са ви лагали сабоди се народе??????????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не смърди въомще на герб,но яко вони на комуняги и ОГОмняване!

А ги вониш на напикан и на.ран гербер...

Божидар Йотов - бивш милиционер и дългогодишен приятел на Вожда (били са заедно в казармата). Иначе е пълен идиот без грам мозък.

9000 ама за 10месеца. аре стига пропаганда - пак тъпите журналя разбрали-недоразбрали и прискат цифки наоколо.

Извинявай но това означава че е взел 13,14,15,16 и т.н заплата. После Дянков да не ми разправя че нямало да има 13-та заплата, ха ха ха , те са си взели много повече заплати. Ако им се струват малко парите да се впускат в частния бизнес да правят големите пачки, но за там се иска акъл а при тези има голям дефицит на сиво вещество!

A ти за 10 месеца колко взе бе смешко...

Тук наистина смърди от комунисти

Та в Герб отдавно смърди. Мутри, милиционери и бивши стругарки-партийни секретарки.

а ти вониш на седераст и гербер. айде , кере от тука

Тези не са комунисти. При комунистите такива като тези търкаха наровете в централния софийски.

Не знам на какво смърди тук, но държавата смърди на чалга, идиоти и тъпи пожарникари...

защо никой не каза нищо за 140-те милиона за нов стадион? парите нали ние ги даваме с увеличените данъци?защо управляващите вземат такива решения без предварително разгласяване сред нас-глупаците

защо ли...

Защото си дал власт на наглеци и кретени като си ходил да гласуваш!

Кой казва, че в бюджета на държавата няма пари ? Казвам ви, че само там има ! В България "работи" само държавния чиновник и фирмите от пътното. На другите - глад, дране и мор. После - бой и еб.н. Който не иска да чака копривата, да хваща Терминал 2. Останалите, ако оцелеят от банките, ще се удушат от цигани.

Лакомията ще погуби България! Тия хора нямат морал, нямат съвест, нямат милост! Мислех, че от Тройната коалиция по-лошо няма, но уви.......

Но комент...

Ха сега да видим кой ЛЪЖЕ? Депутатът или Директорът на АПИ?

Какви са тези бонуси за нощен труд? Той се плаща по кодекса на труда, за какви бонуси може да става дума?

А онзи с пискливия фалцет се прави ,че не знае...Дали?Бате Гойко сега отново ли ще ни обясни ,че до 2012 няма да има никакъв бонус ище търпим за общото благо.Истината е в безсрочна стачка -по-лошо няма да стане!

що са си раздали по 9000лв- да ги беха направили поне 10000-по прилична сума-пардон нали сме в криза срамуват се

докога гнусни д арзавни циновници сте грабят анаците които ние ластаме? докога? стрците сте зивеят с2 лв наден? а разни гадове с пилеят платените от нас данаци по курорти и сте инвестират? стот сме рая..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А моята заплата на държавен служител е 450 лв........................ бих казал "Няма такава държава" Това, че разни такива дебили се облажват безпрецедентно и безочливо, води до цялострно негативно отношение към държавния служител. Ето разбрахте ли от къде идва високата средна заплата на държавните служители. Само един хрантутник като тези цитираните взема за мнесец толкова, колкото един редови служител за 18 месеца................

Според мен такива незначителни темички нямат място в новините, те служат за отклоняване на вниманието от сериозните теми. Какво ни интересува кой каква премия бил взел?!

докога гнусни д арзавни циновници сте грабят анаците които ние ластаме? докога? стрците сте зивеят с2 лв наден? а разни гадове с пилеят платените от нас данаци по курорти и сте инвестират? стот сме рая..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бихте ли транслитерирали съобщението си?

ТЕБЕ АКО НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА.........НЕ СИ ПРАВ . 2 ИЛИ 20 -НИКОГА НЕ Е = НА 200 ИЛИ 2000 ,А Е ПЪТИ ПО-ВЕЧЕ.....ЯВНО ТВОЯТА АРИТМЕТИКА Е ПО -СТАРО ИЗДАНИЕ........

ИДЕЯ ЗА БЪЛГАРИЯ! Ново време се задава с гръмки пламенни слова: Царят нека управлява, та да бъде светлина. Симеон е име славно! Мъдър княз и цар велик за възхвала на народа той дарил му златен миг. Името ти славно нека бъде символ на века, да помогне на човека в тези трудни времена. От сърце те моля, Боже, дай му сили, дай му мощ да направи от България име славно - горд народ. ИДЕЯ ЗА БЪЛГАРИЯ!

Изгори, за да светиш! Комунистите са го казали. И са кво, да го запалим ли? Нали и той с комунягите беше заедно 4 години?

И преди това - 4 години с турците! ха-ха, искаме си "царя", ама че несретници.

Караме те да учиш български правопис!

И сега като се разбра, че това е ПАРТЕНКА к'во прайме?

Дянков,моето момче,хайде хващай се за работа и то така,както само ти можеш!Разкарай тези червени шмекери,като не забравиш да ги дадеш на некадърния и корумпиран съд!Те не че ще свършат някаква работа,тези дембели на агент Гоце!Обаче такъв е реда за сега!Докато не се промени назначаването на съдиите!

За образование пари има, имам предвид - средно образование. Че в министерствата се раздават бонуси е вярно, но само в министерствата. Техните структури надолу не получават нищо, само работят и гълтат мухите. Вземат от техните пари и си раздават.

ТОЧНО ТЕЗИ ХОРА, ТОЧНО В ТАЗИ агенция нямат право и на 1 лев бонус, всичи пътища в страната са отвратителни. Само се усвояват едни пари, а резултатите са плачевни. ПРИМЕР - в центъра на София, до Булбанк и ЦУМ преди два дни поставиха нов асфалт на едни ненужни нови кръстовища. Само след 2 дни вече има огромен ръб по средата на новия асфалт, а по краищата асфалта се рони. Ако не вярвате - проверете, това е в центъра на София, направено е преди 2 дни, за какво говорим тогава, какви пътни агенции, какви чиновници - всички на улицата с по една лопата в ръка да оправят бакиите, ако не - рязане на заплатата, никакви бонуси...

Хайде не се нареждай до другите цвилещи.Да се спре всякакво строитество ли?Тогава никакви проблеми няма да има.Така ли?

Защо така мислиш, нека се строи, но както трябва. И който не си е изпълнил задълженията - санкции. Нека тука някой да даде пример с добре свършена работа в пътния сектор, сигурно има и такава пътища. Но повечето се оплакват от лоши пътища. И какво - тези, които отговарят за това взимат такива бонуси. А освен това, нали тези хора като са постъпвали на работа са знаели какви заплати ще взимат, защо е този рев, че са им малки заплатите, ми да не стоят там тогава, да си търсят друга работа.

ИСТИНАТА Е В ЦАРЯ НИ, ЛЮБИМ !!!

Този, който продаде БТК за 250млн и с това ощети държавата с 1,25млрд? За същия ли става дума. Не за гласуване, а за затвора е!

И ТИ, И Я , И ВСИТЕ НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ТЕЛЕФОННИ РАЗГОВОРИ -10ЛВ. И АБОНАМЕНТ 11-.,50 ВСЕКИ МЕСЕЦ, ТИКВО ЗЕЛЕНААААА.......

Над 99% от ревящите тук изобщо не биха отказали такива бонуси, ако бяха на мястото на тези чиновници! Завист, мили мои душички ...

Да бяха ги изкарали! Ама организация, която единственият й доход е от данъци, да взима бонуси, при положение, че и в частните фирми няма заради кризата е престъпление!

Естествено че няма да ги откажа, смешко, само че не е луд този дето взема, а този дето ги дава... И въобще не завиждам, а ми е жал за изпростяващата нация...

При положение, че управляват паричен поток от стотици милиони - колко искате да получават? За 2 хил. лв заплата повечето специалисти или ще избягат, ще се изкушат да крадат много.

а знаеш ли колко специалисти - работещи не по-зле не са и сънували такива заплати и пак работят и се сгъват, защото колко могат да се домогнат до такива длъжности

Знам, повярвай ми, познавам такива! Стига сме гледали лошо хората, които получават добри пари. Много от тях ги заслужават до стотинка!!!

Не се мери с колко пари работиш (харчи), а какво постигаш. Докторите, учителите, артистите и спортистите ни са къде по-добри кандидати за бонуси, защото с нищо правят нещо.

Ама те, въпреки боновете, пак крадат. Той генът им е такъв - наглеци-тунеядци.

Значи, щом от нашите данъци могат да се раздават такива бонуси...трябва да се намалят данъците и без бонуси!Това е справедливо спрямо данъкоплатеца!!!Обаче хер Дянков не мисли така-Господ да го....!

И добре ,че не мисли като теб,защото това не е МИСЪЛ....

Абсолютно вярно, за пенсионерите няма добавки ,че парите не стигали, а тези от къде вадят пари за такива бонуси. Значи пари има... Бойко трябва да нареди веднага да върнат всичко взето отгоре. На който не му отърва, и като са такива специалисти - да си се включат в частния бизнес.

д. в. е.а м .....а

И за какво ревахте пак всички.Оказа се ,че тия пари са бонуси за цяла година ,а не за месец.Само не ми казвйте ,че и тия пари са много,защото като ви знам вие какво можете и знаете(само да хленчите) и 100 лв заплата ви е много.....

Много са! Защото никой друг, дори в частните фирми няма бонуси! А в държавни, които са на бюджет от данъците на хората е престъпление да има, когато при всички други няма!!!

Добри менижъри се намират трудно.По-добре да дадеш някой лев бонус,отколкото да имаме Батко и Братко...

на теб рос можещи и една стотинка ти е много кадърнико

ПРИ ТОВА ПЪТИЩАТА НИ СА ОТВРАТНИ. ПОГЛЕДНЕТЕ ЕДНА ИСПАНИЯ - ТЕ СА КАТО СТЪКЛО РАВНИ, БЕЗ ДУПКИ ,БЕЗ БАБУНКИ.. ПО-ДОБРЕ НЕ ГО ПИШЕТЕ. НИЕ МНОГО ДОБРЕ РАЗБИРАМЕ КАК 20 ГОДИНИ СЕ ГАВРЯТ С НАШИЯ ТРУД, С НАС , С ДЕЦАТА НИ, С РОДИТЕЛИТЕ НИ....

ГРАДАЦИЯ ?НАУЧИ И ИЗПОЛЗВАЙ -ИНАЧЕ НИ РАЗХОЖДАШ ИЗ РОДАТА СИ .........И КОЙ БАБ , КОЙ ДЕДО ......ТРУДНО СЕ РАЗБИРА!!!!!!!!

Какво се учудвате в Парламента е същото за няколо повече часа работа им дават по 10 дни почивка а може да им платят и извънреден труд (ама няма и как да разберем... ) . Е както виждаме всички това , та какво от това ? И да знаете депутатите не са като нормални хора а са ПОЛУБОГОВЕ !

Заплатите не са високи. Искам все пак да ги видя качени в интернет, ама чисто колко взимат, със всички добавки. Но от това което чувам ако някой друг министър се опитва да усвоява пари от бюджета или ЕС със заплати от от по 700 лева да си подава оставката. Не може цяла вечер по новините да бръщоляви как трябва да се усвояват пари, а в същото време да се наемат хора чиите труд, знание и опит струват колкото на продавачка. ( или пък да се екплоатират гражданите по този начин- в случай че са умни и яко работят) Как и да го гледам нестава!!!!!

За България са високи! Коя продавачка взима 700лв?

Заплатите за продавачки са между 500 и 800 лева. Виж по саитовете за работа.

Напълно е възможно... но само ако продавачката е в министерския съвет

Който не е доволен от заплащането си да си търси алтернатива, нали така, свободна пазарна икономика е все пак. Не ми допадат хора, които са приели дадена служба и после реват колко малко им плащали, никой не ги е вързал да стоят там за тези "ниски заплати". Щом си се хванал на хорото го играеш докрай иначе се пускаш и си намираш друго!

Страшна работа става при управлението на ГРЕБ. Борисов се бие в гърдите как правил магистрали, в същото време казва ето защо няма пари за надбавки, ние ги влагаме в инфраструктура. След няма и ден лъсва как не само в инфраструктура, но и в бонуси за наши хора се влагат. Трайков се хвали по новините как видиш ли Южна Корея открива най-голямата инвестиция в България. Какво се оказва. Това не е завод, от който ще има полза България, а поредната соларна централа, която ще заема плодородна земя, ще продава скъп ток и ще изисква заместващи мощности, когато неработи. И с гордост Трайков допълва още колко ще бъдат построени. Никой обаче не казва как хората ще плащат този скъп ток, защото бонусите са само за наши хора, а за другите всичко е замразено. Така и не разбрах кой ще плаща този ток, който е 10 пъти по-скъп? Това ли е гордостта на ГЕРБ? Докато официално пише че 1/4 от хората са под прага на бедността, ГЕРБ се бие в гърдите как чуждите държави и шепа свои ще забогатяват. Ами аз бих казал стига ви толкова управление!!!

Съгласен съм с теб!

Няма какво да добавя!Мога само да повторя-стига им това управление!

след година със сигурност в графа"живи" ще са хората на ГЕРБ и политици-дупедавци с бълхите им

В тази измислена държава ще си останат само възрастните хора и управниците докато се самоизядат.Пълен цирк лъжа след лъжа .Аман вече

С пенсия съм от 60 (шестдесет) евро, а правителството се хвали с това, че не са ми я намалили, щото видите ли, в другите държави го били "направили". Интересно как чиновниците на Дянков получават бонуси за добре свършена работа, като че за друго им се плаща. Ако са работили извънредно... какво са правили по време на работа???

На всеки 3 месеца взимат бонуси, поне така знам.

както виждам народа е много доволен

Ас бих нарекъл това -мародерство!!! Нали сме в криза, продължава ръфането на живо месо от българския данъкоплатец за да се пълнят гушите на некадърниците- нали видяхме резултата на Околовръстното шосе!!!

Цитирам новина "22% от хората у нас живеят с месечен доход под 276 лв." На фона на тази новина, тези с бонусите заслужават да бъдат избесени! Това е страшна наглост!

ДА, ТОВА Е РАВНОСИЛНО НА МАРОДЕРСТВО ПО ВРЕМЕ НА БЕДСТВИЕ. ЗАСЛУЖАВАТ ДА БЪДАТ ИЗБЕСЕНИ НА МЯСТО. ТОВА СА ПАРИ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ, НЕ ТЕХНИ, ЧЕ ДА СИ РАЗПОЛАГАТ КАКТО СИ ИСКАТ !!!