Близки на загинала до Крушунските водопади осъдиха община да плати 300 000 лева

Върховните съдии Емил Томов, Драгомир Драгнев и Геновева Николаева решиха, че самото срутване е било непредвидимо и непредотвратимо, но не и последиците от него

Обратно в новината

Коментари - Близки на загинала до Крушунските водопади осъдиха община да плати 300 000 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За едни пари създават един казус, който ще доведе до затварянето на много забележителности. Тпнри

С измислени европроекти и крадене невинаги се стига само до лапане и изгода, по влога има и възмездие. "Екопътека"...глупости на търкалета!

Тези съдии трябва да бъдат публично линчувани.

Нищо не разбрахме от този пасквил, кой е Джонсън, загинал ли е или не при инцидента. Само разбрахме, че общината ще плаща 300 хил лева, заради това, че някакви са се катерили някъде. Проблемът тук е, че има екопътека, другият проблем е, че тази екопътека е безплатна. Безплатна ама не точно , понеже сигурно е правенна по европрограма. Фактически тези пари, които сега общината ще плати са заради това, че някой не си е свършил работата , а е взел пари. Колко често е това в България - как мислите? Защо са измислени еврпрограмите - за да има крадци на еврофондове. Шантав свят. Ако имаше просто една безплатна екопътека - нямаше да има абсолютно никакво основание да се плащат пари при този нещастен инцидент. А сега, като имаме прецедент, само гледайте как ще понат да съдят общините за какво ли не. ЮИ накрая пак ние ще плащаме. А едни има там дето ще крадат и скътават краденото, герберуги разни.

Но после да си търси парите от фирмата,която е правила еко пътеката. Защото е очевидно,че са отклонявани пари.